Σελίδες

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Πρωτογενές πλεόνασμα βλακείας 2013


Φωτο από http://antistachef.wordpress.com/

Αυτό που έχει σημασία και πρέπει να θυμάσαι είναι ότι θα μοιραστεί εφάπαξ από ένα πεντακοσάρικο έως χιλιάρικο με εισοδηματικά κριτήρια σε μακροχρόνια ανέργους, χαμηλοσυνταξιούχους και ένστολους ως επίδομα αλληλεγγύης.

Οι μακροχρόνια άνεργοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι πρέπει να είχαν το 2012 εισόδημα έως 10.000€. Υπολόγισε ότι ως εισόδημα μετριέται και το αυτοκίνητο, το σπίτι, το χωράφι, το κοτέτσι… για να καταλάβεις πόσους αφορά και για τι ποσό μιλάμε.
Οι ένστολοι που το δικαιούνται πρέπει τον περασμένο Ιανουάριο να έπαιρναν έως 1.500€ μικτά.

Όλοι οι πιο πάνω πρέπει να αισθάνονται ιδιαιτέρως τυχεροί, μιας και για να πάρουν αυτό το 500ρικο συνωμότησε το σύμπαν, ευθυγραμμίστηκαν οι πλανήτες και ταυτόχρονα κυβερνούσε η Μέρκελ ο Σαμαράς. Είχαμε την τύχη ως λαός μετά από το επαναλαμβανόμενο φίκι-φίκι που τελειωμό δεν έχει να φτάσουμε την προηγούμενη χρονιά σε πρωτογενές πλεόνασμα και ταυτόχρονα τη φετινή να έχουμε εκλογές (αλλιώς θα σου ’λεγα τι θα ‘παιρνες!). Ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών θα διεξαχθεί στις 18 Μαΐου και ο δεύτερος – μαζί με τις ευρωεκλογές – στις 25 Μαΐου. Μια εβδομάδα πριν τις πρώτες, στις 9 του Μάη, θα μοιραστούν τα 500ρικα.
Κάτι μου λέει ότι αν είχαμε εκλογές κάθε χρόνο, τότε κάθε χρόνο θα βγάζαμε λαγούς από καπέλα.




Σύμφωνα με το Υπ.Οικ το πρωτογενές πλεόνασμα για το 2013 έφτασε τα 2,9 δισ. Άλλοι βλέπουν ένα δισ. μακρύτερα, ανάλογα  όχι πως διαβάζουν τα νούμερα αλλά τι πίνουν. Όποιος είναι μαζόχα ας κάτσει να ψάξει τι ποσά έχουν ανακοινώσει κατά καιρούς και πόσες φορές ο καθένας διέψευδε τους άλλους και τον εαυτό του. Τα ποσά εναλλάσσονταν πιο γρήγορα απ’ ότι τα μπαλάκια στην κληρωτίδα του τζόκερ.

Και το ποσό κλήρωσε. Εσύ που έχεις να δουλέψεις 3-4 χρόνια (λέγε με Καστελόριζο) λόγω της επιτυχούς πολιτικής των μνημουνίων, αλλά και εσύ που δούλεψες μια ζωή πληρώνοντας εισφορές σαν μαλάκας και τώρα για σύνταξη σού γεμίζουν ένα πλαστικό του καφέ με κέρματα θα σου δώσουμε επίδομα γιατί …
Γιατί είμαστε αλληλέγγυοι βρε κουτό!

Ο λόγος που από όλες τις κατηγορίες των εργαζομένων μόνο οι ένστολοι θεωρήθηκαν αδικημένοι ίσως να είναι το γεγονός ότι η πολύ μεγάλη τους πλειοψηφία ανέκαθεν ψήφιζε Ν.Δ., ενώ τα τελευταία δύο χρόνια πολλοί μετακινήθηκαν στη μαμά χρυσή αυγή.
Μπρρ ... μπρρ, πίσω στο μαντρί γιατί νύχτωσε.

Το πρωτογενές πλεόνασμα για το οποίο πανηγυρίζει ο Σαμαροβενιζέλος προέκυψε επειδή για το 2013 …“κατόρθωσαν” (γκουχ γκουχ, πνίγηκα!) να έχουν περισσότερα έσοδα και λιγότερα έξοδα.
Πως επιτυγχάνεται αυτό; Πολύ απλά σταματάς να πληρώνεις τα χρέη σου ενώ ταυτόχρονα το μόνο που κάνεις είναι να μαζεύεις φόρους. Το ότι θα κληθούν οι επόμενοι να πληρώσουν τα δικά σου … “πλεονάσματα” προφανώς και δεν σε ενδιαφέρει. Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να καταγγέλλεις τους προηγούμενους πως συσσώρευσαν χρέη δεκαετιών που καλείσαι εσύ να πληρώσεις. Όταν εσύ κάνεις ακριβώς το ίδιο στους επόμενους τότε αυτό λέγεται πρωτογενές πλεόνασμα.


Να ομολογήσω εξαρχής πως ποτέ μου δεν πήρα διακρίσεις στη Μαθηματική Εταιρεία. Για το λόγο αυτό παρακαλώ να μου συγχωρέσουν οι κυβερνητικοί υπάλληλοι της Μέρκελ την αφελή μου τοποθέτηση.
Έχω την εντύπωση πως όταν στραγγίζεις τον ελληνικό λαό και τον βάζεις να πληρώνει όποιο απίθανο γαμωχαράτσι σου κα#λώνει, είτε αυτός είναι εργάτης, είτε υπάλληλος, αγρότης, άνεργος, επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης, συνταξιούχος… (εξαιρούνται όσοι σε αυτή τη χώρα έχουν λεφτά), τότε δεν μπορείς να υπερηφανεύεσαι πως δημιουργείς πλεονάσματα.
Η δική μου, μαλακισμένη για εσάς λογική, λέει πως πλεονάσματα δημιουργούνται όταν γίνονται επενδύσεις, ανοίγουν εργοστάσια, δουλεύει κόσμος και δεν τον επιδοτείς με φιλοδωρήματα του ΟΑΕΔ, παράγεται νέο χρήμα, γίνονται εξαγωγές και εισροή συναλλάγματος. Όταν ανοίγεις τους ξένους κουμπαράδες και κατάσχεις όσα θέλεις επειδή απλά μπορείς, όταν το μόνο που κάνεις είναι να γυρίζεις γύρω γύρω τα ίδια χαρτονομίσματα, δεν μπορείς να υπερηφανεύεσαι για πλεονάσματα. 
Αν είναι να παίρνεις από εμένα ένα 500ρικο και να το δίνεις στον χαμηλοσυνταξιούχο πατέρα μου για να μου καμώνεσαι πως αντικαθιστάς τις αδικίες, άντε και γαμήσου. Μπορούσα να του το δώσω κι εγώ που δεν ζητάω ψήφους. Να μου έχει εμένα υποχρέωση!

Οι υπάλληλοι του Αλαφούζου είναι αυτοί που ανέκαθεν πλειοδοτούσαν την κυβέρνηση της συμφοράς. Μετά την προχθεσινή παπάρα με τους 100.000 που θα βρουν δουλειά στην ‘επένδυση’ του Λάτση στο Ελληνικό, ο Σκάι-διάολο ξαναχτυπά.


Μάλλον θα πρόκειται για τυπογραφικό λάθος, αλλά τουλάχιστον γελάσαμε βρε Αυτιά με τις εξυπνάδες που γράφουν κάτω από τη φάτσα σου. Αλλά και εσύ που κοιτάς συνέχεια το μόνιτορ δεν είπες λέξη. Για Αυτιά σε είχα, όχι για γκαβό!

Όποιος νομίζει ότι του κάνω πλάκα ή είναι προϊόν μοντάζ δεν έχει παρά να μπει στην ιστοσελίδα του Skai.gr, στην ενότητα ‘Ειδήσεις’ και να αναζητήσει την εκπομπή “Magazino” της 19/3/2014. Στο 4:50 ο Αυτιάς μιλάει για πλεόνασμα 950 εκατ. και ο τύπος στο κοντρόλ καταλαβαίνει …δισεκατομμύρια!
Επειδή το χρέος μας έφτασε αισίως τα 337 δισ. και σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Σκάι-διάολο το πλεόνασμα τα 950 δισ., ο Σκάι-διάολο όχι μόνο κατάφερε να είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που δεν χρωστάει τίποτα, αλλά και να μας περισσεύει μια εξακοσαρού να μοιραστούμε! 

