Σελίδες

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Τοξικά και απόβλητα #11



* Νίκος Δένδιας, βουλευτής ΝΔ (στο twitter):


Όταν συνεδριάζει η Βουλή το Σάββατο λέγεσαι αφρικανός. 
Τον Φεβρουάριο του ’16. 
Πριν από 2,5 περίπου χρόνια:


Όταν τα καταστήματα λειτουργούν και τις Κυριακές λέγεται Ευρώπη, ελεύθερη οικονομία, εξυπηρέτηση των πολιτών, πρόοδος και ανάπτυξη.
Διότι οι υπάλληλοι των καταστημάτων δεν είναι τίποτα βουλευτές για να ζητάνε ίση μεταχείριση.
Τσίπρα, για να μην έρθω εκεί και σε πλακώσω στα χαστούκια, κοίτα η λειτουργία της Βουλής το Σάββατο να είναι δοκιμαστική. Για να συμφωνεί και ο Νίκος μας. Νταξ;;;;;;
Ασταδιάλα! Συγχύστηκα πάλι!!

**********

* Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος ΝΔ (29 Ιανουαρίου στο συνέδριο του Economist):


3 βδομάδες αργότερα (21 Φεβρουαρίου) δίνει συνέντευξη στο "BHMAGAZINO"


Βρες το λάθος.

**********

* Νίκος Δένδιας, βουλευτής ΝΔ (στο twitter):


Αυτά στις 12 Φεβρουαρίου, ώρα 2:26 πμ.
Περίπου μιάμιση ώρα αργότερα…


Όχι, δεν λέγεται σχιζοφρένεια. Είναι η ίδια αμετανόητη ηλίθια δεξιά παράταξη που έχει μετατραπεί σε φασίζουσα δεξιά και προσπαθεί να σου ξανακαθήσει στο σβέρκο.
Είναι η Εντελώς Σάπια Δεξιά ηλίθιε…

**********

* Θεόδωρος Πάγκαλος, το μεγαλύτερο μηδενικό που πληρώνουμε ακόμα (στον Βήμα fm): «Να κλείσουμε τα σύνορά μας και να σταματήσουμε τα μπιμπερό και τις σαχλαμάρες. Εγώ θέλω την ησυχία μου.»

Γιατί δεν κάθεστε να βομβαρδίζεστε ήσυχα ήσυχα στον τόπο σας; Δεν καταλαβαίνετε ότι διαταράσσετε τον ύπνο του Πάγκαλου, ο οποίος κατά τα άλλα κοιμάται ήσυχος;
Δεν ξέρουμε αν τελικά οι νησιώτες μας πάρουν το Νόμπελ Ειρήνης γιατί υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, στο Νόμπελ μαλακίας όμως ο Θόδωρας είναι χωρίς αντίπαλο.

**********

* Στέλιος Ράμφος, φιλόσοφος, συγγραφέας και ειδικός παπαρολόγος με το Ποτάμι (στον ΣΚΑΙ): «Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι το μεγαλύτερο κακό που έκανε η χούντα ήτανε η μεταπολίτευση.»

Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι το μεγαλύτερο κακό πάει πολύ πίσω, στους πρωτόπλαστους, όπου ο καλός θεούλης παρέλειψε να βάλει ένα σημάδι και να μαρκάρει τους μαλάκες, ούτως ώστε όταν τους βλέπουμε από μακριά να στρίβουμε.

**********

* Στέλιος Ράμφος, φιλόσοφος, συγγραφέας και ειδικός παπαρολόγος με το Ποτάμι (στην Καθημερινή): «Οι πολιτικοί χωρίς γραβάτα έχουν μειωμένο ανδρισμό.»


Μικροτσούτσουνοι οι αριστεροί, κατά τον θεωρητικό της παπαρολογίας κο Ράμφο. Εμείς λοιπόν ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τους πετυχημένους γραβατωμένους της ζωής με το μεγαλύτερο ματζαφλάρι.
Προσοχή: απομακρύνετε τα παιδιά από τις οθόνες γιατί τόση βαρβατίλα δεν αντέχεται…


**********
 
* Ευάγγελος Βενιζέλος, (στον Alpha 9,89): «Στο PSI θα προσκυνήσουν. Θα καταθέσουνε στέφανο, δάφνινο. Θα ζητήσουν συγγνώμη, θα πλύνουν το στόμα τους και θα πάνε να πάρουν το μικρό συμπλήρωμα του PSI που θα τους δώσει η ΕΕ… Είμαι ο υπουργός που έχει ελαφρύνει το δημόσιο χρέος κατά 200 δισεκατομμύρια τουλάχιστον.


