Σελίδες

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Γελοίες ειδήσεις 33


 

Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 28 Μαρτίου – 8 Απριλίου 2014. 
Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – παντού μαζί
Το πρώτο νεκροταφείο αποκλειστικά για λεσβίες
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Associated Press, τα 400 τ.μ του νεκροταφείου Lutheran Georgen Parochial θα γίνουν ο χώρος ταφής αποκλειστικά για λεσβίες.
Ο νέος χώρος ταφής που θα έχει χωρητικότητα 80 τάφων μόνο για ομοφυλόφιλες γυναίκες, θα ξεκινήσει να λειτουργεί το ερχόμενο Σάββατο στο κεντρικό Βερολίνο.
Η εκπρόσωπος της “Γερμανικής Ένωσης για Ηλικιωμένες Ομοφυλόφιλες” Ουσάχ Τσαχάου, δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που έγινε δεκτό το αίτημα για δημιουργία ενός χώρου όπου γυναίκες θα μπορούν να θαφτούν η μία δίπλα στην άλλη και να βρίσκονται συνδεδεμένες στην τελευταία τους κατοικία και στη ζωή μετά θάνατον."
………………………….

Από τη μια θα συμφωνήσω απόλυτα να έχουν οι ομοφυλόφιλες γυναίκες τον δικό τους χώρο ταφής, από την άλλη όμως δεν είναι άδικο που επί τόσα χρόνια θάβονταν άλλες ανάμεσα στις στρέιτ;
Και με τους γκέι τι θα γίνει; Με τους αμφί; Όσους/ες έκαναν εγχείρηση αλλαγής φύλλου;
Όπως βλέπετε πρέπει να δημιουργηθούν και άλλες υποκατηγορίες νεκροταφείων.
(Ερώτηση: μόλις γεμίσουν οι 80 τάφοι που θα βάζουν τις υπόλοιπες;)




Είδηση Νο 9 – καριέρα;
23χρονη έχει σαν στόχο να φτάσει τα 190 κιλά για να κάνει καριέρα στο Internet!
Η 23χρονη Tammy Jung ζυγίζει αυτή τη στιγμή περίπου 115 κιλά αλλά ο μακροπρόθεσμος στόχος της είναι να φτάσει τα 190. Φιλοδοξεί να κάνει online καριέρα ως μοντέλο για ενήλικες και για να το πετύχει πιέζει τον εαυτό της να καταναλώνει 5000 θερμίδες την ημέρα, προκειμένου να παχύνει όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η Tammy κερδίζει ήδη πάνω από 1000 λίρες τον μήνα από άνδρες που πληρώνουν για να την βλέπουν να τρώει μέσω διαδικτύου.
 ………………………….


Έχω δαπανήσει απίστευτες ώρες να κάθομαι χαλαρά στην οθόνη του υπολογιστή μου και να την βλέπω να τρώει. Ένα τέτοιο μοναδικό θέαμα γιατί δεν το προβάλλει και η ΔΤ;;;
Εκπαιδευτική τηλεόραση και κουραφέξαλα! Μωρέ, τσάμπα την πληρώνω…



Είδηση Νο 8 – λεβεντομαλάκες
Ρεζίλι ακροδεξιοί που πήγαν να "μεταναστεύσουν"
Ρεζίλι σε όλη την Ιταλία έγιναν επτά "ακτιβιστές" της ακροδεξιάς Λέγκας του Βορά που θέλησαν να δείξουν πόσο απλό είναι να περάσει κανείς να κάνει το ταξίδι από την Αφρική στην Ευρώπη – το ταξίδι δηλαδή των χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων -, αλλά με την αντίστροφή πορεία.
Τελικά αποδείχτηκε πως δεν ήταν και τόσο απλό, αφού ναυάγησαν στη Μάλτα!
Τα μέλη της Λέγκας ταξίδεψαν οδικώς από τη Μοντένα στο Ρήγιο της Καλαβρίας και εκεί επιβιβάστηκαν σε μία φουσκωτή βάρκα, η οποία έφερε και τη σημαία της Lega Nord, με προορισμό την Τυνησία.
Ωστόσο μόλις έφτασαν κοντά στη Μάλτα, η μηχανή έπιασε φωτιά. Αφού την έσβησαν, προσπάθησαν να στείλουν σήμα SOS, αλλά επειδή κρατούσαν τη φωτοβολίδα …ανάποδα, κατάφεραν να τρυπήσουν τη βάρκα τους και να καταλήξουν στη θάλασσα. Στο δεύτερο σήμα κινδύνου τούς έσωσαν οι λιμενικές Αρχές.
………………………….

Τελικά ρε παιδί μου είδες διαφορά που έχει το να κυνηγάς μετανάστες από το να προσπαθείς να τους μιμηθείς;
Πάντως, κακώς τους έσωσαν; Έπρεπε να τους αφήσουμε να δούμε ποιος θα φαγωθεί…



Είδηση Νο 7 – δικαστής για κλάματα
Στον Άρειο Πάγο έφθασε ένα δημοτικό σχολείο γιατί χάθηκαν 2,20 ευρώ
Την απόλυτη αναταραχή, διαταράσσοντας την ηρεμία στο σχολείο, προκαλώντας αναστάτωση της μαθητικής και της εκπαιδευτικής κοινότητας, τον εξευτελισμό ενός μαθητή και φέρνοντας στα πρόθυρα νευρικής κρίσης μια δασκάλα, έχει προκαλέσει ο δικομανής, δικαστής στο επάγγελμα, πατέρας ενός μαθητή δημοτικού σχολείου της Αθήνας.
Όπως αναφέρει το Ethnos.gr, ο δικαστής λίγο πριν από τα Χριστούγεννα κατηγόρησε συμμαθητή του γιου του ότι έκλεψε το ευτελές ποσό των 2,20 ευρώ και απαίτησε από τη δασκάλα να τον τιμωρήσει παραδειγματικά και να δώσει …εύφημον μνείαν στον δικό του γιο που τον ανακάλυψε.
Φυσικά, η δασκάλα δεν υπάκουσε στον δικαστή και με παιδαγωγικό τρόπο προσπάθησε να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Ο δικαστής δεν σταμάτησε εκεί. Δυσαρεστημένος από τη συμπεριφορά της δασκάλας ζητούσε εμμονικά να ξεμπροστιάσει τον ανήλικο μπροστά σε όλο το σχολείο και απαίτησε να γίνει ανάκριση μέσα στη σχολική τάξη και όταν αυτή αρνήθηκε την κατηγόρησε για... συγκάλυψη!
Ο δικομανής δικαστής στη συνέχεια, με εισαγγελική εντολή απαίτησε και πήρε τα προσωπικά στοιχεία των παιδιών όλης της τάξης, ενώ κατήγγειλε τη δασκάλα με αποτέλεσμα να περάσει ΕΔΕ, από την οποία ναι μεν αθωώθηκε, αλλά ο δικομανής πατέρα του μαθητή της επιμένει να επανεξεταστεί η υπόθεσή της. Μάλιστα, όπως σημειώνει το Ethnos.gr, οι δάσκαλοι του εν λόγω σχολείου δέχονται κάθε μέρα παρενοχλήσεις και αθέμιτες παρεμβάσεις στην άσκηση των καθηκόντων τους, λεκτικές απειλές και απαξιωτικά σχόλια, όπως "έχω τη δύναμη να κλείσω ακόμα και το σχολείο", "θα τη βγάλω σε αργία", "μην τα βάζετε με τον δικαστή", "θα πάω στον Ρακιντζή".
Για το λόγο αυτό, άλλωστε, πριν  από μερικές μέρες όλοι οι δάσκαλοι του σχολείου κατέθεσαν αναφορά κατά του δικαστή, στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου και στον εισαγγελέα Εφετών Αθήνας, ζητώντας να παρέμβει η Δικαιοσύνη.
………………………….

