Σελίδες

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Έκλεισε η ΕΡΤ. Να περάσει ο επόμενος…



Έχω ξυπνήσει χαράματα, ούτε 5:00 δεν ήταν. Δεν έχω κοιμηθεί καλά σε αντίθεση με τον Κεδίκογλου που πρέπει να κοιμήθηκε σαν πουλάκι (παπαγάλος, κοράκι, μπούφος … διαλέξτε).

Ξύπνησα αχάραγο και πριν ανοίξω το μάτι πάτησα το τηλεκοντρόλ. Ούτε ΕΤ1, ούτε ΝΕΤ, ούτε ΕΤ3. Το ’παν και το ‘καναν οι πούστηδες. Διέκοψαν το σήμα της κρατικής τηλεόρασης, της μοναδικής που διέθετε άδεια, μόνο και μόνο για να κάνουν τα χατίρια της χούντας εξωτερικού και να μοιράσουν τη διαφημιστική πίτα στους ιδιώτες φίλους τους.

Όχι, δεν δουλεύω στην ΕΡΤ. Η αγωνία μου δεν είναι μόνο για το πραξικοπηματικό / τραμπουκικό κλείσιμο της Δημόσιας Τηλεόρασης και τις απολύσεις κάπου 2.500 εργαζομένων. Η Χούντα άρχισε πλέον να δείχνει εντελώς απροκάλυπτα το στυγνό της πρόσωπο του “αποφασίζομεν και διατάσσομεν”. Και όποιος νομίζει πως θα τη γλιτώσει, ή εφοπλιστής είναι, ή χοντρομαλάκας!

Διαφωνώ με όσους ισχυρίζονται ότι τα κυβερνητικά καθάρματα απώλεσαν και το τελευταίο φύλλο συκής. Δεν το έχασαν χθες, εδώ και ένα χρόνο δεν φοράνε απολύτως τίποτα. Από κείνη την πουτάνα ώρα που πήραν την εξουσία, κυκλοφορούν με τη μαλαπέρδα τους έξω και την κραδαίνουν όποτε τους καυλ*σει. Αλλά από χθες αυνανίστηκαν δημόσια και εκσπερμάτωσαν στα μούτρα ενός ολόκληρου λαού.

Υπάρχουν ακόμη μερικές χιλιάδες ηλίθιοι που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι δεν πρόκειται για χούντα. Αυτοί περιμένουν να δουν πηλίκια και το τρίο χλαπάτσα να τσουγκρίζει αυγά σε στρατόπεδα για να πάρουν χαμπάρι.
Άλλοι τους χαρακτηρίζουν υπομονετικούς, άλλοι ρομαντικούς, άλλοι κολλημένους.
Πρόκειται όμως για αθεράπευτα ηλίθιους, που αν τους ρωτήσεις “τι περιμένεις πια να κάνουν για να πάψεις να τους στηρίζεις;” θα σε κοιτάξουν με ανοιχτό το στόμα βγάζοντας ένα μακρόσυρτο “Εεεεεεεεεε;;;”.


Μάθημα Γραμματικής
Μαλάκας: Κυριολεκτικά, σημαίνει τον αυνανιζόμενο, αλλά χρησιμοποιείται και μεταφορικά. Μεταξύ φίλων, θεωρείται συνήθως πειρακτικός χαιρετισμός. Όταν απευθύνεται σε έναν άγνωστο, θεωρείται τις περισσότερες φορές βαριά βρισιά. Παίρνει τότε τη σημασία του "ηλίθιου" ή του "ανίκανου" και δηλώνει αγανάκτηση. Η λέξη χρησιμοποιείται μερικές φορές για να ορίσει το άτομο που χωρίς να χρησιμοποιεί την κοινή λογική επαναλαμβάνει ξανά και ξανά τα ίδια λάθη ενώ ταυτοχρόνως διατηρεί στο ακέραιο την αίσθηση ότι είναι σωστός. Πιο γενικά η λέξη χρησιμοποιείται για να περιγράψει την αντίθεση στην κοινή λογική (βλακεία).

