Σελίδες

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Τοξικά και απόβλητα #8



* Πάνος Καμμένος, πρόεδρος ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας (στο STAR): «Ψηφίσαμε το μνημόνιο, το οποίο αποτελεί, κατά τη δική μας άποψη, και την τελική συμφωνία εξόδου της χώρας από τις πολιτικές μνημονίων.»

Κι εγώ. Έβγαλα τα μάτια μου για να βλέπω καλύτερα, πάω σε γυμναστήριο για να πάρω κιλά και σκέφτομαι να γίνω γκέι μήπως και βρω γκόμενα.
Έχεις κι άλλες παπάρες πριν πάω για ύπνο;
Άσε. Βρήκα κι άλλον που καπνίζει από το ίδιο χόρτο. Δες:

**********


* Ευκλείδης Τσακαλώτος  υπουργός Οικονομίας (στην El Mundo): «Το δημοψήφισμα του Ιουλίου δεν οδήγησε σε μία χειρότερη συμφωνία, αλλά βοήθησε την κυβέρνηση να πετύχει μία καλύτερη συμφωνία. Το αν αυτή είναι μια καλή συμφωνία ή όχι θα το πει ο χρόνος. Μόνο όταν την εφαρμόσουμε θα το ξέρουμε.»

Μετάφραση: πριν θάψουμε τους πεθαμένους θα μετρήσουμε τα φέρετρα. Στο τέλος του 3ου μνημονίου θα ξέρουμε τι υπογράψαμε.
Αλλά μέχρι τότε ποιος ζει (εμείς δηλαδή) ποιος πεθαίνει (εσείς βρε κουτά).

**********

* Πάνος Σκουρλέτης, υπουργός Ενέργειας (στο Mega 7.12.2015): «Η κυβέρνηση εξετάζει μείωση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους έχουν οφειλές προς τη ΔΕΗ… Έδωσα εντολή να εξετασθεί αν μπορεί και πώς να εφαρμοσθεί στην Ελλάδα το μοντέλο της Γαλλίας όπου όταν κάποιος χρωστάει δεν του κόβουν το ρεύμα αλλά του βάζουν μια άλλη ασφάλεια και έχει ρεύμα μόνο για φως, δεν έχει θερμοσίφωνα, θερμαντικά σώματα κ.τ.λ.».

27.6.2012: “Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και δεν είναι δυνατό να το στερούνται τα νοικοκυριά”, υπογράμμισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Αρθούρο Ζερβό. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι διακοπές ρεύματος στα νοικοκυριά.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Τσίπρας επεσήμανε ότι ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού βρίσκεται στα όρια της οικονομικής ανέχειας με αδυναμία επιβίωσης και πρόσθεσε ότι για όλους αυτούς πρέπει να υπάρξει μέριμνα ώστε να έχουν δυνατότητα πρόσβασης σε ένα κοινωνικό αγαθό απολύτως απαραίτητο για την επιβίωση, όπως είναι το ηλεκτρικό ρεύμα.

19.12.2014: Στην πρωτοβουλία της περιφερειακής αρχής να αναλάβει τη δαπάνη επανασύνδεσης της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος στα νοικοκυριά που αδυνατούν να πληρώσουν, αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντηση του με τη Ρένα Δούρου. “Δική μας έννοια είναι ο πολίτης που έχει γονατίσει και όχι τα συμφέροντα των παραγόντων που οδήγησαν στην κρίση και συνεχίζουν να λεηλατούν”, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

13.11.2015: Πάνος Σκουρλέτης, υπουργός Ενέργειας από το βήμα της Βουλής: “Είναι απολύτως ψευδή τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο ότι η ΔΕΗ θα κόψει το ρεύμα σε 700.000 νοικοκυριά που έχουν οφειλές. Κανένα κοινωνικό τιμολόγιο δεν κόβεται.”

Μετά από όλα αυτά παρακαλούμε τον ξεχασιάρη κο Σκουρλέτη να ενημερώνεται από το Google.

**********

* Αμβρόσιος, Mητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, απαντώντας στον Νίκο Δήμου (στο προσωπικό του ιστολόγιο): «Ο καθένας μας, της ευκαιρίας δοθείσης, βγάζει αυτό, που έχει μέσα του! Έτσι, λοιπόν, ο σκύλος γαυγίζει! Ο γάϊδαρος γκαρίζει! Ο βάτραχος κράζει κοάξ-κοάξ!  Και ο άθεος βγάζει πρός τά έξω τη σαπίλα της ψυχής του!»

Και ο μαλάκας ξερνάει μαλακίες παίρνοντας μάλιστα μισθό επαγγελματία χριστιανού.
Άκου "να σαπίσει το στόμα του"! Αμβρόσιε, εσύ και ο Κιμ μείνατε…

**********

* Σία Αναγνωστοπούλου, αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας (στην "Καθημερινή"):  «Η Μικρασιατική καταστροφή δεν συνέβη επειδή οι Έλληνες είναι Έλληνες με μια συγκεκριμένη μοίρα, αλλά είναι ένα μεγάλο εθνικό γεγονός, επειδή το προσφυγικό είναι μεγάλο ζήτημα στην ανθρώπινη ιστορία».

Μα φυσικά και η Μικρασιατική καταστροφή δεν συνέβη επειδή οι τούρκοι κατέσφαξαν τους έλληνες, ρήμαξαν τα σπίτια τους και πλιατσικολόγησαν τις περιουσίες τους. Απλά το σχέδιο να γεμίσει με λάθρο η Ευρώπη υπήρχε από τότε.

Σημείωση: Αισθάνομαι ανακούφιση που τέτοια φωτεινά μυαλά βρίσκονται στο τιμόνι της Παιδείας (μαζί με τον κορυφαίο Φίλη βεβαίως που μας εξηγεί με όρους απλούς τι σημαίνει γενοκτονία). Αν κάθε 100 χρόνια (1821, 1922) γράφεται Ιστορία, να περιμένουμε ότι στα επόμενα 5-6 χρόνια θα συμβεί κάτι σπουδαίο; Αν ναι, προτείνω να ξεσηκωθεί αυτός ο αηδιασμένος λαός και να σας ταράξει στις κατακεφαλιές.

**********

* Αντώνης Σαμαράς, χωρίς άλλες συστάσεις (στις εσωκομματικές εκλογές ΝΔ): «Η ενότητα της παράταξης αποτελεί την μεγάλη προϋπόθεση για να μπει ένα τέλος σε αυτή την αδίστακτη και ανίκανη κυβέρνηση».

Αντωνάκη μπερδεύτηκες. Οι ανίκανοι και αδίστακτοι ξεκουμπίστηκαν στις 25 Γενάρη. Αν δεν με πιστεύεις πάρε τηλέφωνο τον χοντρό φίλο σου.

**********

* Γιάννης Βρούτσης, βουλευτής ΝΔ (στο twitter):




α) Από τους περίπου 800.000 που ψήφισαν του 2009 [εδώ στο επίσημο site της ΝΔ] πέσατε στο μισό. Το λες και επίτευγμα. Τότε, 386.400 ψήφους είχε πάρει μόνος του ο Σαμαράς.
β) Τα περισσότερα από τα "νέα" μέλη σας έχουν μέσο όρο ηλικίας τα 75. Είμαστε σίγουροι ότι θα προλάβουν τις επόμενες εκλογές;
γ) Όταν αναφέρεσαι σε νέα εποχή ποια εννοείς; Των παγετώνων; Τότε συμφωνούμε.

**********

* Χρήστος  Σπίρτζης, υπουργός Μεταφορών (στον Real Fm):  «Συνεχίζω και διαφωνώ με τον τρόπο που έγινε η παραχώρηση των 14 αεροδρομίων. Υπέγραψα όχι με βαριά καρδιά, αλλά με πολύ πόνο.»