Και εγωτώ: που βαζίζομεν κυγίες και κύγιοι; Θα ανεχτόμεν εις το εξής παγόμοια εγκληματικά γουγούνια;;;
Νάιν! Νάααααιιιιν!!!
Παγακαλόμεν να  διαταχτεί  πάγαυτα η παγαδειγματική τιμωγία του ενόχου και να παγασημοφογηθεί η αξιέπαινος πγοσπάθεια του γουφιάνου κανακάγη μου.
2,20 ευγώ είναι αυτά βγε κωλοέλληνες!!! Λίγο ο ένας, λίγο ο άλλος έτσι καταντήσατε ζητιάνοι της Ευγώπης.
Οικονομία ούμπεγ άλλες βγε κουφάλες!



Είδηση Νο 6 – έτσι θα αδυνατίσω
Πόσες θερμίδες καίμε κάνοντας ένα κλικ με το ποντίκι;
Ιάπωνες ερευνητές κατάφεραν να μετρήσουν πόσες θερμίδες καταναλώνουμε όταν χρησιμοποιούμε το ποντίκι του υπολογιστή.
Σύμφωνα με την έκθεση με τίτλο Convert Anything To Calories (Μετατρέψτε τα Πάντα σε Θερμίδες), που δημοσιεύθηκε από το PHP Science World Shinsho, κατά μέσο όρο καίμε 1,4 θερμίδες σε κάθε κλικ.
Οι μετρήσεις αυτές βασίζονται σε ένα δάκτυλο με όγκο 10,8 κυβικά εκατοστά και βάρος 11,7 γραμμάρια, χρησιμοποιώντας 195 μικρογραμμομόρια ATP (Adenosine Triphosphase) ενέργειας για τη μετακίνηση των μυών του δακτύλου ανά κλικ.
Η ημερήσια κατανάλωση θερμίδων για να έναν μέσο ενήλικας είναι 2.000 kcal για τους άντρες και 1.700 kcal για τις γυναίκες. Φυσικά, η καθιστική ζωή μπροστά από έναν υπολογιστή, καθιστά τον συγκεκριμένο τρόπο ανεπαρκή για κάθε προσπάθεια δίαιτας.
………………………….

Πάνω που είχα μετρήσει το δάχτυλο και το είχα βρει στο σωστό μέγεθος, διάβασα ότι δεν πρέπει να πατάω καθιστός τα κλικ.
:(((
Φτου σου ρε γαμώτο. Άντε τώρα να αποσυνδέσω το ποντίκι για να το παίρνω μαζί μου στο τζόκινγκ.
(Μιας και τα πάντα μπορούν να μετατραπούν σε θερμίδες, πόσες να χάνεις άραγε διαβάζοντας μαλακίες;)



Είδηση Νο 5 – το τάγμα της μαγκούρας
Μπουτάρης: Ηλικιωμένοι εθελοντές θα διώχνουν τους ναρκομανείς από τα πάρκα!
Άτυπα "τάγματα εφόδου" από μικρές ομάδες ηλικιωμένων, προτείνει για τη φύλαξη (!) των πάρκων, ο Γιάννης Μπουτάρης.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, εθελοντές, μέλη των ΚΑΠΗ της περιοχής, θα κάνουν "περιπολίες" απειλώντας τους ναρκομανείς ότι θα φωνάξουν την αστυνομία, προκειμένου εκείνοι να αποχωρήσουν από τον χώρο...
"Η σκέψη μας είναι να αξιοποιήσουμε για τη φύλαξη εθελοντικά μέλη των ΚΑΠΗ. Δύο-δύο ή τρεις -τρείς θα περπατούν και θα λένε στους ναρκομανείς “μαζέψτε τα και φύγετε αλλιώς παίρνω την αστυνομία τώρα”. Βέβαια, οι εθελοντές πρέπει να είναι ενεργητικά άτομα", δηλώνει ο δήμαρχος.
………………………….

Το "Να φύγετε κύριοι, να πάτε αλλού" που λέει ο παππούς στη διαφήμιση, το ‘μαθε τώρα και ο Μπουτάρης.
Κάτσε για να το καταλάβω: αυτούς που δεν μπορεί να διώξει η αστυνομία, θα βάλεις ρε δήμαρχε να τους φοβίσει ο μπάρμπας με το πι;
Και όταν λες "ενεργητικά άτομα" δεν το διευκρινίζεις. Δηλαδή, μέχρι πόσες φορές την ημέρα πρέπει να ενεργούνται;



Είδηση Νο 4 – ηρεμία λέμε…!
Τι παθαίνεις όταν χάνεις την αυτοσυγκέντρωσή σου
Ένας φανατικός της γυμναστικής γιόγκα, έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του και άρχισε να …αυνανίζεται(!!!) μπροστά σε δυο γυναίκες που έκαναν βόλτα στο δάσος.
Ο 68χρονος Bill Kachle έκανε μια στάση γιόγκα τη στιγμή που οι γυναίκες πέρασαν από μπροστά του. Ξαφνικά ο άνδρας έχασε την ηρεμία του, άρχισε να κουνά τα χέρια και να φωνάζει ακατανόητες φράσεις προς τις γυναίκες.
''Στη συνέχεια οι γυναίκες αντιλήφθηκαν ότι είχε κατεβάσει το παντελόνι του και αυνανιζόταν'', γράφει ο αστυνομικός Jared Tyng, στην πέρα για πέρα αληθινή επίσημη αναφορά του.
Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία που έχει πάρει μάλιστα τη δικαστική οδό.
………………………….

Εμ, πες μου έτσι! Διαβάζοντάς το ξέρεις πόσους θυμήθηκα του ελληνικού κοινοβουλίου που βρίσκονται μονίμως εκτός συγκέντρωσης;
Αργύρη, Γεράσιμε, Κλασιδιάρη, Φωτεινή, Βαγγέλα, υπουργέ χαρτιού υγείας και λοιποί αλαφροΐσκιωτοι, σας παρακαλώ, ηρεμήστε! Σας βλέπει κόσμος…



Είδηση Νο 3 – λεφτά με ουρά
Κάθισε να τον κατασπαράξουν ύαινες για να… γίνει πλούσιος!
Μια περίεργη ιστορία διηγήθηκε ο νεαρός της φωτογραφίας, Mr Zulu που λέει πως πήγε σ' ένα μάγο-γιατρό για να τον κάνει πλούσιο!
Ο μάγος του είπε πως αν πάει γυμνός στις ύαινες θα "φύγουν" κομμάτια του και έτσι θα αλλάξει η τύχη του και θα γίνει πλούσιος!
Ο ίδιος ο νεαρός δήλωσε στους Zambia Times: "Δεν μου είπε πως θα φύγουν πραγματικά τα κομμάτια μου από πάνω μου! Μου είπε να πάω γυμνός στους θάμνους εκεί στις ύαινες απλά...."
Ο νεαρός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και αναρρώνει από τα τραύματά του αλλά έχασε τα τρία του δάχτυλα στο πόδι!
………………………….

Και τι περιμένεις να σου κάνουν 3 μόλις δάχτυλα; Άντε να βγάλεις το πολύ κανα τριχίλιαρο. Δεν φτάνουν!
Θες να με ακούσεις; Κόλλα κανα τσιρότο και ξαναπήγαινε. Άμα κάτσεις να σου φάνε πόδια, χέρια, κομμάτι θώρακα, λίγο από κώλο, σπληνάντερο και τζούρα από κεφάλι, πας στοίχημα ότι θα λύσεις το οικονομικό σου πρόβλημα;