Με μια διαίρεση αναλογούν στη δική μου οικογένεια περί τα 280 χιλιάρικα.
Από πού εισπράττω;;;

22 σχόλια:

  1. Εγω παλι βλεπω οτι λιγο πριν τις εκλογες δινονται στους πολιτες οικονομικες ... πως να το πω; ενισχυσεις; κινητρα; Και σκεφτομαι...ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ;;; ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ; Καταλαβαινεις πιστευω... σε μια χωρα με πολιτες ΠΟΛΙΤΕΣ ουτε 500 ουτε 5000 ευρω επιδομα δεν θα εφτανε για να μαζεψει τους ψηφοφορους πισω στο μαντρι, αν δεν συνοδευοταν απο γενικοτερα καλη κοινωνικη πολιτικη, πολιτισμικα, παιδεια, υγεια κλπ. Αλλα τοσο ΜΑΛΑΚΕΣ ειμαστε, τοσο ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ μας φερονται!
    Αει σιχτιρ πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγο πριν τις εκλογές μοιράζεται κουτόχορτο. Άλλοι το παίρνουν με το κουταλάκι, άλλοι με τη σέσουλα, άλλοι με τον κουβά, άλλοι γεμίζουν την πισίνα τσαλαβουτάνε και ταυτόχρονα το τρώνε και άλλοι παραχόρτασαν και το αποφεύγουν.
      Η κυβερνητική συμμορία στηρίζεται στο γεγονός ότι οι ηλικιωμένοι είναι οι πιο σταθεροί ψηφοφόροι τους, άρα η αναγκαία κομματική πελατεία, το target group - που λένε και τα αμερικανάκια.
      Όταν εξακολουθούμε να έχουμε 1,5 εκατ. ανέργους, όταν το 18% των Ελλήνων δεν έχει να φάει τίποτα (έκθεση ΟΟΣΑ), όταν όποιος έχει δάνειο σε λίγο δεν θα έχει σπίτι, τότε ας δώσει 500 ευρώ μόνο για φέτος (1,36/ημέρα=μια τυρόπιτα) στο 1/10 του πληθυσμού και ας τρέξουν πάλι όλοι μαζί να τους ψηφίσουν.

      Διαγραφή
  2. Τα είπε όλα η πεταλούδα μας : μα πόσο μαλάκας λαός ΕΙΜΕΘΑ;;;;;;;;;;;;;;;;
    Άσε τι έχουν δει τα ματάτσια μου τα τσαχπινογραγαλιάρικα αυτές τις μέρες που ξεκίνησαν τα αρπακτικά για τις ψήφους; και είναι νέα παιδιά...Έλεος!
    Δεν αντέχω άλλο τούτη τη χώρα τόσο που την αγάπησα!!!!
    Καλό βράδυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ όταν βλέπω νέα παιδιά να μοιράζουν κομματικά φυλλάδια κάτι με πιάνει!
      Σε μια πιτσιρίκα που μοίραζε κάτι μπροσούρες του ΚΚΕ της είπα τις προάλλες να κρατάει πισινή για να μη προδοθεί και πήγε να με φάει.
      Μετά το μετάνιωσα.
      Άσε λέω να φάει τις χαστούκες της κι ύστερα θα καταλάβει πως το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο.

      Διαγραφή
  3. Μην έχεις και πολύ σίγουρο το κατώτερο και το ανώτερο ποσό που θα δώσουν. Τα έχουμε ξαναπεί, δεν αλλάζουν έτσι εύκολα οι νοοτροπίες.
    Όσο για τους κολλημένους ψηφοφόρους, άστο καλύτερα.

    Ευτυχείτε! που έλεγε και ο Στέας.
    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην είσαι μίζερος. Αυτή τη φορά θα δώσουν. Κάτι ψιλομαλακίες που έλεγαν οι δουνουτούδες τελικά κάμφθηκαν, μόλις συνειδητοποίησαν ότι στο ελλάντα οι ιθαγενείς θαμπώνονται ακόμα με τις χάντρες.
      Το ότι μόλις περάσουν οι εκλογές θα αρχίσει νέος γύρος πηδήματος πολλοί δείχνουν πως δεν τους ενδιαφέρει, μιας και θα πάρουν το 500ρικο. Οι υπόλοιποι λέω να κάνουμε ησυχία μήπως μπούμε στη σειρά και την επόμενη φορά πάρουμε κι εμείς κάτι.

      (Σημ: Στις εκλογές δεν ισχύει το ‘Ευτυχείτε’. Το ‘Μ@..κιστείτε’ ταιριάζει καλύτερα.

      Διαγραφή
  4. Για τρία μηδενικά παραπάνω κάνεις έτσι;
    Αστείο ποσόν!
    Αστείοι όλοι τους κι πιο αστείοι αυτοί που θα τσιμπίσουν και πάλι το δόλωμα...
    Περαστικά μας και πάμε γι άλλα (Καστελόριζα)!
    Φιλιά Πέτρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με μηδενικά δεν ασχολούμαι. Απόδειξη ότι δεν ψηφίζω κανέναν τους.

      Παρεμπιπτόντως, πολύ όμορφο το Καστελόριζο!
      Όμως από εκείνη την αποφράδα ημέρα, πέφτει πολύ …σπανακόρυζο.

      Διαγραφή
  5. Τώρα θα σου έλεγα από που εισπράττεις, αλλά δεν μου το επιτρέπει η αγωγή σου! Η γαμοκυβέρνηση άφησε απλήρωτους τους ιδιώτες και, όσους τους πλήρωσε, τους τα έδωσε μειωμένα, "γιατί έτσι" ήταν η απάντηση.. Στη δουλειά μου έμαθα από συνεργάτες ιδιώτες, ότι η γαμωβουλή ψήφισε ένα νομοσχέδιο που άλλαξε το χρονικό περιθώριο πληρωμής των ιδιωτών, χωρίς να ενημερώσει τους ιδιώτες!! Καταπληκτικό;;; Αποτέλεσμα;..να πηγαίνουν να πληρωθούν μέσω ηλεκτρονικού συστήματος και να τους λέει το γαμομηχάνημα, "σόρυ, αλλά έληξε η ημερομηνία υποβολής του αιτήματος"! Τα λαμόγια του κερατά έβαλαν επίσης τον Όλι Ρεν να λέει για την υποβολή αίτησης των εν δυνάμει συνταξιούχων(Ελλήνων!!), πως ΔΕΝ θα εγκριθούν τα αιτήματα τους, "γιατί έτσι"! Τι εννοείς ρε παπάρα;;; Εμ, φεύγει ο άλλος με/για σύνταξη, εμ, τον αφήνεις ΑΝΕΡΓΟ;;; Το κατάλαβα καλά ρε τσογλάνια ανθρωποειδή;; Το καλύτερο όμως από όλα, είναι πως ο μαλάκας ο λαός ανεβάζει τα ποσοστά του Σαμαρά, οπότε τόση ώρα χάνουμε τα λόγια μας... Καληνύχτα Ελλάδα..τα θέλει κι εσένα ο κώλος σου!

    Υ.Γ Δεν έχεις παράπονο, υπήρξα σεμνή και ταπεινή, σαν τη νουδου του Κωστάκη, που, οσονούπω θα γυρίσει με δόξα και τιμή.... Ουφφφφφφφφ! Μήπως να πηγαίναμε άλλη μια "τι είναι άντρας;"..... πολύΟΑΦ...μας έκανες την καρδιά περιβόλι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε κοπελιά, ακόμα δεν έχω πληρωθεί μια εφημερία που έκανα στις 25 Αυγούστου! Μιλάμε για 30 περίπου ευρώ!
      Όταν ρώτησα στη Μισθοδοσία μού απάντησαν ότι …δεν έχουν λεφτά! Μετακυλύουν τις υποχρεώσεις σε επόμενους μήνες … και σε επόμενους … και σε επόμενους για να βγάζουν πρωτογενείς μαλακίες!!!
      Διάβασα τι είπε ο Ρεν. Φτάσαμε στο σημείο αυτός ο λιγδιάρης υπάλληλος των αγορών να αποφασίζει ποιος έλληνας θα βγει στη σύνταξη.
      Μη με φουντώνεις γιατί δεν έχω λεφτά ούτε για τα γαμόσημα που πουλάει ο αρχιμαλάκας.

      Διαγραφή
  6. Να προσθέσω μόνο για τους ένστολους ότι εκτός από ψηφοφόροι δικοί τους και της ΧΑ, στις μέρες μας είναι περισσότερο απαραίτητοι από ποτέ για την εκτέλεση όλων των αντιλαϊκών μέτρων είτε με τη μορφή της καταστολής των αντιδράσεων είτε τελευταία και ως φοροεισπράκτορες (σε σταματάνε για μια απλή εξακρίβωση στοιχείων, είναι συνδεμένοι με το ΤΑΧΙS κι έτσι και βρουν ότι χρωστάς σε κρατάνε και πας αυτόφωρο. Την πατάξαμε την εγκληματικότητα, πατριώτη!). Είναι να μην τα κανακεύεις τα παιδιά; (θα πάρουν και αναδρομικά, το ΣτΕ έβγαλε αντισυνταγματικές τις μειώσεις των μισθών τους ή ένα μέρος αυτών, δε θυμάμαι καλά. Το ίδιο δικαστήριο έβγαλε συνταγματικό το κούρεμα των ομολόγων. Έχω μπερδευτεί. Τελικά τι επιτάσσει το "δημόσιο συμφέρον"; να κόβεις ή να μην κόβεις;)
    Πάντως, δεν μπορείς να πεις, το χρήμα γυρίζει. Στο παίρνουν από τη μια τσέπη και στο επιστρέφουν στην άλλη υποπολλαπλάσιο.
    Πάντως τώρα που το σκέφτομαι, δε θα 'ταν άσχημο να γίνονται εκλογές κάθε χρόνο! Ξέρεις τι πλεονάσματα θα βγάζαν τότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο στόκος είναι αυτός βρε Σοφία που θα πάρει ένα 500ρικο και θα βαράει καλύτερα; Τι περισσότερο θέλει για να αντιληφθεί ότι τον θεωρούν σκατόμπατσο της τελευταίας υποστάθμης και τον χρησιμοποιούν;
      Εγώ αυτό το λέω ξεδιάντροπο χρηματισμό!!! Αισχίστου μορφής χαρτζιλίκι σε αμόρφωτους υπάνθρωπους. Γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι σε γενετικά μεταλλαγμένες κότες.
      Θα το καταλάβαινα αν η αύξηση δινόταν στα παλικάρια της πολεμικής αεροπορίας που παίζουν τις ζωές τους, ή στο προσωπικό των ακταιωρών που περιπολούν στα σύνορα.
      Δεν είμαι εναντίον στο να παίρνει μια ομάδα εργαζομένων αυξήσεις στο μισθό της, ακόμη και όταν αυτό προέρχεται από δικό μου στύψιμο. Είμαι όμως ενάντια στη λογική τού να χρησιμοποιούνται στοχευμένα αυτές οι αυξήσεις σε ομάδες απαραίτητες στο σύστημα.

      Διαγραφή
  7. Τώρα κατάλαβες γιατί δε θέλουν να γίνοντια εκλογές κάθε τρεις και λίγο;
    Γιατί είναι η μόνη χρονιά που αναγκάζονται να δώσουν κιόλας.
    Ενώ με το σύστημά μας, τριάμιση χρόνια δίνουμε και παίρνουμε μονάχα 6 μήνες!

    Και τελοσπάντων, αφήστε τα αυτά και απαντήστε στο μείζον ερώτημα που έθεσε ο Άδωνις: "Με τον Σαμαρά κωλόχαρτο έχετε; Έχετε! Θα είχατε με τον Τσίπρα;"
    Πριν αυτοκτονήσετε γελώντας, λύστε του την απορία, δωρίζοντάς του από ένα (χρησιμοποιημένο...)
    Μπλιαχχχ έγινα σιχαμερός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ρε!!! Δεν το κατάλαβα!!! Έτσι που το πάνε εγώ πότε θα πάρω αύξηση;;; Θα περιμένω μια ολόκληρη τετραετία να γίνουν εκλογές και επειδή είναι απόλυτα σίγουρο ότι δεν θα γίνουν στα 4 χρόνια και θα προκηρυχθούν εκτάκτως, εγώ μια ζωή θα παίρνω τον πούλο; Πρέπει να γίνω συνταξιούχος, ανάπηρος, άνεργος ή μπάτσος για να πάρω το 500ρικο; Κακέ!

      Το άδωνι έχει την τιμητική του στις επόμενες «Γελοίες Ειδήσεις». Γιατί το αποκάλυψες;

      Διαγραφή
  8. Δεν νομίζω οτι υπήρξε πραγματικό πλεόνασμα σοβαρό, δηλ πάνω απο 50-60 μύρια, και αυτο που γίνεται με τα πεντακοσάρικα ειναι παλιά λογική ΝΔ του '60 που εφάρμοσε και ο "κουρασμένος βούδας" το 2007 με τα τριχίλιαρα..
    Υποθέτω θα ειπαν με την τρόϊκα οτι
    - κοίτα να δεις περισσεύουνε κάτι ψιλά, τι να τα κάνω ;
    - Χμ δώς τα στο χρέος να ξεμπερδεύεις γληγορότερα.
    - Δεν τα δίνουμε αυτά και κάμποσα ακόμα στον κόσμο (ψηφοφόρους) και μετά τις Εκλογές θα τους πάρουμε περισσότερα ολονών.
    - Α δεν ξέρω, εγω θέλω να φέρεις λεφτά.
    - Θα φέρω, μες στο καλοκαίρι θα τους χώσω ενα νόμο την ωρα που κάνουνε τα μπάνια τους και θα φέρω στα επόμενα 3 χρόνια 500 μύρια.
    - Ορκίζεσαι ;
    - Αμε, μά την μΠαναϊα.
    - Καλά, δώσε οσα θες αλλά θέλω τόσα κι άλλα τόσα να εχεις το Δεκέμβρη.
    - Με τη βοήθεια της Παναγιάς σερ Τόμσεν θα τα εχω, ορκίστηκα αφού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι και σε διαβάσουν τα ξεφτέρια της κυβέρνησης θα τα γυρίσουν όλα ανάποδα να δούν που έχεις βάλει τα μικρόφωνα!
      Γεια σου ρε Τζονάκο. Σα να ήσουν μπροστά και παρακολουθούσες αυτή την παράσταση του Καραγκιόζη.
      Τα σέβη μου φιλάρα.
      (μόλις έχεις νέα από τον kοulpa παρακαλώ ενημέρωσε)

      Διαγραφή
  9. Α, ρε "νούμερα", νούμερα μάς καταντήσατε!!!
    Καλημέρα, λοιπόν, και στην οικονομική, ε, αριθμητική άνοιξη, ήθελα να πω!!!!
    Έτσι βγάζω και εγώ όσα πλεονάσματα θέλεις και όποτε θέλεις!!!
    Τι έιναι; Ένα πλήκτρο δρόμος είναι καλέ...
    Ουστ, πια!!!!
    Γλαύκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μωρέ, εκεί που τρώγαμε κάτι σπαλομπριζόλες μας έπεσε μια στο πληκτρολόγιο και πατήθηκαν μερικά νούμερα. Απλά είχαμε λάδια στα χέρια και δεν πατήσαμε το delete. Μετά τις εκλογές που θα σκουπίσουμε τα χέρια θα το διορθώσουμε.
      Καληνύχτα Ελλάδα. Οι χορτάτοι σε χαιρετούν.

      Διαγραφή
  10. Γνωστό το κολπάκι με τα ψίχουλα ένα τέτοιο επίδομα δεν έδωσε και η προηγούμενη κυβέρνηση για να γλυκάνει τους άνεργους και μετά τους έκοψε τον κώλο!
    Μπα που κακό χρόνο να'χουνε ολοι οι κλέφταράδες και μαζί αυτοί που θα τσιμπήσουν και θα τους ματαψυφίσουν πάλι πιστεύοντας τους ότι δεν θα υπάρξει άλλο μνημόνιο.
    Το μεροκάματο από 25-30 πότε έχουν σκοπό να τ'ανεβάσουν με τέτοια ανεργία??
    Να κατέβει μπορεί για ν'ανέβει με τίποτα!

    Αν τα εισπράξεις εσύ σφύρα και σε'μας
    να πάρουμε σειρά!

    Φιλιά ζεστά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως καταλαβαίνουμε όλοι το γνωστό κολπάκι δεν το αλλάζουν είτε επειδή πάντα πιάνει, είτε επειδή δεν έχουν άλλο.
      Χωρίς παρεξήγηση, μόλις τα πάρω δεν θα σου πω τίποτα. Θέλω να περισσέψουν για να πάρω και του χρόνου.

      Διαγραφή
  11. Αχ τι γίνεται στη χώρα της ανάπτυξης όταν πλησιάζουν οι εκλογές...τα νούμερα αποκτούν άλλες διαστάσεις!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες που γκρινιάζατε; Λεφτά θα μοιράσει ο άνθρωπος για να του τα επιστρέψουμε με τους νέους φόρους.
      Και μετά θα κοιτάμε όλοι τον ουρανό με ανοιχτό το στόμα περιμένοντας να πέσει το νέο πλεόνασμα.
      Καλή εβδομάδα με πολλά πολλά λεφτά να 'χουμε.

      Διαγραφή