Σελίδες

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Οι κυριότερες ειδήσεις Νο3


Η ειδησεογραφία της εβδομάδας που πέρασε σε αντίστροφη μέτρηση:

Στη θέση Νο10:
Ιάπωνες επιστήμονες έφτιαξαν κρέας από ανθρώπινα κόπρανα.
Όπως αναφέρεται στο σχετικό άρθρο “το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο ψυχολογικός φραγμός”.
Άλλο πρόβλημα δεν βλέπουν. Δηλαδή μέχρι τώρα δεν τρώγαμε κόπρανα καθαρά για …ψυχολογικούς λόγους !
Καταπληκτική «εφεύρεση» και θα μας χρειαστεί. Μέχρι σήμερα είχαμε εκπαιδευτεί στο να κάνουμε το σκ..τό μας παξιμάδι. Τώρα που μπορούμε να παράγουμε από αυτό και κρέας …ποιος μας πιάνει.
(Υ.Γ. προς Ιάπωνες «επιστήμονες»: αγαπητοί σκ..τοφάγοι καλή σας όρεξη! Προτείνω μάλιστα τις κλ..νιές να τις εμφιαλώνετε για sprite)


Στη θέση Νο9:
Άννα Διαμαντοπούλου: “Έβαλα τα κλάματα”.
«Είκοσι χρόνια στην πολιτική, δεν έχω βάλει τα κλάματα. Μου συνέβη στο θέμα της καθυστέρησης των βιβλίων, όταν αισθάνθηκα ότι δεν μπορούσα να κάνω απολύτως τίποτα. Αυτό το αδιέξοδο που δημιουργήθηκε και που επηρέασε τις οικογένειες, με έκανε να κλάψω. Για μένα αποτελεί μεγάλο στοίχημα να μην ξανασυμβεί».
Να παραιτηθώ ούτε καν το σκέφτηκα. Εκτός αυτού έκανα παγκόσμιο ρεκόρ κυκλοφορίας CD σε μια μέρα.


Στη θέση Νο8:
Στο Επικρατείας του ΛΑΟΣ ο Καραμπέρης.
Ο αρχιμαφιόζος της Θεσσαλονίκης Καραμπέρης, εμφανίζεται όχι μόνο ως ενεργό στέλεχος του ΛΑ(Θ)ΟΣ και της ακροδεξιάς συφοράς, αλλά και υποψήφιος του ψηφοδελτίου Επικρατείας του (απο)κόμματος. Ο κωλοτούμπας αρχηγός - μποντιλμπιντεράς - ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων - καναλάρχης - δημοσιογράφος - θεόσταλτος και δε συμμαζεύεται,  έσπευσε να αποστείλει τις κατηγορίες στη νΝΔ, λέγοντας πως από αυτούς τον γνώρισε και πως ακόμη και η νΝΔ που τον γνώριζε καλύτερα τον είχε για μεγαλοστέλεχος.
Άμα γίνεσαι καθημερινά ξεφτίλα, το συνηθίζεις.


Στη θέση Νο7:
Εισαγγελική έρευνα για παρόχους ρεύματος με λογαριασμούς στην Ελβετία.
Σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος οι δύο εταιρείες αντί να αποδίδουν το τίμημα που εισέπρατταν στη ΔΕΗ το έστελναν σε λογαριασμούς στην... Ελβετία.
Γιατί, οι πρώτοι ήσαν; Ή μήπως οι τελευταίοι θα είναι; Όλοι αυτοί που σπάνε τα κεφάλια τους να βρουν που πήγαν τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ (ή χιλιάδες τρισεκατομμύρια δραχμές) που ήρθαν στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια και ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν, τι φαντάζονται; Πως βάλαμε μια ωραία φωτιά στη πλατεία Συντάγματος και τα καίγαμε για καμιά βδομάδα; Για να μην είναι εδώ, κάποιοι φρόντισαν να τα βγάλουν έξω.
Το χειρότερο δεν είναι αυτό.
Το χειρότερο είναι ότι ξέρουμε ποιοι είναι.


Στη θέση Νο6:
Ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου παρέδωσε ένα δεκασέλιδο κείμενο γραμμένο στα Αγγλικά.
Το μνημόνιο Νο4 (τόσο είναι; έχασα το μέτρημα) που έδωσε ο διορισμένος στο υπουργικό του συμβούλιο (βλ. Βαβέλ), είναι γραμμένο στα αγγλικά. Όχι πως δεν πρόλαβαν να το μεταφράσουν, απλά τους είναι πιο κατανοητό, σα μητρική τους γλώσσα.
Εκτός αυτού θα μπορούν μεθαύριο παραμονές των εκλογών να επαναλάβουν τις ίδιες αρλούμπες που είπαν και για το πρώτο μνημόνιο - όταν αποκαλύφθηκε πως άλλα προέβλεπε και άλλα έκαναν - πως …χάθηκαν στη μετάφραση!


Στη θέση Νο5:
Ο Υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε: “δεν διάβασα το Μνημόνιο”.
Δεν διάβασα το Μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις, είχα άλλα καθήκοντα. Είχα να αντιμετωπίσω το έγκλημα ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Δεν ήταν δική μου δουλειά”, δήλωσε ο Μ. Χρυσοχοΐδης.
Παραβλέπω το γεγονός ότι τελικά …“κατάφερες” να αντιμετωπίσεις το έγκλημα για να πάω παρακάτω. Δεν ήταν δική σου δουλειά να μελετήσεις τη δανειακή σύμβαση που μας δεσμεύει ως χώρα για τα επόμενα (ποιος ξέρει πόσα) χρόνια;
Και τίνος ήταν; Μήπως δική μου; Να’σαι σίγουρος πως εγώ και καμιά δεκαριά εκατομμύρια ακόμη, δεν θα το ψηφίζαμε.
Αν κατάλαβες πως η δουλειά σου είναι να προσέρχεσαι με συνοδεία 15 αστυνομικών στο κοινοβούλιο, ίσα για να ψηφίζεις αυτά που αγνοείς, ίσα για να μη πέσει η κυβέρνηση και χάσεις το υπουργιλίκι και τη βολευτική αποζημίωση, κάνεις τεράστιο λάθος. Είναι ντροπή σου και ξεφτίλα σου.
Έχεις αυτά τα μυαλά και διεκδικείς και την αρχηγία του κόμματος; Κάτσε και περίμενε…!
(Υ.Γ.: Πραγματικά δεν ξέρω αν είναι προτιμότερο να ψηφίζεις αυτό το έκτρωμα χωρίς να το έχεις διαβάσει, ή να το ψηφίζεις αφού το διάβασες)


Στη θέση Νο4:
Δηλώσεις Α. Λοβέρδου: “όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον Γ. Παπανδρέου, θα μετατρέψει τη χώρα σε μακελειό”.
Μεγάλε συνταγματολόγε, το μακελειό βρίσκεται μέσα στη κεφάλα σου. Μετά τις απανωτές πατάτες Χρυσοχοΐδη, άρχισες το γλύψιμο δεξιά και αριστερά και ό,τι μαζέψεις. Το πιθανότερο είναι μετά τις εκλογές να πας κι εσύ σε εργασιακή εφεδρεία - δηλαδή οριστική απόλυση.


Στη θέση Νο3:
Την αντικατάσταση των Οικονομικών Εισαγγελέων ζήτησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.
Στο 5σέλιδο υπόμνημα που απέστειλε ο Υπουργός στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, με το ερώτημα της αντικατάστασης των δύο Οικονομικών Εισαγγελέων, αναφέρεται πως οι αρχικές καταγγελίες των δύο εισαγγελέων για παρεμβάσεις στο έργο τους δεν επιβεβαιώθηκαν, αλλά ούτε και οι ίδιοι οι εισαγγελείς, προσκόμισαν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τις παρεμβάσεις οικονομικών συμφερόντων στο έργο τους.
Τώρα μας έπεισες κε Μίλτο μας. Εσύ που παριστάνεις την πάπια, γνωρίζεις πολύ καλά πως οι αιχμές για το επικείμενο καπέλωμα απευθύνονται στο πρόσωπό σου και στην ανεπιτυχή σου προσπάθεια να τοποθετήσεις εισαγγελέα υψηλότερου βαθμού που θα εποπτεύει το έργο τους. Αν δεν καταλαβαίνεις η λέξη παρέμβαση σε τι συνίσταται και τι σημαίνει, καλύτερα να σου δώσουν άλλο υπουργείο, πιο εύκολο, που δεν απαιτείται και η άριστη γνώση της ελληνικής γλώσσας.


