Σελίδες

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Πες το με σπρέι vol8: ΕΡΤέλος


8 σχόλια:

  1. Να περιμένουμε την ΥΕΝΕΔ τώρα δηλαδή;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΡΤ θα αντικατασταθεί από μία νέα εταιρεία, έναν “δημόσιο αλλά όχι κρατικό, ούτε κομματικά ελεγχόμενο σταθμό”, μας ενημέρωσε o κυβερνητικός παπαγάλος.
      Με απλά ελληνικά: επειδή πρόκειται για κυβερνητική δέσμευση που ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ από το γαμωμνημόνιο που αποδέχτηκαν και ΨΗΦΙΣΑΝ όσοι σήμερα πέφτουν από τα σύννεφα (Βενιζελοκούβελοι), διαλύεται η κρατική τηλεόραση και πάμε σε διάδοχη κατάσταση.
      Τι καταλαβαίνω εγώ; (που μου αρέσουν οι ιστορίες συνομωσίας)
      Όπως η χούντα είχε την ΥΕΝΕΔ που προπαγάνδιζε το …έργο της, έτσι και τώρα θα δημιουργηθεί (από την τρόικα) μια αντίστοιχη χυδαιότητα που θα μας λέει νυχθημερόν πόσο ευεργετικά είναι τα μνημόνια και πόσο μας αγαπά η μαμά Γερμανία.

      Διαγραφή
  2. "δημόσιο αλλά όχι κρατικό, ούτε κομματικά ελεγχόμενο σταθμό”

    Και τους πιστέψαμε τώρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Βουλή πότε θα κλείσει;
    Και το κανάλι της και όλοι οι παρατρεχάμενοι;
    Αχ βρε Πέτρο... ζοφερές οι προβλέψεις σου, μα απόλυτα ρεαλιστικές!
    Άμα περάσει κι αυτό, τότε τελειώσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. “Άμα περάσει κι αυτό, τότε τελειώσαμε!”
      Μεγάλη κουβέντα είπες Μαρία.
      Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ όταν χθες το απόγευμα σταμάτησε η κανονική ροή του προγράμματος και ανακοινώθηκε η είδηση.
      Μόλις στις 15/5/2013, ούτε 1 μήνα πριν δηλαδή, ο Κεδίκογλου στο δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης είχε διαψεύσει όσους απαξιώνουν την ΕΡΤ και διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις περί κλεισίματος.
      Έψαξα το σχετικό βίντεο στο youtube. Ναι μεν το εμφανίζει αλλά …δεν παίζει. Το κατέβασαν οι γελοίοι!
      Μπορείς όμως να δεις αυτό:
      http://www.youtube.com/watch?v=3-jdo165E2Y
      Στο 0:20 και από το 0:50 και μετά είναι …απολαυστικός!

      Διαγραφή
  4. Για να δείτε πως σκέφτεται ακόμα ο κόσμος, σήμερα μου έκανε κάποιος ένα σχόλιο: "όποιος είναι δημόσιος υπάλληλος πρέπει να πάει στην ΕΡΤ απόψε, γιατί πλησιάζει η σειρά του όπου να' ναι" Ρωτάω εγώ: "Κι εσύ γιατί δεν πας; Μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να πάνε;" "Άσε με εμένα. Εγώ είμαι άνεργος"...................... (Κρίμα, γιατί λέει ότι ψηφίζει και ΣΥΡΙΖΑ..) Φιλιά!

    Υ.Γ Πάντως αυτό που λες στην Αριστέα δεν νομίζω να αρχίσει ΤΩΡΑ να συμβαίνει. Η ΕΡΤ το εφάρμοζε από πριν.. Ευλογούσε τα γένια του Σαμαρά σε βαθμό αηδίας, αυτό το σχολιάζω μόνο για την ιστορία, δεν το παραθέτω παράλληλα με το κλείσιμο της ΕΡΤ από τους ξεπουλημένους που μας κυβερνούν. Αυτό είναι ΤΡΑ-ΓΙ-ΚΟ και τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τύπος είναι καμένος/βλαμμένος. Είναι από αυτούς που αν αύριο βρουν δουλειά θα τρέξουν να γραφτούν στη ΝΔ και θα διαμαρτύρονται για τις απεργίες!
      Αν αφήσει ο λαός να περάσει το κλείσιμο της ΕΡΤ, ο …νέος φορέας που ανακοίνωσε αυτός ο μαλάκας θα είναι το αισιόδοξο σενάριο!

      Διαγραφή