Σελίδες

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Οι κυριότερες ειδήσεις Νο12



Δέκα σημαντικές και ασήμαντες ειδήσεις της εβδομάδας που πέρασε σε αντίστροφη μέτρηση:

Στη θέση Νο10:
Γιαγιά 100 ετών εισέπραξε 713.794 ευρώ για επίδομα αναπηρίας!
Μια γιαγιά 100 χρονών (!) φέρεται αναμειγμένη στη μεγαλύτερη και πιο πρωτότυπη απάτη, ροκανίσματος δημόσιου χρήματος, από προνοιακά επιδόματα, που στήθηκε ποτέ στη χώρα - έργο του αγαπημένου ανιψιού της! Σύμφωνα με την έκθεση των Ελεγκτών Δημόσιας Υγείας, η «δικαιούχος» εισέπραξε ως επίδομα αναπηρίας, συνολικά 713.794,32 ευρώ, με 326 επιταγές, το διάστημα από τον Σεπτέμβρη του 2001 μέχρι και τον Δεκέμβρη του 2010.

Στην απίθανη περίπτωση που η είδηση είναι αληθινή και όχι μια από τις πολλές σαχλαμάρες που κάνουν τη διαδικτυακή τους βόλτα και χάνονται, έρχομαι να ρωτήσω: ένας μέσος εργαζόμενος μέσα σε αυτή την 9ετία έχει εισπράξει δουλεύοντας 150.000-200.000 €. Τι στο διάολο “επίδομα” αναπηρίας είναι αυτό που δίνει 80 χιλιάρικα το χρόνο;


Στη θέση Νο9:
Αποφυλακίζεται ο Εφραίμ!
Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών της Αθήνας.
Τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου αντικατέστησαν την προσωρινή κράτηση του κατηγορούμενου Εφραίμ με τους όρους της χρηματικής εγγυοδοσίας ύψους 300 χιλιάδων ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου τόσο από τη χώρα όσο και από τη Μονή Βατοπεδίου, καθώς και της υποχρεωτικής εμφάνισής του ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο Α.Τ. της περιοχής.

Άγιες μέρες έρχονται, δε σερβίρουν νηστίσιμα στο Κορυδαλλό, έρχεται και ο Πούτιν!
Ερώτηση προς αφερεμένο ποίμνιο που συγκεντρώνεται έξω από τη φυλακή και κάνει συλλαλητήρια για την αποφυλάκιση του: έχετε αναρωτηθεί που τα βρήκε τα 300 χιλιάρικα;


Στη θέση Νο8:
Οι Έλληνες έχουν το μικρότερο πέος λένε οι Γερμανοί.
Οι Έλληνες έχουν το μικρότερο και λεπτότερο μέγεθος πέους, ανάμεσα στους άνδρες 25 χωρών, από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η έρευνα έγινε για λογαριασμό μεγάλης Γερμανικής εταιρίας προφυλακτικών, πριν από 3 χρόνια και σύμφωνα με αυτή οι άνδρες της Ελλάδας κατατάσσονται στην τελευταία θέση από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, στο μήκος και τη διάμετρο του πέους τους.
Το δείγμα που εξέτασε και ανέλυσε το Γερμανικό Ινστιτούτο Προφυλακτικών ήταν 10.477 άνδρες από 25 χώρες της ΕΕ. Στην τελευταία θέση βρίσκονται οι Έλληνες με μέσο όρο μήκους 12,18 εκατοστών και μέσο όρο περιφέρειας τα 10,19 εκατοστά. Οι πιο “προικισμένοι” Ευρωπαίοι είναι οι Γάλλοι με μέσο όρο μήκους τα 15,48 εκατοστά και με πάχος που φτάνει τα 13,63 εκατοστά. Δηλαδή το μήκος των Ελλήνων είναι μικρότερο από το… πάχος των Γάλλων!!!

(Αφού ζητήσω συγγνώμη από τις φίλες αναγνώστριες θα κάνω δύο σχόλια)
Σχόλιο Νο1: Φαίνεται πως οι γερμανικές χοντροκωλάρες δεν ικανοποιούνται με τους Έλληνες. Δεν ξέρω μόνο γιατί μας στέλνουν συνέχεια τις κόρες, τις αδελφές τους και τις γυναίκες τους για …διακοπές.
Σχόλιο Νο2: Επειδή τα πέη των «ελλήνων» πωλητικών τα έχουμε νιώσει όλοι πολύ άγρια στο πετσί μας, είναι ακόμη μια απόδειξη πως δεν είναι …ελληνικά!


