Σελίδες

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Γελοίες ειδήσεις 11



Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 8 – 17 Ιουνίου 2013. Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – παραλίγο
Ανάληψη 222 εκατομμυρίων ευρώ!
Ένας τραπεζικός υπάλληλος στην Γερμανία αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της εργασίας του. Κατά λάθος όμως το δάκτυλό του έμεινε στο πλήκτρο «2» του πληκτρολογίου!
Αποτέλεσμα;
Μια ανάληψη των 62 ευρώ έγινε 222 εκατ. ευρώ!!!
Ο διευθυντής της τράπεζας κατηγόρησε την προϊσταμένη του υπαλλήλου ότι δεν πρόσεξε πως η εν λόγω ανάληψη έγραφε 222.222.222,22 και την απέλυσε!
Παραλήπτης του υπέρογκου αυτού ποσού ήταν ένας συνταξιούχος της πόλης Έσσεν, αλλά το λάθος έγινε γρήγορα αντιληπτό από την τράπεζα κι έτσι τα χρήματα επεστράφησαν.

Καλά που έγινε αντιληπτό από την τράπεζα δηλαδή, γιατί ο συνταξιούχος νόμιζε πως πήρε αύξηση.
Υ.Γ: Αυτοί οι υπάλληλοι στη Γερμανία λαγοκοιμούνται! Αν βρισκόμουν στη θέση του υπαλλήλου θα είχα πληκτρολογήσει το χιλιαπλάσιο του παγκόσμιου συναλλαγματικού αποθέματος. (κοιμάμαι βαριά)


Είδηση Νο 9 – βαράτε με κι ας κλαίω  
Το σαδομαζοχιστικό σεξ κάνει καλό στην υγεία!
Σύμφωνα με έρευνα Ολλανδών ερευνητών βρέθηκε ότι το σαδομαζοχιστικό σεξ κάνει καλό στην ψυχική υγεία! Συγκεκριμένα προσφέρει ηρεμία, καλμάρει τα νεύρα, διώχνει το άγχος και το στρες, ενώ προσφέρει το αίσθημα ασφάλειας μέσα σε μια σχέση καθώς και βοηθάει το να δέχεται κάποιος ευκολότερα την απόρριψη χωρίς τάσεις απογοήτευσης και μελαγχολίας.
Στην έρευνα πήραν μέρος 902 άτομα που κάνουν σαδομαζοχιστικό σεξ και 434 που δεν επιδίδονται σε τέτοιου είδους σεξουαλικές πράξεις και συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια για την προσωπικότητά τους και το ψυχολογικό τους προφίλ. Τα αποτελέσματα έδειξαν τις ευεργετικές ιδιότητες του μαζοχιστικού σεξ καθώς και το ότι αυτού του είδος σεξ δεν είναι πάθηση ούτε προβληματική κατάσταση, απλά μια διαφορετική σεξουαλική πρακτική που θεωρείται παραφιλία όπως η ηδονοβλεψία ή η εφαψιομανία.

Εμ βέβαια. Πώς να ευχαριστηθείς το σεξ αν δεν βάλεις στη γκόμενα λουρί να τη τραβάς σα σκύλο, αν δεν την τυλίξεις με πετονιές και αγκίστρια, αν δεν την βαράς με σιδερογροθιά και δεν την κλωτσάς στις σκάλες;
Αφού το λένε Ολλανδοί (ψυχανώμαλοι) επιστήμονες, έτσι πρέπει να ‘ναι.

Το ψυχολογικό προφίλ όσων συμπλήρωσαν αυτά τα ερωτηματολόγια θα έπρεπε να είχε οδηγήσει τους …επιστήμονες στον εγκλεισμό τους σε ψυχιατρεία.
Όχι σε …στατιστικές!



Είδηση Νο 8 – μαθήματα
Η Γιάννα Αγγελοπούλου δίνει μαθήματα εξόδου από την κρίση
Η κ. Αγγελοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο CNN για το βιβλίο της με τίτλο «My greek drama» και βρήκε την ευκαιρία για να δώσει συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο μια χώρα μπορεί να βγει από την οικονομική κρίση.
“Όταν η Ελλάδα έπρεπε να διοργανώσει τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 κάλεσε τη Γιάννα να αναλάβει” γράφει το CNN στο σχετικό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του με την κ. Αγγελοπούλου να απαντά πως “ήμασταν το θαύμα γιατί δείξαμε μια διαφορετική Ελλάδα, που μπορεί και τα καταφέρνει”.
Η κ. Αγγελοπούλου καταλήγει μάλιστα στο συμπέρασμα ότι τα «μαθήματα» από τους Ολυμπιακούς αγώνες, μπορούν να συμβάλλουν στην έξοδο από την κρίση η οποία, όπως σημειώνει, “δεν ήλθε τυχαία”.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την κ. Αγγελοπούλου, οι πολιτικοί συνηθίζουν να επιρρίπτουν ευθύνες ο ένας στον άλλον, ωστόσο, “θα έπρεπε να πάρουν μαθήματα από τον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα λειτούργησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες”.

Σωστά!
“Κάντε το όπως η Γιάννα” θα μπορούσε να τιτλοφορείται το βιβλίο της κας Αγγελοπούλου. Διότι η σημερινή κρίση μπορεί να ξεπεραστεί έχοντας ως παράδειγμα το μοναδικό τρόπο με τον οποίο λειτούργησε ο ‘Αθήνα 2004’ του οποίου προήδρευε.
Τι εννοεί η κ. Αγγελοπούλου όταν μιλάει για μαθήματα;
- Τελειώνοντας, ας πούμε, τα έργα την τελευταία στιγμή, ακριβώς την ώρα που  μπαίνουν οι αθλητές στο στάδιο.
- Χρεώνοντας, ας πούμε, διπλάσιες τιμές ό,τι αγοράζεις.
- Φτιάχνοντας, ας πούμε, Καλατράβικες μαλακίες μιας χρήσης.
- Πληρώνοντας, ας πούμε, κάτι εξωφρενικά ποσά για τηλεφωνικά κέντρα από τη Ζήμενς (τυχαίο).
- Αγοράζοντας, ας πούμε, πάλι από τη Ζήμενς κάτι C4Ι (συφοράι-στο-διάολο) που δεν θα χρησιμοποιήσεις ΠΟΤΕ επειδή σε πιέζουν να αγοράσεις από αυτούς τον εξοπλισμό ''ασφαλείας'', διαφορετικά θα μποϋκοτάρουν τους Αγώνες.

Εγώ πάλι κ. Αγγελοπούλου μου έχω έναν εσωτερικό μηχανισμό ακαριαίας αναγούλας που ενεργοποιείται αυτόματα κάθε φορά που δέχομαι συμβουλές από κυρίες στις οποίες από το τράβηγμα έχει πάει το στόμα τους στα αυτιά, τα αυτιά στη μέση και ο εγκέφαλος λίγο παρακάτω.



Είδηση Νο 7 – άρρωστες διακοπές
Διακοπές με …χαρτί γιατρού!
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο Βέλγιο η διαφημιστική εκστρατεία τουριστικού πρακτορείου, το οποίο για να τραβήξει περισσότερους πελάτες στα πακέτα οικογενειακών διακοπών, προσφέρει «βεβαιώσεις ασθένειας» για τους μαθητές, ώστε να είναι δικαιολογημένη η «κοπάνα» από το σχολείο.
«Προσφέρουμε δωρεάν βεβαιώσεις ασθενείας για την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, καθώς πιστεύουμε ότι οι οικογένειες πρέπει να μπορούν να πάνε διακοπές σε χαμηλή τιμή» ήταν το μήνυμα του πρακτορείου σε φυλλάδια που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες.
Τα πακέτα διακοπών προσφέρονται σε καλύτερες τιμές μέχρι τις 30 Ιουνίου, οπότε κλείνουν τα σχολεία.
Το θέμα προκάλεσε θόρυβο στη Φλαμανδία με τον αρμόδιο υπουργό Παιδείας να δηλώνει έτοιμος να εξετάσει τις νομικές κινήσεις εις βάρος του πρακτορείου.
Πάντως, εκπρόσωπος του ταξιδιωτικού πρακτορείου έσπευσε να διευκρινίσει ότι η καμπάνια είχε περισσότερο χιουμοριστικό χαρακτήρα.

