Σελίδες

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Γελοίες ειδήσεις 34



Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 9 - 27 Απριλίου 2014.
Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – φρίσκις δαγκωτό
Σκύλος απέκτησε δικαίωμα ψήφου
Δικαίωμα ψήφου στις επερχόμενες Ευρωεκλογές της Αγγλίας απέκτησε ένα ροτβάιλερ!
Οι Άγγλοι πολιτικοί φαίνεται πως επιστρατεύουν μέχρι και το ζωικό βασίλειο προκειμένου να κερδίσουν μία θέση στο Ευρωκοινοβούλιο, καθώς ο 8 ετών Δίας μπορεί αν θέλει να προσέλθει στην κάλπη!
Και μπορεί όλα να οφείλονται σε ένα λάθος που έγινε στην απογραφή, ωστόσο ο 45χρονος ιδιοκτήτης του ροτβάιλερ δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του όταν αντίκρισε την κάρτα με το δικαίωμα ψήφου που στάλθηκε, μέσω ταχυδρομείου, στον έμπιστο τετράποδο φίλο του!
………………………….

Μωρέ …σιγά την είδηση! Και στην Ελλάδα που έχουν δικαίωμα ψήφου τα πρόβατα, οι πίθηκοι, τα φίδια και οι αμοιβάδες είδατε κανέναν να διαμαρτύρεται;


Είδηση Νο 9 – λεφτά (για λίγους) ακόμα υπάρχουν
5.500 ευρώ για να κοιτάζει τα ... sms

Εξωφρενικοί είναι οι αριθμοί που αναρτήθηκαν στην διαύγεια και αφορούν το νέο πρόγραμμα της Δημόσιας Τηλεόρασης για την εκπομπή "Επι...μένουμε Ελλάδα".
Οι συμβάσεις που υπογράφηκαν και αφορούν το διάστημα από 1 Απριλίου έως 10 Μαΐου μοιράζουν χρήμα, όπως μπορείτε να δείτε και στην σχετική λίστα. Το κορυφαίο από αυτά είναι τα 5.208 ευρώ για τον έλεγχο των... SMS!
………………………….

Ασφαλώς και επιμένουμε Ελλάδα! Και γιατί να φύγουμε; Με τόσα φράγκα ποιος δεν θέλει να μείνει; Μη τρελαθούμε!
Η χώρα που δίνει ένα χιλιάρικο στους γιατρούς και τους αναγκάζει να μεταναστεύσουν, δίνει πάνω από 5 στην smsτζού. Μαγική χώρα λέμε!
(Πολύ φοβάμαι πως με τον σάλο που προκλήθηκε  θα την βάλουν να κοιτάει και το facebook και μάλιστα ΤΣΑΜΠΑ!!! Ρουφιάνοι κωλοέλληνες)



Είδηση Νο 8 – ειρήνη υμίν πανίβλακες
Τζόρτζια: Νόμιμη πλέον η οπλοκατοχή ακόμα και στα σχολεία
Με νόμο πλέον θα επιτρέπεται σχεδόν παντού η οπλοκατοχή στην πολιτεία της Τζόρτζια των ΗΠΑ. Ο κυβερνήτης της πολιτείας υπέγραψε σχετικό νόμο, ο οποίος δίνει το δικαίωμα σε όλους όσοι κατέχουν νόμιμα όπλο να το κουβαλούν μαζί τους υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις στις εκκλησίες, στα σχολεία, ακόμα και σε κυβερνητικά κτίρια.
Η οπλοκατοχή θα επιτρέπεται, πλέον, σε κάποια κυβερνητικά κτίρια που δεν έχουν σύστημα εντοπισμού μετάλλων, ενώ για τα σχολεία σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι σε αυτά θα μπορούν να τα έχουν μαζί τους, εφόσον έχουν πάρει σχετική άδεια από τον διευθυντή του σχολείου.
Όσον αφορά στις εκκλησίες θα είναι στο χέρι του κάθε υπεύθυνου ιερέα να αποφασίσει αν θα επιτρέπεται η οπλοκατοχή ή όχι στη δική του εκκλησία.
………………………….

