Σελίδες

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Τοξικά και απόβλητα #7



*      Παναγιώτης Σγουρίδης, υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, για την αύξηση του εισιτηρίου των αστικών συγκοινωνιών από τα 1,20 στα 1,40, λόγω αύξησης του ΦΠΑ (στο Mega): «Θέλαμε να το πάμε στο 1,30 αλλά δυστυχώς δεν θα μπορούσαμε τα μισά εισιτήρια να πάνε στο 0,65. Είναι πρακτικό το ζήτημα και όχι οικονομικό.»

Κατάλαβες εσύ που θα το φας (και αυτό) ασάλιωτο; Έπεσες θύμα στρογγυλοποίησης από …πρακτικά μυαλά!
Υποψιάζομαι ότι όταν (λόγω στρογγυλοποίησης βέβαια) το εισιτήριο φτάσει στα 2 ευρώ θα κολλήσει εκεί.
Ή θα πάει στα τρία.
Τα τρία μας.

**********

*      Σταύρος Θεοδωράκης, πρόεδρος "Το Ποτάμι" (στο STAR): «Η Ελλάδα έμεινε στο ευρώ επειδή υπήρχε το Ποτάμι. Ήταν το πρώτο κόμμα, το οποίο από την Άνοιξη κιόλας έλεγε νυν υπέρ πάντων στο ευρώ.

Δηλαδή όταν έρθει η ώρα του ξύλου να ξεκινήσουμε από εσένα;

**********

*      Ευκλείδης Τσακαλώτος, υπουργός Οικονομικών (στη συνεδρίαση της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ): «Αυτός που με εισόδημα 1200 ευρώ, αγόρασε ένα οίκημα 180 τ.μ. στην Αγία Παρασκευή για λόγους νεοπλουτισμού, ίσως είναι προτιμότερο να μένει στο Περιστέρι. Δεν μπορούμε να καλύψουμε και αυτόν». Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι από τις ρυθμίσεις για τις οποίες δεν νιώθω ενοχές.»

Που πας ρε φτηνιάρη με τα 1200; Από σπου και σπου (κορυφαίος στράβακας) Αγ. Παρασκευή μωρέ φτωχομπινέ; 
Αγόρασες εσύ υποβρύχια, TOR-M1 ή Leopard
Συμμετείχες στην αγορά τηλεφωνικών κέντρων της Μίζενς; 
Διοργάνωσες Ολυμπιάδα; 
Ή μήπως έκανες μπίζνες με καμιά λίμνη;
Με έναν μισθουλάκο και χωρίς μαύρα που πα ρε κακομοίρηηη;;;

ΥΓ: Ευχαριστούμε τον αριστερό υπουργό που ξεκαθαρίζει στο πόπολο ότι οι ακριβότερες περιοχές δεν είναι για τα μούτρα του.

**********

*      Γιάννης Μπουτάρης, δήμαρχος Θεσσαλονίκης (στο Mega): «Το κρασί είναι πολιτισμικό προϊόν, δεν είναι αλκοολούχο ποτό. Ας αφήσουμε τα χαζά, να πιάσουμε την παρανομία. Αυτό χρειαζόμαστε στη χώρα, δεν χρειαζόμαστε να τσακίζουμε τους νόμιμους. Βάλτε τα στο ουίσκι και στη μπύρα (σημ: εννοεί τον ειδικό φόρο κατανάλωσης, δηλαδή τα €0,30) που δεν είναι προϊόντα ελληνικά».

Ο οινοπαραγωγός Μπουτάρης επειδή δεν παράγει ουίσκι και μπύρα, σού λέει δεν γαμιέται! Φορολογείστε αυτούς ή όποιους άλλους και πάντως όχι εμένα. Ο κυρ Γιάννης δεν έτυχε ως τώρα να ακούσει ότι στην Ελλάδα της κρίσης υπάρχουν πολλές αμιγώς ελληνικές ζυθοποιίες με δεκάδες εργαζόμενους, εξαγωγές και μεγάλο τζίρο.
Κυρ Γιάννη, μήπως να σου υπενθυμίσω ότι το μοσχοφίλερο Μπουτάρη (πολιτισμικό προϊόν και όχι αλκοολούχο ποτό) έχει αλκοόλ 11,5% και τιμή γύρω στα 8€, ενώ μια ελληνική μπύρα έχει περιεκτικότητα σε αλκοόλ γύρω στο 5,5% και η τιμή της είναι γύρω στα 1,30;
Αλλά τι τα θες! Ο πολιτισμός πρέπει να πληρώνεται.

**********

*      Κυριάκος Μητσοτάκης, υποψήφιος πρόεδρος ΝΔ (στον Real Fm): «Εγώ χαρακτηρίζω τη ΝΔ ως ένα μαγαζί γωνία χωρίς εμπόρευμα.»

Μα γιατί το λες αυτό Κούλη μας; Και τούβλα έχετε, και στόκους έχετε, άσε δε που τα τελευταία χρόνια βάλατε πρώτη μούρη στη βιτρίνα και υλικά κατεδάφισης!
Όσον αφορά τους εργολάβους;! Αυτοί μπαινοβγαίνουν στο μαγαζί και ψωνίζουν, ενίοτε αποφασίζουν και ποιος θα βρίσκεται πίσω από τον πάγκο να τους εξυπηρετεί.

**********

*      Άδωνις Γεωργιάδης, υποψήφιος πρόεδρος ΝΔ, για τα χρέη του κόμματος (στο Newsit): «Θα ζητήσω διαγραφή του χρέους. Είναι τελείως αδύνατον η ΝΔ να εξυπηρετήσει το χρέος της.»

Άρα προτείνεις να χωθεί και αυτό το φέσι στο ελληνικό χρέος που - όπως πολλές φορές μας έχεις διαβεβαιώσει - είναι βιώσιμο.
Κάτι μου λέει ότι θα πάρεις αυτό που γράφει κάτω αριστερά στη φωτογραφία.


ΥΓ: Μόνο εγώ σκέφτηκα βλέποντας αυτή τη φωτογραφία ότι το όχημα είναι από εκκενώσεις βόθρων;

**********

*      Γλαύκος - Αθανάσιος Τζήμερος, πρόεδρος κόμματος "Δημιουργία ξανά!" (στο twitter):


Άντε γαμήσου. Τελεία. Παράγραφος.

**********

*      Θεοδώρα Τζάκρη, υφυπουργός Βιομηχανίας ΣΥΡΙΖΑ (στο Mega): «Για να έρθει επιτέλους η ανάπτυξη στη χώρα μας. Κι αυτό δεν έρχεται ούτε με πορείες, ούτε με επαναστατικές ιδέες, ούτε με θεωρήσεις πολιτικής ατάκας. Ούτε με την Κωνσταντοπούλου και τον Λαφαζάνη στην πρώτη γραμμή. Αυτές οι πορείες οδηγούν εκτός του ευρωπαϊκού πλαισίου, οδηγούν σε περαιτέρω συρρίκνωση του ΑΕΠ, οδηγούν σε εσωτερική υποτίμηση και αυτή τη φορά με το νόμισμα…»

Ρε Ζωή … ρε μάναμ … κάνε μας τη χάρη … σταμάτα τις πορείες … αχνοφαίνεται η ανάπτυξη και συ κάθισες μπάστακας στη μέση και την εμποδίζεις. Δεν ανεβαίνεις τουλάχιστον πεζοδρόμιο να περάσουν οι νταλίκες με τα ευρά;
Το είπε και η Θεοδώρα: όσα έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ πριν κωλοκαθίσει στου Μαξίμου ήσαν …ατάκες.

Καλές είναι οι ατάκες
μόνο για τους μαλάκες
μα αυτός που έχει γνώση
θέλει να σου τον …
[λογοκρίθηκε]

Καλά που ο ΣΥΡΙΖΑΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ υιοθέτησε το έκθετο του πασόκ και δεν το άφησε να βολοδέρνει στους δρόμους για μια τυρόπιτα.

**********

*      Δημήτρης Μάρδας, υφυπουργός Εξωτερικών (στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ): «Το τραγικό λάθος σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι στο πλαίσιο μιας δειλίας που έδειξαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις τρέναρε η εφαρμογή όλων αυτών των μέτρων, με αποτέλεσμα να χαθεί η δυναμική.»

Αφού διαγνώσθηκε ότι οι προηγούμενοι με τόοοοοσο πήδημα που μας έριξαν ήσαν και δειλοί, σας παρακαλούμε εσείς να μη διστάσετε καθόλου και να μας αποτελειώσετε.
Για να μη σε στείλω μονάχο, πάρε αγκαλιά τον αποκάτω ηλίθιο και πηγαίνετε να… (πληροφορίες στο τέλος)

**********

*      Ανδρέας Λοβέρδος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και βουλευτής ΠΑΣΟΚ (στο fb): 


Όταν ο αποπάνω μπούρδας μιλάει για "πολιτική συμβουλή" (Συμβουλή;;; Που τα βρίσκει ο πούστης!!!) εννοεί ότι οι διορισμένες διοικήσεις των Ταμείων είχαν και άλλη επιλογή από το να βάλουν υποχρεωτικά και με νόμο τα αποθεματικά τους 3 μέρες πριν το PSI στις τράπεζες ώστε να "κουρευτούν".
Στις μαλακίες του αποπάνω μπούρδα έχει απαντήσει από τον Αύγουστο του 2012 το Στουρνάρι υπουργός στον αντιμνημονιακό (τότε) Μητρόπουλο του αντιμνημονιακού (τότε) ΣΥΡΙΖΑ.





Αν μπούρδα Λοβέρδε το θες ολόκληρο ξεστραβώσου [εδώ].

