Σελίδες

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Γελοίες ειδήσεις 7


Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 7 – 22 Απριλίου 2013. Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – είμαστε στο πλευρό σου
Καταδικάστηκε να πληρώσει πρόστιμο στον σύζυγό της για... ψευδή δήλωση παρθενίας! 
Μια Αιγύπτια καλείται να αποζημιώσει τον άνδρα της με 8.000 δολάρια, σύμφωνα με απόφαση που εξέδωσε δικαστήριο του Άμπου Ντάμπι, επειδή του δήλωσε ψευδώς, πριν το γάμο, ότι ήταν παρθένα και πως δεν είχε ξαναπαντρευτεί.
Όπως αναφέρει στην κατάθεση της στο δικαστήριο, είχε παντρευτεί στο παρελθόν και αφού πήρε διαζύγιο, παραποίησε τα χαρτιά της, με τη βοήθεια του πατέρα της, ώστε να επικυρωθεί συμφωνία γάμου με τον δεύτερο άνδρα της.
Η νεαρή κοπέλα ήταν παντρεμένη με τον δεύτερο σύζυγό της επί τρία χρόνια και είχαν αποκτήσει και ένα παιδί, όταν ένας άγνωστος έστειλε μήνυμα στον άνδρα αποκαλύπτοντάς του την αλήθεια για το παρελθόν της συζύγου του.
Ο σύζυγος κατόρθωσε να βρει το έγγραφο του διαζυγίου της γυναίκας του και της άσκησε μήνυση ζητώντας της αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Πάει στο διάολο για το γάμο.
Αλλά μετά από 3 χρόνια μαζί της να ζητάς δικαστική απόφαση για το αν ήταν παρθένα;
Εσύ δικαστική απόφαση που να πιστοποιεί ότι δεν είσαι μαλάκας έχεις;;;
 

Είδηση Νο 9 – ομορφιές!
Β. Κορέα - Επιτρέπονται μόνο συγκεκριμένα κουρέματα
Για να ζήσεις στη Β. Κορέα θα πρέπει και να διαλέξεις ένα από τα 28 κουρέματα, που έχει εγκρίνει επίσημα το καθεστώς για γυναίκες και άνδρες.
Οι άνδρες, δεν επιτρέπεται να έχουν μαλλιά μακρύτερα από 5 εκατ., ενώ οι μεγαλύτεροι σε ηλικία μπορούν να τα αφήσουν έως και 7 εκατ.
Όσον αφορά τις γυναίκες, άλλα κουρέματα επιτρέπονται για τις παντρεμένες και άλλα και για τις ανύπαντρες. Οι παντρεμένες υποχρεούνται να έχουν κοντά μαλλιά, ενώ οι ανύπαντρες μπορούν να τα αφήσουν λίγο πιο μακριά.
Το μακιγιάζ απαγορεύεται δια ροπάλου!

- Ο μπαρμπέρης πρέπει να ξέρει γεωμετρία.
- Ο κορεάτης μετριέται κάθε πρωί, ενώ κυκλοφορεί με χάρακα και ψαλιδάκι.
- Ο μπάτσος έχει μαζί του φωτογραφίες για εξακρίβωση φράντζας.
- Οι παντρεμένες που τα κόβουν κοντά ψάχνουν για γκόμενο.
- Για τις χήρες δεν προβλέπεται συγκεκριμένη κουπ. Μάλλον παίρνουν του μακαρίτη.
김정은 ... 그를 걸립니다

 

Είδηση Νο 8 – την πλακόστρωσε!
Ομόφωνα πειθαρχικά ελεγκτέος ο Γιώργος Θαναηλάκης
Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών στην 57η συνεδρίασή του, αποφάσισε ομόφωνα την άσκηση αυτεπάγγελτης πειθαρχικής δίωξης εναντίον του δημοσιογράφου Γιώργου Θαναηλάκη, επειδή το τελευταίο τρίμηνο, συμμετέχει στη ραδιοφωνική διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας πλακιδίων «Ravenna», διαφημίζοντας τα προϊόντα αυτά με τη φωνή του, κατά παράβαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Έπρεπε να το γνωρίζεις κε Θαναηλάκη μου!
Τα πλακάκια οι δημοσιογράφοι δεν τα διαφημίζουν, μόνο τα κάνουν (με τους πολιτικούς απατεώνες).
 