Η ΕΛΣΤΑΤ μας λέει ότι το 2011 (πριν το PSI) το χρέος ήταν 356 δισ ευρώ (172% του ΑΕΠ) και το 2014 πήγε στα 317,1 δισ ευρώ (178,6% του ΑΕΠ).
Την ίδια χρονική περίοδο το ΑΕΠ συρρικνώθηκε κατά 30 δισ. [εδώ]


Δεν θα τσακωθούμε με έναν αμετανόητα ηλίθιο, κακό και επικίνδυνο άνθρωπο. Διότι αντί για εγκέφαλο διαθέτει ένα κράμα χυλού με κοπριά μαζί και θα μιλάμε τσάμπα. Για να καταλάβουμε όμως τι ακριβώς "κουρεύτηκε", πρέπει να δούμε πρωτίστως πόσο μεγάλη ζημιά έγινε άμεσα, αλλά και μακροπρόθεσμα, στην εγχώρια οικονομία. Γιατί αν νομίζεις ότι πρέπει να κόψεις το χέρι σου που πονάει, είσαι απλά ανισόρροπος. Τα στοιχεία από [εδώ]
Ζημιές ελληνικών τραπεζών:   37,733 δισ ευρώ
Ζημιές ασφαλιστικών Ταμείων: 7,4 δισ ευρώ
Μικροομολογιούχοι:                1,3 δισ ευρώ
Σύνολο = 46,3 δισ ευρώ

Εμείς λοιπόν που θα πρέπει να προσκυνάμε αυτόν τον @@@, έχουμε:
τους μικροομολογιούχους που επένδυσαν τις οικονομίες τους, ΟΧΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥΣ!!!! σε αυτό το εντελώς ανυπόληπτο και αναξιόπιστο κράτος,
τα ασφαλιστικά Ταμεία που διαλύθηκαν και σήμερα έπαψαν να δίνουν εφάπαξ, μερίσματα και οσονούπω συντάξεις,
και τις τράπεζες όπου οι μετοχές τους αξίζουν λιγότερο από τις χαρτοπετσέτες που βάζουν στα πιτόγυρα!
Δοξάστε τον!

**********

* Γιώργος Κύρτσος, ευρωβουλευτής ΝΔ (στο twitter):

 

Προφανώς και φταίει ο Τσίπρας που 20πλασιάστηκαν οι πρόσφυγες.
Ας μη τους βομβάρδιζε, θα μου πεις.

Μετά από δύο ημέρες…


Εδώ ο Τσίπρας εμφανίζεται ανάμεσα στους διακινητές.
Γιώργο Κύρτσο μου ήρθε η ώρα να κηρύξεις τον ανένδοτο. Άντε και θα σου κάνω δώρο μια κουδουνίστρα.

**********

* Θανάσης Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΚΚΕ, για τους πρόσφυγες (από το βήμα της Βουλής): «Η δική μας θέση είναι να μείνουν στις χώρες τους, να παλέψουν για να ανατρέψουν το σύστημα.»

Κοιτάς τις μπόμπες που πέφτουν χαλάζι, βλέπεις τον ISIS να προελαύνει με τα τανκς και τα μπαζούκας και εσύ πας σε κεντρική πλατεία, γυρίζεις ένα τελάρο ανάποδα, ανεβαίνεις πάνω και βγάζεις λόγο στους συγκεντρωμένους για τον καπιταλισμό, το κεφάλαιο, τα μονοπώλια κ.α.
Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις έρανο για να πάει ο Παφίλης σε γιατρό.

**********

* Δημήτρης Καζάκης, πρόεδρος ΕΠΑΜ (σε εκδήλωση στην Καλαμάτα): «Οι μετανάστες δεν αποτελούν μέλος της εργατικής τάξης. Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να αμυνθεί η εργατική τάξη απέναντι στο μεταναστευτικό, με τη λογική υπεράσπισης της χώρας του. Δεν υιοθετούμε κανένα μέτρο προώθησης της μετανάστευσης. Είμαστε ενάντια στα ανοιχτά σύνορα. Αυτό ο τόπος είναι ιδιοκτησία μου. Βεβαίως δεν αφήνω κανέναν να μπει. Με τους δικούς μου όρους θα μπει. Όταν έχω ανάγκη και όχι ως αντίπαλος. Δεν θα του επιτρέψω να μπει μέσα, να μου διαλύσει τις εργασιακές σχέσεις… Αυτή τη στιγμή μας έχουνε κάνει σκουπιδοτενεκέ ανθρώπινων ψυχών.»
(Σημ: Το βίντεο είναι από το 2013 αλλά κυκλοφόρησε πρόσφατα.)
 
Κάτσε να λαϊκίσω λίγο.
Από κάτω βλέπουμε μια φωτογραφία από το Χαλέπι της Συρίας όπου μερικά μαγαζιά έχουν προσωρινά κλείσει ελλείψει υπαλλήλων.


Αυτοί οι άθλιοι αποφάσισαν να αφήσουν τις ανέσεις τους επειδή λιγουρεύτηκαν τη χώρα μας και τις ευκαιρίες για δουλειά που προσφέρει.
Δεν θα σας περάσει ρε!! Είναι εδώ ο αριστερός Καζάκης που αποφάσισε να εμποδίσει τα συριακά ανθρώπινα σκουπίδια να μαγαρίσουν την Ελλάδα, και – κυρίως - να μολύνουν την εργατική της τάξη.
Να πάτε να χαθείτε ρε που αφήσατε (στα καλά καθούμενα) τις δουλειές σας, επειδή ορέγεστε τα φραουλοχώραφά ΜΑΣ, τα υψηλά ΜΑΣ μεροκάματα και το ΙΚΑ ΜΑΣ.  

Αν μας ακούει ο κος Καζάκης, παρακαλείται να παρακολουθήσει τα 2 λεπτά αυτού του βίντεο και μετά να πάει να κόψει το λαιμό του.



Και τώρα μπορείτε
να πα να γ@μηθείτε

τραλαλα τραλαλα

20 σχόλια:

  1. Είναι επικίνδυνοι και μωροι
    Ενας μάλιστα δημοσιογραφισκος
    ξενου καναλιού σε ανταπόκριση του
    κατέδειξε την αποστροφή του για
    τις φωνές των παιδιών οταν ξυπνουν το πρωί στα κολαστήρια
    Έλεος κι αναθεμα μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το διάβασα και γι' αυτόν τον ηλίθιο. Φαίνεται όταν τον έστελνε το αφεντικό του για να καταγράψει το προσφυγικό, νόμισε ότι πρόκειται για κανα δρώμενο.
      Εκτός από σκατόψυχοι είναι και ηλίθιοι. Θανατηφόρο μίγμα!

      Διαγραφή
  2. Αρες μαςρες κουκουναρες όλοι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες τι όμορφη βλακοπαρέα κάνουν;

      Διαγραφή
    2. Καταρχας να σου εκφρασω τα συγχαρητηρια μου, εισαι αστειρευτος και πηγαιος, αλλα πανω απο ολα εισαι ενας πραγματικος Ελληνας, τυχαια εκανα περιηγηση και σε ανακαλυψα, βλεπεις προσπαθω πολλα χρονια να ανακαλυψω αν υπαρχει ακομα αυτο το ειδος, και κατα δευτερο ετσι για να αστειευτουμε λιγο, μου θυμισες με το σχολιο σου την ταινεια με τον αξεχαστο ηθοποιο Πετρο Ευθυμιου που στο τελος το Δικαστηριο τον αθωωσε λογω βλακειας αυτα, να εισαι παντα καλα και μην σταματησεις να κανεις αυτο που κανεις,λιθαρακι λιθαρακι κατι θα καταφερουμε να κανουμε.

      Διαγραφή
    3. Σε ευχαριστώ κι εγώ για το σχόλιο.
      Από αυτή τη στήλη προσπαθώ να βλέπω την επικαιρότητα με άλλο μάτι και να διακωμωδώ τα χάλια τους.
      Καλό μήνα να έχεις.

      Διαγραφή
  3. Πρωτα το μηνιατικο μετα τα τοξικα... στον ψυχιατρο θα καταληξω!!! Γιατι δεν αντεχεται τοση ηλιθιοτητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς έχουμε εθιστεί πια και δεν μας παραξενεύει τίποτα.

      Διαγραφή
  4. Κοινές οι σκέψεις μας, Πέτρο!!!
    Ασφαλώς και δεν περιμένω πια να πει κανείς τους, ανοιχτά πως οι ορδές των προσφύγων δημιουργήθηκαν από τους βομβαρδισμούς, παρουσιάζοντας κρίκο κρίκο την αλυσίδα των ευθυνών, που κατέστησαν τους ανθρώπους πρόσφυγες!!!
    Τελικά, μάλλον έχουν δίκιο όσοι λένε πως, όλα παλεύονται στη ζωή, εκτός από την ηλιθιότητα, αφού η Ευρώπη του όποιου πολιτισμού, αυτό που έχει παρουσιάσει τον τελευταίο αιώνα, είναι ένα Παγκόσμιο Πόλεμο με ένα Χίτλερ στην κορυφή, ναζισμό και φασισμό, σε όλο του το μεγαλείο, βομβαρδισμούς μέσα και έξω από αυτή (βλέπε Γιουκοσλαβία, Σαντάμ και αλεπούδες της ερήμου) και μπόλικη αλαζονεία...

