Σελίδες

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ελληνική αλεπού


Ως «ελληνική αλεπού» και «διεφθαρμένη» χαρακτήρισε σε δημοσιεύσεις του στο Twitter τη Νέα Δημοκρατία ο γνωστός οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί. 

Ο νομπελίστας οικονομολόγος επιτέθηκε μέσω του λογαριασμού του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης γράφοντας: «Η διεφθαρμένη Νέα Δημοκρατία, που διόγκωσε το έλλειμμα στο 15% του ΑΕΠ και ξεδιάντροπα είπε ψέματα για αυτό τώρα θέλει να ξαναγίνει κυβέρνηση της Ελλάδας.
Η ελληνική αλεπού, η οποία λεηλάτησε το κοτέτσι, τώρα ισχυρίζεται ότι θέλει να το ‘φρουρήσει’ ξανά. Η αξιοπιστία τους είναι πιο βρώμικη από τη λάσπη».
Πηγή: inews.gr


Ακριβώς έτσι !
Μετά τις απανωτές ηλιθιότητες Παπανδρέου, εμφανίζεται και πάλι στο προσκήνιο ο θίασος που μας έριξε στα σκατά και κατέστρεψε τη χώρα. Αυτή η ανεκδιήγητη δεξιά συμμορία που καμώνονται τους σωτήρες.
Τελικά πόσο κάτω έχει ακόμη;
Πόσο βλάκας πρέπει να είσαι για να τους ψηφίσεις ξανά;
Επειδή υποψιάζομαι το μέγεθος της μαλακίας σου, ξέρω πως όταν μας αποτελειώσουν έχεις έτοιμη και την απάντηση. Θα μας πεις ότι φταίγανε οι προηγούμενοι!
Άντε κοιμήσου.
Και δες τους εφιάλτες που έρχονται...


6 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που κάποιοι και μάλιστα ενας εξ αυτων νομπελίστας οικονομολόγος, εχουν καταλάβει καλά το βάθος του τίποτα που εκπροσωπεί η ΝΔ_
    Κανονικά μεσα στη ΝΔ_ πρέπει να θέσουν θέμα αρχηγίας πλέον αν και πάλι, δύσκολα θα ξεφύγουν απο την ανυποληψία που εχουν πέσει διεθνώς.
    Ειναι γνωστό ανέκδοτο διεθνώς, η θητεία της ΝΔ_ και δεν την παίρνει κανείς σοβαρά και αυτο δεν ειναι καλό.
    Μια καλή αντιπολίτευση δεν ειναι πάντα αυτη που λέει όλο ΟΧΙ κι όλο το ανάποδο απο αυτο που λεει μια κυβέρνηση. Εχει θεσμικό ρόλο και οφείλει να βοηθάει και αυτη στην ανάπτυξη της χώρας, αντι να αποτελεί τροχοπέδη και μηνμείο άρνησης. Αυτο αφορά ολόκληρη την αντιπολίτευση.
    Ξανά, η ΝΔ_ του Σαμαρά ειναι πιο απογοητευτική κι απο τα λάθη της κυβέρνησης.
    Δεν μπορώ να φανταστώ καν την περίπτωση μια μερα να κυβερνάει ενας σαν το Σαμαρά.
    Καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Τζόννυ
    Τη ΝΔ (με εξαίρεση τη θητεία Καραμανλή του original) δεν την έπαιρναν ποτέ στα σοβαρά. Τη χρειάζονταν γιατί τους έκανε τη βρώμικη δουλειά και ήσαν υποχρεωμένοι να την ανέχονται. Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ, αν τα φέρει έτσι η κατάρα και μας ξανακάτσουν στο σβέρκο, ποιος από δαύτους θα …”επαναδιαπραγματευτεί” τους όρους του μνημονίου. Ο Μυταράκης ή ο Σταϊκούρας; Μου ΄ρχονται γέλια και δεν είναι ώρα για τέτοια.
    Πεποίθησή μου είναι ότι ο ΓΑΠ ήταν απαρχής σχεδιασμένο να αποτελέσει ένα μεταβατικό στάδιο. Με δεξιά και κουρασμένο δεν θα πέρναγαν τέτοια αντιλαϊκά μέτρα. Τώρα στρώθηκε ο δρόμος για τον Σαμαρά και θα μας αλωνίσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας σκεφτόμαστε θετικά, δε μπορεί να πάμε πιο κάτω και να μας κατσικωθεί ο τσάμπα μάγκας Σαμαράς και το απίθανο επιτελείο του.
    Και πού να καθόταν και μιά στραβή, να βλέπαμε καμμια συγκυβέρνηση ΝΔ+ΛΑΟΣ+ΚΚΕ ... εκει να δεις, καμμιά απόφαση δε θα μπορούσε να παρθεςί έγκαιρα και έγκυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορεί να πάμε πιο κάτω; Μακάρι. Κάθε φορά που λέω ότι δεν υπάρχουν χειρότερα, διαψεύδομαι. Πάντως δεν μπορώ να φανταστώ ότι με Σαμαρά θα πάμε πιο πάνω.
    Όσο για συγκυβερνήσεις δεξιάς-ΚΚΕ μη παίρνεις και όρκο. Το έκαναν και πριν 22 χρόνια και αιτία ήταν πάλι ένας Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως ... ο τίτλος του ιστολογίου σου ταιριάζει γάντι στις καταστάσεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι, έχω κληρονομικό χάρισμα. Το ξέρω... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή