Σελίδες

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Γελοίες ειδήσεις 6



Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 27 Μαρτίου – 6 Απριλίου 2013. Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – μιλάνε όλοι…
Κυριάκος Μητσοτάκης: Απολύστε δημοσίους υπαλλήλους.
“Αν σπάσει το ταμπού των απολύσεων στο δημόσιο, η κυβέρνηση θα κερδίσει ένα σημαντικότατο διαπραγματευτικό όπλο, για να μπορέσει να πετύχει παρεμβάσεις και στην φορολογική πολιτική και σε ζητήματα που αφορούν την μεγαλύτερη πλειοψηφία των πολιτών όπως τα ‘κόκκινα’ δάνεια”. 
Την παραπάνω δήλωση έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο ΒΗΜΑ fm. O βουλευτής της ΝΔ σημείωσε: “Σε μία ουσιαστική διαπραγμάτευση δίνεις και παίρνεις”.

Τάδε έφη γκαντεμο-υιός!
Για να επιτευχθεί η ρύθμιση των δανείων που είναι στο κόκκινο ας θυσιαστούν μερικές χιλιάδες υπαλλήλων. Όχι επειδή είναι επίορκοι, κοπανατζήδες ή άχρηστοι, απλά για να σπάσουν τα ταμπού και να μας δουν οι τροϊκανοί με άλλο μάτι.

Αν σπάσει το απόστημα στη κεφάλα σου έλα και πάρε τα @@@@ μας.
Στα δίνουμε και χωρίς διαπραγμάτευση.



Είδηση Νο 9 – πενία τέχνας κατεργάζεται
Χάρτινοι τροχονόμοι λόγω έλλειψης χρημάτων
Στην Ινδία και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Bangalore, οι τοπικές Αρχές λόγω έλλειψης προσωπικού και χρημάτων ώστε να προσλάβουν και άλλους αστυνομικούς, βρήκαν ένα απίστευτο τρόπο ώστε να μειώσουν τις τροχαίες παραβάσεις.
Τοποθέτησαν στα κεντρικά σημεία του οδικού δικτύου της πόλης, χάρτινα ομοιώματα που απεικονίζουν τροχονόμους! Στόχος τους είναι οι οδηγοί να κόβουν ταχύτητα όταν τους βλέπουν, αφού από μακριά δεν μπορούν να καταλάβουν αν οι τροχονόμοι είναι αληθινοί ή ψεύτικοι.
Το εντυπωσιακό είναι ότι το σχέδιο έχει αποτελέσματα, καθώς όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, οι παραβάσεις και τα τροχαία ατυχήματα έχουν μειωθεί αισθητά.

Καλή ιδέα.
Την επόμενη φορά που θα περάσεις από εκεί μπορείς να κρατάς αυγά, σκουπίδια, ψαλίδι…



Είδηση Νο 8 – φτήνιες
Faktum Hotel: Ξενοδοχείο χωρίς …δωμάτια!
Ομολογουμένως το «Factum Hotel» στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας είναι το πιο παράξενο ξενοδοχείο στον κόσμο, αφού δεν έχει δωμάτια αλλά προσφέρει στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία να κοιμηθούν …κάτω από τα αστέρια. Για μόλις 10 δολάρια, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το χώρο των ονείρων του, όπου θα περάσει μια βραδιά πολύ διαφορετική από τις συνηθισμένες.
Οι επιλογές διαμονής είναι πολλές: Ύπνος κάτω από τη γέφυρα, μέσα σε ένα εγκαταλειμμένο κτήριο, σε ένα παγκάκι, μέσα στο δάσος ή ακόμα ανάμεσα στα καθίσματα ενός γηπέδου ποδοσφαίρου! Απίστευτο κι όμως αληθινό! «Νιώστε τον παλμό της πόλης αλλά και το άρωμα της εξοχής από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εμπνευστείτε κάτω από τα αστέρια ή τρομοκρατηθείτε από τους ήχους ενός εγκαταλειμμένου εργοστασίου. Διασκεδάστε με τους φίλους σας σε μια υπόγεια διάβαση ή περάστε μια ρομαντική βραδιά δίπλα στην αποβάθρα του ποταμού παρέα με το ταίρι σας», προτρέπει η διαφημιστική μπροσούρα του ξενοδοχείου. Οι επισκέπτες μπαίνουν στην ιστοσελίδα και επιλέγουν το χώρο όπου θα ήθελαν να διανυχτερεύσουν, πληρώνοντας το ανάλογο αντίτιμο.

Αυτή είναι χώρα οργανωμένη.
Η φτώχεια κοστίζει, η πείνα πληρώνεται και η μαλακία πιάνει ταβάνι.



Είδηση Νο 7 – τρώγεται;
Προφυλακτικό με γεύση μπέικον
Η αμερικανική εταιρεία τροφίμων J&D's Foods κατασκεύασε προφυλακτικά και λιπαντικό με γεύση... μπέικον!
Τα συγκεκριμένα προφυλακτικά είναι κατασκευασμένα από λάτεξ και για την προώθησή τους η εταιρεία χρησιμοποιεί το μότο «κάνει το κρέας σας να μοιάζει με κρέας».
Η εταιρεία είναι γνωστή για τα παράξενα αντικείμενα που παράγει, καθώς όλα έχουν σαν βάση κάποιο φαγώσιμο.

Τα επόμενα projects περιλαμβάνουν κι άλλες γεύσεις όπως σπανακόρυζο, κοκορέτσι, πηχτή, μία απ’ όλα με διπλή πίτα και τζατζίκι χωρίς κέτσαπ, φάβα, πατάτες γιαχνί, και κατσικίσια φέτα. Για τους …πρωτάρηδες συνιστάται με γεύση ‘μαλλί της γριάς’, ενώ για την τρίτη ηλικία προτείνεται ο πατσάς.
Καλή σας όρεξη…!



Είδηση Νο 6 – καλά εκπαιδευμένοι
Η ασφάλεια του αεροδρομίου έκανε ρεζίλι 12χρονο κορίτσι
Η δωδεκάχρονη Shelbi Wasler που πάσχει από ατελή οστεογένεση, έπεσε θύμα απάνθρωπης μεταχείρισης από τους υπευθύνους ασφαλείας του διεθνούς αεροδρομίου Dallas-Fort Worth στο Τέξας, όταν τα χέρια της βρέθηκαν θετικά σε εκρηκτικές ουσίες. Όπως αναφέρει το Medicalnewstoday, η τρομοκρατημένη Shelbi αναγκάστηκε να περιμένει μία ώρα πριν φτάσει στο σημείο η ομάδα ελέγχου εκρηκτικών μηχανισμών, ενώ σε όλη τη διάρκεια του περιστατικού, που εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων ταξιδιωτών, δεν επιτρεπόταν στη μητέρα της να την πλησιάσει ώστε να την παρηγορήσει.  
Το κορίτσι που βρισκόταν σε αναπηρικό καροτσάκι, έλεγε συνεχώς στη μητέρα του ότι ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι, ενώ ρωτούσε με απορία το λόγο για τον οποίο οι υπεύθυνοι ασφαλείας δεν εξέταζαν τις ρόδες.  
Η Shelbi Daniels, μητέρα του κοριτσιού υποστήριξε ότι η υποτιθέμενη εκρηκτική ουσία ήταν στην πραγματικότητα κάποια λιπαντική ουσία που μεταφέρθηκε στο χέρια της Shelbi, από τις ρόδες του αναπηρικού της καροτσιού.  Τελικά, μάνα και κόρη αφέθηκαν ελεύθερες χωρίς όμως να τους δοθεί κάποια εξήγηση για την ταλαιπωρία και τον εξευτελισμό.

Πάω στοίχημα πως αν κάνουν έλεγχο στα χέρια των …‘υπευθύνων’ του αεροδρομίου θα βρουν άλλου είδους λιπαντική ουσία.
Δεν θα πρόκειται για εκρηκτική και επικίνδυνη, εκτός και αν από το πολύ τάκα-τάκα καταφέρνουν να το εκτοξεύουν σε μεγάλες αποστάσεις…



Είδηση Νο 5 – το τερπόν…
Τουρκία: μαζί με τουρισμό προσφέρει …εμφυτεύσεις!
Στην προσπάθειά της να ενισχύσει τα κέρδη από τον τουρισμό και να μειώσει το εμπορικό έλλειμμά της, η Τουρκία επιχειρεί να κάνει τη διαφορά προσφέροντας εκτός από τα τουριστικά πακέτα στα παραθαλάσσια θέρετρά της και εναλλακτικές προτάσεις όπως οι εμφυτεύσεις μαλλιών.
Από τα 37 εκατομμύρια τουρίστες που επισκέφθηκαν την Τουρκία τον περασμένο χρόνο, οι περίπου 270.000 υποβλήθηκαν σε κάποια χειρουργική επέμβαση: από μεταμόσχευση …μουστακιού και λιποαναρρόφηση μέχρι επεμβάσεις για σοβαρές παθήσεις, κάτι που απέφερε στη χώρα ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Και η Ελλάδα πάει να τη βγάλει με βαρκάδες, ξεναγήσεις στην Ακρόπολη και κάτι βόλτες με γαϊδούρια.
Που πας ρε Καραμήτρο;;;



Είδηση Νο 4 – άμα είναι καλός ο άνθρωπος…!
"Ευωδίασε" η εικόνα της Παναγίας όταν την προσκύνησε ο Σίμος Κεδίκογλου.
Θαύμα! Η εικόνα της Παναγίας “Άξιον Εστί” στον Ιερό Ναό του Πρωτάτου στο Άγιο Όρος “ευωδίασε” όταν την προσκύνησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου κατά την επίσκεψή του στην Αθωνική πολιτεία το διήμερο της 25ης Μαρτίου.
“Μύρισε, μύρισε” αναφώνησε εκστασιασμένος ο Σίμος Κεδίκογλου για να σπεύσει να τον διορθώσει ένας μοναχός λέγοντας “ευωδίασε, ευωδίασε”.

Βρείτε την απάντηση:
1) Είχε ιγμορίτιδα και το πολύ κερί το κατάλαβε για μύρο;
2) Αρωμάτισαν την εικόνα οι μοναχοί για να εντυπωσιάσουν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και να πάρουν καμιά λίμνη;
3) Θεωρεί τα μούτρα του σημαντικά, τόσο ώστε να κάνουν εντύπωση στις αγιορείτικες εικόνες;
4) Η εικόνα έριξε πάνω της κολόνια για να μη μυρίσει αυτό που ερχόταν;
5) Ήρθες πάλι τρελό καρναβάλι;

ΥΓ: Που είσαι Καρατζαφέρη που σ’ έχεζαν τα περιστέρια…!



Είδηση Νο 3 – η δικαιοσύνη είναι τυφλ… ανώμαλη
Έχουν και οι παιδεραστές δικαιώματα, απεφάνθη ολλανδικό δικαστήριο!
H ολλανδική οργάνωση παιδεραστών Martijn, η οποία προωθούσε την «αποδοχή από την κοινωνία» των «συναινετικών σεξουαλικών σχέσεων» μεταξύ παιδιών και ενηλίκων, προτού διαλυθεί τον περασμένο Ιούνιο, δεν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου, αποφάσισε το εφετείο που εξέταζε την υπόθεση αυτή.
"Το έργο της οργάνωσης αντιτίθεται στη δημόσια τάξη, όμως δεν υπάρχει κίνδυνος διάλυσης της κοινωνίας», εξήγησε το Εφετείο του Άρνεμ-Λόιβαρντεν στην ανακοίνωσή του.
Το Εφετείο έκρινε ότι οι παλαιότερες καταδίκες ορισμένων μελών της οργάνωσης για κακοποίηση δεν μπορούν να συνδεθούν με την ίδια την οργάνωση, η οποία ουδέποτε διέπραξε εγκληματικές πράξεις. Τα κείμενα και οι εικόνες που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της είναι νόμιμα και επιπλέον ποτέ δεν δόθηκαν «συμβουλές» σε κάποιον για το πώς να αποκτήσει σεξουαλικές σχέσεις με παιδιά.
Η δράση της οργάνωσης δεν μπορεί να οδηγήσει στη «διάλυση» της κοινωνίας μολονότι προωθεί ως «κάτι το συνηθισμένο» τη σεξουαλική επαφή με παιδιά, «μιλά θετικά για αυτές τις επαφές, ακόμη και τις εξυμνεί», σημειώνει το δικαστήριο.
Ο Ουιτενμπόγκαρτ σχολίασε την απόφαση στο λογαριασμό του στο Twitter γράφοντας: «Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη πεφωτισμένοι δικαστές».

Στο νόμο (!!!) που επιτρέπει την κτηνοβασία στη Γερμανία προστίθεται και η νόμιμη (!!!) λειτουργία οργάνωσης μερικών χιλιάδων ψυχικά διαταραγμένων υπάνθρωπων.
Ευτυχώς για εμάς που το μόνο που έχουν να μας προσάψουν είναι τα χρέη.



Είδηση Νο 2 – national pornographic
Βάζουν ερωτικές ταινίες στα Πάντα για να κάνουν σεξ!
Με ερωτικά βίντεο προσπαθούν να ξυπνήσουν το κοιμισμένο σεξουαλικό ενδιαφέρον των πάντα οι υπεύθυνοι του κέντρου αναπαραγωγής τους στην πόλη Τσενγκντού στην Κίνα. Βλέποντας τα γιγάντια ζώα να εμφανίζουν μόνο... φιλικές διαθέσεις προς το άλλο φύλο, οι ειδικοί έχουν επιστρατεύσει κάθε μέσο για να μην απειληθεί το είδος με εξαφάνιση.
Όπως εξηγούν, τα πάντα περνάνε έως και δεκαέξι ώρες την ημέρα τρώγοντας, ενώ αφιερώνουν τουλάχιστον άλλες οχτώ ώρες στον ύπνο. Ως εκ τούτου, δεν προκύπτει καθόλου χρόνος για άσκηση. Κάπως έτσι όταν έρχεται η εποχή του ζευγαρώματος τα αρσενικά προτιμούν να κάθονται ξαπλωμένα και να μασουλάνε μπαμπού από το να σηκωθούν όρθια και να πιάσουν... δουλειά.
Ο Ζανγκ Ζι, διευθυντής της Ερευνητικής Βάσης και οι συνεργάτες του δοκίμασαν πολλούς τρόπους για να φέρουν τα ζώα πιο κοντά και να εξασφαλίσουν τη διαιώνιση του είδους, όπως τη χρήση διεγερτικών αρωμάτων στα κλουβιά τους, αλλά χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα. Λίγο πριν τους κυριεύσει η απόγνωση, τους ήρθε η ιδέα για την προβολή των ερωτικών βίντεο. Πλέον, τα πάντα έχουν τηλεόραση στο κλουβί τους και παρακολουθούν συνευρέσεις ομοίων τους. Η εικόνα και ο ήχος έχουν συνήθως άμεσο αποτέλεσμα στη διάθεση τόσο των αρσενικών όσο και των θηλυκών ζώων.

Αυτά είναι ημίμετρα. Αν θέλετε να τους ανέβει η λίμπιντο να τα φέρετε μια βόλτα στην Ελλάδα. Θα διαπιστώσουν με τα ίδια τους τα μάτια πως σε ολόκληρη τη χώρα γ@μήθηκαν τα πάντα.



Είδηση Νο 1 – σταθερότης
Οι θέσεις της ΔΗΜΑΡ για το χαράτσι της ΔΕΗ
Φάση Α - 2/4/2013: Πριν τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών:
«Δεν θα ψηφίσουμε το χαράτσι» δηλώνει στη Real News ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης. Σύμφωνα με την εφημερίδα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θεωρεί ότι τυχόν συνέχιση του χαρατσιού στα ακίνητα αποτελεί νέο μέτρο και πρέπει να περάσει από τη Βουλή.

Φάση Β – 4/4/2013: Μετά τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών:
Σχετικά με τον τρόπο φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης δήλωσε: «Σε συνέχεια των χθεσινών δηλώσεών μου, μετά τη συνάντηση και τη συμφωνία των πολιτικών αρχηγών αναφορικά με την κοινή θέση με την οποία προσερχόμαστε στη διαπραγμάτευση με την Τρόικα για τον τρόπο φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας, επισημαίνω ότι από το 2013 το ειδικό τέλος επί των ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ) αντικαθίσταται από ενιαίο φόρο ακίνητης περιουσίας. Ως προς το μηχανισμό είσπραξης, το 2013 αποτελεί μεταβατικό έτος κατά το οποίο οι ιδιοκτήτες με ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα μπορούν να επιλέξουν τον τρόπο πληρωμής (μέσω ΔΕΗ ή ΔΟΥ) χωρίς την απειλή διακοπής ηλεκτροδότησης. Από το 2014 ο ενιαίος φόρος ακινήτων αποδεσμεύεται από τους μηχανισμούς της ΔΕΗ και συνδέεται με τους μηχανισμούς της φορολογικής διοίκησης.

Μια γελοία είδηση με μπόνους άλλη μία!
Ο αριστερός του κώλου έθεσε βέτο στους άλλους δύο συφοριασμένους και …τους έπεισε. Δεν θα ψήφιζε τη συνέχιση του χαρατσιού αν δεν του άλλαζαν όνομα.
Άσε που στο εξής σου δίνεται το δικαίωμα να επιλέγεις ποιος θα σε γδέρνει.
Ρηξικέλευθες θέσεις, όχι μπαρμπούτσαλα!


9 σχόλια:

  1. Ψήφος στο #7 !!!!
    Να'σαι καλά ρε Πέτρο!
    Δεν έμεινε άντερο σήμερα απ' τα σχόλια σου.
    Καλή βδομάδα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Κανελλάκη", να την ακούς την καπετάνισσα!
      Σου το είπα! Δεν υπάρχει το άτομο σου λέω!
      Τι ψηφίζω;;; Μα τα σχόλια και μόνο τα σχόλια του ατόμου μάνα μου!!! Ρε, να σκάσω; Τι γέλιο Παναγία μου! Να' σαι καλά ρε..Ακυβέρνητο άτομο!
      "Κανελλάκη", θα γράψει λέει(αν δεν το έκανε ήδη) και ιστορία για τον διαγωνισμό με τις λέξεις! Κάποιος(α) πρέπει να του μιλήσει για τις..καρφίτσες, γιατί δεν το ξέρει!!!
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

      Διαγραφή
    2. @ Μαρία
      χαίρομαι όταν κάνω τους άλλους να γελούν, έστω και με τις γελοιότητες που συμβαίνουν γύρω μας.
      Και μην ακούς την τρελοκαμπέρω (άλλοι την είπαν) από πάνω. Ζηλεύει!
      Καλή εβδομάδα.

      @ Joan (η επονομαζόμενη και τρελοκαμπέρω)

      α) καπετάνισσα από που κι ως που; Το πηδάλιο είναι δικό μου σήμα κατατεθέν. Εκτός και αν το σκυλόσπιτο το έχεις πάνω σε εξωλέμβιο!

      βου) Σε διαβεβαιώνω ότι υπάρχω. Τα περί του αντιθέτου λεγόμενα προέρχονται από τη στείρα αντιπολίτευση που με διαβάλλει συνεχώς. Έχω καταθέσει μύνηση κατ' αγνώστων και θα υπάρξει συνέχεια.

      γου) Το αριστούργημα το έστειλα. Αν δεν το ψηφίσεις να σου καούν οι φακές!
      Και αντί να ΧΑΧΑνίζεις έπρεπε να με προειδοποιήσεις για τις ..."καρφίτσες"(;;;)!
      Θοδώρα το δίκανο...!

      Διαγραφή
    3. Μα στην..καρφίτσα βρίσκεται η "παγίδα" της συμμετοχής αγαπητέ! Τώωωωωρα την πάτησες! Κι ας γίνουν οι φακές κάρβουνο! Δεν τρώω! Το σκυλόσπιτο το είδες, την εξωλέμβιο δεν την βλέπεις ε;! Η Τρελοκαμπέρω!

      Διαγραφή
    4. Να κάνετε μια ανάρτηση από κοινού παρακαλώ!
      Είστε περιβόλια κι οι δυο σας!!!
      Πέτρο περιμένω με αγωνία να διαβάσω την ιστορία σου.
      Είμαι σίγουρη ότι την καρφίτσα την έχεις ήδη κερδισμένη, με τέτοια πένα που διαθέτεις!
      Α! επίσης να σε ειδοποιήσω ότι έχουμε αναλάβει να υπενθυμίζουμε στην Πέτρα, να πάει να ψηφίσει. Συνηθίζει να το ξεχνάει...
      Φιλιά πολλά και στους δυο σας! Να'στε καλά ρε παιδιά!!!

      Διαγραφή
    5. @Τρελοκαμπέρω
      Πάλι μιλάς με μυστικά. Καρφίτσες-ξεκαρφίτσες … δεν καταλαβαίνω από γρίφους. Πάντως να ξέρεις πως αν δω το αριστούργημα σε κανα ράφι βιβλιοπωλείου θα μιλήσεις με το δικηγόρο μου.

      Καλά να πάθω. Την προηγούμενη φορά που ανακατεύτηκα με ξανθιά βρέθηκα παντρεμένος. Ακόμα να μάθω με τι φίδια κολοβά έχω να κάνω…!
      (τη γυναίκα μου τη λατρεύω, μη τσιμπάς) :))



      @Μαρία
      Πολύ θα ήθελα να μπορούσα να είμαι συνδιαχειριστής στο blog της. Αυτή θα γράφει κι εγώ θα σβήνω.
      Πότε θα δημοσιευτούν οι ιστορίες και που; Θέλω να δω αν θα με ψηφίσει η από πάνω. Αν όχι, θα πάρω μπλάνκο και θα σβήσω τη δική της!

      Διαγραφή
    6. @ Ακυβέρνητο Πλοίο:

      Καλά ρε άνθρωπε!
      Που την έστειλες την ιστορία σου και δεν ξέρεις πότε και που θα δημοσιευτεί, ε;!
      Άνθρωπος που θα κοροϊδέψει ξανθιά, δεν γεννήθηκε ακόμα!
      Μην τσιμπάς! Και δεν έχεις και μέηλ.











      Διαγραφή
  2. Ο Μητσοτακειος "γκαντεμ-υιός", Σίμος ο "μυριστής" η "ευωδιαστής", ΔΗΜΑΡ η "ήξεις αφήξεις ναι, μεν, δε, αλλά, ΝΑΙ σε όλα!", λούλουδα που ανθούν στη χώρα της "φαιδράς πορτοκαλέας"!... Περισσότερο λυπάμαι αυτούς τους πρώην συντρόφους μου (πολλούς απ' αυτούς τους γνωρίζω κιόλας) που πλέον έχουν γίνει το ανέκδοτο της ελληνικής κοινωνίας!...
    Κι, αν μου επιτρέπεις, μια συμβουλή: δε χρειάζεται να ανατρέχεις ανά την υφήλιο να βρεις "γελοίες ειδήσεις"... Άνετα μπορείς να τις βρείς εδώ κάθε βδομάδα, στη χώρα της γελοιότητας, όπως την κατάντησαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως γράφω και στην αρχή, πρόκειται για ειδήσεις για γέλια και για κλάματα. Διαβάζω τη διεθνή ειδησεογραφία για να βρω το γέλιο, γιατί η εγχώρια είναι μόνο για να κλαις.

      Νομίζω τα έχουμε ξαναπεί. Η Ιστορία θα γράψει με τα μελανότερα χρώματα αυτή την ξεφτίλα της αριστεράς, αν μπορείς να χαρακτηρίσεις «αριστερά» αυτό το μόρφωμα. Το «βρώμικο ‘89» συμπράξανε με τη δεξιά για την «κάθαρση» (αυτό και αν είναι ανέκδοτο! Την είδες πουθενά;) αλλά τότε δεν μας ξεπούλησαν. Ήθελαν να στείλουν το γκαντέμη στην εξουσία και να τσιμπήσουν κανα κομματάκι από το Πασόκ που βυθιζόταν (έτσι νόμιζαν).

      Το γελοίο είναι που αποτελούν ουρά του Σαμαροβενιζέλου και κάθε φορά τσοντάρουν και από κάτι στις μαλακίες του Σίμου του μυριστή, λέγοντας πως αυτά που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανεφάρμοστα και αδιέξοδα.

      Κοίτα να δεις φίλε μου ποιοι μιλάνε για αδιέξοδη πολιτική. Μάλλον πιστεύουν πως αυτή που υποστηρίζουν οι ίδιοι, μας βοήθησε να βρούμε διέξοδο…!

      Διαγραφή