Είδηση Νο 7 – φτού, δεν πρόλαβα
Πουλούσε χάπια που προκαλούσαν …εξαήμερη στύση!
Συνελήφθη ένας 35χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είχε ηλεκτρονικό κατάστημα και μέσα από αυτό πουλούσε χάπια τύπου... βιάγκρα.
Ο ιδιοκτήτης λειτουργούσε ανενόχλητος την οn-line επιχείρησή του, όμως τον πρόδωσαν οι καταγγελίες των αγοραστών, οι οποίοι είχαν συνεχώς στύση, ακόμα και για …έξι ημέρες!
Τα χάπια που βρέθηκαν θα αποσταλούν στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία για εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ παράλληλα θα διενεργηθεί φορολογικός έλεγχος στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η καταγγελία έγινε από το δήμαρχο όταν διαπίστωσε πως οι γωνίες σε πολλά κτήρια της πόλης είχαν υποστεί φθορές.
ΥΓ: Οι φήμες πως οι κατασχεθείσες ποσότητες εστάλησαν στις κατά τόπους Δ.Ο.Υ., ελέγχονται ως ανακριβείς.
  


Είδηση Νο 6 – έξυπνο
Ανταλλαγή συζύγου με ...γίδα !
Ο Stoil Panayotov, αγρότης από την περιοχή Plovdiv της Βουλγαρίας, πήγε στην λαϊκή και αντάλλαξε την γυναίκα του με μια οκτώ ετών γίδα επειδή δεν μπόρεσε να του χαρίσει απογόνους!
“Την προηγούμενη ημέρα ένα φίλος μου είπε πως δεν είχε καθόλου τύχη με τις γυναίκες και πως του αρέσει η δική μου. Ρώτησα την γυναίκα μου και πήρα την έγκριση της”, είπε ο 45χρονος αγρότης. Ο κύριος Stoil Panayotov πρόσθεσε πως η γίδα έχει γεννήσει τρία κατσικάκια ενώ η σύζυγος του δεν μπόρεσε να κάνει παιδιά!
“Η συμφωνία ήταν πιο επικερδής για τον ιδιοκτήτη της γίδας αφού εγώ πήρα γίδα από δεύτερο χέρι ενώ αυτός σύζυγο από πρώτο” είπε ο κύριος Stoil Panayotov.

Πλάκα κάνεις; Κώτσο τον έπιασες! Ούτε γκρίνιες, ούτε ζηλοτυπίες κι αν τη βαρεθείς την αλλάζεις με κουνέλα!
Άντε και καλούς απογόνους.
 


Είδηση Νο 5 – τα λεφτά μας ρεεεε!
Δήμος Άμστερνταμ: Αξίωσε μεταπολεμικά αποζημιώσεις από Εβραίους για ..καθυστερούμενα ενοίκια!!!
Κατά τη  διάρκεια  συμμετοχής  της στην  ψηφιοποίηση των αρχείων του Δήμου Άμστερνταμ μια νεαρή πανεπιστημιακός ανακάλυψε ότι ο δήμος της πόλης είχε ζητήσει από τους Εβραίους που επέζησαν του Ολοκαυτώματος να ρυθμίσουν τα καθυστερούμενα, απλήρωτα, ενοίκια των κατοικιών τους κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ακόμη κι εάν οι κατοικίες τους είχαν καταστραφεί, ή καταληφθεί από τους Γερμανούς κατακτητές!
Η κ. Φαν ντεν Μπεργκ ήταν ακόμη φοιτήτρια όταν ανακάλυψε το 2010 τα στοιχεία. “Ήθελα να μάθω εάν η δημαρχία κάποια ημέρα διόρθωσε αυτά τα μέτρα που έλαβε το 1946. Δυστυχώς, το μόνο που κατάφερα να ανακαλύψω είναι μία μείωση των προστίμων από το 1947, που κάποιες περιπτώσεις αφορούσαν κατοικίες που είχαν καταστραφεί από τους βομβαρδισμούς”, επισημαίνει η ίδια.
Η κ. Φαν ντεν Μπεργκ τελικά χρειάσθηκε να ενημερώσει τα μέσα ενημέρωσης ως έσχατο μέσον για να αποφευχθεί μία πιθανή καταστροφή των αποδεικτικών αυτών εγγράφων αμέσως μετά την ψηφιοποίησή τους, όπως απαιτούσε η δημαρχία.

Τι σημασία έχει ρε παλιοκαραγκιόζη που γινόταν πόλεμος; Που κατέλαβαν οι γερμανοί το σπίτι σου ή το βομβάρδισαν; Αυτά σκαρφίζεσαι μωρή παλιοκουφάλα μπαταξή για να τη σκαπουλάρεις;
Όποτε σταματούσαν οι μπόμπες έπρεπε να έβγαινες και να έτρεχες κατευθείαν στο δήμαρχο να πληρώσεις τις υποχρεώσεις σου. Ακόμη κι αν σε σκότωναν έπρεπε να σε βρίσκαμε με τα λεφτά στο χέρι. Καρμοίρη!

Υ.Γ (μπόνους σχετική είδηση): Η πρώτη ευρωπαϊκή θέση στην προέλευση του παιδικού πορνογραφικού υλικού ανήκει -για το 2012- στην Ολλανδία με ποσοστό 62%. Ακολουθούν η Ρωσία με 23%, η Γερμανία με 7%, η Γαλλία με 2%, η Τσεχία, η Λετονία, η Ρουμανία με 1%, ενώ από τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, προέρχεται το 3%.

Τώρα ξέρετε! Αυτοί ξεκίνησαν από τον Β’ ΠΠ και μαλακίζονται ακόμα…!
 


Είδηση Νο 4 – το παντρεύομαι!
Δεν έχεις κοπέλα; Πάρε ένα παλτό…!
Ζεστασιά κυριολεκτικά και μεταφορικά χαρίζει το παλτό Riajyuu που κατασκεύασε μία ομάδα Ιαπώνων φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Τσουκούμπα. Ανακάλυψη που πιστεύουν ότι θα παρηγορήσει πολλές …μοναχικές ψυχές, επειδή όποιος το φοράει του δίνει την αίσθηση ότι κάποιος τον αγκαλιάζει από πίσω.
Αυτό το προκαλούν δύο ρομποτικές «τσιμπίδες» τις οποίες ελέγχει ένας μηχανισμός στην πλάτη και μιμείται την κίνηση που κάνει κάποιος όταν αγκαλιάζει. Το πανωφόρι όμως συνοδεύεται και με ακουστικά, γιατί ταυτόχρονα με την αγκαλιά, οι χρήστες του θα ακούν την ίδια στιγμή μία γυναίκα να τους ψιθυρίζει λόγια όπως «Συγνώμη που περίμενες».

Τι είπες μωρή κότα; Θα σου σκίσω τη φόδρα μωρή παλιολάμια που μ’ έστησες!
Σημ: Αν δείτε γιαπωνέζο ντάλα καλοκαίρι με παλτό δεν έχει ρίγη. Μπακούρι θα είναι.
 


Είδηση Νο 3 – κτερίσματα
Θα τον ξεθάψουν για να του βάλουν την κάρτα SIM!
Ο Arso Banjeglav από το Μαυροβούνιο περνούσε ατελείωτες ώρες καθημερινά μιλώντας σε φίλους του με το κινητό του τηλέφωνο. Ζήτησε λοιπόν από τον γιο του όταν πεθάνει να μπει μέσα στο φέρετρο μαζί και η συσκευή του τηλεφώνου του!
Μετά την κηδεία του 67χρονου, στην πόλη Cetinje, οι συγγενείς ανακάλυψαν πως 10χρονος εγγονός του αποθανόντος είχε βγάλει από τη συσκευή την κάρτα SIM!
«Βάλαμε το κινητό μέσα στο φέρετρο αλλά διαπίστωσα πως ο γιος μου είχε βγάλει την κάρτα από μέσα. Τώρα πρέπει να τον ξεθάψουμε και να τοποθετήσουμε την κάρτα στο αγαπημένο του κινητό» είπε ο γιος του αποθανόντος.

Ήθελα να ‘μουνα κοριός
να μπω στο κινητό σου
να βλέπω που τηλεφωνάς
γαμώ το κέρατο σου!




Είδηση Νο 2 – ξέρεις ποιος είμαι εγώ;  
Άδωνις Γεωργιάδης: Όποιος υπάλληλος της Βουλής δεν είναι ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ πρέπει να απολύεται.
Ο Βουλευτής της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ: “Κατά τεκμήριο στη Βουλή οι άνθρωποι διορίσθηκαν με ρουσφέτι. Στη Βουλή δεν υπήρχε ΑΣΕΠ όλα τα χρόνια της μεταπολίτευσης, είχε εξαιρεθεί η Βουλή από το ΑΣΕΠ – τώρα τη βάλαμε με το μνημόνιο – και τα κόμματα κατά κόρον διόριζαν τους δικούς τους ανθρώπους.
Γίνονται προ ημερών εκλογές μεταξύ των εργαζομένων της Βουλής. Το ένα ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, το άλλο ψηφοδέλτιο πρώην ΠΑΣΟΚ – πρώην ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή έρχονται μόνοι τους αυτοί και λένε εμένα που με διόρισε ως ρουσφέτι το ΠΑΣΟΚ και εμένα που με διόρισε ως ρουσφέτι η ΝΔ, επειδή τώρα δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να μου δίνει αυτά τα οποία μου έδινε, τους 16, τους 18 μισθούς, τα προνόμια, τα μπόνους, πάω τώρα, και που πάω να βρω καταφύγιο; Που προσφεύγω; Στον ΣΥΡΙΖΑ, εις την αγκάλη του Αλέξη Τσίπρα…
Κανονικά θα έπρεπε όλοι αυτοί οι υπάλληλοι που διορίσθηκαν με το ρουσφέτι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, εφόσον αποφάσισαν να γίνουν πρώην ΠΑΣΟΚ και πρώην ΝΔ να παραιτηθούν από τη Βουλή, γιατί το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ τους έβαλε. Να είμαστε συνεννοημένοι.
Εγώ θα τους απέλυα όλους μαζί, μόνο και μόνο για να μάθουν ότι είναι αχάριστοι πέραν των άλλων”.

Θα τους απολύσεις όχι επειδή είναι γλύφτες, αντιπαραγωγικοί ρουφιάνοι, κομματόσκυλα, “δικά σας παιδιά”, ή μπήκαν με αναξιοκρατικές προσλήψεις, αλλά επειδή είναι όλα τα παραπάνω και ταυτόχρονα αγνώμονες;
Επειδή έπαψαν να ποτίζουν τη δική σας γλάστρα;;
Και επειδή ο Τσίπρας είναι αυτός που μαζεύει τα δικά σας απόβλητα, τα ορφανά του φαύλου/πούστικου παρελθόντος της ευνοιοκρατίας που χτίσατε επί 30 χρόνια;;;

Κε Άδωνις,
Θέλω να μου στείλεις τη διεύθυνση σου να σου ταχυδρομήσω ένα δώρο για τις κρύες νύχτες του αιώνιου χειμώνα του μυαλού σου. Επειδή ξέρεις από βιβλία πολύ θα το ευχαριστηθείς.







Είδηση Νο 1 – επιτυχίες
Μειώθηκε κατά 68,7% η κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης, αλλά αυξήθηκαν τα έσοδα
Μείωση στην κατανάλωση του πετρελαίου θέρμανσης στο πεντάμηνο Οκτωβρίου 2012 - Φεβρουαρίου 2013 δείχνουν στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον αρμόδιο υπουργό Γιάννη Στουρνάρα και τον υφυπουργό Γιώργο Μαυραγάνη.
Συνολικά το πεντάμηνο της περιόδου 2011-2012, οι αναλώσεις είχαν ανέλθει σε 1.833.800.000 λίτρα και το πεντάμηνο της περιόδου 2012-2013 ανήλθαν σε μόλις 567.634.000 λίτρα (μεταβολή -68,7%).
Παρά τη μείωση της κατανάλωσης - σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών - τα έσοδα από τον ΕΦΚ του πετρελαίου θέρμανσης, για το χρονικό διάστημα από 15.10.2012 έως 28.02.2013 ανέρχονται περίπου σε 244.000.000 ευρώ, ενώ για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα από 15.10.2011 έως 28.02.2012 ήταν 141.495.000 ευρώ.

