Σελίδες

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Γελοίες ειδήσεις 1


Φίλες και φίλοι, η ζωή είναι πολύ αστεία για να την παίρνουμε στα σοβαρά. Προσπαθώ μέσα από την σοβαροφανή ειδησεογραφία να βρίσκω το γέλιο. Και πιστέψτε με, δεν είναι καθόλου δύσκολο.
Πάμε μαζί;

Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 1-13 Ιανουαρίου 2013. Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας ...έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – ανατρίχιασα
Όσμπορν: Η Ε.Ε. πρέπει να αλλάξει αν θέλει να παραμείνει μέλος η Βρετανία.
Ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών, Τζορτζ Όσμπορν, σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε στη γερμανική εφημερίδα Die Welt, εκτιμά ότι “η ΕΕ θα πρέπει να αλλάξει, αν θέλει η Βρετανία να παραμείνει μέλος της”.
Επίσης, επαναβεβαίωσε με σαφήνεια ότι καμία “κυβέρνηση στην οποία θα συμμετάσχει δεν θα θελήσει ποτέ να ενταχθεί στη ζώνη του ευρώ”.

Στο αγγλικό κανάλι Channel 4 δεν προβάλλεται εκείνο το ριάλιτι όπου δυσφημίζεται η Κέρκυρα από άγγλους τουρίστες; Έκανε κάτι η κυβέρνηση που συμμετέχεις για να απαγορευτεί αυτή η ξεφτίλα (σας);
Σε διαβεβαιώνω, λοιπόν, βρετανέ ανθυποκαραγκιόζη ότι σύσσωμη η Ελλάδα έχει χεσμένη τη χώρα που δεν σέβεται τη δική μου και προσπαθεί να την εξευτελίσει προβάλλοντας κώλους (τους τρύπιους δικούς σας).
Α, μη το ξεχάσω, περισσότερο χεσμένους έχουμε τους βασιλιάδες σας!


Είδηση Νο 9 – ακολουθεί αστυνομική διαφήμιση   
Η ΕΛ.ΑΣ ευχαριστεί τα EVEREST.
Συνάντηση του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και των Αρχηγών της ΕΛ.ΑΣ. και του Π.Σ. με στελέχη της εταιρείας Everest και του εθελοντικού Φορέα «Συμμαχία για την Ελλάδα», για να τους ευχαριστήσουν για την πρωτοβουλία να προσφέρουν τα καταστήματα Everest μειωμένες τιμές, στο ένστολο προσωπικό της Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, που εκτελεί υπηρεσία.

Από εδώ και στο εξής θα γνωρίζετε που στρατοπεδεύουν οι ΜΑΤατζήδες.
Αν χρειάζεστε τη βοήθεια της αστυνομίας ή της πυροσβεστικής σας ανακοινώνουμε πως οι αριθμοί 100 και 199 έπαψαν να ισχύουν. Μπορείτε να απευθύνεστε στο Everest της γειτονιάς σας και η λύση θα βρεθεί.
Τα Goodys τι κάνουν;;;


Είδηση Νο 8 – δημοκρατία αλά αμερικάνικα
ΗΠΑ: δίνουν όπλα στους φύλακες σχολείων.
Μια αγροτική κοινότητα του Οχάιο, αποφάσισε να δώσει όπλα στους φύλακες των σχολείων της για να εγγυηθεί την ασφάλεια των μαθητών της, σχεδόν ένα μήνα μετά τη σφαγή 26 ατόμων, μεταξύ των οποίων ήταν 20 παιδιά, από έναν νεαρό οπλοφόρο σε ένα σχολείο στο Κονέκτικατ.
Σε ένα μήνυμα προς τους γονείς που αναρτήθηκε την Πέμπτη στον δικτυακό τόπο της σχολικής διεύθυνσης του Μονπελιέ, ένας υπεύθυνος εξηγεί ότι το συμβούλιο της τοπικής διοίκησης αποφάσισε να δώσει όπλα στους φύλακες “για να βελτιώσει και να ενισχύσει την ασφάλειά μας”.
Παρόμοιες αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί σε πολλές άλλες αμερικανικές πολιτείες, όπως μια κομητεία στην Πενσιλβάνια, στην οποία έχουν προσληφθεί συνταξιούχοι αστυνομικοί που φέρουν όπλα και κάνουν περιπολίες μέσα στα σχολεία.