Στη θέση Νο7:
Επιστρέφουν τα επιδόματα
Ουρές πολιτών, αυτή τη φορά, για να επιστρέψουν τα χρήματα που εισέπραξαν από τα μαϊμού επιδόματα. Κατά εκατοντάδες σπεύδουν στις αρμόδιες υπηρεσίες, υπό το φόβο των ποινικών ευθυνών σε βάρος τους από το δημόσιο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο αριθμός όσων παρανόμως έπαιρναν προνοιακά επιδόματα θα ξεπεράσει τους εβδομήντα χιλιάδες, μετά τη διασταύρωση των στοιχείων.
«Δεν πρόκειται να δεχτούμε δόσεις και διακανονισμούς. Θα ακολουθήσουμε τις νόμιμες διαδικασίες» ξεκαθαρίζει για τα προνοιακά επιδόματα ο υφυπουργός Υγείας, Μάρκος Μπόλαρης.

Ναι αλλά εμένα δεν μου αρκεί μόνο να τα επιστρέψουν. Άλλωστε δεν τους έπιασαν οι τύψεις, υπό το φόβο της φυλακής το κάνουν. Το άφησαν, το άφησαν, το θεώρησαν σαν μια από τις πολλές εξαγγελίες που λέγονται μόνο για να ειπωθούν και πίστεψαν πως όπως πάντα δεν θα υλοποιηθεί. Τώρα στο «και πέντε» σχηματίζουν ουρές.
Όπως λοιπόν κάνετε με τους επιχειρηματίες (και καλά κάνετε) δώστε στη δημοσιότητα τα ονόματα αυτών των κλεφταράδων και πόσα τσέπωσαν. Ζητήστε τα με τόκο και πρόστιμα και στείλτε το μήνυμα σε κάθε απατεώνα να μη το επιχειρήσει ξανά!
Δεν ζητάω να κάνετε το ίδιο και με τους πωλητικούς. Δεν προβλέπεται από το σύνταγμα!!!


Στη θέση Νο6:
Προεκλογικό "δωράκι" 7,7 εκ. ευρώ στα κόμματα για «ερευνητικούς σκοπούς» !!
Με 7.720.000 ευρώ ενισχύει το υπουργείο Εσωτερικών τα πολιτικά κόμματα, στο πλαίσιο της τακτικής χρηματοδότησής τους και της οικονομικής ενίσχυσής τους, για «ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς».
Σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Τάσου Γιαννίτση και του υπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη, το ανωτέρω ποσό αντιστοιχεί, στο ένα τέταρτο αυτών που καλύπτει το α' τρίμηνο του 2012. Το ποσό κατανέμεται ως εξής: ΠΑΣΟΚ 3.107.705 ευρώ, ΝΔ 2.429.469, ΚΚΕ 746.737, ΛΑΟΣ 622.748, ΣΥΡΙΖΑ 556.005, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 257.333.

Τι θα ερευνήσετε και σε τι ακριβώς θα επιμορφωθείτε;
Θα ερευνήσετε καλύτερους τρόπους ξεπουλήματος μιας χώρας και θα επιμορφωθείτε στο πως θα καταστρέψετε περισσότερες γενεές.
Ρε καριόληδες, είστε απίθανοι!


Στη θέση Νο5:
Ηλεκτροσόκ έως 30% από τη ΔΕΗ.
Ηλεκτροσόκ επιφυλάσσει η ΔΕΗ σε πολλά νοικοκυριά που ήδη έχουν αρχίσει να παραλαμβάνουν τους πρώτους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς ρεύματος για εφέτος καθώς βρίσκονται αντιμέτωπα με αυξήσεις-φωτιά που φθάνουν ακόμη και στο 20%-30%, δηλαδή πολύ ψηλότερα από το μεσοσταθμικό 12,2% που είχε ανακοινωθεί.
Πίσω από τις τσουχτερές αυτές αυξήσεις βρίσκονται οι υψηλές κλιμακωτές χρεώσεις που επέβαλε εφέτος η ΔΕΗ στις περίφημες Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (γνωστές ως ΥΚΩ), σε συνδυασμό βεβαίως με τις αυξήσεις που επιβλήθηκαν και στις χρεώσεις της κιλοβατώρας.
Τι είναι οι ΥΚΩ: Με τον όρο Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας εννοούμε το αντάλλαγμα που εισπράττει κάθε χρόνο η ΔΕΗ μέσω των τιμολογίων από όλους τους καταναλωτές προκειμένου να παρέχει στους κατοίκους των νησιών ρεύμα σε τιμές ίδιες με αυτές της ηπειρωτικής χώρας, και το οποίο επιβάλλεται στους λογαριασμούς του επόμενου έτους. Εφέτος οι καταναλωτές θα επιβαρυνθούν συνολικά με 680 εκατ. ευρώ, αφού τόσο στοίχισε το 2011 στη ΔΕΗ η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στα νησιά - πολύ περισσότερο δηλαδή από τα 497 εκατ. ευρώ που πληρώσαμε πέρυσι στη ΔΕΗ για όσα δαπάνησε το 2010 για τον ίδιο λόγο.