Στη θέση Νο2:
Καταψηφίστηκε η διάταξη Λοβέρδου για τα φαρμακεία.
Στο ίδιο πολυνομοσχέδιο υπερψηφίστηκαν όλα τα υπόλοιπα άρθρα, όπως: αντικειμενικά κριτήρια στους ελεύθερους επαγγελματίες, δυνατότητα δημιουργίας δικηγορικών εταιριών σε όλη την επικράτεια, δημιουργία Ταμείου Αξιοποίησης της Δημόσιας Περιουσίας, καταργήσεις και συγχωνεύσεις δημοσίων φορέων, (όλες οι θυγατρικές εταιρίες του ΕΟΜΜΕΧ καταργούνται και απολύονται ταυτόχρονα όλοι οι εργαζόμενοι), περικοπή των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα για συνταξιούχους κάτω των 60 ετών. Το μόνο άρθρο που καταψηφίστηκε αφορούσε την πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου των φαρμακείων.
Τα τομάρια που ψηφίζουν με ρυθμό πολυβόλου νέους φόρους και χαράτσια, καταργήσεις φορέων, απολύσεις, περικοπές δώρων και επιδομάτων σε συνταξιούχους (που έχουν πληρώσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές για να τις δικαιούνται), κόλλησαν μόνο στο μέγα ακανθώδες ζήτημα που ταλανίζει τη χώρα απ’ άκρη σ’ άκρη: το ωράριο των φαρμακείων.
Μου κάνετε τη χάρη να πάτε στο διάολο; Please !


Στη θέση Νο1:
Πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας V-PRC τα κόμματα συγκεντρώνουν τα εξής ποσοστά: ΝΔ 30,5%, Δημοκρατική Αριστερά 13%, ΚΚΕ 12,5%, ΣΥΡΙΖΑ 12,5%, ΠΑΣΟΚ 12%, ΛΑΟΣ 6%, Οικολόγοι Πράσινοι 3%, Δημοκρατική Συμμαχία 2,5%, Άρμα Πολιτών 2,5%. 
Προτείνω στο ΠΑΣΟΚ να συνεργαστεί με τους Οικολόγους Πράσινους για να εξασφαλίσει τη 2η θέση !
Ο Κουβέλης αξιωματική αντιπολίτευση;
Ε, ρε γλέντια…

10 σχόλια:

  1. Οι δηλώσεις υπουργών του ΠΑΣΟΚ έχουν αρχίσει να θυμίζουν σε γελοιότητα τις δηλώσεις των υπουργών της ΝΔ.
    Άτιμο πράγμα η συγκυβέρνηση.
    Άμα κοιμηθείς το βράδυ με στραβούς, το πρωί αλληθωρίζεις, λένε.
    Οι του ΠΑΣΟΚ που ήδη αλληθώριζαν από καιρό προς τα κει, τώρα αποστραβώθηκαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λένε πως για να δεις τι είναι στ' αλήθεια ένας άνθρωπος δώσε του εξουσία.
      Βρε Μαζεστίξ, πως γίνεται να κοιμούνται αυτοί μεταξύ τους και να αλληθωρίζουμε εμείς; Άσε που πονάει ο δικός μας κ..ος !

      Διαγραφή
    2. Άτιμο πράγμα η άτιμη η εξουσία.
      Σε παίρνει άνθρωπο και σε κάνει τέρας μετά από κάποια χρόνια.
      Εμείς μάλλον αλληθωρίζουμε επειδή αυτοικανοποιούμαστε χαζεύοντάς τους να "κοιμούνται" μαζί.
      Κι όταν αρχίζει να εθίζεται κανείς στην αυτοικανοποίηση, τελικά αυθυποβάλλεται και πονάει κι ο δικός του κ**ος...

      Διαγραφή
  2. Οπως λέει και ο Μαζεστίξ,
    κοντεύουν να ξεπεράσουν σε γελοιότητα τους υπουργούς της κυβέρνησης ΝΔ, δηλαδή να πέσουν στην φτώχεια την οποία καταδικάσαμε και εκλέξαμε άλλους.
    Ρέππας το 2010 : Θα πέσουν οι τιμές των διοδίων.
    Μακάρι να εννοούσε "των αιδοίων".
    Είδε κανείς να πέφτουν ; Ανέβηκαν χτες.

    Λοβέρ-Χρυσοχό : Πολιτική μεσω δηλώσεων σε ΜΜΕ και φιλοδοξίες αρχηγικές για να αποτελειώσουν το έργο της εξαφάνισης και των υπολοίπων φίλων του κόμματός τους.

    Καρατζαφλάος : Να δεις που τα καμάρια θα βγούν ενισχυμένα απο τις επόμενες εκλογές, μη το ψάχνεις, πάρ'το απόφαση, ο κόσμος θέλοντας να τιμωρήσει άλλους, θα ψηφίσει οτι να'ναι. Απολαυστική η περιγραφή σου, ειδικά αυτο το "θεόσταλτος" :) που ακουμπάει και στην πλευρά που μεχρι στιγμής δεν πλήτετται καθόλου απο ολη την κατάσταση, την Εκκλησία.

    Οσο για το Νο.1 θα πω οτι η βλακία δεν εχει όρια, αφ ενός οι δημοσκοπήσεις πάντα ειναι κατευθυνόμενες, αφ ετέρου δεν εχουν νόημα σε ενα πολιτικό κατεστημένο που θα την κάνει την ψήφο σου τελικά, οτι θέλει. Δεν εχουμε επιλογή, όσοι θέλουμε να ψηφίσουμε. Η αποχή δεν είναι λύση. Και ετσι θα κερδίσει ο πιο μη σκεπτόμενος, δηλαδή η ΝΔ_ και τότε θα έχουμε περισσότερες ειδήσεις να σχολιάζουμε, δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουν ήδη ξεπεράσει σε γελοιότητες τη καραμανλική/καρναβαλική κυβέρνηση. Αυτοί είχαν και το ελαφρυντικό της βλακείας που τους έδερνε και τους δέρνει. Δεν μπορώ ας πούμε να θεωρήσω σοβαρή προσωπικότητα έναν Αλογοκλέφτη, έναν Λιάπη, έναν Σιούφα, έναν Μαρκογιαννάκη, έναν Παυλίδη (σταματάω γιατί ανακατεύτηκα). Τους θεωρώ ολίγιστους και σε διατεταγμένη υπηρεσία. Τους άλλους (Ρέππα, Χρυσοχοίδη, Λοβέρδο, Βενιζέλο κλπ) τους θεωρώ πλέον πολύ χειρότερους γιατί ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και που μας οδηγούν.

    Έχουν πει τέτοιες απίστευτες μαλ..κίες που έχασα το μέτρημα. Κάνουν ακριβώς αυτά που δεσμεύτηκαν ότι δεν θα κάνουν ποτέ. Το μόνο «καλό» στη πολιτική τους είναι ότι είναι προβλέψιμοι. Φτάνει εκεί που σου λένε «ΟΧΙ» να καταλαβαίνεις «ΝΑΙ» και εκεί που λένε «ΝΑΙ» να καταλαβαίνεις «ΟΧΙ».

    Αν ο κόσμος, στη προσπάθειά του να διορθώσει το λάθος του, ψηφίσει την ακροδεξιά μαλ..κία του φασιστόμουτρου, είναι άξιος της τύχης του. Αν νομίζουν ότι από τη μόλυνση στο χέρι απαλλάσσεσαι μόνο αν το κόψεις από τον ώμο θα μετανιώσουν πολύ περισσότερο απ’ ότι μέχρι σήμερα. Π.χ. φαντάζομαι πορεία στο Κέντρο της Αθήνας μια αστυνομία όπου αντί να ρίχνει δακρυγόνα θα πυροβολεί στο ψαχνό.

    Η αποχή φυσικά και δεν είναι – ούτε ποτέ ήταν – η λύση. Θεωρώ πως δεν μπορείς να έχεις άποψη εσύ που απέχεις. Ούτε είναι δυνατόν να απέχεις μόνιμα για να μπορείς να βρίζεις την όποια κατάσταση διαμορφωθεί, διατρανώνοντας την αθωότητά σου. Όποιος νομίζει πως οι εκλογές δεν αλλάζουν τίποτα, ας κάτσει στην άκρη του και ας μη μας ζαλίζει με τις θεωρίες του. Συμφωνώ (δυστυχώς) με τη διαπίστωση σου πως άλλο ψηφίζεις και άλλο βγαίνει. Πως σου παίρνουν τη ψήφο και τη μετακινούν όπου τους βολέψει. Θα εξακολουθώ όμως να ψηφίζω αυτό που θεωρώ το λιγότερα χειρότερο, ίσως από μαζοχιστική διάθεση.

