Σελίδες

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Γελοίες ειδήσεις 3



Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 28 Ιανουαρίου – 13 Φεβρουαρίου 2013. Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – αποκατάσταση
Γερμανικός ΟΑΕΔ έστειλε 19χρονη σε... πορνείο.
Μια νεαρή Γερμανίδα, άνεργη που αναζητούσε δουλειά, κλήθηκε από ένα τοπικό γραφείο εύρεσης εργασίας να παρουσιαστεί σε οίκο ανοχής. Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα “Augsburger Allgemeine Zeitung”, η 19χρονη γυναίκα έμεινε άναυδη όταν διάβασε την επιστολή που της είχε στείλει το γραφείο εύρεσης εργασίας. Η επιστολή την ενημέρωνε πως η δουλειά που είχε βρεθεί για την ίδια, ήταν σε οίκο ανοχής του Augsburg.
“Έψαχνα για μια έντιμη δουλειά και όχι να δουλέψω σε οίκο ανοχής”, δήλωσε η κοπέλα στην εφημερίδα.
Ο υπεύθυνος του τοπικού γραφείου εύρεσης εργασίας στο Augsburg, δήλωσε στην εφημερίδα, πως ήταν λάθος να στείλουν κατευθείαν επιστολή στην 19χρονη, χωρίς πρώτα να την ενημερώσουν τηλεφωνικώς για το ποιος ακριβώς θα ήταν ο εργασιακός της χώρος.

Μη κωλώνεις κοπέλα μου. Στη δική μου χώρα τα μπουρδέλα λειτουργούν καλύτερα από τον ΟΑΕΔ.


Είδηση Νο 9 – κι αν είσαι και γιατρός θα μάθεις να τις τρως
Έδειραν και τον όμηρο!
Απίστευτη περιπέτεια έζησε ο γιατρός από την Κοζάνη, ο οποίος κρατήθηκε όμηρος από τους τρομοκράτες κατά τη διπλή ληστεία στον Βελβεντό.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Δημοκρατία" ο γιατρός ξυλοκοπήθηκε από τους αστυνομικούς που δεν ήξεραν ότι ήταν ο όμηρος και προσπαθούσαν να τον συλλάβουν. Ο όμηρος είχε αρχικά την ίδια αντιμετώπιση με τους δράστες ώσπου να ξεκαθαριστεί ότι δεν ήταν ληστής και κρατήθηκε με χειροπέδες.

Την επόμενη ημέρα πήγε στο ιατρείο του με φωτοσόπ.

 Είδηση Νο 8 – βαφτύσιμο 
Έκανε μήνυση στις αρχές γιατί την ονόμασαν «Κορίτσι»!
Μία 15χρονη στην Ισλανδία αποφάσισε να μηνύσει το κράτος γιατί ανακάλυψε πως στα επίσημα έγγραφά της έχει το όνομα …«Κορίτσι»! Οι γονείς της την βάφτισαν Blaer, αλλά αυτό το όνομα δεν υπάρχει τους επίσημους καταλόγους της χώρας (!!!) και δεν …αναγνωρίζεται. Γι' αυτό και οι Αρχές τής έδωσαν το όνομα Stulka (κορίτσι). Για να είναι επίσημο ένα όνομα στην Ισλανδία πρέπει οι γονείς να επιλέξουν μεταξύ 1.853 ονομάτων για κορίτσι και 1.712 για αγόρι. Η λέξη Blaer που ο Bjork Eidsdottir έδωσε ως όνομα στην κόρη του σημαίνει στη γλώσσα τους "ελαφρύ αεράκι", χωρίς να γνωρίζει ότι δεν είναι στην επίσημη λίστα. Το όνομα Stulka που της έδωσε το κράτος, υπάρχει ακόμη και στο διαβατήριό της. Ανάλογοι νόμοι με την Ισλανδία υπάρχουν και στη Γερμανία και τη Δανία. Στην Ισλανδία επίσης, δεν μπορεί κανείς να δώσει όνομα που βρίσκεται στη λίστα των αγοριών σε κορίτσι, ούτε αντίστροφα.

