Σελίδες

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Τοξικά και απόβλητα #13



* Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος ΝΔ (στο σπίτι του στην ‘Ανατροπή’- Mega): «Είναι άδικο το 3% των πολιτών να πληρώνει το 45% των φόρων. Θα πρέπει να πληρώνουν αυτοί που έχουν, αλλά σε αυτή την ένταση;»

...αναρωτιέται ο Κούλης.
Παρακαλείται ο κος Τσίπρας να παραχωρήσει το volume στον κο Μητσοτάκη για να ρυθμίζει την ένταση.

 **********

* Αθανάσιος Πλεύρης, βουλευτής ΝΔ:


Κάποιος να ενημερώσει τον θανασάκη ότι η Τζολί επισκέφθηκε για ανθρωπιστικούς λόγους τους πρόσφυγες στην Ειδομένη, όχι τους έλληνες που έστειλαν μετανάστες οι πωλητικές των παπανδρεοσαμαροβενιζέλων.

 **********

* Νικήτας Κακλαμάνης, βουλευτής ΝΔ:
 

Απάντηση: “Σε καμία περίπτωση δεν υφίσταται θέμα υγειονομικής "βόμβας". Τα σποραδικά κρούσματα που εμφανίζονται είναι αναμενόμενα και στατιστικά.” Θανάσης Γιαννόπουλος, Πρόεδρος ΚΕΕΛΠΝΟ, τέως βουλευτής ΝΔ και υφυπουργός Υγείας. 20/3/2016 στην efsyn.
Νικήτα, ξέρεις κάτι που δεν ξέρει ο Θανάσης; Για πες!

 **********

* Θεόδωρος Πάγκαλος, το παχύτερο τίποτα (στον Βήμα fm): «Να εκκενωθεί η Ειδομένη δια της βίας, να πάει ο Στρατός και να εκκενώσει την Ειδομένη.»

Η πρώτη σκέψη ήταν να στείλουμε τον Πάγκαλο μέσα σε τανκ, για να πατήσει με τις ερπύστριες τους πρόσφυγες. Απορρίφθηκε γιατί ο Πάγκαλος δεν χωράει σε (ένα) τανκ.
Η δεύτερη ήταν να τον στείλουμε με ένα δρεπανηφόρο άρμα που θα κόβει κεφάλια προσφύγων. Επίσης απορρίφθηκε γιατί κανένα ζώο (άλογο, μουλάρι κλπ) δεν θα άντεχε να σέρνει άρμα με τον Πάγκαλο επάνω (οι δεινόσαυροι έχουν εξαφανιστεί από τότε που ο Πάγκαλος ήταν μικρός).
Η τρίτη σκέψη ήταν να τους βάλουμε σε θάλαμο αερίων, κάτι που τελικά έγινε. Ήδη ο Θόδωρας έχει πλακωθεί στις φασολάδες για να τους πεθάνει όλους.
Στο πλευρό του και ο Μίλκος ο Barbieτσιώτης που είπε ακριβώς τα ίδια στον Real fm: “Δεν είμαι αρνητικός στην ιδέα της βίας για να αδειάσει η Ειδομένη.”

Υστερόγραφο-ερώτηση: Αν προσθέσεις 1 κώλο + 1 κώλο παίρνεις 2 κώλους ή έναν μεγαλύτερο;

 **********

* Φωτεινή Πιπιλή, τέως βουλευτής ΝΔ και δημοσιογράχαχαχαχαχα (στον ρ/σ ΣΚΑΙ): «Ήταν αποκρουστική η εμφάνιση της Αντζελίνα Τζολί στο Μ. Μαξίμου. Με τρία λιγούρια στη γωνία να τη χαζεύουν. Η κ. Γεροβασίλη, ο κ. Παππάς, ο κ. Κουϊκ. Αυτό το καρακιτσαριό δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά.»

Ατζελίνα γατάκι, κοίτα να μαθαίνεις τι πάει να πει να μην είσαι αποκρουστική και καρακιτσαριό από τη φιλενάδα μας την Πιπίλω.


Μόλις απολαύσαμε τον ορισμό του ωραίου.

 **********

* Μπάμπης Παπαδημητρίου, δημοσιογράφος-μηγελάτε (στον Σκάι): «Όποιος μπορεί να μην πληρώνει, να μην πληρώσει. Σχεδόν θα είναι απολύτως δικαιολογημένος. Έτσι δεν θα μπορείς καν να τον πεις φοροφυγά. Διότι το να αμύνεσαι απέναντι σε κάποιον που έρχεται να στα πάρει όλα, νομίζω ότι είναι δικαίωμα του καθενός.» [βίντεο]

Ο μενουμεβρόπης Μπάμπης παροτρύνει - από το σταθμό του Αλαφούζου που σπέρνει καθημερινά τρόμο – να μην πληρώσει όποιος μπορεί να το κάνει, όχι όποιος δεν έχει. Αυτή η €παϊκή φασιστογλίτσα που έσκουζε ΝΑΙ στο ευρώ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ, αισθάνεται να μπαίνει χέρι και στην κάστα του. Αυτό το σκυλολόι των νεοφιλελέρων είναι που καλεί σε φοροδιαφυγή, όχι τον απολυμένο/πεινασμένο/άστεγο.
Αλλά δεν είναι ο μοναδικός αστείος. Στο σημερινό σημείωμα οι δημοσιοβλάκες έχουν την τιμητική τους!
Πάμε…

 **********

* Δήμος Βερύκιος, pet Κοντομηνά και ‘δημοσιογράφος’ (του κώλου):


Την από πάνω μαλακία αναπαρήγαγαν όλα τα "σοβαρά" σάιτ: protothema, iefhmerida, trelokouneli, thetoc, makeleio κλπ.
Όπως ήταν φυσικό, πάλι μέσα έπεσε ο Δήμος!
(στον κουβά με τις μαλακίες)


 **********

* Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ (bold  και υπογραμμισμένο) του ΣΚΑΙ: «Πήγε Αφγανός να βιάσει αυτό το μικρό αγόρι.»

Ακόμα και το εμετικό site του κομιστή και χυδαιότερου χρυσαυγίτη, μιλάει για επτάχρονο κορίτσι και όχι για αγόρι. Λένε που λένε μαλακίες, τουλάχιστον δεν συνεννοούνται να λένε τις ίδιες;

Πάμε τώρα στην αλήθεια [εδώ]:
«Το κοριτσάκι βρισκόταν, σε μία από τις λιγοστές χημικές τουαλέτες. Ο άτυχος πρόσφυγας χωρίς να γνωρίζει ότι το παιδί βρισκόταν μέσα, πήγε να ανοίξει την πόρτα και τότε εκείνο ξέσπασε σε φωνές αιφνιδιασμένο.

Το πλήθος του οποίου η ψυχολογία είναι στο ναδίρ λόγω της όλης κατάστασης, αντέδρασε χωρίς να εξετάσει τα γεγονότα και άρχισε να χτυπά τον άτυχο άντρα.

Χάρη όμως στην παρέμβαση μελών εθελοντικών οργανώσεων και αστυνομικών, τα πνεύματα ηρέμησαν.

Ο έως τότε ύποπτος παραδόθηκε στην αστυνομία και ανακρίθηκε με την βοήθεια διερμηνέα, όπως επίσης και το ανήλικο κορίτσι, το οποίο όμως αρνήθηκε ότι δέχθηκε επίθεση κι έτσι ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος.»

Και γιατί να είναι αυτή η αλήθεια; Ούτε επειδή το ίδιο το κορίτσι διέψευσε ότι δέχτηκε επίθεση, ούτε επειδή το ίδιο επιβεβαίωσε και ο πατέρας του. Απλά επιτρέψτε μου να έχω σε πολύ μεγαλύτερη εκτίμηση τον Δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη και τα ρεπορτάζ του, από τα ακροδεξιά εμετικά μαλακισμένα τύπου Μπογδάνου και Αναστασιάδη.