    Πάντως έφθασα στο σημείο να ταυτίζω την είδηση Νο10 με τη Νο1, με μια παραλλαγή: στην Ελλάδα ο ελληνικός λαός από ανθρώπινα κόπρανα φτιάχνει βουλευτές…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό σου το εγραψα σε σχολιό σου στις ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ του φίλου του Κώστα Τσαγκαράκη.
    Επειδή όμως αυτός ¨δημοκρατικότατα" φιλτράρει και καταπίνει όσα σχόλια δεν του είναι αρεστά, το επαναλαμβάνω και εδώ.

    Πέτρο Κ. Τάπαιξες και συ!!!
    Έχασες τα λόγια σου μεγάλε αναλυτή.
    Έχασες την αλλαζονία σου.
    Κακόμοιρε αν κάποιος σου έλεγε, που σου έλεγε, πριν από δυό χρόνια ¨Μην ξεθερρεύέις. Μην καβαλάς καλάμι. Μην λές μεγάλες κουβέντες κ.τ.λ.", εσύ τίποτα.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΔΟΥΛΕΜΑ.
    Πετράκη πήρε ο κώλος φωτιά μέ +10%.
    Τώρα με -άπειρο, κάτσε να καείς.
    Πετράκη με +10% νόμισες ότι θα μας πηδήξεις.
    Τώρα με -άπειρο μοσχοσαπουνίσου.
    ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά μη υποστώ δούλεμα από μαλακισμένα της ράτσας σου.
    Σιγά μη κάτσω να ανατροφοδοτήσω τη παπαρολογία σου.
    Το blog αυτό δημιουργήθηκε για να γράφω την άποψη μου και να ανταλάσσω απόψεις με καλοπροαίρετους σχολιαστές.
    Όποιος νομίζει πως θα μου χαλάσει αυτό μου το ταξίδι γελιέται.
    Όποιος νομίζει πως θα μου το μαγαρίσει με προσωπικούς χαρακτηρισμούς και επιθέσεις στο πρόσωπό μου και σε άλλους επίσης γελιέται.
    Και επειδή το μυαλό σου είναι συνέχεια σε πηδήματα και κώλους ψάξε αλλού να σε ικανοποιήσουν. Αν επιμείνεις με μένα, φρόντισε να έρθεις με την όπισθεν.
    Μη κάνεις το κόπο να ξαναγράψεις. Υποψιάζομαι ποιο "ανώνυμο" θρασίμι είσαι. Ειδικά τα δικά σου κακοπροαίρετα σχόλια θα πάνε στα σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα το είδα!
    Τι γράφει ο ανώνυμος από πάνω;
    Πού ξεφύτρωσε αυτός;
    Έβρεξε και βγήκαν τα σαλιγκάρια απ' τη Συγγρού; (τα γραφεία της ΝΔ εννοώ, όχι τα τραβέλια, φυσικά...)

    Είδες που έχει πλάκα να μπαίνουν απίθανοι τύποι και να βρίζουν;
    Η ανέμελη βλακεία είναι αγχολυτικό...
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια φορά μόνο έχω μπει κι έχω βρίσει (ως Ανώνυμος, τότε δεν είχα λογαριασμό blogger) έναν στόκο που έβριζε Χριστοπαναγίες και μανάδες. Το μετάνιωσα γιατί ένας μαλάκας δεν διορθώνεται ούτε με αλλαγή εγκεφάλου.

    Πάντα δημοσιεύονται τα σχόλια που κάνω σε οποιοδήποτε site, γιατί ξέρω να σέβομαι τους άλλους, ακόμη και αν διαφωνώ κάθετα με τις απόψεις τους.
    Για τον ίδιο λόγο και στο παρόν blog δημοσιεύονται ΟΛΑ τα σχόλια.

    Ο συγκεκριμένος τυπάκος που υποψιάζομαι ποιος είναι (οι βλάκες είναι πολλοί, τόσο βλάκες είναι λίγοι) δεν θα ξαναδεί εδώ τις αρλούμπες του και τις πορδοαπειλές του δημοσιευμένες.

    Η δημοκρατία χρειάζεται μόνο σε όσους τη σέβονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή