Σελίδες

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Γελοίες ειδήσεις 31



Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 20 Φεβρουαρίου – 7 Μαρτίου 2014. 
Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – αμαρτία το να φοράς βρακί
Στην εκκλησία να έρχεστε χωρίς …εσώρουχα
Ένας πάστορας σε μια εκκλησία της Κένυας απαγόρευσε στις πιστές να φοράνε εσώρουχα όταν πηγαίνουν στην εκκλησία γιατί είναι …αμαρτία και ασέβεια.
Σύμφωνα με τον "προοδευτικό" πάστορα, οι πιστές θα πρέπει να είναι ελεύθερες σε πνεύμα και σώμα για να δεχτούν το κήρυγμα του ενώ προειδοποίησε για αυστηρές κυρώσεις σε όποια παρακούσει την εντολή του.
Μια απορία που κανείς δεν τόλμησε να ξεστομίσει ήταν γιατί μόνο οι γυναίκες θα πρέπει να βγάζουν τα εσώρουχα τους και όχι οι άντρες. Γιατί μάλλον αυτές είναι οι... αμαρτωλές!
………………………….

Ωραίο θεό λατρεύεις! Απαγορεύει τα γυναικεία εσώρουχα στους ναούς και επιτρέπει τις …χειρωνακτικές εργασίες (κοινώς μαλακιστήρι) στους παπάδες!
Και πως θα δεις ρε μάστορα ποια παράκουσε την εντολή σου;
Ρε, μήπως αντί για πάστορας είσαι σκέτος παπάρας και μας το κρύβεις;


Είδηση Νο 9 – ανεργία VS κοκό
Δικαστής απαγόρευσε σε άνεργο το σεξ
Ένας άνεργος πατέρας από τη Ζιμπάμπουε πέρασε από δίκη, επειδή δεν μπορούσε να πληρώσει τη διατροφή στην πρώην σύζυγο του με την οποία είχαν αποκτήσει ένα παιδί.
Ο δικαστής τόνισε πως το να είσαι άνεργος, δεν αποτελεί δικαιολογία για να παραμελείς τη φροντίδα των παιδιών σου. Έπειτα, συνέστησε στους άνεργους του ακροατηρίου να μην κάνουν σεξ με γυναίκες, αν δεν μπορούν να θρέψουν το παιδί που ίσως γεννηθεί.
Στο τέλος, ο δικαστής καταδίκασε τον άνεργο σε τρεις μήνες φυλακή, μέχρι να μπορέσει να βρει μία λύση και να πληρώσει τη διατροφή, απαγορεύοντας του και το σεξ.
………………………….

Άσε μας ρε Καραμήτρο που θες και γκόμενα! Μέχρι να βρεις δουλειά βολέψου μόνος σου. Τι κάνει ο πάστορας πιο πάνω; Αυτό!
(Οι διπλοθεσίτες δικαιούνται δύο;)



Είδηση Νο 8 – σας τα ‘λεγα!
Το σπέρμα κάνει τις γυναίκες ευτυχισμένες!
Αυτό είναι το αξιοσημείωτο συμπέρασμα μιας νέας μελέτης από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Στόχος των ερευνητών ήταν να διαπιστώσουν εάν η χρήση προφυλακτικού στο σεξ επηρεάζει τη διάθεση και την ψυχική υγεία των γυναικών.
Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι κοπέλες που χρησιμοποιούσαν συχνότερα προφυλακτικό είχαν περισσότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν καταθλιπτικά συμπτώματα και οι τάσεις αυτοκτονίας. Η εξήγηση που δίνουν οι ερευνητές είναι ότι το σπέρμα περιέχει ορμόνες οι οποίες απορροφώνται από τη μήτρα και επηρεάζουν θετικά τη διάθεση.
Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται τεστοστερόνη, οιστρογόνα, ωοθυλακιοτρόπος ορμόνη, προλακτίνη, κορτιζόλη (εκτός από ορμόνη του στρες, είναι και ορμόνη που αυξάνει την τρυφερότητα), οιστρόνη (βελτιώνει την ψυχική διάθεση) και οξυτοκίνη (η "ορμόνη της αγκαλιάς" ή της τρυφερότητας, που "δένει" τον άντρα με την γυναίκα).
Το σπερματικό υγρό περιέχει επίσης θυρεοεκλυτίνη που είναι αντικαταθλιπτική, μελατονίνη (είναι η ορμόνη του ύπνου) και σεροτονίνη (γνωστή αντικαταθλιπτική ορμόνη).
………………………….