“…μάλιστα σκέφτομαι εντός των ημερών να σκίσω το καλσόν μου σε δημόσια θέα.”

**********

* Ευκλείδης Τσακαλώτος  υπουργός Οικονομίας (στον Gardian): «Βρισκόμασταν κάτω από τόσο μεγάλη χρηματοδοτική πίεση πηγαίνοντας από κρίση σε κρίση (κατά την πρώτη κυβερνητική θητεία του ΣΥΡΙΖΑ)  που δεν είχαμε χρόνο να ελέγξουμε τους πλούσιους και να δημιουργήσουμε ένα αίσθημα  δικαιοσύνης.»

Ε λοιπόν ρε Ευκλείδη με έπεισες! Για να μην ελεγχτώ αποφάσισα να γίνω πλούσιος.

**********

* Θεόδωρος Πάγκαλος, γνωστός και ως άχρηστη σκατοσακούλα (στο twitter):


Ρε Πάγκαλε, δεν πέφτεις μέσα σε ενεργό ηφαίστειο να δω κάτι;

ΥΓ: Όποιος βρει τους 28 που δήλωσαν γοητευμένοι με την από πάνω παπάρα, κερδίζουν 12άδα χαρτί υγείας με τη φάτσα του Θόδωρα.



Και τώρα μπορείτε
να πα να γ@μηθείτε

τραλαλα τραλαλα

19 σχόλια:

  1. εγω σε καταλαβαινω απολυτα
    τελος παντων αντε καλες υπολοιπες γιορτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Κομπλεξικέ μικροαστέ" μου Χρόνια Πολλά!
    Ευκαιρίας δοθείσης, από πιο υπόβαθρο να πέσω;
    Παράγουμε περισσότερη μ@@@ία απ' όση μπορούμε να καταναλώσουμε! Έλεος!
    Η πλάκα είναι ότι τα περισσότερα δεν τα ήξερα, τα διαβάζω τώρα και θ' αρχίσω να κοάζω μέρες που είναι "κοάξ-κοάξ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, με αυτή την ενότητα έχω φροντίσει να επιλύσω όλων σας τις εντερικές διαταραχές. Διαβάζοντας τις παραπάνω σάχλες ο εμετός ρέει αυτόματα και ανακουφίζεσαι.

      Tip: Αν θες να "ενημερώνεσαι" ψάξε τα tweet κάποιων Πάγκαλων, Λοβέρδων, Τζήμερων, Αδώνιδων και λοιπών ασπόνδυλων. Γέλια (και αηδία) μέχρι δακρύων.

      Διαγραφή
  3. Γιατί, Πέτρο;;;; Γιατί, μέρες που είναι, θέλεις να μου βγει το 58ο μελομακάρονο από τη μύτη;;;; Γιατί;;;;;;
    Καλή χρονιά με λιγότερους μ@@@@ες! Ζητάω πολλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλά ζητάς. Αυτοί παιδάκι μου πρέπει να πηδ.... μεταξύ τους. Συνεχώς πολλαπλασιάζονται!!
      Καλή χρονιά. Με όσο γίνεται λιγότερους από δαύτους.

      Διαγραφή
  4. Πέτρο, επειδή σου γράφω ένα 24ωρο μετά από την ανάρτηση, δεν πιστεύω στο μεταξύ να πλούτισες και να μην με έχεις ούτε για φτύσιμο! Επίσης, πες μου αν μπορώ να αφήσω στην είσοδο(ς)..("για τα θηρία";;, που έλεγαν και στο "είσαι το ταίρι μου"), 134 μελομακάρονα, 4 δίπλες και 2 κουραμπιέδες! Γρήγορα όμως, γιατί δεν αντέχει ο στομάχης μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μελομακάρονα, δίπλες και κουραμπιέδες πάντα ευπρόσδεκτοι. Μπορείς επίσης να τα αφήσεις και στο μέιλ, θα τα βρω.
      Να σε ενημερώσω ότι δεν έπιασα το τζόκερ και αύριο πρέπει να πάω για δουλειά.