Δηλαδή ρε δερβίσηδες, πρέπει εγώ να πληρώσω το ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνουν στα νησιά, επειδή οι κυβερνήσεις θέλουν να κάνουν “κοινωνική” πολιτική;
Που το βρήκαμε ρε μάγκες, άλλος να καταναλώνει κι άλλος να πληρώνει;
Εγώ δεν έχω κλιματιστικά στο σπίτι μου. Το χειμώνα πληρώνω χρυσάφι το πετρέλαιο για να ζεσταθώ, το καλοκαίρι ψήνομαι σα μαλάκας κι εγώ και τα παιδιά μου στους 40 βαθμούς, γιατί δεν έχω λεφτά για πέταμα. Και σήμερα καλούμαι να πληρώσω τα κλιματιστικά στα ξενοδοχεία και στα ενοικιαζόμενα δωμάτια που τα’χουν για να μαζεύουν τουρίστες! Κωλοχανείον η Ελλάς!


Στη θέση Νο4:
Μίζα 50 εκατομμυρίων ψάχνει η Δικαιοσύνη για τα Leopard.
Μίζα 50 εκατομμυρίων ευρώ που σχετίζεται με την αγορά των αρμάτων μάχης Leopard ψάχνει η Ελληνική Δικαιοσύνη σε Μονακό και Κανάριους νήσους.
Η έρευνα που είχε “παγώσει” για πολλά χρόνια ξεκινά με πρωτοβουλία των εισαγγελέων Ράϊκου-Σακελάκου που στηρίζονται και στις καταγγελίες του πρώην Γενικού Διευθυντή Εξοπλισμών Βαγγέλη Βασιλάκου σύμφωνα με τις οποίες “κάποιοι πλούτισαν”!
Η δικογραφία-μαμούθ των 500.000 σελίδων (!!!), περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία για τις εξοπλιστικές αγορές 1999 −2009 και σ’ αυτές αναφέρονται λεπτομέρειες για κάθε μία απ’ αυτές. Η περίοδος που θα εξεταστεί αφορά σε πέντε ΥΕΘΑ.

Όποιο σκάνδαλο/μίζα κι αν σηκώσεις, γερμανούς θα βρεις από κάτω. Τυχαίο;


Στη θέση Νο3:
Σκάνδαλο βόμβα με το "κούρεμα" καταγγέλλει ο πρόεδρος του ΤΕΙ Αθήνας.
Την αναστολή λειτουργίας του ΤΕΙ Αθήνας από κάθε δραστηριότητα, διοικητική και εκπαιδευτική, αποφάσισε ομόφωνα η Συνέλευση του Ιδρύματος για την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012.
Όπως δήλωσε o πρόεδρος του ΤΕΙ Αθήνας, Δημήτρης Νίνος "πήραμε αυτή την απόφαση γιατί εκτός του ότι μειώθηκε ο τακτικός προϋπολογισμός του Ιδρύματος κατά 50% περίπου σε σχέση με τον αντίστοιχο του 2009, στις 9/3/2012 η Τράπεζα της Ελλάδας παράνομα και καταχρηστικά και χωρίς τη συγκατάθεσή μας, με τα αποθεματικά του Ιδρύματος αγόρασε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, τα οποία στις 12/3/2012 υπέστησαν «κούρεμα» κατά 68%, με συνέπεια, σήμερα, η ονομαστική τους αξία να ανέρχεται σε 1,9 εκατ. ευρώ. Δεν είναι ότι τα επένδυσαν 2 ή 3 χρόνια πριν σε ομόλογα, αλλά μόλις 3 μέρες πριν το κούρεμα. Χάσαμε δηλαδή 4,6 εκατ. ευρώ. Δεν είναι δυνατόν να προωθείται ειδική ρύθμιση του Υπουργείου Υγείας προκειμένου να εξαιρεθούν τα ομόλογα των δημόσιων νοσοκομείων από τη διαδικασία κουρέματος και να μην εξαιρεθούν τα ομόλογα των τεχνολογικών ιδρυμάτων. Είναι σαφές πως αν δε βρεθεί λύση το ΤΕΙ θα κλείσει επ’ αόριστον."