Δες το ρε κούκλα μου σαν αντιβίωση. Με μια κουταλιά της σούπας αισθάνεσαι τρυφερότητα, δένεσαι με τον φαρμακοτρίφτη, αποβάλλεις το άγχος, κοιμάσαι με το σαν πουλάκι και ζεις παραπάνω.
Τρεις φορές την ημέρα πριν το φαγητό γιατί μετά δεν….



Είδηση Νο 7 – πλήρωσε για να δουλέψεις
Για να εργαστεί κάποιος στη Ryanair, πρέπει να … πληρώσει 3.000 ευρώ!
Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου και στις 25 Μαρτίου η εταιρεία Crewlink για λογαριασμό της αεροπορικής εταιρείας ξεκινά, με συνεντεύξεις, τη διαδικασία επιλογής υπαλλήλων στη Θεσσαλονίκη, που θα στελεχώσουν τα πληρώματα καμπίνας, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ο ακριβής αριθμός.
Στην ιστοσελίδα της εταιρείας αναφέρεται, πως ο υποψήφιος προς πρόσληψη υποχρεούται να καταβάλει απαραίτητα πάνω από 3.000 ευρώ! Πρέπει να δώσει 500 ευρώ για την εγγραφή στο πρόγραμμα εκπαίδευσης και 700 ευρώ για το κόστος διαμονής σε ειδικά καταλύματα δίπλα στις εγκαταστάσεις της Crewlink.
Το κόστος της εκπαίδευσης είναι τσουχτερό, καθώς ξεκινά από τα 1.749 ευρώ και φθάνει μέχρι τα 2.349 ευρώ, ανάλογα με  τον τρόπο και το χρόνο καταβολής του ποσού. Εάν ο υποψήφιος στην αρχή του προγράμματος πληρώσει όλο το ποσό, τότε υπολογίζεται στα 1.749 ευρώ. Στην περίπτωση κατά την οποία ο υποψήφιος αποτύχει στην εκπαίδευση, τότε του επιστρέφεται το συγκεκριμένο ποσό. 
Ξεκαθαρίζεται ότι το πόσο εγγραφής των 500 ευρώ δεν επιστρέφεται, ακόμα και αν ο υποψήφιος αποτύχει. Για το ποσό της διαμονής των 700 ευρώ η Crewlink δεν καθιστά σαφές τι θα γίνει στην περίπτωση μη πρόσληψης.
………………………….

Προς μαλάκα που το σκέφτηκε:
Αγόρι μου, πάρε τα χάπια σου και ξάπλωσε.
Αν δεν σε πιάσουν ζήτα ευθανασία.
Σε κάθε περίπτωση άει στο διάολο!



Είδηση Νο 6 – αυτά εννοούν ως πολιτισμό!!!
Μουσείο για ανδρικά ... μόρια
Υπάρχουν μουσεία και μουσεία προκειμένου ο κόσμος να μπορεί να αποκτά μια... σφαιρική άποψη για τον πολιτισμό! Στην Ισλανδία όμως υπάρχει και μουσείο με τα απόκρυφα μέρη ζώων.
Ο ιδιοκτήτης του μουσείου δήλωσε πως σε ένα τέτοιο μουσείο θα έπρεπε να υπάρχει και ένα ανδρικό μόριο προκειμένου η συλλογή να είναι ολοκληρωμένη. Παλαιότερα ένας ... 95χρονος είχε δωρίσει το μόριο του μετά θάνατον αλλά δεν κατάφεραν να το διατηρήσουν (πώς άλλωστε...;).
Έτσι ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να κάνει έναν διαγωνισμό για μια δωρεά. Ένας Αμερικανός και ένας Ισλανδός είναι μεταξύ των φαβορί με τον Αμερικανό να κυριαρχεί αφού δεσμεύτηκε να το δωρίσει όσο είναι ακόμα εν ζωή...
Δείτε το βίντεο!


………………………….

Τη σαύρα του 95χρονου δυστυχώς  την έχασα. Τρέχω να κλείσω από τώρα θέση για να απολαύσω το συγκλονιστικό θέαμα με την ξεραμένη μπάμια του πανηλίθιου.
Έχω πάει σε μουσεία και μουσεία! Σε μουσείο της π…. ομολογώ πως όχι!



Είδηση Νο 5 – προσοχή: εικόνες σοκ!!!
ΗΠΑ: πουλάνε θετικά τεστ εγκυμοσύνης στο διαδίκτυο
Εδώ και καιρό στις ΗΠΑ υπάρχει μια νέα συνήθεια. πωλούν θετικά τεστ εγκυμοσύνης στο διαδίκτυο! Μάλιστα οι γυναίκες κάνουν ουρά για να τα αγοράσουν για ποσά έως και 25 δολάρια το ένα.
Διαφημίσεις που κυκλοφορούν σε όλη την Αμερική υπόσχονται να δώσουν σε κοπέλες θετικά τεστ εγκυμοσύνης για να τα χρησιμοποιήσουν όπως θέλει η κάθε μία.
Όλο αυτό  ξεκίνησε από μια γυναίκα στο Buffalo της Νέας Υόρκης η οποία μάλιστα στην αγγελία εξηγεί και γιατί το έκανε. Στη συνέχεια ακολούθησε μια γυναίκα από το New Jersey και πλέον το φαινόμενο έχει εξαπλωθεί σε όλη τη χώρα.
………………………….

Απαντάμε με τη δική μας αγγελία.

  


Είδηση Νο 4 – έχουμε χιούμορ
Ζητούν βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από …
Το πρόγραμμα "Δίκτυο Κοινωνικής Κατοικίας", ένα νέο πρόγραμμα στέγασης του Δήμου Αθηναίων, που είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προφέρει υπηρεσίες στέγασης, σίτισης, ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και κοινωνικής επανένταξης σε κατοίκους της Αθήνας που στερούνται των απαραίτητων πόρων ή μέσων για την ικανοποίηση των ανωτέρω αναγκών.
Ο Δήμος Αθηναίων ζητά από τους αστέγους που θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα βεβαίωση …μόνιμης κατοικίας ή λογαριασμό ΔΕΚΟ!

 ………………………….

Για το σκοπό αυτό ο δήμαρχος έχει ξεκινήσει να αριθμεί παγκάκια, πεζοδρόμια και στοές. Για να συμπληρώσετε την αίτηση, σας δίνουμε υπόδειγμα: 

Τόπος μόνιμης κατοικίας: πεζοδρόμιο

Αριθμός: 246ο πλακάκι όπως κατεβαίνεις την Κλαυθμώνος

Μονοκατοικία ή πολυκατοικία: Χαρτόκουτο ψυγείου

Ενοίκιο: είσαι μαλάκας

(Σημ: Όποιος θέλει λογαριασμούς ΔΕΚΟ να του στείλω τους δικούς μου)



Είδηση Νο 3 – βαράει κατακούτελα
Τι προκαλεί στα αρσενικά η μονογαμία
Η υποχρέωση ενός αρσενικού να μείνει μονογαμικό, έχει μια μάλλον απρόσμενη συνέπεια: μετά από μερικές γενιές, οι απόγονοί του έχουν γίνει πιο …χαζοί!
Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα μίας νέας έρευνας, που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Λωζάννης στην Ελβετία.
Οι ερευνητές έκαναν πειράματα με μύγες του είδους "δροσόφιλα", οι οποίες φυσιολογικά μόνο μονογαμικές δεν είναι. Στο πλαίσιο των πειραμάτων, αρχικά ανέπτυξαν στο εργαστήριό τους δύο ομάδες αρσενικών μυγών, μία κανονικά πολυγαμική και μία που -με το ζόρι- έγινε μονογαμική. Μετά υπέβαλαν όλες τις μύγες, μονογαμικές και πολυγαμικές, σε πρωτότυπες μαθησιακές δοκιμασίες.
Αρχικά οι επιστήμονες δίδαξαν τα έντομα να φοβούνται μία συγκεκριμένη μυρωδιά. Στην επόμενη φάση τοποθετήθηκαν σε ένα σωλήνα που κατέληγε σε μία διασταύρωση. Στο ένα σκέλος υπήρχε η "επικίνδυνη" μυρωδιά και στο άλλο μια άλλη ουδέτερη οσμή.
Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Οι μονογαμικές μύγες ήταν πολύ πιο πιθανό να κατευθυνθούν προς την επικίνδυνη μυρωδιά από ό,τι οι πολυγαμικές, πράγμα που - κατά τους επιστήμονες - σημαίνει ότι οι μονογαμικές δεν είχαν μάθει το ίδιο καλά τι πρέπει να αποφεύγουν και τι όχι.
Με λίγα λόγια, δηλαδή, ήταν πιο… χαζές!
………………………….