Είδηση Νο 2 – από μικρός στην παρανομία
Κατηγορούμενος 9 μηνών για απόπειρα …ανθρωποκτονίας!
Ο νεότερος "κακοποιός" της χώρας, ο Μοχάμαντ Μούσα, συνελήφθη στις αρχές Φεβρουαρίου μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς του με την κατηγορία ότι εκτόξευσε πέτρες εναντίον των υπαλλήλων μιας εταιρείας φυσικού αερίου οι οποίοι προσπαθούσαν να εντοπίσουν σπίτια με "πειραγμένους" καταμετρητές στα προάστια της Λαχόρης.
Στην αναφορά του ο αστυνομικός Κασίφ Μουχάμαντ χαρακτήρισε τις αντιδράσεις των κατοίκων "απόπειρα ανθρωποκτονίας" και παρέπεμψε 30 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και το μωρό, να εμφανιστούν στο δικαστήριο για να τους απαγγελθούν κατηγορίες.
Ο μικρός Μοχάμαντ παρουσιάστηκε πράγματι ενώπιον των δικαστών, στην αγκαλιά του παππού του που προσπαθούσε να τον ηρεμήσει καθώς έκλαιγε σπαραχτικά καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.
"Όλοι στο δικαστήριο αναρωτιόντουσαν πώς είναι δυνατόν να εμπλέκεται ένα τόσο μικρό παιδί σε μια δικαστική υπόθεση και τι είδους αστυνομία είναι αυτή που έχουμε", είπε ο παππούς, ενώ τάιζε τον εγγονό του με το μπιμπερό.
Ο δικαστής αντιλαμβανόμενος τον παραλογισμό, έθεσε σε διαθεσιμότητα τον αστυνομικό.
………………………….

Και που ξέρω εγώ τι κάνει με τα χέρια του την ώρα που το ταΐζουν γάλα; Δηλαδή το αποκλείεις να ρίχνει με την σφεντόνα; Έχεις φάει στο μάτι lego από μπόμπιρα για να δεις πόσο επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν;;;
Αλλά δε βαριέσαι! Αν αυτά γίνονται στο Πακιστάν, υπάρχουν και χειρότερα στην …πολιτισμένη Γαλλία!





Είδηση Νο 1 – ορκίζομαι να γαβγίσω την αλήθεια
Σκύλος κλήθηκε μάρτυρας σε δίκη
Ενώπιον γαλλικού δικαστηρίου της Τουρ βρέθηκε ένα Λαμπραντόρ, σε μια προσπάθεια να …εντοπιστεί ο δολοφόνος του ιδιοκτήτη του, όπως αναφέρει το ραδιόφωνο RTL.
Ο Τάνγκο, όπως είναι το όνομα του σκύλου, δεν θα κάτσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αλλά θα είναι μάρτυρας, προκειμένου να βοηθήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος.
Ο ύποπτος διατάχθηκε να απειλήσει το 9χρονο Λαμπραντόρ με ένα ρόπαλο, ενώ το ίδιο έκανε αργότερα με έναν άλλον σκύλο ίδιας ηλικίας και ράτσας, αφήνοντας τις Αρχές να βγάλουν συμπεράσματα από τις διαφορετικές αντιδράσεις των δύο ζωών.
Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση του συνηγόρου υπεράσπισης ο οποίος τόνισε ότι στο RTL "αυτό το πείραμα δημιουργεί ένα επικίνδυνο προηγούμενο και είναι εντελώς άδικο για τον πελάτη μου". Και  συμπλήρωσε: "Αν ο Tango σηκώσει το δεξί του πόδι, κουνήσει το στόμα ή την ουρά του, αναγνωρίζει ή όχι τον πελάτη μου;"
………………………….

Κοιτάξτε, αν ο σκύλος σηκώσει:
α) το δεξί του πόδι σημαίνει ότι βρήκαμε τον δολοφόνο
β) το αριστερό του πόδι σημαίνει πως είναι άλλος.
Αυτά για τα δύο πισινά. Και συνεχίζουμε:
γ) αν σηκώσει οποιοδήποτε από τα μπροστινά θέλει να ξυστεί
δ) αν βγάλει τη γλώσσα του αριστερά ή δεξιά είναι φλας για να στρίψει αντίστοιχα
ε) αν σαλέψει η αποτέτοια του ψάχνει για γκόμενα
στ) αν κουνήσει την ουρά θέλει βόλτα για κατούρημα. Ίσα που προλαβαίνετε…




25 σχόλια:

  1. γελάω μέχρι δακρύων και συγχρόνως σκέφτομαι αν είναι η γη που γυρίζει τρελή ή εμείς την τρελάναμε τελείως;
    σ' ευχαριστώ πολύ Πέτρο, γιατί βρήκες τον τρόπο η κατεβασμένη μουτσούνα μου να χαμογελάσει! καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βίκυ, κάθε φορά που κατσουφιάζεις να θυμάσαι πως κάπου εκεί έξω βρίσκονται κάποιοι που δημιουργούν γελοιότητες και κάποια στιγμή θα τις μάθεις και θα γελάσεις. Η γη γυρίζει, έτσι δεν είναι;
      Καλό σου βράδυ.

      Διαγραφή
  2. Ευτυχώς που έχω κι εσένα κι αλλάζει λίγο η ροή των ειδήσεων! Διότι -και- αυτές τις ημέρες, οι υπόλοιπες ειδήσεις θερίζουν, αν και δεν βλέπω να συγκινείται κανείς... Συνηθίσαμε κι αυτό μας έκανε ακίνδυνους... Μα..μα..μάκια εννοώ, τι σκέφτηκες;.. :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε ρε κοπέλα μου. Τα'χω παίξει σήμερα που δεν θα δω ειδήσεις.
      Ήμαρτον δηλαδή!
      Αυτός ο κλάδος που προσφέρει ενημέρωση δεν θα πρέπει να κάνει απεργίες.
      Αύριο θα αγοράσω όλες τις εφημερίδες και θα γράψω όλα τα δελτία στα ... ...σε DVD για να τις δω με την ησυχία μου!

      Διαγραφή
  3. Χαχαχαχαχαχα! Καλα δεν υπαρχουν αυτες οι ειδησεις! Μα τω Θεω τα διαβαζω και δεν τα πιστευω! Χαχαχαχα!
    Αλλα οι Γερμανοι...πολυ προχωου! Μεχρι και απο τους ταφους θα τα παιρνουν! Ξερεις τι εχει να γινει τωρα που βγηκαν 80 λεσβιακοι ταφοι προς διαθεση; Σε δημοπρασια θα τους βγαλουν και θα τους μοσχοπουλησουν! Μη σου πω ποσα θα πιασει στη μαυρη αγορα!
    Καλημεραααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα οι Γερμανοί ανέκαθεν ήσαν πολύ πιο μπροστά από εμάς.
      Όπως εννοούν αυτοί το ‘μπροστά’.
      Η πλέον διεφθαρμένη χώρα του κόσμου, που πληρώνει αδρά για να εξασφαλίζει ευνοϊκές εκθέσεις από τη «Διεθνή Διαφάνεια», η χώρα που γέννησε το ναζισμό και δηλητηρίασε με αυτόν την ανθρωπότητα, η χώρα των –με νόμο- κτηνοβατών, πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά.
      Σε μια ήπειρο όπου οι Γερμανοί θεωρούνται πολιτισμένοι (θα ξεράσω) και οι Έλληνες οπισθοδρομικοί, μάλλον δεν έχουμε θέση.

      Διαγραφή
  4. Λοιπόν άμα ξεκινήσω τώρα τα κλικ πότε πρέπει να σταματήσω για να χάσω καμια 10καριά κιλά!
    Δεν υπάρχεις είσαι Θεός!
    Χαχαχαχαχα!
    Καλά που έχουμε και σένα!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω πάρει δύο ποντίκια, ένα για κάθε χέρι. Μόλις εκπαιδευτώ αρκετά θα πάρω κι άλλα. Κάθε δάχτυλο θα πατάει και από ένα κλικ. Με 10 ταυτόχρονα κλικ θα χάνω 2 κιλά στο χιλιόμετρο. Άσε που σκέφτομαι μεθαύριο να τρώω όρθιος το αρνί με το ποντίκι παραμάσχαλα…

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!
      Δεν υπάρχεις!

      Διαγραφή
  5. Χαχαχαχαχα... νομιζω θα χαιρετισω απλα και θα φυγω γιατι δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω. :P τι αλλο θα ακουσω θεουλη μου..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά τόσο Μαλάκας ο δικαστής ήθελα να'ξερα τον ίδιο ζήλο έχει και για τα λαμόγια που κατασπάραξαν το δημόσιο χρήμα,δεν νομίζω !
    Το ένα καλύτερο απ'τ'αλλο είναι
    αλλά τα δικά σου σχόλια όλα τα λεφτά!!

    Καλό απόγευμα
    με φιλιά θαλασσινά
    εκλοβισμένα από αύριο για 24ωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σου κρύβω πως για πολλές ημέρες άλλη είδηση είχα κατατάξει στην πρώτη θέση της γελοιότητας. Δεν άντεξα όμως και την έσβησα. Είναι ότι πιο γελοίο έχω διαβάσει στη ζωή μου. Όχι βέβαια για το έγκλημα αυτού του σιχαμένου μαλάκα, όσο για την απόφαση-έγκλημα του αρχιμαλάκα δικαστή. Και το ακόμη πιο γελοίο είναι ότι πρόκειται για δικαστίνα!
      Είναι απίστευτα γελοία είδηση. Αν έχεις την περιέργεια μπες και διάβασε εδώ, με δική σου όμως ευθύνη.
      Φιλιά και από την *Μια βρέχω-μια ήλιο-θα σας σπάσω τα νεύρα* Πάτρα.

      Διαγραφή
  7. Απ' οτι έχεις καταλάβει Πέτρο, μικρή η ελπίδα να αλλάξει ο κόσμος...

    Γεια σου φίλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, εσύ είσαι αισιόδοξος. Εγώ πάλι δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει ποτέ. Θέλει κότσια που δεν έχουμε. Καλό βράδυ.

      Διαγραφή
  8. Με κάτι τέτοια παρηγοριέμαι πως δεν έχουμε μόνο εμείς το προνόμιο του μ@@@α ως λαός. Δεν σχολιάζω τις ειδήσεις, αλλά για τα σχόλια σου, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα χαμόγελα που μου χάρισες απόψε :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Ενεργητικά άτομα" . Δηλαδή, μέχρι πόσες φορές την ημέρα πρέπει να ενεργούνται;
    Να ζήσεις βρε Πέτρο, έκανες άλλη μια δύσκολη μέρα να ξεκινήσει με χαμόγελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την είδηση με τους λεβεντομαλάκες την είχα διαβάσει και ειλικρινά μόλις τη διάβασα, εκτός από το γέλιο που έριξα (μα τη φωτοβολίδα ανάποδα;), σκέφτηκα εσένα και τις γελοίες ειδήσεις σου, Πέτρο!
    Για τους υπόλοιπους τι να πω; Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ! καρφώθηκα ε;
      Συλλογή βλακών και βλακείας κάνω Σοφία μου.

      Διαγραφή
  11. Δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά να μου βρεις πόσες θερμίδες χάνω διαβάζοντας ΓΕΛΟΙΕΣ ειδήσεις!
    Και επίσης τα κλικ να σηκωθώ από την καρέκλα μου...πιάνουν; στα όρθια;
    Βρε και να με πλήρωναν μπουκιά δεν θα πήγαινε κάτω ( εκτός κι αν ήταν μακαρόνια!)

    οκ ασχολήθηκα μόνο με το φαΐ σήμερα....είναι ό,τι του λείπει του καθενός!
    Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ξεκίνα να διαβάζεις στα όρθια Γελοίες Ειδήσεις κάνοντας κλικ και βλέπουμε. Έχε το νου σου όμως να είσαι μόνη σου στο δωμάτιο γιατί διαφορετικά μια θέση στο Δαφνί την έχεις σίγουρη.
      :)))

      Διαγραφή
  12. Αν έχουμε τέτοιους δικαστές όλοι καταλαβαίνουμε και τι δικαιοσύνη έχουμε....και πόσοι τρελοί κυκλοφορούν ανάμεσά μας που θα έπρεπε να ριχτούν στις ύαινες, και όχι για να πλουτίσουν...
    Όσο για τις πέτρες είναι αυτόπτης μάρτυρας ο σκύλος....το μωρό τις πετούσε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, ώστε το είδες και συ!
      Θα σε καλέσουμε για συμπληρωματική κατάθεση.
      Καλημέρα.

      Διαγραφή