Σελίδες

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Ειδήσεις για γέλια !

Από τη σημερινή ειδησεογραφία, πιστεύω ότι αξίζει να σταθούμε σε δύο σημεία.


Είδηση Νο 1


Στη βουλή συζητείται το νομοσχέδιο για τα Πανεπιστήμια. Υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκε και το ΛΑ(Θ)ΟΣ του καρατζαφέρη, ενώ όπως ήταν φυσικό, λογικό και αναμενόμενο το καταψηφίζουν ο αλέξης και η αλέκα.
Ο Αντωνάκης δια του εκπροσώπου του Α. Σπηλιωτόπουλου δήλωσε ότι περιμένει κι άλλες αλλαγές. "Μέχρι τότε δεν θα σας πω τι θα κάνουμε", όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.
 Για τον Αντωνάκη τα έχουμε πει πολλές φορές. Βαριέμαι και να ασχολούμαι μαζί του. Θα σταθώ στην προαναγγελθείσα καταψήφιση από τα - Θεός να τα κάνει - κόμματα της Αριστεράς.
Τα δύο κοινοβουλευτικά κόμματα της «αριστεράς» τρέμουν απεριόριστα το πολιτικό κόστος. Φοβούνται οι δόλιοι μήπως και χαρακτηριστούν «ουρά» της όποιας κυβέρνησης, γι’ αυτό και καταψηφίζουν συλλήβδην. Έχουν την ψευδαίσθηση ότι αριστερά σημαίνει οτιδήποτε είναι διαμετρικά αντίθετο με τις πολιτικές των υπολοίπων. Αυτό για μένα δεν οριοθετεί και δεν προσδιορίζει τον αριστερό χώρο. Η δική μου άποψη είναι ότι ακριβώς αυτό αποτελεί «ουρά». Το να περιμένεις δηλαδή τι θα κάνει ο δίπλα για να κάνεις τ’ ανάποδα!

Στην προσπάθεια που κάνει το ΚΚΕ να παραστήσει τον «μπροστάρη» και το διαμορφωτή των εξελίξεων, κατά καιρούς κάνει διάφορες παπαριές. Κλείνει την Ακρόπολη και αναρτά τα πανώ του, κλείνει λιμάνια και εμποδίζει τους τουρίστες να επιβιβαστούν ή να αποβιβαστούν, βάζει το ΠΑΜΕ (εμείς στο ΚΚΕ κατά διαόλου) να διοργανώνει συλλαλητήρια και πορείες κατά των απολύσεων και της ανεργίας, εκτός αυτών που αφορούν τους απολυμένους της Τυποεκδοτικής και άλλα πολλά καρναβαλίστικα.
Σήμερα το ΚΚΕ προχώρησε ακόμη παραπέρα. Ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Ζιώγας είπε στη Βουλή ότι “το νομοσχέδιο δεν διορθώνεται” και πως το κόμμα του “θα στηρίξει κάθε προσπάθεια μη εφαρμογής του”. “Θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια, ώστε το νομοσχέδιο να μην περάσει και αν περάσει να μην εφαρμοστεί”. 
Έτσι, μαγκιά – κλανιά και τσαμπουκά !
Και για να τελειώνουμε, νόμοι είναι μόνο αυτοί της Σοβιετικής Ένωσης. Σιγά μην ισχύσουν οι νόμοι που ψηφίζουν τα αστικά κόμματα.

Με λίγα λόγια, η «αριστερά» αρνείται να αλλάξουν οι ισχύοντες νόμοι για την ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση, που όταν είχαν έρθει στη βουλή προς ψήφιση …τους είχαν καταψηφίσει !!!
Κατάλαβε κανείς τίποτα;
Εγώ πάντως όχι !


Είδηση Νο2



Μετά τη μαλακία - συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με τους Φιλανδούς για την παροχή εμπράγματων εγγυήσεων προκειμένου οι δεύτεροι να συμμετάσχουν στο ευρωπαϊκό πακέτο στήριξης προς τη χώρα μας, άνοιξε και σε άλλους η όρεξη. Κάποια απίστευτη κυρία, ονόματι Ursula von der Leyen, αξιώνει κι αυτή με τη σειρά της εμπράγματες εγγυήσεις. Πρόκειται για την αντίπαλο της Μέρκελ στις εσωκομματικές εκλογές για την ηγεσία του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας.

Αγαπητή κυρία, σε αυτές σου τις αξιώσεις θα σου απαντήσω εγώ, ένας απλός Έλληνας πολίτης. Και θα σου απαντήσω με δύο παροιμίες που λένε στον τόπο μου.
Παροιμία 1η: “μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι κώλοι”.
Παροιμία 2η: “μάθανε ότι πηδιόμαστε, πλακώσανε κι οι γύφτοι”. 