 **********

* John Pretender, γενικός νταραβεριτζής ΔΟΛοπλόκος (άρθρο στα ΝΕΑ 24-4-2016):


Ο πριτέντερ δεν έχει διαγνώσει ακόμα ότι κανένας από τους σαλεμένους ισλαμοταλιμπάνους που έσπειραν τον θάνατο σε Παρίσι και Βρυξέλλες δεν έχει περάσει από Ελλάδα, αλλά είχαν όλοι (ΜΑ ΟΛΟΙ) γεννηθεί σε Γαλλία και Βέλγιο, μετανάστες 3ης γενιάς, ευρωπαίοι πολίτες που πήραν - την όποια - ευρωπαϊκή παιδεία. Ούτε έτυχε να ακούσει ότι η χώρα με τους περισσότερους στατολογημένους από τον ISIS είναι το Βέλγιο.
Στο μυαλό του ακροδεξιού βλάκα φαντάζει η Ειδομένη ως τόπο στρατολόγησης και εκπαίδευσης τζιχαντιστών. Στο μυαλό αυτού του ηλίθιου που έχει και δημόσιο βήμα φαντάζει ως πιθανό σενάριο να θαλασσοπνίγονται οι τζιχαντιστές στο Αιγαίο και όποιοι καταφέρνουν να επιζήσουν να ζώνονται με εκρηκτικά.
Τρικυμία εν κρανίω. Κλούβιο.

 **********

* Αμβρόσιος, μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας (στο blog του):
ΟΧΙ! 
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΟΛΑ  ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΙΦΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΉΣΟΥΝ!

Τούς αγαπάμε, τους συμπονάμε, τους δεχόμεθα, τους ταΐζουμε, τούς ντύνουμε, τους προστατεύουμε κλπ. αλλά μόνον ως περαστικούς από τόν τόπο μας, ως διαβατάρηδες! 
Δεν αντέχουμε για να τους κρατήσουε  μόνιμα κοντά μας! Διότι:
Δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας! 
Δεν ταιριάζουν τα ήθη και τά έθιμά μας!
Δεν μας αρέσει ο πολιτισμός τους! 
Δεν αποδεχόμεθα την θρησκεία τους!

Πάμε πάλι:
- Στίφη ισλαμιστών
- Εκβιαστικά αποστέλλονται
- Αλλοιώσουν και κατακτήσουν την πατρίδα
- Δεν αντέχουμε να τους κρατήσουμε
- Δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας
- Δεν μας αρέσει ο πολιτισμός τους
- Δεν αποδεχόμαστε τη θρησκεία τους

Επίσης “τους αγαπάμε”, “τους συμπονάμε” κλπ κλπ μόνο σαν …περαστικούς! Η μονιμότητα τα αλλάζει όλα! Ε;
Και όλα αυτά στις 21 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Κατά Του Ρατσισμού!

Δεν θα έλεγα ότι είσαι ένας σκατόψυχος εμετικός κάφρος γιατί ακόμα κι αυτοί είναι καλύτεροι από σένα!
Σου ταιριάζει μόνο να σε λέμε νεοναζί που τα καλύπτει όλα.

 **********

* Άδωνις Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος ΝΔ:


Δεν ξέρουμε πόσους μήνες πέρασαν για να έρθουν οι μετανάστες με βάρκες από τη Σομαλία, ούτε γιατί δεν τις σταμάτησε καμία από τις χώρες που τις είδαν να πλέουν στα χωρικά τους ύδατα, ούτε πως μπόρεσαν να διασχίσουν παράνομα την διώρυγα του Σουέζ με …λαθρομετανάστες.
Εκτός και έκαναν τον γύρο της Αφρικής!