    Μ' αυτά και μ' αυτά, Ευρώπη τη λες, πολιτισμένη δεν τη λες!
    Καλό σ/κ, φίλε μου
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι μα όλοι οι σύγχρονοι πόλεμοι έχουν μια κοινή συνισταμένη: το χρήμα.
      Αν η Συρία δεν είχε πετρέλαιο νομίζεις θα ασχολιόταν κανείς μαζί της;
      Στον Β'ΠΠ είχαμε "μόνο" τον ανισόρροπο Χίτλερ και τον κομπλεξικό Μουσολίνι. Σήμερα οι φασίστες "ηγέτες" είναι πολύ περισσότεροι και με τον ίδιο στόχο: να ξανασχεδιάσουν τον παγκόσμιο χάρτη ώστε να προσεταιριστούν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές.
      Αυτό το περί "πολιτισμού" της ευρώπης έχει καταντήσει το συντομότερο ανέκδοτο.
      Καλό Σ/Κ Μαρίνα.

      Διαγραφή
  5. Πέτρο, πολύ φοβάμαι ότι (και) με τους πρόσφυγες "μαζί τα φάγαμε"...
    Πως γίνεται και φουσκώνει μόνο η κοιλιά τού απατεώνα, άγνωστον.. :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν σε φωνάζουν στο τραπέζι άλλη φορά να πηγαίνεις.
      Μα και συ ρε παιδάκι μου που έχεις το μυαλό σου;

      Διαγραφή
  6. Ο εμετός δεν τελειώνει ποτέ; Αχ δε μπορώ τα νεύρα μου! Κι όμως μια μέρα αυτοί που τώρα τους λέμε πρόσφυγες θα είναι οι μελλοντικοί Ευρωπαίοι.

    Χαρά στο κουράγιο σου και το μεράκι σου ρε Πέτρο που μας ξεστραβώνεις πάντα τόσο επιμελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου αρέσει (τρόπος του λέγειν) που η ευρώπη αυτοαποκαλείται πολυπολιτισμική, αρνείται όμως (=φοβάται) να δεχτεί πρόσφυγες μουσουλμάνους. Κάτι μου λέει πως αν αυτοί ήσαν γερμανοί ή αμερικάνοι θα τους δέχονταν ευχαρίστως.
      Η ξεφτίλα τους δεν έχει όριο. Κάθε μέρα ξεβρακώνονται όλο και περισσότερο αυτοί που μας κουνούσαν το δάχτυλο για κοινές πορείες, εφαρμογές των συμφωνηθέντων και άλλες αρλούμπες που ποτέ δεν θα εφάρμοζαν οι ίδιοι, είναι όμως πιασάρικες όταν τις πετάς στους άλλους.

      Διαγραφή
  7. Τα μπουμπούκια λάλησαν και αφήνουν τον "πολιτισμό" τους.
    Εξαίρετες και αποκαλυπτικές οι επιλογές σου Πέτρο.
    Καλό Σ/Κ να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τίτλος προειδοποιεί: "Τοξικά και Απόβλητα".
      Πρόκειται για συλλογή ηλιθιοτήτων.
      Διαβάζετε με δική σας ευθύνη!
      :))
      Καλό Σ/Κ.

      Διαγραφή
  8. Απορώ με σένανε, απορώ! ♫ ♪ ♫ ♪
    Με αυτούς όχι! Καθόλου δεν απορώ!

    Καλημέρα και καλό ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το διάβασα όλο προσεχτικά, γιατί μου ήρθε πιο ελαφρύ απ' το μηνιάτικο σου. Ψύχραιμη ξεκίνησα, κι όσο διάβαζα μου ανέβηκαν όλα στα ύψη. Πίεση, νεύρα, θυμός, αηδία και αποτροπιασμός. Μου άρεσε πολύ ο παραλληλισμός που έκανες με τον Δένδια και τις αντιφατικές δηλώσεις του. Απόδειξη του πόσο εγωιστικά σκέφτονται όλοι αυτοί οι "μεγαλοτσούτσουνοι" (κατά τον ραμφοφιλόσοφο)...
    Για Πάγκαλο, το αφήνω στην κρίση του Θεού! Συνήθως όλοι οι μεγαλόστομοι ηγετίσκοι έχουν το τέλος που τους αξίζει.
    Τοξικό αλλά χρήσιμο να το έχουμε στη μνήμη μας, κι αυτό το οδοιπορικό σου. Καλό σου σαββατόβραδο Πέτρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Μαρία.
      Πίστεψέ με, περνάω πολύ δύσκολα να κάθομαι να παρακολουθώ τα τουίτερ και τις δηλώσεις όλων αυτών των άχρηστων. Θεωρώ όμως χρήσιμο να τους παρακολουθούμε σε κάθε τους βήμα, επειδή πολύ εύκολα "μετακινούνται", ανάλογα με τι τους βολεύει κάθε φορά.
      Καλό Σ/Κ να έχεις.

      Διαγραφή