 
Και τώρα μπορείτε
να πα να γ@μηθείτε

τραλαλα τραλαλα

8 σχόλια:

  1. Γεια σου Πετράν!!! Λοιπόν από όλους αυτούς περισσότερο μου τα γύρισε τα μυαλά ο δήμαρχός μας ο Μπουτάρης γιατί βλέπω και τα χαμπέρια του μέσα στη Θεσσαλονίκη και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!!!! Δε μπορώ να σου περιγράψω τι έκανε! Πήρε την κεντρικότερη πλατεία μας τάχα να την αναπλάσει με τα χρήματα τις επιχορήγησης κι αντί να υλοποιήσει το σχέδιο του διαγωνισμού, την τσιμέντωσε όλη, πέταξε και δυο παγκάκια κι αυτό ήταν όλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα, πρέπει αν καταλάβει κάποτε αυτός ο χαζοβιόλης λαός ότι όσο περισσότερη δύναμη δίνει στον κάθε μαλάκα, τόσο περισσότερο αυτός θα την χρησιμοποιεί εναντίον του.
      Ο συγκεκριμένος, όπως και ο Καμίνης, ήρθαν (τους φέραμε) μετά βαΐων και κλάδων υποτίθεται για να διώξουμε το φαύλο παρελθόν. Οι τύποι αυτοί αποδείχτηκαν ακόμη χειρότεροι, καβάλησαν μεγαλύτερα καλάμια και πολύ γρήγορα ξέφτισαν την εικόνα του "καθαρού" που είχαμε στο μυαλό μας. Κατάντησαν σφουγκοκωλάριοι της εξουσίας.
      Και σήμερα κρατούν το θώκο απλά επειδή οι άλλοι είναι εντελώς για τα μπάζα.
      Όπως ακριβώς και ο Τσίπρας.

      Διαγραφή
  2. Πού να ξαποστάσω η γυναίκα απ' αυτή την καταιγίδα που με βρήκε;
    Σταύρο-σταύρο τον καημό μου/τον μετράω και πονώ...
    Αχ βρε Πέτρο. Δεν παρακολουθώ πια ειδήσεις και τα περισσότερα τα μαθαίνω από σένα. Και χαίρομαι που απέχω απ' αυτή την "ενημέρωση" με τις παπαριές που λέει ο καθένας.
    Η φωτογραφία του Άδωνη & το στιχάκι σου στην υφυπουργό, απάλυναν λίγο την αηδία μου απ' αυτά που διαβάζω.
    Καλό μήνα εύχομαι - όσο αυτό είναι εφικτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε εγώ παρακολουθώ ειδήσεις. Πάνε χρόνια από την τελευταία φορά. Στο διαδίκτυο διαβάζω όλες τις παραπάνω ανεκδιήγητες κοτσάνες και τις συγκεντρώνω. Συλλέγω μανιωδώς αρλούμπες από πολιτικά σκατότουβλα από μια εσωτερική ανάγκη να τους τα χώνω.
      Το χειρότερο πανυγηράκι γίνεται στα twitter και στα facebook των πωλητικών αμοιβάδων. Δεν μπορείς να διανοηθείς τι χοντροπαπάρες γράφουν. Μπορεί στα μπαλκόνια και στα τηλεπαράθυρα να πετάνε τις μαλακίες τους με μια μικρή κάλυψη, λίγο μαγειρεμένα λόγια, αλλά στον δικό τους διαδικτυακό χώρο ξεσπάνε όλη την εμετίλα του σάπιου τους "μυαλού".

      Καλό μήνα Μαρία και πάντα με υγεία. Τα υπόλοιπα θα έρθουν όποτε ξυπνήσουμε.

      Διαγραφή
  3. Πραγματικά, κι εγώ απόλαυσα την φωτογραφία με το ξεφτιλισμένο το άδωνη, κι εύχομαι λίαν συντόμως να πάρει αυτό που του αξίζει, γιατί έχει αργήσει... Το ίδιο επίσης θα ευχόμουν να πάρουν με τη σειρά τους: Μπουτάρης κλπ κλπ για να μην γεμίζω τη σελίδα, όλοι αυτοί τεσπά που αναφέρονται στο κείμενο σου! Κι άργησαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τόσα χρόνια και ειδικά τα χρόνια της κρίσης μας πατρονάρουν οι ίδιοι παπάρες. Κι όμως κάποιοι τους πιστεύουν και τους επιβραβεύουν. Η δε κατρακύλα των νέων (αν μπορεί να θεωρηθεί νέος ο Σγουρίδης, η Τζάκρη κλπ) είναι απίστευτα ταχύτατη. Τελικά δεν ήταν και τόσο νέοι, κομμάτι του ίδιου συστήματος κι αυτοί.
    Τους γυρνάω την πλάτη. Εγώ αυτούς δε θα τους κάνω μάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος θέλει να τους κάνει μάγκες βρε Σοφάκι; Φυσικά και τους γυρνάω την πλάτη.
      Είτε το θέλουμε όμως είτε όχι, αυτοί οι τενεκέδες αποφασίζουν για τις ζωές μας. Αφού δεν μπορώ να τους πλακώσω στις γρήγορες, τους τα χώνω.
      Για το γαμώτο.

      Διαγραφή