      Διαγραφή
  5. Γιατί μας βρίζεις στο τέλος;
    Τι ; Τους άλλους;
    Πιέστηκα πολύ να διαβάσω τις αηδίες τους κι αυτό γιατί αξίζουν χρυσάφι τα σχόλια σου! Χαλάλι σου...
    Και με σένα κλείνει το αποψινό μπλόκινγκ! ☺
    χοχοχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λένε ότι "κάποτε θα τα θυμόμαστε και θα γελάμε". Γι' αυτό κάνω συλλογή αποβλήτων, για να θυμόμαστε αυτά τα σούργελα και στην κάλπη να τους δίνουμε αυτό που πραγματικά τους αξίζει.
      10 φάσκελα.

      Διαγραφή
  6. Καλησπέρα σου Πέτρο. Καλή βδομάδα. "Μαργαριτάρια" πραγματικά. Ένα προς ένα διαλεγμένα από την χοάνη πολιτικής απάτης που εκφράζουν οι ανωτέρω προύχοντες. Τι να πει κανείς. Καλό βράδυ φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να πεις βρε Γιάννη! Ώρες ώρες νομίζω ότι μας κάνουν πλάκα, πως δεν εννοούν τα όσα λένε ή γράφουν, πως δοκιμάζουν τις αντοχές μας.
      Τελικά όμως δεν διαθέτουν μεγαλύτερο IQ. Μονοκύτταροι οργανισμοί που ξεκίνησαν από μηδενικό πνευματικό και διανοητικό επίπεδο και παρέμειναν εκεί.

      Διαγραφή
  7. Ε, εντάξει αφού μιλάει για σαπίλα ψυχής ο σκατόψυχος, τι να μας πουν οι άλλοι που ξεχνάει η αριστερά τους τι ποιεί η δεξιά τους..και τελευταία μόνο η δεξιά τους ποιεί!

    Χρόνια πολλά Πέτρο χωρίς τοξικά κι απόβλητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι βρε Μαράκι να ξεμείνουμε από τοξικά και απόβλητα.
      Τι λες; Έτσι όπως τους κόβεις υπάρχει καμιά περίπτωση να σταματήσουν τις μ@λ@κίες;
      Απίστευτο!

      Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα.

      Διαγραφή
    2. Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα θα σου ευχηθώ κι εγώ, γιατί σιγά μην τις σταματήσουν!

      Διαγραφή
  8. Δηλαδη υπαρχει επιλογη Γοητευμενος στο τουιτερ? Ημαρτον Κυριε!
    Χρονια καλα Πετρο μου με υγεια και αγαπη και φυσικα πολυ χιουμορ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τουίτερ δεν έχω ιδέα τι γίνεται. Εκείνη όμως η καρδούλα μάλλον σύμπνοια σε όσα γράφονται πρέπει να σημαίνει.

      Χρόνια σου Πολλά και με τεράστια χαμόγελα.
      Α, και Χρόνια Πολλά για την ονομαστική σου εορτή. (Είμαι ασυγχώρητος, το ξέρω)

      Διαγραφή
  9. Μέσα σ' όλα και ο Αμβρόσιος σαν το κερασάκι στην τούρτα...!
    Καλή Χρονιά, Πέτρο!
    Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και όσα καλά έχεις κοντά σου!
    Από την τοξικότητα δεν γλιτώνουμε, αλλά υπάρχουν "υλικά" για να μειώσουμε την επίδρασή της επάνω μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης Γλαύκη.
      Από τέτοια υλικά διαθέτω και φροντίζω να προμηθεύομαι ολοένα και περισσότερα.
      Να είσαι καλά και να έχεις ένα υπέροχο 2016, γεμάτη υγεία και δύναμη.

      Διαγραφή