Έβλεπα κι εγώ κάτι μύγες να έχουν χάσει το δρόμο τους και να χτυπάνε στο τοίχο και νόμιζα ότι χάζεψαν!
Που να ‘ξερα από τι;
Ρουτίνα ρε φίλε!
Μάγκες, γ@μάτε για να μη χανόμαστε.

 
  
Κοπελιά… (επειδή σε βλέπω που κρυφογελάς), μη χαίρεσαι! Οι επιστήμονες μίλησαν μόνο για τα αρσενικά. Άντε μπράβο!



Είδηση Νο 2 – και ΓΑΜΩ τις χώρες!
Προφυλακτικά με …μαριχουάνα
Σε άλλη μια "πρωτοπορία" προχώρησε η Ολλανδία καθώς εταιρεία με έδρα το Άμστερνταμ ανακοίνωσε ότι προχωρά στην παραγωγή και διάθεση στο εμπόριο προφυλακτικών με γεύση μαριχουάνα.
Το όνομα του προϊόντος είναι “Cannadoms” απ τη σύντμηση των λέξεων cannabis (κάνναβη) και condoms (προφυλακτικά).
Το κόστος τους ανέρχεται σε 1,5 ευρώ το πακέτο ενώ δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι το χρώμα τους είναι πράσινο.
Όπως γράφει το time.com "το μόνο ερώτημα τώρα είναι αν η προφύλαξη με μαριχουάνα είναι τελικά αξιόπιστη".
………………………….

- Jan, φέρε αγάπη μου τα πράσινα!
- Τώωωωρα! Τα κάπνισα χθες. Γ@μησέ τα. 
- Με άλλη γεύση έχουμε;
- Θες με λακέρδα, λαχανοντολμάδες ή γεμιστά; 

ΥΓ: Επισκεφτείτε και εσείς τη χώρα μας: Masturntry (Masturbation Country)




Είδηση Νο 1 – να πας στον κτηνίατρο
Ο πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας αρνείται δημοσίως ότι είναι …ερπετοειδές
Ο πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας John Key αναγκάστηκε να δηλώσει επίσημα ότι δεν είναι ένα είδος "ερπετοεξωγήινου" που αλλάζει μορφές.
Ο John Key αναγκάστηκε να κάνει αυτήν την δήλωση μετά από αίτηση ενός κατοίκου του Auckland στην Υπηρεσία Ανοικτών Πληροφοριών.
Συγκεκριμένα ο Shane Warbrooke ζήτησε από τον John Key να αποδείξει ότι δεν είναι ερπετόμορφος και δεν έχει έρθει με σκοπό την υποδούλωση ολόκληρης της ανθρωπότητας.
Καθώς το πολιτικό γραφείου του John Key υποστήριζε ότι δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις για το ότι δεν είναι ερπετοειδής, ο ίδιος δήλωνε ότι είναι 100% άνθρωπος.
"Έχω κάνει το ασυνήθιστο βήμα όχι μόνο να επισκεφτώ έναν γιατρό, αλλά και έναν κτηνίατρο, και οι δύο μου επιβεβαίωσαν ότι δεν είμαι ερπετό" είπε στους δημοσιογράφους.
"Δεν έχω μπει ποτέ σε διαστημόπλοιο, δεν έχω πράσινη στολή, δεν έχω βρεθεί ποτέ στο διάστημα και η γλώσσα μου δεν είναι υπερβολικά μεγάλη", πρόσθεσε.
………………………….

Κακή φάμπρικα ανοίξαμε!
Άντε τώρα να αποδείξει ο λατρεμένος μου πρωθυπουργός ότι δεν είναι ερπετοκαλαμάρι από τον Πλούτωνα, ο κολαούζος του ερπετοιπποπόταμος από τον Κρόνο, ο τάπας με το μαλλί καρφάκι ερπετοεξάμβλωμα από τον Άρη και το υπουργό-τουίτερ ερπετοόρχης από το υπερπέραν. 



32 σχόλια:

  1. ολα ενας προς ενα! :)
    καλημερα! (και ομοιοκαταληξια!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10) Ο Κενυάτης παπάς έχει δίκιο: δεν μπορούν οι πιστοί να φτάσουν στην κατάνυξη, όταν βάζουν στοιχήματα για το χρώμα του στριγκ της μπροστινής και για το αν φοράει σουτιέν.

    9) Πέρα απ'τις ριζοσπαστικές λύσεις, υπάρχουν και οι ρεφορμιστικές: να πηδάνε οι άνεργοι αλλά να τα πετάνε έξω. (τς τς ξεπουληθήκαμε)

    5) Γι αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να αρχίσουμε να πουλάμε και γνωματεύσεις για AIDS. Να δεις πόσο γρήγορα θα κόψουν λάσπη οι κουτοπόνηρες...

    2) Εδώ μιλάμε κυριολεκτικά για πίπες!

    1) Εδώ βρίσκει εφαρμογή το ρητό "άντε να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας".
    Προτείνω να ξεκινήσουμε το πείραμα απ' τον Βενιζέλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10) Σωστά! Αποφάσισε να απλουστεύσει τα πράγματα για να μη σπάνε την κεφάλα τους για το τι χρώμα φοράει η καθεμία.

      9) Επεμβαίνει η λογοκρισία και δεν απαντώ.

      5) Εσύ αδικείσαι! Που το σκέφτηκες αυτό ρε;;;;;

      2) Δες προηγούμενο σχόλιο (9).

      1) Ο συγκεκριμένος θα το επιβεβαιώσει.

      Διαγραφή
  3. Ποια πράγματα κάνουν ευτυχισμένους κάποιους με βάση τις γελοίες ειδήσεις:
    α) Τους ιερείς, όταν οι γυναίκες δε φοράνε εσώρουχα. Έξυπνοι!
    β) Τις γυναίκες που μισούν τους άντρες, όταν βλέπουν μόρια, πολλά μόρια στη βιτρίνα!
    γ) Τις γυναίκες που λατρεύουν τους άντρες, όταν απολαμβάνουν τα σπερματοζωάριά τους. Είναι και για θεραπευτικούς σκοπούς εξάλλου!
    δ) Τους άντρες, όταν φοράνε τα ειδικά προφυλακτικά με μαριχουάνα, γιατί αισθάνονται ότι ανεβάζουν τις γυναίκες στον έβδομο ουρανό!
    ε) Τους πολιτικούς, όταν πείθουν το λαό ότι δεν είναι ερπετά!
    στ) Τους δικαστές, όταν στερούν το σεξ από τις αδύναμες ομάδες του πληθυσμού, καθώς αισθάνονται ακόμα πιο ισχυροί οι ίδιοι!
    Α, πα, πα, πα! Πολλή ευτυχία έπεσε!!!
    Γλαύκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι περισσότερες γελοίες αυτή τη φορά έχουν σεξουαλικό περιεχόμενο. Ο κόσμος Γλαύκη μου έχει σοβαρά προβλήματα…!!!
      Μέχρι και μελέτες χρηματοδοτούνται για να ‘αποδεικνύουν’ χοντρομαλακίες! Ποιον ενδιαφέρει αν οι μύγες χαζεύουν από τη μονογαμία; Με τα λεφτά της μαλακοέρευνας θα μπορούσαν να σώσουν παιδιά της Αφρικής. Αλλά περισσότερο ενδιαφέρονται για τα σεξουαλικά του …μύγου!
      Έχει δίκιο η Σοφία. Χαζέψαμε!

      Διαγραφή
    2. Έχουν καεί πολλά εγκεφαλικά κύτταρα λόγω της υπερβολικής μας έκθεσης στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και σε κάθε είδους χημικά που εισπνέουμε ή καταναλώνουμε.
      Δεν είναι τίποτα τυχαίο!!!
      Βοήθειά μας!
      Γλαύκη

      Διαγραφή
    3. Δεν ξέρω ρε παιδάκι μου, μπορεί και να μας ψεκάζουν τελικά.
      Αλλά, πες μου, μερικοί γιατί τρώνε μεγαλύτερη δόση;
      Βγάζουν κουβάδες στην αυλή και συλλέγουν χημικό, για να τρώνε και το βράδυ που δεν πετούν τα αεροπλάνα;

      Διαγραφή
    4. Ω, ναι!
      Είναι οι εκ γεννετής "καμμένοι", οπότε παθαίνουν σύνδρομο στέρησης!!!
      Γλαύκη

      Διαγραφή
  4. Axaxaxaxaxa!Εγραψες παλι!
    Καλα απορω ποιος χρηματοδοτει αυτες τις ερευνες για το σπερμα και για τη μονογαμια της μυγας! Ειλικρινα δηλαδη!!!
    Τωρα που το σκεφτομαι, μπας και ξερει κατι που δεν ξερουμε ο τυπακος! Γιατι για τον Key δεν ξερω και δε λεω, αλλα τα δικα μας ερπετοειδη θα μπορουσαν καλλιστα να ειναι εξωγηινα! Θα εξηγουσε πολλα!!!!
    Καλο ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αργότερα δεν αποκλείεται να μας μιλήσουν για τις ευεργετικές ιδιότητες του σπέρματος στην αισθητική προσώπου. Να το βάλουν για μπότοξ! Σπεύσατεεεεεε!!!

      Για εξωγήινα δεν ξέρω, πάντως είναι σίγουρο ότι δεν είναι από την Ελλάδα. Τους διεκδικούν αμερικάνοι, γερμανοί, τούρκοι…

      Καλό Σ/Κ

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Θα φταίει η μονογαμία.
      Εγώ ήδη ξεκίνησα να ψάχνω για άλλες.
      Μύγες.

      Διαγραφή
  6. Από που να αρχίσω από τον παπά, ή από την ηλίθια έρευνα?
    Όπως τους βολεύει τις βγάζουν...μιλάμε για μεγάλη αξιοπιστία...οι μύγες ήταν περιττές...υπήρχαν τα όρνια που έκαναν την έρευνα να στηρίξουν τα αποτελέσματα...
    Κατά τα άλλα να δω τι θα σκαρφιστούν ακόμα...και πόσο πιο ηλίθιες θα γίνουν οι έρευνες....
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμη και σαν πρότζεκτ που χρηματοδοτήθηκε για να ξεκινήσει μου ακούγεται ηλίθιο!
      Δηλαδή πήγαν και είπαν στο Πανεπιστήμιο "θέλετε να μάθετε τι παθαίνει η πιστή μύγα;"
      Και δεν βρέθηκε ένας να τους πετάξει ένα θρανίο στο κεφάλι;
      Αλλά, είπαμε, αυτοί είναι ευρωπαίοι, έχουν λύσει τα οικονομικά τους προβλήματα (ειδικά οι Ελβετοί ζούνε αποκλειστικά από τις καταθέσεις -συνήθως λεφτά μαύρα- άλλων χωρών) και έχουν άπλετο χρόνο να ασχολούνται με παπαριές.
      Καλό Σαββατοκύριακο Μαρία.

      Διαγραφή
  7. Σε αφήνω προσωρινά γιατί έχω κάτι συνεντεύξεις ακόμα!Επανέρχομαι όταν μοιράσω όλα μου τα αυτόγραφα! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τη βεβαίωση μόνιμης κατοικίας το είχα διαβάσει... Το σχόλιό σου ταιριάζει γάντι!
    Για τα υπόλοιπα, υποκλίνομαι στην έρευνά σου και στα καυστικά σου σχόλια.
    Ο επίλογος κορυφαίος!
    "...ερπετοόρχης από το υπερπέραν"!!! Πού τα βρίσκεις ρε Πέτρο;;
    Να'σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπω φωτογραφίες του.
      Κάθε φορά μου θυμίζει και κάτι άλλο.

      Διαγραφή
  9. μύγες του είδους "δροσόφιλα", οι οποίες φυσιολογικά μόνο μονογαμικές δεν είναι;;;;;;;;;;;

    Μέχρι και οι μύγες δεν είναι μονογαμικές;
    Πώς να το καταπιώ ΚΑΙ αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεταξύ μας, η έρευνα παραγγέλθηκε και πληρώθηκε από τους μύγους.
      Σε τα μας τώρα;

      Διαγραφή
  10. Να δεις όταν δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικό οι γυναίκες πόσο δυστυχισμένες θα'ναι μετά από 9μήνες αυτό το ενδεχόμενο δεν το εξέτασαν?

    Καλά οι σημερινές ειδήσεις σήμερα είναι μία προς μία τέλειες
    αλλά και τα σχόλια σου τα σπάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου θύμισε το:
      πριν από 9 μήνες είχα πάει σε ένα πάρτι με τον μπαμπά και γύρισα με τη μαμά.
      :))
      Καλό σου βράδυ.

      Διαγραφή
  11. Κοίτα να δεις τι παρατηρώ εγώ τώρα ; Οι γελοίες ειδήσεις κάνουν ευτυχείς κάποιους άντρες ..ο πάστορας είχε απόλυτα δίκιο , οφθαλμόλουτρο δωρεάν ..Και καλά το σπέρμα του ό άλλος και το κάνει ότι θέλει ας μείνω αιώνια δυστυχής ... Τώρα για το μουσείο του ανδρικού μορίου , πρέπει να έχω περισσότερες λεπτομέρειες ,,,διότι αν είναι καμμιά αποξηραμένη σκουληκαντέρα , άντε και σιχάθηκα ...
    Αντε και καλό μας ξημέρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν λέγοντας 'άντρες' εννοούμε όσους απλά δεν είναι γυναίκες...
      Στο δικό μου μυαλό άντρας σημαίνει άλλα πράγματα. Και σίγουρα δεν σημαίνει βλάκας, σαχλαμαράκιας, ανώμαλος.
      Αλλά, φταίω κι εγώ. Ημέρα της γυναίκας πήγα να ανεβάσω την απανταχού βλακεία κάποιων ...ανδρών!
      Καλημέρα με χαμόγελο.

      Διαγραφή
  12. Πως να το πάρω ΄τωρα ότι δόθηκαν λεφτά για να γίνει έρευνα για το τι σεξ κάνει η μύγα!
    Ελα Χριστέ και Παναγία!
    Οτι να 'ναι!
    Δεν κοιτάνε εκεί να δώσουν λεφτά στα παιδιά του πολέμου ή σε κανέναν άστεγο η μύγα μας μάρανε!
    Η τρέλα δεν πάει στα βουνά καλά λεει η καλή μας παροιμία!
    Την καλημέρα μου Πέτρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάλι προσπαθώ να φανταστώ τον επιστήμονα να παρακολουθεί τις μύγες όταν απαυτώνονται!
      Γυρνώντας στο σπίτι τι είπε στη γυναίκα του;
      "Αγάπη μου, έφερα κασέτα με τσόντα από μύγες";
      Έλενα, όσο και αν δεν μας αρέσει, σε αυτή την "πολιτισμένη" Ευρώπη ανήκουμε. Τουλάχιστον στα χαρτιά.
      Καλή Κυριακή να έχεις.

      Διαγραφή
  13. Επέλεξα να έρθω εδώ πριν τον ύπνο, για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μου!
    Φιλακιααναρτησηωραιατοπεντεολαταλεφτα! Καλό ξημέρωμα! χχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να βλέπετε όλες σας ότι υπάρχουν και αντίμετρα!!!
      Αν και αυτό που πρότεινε ο Γαλάτης θα ήταν η χαριστική βολή! :)))

      Διαγραφή