Κοίτα να δεις φίλε μου ποιοι ζητάνε εμπράγματες εγγυήσεις ! Οι Γερμανοί !

Frau Ursula, σου έχω αντιπρόταση. Οι εμπράγματες εγγυήσεις που αξιώνεις μπορούν κάλλιστα να είναι οι πολεμικές αποζημιώσεις που μας οφείλετε εδώ και 65 χρόνια και κάνετε την πάπια. Αποτιμώνται περί τα 175 δισ. ευρώ, χωρίς τους τόκους 65 ετών. Επειδή σας συμφέρει να νομίζετε ότι απορρίπτοντας τη συζήτηση για ένα θέμα, το θέμα παύει και να υπάρχει, βάζουμε εμείς ως εγγύηση τα κλεμμένα και αγύριστα και σε περίπτωση που δεν αποπληρώσουμε τα δάνεια που πήραμε, να υποχρεωθείτε να τα πληρώσετε εσείς. Είτε γουστάρετε, είτε όχι.
  

Μέχρι εδώ η γκρίνια. 
Επειδή (ξανα)φεύγω για διακοπές, πηγαίνω μακριά και με περιμένουν πολλές ώρες οδήγησης, αφιερώνω αυτό το βιντεάκι σε όλους τους φίλους.




 Δείτε το οπωσδήποτε. Ο "σαραντατρίο" είναι απίστευτος !!!

6 σχόλια:

  1. ..."Μετά τη μαλακία - συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με τους Φιλανδούς για την παροχή εμπράγματων εγγυήσεων"...
    Δεν μας λές φιλαράκο ποιός μαλάκας 'έλληνας' υπουργός την υπέγραψε .!!!!!
    ...“μάθανε ότι πηδιόμαστε, πλακώσανε κι οι γύφτοι”.
    Για πες μας σπουδαίε μου ποιός φταίει;
    Ο γύφτος που έρχεται να γαμήσει ή εμείς, δηλαδή η κυβέρνησή μας, που μας βάζει να το στήνουμε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Ανώνυμος 4:44,
    Μα φίλε μου, είναι φανερό για το ποιος φταίει!
    Ο Σαμαράς και η δεξιά!
    Άσε τον Πέτρο να γράφει! Νέος είναι ακόμα! Θα απογοητευθεί κι αυτός σιγά-σιγά όπως και τόσοι άλλοι(Κρόγιας, Alzap,κ.λ.π.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς που υπάρχει η Δεξιά και ο Σαμαράς να φωρτώνουμε όλα τα κακά και τα δεινά αυτού του τόπου, και να παρακαλάμε να έλθει και πάλι η δεξιά να βάλει τα πράγματα στην θέση της, αν την αφήσουμε ή αν έχει ηγέτες παντελονάτους.
    Να μας βάλει στην ευρωπαϊκή οικογένεια και εμείς να φωνάζουμε "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" χθές και σήμερα να ρωτάμε αν η ΝΔ είναι με την Ευρώπη.
    Να ανοίγει σχέσεις με Ρωσία και εμείς να λέμε ότι ο αγωγός Μπουργάς - Αλεξανδρούπολη 'προσβάλλει' την 'οικολογική μας' συνείδηση, εξυπηρετώντας όμως τα αμερικανικά συμφέροντα αφήνοντας κατά μέρος τον αντιαμερικανισμό μας της εποχής του ζιβάγκο.
    Να ανοίγει δρόμους με Κίνα και εμείς να τους κλείνουμε χθές αλλά σήμερα να καμαρώνουμε.
    Ο κατάλογος θα μπορούσε να ήταν ακόμα πιό μακρύς, και μερικοί πράγματι έβαλλαν μυαλό.
    Εύχομαι σε αυτούς να ανήκει ο Πετρος Κ. ,αν και αμφιβάλλω.
    Αγνωστος 4:44

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε βρε καλώς τα παιδιά (πλάκα κάνω).
    Τι έγινε ρε παίδες; έλειψα λίγες μέρες, γυρίζω και τι να δω;
    Σφηκοφωλιά.
    Μας την πέσανε οι δεξιούρες !
    Μετά τις απανωτές κατραπακιές που εισπράττει η κυβέρνηση, που τρέχει να μπαλώσει τις δικές της, αλλά κύρια, τις μαλακίες της δεξιάς συμμορίας, βρήκατε ευκαιρία και ξεσάλωσατε;
    Σας στενεύει το κοστουμάκι του Παπανδρέου και τρελαίνεστε να μας ξανακάτσετε στο σβέρκο για να αποτελειώσετε την Ελλάδα; Το γελοίο είναι που καταλάβατε την …καταλληλότητα του Τρελαντώνη ! Αυτό πια !!!
    Να φανταστώ ότι παρόμοιες #@%$ λέγατε και γράφατε πριν από 7 χρόνια και για τον ακαταλληλότερο του «σεμνά και ταπεινά»; Τότε που κουνάγατε σημαιούλες και κατουριόσαστε από τη χαρά όποτε ξεπρόβαλλε σε μπαλκόνι για να σας γεμίσει φούμαρα. Και από τότε, τι;
    Α, ξέχασα ! Τα τελευταία 2 χρόνια περιφέρεστε στο διαδίκτυο για να αποκηρύξετε μετά βδελυγμίας τα 5,5 χρόνια του καραμανλικού θίασου και να πείσετε εαυτούς και αλλήλους πόσο διδαχθήκατε από τα λάθη σας.