Με 50 ευρώ ακόμη σου φέρνουν το απολυτήριο στο σπίτι.
Με 150 παίρνεις σε όλα άριστα.
Με 7 κατοστάρικα κάνεις τζακ-ποτ και μπαίνεις στο πανεπιστήμιο χωρίς εξετάσεις.
Με 7.200 € παίρνεις και το μεταπτυχιακό.
16.500 θα σου στοιχίσει το διδακτορικό σε όποιο πανεπιστήμιο επιλέξεις.
Με μόλις 30.000 ευρώ παίρνεις και σύνταξη από τα 12.
Καλοφάγωτη!



Είδηση Νο 6 – ομοιότης!
Εννιάχρονο κορίτσι πέρασε στην Τουρκία ως ... ροζ μονόκερως!
Ένα εννιάχρονο κορίτσι κατάφερε να μπει στην Τουρκία χρησιμοποιώντας διαβατήριο στο οποίο εμφανιζόταν ως… ροζ μονόκερως! 
Οι υπάλληλοι στο αεροδρόμιο της Αττάλειας όχι μόνο ενέκριναν αλλά και σφράγισαν το διαβατήριο της Emily Harris, στο οποίο η φωτογραφία της δείχνει το αγαπημένο της λούτρινο παιχνίδι.
Οι γονείς της δήλωσαν πως έμειναν άναυδοι όταν συνειδητοποίησαν πως εκ παραδρομής έδωσαν το λάθος διαβατήριο για την κόρη τους. Αντί να δώσουν τα έγγραφα του κοριτσιού έδωσαν διαβατήριο από την… Bear Factory για έναν μονόκερω με το όνομα Lily Harris.
“Δεν το είχα καταλάβει μέχρι που έβαλα τα διαβατήρια στην τσάντα μου. Για μια στιγμή φοβήθηκα πως κάποιος θα μας κυνηγούσε αλλά δεν έγινε τίποτα τέτοιο”, δήλωσε η μαμά της.

Στη συνέχεια άλλαξε ρούχα και πέρασε διαδοχικά ως Χριστόφορος Κολόμβος, Μπάμπα Στρούμφ, Ε.Τ., Πατριάρχης Ιεροσολύμων και Χατζατζάρης.
Όλες τις φορές μοίρασε αυτόγραφα.



Είδηση Νο 5 – ίσιος δρόμος
Θεραπεύουν τις ομοφυλόφιλες γυναίκες στη Νότια Αφρική με ...βιασμό!!!
Με βιασμό “θεραπεύουν” τις λεσβίες οι άνδρες της Νότιας Αφρικής, καθώς θεωρούν πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να τις επαναφέρουν στον ίσιο δρόμο.
Η πεποίθηση των “θεραπευτικών βιασμών” είναι πολύ βαθιά ριζωμένη και έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι τουλάχιστον μια ομοφυλόφιλη γυναίκα βιάζεται κάθε μέρα στο Κέιπ Τάουν, ενώ την ίδια στιγμή αρκετές είναι οι οργανώσεις πολιτών που προσπαθούν να πείσουν την κυβέρνηση να λάβει μέτρα.
Σχετικό κείμενο εναντίον των βιασμών έχει συγκεντρώσει εκατόν σαράντα χιλιάδες υπογραφές και με αυτό οι πολίτες ζητούν από τον υπουργό Δικαιοσύνης Τζεφ Ραντέμπε και τον πρόεδρο Τζέικομπ Ζούμα να καταδικάσουν δημοσίως αυτό που συμβαίνει. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως αντίδραση από την πλευρά της κυβέρνησης.
Ούτε ένας “θεραπευτικός βιαστής” δεν έχει καταδικαστεί μέχρι σήμερα στη Νότια Αφρική, η οποία αποκαλείται -όχι άδικα- παγκόσμια πρωτεύουσα των βιασμών.
Το τραγικό, μάλιστα, είναι ότι μια Νοτιοαφρικανή που γεννιέται σήμερα έχει περισσότερες πιθανότητες να πέσει θύμα βιασμού παρά να μορφωθεί. Το ένα τέταρτο των κοριτσιών βιάζονται πριν κλείσουν τα 16 τους χρόνια.

Είναι πολύ σημαντικό να αρχίσεις τον ίσιο δρόμο με βιασμό!
Όπως επίσης και ο πρώτος άντρας που θα σου κάνει έρωτα να σε βιάσει!
Τελικά, όλο τον πλανήτη να γυρίσεις ανάποδα δεν θα βρεις ούτε ένα μέρος που να μη φύονται μαλάκες…!



Είδηση Νο 4 – αν σε παρακαλέσουμε;
Ταμήλος: Δεν μπορώ να σώσω όλη την Ελλάδα
Αποστομωτική ήταν η απάντηση του βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Ταμήλου σε προτροπή δημοτικών συμβούλων Τρικάλων, να κατέβει υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
“Να κατέβεις με το Επικρατείας της Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές”, του είπαν.
Τι τους απάντησε;
“Δυστυχώς δεν μπορώ να σώσω όλη την Ελλάδα. Θα σώσω μόνο τα Τρίκαλα”!!!

Πώς; Λέω να αυτοκτονήσω. Και να μη τα σώσω τουλάχιστον θα ξεβρωμίσουν.
Για να σωθεί όλη η Ελλάδα θα προτείνω σε ολομέλεια της κοινοβουλευτικής μας ομάδας στον Σαμαρά και στους υπόλοιπους βουλευτές της ΝΔ να κάνουν το ίδιο. 
Ελπίζω τουλάχιστον να μας πληρώσουν για τη συνεδρίαση.



Είδηση Νο 3 – μια ΕΡΤ με έξτρα τυρί
Το domain της ΝΕΡΙΤ έχει ήδη κατοχυρωθεί σαν …"pitsaria-pou-eskise.gr"!!!
Από ιδιώτη κατοχυρώθηκε το διαδικτυακό όνομα (domain name) του νέου φορέα που θα αντικαταστήσει την ΕΡΤ, nerit.gr, καθώς δεν έγιναν άμεσα οι απαιτούμενες ενέργειες από την κυβέρνηση.
Μπαίνοντας στο nerit.gr, εμφανίζεται μία σελίδα που γράφει nerit.gr is not available please try pitsaria-pou-eskise-gr., ενώ από κάτω αναμεταδίδει το πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ.
Το domain name, όπως προκύπτει από τη σχετική αναφορά του Ινστιτούτου Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας κατοχυρώθηκε μόλις το πρωί της Τετάρτης, δηλαδή την επομένη της ανακοίνωσης του σχεδίου για τη ΝΕΡΙΤ, όχι από κάποιο κρατικό φορέα αλλά από ιδιώτη.
Πλέον η κυβέρνηση αν θέλει το nerit.gr θα πρέπει να πληρώσει τον ιδιώτη που το κατοχύρωσε ή να επιλέξει κάποιο άλλο όνομα για την διαδικτυακή της πλατφόρμα.

Προχειρότητα;
Τσαπατσουλιά;
Μαλακία;
Όχι!
Άρχισαν ήδη να σέβονται τα λεφτά μας.
Καλές πίτσες (μπλε)

  

Είδηση Νο 2 – πόσο πουλιέται το τίποτα
Νύχι της Lady Gaga πωλήθηκε για 12.000 δολάρια!
Υποψηφιότητα για τον τίτλο του μεγαλύτερου φαν της Lady Gaga έβαλε ένας άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος αγόρασε σε πλειστηριασμό ένα νύχι της τραγουδίστριας έναντι 12.000 δολαρίων.
Το ζωγραφισμένο ακρυλικό νύχι, είχε φορεθεί από την τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του αρώματος της, καθώς και στη συναυλία της στο Δουβλίνο. Εκεί, το επίμαχο νύχι έπεσε από το δάχτυλο της Gaga, με αποτέλεσμα ένας εργάτης να το εντοπίσει πάνω στη σκηνή.

Στη συνέχεια ο εργάτης έψαξε εξονυχιστικά στις τουαλέτες και πάνω σε σκουπάκι εντόπισε μια τρίχα από το ..δοίο της σταρ, την οποία και πούλησε έναντι 25.000 δολαρίων.
Αγοραστής είναι ένας Βρετανός εφοπλιστής, που δήλωσε ότι θα την χρησιμοποιεί για να τραβάει τα καράβια του.




Είδηση Νο 1 – οι καθ’ ύλην
Πορνοστάρ θα διδάσκουν σεξουαλική αγωγή
Οι μαθητές που φοιτούν στο ιδιωτικό σχολείο The Leys του Cambridge ενδέχεται να διδαχθούν τη σεξουαλική αγωγή από τους πλέον …κατάλληλους, δηλαδή τις πορνοστάρ!
O 59χρονος διευθυντής του εκπαιδευτικού ιδρύματος, Μαρκ Σλέιτερ, υποστήριξε πως ίσως ζητήσει σε μια πορνοστάρ να μιλήσει στους μαθητές για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στο σχολείο του.
Με βάση τα όσα είπε “ένας προσκεκλημένος ομιλητής με την εμπειρία του συγκεκριμένου κλάδου θα μπορούσε να είναι μια καλή επιρροή στους μαθητές.”
“Δεν θα απέκλεια μία τέτοια περίπτωση λόγω της δουλειάς τους. Με αυτή την κίνηση μπορούμε να δείξουμε και το σεβασμό σε αυτά τα άτομα που ίσως τους λείπει λόγω της δουλειάς τους. Άλλωστε οι μαθητές δεν γίνεται να αποφύγουν τον πειρασμό να παρακολουθήσουν μία τέτοια ταινία”, ανέφερε.

1η ώρα: Παρτούζα σε κλιμακοστάσιο: μικρά tips για να μη πονάει η μέση
2η ώρα: Η σχέση με άλογο
3η ώρα: Δονητής απλός ή μπαταρίας;
4η ώρα: Η γεύση του σπέρματος
5η ώρα: Πίσω πόρτα: Προσέχουμε για να έχουμε
6η ώρα: Το αγγούρι σε φέτες




18 σχόλια:

  1. Βάλτε τη Τζούλια στα σχολεία!!
    Αυτή θα τους εξηγήσει την ορθή χρήση σαμπανιζέ κρασιών και πλαστικών αγγουριών.
    Θα προτρέψει επίσης τα κορίτσια να φουσκώσουν τα βυζιά τους και τα χείλη τους.
    Ενώ τα αγόρια θα τα παροτρύνει να πάρουν μεγεθυντές πέους.
    Πολύ μπροστά οι Βρετανοί!


    Όσο για τη Νότια Αφρική, το συμπερασμα που βγάζω είναι πως διάφοροι ανέραστοι βρήκαν ένα... ιδεολογικό πρόσχημα για να πηδήξουν.
    Βέβαια έτσι όπως το πάμε, δε θα αργήσουν αυτές οι συνήθειες να έρθουν κι εδώ.
    Ξέρεις πόσες φορές έχω ακούσει, κι από γυναίκες μάλιστα, να συζητάνε για κάποιο βιασμό και να λένε "τα 'θελε και τα 'παθε. Ας μη φόραγε μίνι φούστα!" ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι πιο γελοίο το ακούμε από Βρετανία και Ολλανδία μεριά. Τυχαίο;
      Έχω δηλώσει πολλάκις ότι με τους ηλίθιους (λαούς και ανθρώπους) είμαι ρατσιστής!
      Βλάκες είμαστε όλοι, αλλά όταν το πράγμα ξεφεύγει πρέπει να τους (μας) κλείνουν σε στρατόπεδα στην έρημο.
      Η βλακεία έχει απίστευτη μεταδοτικότητα και σε αυτή οφείλονται όλα τα δεινά της ανθρωπότητας.
      Όποια καταστροφή δεν προκλήθηκε από στοιχείο της φύσης, κάτσε και σκέψου ότι έχει ρίζα της την ανθρώπινη βλακεία!