Έχοντας στο νου την παραπάνω περιγραφή από τη Βικιπαίδεια, μπορούμε να βάλουμε με το μυαλό εκατοντάδες πολιτικούς και τους χιλιάδες ψηφοφόρους τους.

Ο κυβερνητικός μαλάκας (πληροφορίες πιο πάνω) ανακοίνωσε πως οι εργαζόμενοι θα αποζημιωθούν κανονικά. Πάλι καλά γιατί προς στιγμήν είχα την ανησυχία μήπως μας αποζημιώσουν αυτοί. Μέχρι πριν από ένα μήνα είχε βαρεθεί να διαψεύδει τις φήμες του Τσίπρα και του Καμμένου περί κλεισίματος της ΕΡΤ. Ο κυβερνητικός διαψεύστης από χθες διαψεύδει τον εαυτό του!

Ξένα ΜΜΕ κάνουν εκτενείς αναφορές για το κλείσιμο της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης και ορισμένα εξ’ αυτών στα πλαίσια του ρεπορτάζ (ναι, σε αυτά τα πλαίσια είναι!) κάνουν λόγο για κρατικοδίαιτους δημοσιογράφους, για κυβερνητικούς προπαγανδιστές, για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, για ρουσφετολογικές προσλήψεις, για παχυλούς μισθούς για … για …

Κανένας από όλους αυτούς τους μαλάκες δεν λέει ποιοι δημοσιογράφοι κρατικού καναλιού σε ολόκληρο τον κόσμο δεν είναι κρατικοδίαιτοι. Κανένας δεν είπε ποιοι τους πίεζαν (υπό την απειλή της απόλυσης) να προπαγανδίζουν. Κανένας δεν θα πει για τους μισθούς που έπαιρναν πριν από 3-4 χρόνια οι τότε εργαζόμενοι στην ΕΡΤ και για τα λεφτά που παίρνουν οι σημερινοί. Κανένας πολιτικός αλήτης δεν θα πάει στο δίδυμο Λυριτζή-Οικονόμου (το απαύγασμα του γλύφτη – λιβανιστή - φερέφωνου) να τους ζητήσει πίσω το 1,5 εκατομμύριο (!!!) που πήραν για τη 2ετία 2008-2009 στην κρατική τηλεόραση. Όλοι θα ασχοληθούν με το υπέρογκο μηνιάτικο των 4.000 της Στάη.

Σταμάτησε λοιπόν η κυβερνητική προπαγάνδα δια στόματος ΕΡΤ και από χθες το απόγευμα έχει ξαμοληθεί στο ίντερνετ το κάθε έμμισθο συφοριασμένο να διατρανώνει το πόσο συμφωνεί με το κλείσιμο της διεφθαρμένης ΕΡΤ. Όχι που δεν θα έβρισκαν άλλους τρόπους να διασπείρουν τη σαχλαμάρα! Μήπως δεν θα βρουν άλλους συφοριασμένους να συμφωνήσουν; Μήπως δεν θα βρουν άλλους κανίβαλους να χορέψουν γύρω από το καζάνι;

Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, λόγω του …κατεπείγοντος (!!!) που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 1414Β/11.6.2013 καταργείται οριστικά η Δημόσια Τηλεόραση. Αυτό που ορίζει ο Συνταγματικός Νομοθέτης: “Σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης…” βρίσκει την εφαρμογή του στο κλείσιμο της ΕΡΤ που λίγες ώρες πριν είχε (για μια ακόμη φορά) κατηγορηματικά διαψευστεί!

Οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, όπως λέγαμε και παλιότερα, πρέπει να έρθουν προς ψήφιση στη Βουλή εντός 40 ημερών. Τότε είναι που θα ξεβρακωθούν οι δύο φτωχοσυμπέθεροι του Σαμαρά (ο οποίος παίζει τα ρέστα του)! Θα πρέπει μέχρι τότε να έχουν πάρει οριστικές αποφάσεις αν θα ρίξουν τη χουντική κυβέρνηση που στηρίζουν, ή θα συνεχίσουν να σφυρίζουν αδιάφορα. Η πραξικοπηματική αυτή απόφαση των δωσίλογων πρέπει να έρθει προς ψήφιση στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου και να υπάρξει ονομαστική ψηφοφορία. Γιατί όταν αύριο ξεκουμπιστούν τα μνημόνια και οι εγχώριοι αλήτες, όλοι θα μας λένε ότι ψήφισαν ‘άκυρο’.

Διαβάζω από την Ελευθεροτυπία για κυβερνητικό non paper που διακινήθηκε χθες το βράδυ με κυβερνητικές παπάρες. Ενδεικτικά:

[1] Όλες οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα της ΕΡΤ μεταβιβάζονται στο ΥπΟικ. Που νομικώς και για όσο διάστημα χρειαστεί θα είναι η διάδοχη κατάσταση.
[2] Για το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τη λειτουργία της Νέας Δημόσιας Τηλεόρασης, αγώνες ή μεγάλα γεγονότα που έχει τα δικαιώματα  μετάδοσης η ΕΡΤ, θα εκχωρούνται με διαφανή τρόπο, και με τίμημα υπέρ του δημοσίου, σε ιδιωτικούς σταθμούς.
[3] Το κόστος κάλυψης αναλαμβάνει το Υπ.Οικ., όπου θα παρέχει στα κόμματα τη δυνατότητα επιλογής ιδιωτικού συνεργείου.
[4] Η απόφαση έχει ληφθεί εδώ και καιρό. Είναι απόφαση υψηλού συμβολισμού,  και εκσυγχρονισμού του δημοσίου. Όμως, περιμέναμε να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ΕΡΤ ως προς την μετάδοση των θεμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων, για να μην διακινδυνευτεί η ομαλή διεξαγωγή τους.  Οι πολιτικοί αρχηγοί είναι ενήμεροι, για την απόφαση της κυβέρνησης.
[5]  Ό,τι ξεπερασμένο, φθαρμένο και αναχρονιστικό, παραμερίζεται. Στη θέση του θα μπει το σύγχρονο, το λειτουργικό, το ανταγωνιστικό.
[6] Ό,τι είχε ταυτιστεί στη συνείδηση του Ελληνικού λαού με κομματικά φέουδα και αγκυλώσεις δεκαετιών, ανήκει πια στο παρελθόν. Στην ΕΡΤ, ούτε ένας από τους εργαζόμενους δεν έχει προσληφθεί με αξιοκρατικά κριτήρια, αλλά με επιλογές της εκάστοτε διοίκησης, που επιλέγετο από την εκάστοτε κυβέρνηση.
[7]  Είναι προφανές ότι από αύριο οι Έλληνες σταματούν να πληρώνουν το τέλος με το οποίο επιβαρύνονταν επί δεκαετίες. Και μετά τη δημιουργία του νέου Οργανισμού θα επιβαρύνονται με πολύ μικρότερο τέλος. Σε κάθε περίπτωση το ετήσιο όφελος για τον Έλληνα πολίτη, μετά τη λειτουργία του νέας σύγχρονης δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, θα είναι 100 εκατομμύρια.
[8]  Δεν μπορούμε, την ώρα που οι Έλληνες κάνουν τέτοιες θυσίες, να διατηρούνται γύρω τους άθικτα, σύμβολα της ασύδοτης σπατάλης, της σκανδαλώδους αδιαφάνειας, του αναχρονιστικού κομματισμού.