Ο παπάς θυμάται τις λίστες απ’ έξω ή ψάχνει βιβλιαράκια;
Αυτές είναι δημοκρατίες ρεεεεε!!!!!


Είδηση Νο 7 – ό,τι θέλει ο πελάτης
Κλινική προσλαμβάνει πόρνες για να ξεδίνουν οι ασθενείς.
Υπάρχουν ηλικιωμένοι που βαστάνε γερά, ακόμα κι αν νοσηλεύονται. Γι αυτό το λόγο μια κλινική στην Αγγλία προσλαμβάνει πόρνες για να ξεδίνουν οι ασθενείς που νοσηλεύονται εκεί.
Την τακτική αυτή πρόσφατα την έμαθαν και οι τοπικές αρχές του Eastbourne, οι οποίες καλούν τους υπεύθυνους να απολογηθούν. Ο μάνατζερ της κλινικής Chaseley είπε: «Σεβόμαστε τους ασθενείς μας και γι’ αυτό τους καλύπτουμε όλες τις ανάγκες τους.»
Για την υπόθεση έχει γίνει γνωστό ότι οι ασθενείς συναντούσαν τις πόρνες σε ειδικό δωμάτιο. Οι υπάλληλοι της κλινικής έβαζαν στο χερούλι της πόρτας μια κόκκινη κάλτσα – σημάδι ότι κάποιος είναι μέσα στο δωμάτιο με γυναίκα.

Είδες τι είναι να έχεις καλό ασφαλιστικό ταμείο! Το ΙΚΑ τι κάνει;;;


Είδηση Νο 6 – γίναμε επιτέλους κράτος
Ζητούν από άστεγο να πληρώσει χαράτσι!
Ο 31χρονος, χειριστής μηχανημάτων στο επάγγελμα, έχασε την δουλειά του και έφτασε στα όρια της εξαθλίωσης, καθώς έμεινε και χωρίς σπίτι! Κάποιοι του παραχώρησαν ένα ράντζο σε μηχανουργείο για να μην κοιμάται στο δρόμο μέσα στο χειμώνα, ενώ ο ίδιος έκανε έκκληση μέσω τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού για να βρει δουλειά. Σαν να μην του έφταναν όλα αυτά, το ελληνικό Δημόσιο του έστειλε ειδοποιητήριο για να πληρώσει το χαράτσι, για ένα σπίτι που είχε νοικιάσει και στο οποίο δεν μένει πλέον, αλλά το όνομά του υπήρχε στο συμβόλαιο του ρολογιού!
«Αρχικά νόμισα πως κάποιος βάλθηκε να μου κάνει πλάκα ή να παίξει με την δυστυχία μου. Ξέρετε τι είναι να μην έχεις που να κοιμηθείς, να σε έχουν πετάξει από το σπίτι που νοίκιαζες, να μην σου 'χει μείνει τίποτα και να λαμβάνεις ειδοποίηση για να πληρώσεις χαράτσι για κάτι που δεν έχεις ούτε σαν ενοικιαστής με αποτέλεσμα να κοιμάσαι σε ένα ράντζο μέσα σε μηχανουργείο;», δήλωσε ο 31χρονος.

Την πάτησες. Τώρα θα σου στείλουν ειδοποιητήριο και για το ράντζο.