      Διαγραφή
  2. αχαχαχα! Γελάω με την τελευταία είδηση! Ή μάλλον το σχολιασμό σου στην τελευταία είδηση!
    Δεν έχουν 7ωρο τα σχολεία; Σου ξέφυγε μια ώρα!
    Να'σαι καλά βρε Πέτρο!
    Διασκεδάσαμε και σήμερα! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την τελευταία ώρα έχει πρόχειρο διαγώνισμα.

      Όσοι παρακολούθησαν τα μαθήματα θα κάνουν πρακτική άσκηση (όλοι μαζί πάνω στη δασκάλα). :))

      Όσοι έλειπαν θα πάνε στις τουαλέτες και θα γράφουν ότι ξέρουν. :((

      Διαγραφή
  3. Τι να πεις, όταν και η Γιάννα Αγγελοπούλου δίνει συμβουλές για το πώς θα βγούμε από την κρίση, αναφέροντας σαν παράδειγμα την Ελλάδα των Ο.Α. του 2004, όπου στήθηκε το μεγάλο φαγοπότι... ε, τότε έχουμε ακόμα μια τρανταχτή απόδειξη για το πόσο σάπιο είναι το "Βασίλειο της Δανιμαρκίας" τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η επιτομή της σιχαμάρας.
      Αρχές καλοκαιριού του 2004 είχε έρθει στο Νοσοκομείο για …επιθεώρηση!!!
      Κυριολεκτικά, μπορώ να σου πω, γιατί την θυμάμαι με ένα τσούρμο (κάπου 200) γραβατωμένους μαλάκες, γλύφτες, «παράγοντες», κομματόσκυλα, κάμερες, δημοσιογράφους, εργαζόμενους, ασθενείς, περαστικούς… να περπατούν στους διαδρόμους σαν περιφερόμενος θίασος.
      Να βλέπεις τώρα αυτούς τους 200 να πηγαίνουν από τη μια μεριά του διαδρόμου και από την άλλη εγώ μόνος μου σαν τον κούκο.
      Τη στιγμή που διασταυρωθήκαμε έβγαλα τα χέρια από τη τσέπη, αλλά δεν θα σου πω τι έξυσα…!

      Διαγραφή
  4. No 9: Κάτι δεν πάει καλά στην ολλανδική κοινωνία. Θα ήθελα να τους στείλω τον Άνθιμο για εξορκισμό (τώρα που τα βρήκε με τον Μπουτάρη δεν έχει γούστο), αλλά ο Καλαβρύτων υπερέχει στα σημεία...!