Αντί να αφοπλίσουμε τον κάθε ψυχανώμαλο, δίνουμε όπλα και σε άλλους για να γίνει παιχνίδι.
Σύμφωνα με το νέο εκπαιδευτικό σύστημα η αμερικάνικη ιστορία θα αναβιώνει μπροστά στα μάτια των μαθητών. Τα σχολιαρόπαιδα στο διάλλειμα θα αντικρίζουν ενόπλους, όπως και στο μακρινό Φαρ Ουέστ. Αν το εγχείρημα αποτύχει θα δώσουμε όπλα σε δασκάλους, γονείς και μαθητές και όποιον πάρει ο χάρος.


Είδηση Νο 7 – ανταμοιβή
Όποιος βοηθάει την ΕΛ.ΑΣ. εισάγεται χωρίς εξετάσεις στις σχολές της.
Σύμφωνα με  τροπολογία που ψηφίστηκε από τη Βουλή όποιος συμμετέχει ενεργά στην καταδίωξη ή σύλληψη δραστών σοβαρών εγκληματικών πράξεων ή σε αστυνομική επιχείρηση προς πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος ή σε επιχείρηση του Πυροσβεστικού Σώματος προς κατάσβεση πυρκαγιάς ή διάσωση προσώπων που κινδυνεύουν, εκθέτοντας αποδεδειγμένα τη ζωή του σε κίνδυνο, εισάγεται καθ’ υπέρβαση και χωρίς εξετάσεις στη Σχολή Αστυφυλάκων ή Πυροσβεστών, μετά από αίτησή του η οποία υποβάλλεται εντός αποκλειστικής προθεσμίας δύο (2) ετών από την απόκτηση των απαραίτητων προσόντων διορισμού του σε οποιαδήποτε θέση, πλην του αναστήματος. Η συνδρομή των προϋποθέσεων αυτών διαπιστώνεται με Ένορκη Διοικητική Εξέταση που ενεργείται μετά την υποβολή του σχετικού αιτήματος.

Είστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως; Δίνετε και ξαναδίνετε πανελλήνιες και μαζεύετε κουλούρια; Βρέθηκε η λύση: βάλτε μια φωτιά και βοηθήστε να σβηστεί! Αν δεν τα καταφέρετε βάλτε και δεύτερη.
ΙΕΚ Δένδιας.
Για ένα σίγουρο μέλλον.
(Επιτυχία εξασφαλισμένη)


Είδηση Νο 6 – Άγιος Βαγγέλης
Ε. Βενιζέλος: “Δεν είμαι ο Άγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως για να τα υπομένω όλα”.
Μέσα σε φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τους νυν και πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, λόγω των κατηγοριών που εκτόξευσε εναντίον του ο ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση του USB και τη λίστα Λαγκάρντ.
Ο κ. Βενιζέλος τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι δολοπλοκίες του ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά, σκευωρίες που στήνουν για να με κατηγορήσουν. Με έχουν στοχοποιήσει... Εγώ δεν θα σκύψω το κεφάλι, δεν είμαι σαν τον Άγιο Νεκτάριο Πενταπόλεως που κάθεται και μαρτυράει. Θα τα πω όλα, θα μιλήσω επειδή δεν είμαι άγιος όσο νομίζετε».
Παράλληλα τους είπε ότι δεν χρειάζεται προστασία, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, τις αμαρτίες του ΠΑΣΟΚ τις σηκώνει όλες στους ώμους του.

Τώρα γιατί μας το χαλάς; Εμάς που σε νομίζαμε άγιο γιατί μας διαψεύδεις ρε πρόεδρε; Πάω να κατεβάσω την εικόνα σου από το εικονοστάσι.
Μια που το ανέφερες: η καμπούρα είναι από το βάρος των αμαρτιών του κόμματος; Γιατί νόμιζα ότι έφταιγε η σαπιοκοιλιά. 


Είδηση Νο 5 – ξεσκούφωτα
Νομική δράση κατά του νόμου για τα προφυλακτικά.
Ο νόμος, ο οποίος υπερψηφίστηκε τον Νοέμβριο, ορίζει ότι οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν σε πορνογραφικές ταινίες στο Λος Άντζελες θα πρέπει στο εξής να χρησιμοποιούν προφυλακτικά στη διάρκεια των γυρισμάτων.
Δύο μεγάλες εταιρείες παραγωγής ταινιών πορνό αναλαμβάνουν νομική δράση, προκειμένου να ανατρέψουν αυτό το νόμο.
Συγκεκριμένα, οι εταιρείες Vivid Entertainment και Califa Productions ισχυρίζονται ότι το μέτρο παραβιάζει το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου, όπως αυτή ορίζεται στην Πρώτη Τροπολογία του αμερικανικού Συντάγματος.
Αρκετές εταιρείες παραγωγής ταινιών πορνό έχουν προειδοποιήσει ότι θα εγκαταλείψουν το Λος Άντζελες, αν δεν αλλάξει ο νόμος.

Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι και οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Η Ελλάδα, θεμελιωτής της Δημοκρατίας και πρωτεργάτης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν θα μπορούσε παρά να σταθεί αρωγός και να καταγγείλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο αυτή την προσπάθεια παραβίασης του δικαιώματος ελευθερίας …του λόγου!!!
Όλοι μαζί στις επάλξεις κατά των προφυλακτικών σε τσόντες…


Είδηση Νο 4 – οπλοστάσια
Σε ισόβια θα καταδικάζονται οι ληστές με καλάσνικοφ
Ισόβια κάθειρξη θα αντιμετωπίζουν οι ληστές που χρησιμοποιούν καλάσνικοφ ή άλλον βαρύ οπλισμό.
Ειδικότερα, όσοι διαπράττουν ληστείες χρησιμοποιώντας καλάσνικοφ ή άλλον βαρύ οπλισμό, εάν συλληφθούν και παραπεμφθούν σε δίκη θα καταδικαστούν απαρέγκλιτα με ισόβια κάθειρξη.

Οι ποινές θα μειώνονται ανάλογα τον οπλισμό:
Υποπολυβόλο = 10 χρόνια
Ούζι = 7 χρόνια
Καραμπίνα = 3,5 χρόνια  
Πιστόλι = 2 χρόνια και 7 μήνες
Μαχαίρι = 1 χρόνος 3 μήνες και 21 ημέρες
Ψεύτικο περίστροφο = αθώος λόγω βλακείας
Βελάκια = ?


Είδηση Νο 3 – τα διαόλια μου
Στα ταμεία των κομμάτων 7.720.000 ευρώ.
Η τρίτη δόση, για το 2012, κατανέμεται στα πολιτικά κόμματα, ύψους 7.720.000 ευρώ, σύμφωνα με κοινή απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.
 Όπως αναφέρεται στην απόφαση, το ποσό διατίθεται ως η γ' δόση του 2012, στο πλαίσιο της ετήσιας τακτικής χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων, για την οικονομική τους ενίσχυση και ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς. Σύμφωνα με την απόφαση, το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει 3.107.705 ευρώ, η ΝΔ 2.429.469 ευρώ, το ΚΚΕ 746.737 ευρώ, ο ΛΑΟΣ 622.748 ευρώ, ο ΣΥΡΙΖΑ 556.005 ευρώ και οι Οικολόγοι - Πράσινοι 257.333 ευρώ.
 Πρέπει να επισημανθεί, πως στην απόφαση σημειώνεται, ότι η χρηματοδότηση «προκύπτει από το ποσοστό εγκύρων ψηφοδελτίων που συγκέντρωσαν τα πολιτικά κόμματα, που συμμετείχαν στις αντίστοιχες εκλογές του έτους 2009».

Πήραν λοιπόν την 3η δόση τα κόμματα, που είτε έγιναν κομματίδια είτε δεν μπήκαν καν στη Βουλή, με βάση τα ποσοστά των εκλογών του 2009. Αυτό σημαίνει ότι θα ακολουθήσουν και άλλες δόσεις για τις δυο εκλογές που προηγήθηκαν (Μάιος και Ιούνιος 2012). Τους …χρωστάμε κι άλλα δηλαδή! Αυτά τα ποσά έχουν «θεσμοθετηθεί» πριν ακόμη και από τις εποχές που λεφτά υπήρχαν. Διερωτώμαι, τώρα που έχουν περικοπεί τα πάντα και από όλους (εκτός από όσους φοροδιαφεύγουν) αυτά τα κωλοκόμματα γιατί να παίρνουν ακόμη λεφτά και μάλιστα χωρίς να έχει υπάρξει μείωση της κρατικής χρηματοδότησης; Ψιλά γράμματα…
ΥΓ: Αυτό το … «για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς» μου άρεσε!!!


Είδηση Νο 2 – επάγγελμα: άνεργος
Άνεργος δύο φορές σε μια 4ετία; Δεν δικαιούσαι επίδομα του ΟΑΕΔ.
Σύμφωνα με τις νέες ρυθμίσεις που ισχύουν από 1-1-2013, σε περίπτωση που κάποιος μείνει άνεργος δύο φορές σε μία τετραετία, τότε δεν θα λάβει δεύτερη φορά το επίδομα που του αντιστοιχεί.
Συγκεκριμένα:
* Αν ο άνεργος επιδοτείται πρώτη φορά. Για να δικαιούται ο εργαζόμενος να επιδοτηθεί από το ταμείο ανεργίας, πρέπει να έχει πραγματοποιήσει 80 ημέρες εργασίας κατ’ έτος στα 2 προηγούμενα χρόνια πριν από την επιδότησή του. Το τελευταίο όμως 14μηνο πρέπει να έχει συμπληρώσει 125 ημέρες εργασίας, χωρίς να υπολογίζονται τα ημερομίσθια του τελευταίου διμήνου.
* Επίσης, επίδομα ανεργίας δικαιούται και ο ασφαλισμένος που έχει πραγματοποιήσει 200 ημέρες εργασίας στα τελευταία 2 χρόνια, πριν την απόλυσή του, από τις οποίες 80 ημέρες το λιγότερο κάθε χρόνο.
* Αν ο άνεργος επιδοτείται δεύτερη φορά: Πρέπει να έχει πραγματοποιήσει 125 ημέρες εργασίας το τελευταίο 14μηνο πριν από την απόλυσή του χωρίς να υπολογίζονται τα ημερομίσθια του τελευταίου διμήνου.

Η κυβέρνηση κατάλαβε που το πάνε αυτοί οι επαγγελματίες ψευτοάνεργοι που παρακαλάνε να τους απολύουν για να εισπράττουν τα παχυλά επιδόματα του ΟΑΕΔ και αποφάσισε να τους κόψει τη φόρα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του σταθμού μας, στο εξής για να δικαιούται κάποιος το επίδομα ανεργίας πρέπει εκτός από άνεργος να πληροί και τις κάτωθι προϋποθέσεις (όλες):
α) η πινακίδα του πρώτου αυτοκινήτου του να τελείωνε σε 4.
β) να έχει πάρει μαθήματα σολφέζ επί 2ετία (όχι παραπάνω)
γ) να έχει 3 παιδιά (2 από τον πρώτο του γάμο και 1 από τον δεύτερο)
δ) να έχει κάνει τουλάχιστον μία απονεύρωση σε προγόμφιο
ε) τον πατέρα του να τον λένε Αναξαγόρα και τη μητέρα του Κλυταιμνήστρα
Σημ: Θα προηγηθούν όσοι κατέχουν ολυμπιακό μετάλλιο στο χόκεϋ επί πάγου.


Είδηση Νο 1 – λέω ότι να’ναι
Σκοπιανοί αρχαιολόγοι: Ο Ιησούς γεννήθηκε στα Σκόπια…!!!
Μια ομάδα αρχαιολόγων από τα Σκόπια που αποκαλούνται «Ιησουίτες» (Исусовци), ισχυρίζεται ότι βρήκε το ακριβές σημείο όπου ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε. Δεν μιλάμε για τη Βηθλεέμ, αλλά το χωριό Βητλεέμο, που βρίσκεται κοντά στην Οχρίδα!!
Το χωριό υπήρχε κατά τη διάρκεια του Ιουστινιανού και βρισκόταν σε οικονομική άνθιση.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως τα Σκόπια είναι χτισμένα πάνω από την αρχαία Ατλαντίδα, 70 μέτρα πιο κάτω βρέθηκαν οι μαρμάρινες πλάκες με τις 10 εντολές, αριστερά στο 1,5 χιλιόμετρο ανακαλύφθηκαν τα πρώτα χωριά των Ίνκας, νοτιοδυτικά συναντάμε τους Κρεμαστούς Κήπους της Βαβυλώνας, ενώ βρισκόμαστε ακόμη σε διαπραγματεύσεις για το που βρίσκεται η αληθινή Area 51.