Απαντώντας στο κυβερνητικό κωλόχαρτο:

1) Το υπουργείο του στούρνου θα επιβάλλει νέο χαράτσι για να κλείνει τις ανοικτές τρύπες της ΕΡΤ. Όποιος νομίζει ότι οι υποχρεώσεις της ΕΡΤ δεν θα πληρωθούν από εμάς να επισκεφτεί το γιατρό του.
2) Μιλάμε για το ίδιο κράτος, τη Βουλή και τις κυβερνήσεις που μας έχουν μαθημένους δεκαετίες τώρα πως αντιλαμβάνονται τη χρηστή διοίκηση, πως διαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα, καθώς και τους διαφανείς τρόπους με τους οποίους κάνουν “δουλειές” με τους ιδιώτες.
3) Στα πλαίσια της περικοπής της σπατάλης εντάσσεται και η πληρωμή του ιδιωτικού συνεργείου που θα τρέχει πίσω από τον κάθε παπάρα, μη τυχόν και δεν μάθουμε τι είπε!
4) Ο σοσιαλιστής Βαγγέλας και ο αριστερός Φωτάρας πέφτουν από τα σύννεφα γιατί την ημέρα που τους το είπε ο Σαμαράς είχαν πάει σε ΩΡΛ και είχαν ξεχάσει φεύγοντας να βγάλουν τα μπαμπάκια.
5) Αναχρονιστική και φθαρμένη είναι η ΕΡΤ και σε αυτό ευθύνονται οι εργαζόμενοι. Όχι οι δοτές διοικήσεις με τις ηλίθιες επιλογές τους, ούτε οι πολιτικοί προϊστάμενοι με τις ηλίθιες επιλογές των διοικήσεων. Όταν κάτι πάει καλά υπεύθυνη είναι η ηγεσία. Όταν δεν πάει φταίνε οι από κάτω.
6) Με κομματικά φέουδα έχει ταυτιστεί - έτσι πρόχειρα που μου ‘ρχεται στο μυαλό – και ο διορισμός υπαλλήλων στη Βουλή και το κανάλι της. Άραγε ανήκουν και αυτοί πια στο παρελθόν; Το ότι στην ΕΡΤ δεν διορίστηκαν μέσω ΑΣΕΠ τίνος επιλογή είναι;
7) Για να μη λέτε ότι ο Σαμαράς και ο στούρνος του μόνο φόρους βάζουν, από σήμερα οι Έλληνες θα γλιτώσουμε κάπου ένα 50ευρω το χρόνο. Σκάρτο 4ευρω το μήνα, γύρω στο δεκάλεπτο την ημέρα. Βέβαια δεν θα γλιτώσουμε ολόκληρο το δεκάλεπτο. Θα μάθουμε το κέρδος μας οσονούπω, όταν φτιαχτεί ο νέος φορέας. Μπορεί να μην είναι κανένας σε θέση να μας πει πόσο θα είναι το νέο τέλος, ξέρουμε όμως ήδη πως θα ωφεληθούμε ακριβώς 100 εκατομμύρια. 
8) Όσα χρόνια ζω δεν θυμάμαι ποτέ να έχει κάνει έστω και ένας διαμαρτυρία ζητώντας να κλείσει το Ραδιομέγαρο εξαιτίας της ασύδοτης σπατάλης, της σκανδαλώδους αδιαφάνειας, ή του αναχρονιστικού κομματισμού. Αντίθετα θυμάμαι εκατοντάδες χιλιάδες λαού να έχει ξελαρυγγιαστεί έξω από τη γαμωΒουλή σας, καταγγέλλοντας τα χρέη των κομμάτων, τα σκάνδαλα των κυβερνήσεων και τα πούστικα που ψηφίζετε ένα μάτσο βιόλες εκεί μέσα. Γιατί ρε γελοίοι μαλάκες δε τα μαζεύετε να ξεκουμπιστείτε, που σας πήρε ο πόνος για το λαό;;;