    Νο 1: Κοίτα να δεις, βρε Πέτρο, που τις τελευταίες μέρες σκεφτόμουν πόσο μοιάζουν οι πολιτικοί μας με πορνοστάρ! Θα πρότεινα λοιπόν στον διευθυντή του σχολείου, μιας και το καθηγητηλίκι εις τας Εσπέρας φοριέται πολύ τελευταία, να προσλάβει τους δικούς μας πολιτικούς που έχουν και την εμπειρία και το θεωρητικό υπόβαθρο, ως εξής:
    1η ώρα: Σαμαράς, Η ηδονή του να κάθεσαι στα τέσσερα και λοιπές ακροβασίες
    2η ώρα: Άδωνις, Η τέχνη του γλειψίματος - 10.000 τρόποι μόνο με 2 ευρώ
    3η ώρα: Μουρούτης, Γυναικείος οργασμός: μύθοι και πραγματικότητες - Τεχνικές προσποίησης από την ομάδα αλήθειας
    4η ώρα: Στουρνάρας, Τεχνικές επιμήκυνσης ..έους
    5η ώρα: Βορίδης (συνδιδασκαλία με Κασιδιάρη), Τσεκούρια, λοστοί, στιλιάρια και άλλα σεξουαλικά βοηθήματα - Ο ρόλος της τεστοστερόνης στο σαδομαζοχισμό
    6η ώρα (επιλογής για πολύ προχωρημένους): Φαήλος, Μίλα μου βρώμικα - Όταν ο λύκος συνάντησε την Κοκκινοσκουφίτσα - Εμβάθυνση στον διαστροφισμό
    και η 7η ώρα bonus με τους ομότιμους Φώτη Βαγγέλη στην παρουσίαση της μελέτης "Μέχρι τρεις είναι σχέση"

    (Τσσσσ...ανατρίχιασα!)

    Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μη τι άλλο οι πορνοστάρ, άντρες και γυναίκες, έχουν ένα όμορφο (τουλάχιστον εξωτερικά) παρουσιαστικό. Φαντάζεσαι τους Σαμαρά, Κλασιδιάρη, Άδωνη, Στουρνάρα και Βορίδη να παριστάνουν το αντικείμενο του πόθου;
      Μια σακούλαααααα!

      Φώτης-Βαγγέλης μόνο για μάτι είναι και να κρατάνε φανάρι στα ζαβά της δεξιάς.
      Α, και να αδειάζουν τις λεκάνες.

      Ερώτηση (άσχετη): Ο Κλασιδιάρης μπορεί πραγματικά να ξυπνήσει ερωτικά πάθη; Εσύ που είσαι γυναίκα λύσε μου την απορία γιατί θα σκάσω! Πόσες άρρωστες κυκλοφορούν ανάμεσά μας;

      Διαγραφή
    2. Σου 'πε καμιά γυναίκα ότι της ξυπνάει ο Κλασιδιαρης ερωτικό πάθος; Ε, τότε είναι και άρρωστη και βλαμμένη. Προσωπικά, το μόνο που μου ξυπνάει όταν τον βλέπω είναι η οισοφαγική μου παλινδρόμηση.

      Σοφία

      Διαγραφή
    3. Αντιγράφω:
      “Ο Ηλίας Κασιδιάρης, μετά το τέλος της σχέσης του με την αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου, σαγηνεύτηκε από τα μάτια της όμορφης Έλενας Κωνσταντινίδου, πρώην υπαλλήλου της Βουλής και Μις Τουρισμός 2012.”

      Και σε ρωτάω: Πέραν της ανυπαρξίας εγκεφάλου και της χυδαιότητας που εκπέμπει, με τα μούτρα και μόνο που διαθέτει, μπορείς αυτό το @@@@@ να το δεις ερωτικά;;;

      Διαγραφή
    4. Πρώην υπάλληλος της Βολής και Μις Τυρισμός 2012. Θες κι άλλη απάντηση;

      Διαγραφή
    5. Η απάντηση που ψάχνω είναι να μου εξηγήσει κάποια (προτιμώ απάντηση από γυναίκα) πως μπορεί να τραβήξει μια γυναίκα αυτό το παρουσιαστικό, μαζί με τον κατιμά που κουβαλάει στο κούφιο του. Πρέπει να είναι του ιδίου φυράματος!!!
      Αρκετά όμως ασχοληθήκαμε με δαύτον, ακόμη και στις “Γελοίες Ειδήσεις”! Αυτός είναι μια κατηγορία μόνος του.
      ΥΓ: Η Μις Τυρισμός (καλό!) σκέφτεται, λέει, να ασχοληθεί με την πολιτική. Είχε μάλιστα διατελέσει γραμματέας βουλευτή της ΝΔ. Μιλάμε για προσόντα!
      Και κάθομαι και σκέφτομαι: αν τα προβεβλημένα στελέχη των κομμάτων είναι αυτά που όλοι γνωρίζουμε, φαντάσου τι υπάρχει στον πάγκο!
      Ωχ αμάν!

