Σελίδες

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Γελοίες ειδήσεις 9



Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 17-23 Μαΐου  2013. Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – βρώμικη υπόθεση
Τους αθώωσαν επειδή μύριζαν τα πόδια τους...
Δυο Μαροκινοί που ζουν μόνιμα στο Βέλγιο και ήταν ύποπτοι για ...εμπορία ναρκωτικών αθωώθηκαν από το δικαστήριο λόγω της οσμής των ποδιών τους!!!
Ο δημόσιος κατήγορος ζήτησε ποινή φυλάκισης οχτώ μηνών για τους δυο άντρες που συνελήφθησαν να αγοράζουν βορικό αλάτι σε μεγάλη ποσότητα. Το βορικό αλάτι χρησιμοποιείται κυρίως από εμπόρους ναρκωτικών για να διαλύουν τη κοκαΐνη πριν τη πουλήσουν στην αγορά. Οι δυο κατηγορούμενοι όμως έπεισαν το δικαστή πως το βορικό αλάτι χρησιμοποιείται από την κοινότητα των Μαροκινών για να θεραπεύει την οσμή των ποδιών.
Μάλιστα δήλωσαν πως οι σύζυγοι τους έστειλαν να αγοράσουν το εν λόγω προϊόν αφού δεν μπορούσαν πια να αντέξουν την μυρωδιά. Ο δικαστής πίστεψε τους δυο άντρες και τους αθώωσε.

Ως ύποπτα θα ελεγχθούν το βρώμιο, η βρώμη, οι βρωμούσες, η Μπόχαλη της Ζακύνθου, ενώ όλα τα χαλιά μπουχάρα θα περάσουν ΚΤΕΟ.


Είδηση Νο 9 – μαγική χώρα
Η Σουαζιλάνδη απαγορεύει στις μάγισσες να πετούν πάνω από τα 150 μέτρα!
Οι μάγισσες με τις ιπτάμενες σκούπες που πετούν πάνω από τα 150 μέτρα θα υπόκεινται σε σύλληψη και βαρύ πρόστιμο (35.000 λίρες), σύμφωνα με ανακοίνωση της πολιτικής αεροπορίας της Σουαζιλάνδης.
Η μαγεία και ιδιαίτερα η μαύρη μαγεία, αποτελεί πολύ σημαντικό στοιχείο στην καθημερινότητα του πληθυσμού της μικρής Αφρικανικής χώρας.
Δεν είναι λίγες οι φορές που οι αποφάσεις της κυβέρνησης, ειδικά σε οικονομικά και φορολογικά θέματα έχουν προέλθει ύστερα από συμβουλές των μαγισσών, προκειμένου αυτές να βοηθήσουν τη χώρα να ξεπεράσει σοβαρά προβλήματα και να ορθοποδήσει.

Οι μάγισσες:
1. Θα υποβάλλουν σχέδιο πτήσης
2. Θα σταματούν σε ελέγχους της ιπτάμενης τροχαίας
3. Θα αμολάνε καλούμπα με διαγράμμιση για να μετράμε το ύψος
4. Θα αντικαταστήσουν τις παλιές σκούπες με νέες αντιρρυπαντικής τεχνολογίας
5. Δεν θα οδηγούν πιωμένες, δεν θα πετούν τα τσιγάρα έξω (κάτω), θα φορούν υποχρεωτικά ζώνη και δεν θα οδηγούν με το χέρι στο παράθυρο