6 σχόλια:

  1. Στην γειτονιά μου τελευταία βλέπω ένα περιπολικό να κάνει βόλτες... λες να άνοιξε κανένα Έβερεστ και δεν το πήρα χαμπάρι;

    Πολύ αστεία όλα και δυστυχώς αληθινά.
    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στέκομαι σε δυο απ' τις "γελοίες ειδήσεις":
    1. Αυτό που με φοβίζει και μ' ανατριχιάζει είναι η επέκταση των οπλοφόρων - φυλάκων τα σχολεία!!!.... Η "Άγρια δύση" και στην εκπαίδευση!!!
    2. "ανεργία - άνεργος":
    Νίκος Καρούζος, [Άνεργος]
    «Γυρίζει μόνος
    στα χείλη του παντάνασσα σιωπή
    συνέχεια των πουλιών τα μαλλιά του.
    Ωχρός
    με βουλιαγμένα όνειρα κι ανέγγιχτος
    νερό τρεχάμενο στα ρείθρα, ωχρός
    έλληνας.
    Πάντα ο δρόμος μέσ’ στα μάτια του
    κ’ η λάμψη απ’ τη φωτιά
    που καταλύει
    τη νύχτα.
    Γυρίζει μόνος
    στα χέρια του κλαδί από ελιά
    γεμάτος πόνο χάνεται στα δειλινά
    αισθάνεται
    πως όλα χάθηκαν.
    Mην του μιλάτε είναι άνεργος
    τα χέρια στις τσέπες του
    σαν δυο χειροβομβίδες.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα η μαλακία που βαράει τα αμερικανάκια. Αν θέλουν να αλληλοκουμπουριάζονται πρόβλημά τους. Αν οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί δεν αντιδράσουν, πιστεύοντας πως έτσι "προστατεύονται" τα παιδιά και οι ίδιοι, δεν θα αργήσει η ώρα που θα μάθουμε για νέο, μεγαλύτερο μακελειό. Και μετά θα οπλιστούν με μπαζούκα και ερπυστριοφόρα για ακόμη καλύτερη "άμυνα" Αι σιχτίρ!

      Η ανεργία στην Ελλάδα και ο τρόπος που αντιμετωπίζονται οι άνεργοι είναι εκτός λογικής. Οι άνεργοι λέει θα φορολογούνται, μιας και πέρσι δούλευαν. Λες και τα χρήματα που έπαιρναν τα έχουν κρατήσει για να πληρώνουν τους φετινούς φόρους του κάθε μαλάκα.

      Διαγραφή
  3. Διαβάζοντας τις κωμικοτραγικές ειδήσεις, κόλλησα στην είδηση 7.
    Δε συνέχισα. Στην έκλεψα. (ελπίζω να μη με πήρε χαμπάρι ο Δένδιας)
    Και άρχισα να γράφω επί του θέματος στο λημέρι μου...


    Η είδηση 1 αποδεικνύει πόσο ηλίθιοι είμαστε που ασχολούμαστε με την πάρτη τους.
    Οι Σκοπιανοί είναι ικανοί να ισχυριστούν ότι η Ακρόπολη ήταν δική τους και μεταφέρθηκε για σέρβις στην ΑΘήνα και από τότε την κρατάμε με το ζόρι.
    Στον Αλέξανδρο θα κωλώνανε;

    Όσο για την είδιση 9, όπως λέει και το ανέκδοτο:
    -τι διαφορά έχει ο θεός Δίας από την ομάδα Δίας;
    -ο μεν άραζε στον Όλυμπο και οι δε στα Έβερεστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι γνωστό ότι ο Δένδιας ενημερώνετε καθημερινά από εμένα.
      Γι' αυτό πρόσεχε !

      Με τους αλβανοβούλγαρους δεν ασχολείται κανένας. Λένε όποια παπάρα τους κατέβει μήπως και τους δώσει κάποιος σημασία. Σε αυτά τα πλαίσια μπορεί να κινηθεί η ελληνική διπλωματία (η ποια;) για να αποδείξει με τι μαλάκες ανιστόρητους σφετεριστές έχουμε μπλέξει.

      Διαγραφή