      Διαγραφή
    6. Προσπάθησα να σκεφτώ και να απαντήσω χρησιμοποιώντας τη λογική μου...αλλά στα άλογα και στα παράλογα δεν υπάρχει λογική!

      ΥΓ: Σε ευχαριστώ για τη συμπαράσταση σήμερα. Θα μου περάσει. Έχω τους μηχανισμούς μου!
      Το νου σου γιατί δεν αργώ να περάσω στα χαχούχα και σε θέλω εκεί! ναι;
      Την καλημέρα μου! :))

      Διαγραφή
    7. Οκ.
      Αναμένουμε όλοι την Αριστέα να επανέλθει.
      Λίαν συντόμως, έτσι;
      Αν μη τι άλλο υπάρχουν μερικές δεκάδες φιλαράκια που σε στηρίζουμε!
      Ανέβασε καμιά φωτογραφία από το βασίλειο των ζώων (προτιμώ των δίποδων). Να δεις με το γέλιο για πότε θα επανέλθεις!

      Διαγραφή
  5. Το #8 και το #1, συνδυάζονται απόλυτα! Όσο αρμόδια είναι η Γιάννα με τα πολλά επίθετα για μαθήματα εξόδου απ' την κρίση, άλλο τόσο είναι και οι πορνοστάρ για μαθήματα σεξουαλικής αγωγής.
    Το νύχι μου μέσα!!!...

    Πέτρο ωραίες οι ειδήσεις που αλιεύεις, αλλά τα σχόλιά σου είναι... τεστ κοπώσεως απ' το πολύ γέλιο!
    Να'σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Αγγελοπούλου και η κάστα της δίνουν γραπτώς στην τρόικα τους νέους νόμους και η τρόικα με τη σειρά της τούς δίνει για ψήφιση στους αστείους που παριστάνουν ότι συγκυβερνούν.

      Κι έτσι, όλη αυτή η εμετική γκλαμουροπαρέα, που δεν προσφέρει στην Ελλάδα τίποτα, που φοροδιαφεύγει, που προβάλλεται από τα διαπλεκόμενα όποτε κάνει …καλή πράξη, που την έχουν για να κόβει κορδέλες, που χαλάει σε κρέμες το μισό μας προϋπολογισμό, εμφανίζεται από κωλοκάναλα και κωλοφυλλάδες να δίνει συνεντεύξεις …σωτηρίας.

      Να το ξαναπούμε για πολλοστή φορά; Κάποιοι έβγαλαν και θα βγάλουν πολλά ακόμα από την κρίση, εις βάρος ενός ολόκληρου λαού!

      Κάπως έτσι διαμορφώνεται το success story. Απλά ο Σαμαράς παρέλειψε να διευκρινίσει για ποιους είναι το success.

      Διαγραφή
  6. Σου έχω πρόταση: να γράφεις σόλο/σχόλια, έτσι κι αλλιώς είναι όλα τα λεφτά!!!
    "Εγώ πάλι κ. Αγγελοπούλου μου έχω έναν εσωτερικό μηχανισμό ακαριαίας αναγούλας που ενεργοποιείται αυτόματα κάθε φορά που δέχομαι συμβουλές από κυρίες στις οποίες από το τράβηγμα έχει πάει το στόμα τους στα αυτιά, τα αυτιά στη μέση και ο εγκέφαλος λίγο παρακάτω"!!! Αστέρι μου! Φιλάκια! χχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχόλια στο ξεκάρφωτο;
      Κάτσε ΜΑΝΑ μου να διαβάσεις και την είδηση. Θα διαπιστώσεις ότι βγάζει από μόνη της γέλιο (και αηδία και νεύρα)!

      Διαγραφή