Είδηση Νο 8 – λεφτά υπάρχουν
Πλούσιοι προσλαμβάνουν ανάπηρους για να γλιτώνουν …την ουρά!
Σοκ προκαλεί δημοσίευμα της New York Post, σύμφωνα με το οποίο πλούσιες οικογένειες από το Μανχάταν, εκμεταλλεύονται άτομα με αναπηρία, για να …γλιτώνουν την ουρά στη Disney World!
Όπως αποκαλύπτει η New York Post, άνθρωποι που έχουν χρήματα για χάσιμο, αλλά όχι και για χρόνο «προσλαμβάνουν» μόνο για λίγες ώρες άτομα με ειδικές ανάγκες και τα δηλώνουν ως συνοδούς των οικογενειών τους. Ο λόγος; Για να περάσουν μαζί με τα παιδιά τους πρώτοι και να μη χάσουν το χρόνο τους εξαιτίας της πολύωρης αναμονής για τους ...κοινούς θνητούς.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι τιμές γι’ αυτή τη «δουλειά» κυμαίνονται από 130 δολάρια την ώρα ενώ για οχτώ ώρες ξενάγησης φτάνουν τα 1.040 δολάρια!
«Η κόρη μου χρειάστηκε μόλις ένα λεπτό για να μπει στο "It’s a Small World". Τα άλλα παιδιά έπρεπε να περιμένουν πάνω από 2,5 ώρες», είπε μια μητέρα που προσέλαβε έναν οδηγό με ειδικές ανάγκες μέσω του Tours Dream της Φλόριντα.

Ουρές έξω από οργανώσεις Α.Μ.Ε.Α για την πρόσληψη ανάπηρου, προκειμένου το πλούσιο κωλοπαίδι να δει πρώτο  το Γκούφυ.
Ας μη κάνουμε συγκρίσεις με άλλα παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο πως γεννιούνται, ζουν και πεθαίνουν.
Αλλά, πες μου ρε Θεέ, γιατί τα λεφτά πηγαίνουν σχεδόν αποκλειστικά σε χοντρομαλάκες;;;
(έχω την απορία από μικρός)



Είδηση Νο 7 – ο σύζυγος είχε την ιδέα;
Τι σύστησε γιατρός σε μια ασθενή του
Ο γιατρός J. Peter Zegarra τιμωρήθηκε από το ιατρικό συμβούλιο της Καλιφόρνια μετά από την περίεργη διάγνωση και πρόταση που έκανε σε μια ασθενή.
Ο γιατρός, πρωκτολόγος στην ειδικότητα, πρότεινε στη γυναίκα να κάνει δυο φορές την εβδομάδα στοματικό έρωτα στο σύζυγό της προκειμένου να ξεπεράσει το “φαρυγγικό αντανακλαστικό” το οποίο την ταλαιπωρούσε, προκειμένου να προχωρήσει σε εξέταση κολονοσκόπησης...

Δηλαδή ρε γιατρέ …ανοίγοντας την από πάνω δίοδο ξεβουλώνει από πίσω;
Για καλύτερη ακοή τι προτείνεις;



Είδηση Νο 6 – εξαγωγές;
Μαριχουάνα ταΐζει κτηνοτρόφος τα γουρούνια του για να τα κάνει πιο γευστικά!
Best seller έχουν γίνει στην Pike Place Market του Σιάτλ τα μεγαλωμένα με μαριχουάνα γουρούνια ενός κτηνοτρόφου, ο οποίος τα ταΐζει όλα τα μέρη του φυτού της κάνναβης (και τους καρπούς) προκειμένου να δώσει στο κρέας τους μια πιο …πικάντικη γεύση.
Όλα αυτά σύμφωνα με το ρεπορτάζ που διευκρινίζει ότι το συγκεκριμένο γαστρονομικό πείραμα ξεκίνησε με αφορμή τον εορτασμό της νομιμοποίησης της καλλιέργειας της μαριχουάνας στην πολιτεία της Ουάσινγκτον.
Σε σχετικό δημοσίευμα εφημερίδας επισημαίνεται ότι ο καταναλωτής δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να «φτιαχτεί» τρώγοντας το συγκεκριμένο κρέας. Τα γουρούνια όμως, επειδή ανήκουν σε εκείνα τα θηλαστικά που επηρεάζονται από την μαριχουάνα, όντως ήταν …χάι! Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι πήραν μεγαλύτερο βάρος σε σχέση με τα υπόλοιπα της φάρμας και ήταν γενικώς πιο ήρεμα.

- Θα φας;
- Όχι. Κάπνισα λίγο κιμά.



Είδηση Νο 5 – μηδέν σε όλα
Σκηνοθέτησε την απαγωγή του γιατί πήρε κακούς βαθμούς
Όταν ο Aftab Aslam, φοιτητής Κολεγίου στην Ατλάντα των ΗΠΑ, πήρε F στο μάθημα των αγγλικών (όπου είχε αποτύχει ξανά), προκειμένου να αποφύγει τις συνέπειες από την ανακοίνωση των χαμηλών βαθμών στους γονείς του, σκηνοθέτησε την απαγωγή του.
Ο 19χρονος Aftab αγόρασε ένα φτηνό κινητό τηλέφωνο και έστειλε μήνυμα στους γονείς του ότι έχει απαχθεί από επικίνδυνη εγκληματική συμμορία και για μην τον σκοτώσουν δεν θα έπρεπε να ειδοποιήσουν την αστυνομία.
Στη συνέχεια ο 19χρονος βρήκε καταφύγιο για περίπου μία εβδομάδα σε μια υπανάπτυκτη περιοχή γειτονικής κομητείας, ωστόσο αναγκάστηκε σύντομα να επιστρέψει σπίτι του, καθώς ο καιρός άρχισε να γίνεται κρύος και βροχερός.
Οι γονείς του ειδοποίησαν την αστυνομία και την υπόθεση ανέλαβε το FBI. Μετά από έρευνες η ιστορία του Aftab έπεσε στο κενό. Η αστυνομία τον συνέλαβε με αποτέλεσμα οι γονείς του να καταβάλλουν 9.000 δολάρια για να αποφυλακιστεί. Τώρα ο φοιτητής εκτός από κακούς βαθμούς έχει και λερωμένο ποινικό μητρώο καθώς εις βάρος του εκκρεμεί μια δίκη!

Αγαπητοί μου γονείς. 
Δεν θέλω να ανησυχείτε για την υγεία μου. Είμαι καλά.
Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στα βουνά του βορειοδυτικού Σουδάν και πολεμώ στο πλευρό των Ταλιμπάν. Άφησα μαλλί και μούσι, έμαθα να κατασκευάζω βόμβες και να χειρίζομαι καλάσνικοφ.
Οι συνθήκες είναι σχετικά καλές. Κοιμάμαι σε σπηλιές, κάνω παρέα με φίδια και τσακάλια, ενώ με ψιλοταλαιπωρεί και μια ίωση με έντονο βήχα. Ελπίζω να συνέλθω μόλις σταματήσει η αιμόπτυση. Γυναίκα δεν υπάρχει σε απόσταση 500 μιλίων. Ίσως γι’ αυτό τώρα τελευταία οι σύντροφοί μου άρχισαν να με κοιτάζουν κάπως…
Η προσήλωσή μου στον δίκαιο αγώνα που δίνουμε, με πήγε λίγο πίσω στο κολέγιο. Θα τα βρούμε αυτά.
Σας φιλώ.
Ο γιός σας

ΥΓ: Θα επιστρέψω με τις πρώτες βροχές.
Αλήθεια ρε μάνα, αύριο το μεσημέρι τι θα μαγειρέψεις;



Είδηση Νο 4 – το κόμμα το ρώτησες;
Από το ΚΚΕ διέγραψαν δάσκαλο γιατί ήθελε να γίνει διευθυντής σχολείου
Ο Βασίλης Ζωγράφος, δάσκαλος σε Δημοτικό Σχολείο και δημοτικός σύμβουλος της Λάρισας διεγράφη από το ΚΚΕ, γιατί κατέθεσε στον προσυνεδριακό διάλογο του κόμματος μια άποψη αντίθετη από αυτή της ηγεσίας, να μπορεί δηλαδή κάποιο μέλος του ΚΚΕ να διεκδικήσει τη θέση του Διευθυντή σε δημοτικό σχολείο.
Ο ίδιος, αναφέρει σε επιστολή του:
«Είχα αντίρρηση για τη θέση της ηγεσίας του ΚΚΕ στο θέμα των διευθυντών των σχολείων. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο κομμουνιστής δεν πρέπει να διεκδικεί να γίνει διευθυντής στο σχολείο του γιατί, ως διευθυντής, μπορεί να γίνει μηχανισμός του αστικού κράτους, όπως λέει το κόμμα. Εξ αιτίας αυτής της θέσης μου, η Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας του ΚΚΕ, πρότεινε «μομφή» ενάντια μου και μου ζήτησε να παραιτηθώ από δημοτικός σύμβουλος (στο δημοτικό συμβούλιο Λάρισας), όπου είχα εκλεγεί στις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές».

Παρόμοιες βλακείες θα διδάσκεις στα παιδιά μας; Περί ισονομίας και αυτονόητων δικαιωμάτων; Που νομίζεις ότι βρίσκεσαι;
Όχι κύριε!
Εδώ είναι ΚΚΕ και εμείς θα σου καρφιτσώνουμε τη γνώμη που θα έχεις.
Ακούς εκεί διευθυντής!!! Άντε μη σε στείλουμε να καθαρίζεις καμπινέδες που θα σηκώσεις κεφάλι.
Βρωμοαστέ!

(ακολουθεί και άλλη είδηση από τον ίδιο χώρο, απείρως χειρότερη)



Είδηση Νο 3 – το πολύ το κάπα κάπα…
Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για τη μαστεκτομή της Αντζελίνα Τζολί
Η συνδικαλιστική παράταξη ΠΑΜΕ προέβη σε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται και κατακρίνει τα ΜΜΕ που παρουσιάζουν την ηθοποιό Α. Τζολί πρότυπο γυναίκας αγωνίστριας.
Η πλήρης ανακοίνωση του ΠΑΜΕ έχει ως εξής:
“Αν οι αστοί δημοσιογράφοι, και όχι μόνο, θέλουν να προβάλουν καρκινοπαθείς αγωνίστριες και αγωνίστριες με μαστεκτομή που συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη, ας έρθουν σε εμάς. Έχουμε να τους δείξουμε εκατοντάδες εργάτριες, άλλες λαϊκές γυναίκες που εξακολουθούν, παρά την αρρώστια, να δίνουν τη μάχη του μεροκάματου, τη μάχη του μεγαλώματος και της ανατροφής των παιδιών χωρίς νταντάδες, τη μάχη συμμετοχής στους καθημερινούς κοινωνικούς αγώνες. Αυτές οι γυναίκες που όλοι εσείς αστική τάξη και κολαούζοι, νιώθετε μίσος για αυτές, είναι τα αληθινά πρότυπα άξια θαυμασμού και είναι χιλιάδες τέτοιες ανώνυμες γυναίκες στη χώρα μας και διεθνώς”.

Επειδή η Τζολί είναι διάσημη, παύει να είναι γυναίκα που αρρωσταίνει και χρειάζεται τη συμπαράστασή μας. Καρκινοπαθής γυναίκα είναι μόνο η εργάτρια, η μάνα χωρίς νταντάδες, όσες μετέχουν σε κοινωνικούς αγώνες (που διοργανώνει το ΚΚΕ), για τις οποίες εμείς οι υπόλοιποι …νιώθουμε μίσος.
Είπαμε να λέτε μαλακίες, αλλά τόσες πολλές ρε σύντροφοι σε μία μόνο παράγραφο;

Συμβουλή: Κάντε μια εξέταση για χολή. Πρέπει να είναι πρησμένη!



Είδηση Νο 2 – ποιος μιλάει για κτήνη και ηλίθιους
Πάγκαλος: Φυλακή στον Τσίπρα που χειροκρότησε τον Ζίζεκ
Την φυλάκιση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, ζήτησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος με αφορμή όσα έγιναν παρουσία του κ. Τσίπρα με τον φιλόσοφο Σλαβόι Ζίζεκ, να λέει ότι όσοι δεν ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να στέλνονται στα γκουλάγκ.
"Τα γκουλάγκ είναι τόπος βασανισμού όπου εκτελέστηκαν χιλιάδες από τη σταλινική τρομοκρατία ή πέθαναν από την πείνα και το κρύο. Αυτά δεν λέγονται ούτε γι’ αστείο", είπε στον ΒΗΜΑ FM και συνέχισε:  "Και αν το είπε γι’ αστείο ακόμα αυτός που το είπε, πρόκειται περί κτήνους και ηλιθίου. Και αυτοί που τον κάλεσαν είναι επίσης κτήνη και ηλίθιοι και πρέπει να αποδοκιμαστούν από το λαό και να υπάρχει ένας νόμος που να βάζει στη φυλακή τον κ. Τσίπρα.

Όταν τα σκατά γεμίσουν το κουφάρι, φρακάρουν και δε βρίσκουν δίοδο εξόδου ανεβαίνουν προς τα πάνω. Καταλαμβάνουν το χώρο που κάποτε υπήρχε εγκέφαλος και στη συνέχεια αποβάλλονται από το στόμα.
Οι γνώμες των επιστημόνων διίστανται.
Άλλοι προτείνουν ευθανασία, ταρίχευση και έκθεση στο Μουσείο Βλαμμένων.
Άλλοι προτείνουν άδειασμα του κρανίου ώστε να χρησιμοποιηθεί για την καλλιέργεια σκουληκαντέρας.
Εγώ προτείνω να τοποθετηθεί σε κάψουλα (χοντρή) και να σταλεί στο διάστημα. Σε καμιά 20αριά χρόνια θα έχει περάσει σε άλλο γαλαξία και δεν θα μολύνει το δικό μας.




Είδηση Νο 1 – πιο μαλάκω (πρέπει να) πεθαίνεις!!!
Μουσουλμάνες σοκάρουν: "Σκλάβες του σεξ οι φυλακισμένες" και "ναι στο ξύλο στις γυναίκες"
Δύο απίστευτες δηλώσεις από μουσουλμάνες, δημόσια πρόσωπα στις χώρες τους. Η μία από πολιτικό του Κουβέιτ η οποία υποστηρίζει ότι “οι φυλακισμένες γυναίκες πρέπει να γίνουν σκλάβες του σεξ”! Η άλλη από την Τουρκία, η οποία υπερασπίζεται την βία κατά των γυναικών.

Η Κουβετιανή πολιτικός Σαλβά Αλ Μουταγιρί είπε: “Τις γυναίκες που βρίσκονται στις φυλακές μας ως κρατούμενες πολέμου να τις κάνουμε σκλάβες του σεξ για τους άντρες μας”.
Η Μουταγιρί ζήτησε να νομιμοποιηθεί η σκλαβιά του σεξ, και είπε πως οι μη μουσουλμάνες κρατούμενες των φυλακών είναι ιδανικές για αυτήν την δουλειά. Και πρόσθεσε: “Δεν υπάρχει κάτι το ντροπιαστικό σε αυτό και δεν είναι αμαρτία. Η «εισαγωγή» μιας σεξουαλικής παρτενέρ στο σπίτι, θα αποτρέπει τον άντρα από την μοιχεία, και έτσι δεν θα διαταράσσεται η κοινωνική τάξη”.
Η Μουταγιρί είπε πως η ιδέα αυτή θα είναι καλή για τις αλλοδαπές κρατούμενες πολέμου, καλύτερη από το να πεθάνουν από την πείνα.

Η Σιμπέλ Ουρεσίν που είναι σύμβουλος στους δήμους του Φάτιχ και του Εγιούπ του ΑΚΡ, σε συνέντευξη της στο περιοδικό Ίκρα, υπερασπίστηκε τη βία σε βάρος των γυναικών. Όταν ρωτήθηκε “Για ποιο λόγο φτάνει ένας άντρας να γίνει φονιάς και να σκοτώσει; Για ποιο λόγο αισθάνεται την ανάγκη να εφαρμόσει βία;”,  απάντησε:
“Σίγουρα επειδή οι γυναίκες βγάζουν γλώσσα! Οι γυναίκες απέκτησαν χρήματα και το εγώ τους ανέβηκε πολύ. Ξέρουν πολλά και μιλάνε πολύ, ενώ στην γυναίκα πάει να είναι αφελής και ευγενική. Έτσι είναι στην θρησκεία μας.
Ναι, μπορεί να ξέρει πολλά η γυναίκα, αλλά το σωστό δεν είναι να λέει αυτά που ξέρει, πιστεύω πως της πάει πολύ περισσότερο να σωπαίνει. Πραγματικά γνωρίζω τέτοιες νύφες και γυναίκες που εγώ εκνευρίζομαι, το να τρελαθεί ο άντρας τους είναι πολύ φυσιολογικό.
Γιατί χτυπάνε οι άντρες; Διότι οι γυναίκες συνεχώς μιλάνε, γι’ αυτό και εγώ πιστεύω πως σε τέτοιες γυναίκες, τους πρέπει το ξύλο.
Μάλιστα τραβώντας το θέμα ακόμη περισσότερο, η Σιμπέλ Ουρεσίν αναφερόμενη στις δολοφονίες γυναικών δήλωσε πως “μα τι να κάνει ο άνθρωπος, η γυναίκα τον τρέλανε”!

Πραγματικά δεν περίμενα να συναντήσω πιο γελοία είδηση από την προηγούμενη που αρχικά την είχα κατατάξει στη πρώτη θέση της σημερινής λίστας. Οι δύο διανοητικά καθυστερημένες που εμφανίζονται στις φωτογραφίες δυστυχώς με διέψευσαν!
Συγκρατούμε τις μουράκλες των δύο εν λόγω μαλακισμένων. Εάν η πρώτη πέσει αιχμάλωτη στα χέρια αλλόθρησκων και η δεύτερη βρεθεί σαπισμένη στο ξύλο από τον άντρα της, θα είσαι πολύ ηλίθιος εσύ που θα υπερασπιστείς τα …δικαιώματα τους.
Δικαιώματα έχουν οι άνθρωποι και τα ζώα.
Αυτές, που να τις κατατάξουμε για να υποθέσουμε πως έχουν;;;



10 σχόλια:

  1. Δεν μπορώ να ψηφίσω με τίποτα!
    Πολύ σκωτσέζικο ντους η σημερινή δεκάδα!
    Όχι ότι δεν λάτρεψα τη "χοντρή κάψουλα"!!! Αχαχαχαχα! Το καλυτερότερο!
    Το 1 πάντως θα μπορούσες να το έκανες και μια ανάρτηση μόνο του! Σίγουρα! Μη σου πω να τους σύστηνες κιόλας (στις δυο μαλακισμένες/λες και θα' ναι μόνο δυο!), τον γιατρό εκείνο που...ξεβουλώνει μέχρι αυτιά, για να μάθουν τι εστί βερίκοκο... Για γέλια και κλάματα μαζί! Σε φιλώ! χχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τόσο γελοία είδηση που δεν θα άντεχα να αφιερώσω ξεχωριστή ανάρτηση. Διαολίστηκα απίστευτα και έγραψα 2-3 πράγματα. Αν καθόμουν να σκεφτώ θα έγραφα μεγάλες χοντράδες.
      Εγώ γέλασα με 9, 6 και 5, εκνευρίστηκα με τα 8, 4, 3 και αηδίασα με το 2.

      Διαγραφή
  2. Θέλω να δω μάγισσα στα 149 μέτρα τώρα!!!!
    Ή να ρίξω μπουνιές στις μανταμίτσες με τις μαντίλες!
    Και να σκεφτείς ότι είμαι κατά σε κάθε μορφή βίας!
    Αϊ στο καλό!
    Συγχύστηκα!
    Καλημέρααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου πω το κλισέ: η βία στη βία είναι άμυνα.
      Όποιος προκαλεί με τη συμπεριφορά του να περιμένει και τις συνέπειες. Αν οι κυρούλες μπορούν να επηρεάζουν και άλλες γυναίκες και να προσφέρουν άλλοθι σε κρετίνους, τότε καλό είναι να τους το βουλώσει κάποιος, έστω και με το ζόρι.
      Καλό απόγευμα.

      Διαγραφή
  3. Γελοίες τις λες αυτές;
    Εφιαλτικές είναι!

    Ήθελα να σχολιάσω τις από άνω, αλλά η 1 τις επισκίασε όλες.
    Αυτή βέβαια σηκώνει μεγάλη κουβέντα.
    Θέλει ξεχωριστή ανάρτηση για να την αναλύσει κανείς.

    Αυτές τις γυναίκες δνε ξέρω αν τις απεχθάνομαι ή αν τις λυπάμαι.
    Μου θύμισαν κάτι γριές που λένε τα ίδια γιατί έτσι μάθανε.
    μαθαίνουν για ένα βιασμό και η πρώτη τους κουβέντα είναι "ε καλά, θα του κουνιότανε... και αυτός τι να κάνει;"
    Επαναλαμβάνω, αυτή είναι η πρώτη τους αντίδραση!
    (διότι μια στις τόσες μπορει πράγματι να έχει γίνει κάτι απρόμοιο, αλλά είναι προφανώς η εξαίρεση)
    Εκεί τι να πεις;
    Να τις ρωτήσεις αν θα ανέχονταν κι αυτές το ίδιο;
    Μα η ζωή τους το απέδειξε.
    Οι περισσότερες απ' αυτές αποδέχονταν το ξύλο.
    Και συμβούλευαν την κόρη τους που την έδερνε ο άντρας της να μη μιλάει και να μείνει εκεί "γιατί άντρας είναι, λογικό είναι να βαράει".
    Όπως επίσης και οι περισσότεροι απ' τους άντρες που τα λένε αυτά χτυπούν τις γυναίκες τους, τις κόρες τους κλπ.
    Απ' τη μια το "έτσι τους έμαθαν, έτσι κάνουν" αποτελεί μαι αιτία για να μην τους απεχθάνομαι, αλλά να τους λυπάμαι.
    Απ' την άλλη δεν μπορώ να μην τους απεχθάνομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως σχολίασα και πιο πάνω στη Joan δεν θα άντεχα να κάνω ανάρτηση αποκλειστικά με αυτό το θέμα. Δεν μπορώ να μπω με τίποτα στη θέση αυτού του μαλάκα …“άντρα”, ή αυτής της (ηλίθιας) γυναίκας που συμφωνεί με την κακοποίηση των γυναικών. Ούτε είμαι ψυχίατρος για να το αναλύσω επιστημονικά.
      Αν έκανα ξεχωριστή ανάρτηση το πιθανότερο θα ήταν να εκτραχυνθώ και να βρίσω πολύ!

      Είχα έναν ενδοιασμό αν πρόκειται για αληθινή είδηση ή για σαχλαμάρα. Δεν σου κρύβω ότι την θεωρώ μακράν τη γελοιοδέστερη απ’ όσες έχω αναδημοσιεύσει. Ξέρω πως δεν προκαλεί το γέλιο, μα όπως γράφω και στη πρώτη σειρά κάθε σχετικής ανάρτησης: «Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα…»

      Μια από τις ειδήσεις που έκαναν αυτές τις ημέρες το γύρο του διαδικτύου είναι και η ακόλουθη:
      «1 στις 3 γυναίκες θύμα ξυλοδαρμού στην Ελλάδα των Μνημονίων»
      Δες εδώ: http://www.news123.gr/nea/newsgroup.php/3478485/
      Αλήθεια ή ψέματα;

      Δεν με ενδιαφέρει τι έπαθαν οι γριές που τους άρεσε το ξύλο. Δικό τους πρόβλημα.
      Στις μέρες μας όμως υπάρχουν και νομοθεσία και σχετικές γραμμές τηλεφωνικής επικοινωνίας και επιστήμονες που μπορούν να βοηθήσουν και πιο ευαισθητοποιημένος κόσμος.
      Δεν νοείται η κακομεταχείριση, αλλά δεν νοείται και η αποσιώπηση. Η γυναίκα που κακοποιείται με οποιασδήποτε μορφής βία (σωματική, σεξουαλική, λεκτική κλπ) δεν μπορεί να περιμένει από τον ηλίθιο να καταλάβει το λάθος του. Πρέπει να τον καταγγείλει για να τον πάρει ο διάολος.
      Τελεία και παύλα!