Για σένα που μπήκες από λάθος εδώ μέσα και εξακολουθείς να μη καταλαβαίνεις, πάρε να ‘χεις.
Από iefimerida.gr: Λίγο μετά τις 03.00 τα ξημερώματα ο πρόεδρος της κρατικής τηλεόρασης, σύμφωνα με ό,τι μεταδόθηκε από το συνεχιζόμενο πρόγραμμα των εργαζομένων, ειδοποίησε πως το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ πρέπει να εκκενωθεί.
Τόνισε πως το κτίριο αποτελεί δημόσια περιουσία, ότι η παρουσία των εργαζομένων θεωρείται κατάληψη και πως όσοι δεν συμμορφωθούν με την εντολή θα πάνε στο αυτόφωρο.
Όσοι δεν εγκαταλείψουν τα κτίρια των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ και περάσουν αυτόφωρο δεν θα λάβουν την αποζημίωση και δεν θα έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στο διαγωνισμό που θα προκηρυχθεί για τη στελέχωση της νέας δημόσιας τηλεόρασης που θα συσταθεί.

Αν ακόμη και τώρα δεν κατάλαβες θα σου πω πρώτος τα νέα: έχεις πεθάνει και δεν στο έχουν πει.


Όσον αφορά την ταπεινότητά μου και την πολύ μικρή αυτή γωνιά του ιστοχώρου το συγκεκριμένο θέμα θα έχει πολλές συνέχειες. Δεν θα σταματήσω να τους ξεβρακώνω μέχρι να μου κλείσουν το μπλογκ, ή να πάνε στο διάολο και να μας απαλλάξουν από το σάπιο τους κουφάρι οριστικά.

ΥΓ: Ζητώ συγγνώμη για κάποιες εκφράσεις. Κρατήθηκα όσο μπορούσα περισσότερο και έγραψα όσο μπορούσα πιο ήπια. Άλλωστε δεν με πληρώνει κανένας για να γράφω τις σκέψεις μου.


Αφιερωμένο


Ζούμε σ' έναν κόσμο μαγικό
με φόντο την Ακρόπολη, το Λυκαβηττό
Γεμάτα τα μπαλκόνια, πολιτικά αηδόνια
Υποσχέσεις και αγάπες και πολύχρωμα μπαλόνια
για ευτυχισμένα χρόνια

Κι εσύ Ελένη και κάθε Ελένη
της επαρχίας, της Αθήνας κοιμωμένη
Η ζωή σου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη
Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο
κι άλλο εκείνη να σε πεθαίνει


Κι εσύ Ελένη και κάθε Ελένη
της επαρχίας, της Αθήνας κοιμωμένη

Ζούμε σ' ένα κόσμο μαγικό
Υποχθόνια δουλεύει με μοναδικό σκοπό
Να σε μπάσει στο παιχνίδι, τη ζωή σου πως θα φτιάξει
Να σου τάξει, να σου τάξει την ψυχή σου να ρημάξει

Κι όταν φτάσει να ελέγχει της ελπίδας σου τον πόνο
δεν του φτάνει ετούτο μόνο
Με γλυκόλογα σε παίρνει απ' το χέρι
Σε βαφτίζει της Ελλάδας νοικοκύρη

Κι εκεί που λες αλλάξανε τα πράγματα και σηκώνεις το ποτήρι
Αρπάζει, κλέβει τ' όνειρό σου και του κάνει χαρακίρι


22 σχόλια:

  1. Και λίγα είπες, Πέτρο. Μη ζητάς συγνώμη, μην παίρνεις πίσω τίποτα. Έπεται συνέχεια...

    Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συνέχεια είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη. Μέχρι να πάνε στο διάολο.
      Ελπίζω σε 40 μέρες από σήμερα.
      Μπορεί να φαίνεται ουτοπικό αλλά μου αρέσει να ονειρεύομαι.