Απαντώντας στη γελοία ανακοίνωση της ηγεσίας του Υπ.Οικ. αφιερώνω το γνωστό ανέκδοτο. 
Κάποτε ένας μεθυσμένος οδηγούσε ανάποδα στην εθνική και ακούει στο ραδιόφωνο:
-“Προσοχή – προσοχή! Ένας ασυνείδητος οδηγεί στην εθνική από την αντίθετη κατεύθυνση”.
-“Ρε, τι ένας μας λες; Όλοι αυτοί τη δουλειά κάνουν”…!
Είστε οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ που δεν έχετε καταλάβει ακόμα που βρίσκεστε!!!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, η εξίσωση του ΕΦΚ του πετρελαίου θέρμανσης με αυτόν του κίνησης, όχι μόνο δεν επέφερε αύξηση των δημοσιονομικών εσόδων, αλλά αντίθετα τα δημόσια έσοδα μειώθηκαν σε σχέση με τα αντίστοιχα περσινά, τουλάχιστον κατά 292.000.000.
Στις απώλειες εσόδων από τη μείωση της κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης τα οποία ανέρχονται στο ποσό των 231.958.000€ - όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα,
πρέπει να προστεθεί και το ποσό των 59.250.000€ που αφορά το επίδομα θέρμανσης.

Εκτός από την προφανέστατη μαλακία (ακόμη μία) που κάνατε, αυτό που θα πρέπει να σας βασανίζει μέχρι τον τάφο είναι το αίμα που έχετε στα χέρια σας.

Οι νεκροί φοιτητές της Λάρισας είναι δικό σας έγκλημα.

Και κάτι τελευταίο. Αν επαίρεστε για την υποτιθέμενη αύξηση των εσόδων, τότε γιατί ο Σταϊκούρας, μιλώντας στην Επιτροπή της Βουλής για την παρακολούθηση της εκτέλεσης του προϋπολογισμού, δήλωσε πως “αλλαγές πρέπει να γίνουν και σε πολιτικές που φαίνεται να μην αποδίδουν, όπως η εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης”;;;

13 σχόλια:

  1. Εγώ και η κουπ μου, το χαμένο χαρτί της παρθενίας μου, το διαζύγιο που δεν έχω στα χέρια μου και η ατεκνία μου, με κατατάσσουν σε χειρότερη μοίρα από ..., μια γίδα! Πού μπορώ να βρω εκείνο το παλτό που αγκαλιάζει.....από πίσω;;;;;;;;

    Καλησπέρα κι άντε στην υγειά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα τι να απαντήσω;
      Καλύτερα να το βουλώσω για να μη παρεξηγηθώ.
      Πάντως, αν το πας φιρί φιρί για κομπλιμέντο … το ’χεις!

      (καθυστέρησα να απαντήσω γιατί είχα ξεμείνει από ίντερνετ. Την τεχνολογία μου μέσα!!!)

      Διαγραφή
    2. Κι εγώ το πρωί! Για μισή ώρα κι έφαγα τα νύχια μου! :)
      Μπορώ πάντως να συνεχίζω να με κοροϊδεύω! Όχι για να ψαρέψω κοπλιμέντα! Αλλά γιατί το διασκεδάζω πραγματικά!
      Έχω κι άλλα ράμματα για τη γούνα μου!
      Αλλά επειδή πάλι τα έτσουξα πάω να τον πάρω για κανα μισάωρο (τον ύπνο, να ξηγιόμαστε) γιατί μετά πρέπει να χτυπηθώ στα πατώματα! Εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής γαρ!
      Μετά τις 11 θα είμαι στο μόνιτορ ανεπιστρεπτί κι ανυπερθέτως, όλη δική σας! ;-)
      Ματς μουτς!
      Υπογραφή: Τρελοκομείο!

      Διαγραφή
    3. Α! Κι άλλαξα φωτο προφίλ για να δείτε και το άλλο μου προφίλ! Το καλό! Μποαχαχαχα!

      Διαγραφή
    4. Α, φιλενάδα, να ξηγιόμαστε, το ίντερνετ το έχω γραμμένο. Έμαθα να μη δένομαι με πράγματα. Και αύριο το πρωί να μου κλείσουν το blog στεναχώρια μου μεγάλη. Μη σου πω ότι θα μου κάνει και καλό, να βρω χρόνο να διαβάσω κανα βιβλίο ο τεμπέλης. Να πάω καμιά βόλτα με τη σύζυγο, ή καμιά ποδηλατάδα.
      Το pc με βαλτώνει (και δεν κάνω τίποτα να αλλάξει η κατάσταση). Αν εξαιρέσεις που θα χάσω κάποιους πραγματικά σημαντικούς ανθρώπους που ‘γνώρισα’ με το blogging κατά τα άλλα δεν μου καίγεται καρφάκι.
      Ο αυτοσαρκασμός σου πάντως είναι φοβερός. Εγώ να δεις τι μπινελίκια μου ρίχνω κάθε μέρα μπροστά σε άλλους. Σκέτη απελπισία!
      Όσο για τη γυμναστική, η μοναδική που επιτρέπω στον εαυτό μου είναι αυτή που γυμνάζει τους μυς του στόματος και της κοιλιάς.
      Γιατί αν έχεις μια παγωμένη μπύρα με μεζέ, τι τον θες το διάδρομο;;;

      ΥΓ: Στη φωτογραφία που περιμένω να δω δεν θέλω να είσαι μόνη. Τι διάολο, στέρεψε ο Πύργος από αξιόλογους ανθρώπους;

      Διαγραφή
    5. Στη δουλειά δεν περνούν 9,5 ώρες χωρίς μουσική και καλημέρες ιντερνιακές! :)))
      Αν πω τις καλημέρες μου κι έχω μουσική μου περνάει η κάψα μετά!
      Κι αν δεν γυμναστώ μετά από τόσες ώρες καθισιό δεν θα χωρώ στα ρούχα μου και δεν είναι εποχές να αγοράζω καινούργια! :)))
      Όσο για το υστερόγραφο.... λέω να αποτανθώ στη συμπατριώτισσα μου τη Νικολούλη ! Νομίζω ότι χρειάζεται πολύ φως αυτό το τούνελ!

      Φιλιά!
      Καλό ξημέρωμα!

      Διαγραφή
    6. Αφού βρίσκεις χρόνο για μουσική αυτό είναι καλό. Εγώ ένα καφέ στο πόδι και πολύ μου είναι. Όσες φορές προσπάθησα να βάλω μουσική μου αποσπούσε τη προσοχή από τη δουλειά και αναγκαζόμουν να την κλείνω.
      Καλό σου βράδυ (έστω και καθυστερημένα).

      Διαγραφή
  2. "Η καταγγελία έγινε από το δήμαρχο όταν διαπίστωσε πως οι γωνίες σε πολλά κτήρια της πόλης είχαν υποστεί φθορές"!!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Να είσαι καλά ρε Ακυβέρνητο άτομο! Ψόφησα(ως..γίδα) στο γέλιο!

    @ ΑΡΙΣΤΕΑ Ζωγράφισες μάνα μου! Ο Ακυβέρνητος μας αφυπνίζει το χιούμορ μας! Χαχαχα! Φιλούθκια! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γίδα;;;
      Δηλαδή έχεις κι εσύ τρία κατσικάκια ή σε αντάλλαξε ο πρώην;
      Δε μας τα λες καλά. Κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα!
      Για καθάρισε τα τζάμια (ποιος το είπε;)

      Διαγραφή
  3. Την είδηση από τη Β. Κορέα την πληροφορήθηκαν η Αλέκα Παπαρήγα και η Λιάνα Κανέλη για να προσαρμόσουν ανάλογα την κόμμωσή τους!... Για να είναι εντός της "κομμωτικής γραμμή¨", βρε αδερφέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε Γιάννη, η Αλέκα ανοίγει το δρόμο και αντιγράφει η Β. Κορέα.
      Η Αλέκα λανσάρισε πρώτη το πάνω αριστερά κούρεμα της 1ης σειράς (στο αντρικό).
      Πάντα πρωτοπόρος η Αλέκα της καρδιάς μας.

      Διαγραφή
  4. Τα σχόλιά σου πολύ χιουμοριστικά, εύστοχα και ... εύστροφα, αλλά αυτά στο 10 και το 8 άπαιχτα! Γέλασα με την καρδιά μου!
    Να 'σαι καλά! Το έχουμε τόσο ανάγκη το γέλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ρίχνουμε στη σαχλαμάρα βρε Ευάγγελε να ξεδίνουμε. Αφού η τσέπη δεν γεμίζει με τίποτα βρίσκω εναλλακτικές για να ξεμιζεριάζω.
      Και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου πάρει το χαμόγελο και την αξιοπρέπεια. Αυτά μου ανήκουν.

      Διαγραφή