Φφφφ … φφφφ … Προσοχή παρακαλώ: Παρακαλούνται οι πιστοί να προσέρχονται εντός του ναού με γεμάτα τα όπλα. Έτσι θα ξορκίσουμε το Κακό, θα κάνουμε τον Διάολο να κλάσει μέντες και θα τον στείλουμε στον …εαυτό του.
Καθ’ εκάστην 10:00-12:00 ευλογούμε τις καραμπίνες και τις σφαίρες το απογευματάκι. Όσοι προσέρχονται άοπλοι κινδυνεύουν να φάνε έναν αφορισμό που θα είναι όλος δικός τους.



Είδηση Νο 7 – ερωτεύσιμες
Μοντέλα τρώνε βαμβάκια για να αδυνατίσουν!
Η Κira Dikhtyar αποκάλυψε σε συνέντευξή της, πώς τα κορίτσια της μόδας διατηρούν την τόσο αδύνατη σιλουέτα τους.
Τα μοντέλα λοιπόν για να σταματήσουν την πείνα τους καπνίζουν πολλά πακέτα τσιγάρων την ημέρα, παίρνουν διαιτητικά χάπια, κάνουν κλύσματα καθημερινά και παίρνουν καθαρτικά. Μία νέα τάση το τελευταίο διάστημα είναι και οι ενέσεις μεταβολισμού.
Η Kira αποκάλυψε πως οι μάνατζερ πιέζουν τα μοντέλα να κάνουν χρήση ναρκωτικών επειδή κόβουν την όρεξη και βοηθούν στην απώλεια βάρους. Ακόμη, το μοντέλο Jackie Christie επιβεβαίωσε την Kira Dikhtyar, λέγοντας πως πολλά μοντέλα καταφεύγουν και στην ύπνωση ώστε να καταπολεμήσουν το αίσθημα της πείνας, ενώ άλλα μοντέλα τρώνε βαμβάκι για να "ρουφήξουν" τα σωματικά υγρά πριν ανέβουν στην πασαρέλα.
………………………….

Δεν είπαμε να τρώμε ελαφρά;
Ε, πόσο να ζυγίζει λίγο μπαμπακάκι;
(ειδικά αυτό με το καθημερινό κλύσμα … μμμμμ … τι να σας πω, σας κάνει πολύ σέξι)
  


Είδηση Νο 6 – μπεεεε….
Το κράτος κληρώνει πολυτελή αμάξια σε όσους μαζεύουν αποδείξεις!
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Σε κλήρωση ετοιμάζεται να βγάλει μερικά υπερπολυτελή αυτοκίνητα το ελληνικό κράτος, προκειμένου να επιβραβεύσει όσους ζητούν και συγκεντρώνουν αποδείξεις. Οι αποδείξεις αυτές θα μπαίνουν σε μια κληρωτίδα και κάθε εβδομάδα θα κληρώνεται και ένα αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης, μεταξύ αυτών που θα κληρωθούν είναι και δέκα Ferrari, δύο Lamborghini μερικές Porsche, Jaguar, Mercedes. Τα υπερπολυτελή αυτά αυτοκίνητα προέρχονται από κατασχέσεις και φυλάσσονται στον ΟΔΔΥ, ενώ για την κλήρωση τους συνεργάζονται τα υπουργεία Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Καλύτερα να τα δώσω στους πολίτες παρά να σκουριάζουν στον ΟΔΔΥ».
………………………….

Εάν το εγχείρημα τύχει ανταπόκρισης, την επόμενη χρονιά θα γίνεται κλήρωση για τα τέλη κυκλοφορίας, το 2016 για τα ασφάλιστρα, ενώ το 2017 το βαρεμένο θα κληρώσει και τη βενζίνη.
Ναι, καλά ακούσατε: και τη βενζίνη!!!
Αν όλα πάνε καλά και καταφέρεις να κληρωθείς και τις 3 χρονιές, θα αποκτήσεις φεράρι αγοράζοντας μια μουστάρδα.



Είδηση Νο 5 – για γλειφιτζούρι
Αμερικανίδα έβαλε αγγελία ψάχνοντας άλογο για…
Στη σύλληψη μιας 22χρονης που είχε βάλει αγγελία αναζήτησης αλόγου και ό,τι …προκύψει, προχώρησαν οι Αρχές της Αριζόνα. Σύμφωνα με τους Phoenix New Times, η γυναίκα που πιστεύεται ότι είναι τρανσέξουαλ, ήθελε να κάνει επίδειξη των …γλωσσικών ικανοτήτων της πάνω σε ένα άλογο!
"Είμαι 22 ετών και θέλω να παίξω με ένα αρσενικό άλογο. Τόσο απλό. Αν έχετε πρόσβαση σε ένα αρσενικό άλογο και μπορείτε να με φέρετε κοντά του, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου και θα σας το ανταποδώσω", ανέφερε χαρακτηριστικά η αγγελία.
Ένας αστυνομικός τότε, έπειτα από καταγγελία, υποδύθηκε τον ενδιαφερόμενο, συλλαμβάνοντας τη γυναίκα που ονομάζεται Donald Waelde.
Η Waelde κατηγορείται για συνωμοσία με σκοπό τη διάπραξη κτηνοβασίας, η οποία έχει απαγορευθεί στην Αριζόνα από το 2006.
………………………….

Είσαι άτυχη κορίτσι μου (ή αγόρι μου ή και τα δύο). Το 2006 που καταργήθηκε το να γλύφεις άλογα ήσουν μόνο 14 χρονών και θα πήγαιναν μέσα το ζώο για αποπλάνηση ανήλικου μαλάκα.



Είδηση Νο 4 – ομορφιές λέμε!
Πρόστιμο σε όσους σιτίζουν άστεγους!
Με απόφαση του δημάρχου της Βερόνα Φλάβιο Τόζι (της ξενοφοβικής Λέγκα) στο εξής, όποιος προσφέρει φαγητό σε άστεγους, στο κέντρο της πόλης, θα μπορεί να τιμωρείται με πρόστιμο από 25 μέχρι και 500 ευρώ.
Σε ανακοινωθέν του, ο Φλάβιο Τόζι τονίζει ότι ''όπως αποδεικνύουν φωτογραφίες πολιτών και οι εκθέσεις της αστυνομίας, πολλές περιοχές του ιστορικού κέντρου έχουν μετατραπεί σε μόνιμα σημεία κατανάλωσης τροφίμων από μέρους ατόμων χωρίς μόνιμη κατοικία. Πολλοί είναι γνωστοί στα όργανα της τάξης και σε βάρος τους έχει εκδοθεί απόφαση απέλασης''.
Μετά την υπογραφή της εν λόγω απόφασης, κινδυνεύουν να υποχρεωθούν να πληρώσουν το χρηματικό πρόστιμο και τα μέλη των ανθρωπιστικών οργανώσεων τα οποία, κάθε βράδυ, διανέμουν ζεστό φαγητό σε φτωχούς και άστεγους της πόλης.
………………………….

Δεν είναι δυνατόν να χαλάμε την αισθητική του κυρίου δημάρχου. Έτσι δεν είναι;
Σε μια χώρα που δεν απαγορεύεται να ταΐζεις τα αδέσποτα, έρχεται η ξενοφοβική ακροδεξιά κουράδα και ουσιαστικά επιβάλλει την επιτόπου θανάτωση των πλέον αδύναμων δημοτών της πόλης: των άστεγων και των πεινασμένων.
Πάντως αγαπητέ μου χοντρομαλάκα έχε υπόψη σου πως σε άλλες πόλεις της Ευρώπης και του κόσμου ολόκληρου, οι δήμαρχοι αντί να παρακολουθούν τις κάμερες και τις μπατσοαναφορές, διοργανώνουν οι ίδιοι συσσίτια σε στεγασμένους χώρους με κλιματισμό και τραπεζοκαθίσματα.
Εκτός και αν είσαι σίγουρος πως οι ντιρεκτίβες σου δεν θα σταματήσουν τις ανθρωπιστικές οργανώσεις και τους ευαισθητοποιημένους πολίτες και κοιτάς να μαζέψεις φράγκα.



Είδηση Νο 3 – μεθοδευμένος έρανος;;; ελπίζω πως όχι
Που κατέληξαν τα χρήματα για την Μυρτώ της Πάρου;
Σύμφωνα με δημοσίευμα του kalami.net: “τα χρήματα των Ομογενών (131.000 δολ.) που δόθηκαν στον έρανο MONO για την Μυρτώ, στο ΟΝΟΜΑ της Μυρτώς, προορίζονται να καταλήξουν στον ...μητροπολίτη για ''ίδρυμά'' του, δηλ. στον διαχρονικό ''συνεργάτη-συνεταίρο'' της παρανομούσας μικρο-Οργάνωσης!!!
Ένοχη σιωπή και ανοχή, από την πρεσβεία μας στην Ουάσιγκτον και το γενικό Προξενείο στην Βοστώνη. Ομογενείς δωρητές αντιδρούν με νομικά μέτρα, καταγγελίες στο IRS, στην Πολιτεία και στο υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.
Την διαχρονικά παρανομούσα μικρο-Ομοσπονδία με το μηδαμινό έργο, χρηματοδοτούσε την τελευταία 20ετία η Ελλάδα, με ποσά 5.000-10.000 δολ. κάθε χρόνο, για το μηδενικό της έργο.
Τώρα, στην υπόθεση εξαπάτησης του ΙRS, εμπλέκεται νομικά και το γεν. Προξενείο και κατά προέκταση το υπουργείο Εξωτερικών Ελλάδας, που ενέκρινε τις χορηγίες, επειδή αυτές δεν δηλώνονταν στο IRS.”

………………………….

Εύχομαι να πρόκειται για μπαρούφα. Εδώ είμαστε, ας τους κάνει μήνυση ο Μεθόδιος για να δούμε ποιος λέει (ή κάνει) απίστευτες μαλακίες. Γιατί αν η είδηση αληθεύει τότε δυστυχώς πρόκειται για τραγόπαπα που θέλει ξύρισμα και πολλές πολλές κλωτσιές!!!



Είδηση Νο 2 – ζουν ανάμεσά μας
Η πρώτη γραμμή υποστήριξης για απαχθέντες από εξωγήινους!
Σε απήγαγαν εξωγήινοι και φοβάσαι να το εκμυστηρευτείς στον πλησίον σου, νομίζοντας ότι μετά θα σε κοιτά με μισό μάτι; Θες να το βγάλεις από μέσα σου και πιστεύεις ότι ο διπλανός σου είναι ένας από αυτούς;
Αν ζεις στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορείς πλέον να βρεις και πάλι τον παλιό καλό – προ εξωγήινων – εαυτό σου, γιατί η πρώτη ομάδα υποστήριξης για άτομα που πιστεύουν ότι είχαν επαφή με οτιδήποτε εκτός Γης είναι γεγονός!
Για το λόγο αυτό η οργάνωση Anomalous Mind Management, Abductee, δημιούργησε την σχετική τηλεφωνική γραμμή ώστε όσοι επικοινωνήσουν μαζί της να αισθάνονται άνετα να εκμυστηρευτούν την εμπειρία τους, χωρίς το φόβο του πειράγματος. Και το σημαντικότερο; Οι εμπνευστές του εγχειρήματος ισχυρίζονται ότι και οι ίδιοι έχουν απαχθεί από εξωγήινους!
Η οργάνωση μάλιστα προγραμματίζει και την πρώτη συνάντηση των μελών της στο Hasting του ανατολικού Σάσεξ.
………………………….

Οι ανόμαλους γυρεύουν να βρουν και άλλους ανόμαλους να γίνουν πολλές.
- Εσένα ομορφιά μου από κάπου σε ξέρω. Μήπως από τον Ωρίωνα;
- Με περνάς για άλλη, καλέ εγώ μέχρι την Ανδρομέδα έχω φτάσει!
- Μμμ, κρίμα, μοιάζεις με μια γκόμενα που χτύπησα στον αστερισμό της Παρθένου.
- Παρθένου; Α να χαθείς, τι μου θύμισες!




Είδηση Νο 1 – φλογερός έρωτας
Μηνύει εταιρεία γιατί τραυματίστηκε την ώρα που έκανε σεξ με …

Ένας 32χρονος άνδρας από το Cheshire της Βρετανίας, αποφάσισε να μηνύσει το τοπικό κατάστημα της αλυσίδα Greggs γιατί τραυματίστηκε, όπως λέει, την ώρα που έκανε σεξ με ένα …κοτοπιτάκι!
Ο Howard Russell (που προφανώς δεν είχε και τόσο πρόβλημα για να μαθευτεί το όνομά του), αγαπάει τόσο πολύ τα συγκεκριμένα προϊόντα που έχει αναπτύξει μια πολύ περίεργη σεξουαλική έλξη, για την οποία μάλιστα δεν ντρέπεται να μιλήσει!
Όπως αναφέρει η Sunday Sport, ο Russell κάηκε όταν έκανε σεξ με ένα από τα αγαπημένα του κοτοπιτάκια, και τώρα μηνύει το κατάστημα.
''Έχω διαμαρτυρηθεί πολλές φορές και έχω ζητήσει να βάζουν προειδοποιητικές πινακίδες'', λέει ο Russell.
………………………….

Τους έχω πει χιλιάδες φορές να μη τα ζεματάνε. Αλλά μη δούνε άνθρωπο ερωτευμένο, αμέσως να βγάλουν τα κόμπλεξ τους!!!
Δηλαδή εγώ τι πρέπει να κάνω τώρα;
Να πηδάω παγάκια;
Στην ανωμαλία θα το ρίξουμε;




15 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχεις και για άλλη μια φορά τα σχόλια είναι άπαιχτα!!
    Είσαι φοβερός!
    Την καλησπέρα μου!
    Μπορούν να με προσλάβουν και εμένα στην ΝΕΡΙΤ να μετράω τα μπινελίκια που τους ρίχνουν και να με πληρώνουν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πας Έλενα να σε προσλάβουν.
      Άμα αντέχεις το σούργελο για αφεντικό σου να πας.

      Διαγραφή
  2. Με γεια τη νέα μαρκίζα! Πολύ με αρέσει!!!
    Τσαντίστηκα αρκούντως απόψε (η είδηση για τα χρήματα της Μυρτούς είναι εξοργιστική) & για το βλαμμένο στην Ιταλία έμεινα άναυδη...
    Με αποζημίωσαν τα κοτοπιτάκια σου (δεν θα φαναφάω) κι ετοιμάζομαι να οδηγήσω Φεράρι που το έχω και μαράζι. Θα σκάσω μύτη στη λαϊκή (γιατί ως εκεί με παίρνει να πάω) και θα τη φορτώσω ζαρζαβατικά και μαντζούνια.
    Α ρε Πέτρο, να'σαι καλά!
    Καλή βδομάδα εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί καλέ δεν θα ξαναφάς κοτοπιτάκια; Δεν τα πουλάνε μεταχειρισμένα!!!
      Άμα κερδίσεις τη φεράρι βάζω τη βενζίνη. Πάμε μια βόλτα;
      Καλή εβδομάδα Μαρία μου.

      Διαγραφή
  3. 1) Προσπερνώ τα μαγικά σου σχόλια!!!
    2) Με γεια η...μαγική σου ανακαίνιση!
    3) Η πιο τραγική είδηση -μετά από αυτήν για τη Μυρτώ- είναι το νούμερο 7, είναι πολλά τα παιδιά που παρασύρονται και είναι ικανά να κάνουν τα πάντα για το μόντελινγκ, δυστυχώς... ΄

    Έχω ίντερνετ με δόσεις ή και χωρίς, σήμερα... Από χθες δλδ είναι χάλια. Ούτε να απαντήσω σε σχόλια μπορώ, -όλο κόβεται- ούτε να γράψω ανάρτηση. Μόνο να πληρώνω τον ΟΤΕ σαν τον μαλάκα μπορώ... Καληνύχτα ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΕΕΕΕΕΕΕοαααααφ! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηρέμισε. Όπου να ‘ναι ο σαξεστόρης θα βάλει τσάμπα wifi στις πλατείες. Σας βλέπω όλες με ένα λαπτοπάκι ανά χείρας να παίρνετε τις ρούγες…

      Διαγραφή
  4. Άλλη μία παθούσα του ΟΤΕ ! Από χτες βράδυ πριν λίγη ώρα αποκαταστάθηκα! :(((
    Εγώ δεν είχα καθόλου όλη μέρα!
    Θα περάσω αύριο !
    Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου φαίνεται πως συνεννοηθήκατε σήμερα με τον ΟΤΕ να λέτε όλες ψέματα. Είναι δυνατόν η Deutsche Telekom να κάνει τέτοια πράγματα.
      Δάχτυλος του Τσίπρα θα είναι. Σε λίγο θα το ανακοινώσει επίσημα και ο Σίμος Ψεύτογλου.

      Διαγραφή
    2. ω! Μα ποτέ!
      Ήρθα από τη δουλειά και σε διάβασα κύριος! Κι ας μη μου μιλάς ( κατά το σχόλιο σου στο μπλογκ μου)!

      Τι να πρωτοσχολιάσω;;;;;;; Ευχαριστώ όταν διαβάζω ειδήσεις όπως με το άλογο γιατί καταλαβαίνω πως δεν είμαι τόσο διεφθαρμένη όσο πιστεύω!
      Και τώρα να σου πω ότι αν ενθυμούμαι καλά έχω μια μπρος και μία πίσω ανάρτηση να δω ! χοχοχοχο!
      Θα επανέλθω!
      Προς το παρόν τα ....τσούζω!

      Διαγραφή
    3. Διεφθαρμένη; Περίμενε να δεις τις επόμενες "γελοίες ειδήσεις" για να δεις τι σημαίνει να το έχεις κάψει τελείως!!!

      Διαγραφή
    4. Μην είσαι τόσο σίγουρος!
      Ότι δεν το έχω κάψει!
      Είμαι εκτός κι επί ταυτά 3 μέρες! Ένας θεός ξέρει αν θα επανέλθω στα φυσιολογικά μου ( εδώ γελάνε !!!)

      Διαγραφή
  5. Υπάρχουν οι γελοίες ειδήσεις Πέτρο και γιατί να μη γελάσουμε αλλά αυτό με τη Μυρτώ εδώ και καιρό ακούγεται και μου τη δίνει ο κάθε ένας αν όντως συμβαίνει! Το άλογο δεν το είδα να το στείλω , κοτοπιτάκια δεν θέλω αλλά μια κλωτσιά στο δήμαρχο θα την έδινα με δωδεκάποντο!!
    Καλό ξημέρωμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπα πως εύχομαι να είναι ψέματα. Φαντασιοπληξίες κάποιων που επιδιώκουν να χτυπήσουν τον Μεθόδιο. Γιατί αν αληθεύει ο τύπος θέλει θάψιμο!

      Διαγραφή
  6. Το 9 το 8 το 7 το 4 το 3 με εκαναν να γρυλλιζω απο τα νευρα μου! Ανεγκεφαλοι! Ειδικα αυτα με τα οπλα στο σχολειο...μα ποσο μαλακες μπορει να ειναι αληθεια; Κι αυτος ο δημαρχος....αφωνη εχω μεινει...
    Καλα που διαβασα και τις αλλες 5 κι ελιωσα στα γελια! 50% - 50% σημερα η μιξη συναισθηματων κι ευτυχως υπαρχουν τα σχολια σου και γερνει η πλαστιγγα!
    Καλη εβδομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή εβδομάδα Χριστίνα. Οι γελοίοι δεν θα σταματήσουν ποτέ να μας εκπλήσσουν. Δυστυχώς!

      Διαγραφή