      Διαγραφή
  4. Άκουσα σ' ένα σταθμό χτες ότι η αύξηση της βίας εναντίον των γυναικών, έχει αυξηθεί ανησυχητικά τα τελευταία χρόνια. Για τη χώρα μας μιλάω. Ήρθες κι εσύ με την ανάρτησή σου και με ισοπέδωσες.
    Πάω να ράψω μια μπούργκα, γιατί έρχονται "μαύρες" μέρες...
    Αυτό με την κάψουλα πάντως, δεν είν' κακό... Αν και φοβάμαι ότι το διάστημα θα τον αποβάλλει διαμιάς! Εδώ θα σέρνεται ο δολιχοκέφαλος! Να μας βρωμίζει τον τόπο...
    Καλό σαββατόβραδο ρε Πέτρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο προηγούμενο σχόλιο παρέθεσα ένα λινκ γι’ αυτό ακριβώς που έγραψες: την αύξηση της βίας κατά των γυναικών στην Ελλάδα.
      Δεν θέλω να αθωώσω κανέναν, αυτό θα έλειπε, αλλά έχω την εντύπωση πως δεν αυξήθηκε η βία, αλλά οι καταγγελίες εναντίον της. Ζούμε σε μια πιο ευαισθητοποιημένη σε σχέση με το παρελθόν κοινωνία και πολύ πιο εύκολα βγαίνουν αυτά προς τα έξω (σε σχέση πάντα με το απόλυτο σκοτάδι που επικρατούσε παλαιότερα).

      Εμένα με ισοπέδωσες με την κάψουλα.
      Δηλαδή δεν γλιτώνουμε με τίποτα από δαύτον;

      Καλό Σαββατόβραδο Μαρία μου.

      (Πάω τώρα με τη σύζυγο μια βόλτα με τα ποδήλατα και τα αφήνω όλα πίσω μου)

      Διαγραφή
  5. Στέκομαι στη (γελοία) είδηση της διαγραφής του δασκάλου από το ΚΚΕ:
    Το δάσκαλο από τη Λάρισα που διέγραψαν τον γνωρίζω πολύ καλά και προσωπικά... Χρόνια και χρόνια "κομματόσκυλο" του ΚΚΕ... Ήρθαμε πολλές φορές σε (ιδεολογικές, κομματικές) συγκρούσεις... Νομίζω ότι το χάρηκα και λίγο για τη διαγραφή του (ο ίδιος είχε διαγράψει πάμπολλους παλιότερα)!... Πάντως το ότι ήθελε να γίνει Διευθυντής σχολείου και γι αυτό τον διέγραψαν ήταν η πρόφαση (ξέρω κι άλλα μέλη-στελέχη του ΚΚΕ που είναι διευθυντές), η πραγματική αιτία της διαγραφής του είναι η δημόσια διαφωνία του στον προσυνεδριακό διάλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ κατατοπιστική η ενημέρωση που μας έδωσες Γιάννη και σε ευχαριστώ.
      Δεν μπορώ να πω ότι χάρηκα με τη διαγραφή του, παρότι έπαθε αυτό που έκανε παλαιότερα και ο ίδιος σε άλλους. Ίσως όμως του δόθηκε η ευκαιρία να διαπιστώσει (αλήθεια, τόσα χρόνια δεν ήξερε;) που βρίσκεται και σε τι πιστεύει.
      Σε μια κοινωνία ισοπεδωτική και εντελώς άδικη.

      Διαγραφή