Σελίδες

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Θόδωρος Πάγκαλος: Ευρηματικός σε προσλήψεις…


Πως μπορείς  να «τακτοποιήσεις» κι άλλους στο γραφείο σου, αλλά χωρίς να επιβαρύνεις τον Κρατικό Προϋπολογισμό; 

Τη λύση σε αυτό το ακανθώδες ερώτημα, που απασχολεί κάθε πολιτικό ο οποίος ασχολείται με διορισμούς, βρήκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θόδωρος Πάγκαλος.

Ο κ. Πάγκαλος δεν έλυσε, έκοψε το γόρδιο δεσμό, όπως φαίνεται στο φύλλο 5, της 19ης Ιανουαρίου 2012 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.



Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εμπλούτισε το γραφείο της αντιπροεδρίας με 7 νέους συνεργάτες. Όμως, επειδή, προφανώς, ο ίδιος δεν μπορεί να τους δικαιολογήσει (έχει ήδη ένα πλούσιο σε συμβούλους γραφείο, που κοστίζει κατά τι περισσότερο από 800.000 ευρώ ετησίως...), εκμεταλλεύθηκε θέσεις συνεργατών που δικαιούνται άλλα κυβερνητικά στελέχη, αλλά... δεν έχουν καλυφθεί.

Έτσι, όπως διαβάζω στο εν λόγω ΦΕΚ, η αντιπροεδρία της κυβέρνησης «εκμεταλλεύεται»  4 κενές θέσεις από την... κενή θέση του υφυπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, 1 κενή θέση από το γραφείο του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Δριβελέγκα, 1 κενή θέση από το γραφείο του υφυπουργού Εργασίας Γιάννη Κουτσούκου και 1 κενή θέση από το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας!



Ο άνθρωπος είναι οδοστρωτήρας. Στο πέρασμά του σαρώνει τους πάντες και τα πάντα. Παραφράζοντας τη γνωστή σαχλαμάρα - που έκανε και βιβλίο - θα γυρίσει και θα μας πει "μαζί τους διορίζαμε". 

4 σχόλια:

  1. Ειναι απογοητευτικά τραγική η συμπεριφορά των πολιτικών μας.
    Περιμένω να δω με τι συνθήματα θα βγουν να ζητούν ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ψηφίστε με για να σας λύσω τα προβλήματα..."

      (Η μούτζα υπάρχει στο πληκτρολόγιο;)

      Διαγραφή