    @4:44
    Ψάξε να βρεις ποιος κάλεσε το γύφτο. Όταν το βρεις, πάρε ασπιρίνη και ξάπλωσε.

    @ 5:30
    Ευχαριστώ για το «νέος». Για τις απογοητεύσεις μπορείς να απευθυνθείς στον καθρέφτη σου. Θα έχει γνωρίσει πολλές.

    @2:35
    Ο καθένας να φορτώνετε τα δικά του λάθη. Συμφωνείς ή όχι; Φαντάσου ο ΓΑΠ να είχε κληρονομήσει το έλλειμμα του 3% που έστειλε ο ακαταλληλότερος παραμονές εκλογών στη Eurostat και να το ανέβαζε στο 16,5% τι θα λέγατε !
    Όσο για το «παντελονάτους» ποιον εννοείς; τον «««εθνάρχη»»»; αυτόν που χάρισε τις γερμανικές αποζημιώσεις; Αυτόν που διόριζε με κοινωνικά φρονήματα; Αυτόν που ξεθεμέλιωσε τα χωριά και την αγροτική παραγωγή για να φτιάξει τερατουπόλεις με ανέργους;

    Πάντως διαπιστώνω ευχάριστα ότι δεν διορθώνεστε. Λατρεύετε και εμπιστεύεστε απεριόριστα τον Αντωνάκη, όπως λατρεύατε και εμπιστευόσασταν απεριόριστα τον ακαταλληλότερο, όπως λατρεύατε και εμπιστευόσασταν απεριόριστα το δράκουλα, όπως θα λατρεύατε και θα εμπιστευόσασταν απεριόριστα τη Μπακογιάννη αν είχε εκλεγεί (ενώ θα βρίζατε και θα σιχαινόσασταν απεριόριστα τον Αντωνάκη αν είχε φύγει) και πάει λέγοντας.
    Και η πτήση στο υπερπέραν δεν έχει τέλος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κλασσικός ΠΑΣΟΚος στο πρόσωπο του Πέτρου Κ.
    Φανατισμένος, εμπαθής και ΑΝΟΗΤΟΣ.
    Το ποιός κουνούσε σημαιάκια χεσμένος από την χαρά που μετά τα τρία 'πακέτα Ντελόρ' θα παντελόνιαζε και το ΕΣΠΑ, ακούγοντας τα φούμαρα 'λεφτά υπάρχουν' το είδαμε το 2009.
    Για σκέψου όμως κάτι !!!
    Ενώ εσύ έκανες διακοπές (Πασοκικό προνόμιο) οι 'δεξιούρες' που το ΠΑΣΟΚ τους τις στέρησε, καλά έκαναν και σου την έπεσαν.
    Το πόσο ανόητος είσαι, φαίνεται και από ένα άλλο σημείο.
    Μπορεί κανείς να αναρτήσει σχόλια, χωρις την δική σου λογοκρισία, όπως κάνει ο φίλος σου ο Κώστας ο Τσαγκαράκης στις ΛΟΓΟΜΑΛΑΚΙΕΣ του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να σου πω μια βασική μου αρχή;
    «Ποτέ μη λογομαχείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας».
    Δεν πρόκειται ούτε να σε βρίσω (αν και θα σου ‘πρεπε) ούτε να σου αποδείξω τίποτα. Άλλωστε στο θολωμένο σου μυαλό τα έχεις όλα λύσει. Έχεις κάνει ένα αχταρμά με λεφτά που υπάρχουν, ΕΣΠΑ, Ντελόρ και δεν ξέρω γω τι άλλο.
    Προσπάθησε όμως στο συγκεκριμένο blog, που φυσικά διαφωνείς με όλα όσα γράφονται, να είσαι κοσμιότερος και να μη βρίζεις. Τουλάχιστον όσους δεν γνωρίζεις. Με τις παρέες σου είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θες.
    Οι στοιχειοθετημένες προσωπικές απόψεις και ο ευπρεπής διάλογος είναι πάντα καλοδεχούμενα.
    Αν ψάχνεις μόνο να ξεσπάσεις, τότε μπήκες λάθος.
    Στρίψε και βγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή