Σελίδες

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΒΕΛΗ !...


 
 
Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία για τη στάση της στην αντιμετώπιση της κρίσης χρέους της Ελλάδας, ασκεί ο πρώην πρωθυπουργός της Βαυαρίας Έντμουντ Στόιμπερ.
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Focus", προειδοποιεί ότι οι συνέπειες της κρίσης μπορεί να είναι χειρότερες από αυτές της Lehman.


Όλο το ρεπορτάζ

Ο συντηρητικός πρώην πρωθυπουργός της Βαυαρίας Στόιμπερ θεωρεί ότι φέρει μεγάλη ευθύνη για την οικονομική κατάσταση της χώρας η ΝΔ. "Τώρα αυτό που χρειάζεται είναι άμεσα έκτακτη βοήθεια. Αυτό, ορισμένοι δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμη", λέει ο κ. Στόιμπερ.



«Το δικό μας, συντηρητικό αδελφό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην Ελλάδα αποτυγχάνει σε όλα τα επίπεδα. Φέρει μεγάλη ευθύνη για τη μιζέρια του χρέους. Είναι παρανοϊκό το ότι ειδικά αυτό το κόμμα βγάζει τον κόσμο στους δρόμους για να διαδηλώνει ενάντια στα μέτρα λιτότητας», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Στόιμπερ, επίτιμος πρόεδρος του συγκυβερνώντος κόμματος της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης "CSU" Βαυαρίας.


Ο Βαυαρός συντηρητικός πολιτικός, που είναι και επικεφαλής ομάδας εργασίας της ΕΕ για την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, επισημαίνει τον κίνδυνο διάλυσης της Ευρώπης, ενός ιστορικού οικοδομήματος που θεμελίωσαν πολιτικοί όπως ο Ρομπέρ Σουμάν και ο Κόνραντ Αντενάουερ. 
 
Από τις Λογοπλοκίες
 
Κατάλαβες Αντωνάκη;;;;;;
Κοίτα να βρεις έστω και έναν να συμφωνεί με τις ασυναρτησίες σου και τα ξαναλέμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου