Σελίδες

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Ζε σουί μουρλοί




Όταν, προπαραμονές εκλογών, συναντήθηκα με τον αδελφό μου και τον ρώτησα τι θα ψηφίσει, μου απάντησε “Τον μαλάκα τον Τσίπρα αποκλείεται. Θα ψηφίσω το απόλυτο τίποτα και ας το ξέρω ότι είναι το απόλυτο τίποτα. Ποτάμι”.
Δεν του απάντησα. Έμεινα κάγκελο! Το μόνο που τον ρώτησα είναι να μου επαναλάβει αυτά που είπε για να δω αν παρανόησα.
Τελικά … καλά είχα ακούσει.

Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για κοινή πεποίθηση των ψηφοφόρων του Στ. Θεοδωράκη, σίγουρα όμως αυτοί που τον ψήφισαν και τον έστειλαν στη Βουλή, πριν ακόμη κλείσει χρόνο από την ίδρυση του κόμματος, δεν γνωρίζουν ούτε και σήμερα ποιες είναι οι θέσεις του σε μια σειρά ζητήματα.
Και δεν είναι μόνο οι ψηφοφόροι.
Μια βδομάδα μετά τις εκλογές ο αρχηγός Σταύρος, με την τεράστια κοινοβουλευτική εμπειρία που έχει, ξεκίνησε να κάνει σεμινάρια (με την τεράστια κοινοβουλευτική εμπειρία που έχει) προς τους βουλευτές του.

Αντιγράφω από [εδώ]: Σεμινάρια προς τους βουλευτές πραγματοποιεί το Ποτάμι, προκειμένου να ομογενοποιήσει την κοινοβουλευτική του ομάδα και να εκπαιδεύσει τους βουλευτές του κόμματος για τις επικοινωνιακές ανάγκες των νέων τους καθηκόντων.
(Σημ: η υπογράμμιση δική μου. Αυτό το ‘ομογενοποιήσει’ μου θύμισε τηλεμάγειρα)

Ο Σουλτς έχει πικραθεί με τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και δεν το κρύβει. Θα προτιμούσε στη θέση του Καμμένου το Ποτάμι που προσπαθεί να παρασύρει τη βρώμα και να εξαφανίσει τα ίχνη της διαφθοράς και της διαπλοκής. Δεν του έκατσε. Όπως και δεν έκατσε σε κανέναν μνημονιακό μαλάκα εκτός και εντός Ελλάδας, από αυτούς που αυνανίζονται στα τηλεοπτικά παράθυρα ή μέσω πληκτρολογίου.
Μόλις 4 μέρες μετά τις εκλογές τα ΝΕΑ έγραψαν [αυτό]: ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου τους είπε «θα προτιμούσα να είναι το Ποτάμι στην κυβέρνηση».
Σημ: Τα ΝΕΑ νομίζω είναι του ΔΟΛ αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

Ο Καμμένος - ο οποίος μέχρι αυτή τη στιγμή πάει πολύ καλά και μπράβο του - τον έγραψε στα παπάρια του και απείλησε με αποκαλύψεις.
Αν ξέρει και τι ξέρει μένει να αποδειχθεί. Πάντως προς το παρόν αντίδραση δεν ακούσαμε από τον γερμαναρά.
Δεν θα ήθελα ούτε να σκέφτομαι ποια εθελόδουλη πολιτική θα εφαρμοζόταν σήμερα αν είχαμε τον ποταμίσιο στο ρόλο του συγκυβερνήτη.
Αυτό που παραξενεύει τους γερμαναράδες και τους ντόπιους γλείφτες τους, είναι ότι ακούνε ΟΧΙ και μάλιστα πολλά. Αυτό που ενοχλεί ακόμη περισσότερο είναι ότι επιτέλους εμφανίστηκε μια κυβέρνηση με καθαρά χέρια. Γιατί πώς να πείσεις τώρα μια χούφτα ψεκασμένους αριστερίζοντες και ακροδεξιούς* ότι εμείς αλλιώς μάθαμε να κάνουμε τις δουλειές μας εδώ; Μπουκώναμε τα στόματα με δεσμίδες και πριν προλάβουν να καταπιούν τους μπουκώναμε και μ’ άλλες.
* Όταν λέμε ακροδεξιό εννοούμε τον Καμμένο. Ο Σαμαράς είναι κεντροδεξιός, ο δε Βενιζέλος κεντροαριστερός και σοσιαλιστής. Να τα λέμε αυτά.

Σκέφτομαι ότι δεκάδες χιλιάδες αλήτες/φασίστες/μαλάκες, σημερινοί θαυμαστές κάτι προσκυνημένων, τύπου Θεοδωράκη, Τζήμερου, άδωνι, που δεν αποφασίζουν να πάνε στο διάολο και να ξεκουμπιστούν από την πατρίδα μας παρά βρίσκονται εδώ για να την μαγαρίζουν, θα έρθει η ώρα να ταχθούν με την πλευρά όσων αγωνίστηκαν.
Πάντα αυτό έκαναν.
Όσοι από τους δωσίλογους δεν βρέθηκαν έγκαιρα μετά την Κατοχή για να τους περάσουν από στρατοδικεία, ή δεν απάλλαξαν τον τόπο ετούτο από τη θλιβερή τους παρουσία με μια σφαίρα στον κρόταφο, στη συνέχεια ανακατεύτηκαν στο πλήθος και παρίσταναν τους αντιστασιακούς.
Το ίδιο και μετά την πτώση της χούντας. Όσοι κατέδιδαν τους αριστερούς ή κυνηγούσαν τους φοιτητές, βρέθηκαν μετά να παρακαλάνε για να τους γράψει κάποιος στα κατάστιχα και να πάρουν την εθνική σύνταξη ή να χωθούν σε καμιά δημόσια θέση.

Δείγμα (γερμανικού) πατριωτισμού νο1: Γ. Φλωρίδης, επικεφαλής στο Επικρατείας του Πασόκ



Δείγμα (γερμανικού) πατριωτισμού νο2: Θ. Τζήμερος, αγνώστων λοιπών στοιχείων


Η κα Μέρκελ δήλωσε συγκινημένη για τους τζάμπα (;) ανταποκριτές της στη χώρα μας.

Οι εταίροι μάς πιέζουν λέει να πάρουμε νέο δάνειο. Διότι δεν θα τα καταφέρουμε. Δεν έχει σημασία ότι η κυβέρνηση δια στόματος Τσίπρα και Βαρουφάκη αρνείται να το πάρει, σημασία έχει ότι οι εταίροι-δανειστές-τοκογλύφοι επιμένουν να μας σώσουν.
Με το ζόρι!
Κάτι σαν το Αναγκαστικό (Κατοχικό) δάνειο ένα πράμα.
Τότε το αποφάσισαν άλλοι, ερήμην μας, εμείς δεν το θέλαμε, αλλά …το λουστήκαμε. Και το πληρώσαμε.
Η διαφορά είναι ότι αυτοί που μας εξανάγκασαν τότε να το πάρουμε, ούτε καν το αναγνωρίζουν σήμερα και δεν δίνουν φράγκο, ενώ εμείς θα αποπληρώσουμε το τωρινό υπό συνεχείς απειλές και ψευτοδιλήμματα.


Η Γερμανική πολιτική δεν άλλαξε. Τότε την έλεγαν Τρίτο Ράιχ, σήμερα Ε.Ε. Τότε μας βομβάρδιζαν η Λουφτβάφε, σήμερα οι Αγορές. Τότε δολοφονούσαν με σφαίρες και οβίδες, σήμερα με νόμισμα. Τότε φορούσαν στολές και σχεδίαζαν τις επιθέσεις πάνω σε χάρτες μέσα σε αντίσκηνα, σήμερα είναι κουστουμαρισμένοι, ανταλλάσσουν φιλιά και αβρότητες, κινούνται με καροτσάκια και πάνω σε τραπεζάρες απλώνουνε λάπτοπ.



Η πολιτική όμως δεν έχει μόνο μιζέρια. Ευτυχώς που υπάρχουν τύποι σαν τον πρώην υποψήφιο ευρωβουλευτή του Σαμαρά και νυν ποταμίσιο βουλευτή και μας κάνουν να γελάμε…

Από τον εξαίρετο Γκρινιαρόγατο

29 σχόλια:

  1. Πάντως τώρα που υπάρχει μέτρο σύγκρισης στο πως στεκόμαστε και πως διαπραγματευόμαστε, όλο και περισσότεροι συνειδητοποιούν πια ότι τόσα χρόνια οι "βασιλιάδες" ήταν γυμνοί και γελάνε μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τι είναι αυτά βρε Σοφία; Αφού ο Σαμαράς δήλωσε πως σταμάτησαν όλα τα έργα που είχαν ξεκινήσει επί των ημερών του και είπε πως ο Τσίπρας κλαίγεται στους ξένους ηγέτες.
      Ψέματα θα πει ο άνθρωπος;
      Αν έχεις φάει το φαί σου και δεν σου άρεσε, μπορεί μια χαρά να σου προκαλέσουν εμετό οι ανεκδιήγητες μαλακίες του [εδώ].
      (μη πεις ότι δεν σε προειδοποίησα)

      Διαγραφή
  2. Εμένα αυτό που με παραξενεύει ακόμα περισσότερο είναι οι ίδιοι οι υποψήφιοι του Ποταμιού.Όλοι τους έχουν από μεταπτυχιακό και πάνω και συνειδητοποιώ πως όντως είναι άχρηστα τα πτυχία μας...
    Προχθές διάβαζα τη συνέντευξη ενός χαρτογράφου που οργώνει όλα τα μονοπάτια πεζοπορίας της Ελλάδας και βγάζει τους καλύτερους οδηγούς και λες πςςςςς μπράβο του, σπουδαίος... και μετά λέει πολιτεύτηκα με το ποτάμι.. πφφφφ

    Σαν να γνωρίζεις τον τέλειο γαμπρό ένα πράμα, ωραίο, έξυπνο, καλλιεργημένο με καλή δουλειά και μετά να σου λέει '' το βράδυ κοιμάμαι με το αρκουδάκι μου...''' χαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πτυχία -το γνωρίζεις καλύτερα από εμένα- δεν σε κάνουν ούτε έξυπνο, ούτε άνθρωπο. Αν είσαι, είσαι και προτού τα αποκτήσεις.
      Όπως συνηθίζω να λέω, είναι άλλο πράγμα το να είσαι μορφωμένος και άλλο το να είσαι σπουδασμένος.
      Θα ήθελα πραγματικά να παρακολουθήσω συνομιλία μεταξύ 2 ή περισσότερων ψηφοφόρων αυτού του κόμματος, χωρίς να γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι ψήφισαν το ίδιο. Θα τους το αποκαλύψω αφού θα έχουν πρώτα πλακωθεί…

      Διαγραφή
    2. Ανδρομέδα μου!!! Πες μου ότι το επώνυμο του συγκεκριμένου αρχίζει από "Ψ", αν ναι... Άσε! Το απόλυτο ψώνιο (και το απόλυτο τίποτα!)

      Διαγραφή
  3. Θα είμαι περιεκτική ☺
    ναι ναι, με άρεσαν αυτά που γράφεις!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν θέλεις πες στον αδερφό σου πως ήταν ένας απ' αυτούς που έστειλαν στη βουλή την Χρ. Ταχιάου. Για την ιστορία θυμίζω πως η εν λόγω δημοσιογράφα, σημείωνε στο προφίλ της στο Πρόταγκον πως "Μαθαίνει μετά μανίας γερμανικά, γιατί όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει οδηγός βουνού στις Γερμανικές Άλπεις"...
    Το προφίλ της μετά τις εκλογές ¨"ομογενοποιήθηκε" και η φράση αυτή αφαιρέθηκε.
    Μπράβο μας για τις πολύ "ψαγμένες" επιλογές μας και τους εκπροσώπους που στέλνουμε στη βουλή.
    Κατά τ' άλλα, θα συμφωνήσω με όσα γράφεις κι εύχομαι να σε διαβάζει και τ' αδέρφι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύχομαι στην κυρία Ταχιάου να μάθει ταχιά τα γερμανικά και να πάει τάχιστα στις Γερμανικές Άλπεις. Αν μάλιστα μείνει εκεί να βελάζει μαζί με τις υπόλοιπες κατσίκες των Άλπεων θα μας κάνει ένα μεγάλο δώρο.
      (ο αδελφός μου δεν με διαβάζει γιατί χάλασα και έγινα ψεκασμένος)

      Διαγραφή
  5. μπραβο για τα κειμενα σας.
    μολις παρατηρησα οτι στην διπλανη στηλη στα σοφα λογια εχετε ενα κειμενο του ισοκρατη. παρακαλω οταν βρειτε χρονο διαβαστε αυτο το αρθρο του Νικου Σαραντακου για το θεμα.
    https://sarantakos.wordpress.com/2015/03/19/isocrates2-3/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον κ. Νίκο Σαραντάκο τον έχω διαβάσει αρκετές φορές. Μου αρέσουν τα άρθρα του και πολλές φορές συμφωνώ μαζί του.
      Την πιθανότητα το συγκεκριμένο απόσπασμα να μην ανήκει στον Ισοκράτη, την έχω διαβάσει και αλλού (αρκετά παλαιότερα). Δεν έχω διαβάσει τους αρχαίους, ούτε είμαι σε θέση να γνωρίζω αν όσα αναπαράγονται στο διαδίκτυο είναι αληθή ή παραποιημένα. Αν θέλετε όμως τη γνώμη μου, δεν έχει τόσο σημασία αν κάποια λόγια αποδίδονται σε αρχαίο ή σύγχρονο Έλληνα. Σημασία και αξία (για μένα) έχουν αυτά καθαυτά τα λόγια και όχι τόσο η πηγή. Θα μπορούσα κάλλιστα να αναδημοσιεύσω κάποια σωστά διατυπωμένα αποσπάσματα, ακόμη και αν είχαν ειπωθεί από "ανώνυμο".
      Την συγκεκριμένη δε φωτογραφία την βρήκα στο διαδίκτυο, δεν την δημιούργησα.
      Ευχαριστώ πάντως για το σχόλιο και τις επισημάνσεις σας.

      Διαγραφή
  6. Πες τα χρυσόστομε
    Εν τω μεταξύ δεν ακολουθούν όλοι αυτοί οι άχρηστοι και μια γραμμή, πέρα από τη γνωστή φιλογερμανική κι έντονα ανθελληνική, όχι τίποτα άλλο, αλλά για να ξέρει και η κυβέρνηση τι να κάνει...π.χ. κάνει παρελάσεις λένε ασυναρτησίες, αν δεν έκανε θα έλεγαν άλλες ασυναρτησίες..
    Είναι γελοίοι σε όλα τους...και το πασόκ χτενίζεται (επιμένει για σοβαρότητα...τι να πεις, τα λέει όλα η σιωπή)
    Άσχετο, αλλά μήπως καμάρωσες σήμερα τον Άδωνη σε νέα επεισόδια?
    Το μόνο καρτούν που ξεπερνάει κάθε μέρα και τον ίδιο του τον εαυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τόσο προβλέψιμοι και τόσο αστείοι που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιο είναι το χειρότερο.
      Θυμίζουν μια τάξη δημοτικού όπου ο δάσκαλος σηκώνει στον πίνακα τούς μονίμως αδιάβαστους μαθητές με την ελπίδα να ξέρουν να πουν μάθημα έστω και μια φορά. Ματαιοπονεί.

      Τον κωλόχαρτο δεν τον είδα. Σιχαίνομαι! Αν θες να με ξεκάνεις κι εσύ ματαιοπονείς.
      :)))

      Διαγραφή
  7. Καταρχάς να σου πω ότι υπάρχουν και χειρότερα από τον αδερφό σου το έχω ξαναπεί, όπως τον αδερφό του πατέρα μου που αρνούμαι να τον λέω θείο έχω κόψει την συγγένεια, ο οποίος ψήφισε τον Γιωργάκη (όπου Γιωργάκης ίσον ανεπρόκοπος βλαμμένος που έβαλε όλων μας το κεφάλι στον ντορβά και ακόμα πιστεύει ότι έκανε το καλύτερο, αλλά όπως έχει πει και κάποιος η βλακεία είναι ανίκητη)
    Για τους υπολοίπους δεν έχω να πω κάτι, γιατί δεν ξέρω ποιος είναι ο Φλωρίδης ο Θεοδωράκης και ο Τζήμερος (χαχαχα, Τζήμερος), έχω επιλεκτική μνήμη κουσούρι που μου έμεινε ούτε θυμάμαι από πότε!
    Για τα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου και επαυξάνω και υπομονή γιατί θα ακούσουμε πολλά ακόμα.
    Ααα έχω και επιλεκτική ακοή επίσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε Έλενα, τους συγγενείς τούς αγαπάμε και δεν τους αφήνουμε έτσι.
      Τι θα ‘λεγες να τους κλείσουμε ραντεβού στον ίδιο νευρολόγο να μας έρθει φτηνότερα;

      Διαγραφή
  8. Δεν είναι αστείο που ο Φλωρίδης μιλάει για πραγματική οικονομία, αυτός κάτι ξέρει γι' αυτό. Ξέρει ποια είναι η πραγματική οικονομία. Την περιέγραψε ο Πάγκαλος. Κατά το ήμισυ.
    Άσε τον Τζίμερο. Αυτός δεν είναι αστείος, ούτε γελοίος, ούτε μαλάκας, ούτε ένα αρχίδι και μισό. Αν και θα το ήθελε πολύ να είναι κάτι απ' όλα αυτά. Προσπαθεί αλλά μέχρι τώρα δεν τα πάει και τόσο καλά.
    Το πρόβλημα είναι, ο άλλος. Ο βόθρος που συγκεντρώνει όλη την κοπριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θα 'λεγες να πάει ο κοπριάς στον Τζήμερο και να βρουν αμφότεροι το άλλο τους μισό;
      1/2@ + 1/2@ = 1 ολόκληρο!

      Διαγραφή
  9. Λοιπόν, στο ίδιο μήκος κύματος με τον αδερφός σου, γνωστός μου, τρε φανατίκ ΝΔ όλα του τα χρόνια, "δεν του πήγαινε το χέρι" -είπε- να το ρίξει στον Τσίπρα... "θ' απέχω" -είπε- ... και έμαθα ότι τελικά ψήφισε ΧΑ! :(

    Το Ποτάμι, εκτός από πλυντήριο, ήταν και η ευκαιρία των εκτός ΝΔ-ΠΑΣΟΚ νεοφιλελέδων, να εισέλθουν στη Βουλή.
    Δεν το κατάφερε ο Μάνος (και μετέπειτα ο Σκυλακάκης / Ντοράκης), ο Τζήμερος... ε, μάζεψε όλη τη "dream team" ο Σταυράκης και τους έχωσε!

    (Άσχετο: εκείνο το "έχουμε ολοκληρωμένη πρόταση και θα την παρουσιάσουμε στις 26/1"... το μάθαμε ποτέ; Μας την απεκάλυψαν την "ολοκληρωμένη πρόταση", ή να πάω να μαζέψω τα ρούχα γιατί βρέχει κιόλας;!)

    Συμφωνώ δε, με τον τίτλο της ανάρτησής σου, όσο δεν φαντάζεσαι!

    Την καλησπέρα μου, Πέτρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μάνος, η Ντόρα και παλιότερα ο Αβραμό δεν είχαν από πίσω τους το σκανδαλώδες -στα όρια της χοντροξεφτίλας- πουσάρισμα των ΜΜΕ. Οι καναλάρχες, οι επικοινωνιολόγοι και οι γκαλοπατζήδες ξέρουν πολύ καλά και από πρώτο χέρι αυτό που ξέρουμε όλοι: τα μουμουέ μπορούν να σε ανεβάσουν στον ουρανό ή να σε ρίξουν στην κόλαση. Φτάνει να το θέλουν, φτάνει να (ή να μη) σε χρειάζονται.
      Ο (εντελώς της πλάκας) δημοσιογράφος Σταύρος, μάζεψε ό,τι του έσπρωξε κοντά του η διαπλοκή, συν κάτι (αν μη τι άλλο) περίεργους τύπους, όπως τον Αμυρά, τον τραγικά αστείο Ορφανό, τον Δήμου (εκείνη τη μεγάααααλη πολιτική προσωπικότητα που παραιτήθηκε), τον (υπάλληλο του Σαμαροβενιζέλου) Θεοχάρη, κάτι ορφανά της ΔΗΜΑΡ όπως τον Λυκούδη (χαχα), τον Ψαριανό (μπουαχαχα!) και τον Τατσόπουλο (που δεν εκλέχτηκε για να γελάμε - κρίμα).
      Το θέμα Roula είναι ότι οι ψηφοφόροι του Ποταμιού είναι κάτι απαθείς τύποι. Κάτι ψιλοκυριλέ και ‘υπεράνω’ που δεν ασχολούνται με την πολιτική και δεν παρακολουθούν τις μαλακίες ερωτήσεις που καταθέτει το (ας πούμε) κόμμα που ψήφισε. Αλλιώς δεν εξηγείται πως τα γκάλοπ, 2 μήνες μετά τις εκλογές, τους βάζουν και πάλι στη Βουλή.

      Διαγραφή
  10. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα μια πιο καλή επικοινωνιακή εμφάνιση από το Θεοδωράκη, αλλά από την πρώτη στιγμή αποκάλυψε πόσο θολό είναι το ποτάμι του... Και αλήθεια είναι επίσης ότι περίμενα ότι το θολό του πράγματος θα τον άφημε έξω από τη βουλή...
    Τι συμβαίνει στο μυαλό μου, Ακυβέρνητε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν παριστάνω τον έξυπνο, θεωρώ όμως ότι το πράγμα φώναζε! Ο άνθρωπος είναι το απόλυτο τίποτα, ένα μιντιακό κατασκεύασμα που θα υπάρχει όσο τα κανάλια τον σπρώχνουν. Όταν θα τον αφήσουν μόνο του (γιατί θα έχει βρεθεί ο επόμενος σωτήρας τους) κάτσε να δεις πόσο θα κρατήσει.

      Δεν είχε κλείσει χρόνο από την ίδρυση του κόμματος και μπήκε στη Βουλή και είχε πάρει ύφος 400 καρδιναλίων όταν μίλαγε στα μουμουέ για την μη είσοδό του στην κυβέρνηση!
      Πέρσι τον Αύγουστο ο τύπος είχε δώσει συνέντευξη στο Der Spiegel και μεταξύ άλλων είπε το ανεκδιήγητο “…δεν θα κυβερνήσουμε μόνοι μας, αλλά θα σχηματίσουμε μια συμμαχία, μια συνωμοσία του καλού.”
      Λες να πηγαίνει καλά το άτομο;

      Την επομένη των εκλογών (26/1) εξέφρασε τη δυσφορία του για την επιλογή των ΑΝΕΛ ως κυβερνητικών εταίρων.
      Και σε ξαναρωτώ: Λες να πηγαίνει καλά το άτομο;

      Πριν λίγες μέρες, στα πρώτα γενέθλια του κόμματος δήλωσε: “Δεν θέλουμε να συμμετάσχουμε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Και αν το θέλαμε θα είχε γίνει από την επόμενη μέρα των εκλογών”.
      Άσε δεν σε ρωτώ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ !!!

      Διαγραφή
  11. Η προσπάθεια της σέλφι στην τελευταία εικόνα τα λέει όλα, μα όλα!!!
    Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις!!!
    Όσο για την συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΠΟΤΑΜΙΟΥ δεν νομίζω ότι θα γινόταν ποτέ...
    Η μέρα με την νύχτα, ενώ με τον Καμμένο υπάρχουν κοινές αξίες κι ας είναι αριστερά και δεξιά... σημασία έχει η ποιότητα των ανθρώπων!
    Θα δείξει, Πέτρο μου!
    Το κείμενό σου μου άρεσε πολύ κι έχει απλές αλήθειες, που πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω. Συνέχισε να κάνεις αυτό που κατέχεις πολύ καλά και δεν είναι απαραίτητο να λερώνεις το στόμα σου με βρισιές (όχι πως δεν είναι εκτόνωση) για δαύτους. Έχεις το χάρισμα του λόγου και τα επιιχειρήματα, για να στηρίξεις τα λεγόμενά σου! Σιγά μην τους δώσεις και πάτημα να βγουν κι από πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους βρίζω μπας και πάρουν χαμπάρι πόσο κόπανοι είναι.
      Λες να καταλαβαίνουν από κάτι άλλο;
      Βλέποντας και ακούγοντάς τους αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνει το "3 πουλάκια κάθονται"...

      Διαγραφή
  12. Γεια σου, Πέτρο!.... Τι να πει κανείς για το ενεργούμενο του συστήματος και της διαπλοκής!... Ο τρελοΠάγκαλος θα χτυπούσε διάνα αν έλεγε γι αυτόν το παλιό "ο (πολιτικά) κύριος Τίποτα"....
    Στην περίπτωση δε των κατοχικών αποζημιώσεων "ξεβρακώθηκε" τελείως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποτε τον βλέπω στο κουτί ... ψάχνω να βρω τα σχοινιά που κρατούν αυτή τη μαριονέτα.

      Διαγραφή