      Διαγραφή
  2. Χώσε!!!!!!
    Η Χούντα της τρικολόρε μέχρι πριν από λίγο καιρό έκανε επίταξη ανθρώπινου δυναμικού (έτσι και τολμούσαν να απεργήσουν), τώρα περνάει κατευθείαν στην ταφή και καύση με την διαδικασία του επείγοντος... Κι έτσι όπως πάμε, θα τα δούμε και τα πηλίκια και το τρίο χλαπάτσα να τσουγκρίζει αυγά στα στρατόπεδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει σήμερα κιόλας να βγει τουλάχιστον ένας από τους άλλους δύο κερατάδες και να πει δημόσια ότι αποσύρει την εμπιστοσύνη από την κυβέρνηση.
      Ο Σαχλαμαράς τούς έχει στο τσεπάκι γιατί αν δεν είναι μαλακίες τα γκάλοπ του Ντερμπεντέρη και του Πορδοσάλτε (να τι χρειάζεται η δημόσια τηλεόραση/αντίβαρο στη χυδαιότητα και το ψέμα), τότε η δύναμή τους έχει πέσει αισθητά (του πασόκ είναι στα μισά) και παλεύουν για να μπουν στη Βουλή. Αν περάσει και αυτή η πουστιά αμφιβάλλω αν τελικά μπουν.

      Οπότε (αν λέω και πάλι αληθεύουν τα γκάλοπ) οι αλήτες με τα μαύρα κάνουν με τη νουδου μια συγκυβέρνηση μούρλια και τότε θα δούμε τη γλύκα.

      Αν αυτοί οι δύο εγκληματίες/καραγκιόζηδες/φτωχοσυμπέθεροι της συμφοράς έχουν έστω και ένα κομματάκι τσίπας επάνω τους θα πρέπει να αφήσουν τα είπα-ξείπα και να δείξουν τα αποτέτοια τους στο Σαμαρά. Κατά τη γνώμη μου μια τέτοια επιλογή θα τους δικαιώσει, όχι μόνο ιστορικά, αλλά και στο άμεσο μέλλον.

      Θα τολμήσει, όχι ο Βενιζέλος, όχι ο Κουβέλης, έστω και μερικοί βουλευτές των κομμάτων τους να δηλώσουν ότι παύουν να στηρίζουν την κυβέρνηση και να συγκεντρώσουν τις απαραίτητες ψήφους για πρόταση μομφής;;;

      Διαγραφή
    2. Είπαμε να ονειρεύεσαι, αλλά εσύ το παρατράβηξες... Τις δηλώσεις των 2 δεν τις είδες; Φούμαρα των καραγκιόζηδων. Κορόιδα είναι να χάσουν το κοκό; Να βάλουν τα χεράκια τους να βγάλουν τα ματάκια τους;;; Καλύτερα να βγάζουν τα δικά μας, τα τομάρια, παρά να χάσουν την εξουσία. Ουφ. Έχω γίνει..Τούρκος! Μήπως να φύγω για..Κωνσταντινούπολη;!;

      Διαγραφή
    3. Ο Φωτάρας λέει ότι θα καταθέσει πρόταση νόμου για την ακύρωση της χθεσινής ΠΝΠ. Ο Βενιζέλος, ανέκαθεν τυχοδιώκτης, περιμένει να κάνει ο άλλος το πρώτο βήμα και προς το παρόν πατάει και στις δύο βάρκες. Αν (λέμε τώρα!) πάμε σε εκλογές θα βγει να μας πει ότι δική του απόφαση ήταν, αλλά δεν τον περίμενε ο Κουβέλης να κατεβάσουν κοινή πρόταση.
      Σιχαίνομαι!

      Διαγραφή
  3. Πέστα αγόρι μου !!! Άσε που άμα στο έκλειναν θα γινόσουν και ήρωας :). Μας έχουν γραμμένους κανονικά...δεν ασχολούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μη γινόμουν ήρωας!
      Σε κανά χαντάκι μη βρεθώ δεν ξέρω.
      Άσε που θα κάνουν φάκελο στα παιδιά μου και δεν θα διοριστούν ποτέ!
      Αυτό πάλι που το πας;;;

      Διαγραφή
  4. Μη ζητάς συγνώμη επειδή λες αλήθειες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να χαλάω την αισθητική ορισμένων. Αλλά, πίστεψέ με, αυτά που έσβησα ήταν χειρότερα.

      Διαγραφή
    2. Στο επόμενο format, θα λείπει το κουμπί Delete από το πληκτρολόγιο... χαχαχα

      Διαγραφή
  5. Πέτρο, επειδή έχουμε όλοι παιδιά, ας μην έχουμε δισταγμούς για τις φωνές που υψώνουμε. Είναι το ελάχιστο καθήκον μας.

