Σελίδες

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Το πραξικόπημα που δεν έγινε


Το ψέμα που σου είπαν


Από την προηγούμενη βδομάδα που έπαιζε η διαφήμιση στα κανάλια, ασχολούμαστε όλοι με το πρωτοσέλιδο του Κυριακάτικου ΒΗΜΑτος. Ο κάθε άσχετος για να γεμίσει τη στήλη του στην εφημερίδα, τη ραδιοφωνική του ώρα και από σήμερα την τηλεοπτική του εκπομπή, λέει και γράφει ότι του ‘ρθει.

Σε αποκλειστικότητα θα διαβάσεις μόνο εδώ, έγκαιρα και έγκυρα (ανατρίχιασα!!!), την αλήθεια. Τα υπόλοιπα που άκουσες και διάβασες είναι για παραπλάνηση από τους γνωστούς κονδυλοφόρους, τα διαβόητα χαλκεία ειδήσεων και τα σκοτεινά παράκεντρα εξουσίας. Στο χορό μπήκαν άθελά τους (;) και φιλικά-σοβαρά blogs που δεν μπήκαν στον κόπο να διασταυρώσουν την είδηση, αλλά την αναπαρήγαγαν χωρίς σκέψη.

Με αδιάσειστα στοιχεία-παραπομπές έχουμε και λέμε (σημ: το αληθινό πρωτοσέλιδο παρατίθεται στο τέλος)
Το πραξικόπημα δεν έγινε γιατί:

1) Η οριστική απόφαση για τις αποστρατείες πάρθηκε από τον ίδιο τον Παπανδρέου  τα ξημερώματα της Τρίτης 1ης Νοεμβρίου 2011 και την ανακοίνωσε στον υπουργό άμυνας Π. Μπεγλίτη σε μυστική συνάντηση που είχαν. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας (1-11-11) ο Μπεγλίτης καλεί στο γραφείο του τους αρχηγούς των τριών όπλων και τον ΓΕΕΘΑ και τους ανακοινώνει ότι αποστρατεύονται. Ήθελε το θρίλερ να τελειώσει όσο γίνεται γρηγορότερα. Δεν ήθελε επ’ ουδενί να γίνει αυτή η συνάντηση στις 11 του ίδιου μήνα γιατί ο κάθε κακόπιστος θα έκανε ανυπόστατους συνειρμούς.

2) Ο Παπανδρέου δεν είχε ακόμη επανεκλεγεί Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, δεν είχε βρει δουλειά στο Χάρβαρντ, δεν είχε ωριμάσει μέσα του η ιδέα  ίδρυσης σχολής πρωθυπουργών και δεν είχε γίνει ακόμη σύμβουλος του Ομπάμα.

3) Δεν είχαν γίνει ακόμη εκλογές σε Γαλλία, Γερμανία, ΗΠΑ. Ακόμη και οι χούντες είναι θέμα timing.

4) Ο Καμμένος δεν είχε προλάβει να μαζέψει τα στοιχεία με τα CDs του αδελφού του πρωθυπουργού Αντρίκου.

5) Ο Σαμαράς δεν είχε προλάβει να πείσει όλους τους γύρω του να γίνουν μνημονιακοί. Βρισκόμαστε ακόμη στη φάση που διαγράφονται από τη Ν.Δ όσοι διαφωνούν με το μνημόνιο, ξαναγράφονται όσοι συμφωνούν με αυτό, ενώ πριν από λίγους μήνες είχε γίνει το ίδιο απ’ την ανάποδη.

6) Η τσογλαναρία με τα μαύρα δεν είχε μπει ακόμη στη Βουλή. Έδωσαν μια τελευταία ευκαιρία πριν μπουν μέσα με τα Leopard. Να ’ναι καλά οι 440000 μαλάκες, καθώς και εκατομμύρια μαλάκες από άλλα κοπάδια.

7) Όλες σχεδόν εφημερίδες θα έκλειναν, και αυτό έπρεπε να αποφευχθεί ασυζητητί.  Με το ψωμάκι των Μπόμπολα, Ψυχάρη, Αλαφούζου, Βαρδινογιάννη και Ρέστη δεν παίζουμε.
Τα ρέστα μου.

8) Ο ΓΑΠ δεν ήθελε να πέσει από τανκς και γαλονάτους και να βρεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, όπως ο παππούς του. Ήθελε να πέσει από μόνος του ζητώντας δημοψήφισμα. Δεν του ’κατσε το σχέδιο, παραιτήθηκε και άρχισε τα ταξίδια. Καλύτερα δεν είναι;

9) Δεν μπορούσαν οι Μαγκριώτης-Μπεγλίτης που προπηλακίστηκαν κατά τους εορτασμούς της 26ης Οκτωβρίου να ξαναζήσουν την ίδια ξεφτίλα και την 25η Μαρτίου. Τα “αληταρά, κλέφτη, γ@μημένε, λαμόγιο” δεν συνάδουν με τον καθωσπρεπισμό του κοινοβουλευτικού μας πολιτεύματος, το οποίο αποτελεί εγγύηση για την απαρασάλευτη συνέχεια της δημοκρατίας μας και για τα καλύτερα που έρχονται (πάλι ανατρίχιασα!).

10) Δεν είχε βρεθεί ακόμη το όνομα του σχεδίου. Το “σφυροκάλεμο” θύμιζε Τουρκία, το “σφυροκόπημα” ποδόσφαιρο,  το σφυροδρέπανο ΚΚΕ, ενώ απέβησαν άκαρπες οι συνομιλίες με το σιδηρουργείο του Νώντα να αναλάβει μέγας χορηγός της “επανάστασης”.

Αυτή είναι όλη η αλήθεια και μη πιστεύετε ό,τι σας σερβίρουν οι άλλοι.
Ευχαριστούμε που διαλέξατε εμάς για την ενημέρωσή σας.
Ευχόμαστε να σας ξαναδούμε σε επόμενη πτήση μας.

Venceremos!


Η αλήθεια που σου έκρυψαν


2 σχόλια:

  1. Το δεύτερο εξώφυλλο το προτιμώ. Πιο αληθοφανές μου φαίνεται. Βάλε και λίγο αίσθημα... ας πούμε η εξωγήινη ερωμένη του Αλέξη και τέτοια... και κανένα ντιβιντι Πάολα...
    Καλημέρα φιλέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ιστορίες επιστημονικής φαντασίας συνεχίζονται στο φύλλο της επόμενης Κυριακής:
      - Αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις. Εφάπαξ στον ΟΓΑ.
      - Ο Σαμαράς κατορθώνει να σώσει την οικονομία και γινόμαστε πρώτη εξαγωγική δύναμη στο κόσμο (σε φούμαρα).
      - Ο Βενιζέλος λόγω προτέρου εντίμου βίου αναλαμβάνει το υπερυπουργείο Προπαγάνδας υπέρ Μνημονίου - Αθώωσης Λαμόγιων - Γ@μήστε κι Άλλο τον Έλληνα, ενώ σχεδιάζει να εισπράττει ως ενέχυρο για πληρωμή φόρων τα παιδιά μας (μέσω ΔΕΗ).

      Δώρο με την εφημερίδα 1/4 φέτα και 2 ελιές.
      Προλάβετε πριν εξαντληθεί...

      Διαγραφή