Είδηση Νο 5 – γκάου
Σκύλος καταδικάστηκε σε θάνατο επειδή... είναι gay!!!
Ένα πιτ μπουλ καταδικάστηκε σε θάνατο στο Τενεσί των ΗΠΑ επειδή ο ιδιοκτήτης του το παράτησε, νομίζοντας πως είναι… gay! Το άτυχο σκυλάκι εγκαταλείφθηκε στο δρόμο από τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος είπε στους υπεύθυνους ότι είδε τον σκύλο του πάνω σε ένα άλλο αρσενικό...
Το πρόβλημα είναι τώρα  ότι το κέντρο φιλοξενίας των αδέσποτων είναι υπερφορτωμένο και δεν μπορεί να φροντίσει όλα τα ζώα με αποτέλεσμα το άτυχο πιτ μπουλ να οδηγηθεί σε ευθανασία εκτός κι αν βρεθεί νέος ιδιοκτήτης.
Σύμφωνα με άρθρο της Huffington Post, πολλές φορές τα σκυλιά μπορεί να έχουν ανάλογη σεξουαλική συμπεριφορά, ενώ άλλες φορές μπορεί απλά να πρόκειται για επίδειξη ισχύος μεταξύ των αρσενικών.
Στο Facebook έχει δημιουργηθεί μια σελίδα ειδικά αφιερωμένη στο άτυχο σκυλί, η οποία καλεί τον όποιον ενδιαφερόμενο να πράξει σύντομα, πριν το σκυλί θανατωθεί. Το μήνυμα που είναι αναρτημένο στη σελίδα γράφει: «Μην αφήσετε αυτό το πανέμορφο σκυλί να πεθάνει επειδή ο ιδιοκτήτης του είναι ανίδεος σχετικά με τη συμπεριφορά των σκύλων!».

Κανονικά έπρεπε να έχουν καταδικάσει σε θάνατο αυτόν τον μαλάκα για προσβολή του ανθρωπίνου είδους!!!


Είδηση Νο 4 – ορκίζομαι
Άρης Σπηλιωτόπουλος: “Στο λόγο μου, δεν γνώριζα τα οικονομικά της χώρας”
Το λόγο της αντρικής του τιμής επικαλέστηκε ο βουλευτής της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος για να υποστηρίξει τη δήλωσή του  «δεν γνώριζα για την οικονομική κατάσταση της χώρας όταν ήμουν υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή».
Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή στο Μega, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δήλωσε: «Το 2007 υπουργός, το 2008 υπουργός, μέχρι το 2009 σας λέω με απόλυτη ειλικρίνεια, στο λόγο της αντρικής μου τιμής, δεν είχα καμία επίγνωση γι’ αυτή την κατάσταση».
Υπενθυμίζεται ότι και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, που διετέλεσε μέλος της κυβέρνησης Καραμανλή, δήλωσε προ ημερών στο Mega ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης «έλεγε ψέματα σε όλους για το έλλειμμα» και πως «κανείς δεν μπορούσε να γνωρίζει την πραγματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας».

Με την ίδια ειλικρίνεια που μας ανακοίνωσαν πως για την κρίση ευθύνονται και οι πολιτικοί αλλά και οι πολίτες, με την ίδια ειλικρίνεια ένας-ένας οι πρώην υπουργοί βγάζουν τον εαυτό τους απ’ έξω. Και ποιος έμεινε να “γνώριζε” και να “ευθύνεται”; Μα φυσικά ο πολίτης.
Άκου τα μαλάκα!


Είδηση Νο 3 – Εθνικό Συμβούλιο Προπαγάνδας
ΕΣΡ προς ΜΜΕ: “Μη δείχνετε την εξαθλίωση”
Με εντολή της κυβέρνησης και προσωπική παρέμβαση του Σίμου Κεδόκογλου, το ΕΣΡ αποφάσισε να υποδείξει στους τηλεοπτικούς σταθμούς να μην δείχνουν πλάνα αστέγων και εικόνες εξαθλίωσης από τη σύγχρονη Ελλάδα. Με την πρωτοφανή αυτή απόφαση το ΕΣΡ περνάει σε νέα εποχή, καθώς δεν υπάρχει προηγούμενο τέτοιου τύπου λογοκρισίας. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:
“Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης υποδεικνύει προς όλους τους τηλεοπτικούς και σταθμούς της χώρας όπως μη προβάλουν την εικόνα:
α) προσώπων ευρισκομένων σε κατάσταση κοινωνικής εξαθλίωσης ή ενδείας άνευ ρητής ή σιωπηράς συναινέσεώς αυτών,
β) προσώπων οδηγουμένων ενώπιον των δικαστικών ή εισαγγελικών ή αστυνομικών και λοιπών αρχών άνευ ρητής ή σιωπηράς συναινέσεώς αυτών”.

Με απόφασιν της Επαναστάσεως του Πρωθυπουργού εις το εξής θα απαγορεύονται ρητώς και άνευ ετέρας προειδοποιήσεως αι εκπομπαί αίτινες έχουν ως στόχον την αποσταθεροποίησιν της λαοπροβλήτου ημών κυβερνήσεως. Εις την θέσιν αυτών θα προβάλλονται κινηματογραφικαί εικόναι από τσούγκρισμα αυγών του Προέδρου της Επαναστάσεως Κυβερνήσεως, σουβλίσματα αμνοεριφίων εν στρατοπέδω, και παραδοσιακοί χοροί κατά τη διάρκεια των οποίων Ελληνόπαιδες προσφέρουν διασκέδασιν εις το φιλοθεάμον κοινόν.

ΥΓ: Προπαντός μη χαλάτε τη αισθητική του Κεδίκογλου.


Είδηση Νο 2 – κοίτα ποιος μιλάει
Ψαριανός: “Καλά έκανε και ταξίδεψε ο Τσίπρας για να μην λέει παπαριές”
«Καλά έκανε και πήγε σε Γερμανία, ΗΠΑ και Αργεντινή, ώστε να δει τι γίνεται, να είναι πιο μετρημένος, πιο προσγειωμένος και δεν λέει παπαριές», είπε στον Alpha 989 ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρης Ψαριανός, με αφορμή τα ταξίδια του Αλέξη Τσίπρα.

Τώρα καταλαβαίνω σύντροφε Γρηγόρη τη δική σου στάση. Σου λείπουν ταξιδάκια.





Είδηση Νο 1 – νόστος
Χρηματοδοτεί διαστημόπλοιο ο Χατζηδάκης!
Στην ελίτ των τεχνολογικά ανεπτυγμένων χωρών του κόσμου έχει βάλει την Ελλάδα το Υπουργείο Ανάπτυξης, αφού η χώρα μας είναι πλέον σε θέση να κατασκευάζει από αεροσκάφη μέχρι διαστημόπλοια!
Στον κατάλογο που δημοσιεύθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης με τα 500 επαγγέλματα που θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ με 456 εκ. ευρώ, συμπεριλαμβάνονταν οι παραπάνω επιχορηγήσεις! Πέραν όμως των… διαστημοπλοίων, το υπουργείο Ανάπτυξης επιχορηγεί και την κοπή νομισμάτων! Τι κι αν το αποκλειστικό δικαίωμα το έχει μόνο η ΕΚΤ; Το υπουργείο το επιχορηγεί κι αυτό!

Οι προηγούμενοι ζέσταιναν τα ελικόπτερα, ετούτοι θα φύγουν με διαστημόπλοιο. Άμα είναι μακριά η πατρίδα…



7 σχόλια:

  1. Στέκομαι στη γελοιοδέστατη είδηση με τη δήλωση του Ψαριανού.... Μιλάει ο αρχιπαπάρας για "παπαριές"!!!... Γλοιώδης τύπος, βωμολόχος και υβριστής, δε χάνει ευκαιρία να βγάζει τα "ξέρατά" του κατά του ΣΥΡΙΖΑ... Κι αυτόν τον αρχιμαλάκα τύπο τον είχε ο ΣΥΡΙΖΑ βουλευτή... Ας πρόσεχαν... Και να τους γίνει μάθημα για τους ποιους βάζουν στις λίστες υποψήφιων βουλευτών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι τέτοιους τύπους είχα στο μυαλό μου Γιάννη, όταν σχολίασα στο blog σου για «τη δημοκρατία του Κλεισθένη»:
      «Οι πολιτικές εφαρμόζονται από ανθρώπους. Στην αρχή όλοι εμφανίζονται ωσάν αγνές και άσπιλες παρθένες. Αργότερα είναι που το ρίχνουν στο τσατσιλίκι».

      Στη χώρα του «ότι δηλώσεις είσαι» ευδοκιμούν οι τυχάρπαστοι κρυφοδεξιοί τύπου Ψαριανού. Αυτός ο τύπος θα μπορούσε κάλλιστα να είχε εκλεγεί βουλευτής με οποιοδήποτε κόμμα (εξαιρώ ίσως το ΚΚΕ).
      Λένε πως το χρήμα (περί αυτού πρόκειται) δεν έχει χρώμα.
      Και η βλακεία επίσης, θα συμπλήρωνα εγώ…!

      Διαγραφή
  2. Ρε Πέτρο, τόση ώρα προσπαθώ να ψηφίσω το καλύτερο, αφού όλα είναι...τραγελαφικά όντως!
    4-3-2-1 λοιπόν, χωρίς να υποτιμώ τα υπόλοιπα βεβαίως!
    Τι ζούμε Παναγία μου!
    Α! Τα σχόλια σου όλα τα λεφτά όπως πάντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο συναγωνισμός Joan μου είναι μεγάλος. Οι εγχώριες γελοίες ειδήσεις αρκούν από μόνες τους να γεμίσουν ένα δελτίο ειδήσεων ή μια εφημερίδα. Βάζω όμως και επιλεγμένες από την αλλοδαπή για να μη νομίζουμε ότι η καφρίλα κυκλοφορεί μόνο ανάμεσά μας. Και να'ξερες πόσο σβήσε-γράψε έχει προηγηθεί για να επιλέξω τις 10!
      Θες τη γνώμη μου; η είδηση για τον ...gay σκύλο πρέπει να ανακηρυχτεί ως η γελοιοδέστερη της χρονιάς!!!

      Διαγραφή
  3. Καταρχάς σε ψέγω που δεν δειχνεις εμπιστοσύνη στο λόγο της αντρικής τιμής του Άρη.
    Μα είναι δυνατόν;
    Εγώ καθηλώθηκα απ' αυτήν την επίκληση.


    Ο Κεδίκογλου έχει δίκιο.
    Δεν μπορείς να δείχνεις εξαθλιωμένους τύπους χωρίς τη συναίνεσή τους.
    Γι' αυτό έχουν εξαφανίσει και το Σαμαρά.
    Δεν είναι να δείχνεις τέτοια θεάματα...


    Ο Ψαριανός που μιλάει περί παπαριών είναι εκείνος που έγραφε το στίχο "στης Βουλής τα έδρανα αχ κι εγώ να έκλανα".
    Τώρα απλώς κάνει πράξη την ευχή του.
    Δε μιλάει. Κλάνει.


    Ο Χατζηδάκης δεν επιχορηγεί τυχαία τα διαστημόπολοια.
    Είναι στα πλαίσια της αποδοχής κάθε πρότασης της Χρυσής Αυγής, η οποία πιστύει ότι πρόγονος των Ελλήνων είναι οι ΕΛ, οι οποίοι προς το παρόν έχουν μετακομίσει στο Σείριο.
    Η χρηματοδότηση προσπαθειών κατασκευής διαστημοπλοίων είναι στα πλαίσια επαναπατρισμού των προγόνων μας, των ΕΛ.
    Έστω να ψηφίζουν ως ομογενείς στις εκλογές.

    Κι εξάλλου η επιχορήγηση κατασκευής διαστημόπλοιων έχει κι άλλη μία αιτία.
    Αναγνωρίζεται έτσι επισήμως ότι στη χώρα αυτή κατοικούν UFO και επομένως φτιάχνουμε τα ανάλογα οχήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις τι κατάλαβα από τις παρατηρήσεις σου;
      Δεν πρέπει να δείχνει η τηλεόραση πλάνα από εξαθλιωμένους βουλευτές που ορκίζονται στο λόγο της τιμής τους ότι είναι ούφο.
      Αυτό!

      Διαγραφή
    2. Αυτό είναι το ρεζουμέ.
      Αλλά δυστυχώς... "ζουν ανάμεσά μας"!

      Διαγραφή