    Με την ελπίδα το επόμενο success story να γραφεί απ' το λαό κι όχι απ' τους δοσίλογους, σου στέλνω τους χαιρετισμούς και το θαυμασμό μου για τη δυνατή & ουσιαστική φωνή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου με τιμούν τα λόγια σου.
      Εύχομαι πραγματικά η ελπίδα που εκφράζεις στο σχόλιο να μας ξεκουφάνει όλους.

      Διαγραφή
  6. Το πόσο σε ευχαριστήθηκα σήμερα δε λέγεται!
    Επιτέλους! Τέτοιες φωνές έχουμε ανάγκη!
    Να συνεχίσεις εσύ...να συνεχίσουμε κι εμείς μαζί σου! :))
    Φιλιά!
    Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει μυρμηγκιάσει το κεφάλι μου.
      Τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά απ' όσο φαίνονται.
      Περισσότερο διαολίζομαι με τους κανίβαλους που συμφωνούν με αυτή τη χυδαιότητα.
      Που υπήρχε κρυμένος τόσος φασισμός;;;;;

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα!
      Σου γράφω εδώ καθώς δεν έχω εγγραφή στο ηλ. ταχυδρομείο (στα σχόλια μου λόγω της μουσικής)κι είναι δύσκολο να με παρακολουθείτε!
      Σήμερα με τη αναφορά στο όνομά σου δεν είχα πρόθεση να είμαι ειρωνική! Τουναντίον! Σε ευχαριστώ γιατί εσύ μου έδωσες την έμπνευση για το σημερινό μου κείμενο! :)))
      Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
    3. Θα αστειεύεσαι! Ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό κάτι τέτοιο!!!
      Μείνε ήσυχη.
      Όταν διαολιστώ θα το καταλάβουν όλοι γιατί δεν κρύβομαι.
      Κι εσύ δεν είσαι από αυτούς που θα με εκνευρίσουν.
      Το αποκλείω...!

      Διαγραφή
  7. Μια απορία: Με ποια ιδιότητα ο πρόεδρος της κατηργημένης ΕΡΤ διατάζει την εκκένωση του χώρου;

    Τώρα κατάλαβαν και οι τελευταίοι πως πρόκειται για χούντα.
    Γι' αυτό και είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ανατραπούν οι αλήτες.

    "...η ζωή σου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περίμενε τα επόμενα γκάλοπ για να δεις τι κατάλαβαν οι τελευταίοι!

      Ο Σαμαράς επέλεξε να αρχίσει από την ΕΡΤ:
      α) γιατί υπήρξε διαφθορά/σπατάλη (με ευθύνη των πολιτικών)
      β) γιατί η ΕΡΤ έχει συνδεθεί στα μάτια του (μαλάκα) κόσμου με χαράτσι
      γ) για να σταματήσει η ενημέρωση-αντίβαρο στη σαχλαμάρα των ιδιωτικών καναλιών
      (και το κυριότερο)
      δ) γιατί δεν παίζει τούρκικα. Μετά δεν θα μπορούσε να μαζέψει τις αντιδράσεις όσων αυτοπυρποληθούν στο Σύνταγμα.

      Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες, είχε πει μια ψυχή.

      Διαγραφή
    2. επιλέγω την απάντηση "δ".


      Πιέζουν οι μιντιάρχες να σπάσει η απεργία της ΕΣΗΕΑ για αν βγουν κυριακάτικες εφημερίδες με τα γνωστά τους "γκάλοπ".
      Ο,τι και να βγάλυον, δεν τους πιστεύω.

      Διαγραφή
    3. Να τους πιστέψεις.
      Τώρα που έφυγε από τη μέση η διεφθαρμένη, θα κυκλοφορούν ανάμεσά μας μόνο οι αγνές.
      Πουτάνες!

      Διαγραφή