Όσον αφορά την απόσταση Ελλάδας – Σομαλίας, η απάντηση μας έρχεται από εδώ:


Και ενώ εμείς δεν ξέρουμε τι μας γίνεται, ίσως το άδωνι που τα ξέρει όλα, έχει να δώσει μια απάντηση και γι’ αυτό:

  
 **********

ΥΓ: Το σημερινό σημείωμα περιελάμβανε κυρίως ρατσισμό, φασισμό και βλακεία που άπτεται του προσφυγικού. Οι πιο πάνω φιγούρες του καραγκιόζη θεωρούν ότι το προσφυγικό είναι το μεγάλο τους …ατού και εκεί μπορούν να χτυπήσουν την σημερινή κυβέρνηση για να την ρίξουν.
Πέρα από την απόλυτη φασιστίλα που αποπνέει όλο αυτό το πολιτικο-παπαδο-μουμουέδικο κατιναριό, αποδεικνύει ένα πράγμα: πόσο ξεβράκωτοι από επιχειρήματα είναι.

10 σχόλια:

  1. Υστερόγραφο-ερώτηση: Απορώ ρε Πέτρο, που τους βρήκες τους δυο κώλους ΜΟΝΟ;; Εδώ γίνεται της μουρλής από δαύτους! Προτείνω να τους χώσουμε όλους μαζί σε μια (τρύπια) βάρκα και να τους αμολήσουμε για Σομαλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να χωράνε;
      Τάνκερ και βλέπουμε...
      (ο Πάγκακος θέλει ένα για πάρτη του)

      Διαγραφή
  2. Αν έστω και λίγο από το θράσος και τη βλακεία τους τα είχαμε σε πίστη στη δύναμή μας...δεν θα υπήρχαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τα καλύτερα που έχω διαβάσει και φυσικά συμφωνώ απόλυτα!

      Διαγραφή
  3. Υστερόγραφο-ερώτηση: Αν προσθέσεις 1 κώλο + 1 κώλο παίρνεις 2 κώλους ή έναν μεγαλύτερο;
    αχαχαχα!
    Στο μεταξύ ξεπερνάς κάθε φορά τον εαυτό σου!
    Και μπορεί να είναι με χιούμορ ο σχολιασμός σου , δεν παραβλέπω ότι πάντα έχεις στοιχεία! Ακόμα και για τις σούπερ εμφανίσεις της (μπλιαχ) Πιπιλής!
    Α ρε Πέτρο.... ζωγράφισες και σήμερα! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύχομαι ολόψυχα να σταματήσουν τις μαλακίες τους και να μείνω "άνεργος".

      Διαγραφή
  4. Όπως πάντα σταχυολογείς τα καλύτερα...! ρε τι διαβάζουμε Παναγία μου και τι ακούμε μαζί. Πωπωπωπω....
    Καλό βράδυ Πέτρο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ό,τι προλαβαίνω. Λένε τόσες πολλές αηδίες που υπάρχει συνέχεια ρεπορτάζ Γιάννη. Τόσες πολλές, περισσότερες –όπως επισημαίνει και η Μαρία- από όσες μπορούμε να καταναλώσουμε.
      Καλή εβδομάδα να έχεις.

      Διαγραφή
  5. Εδώ πάντως έχουν κατακλύσει την περιοχή λαθραίοι περιπατητές απ' την Μποτσουάνα.
    Α ρε Πέτρο... διαθέτουμε περισσότερους "παγκαλοκώλους" απ' όσους μπορούμε να καταναλώσουμε. Τι στο διάολο, έχει κάνει μπάϊ πας το στόμα με το άντερό του;
    Η Πιπιλή δεν ήξερα ότι εργάζεται ακόμα. Της λείπουν ένσημα ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ορθή παρατήρηση. Φαντάζομαι έναν σωλήνα που συνδέει κ^λο με στόμα για εσαεί αναπαραγωγή βλακείας.
      Για ένσημα η Πιπιλή δεν ξέρω. Ελπίζω ο Χατζηνίκος που μαζεύει όλα τα ορφανά (της δεξιάς) που έχασαν το βουλευτιλίκι να μαζέψει κι αυτήν.

      Διαγραφή