Απ’ ότι διαβάζω τα ομόλογα Ελληνικού δημοσίου είχαν πάψει να κυκλοφορούν στις αγορές μετά τις 5 Μαρτίου. Από πού λοιπόν τα αγόρασε η Τράπεζα της Ελλάδας;;; Σιγά μη πάρω απάντηση.
Στην αμαρτωλή Τράπεζα της «Ελλάδος» που δεν είναι καν ελληνική πρέπει να μεταβεί ένα πούλμαν με εισαγγελείς. Μέχρι να πάρουν σύνταξη θα έχουν σίγουρη δουλειά!


Στη θέση Νο2:
“Αγνοείται” ο φάκελος για τις γερμανικές αποζημιώσεις!!!
Ομόφωνη υπήρξε η υιοθέτηση της πρότασης του ανεξάρτητου βουλευτή κου Π. Κουρουμπλή και άλλων 37 βουλευτών, να συσταθεί ειδική κοινοβουλευτική Επιτροπή για την τεκμηρίωση και προώθηση των ελληνικών αξιώσεων, να ζητηθεί από τη γερμανική Βουλή και το Ευρωκοινοβούλιο, η άδεια να εκθέσει δημόσια ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων τα επιχειρήματα της χώρας και να υπάρξει ειδική ημερίδα της Ελληνικής Βουλής, με τη συμμετοχή των απανταχού ελληνικής καταγωγής βουλευτών, με θέμα “την κοινή στρατηγική παγκόσμιας προβολής αυτού του κρίσιμου εθνικού ζητήματος”.
Όμως, κατά την κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, διαπιστώθηκε ότι ο σχετικός φάκελος που υπήρχε πριν από δεκαετίες στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους αναζητείται, η δε Τράπεζα της Ελλάδος παραπέμπει για το κατοχικό δάνειο στο υπουργείο Οικονομικών κι αυτό με τη σειρά του στην ΤτΕ.
Σημειώνεται ότι ο υποδιοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Γ. Παπαδάκης είχε δηλώσει προσφάτως στην Βουλή ότι η ΤτΕ “δεν διαθέτει τα πρωτότυπα στοιχεία για το δάνειο, τα οποία προφανώς βρίσκονται στο υπουργείο Οικονομικών”, όπως είχε πει.
Ο υπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης, δήλωσε πως αναζητεί το αρχείο που υπήρχε πριν από δεκαετίες στην Διεύθυνση 25 του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και που αφορούσε ζητήματα πολεμικών αποζημιώσεων. “Δεν έχουμε κανένα στοιχείο στο υπουργείο Οικονομικών ούτε για το δάνειο ούτε για τις αποζημιώσεις. Δεν υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία. Ρώτησα να με ενημερώσουν οι υπηρεσίες αν υπάρχουν κάποια στοιχεία για τις απαιτήσεις της Ελλάδας, αλλά δεν προέκυψε κάτι” συμπλήρωσε ο υπουργός.

Να’τες πάλι οι π**στιές! Ρε τι δούλεμα τρώμε ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!
Άρχισαν να «χάνουν» φακέλους, όπως έχασαν και τους άλλους με τις μίζες που τσέπωσαν. Και εντωμεταξύ (…πέφτω απ’ τα σύννεφα) δεν έχει επέμβει κανας εισαγγελέας. Δηλαδή αν εγώ έχω κάνει έγκλημα και «χαθεί» η δικογραφία, θα με αφήσετε ελεύθερο;
Για να φρεσκαριστεί λοιπόν η μνήμη σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στον Κώστα Βαξεβάνη και στην εκπομπή του «Το Κουτί της Πανδώρας» όπου υπάρχει πληρέστατο ρεπορτάζ, ή ακόμη και στο Μανώλη Γλέζο που ευτυχώς ζει ακόμα και θυμάται.
Αν δεν κόψτε τους κώλους σας να βρείτε τον «χαμένο» φάκελο να ξέρετε πως στο εξής θα αντιμετωπίζεστε ως εγκληματίες-μαφιόζοι. Και ξέρετε ποια τύχη θα έχετε!


Στη θέση Νο1:
Σκανδαλώδεις επιχορηγήσεις στους υπαλλήλους του ΥΠ.ΟΙΚ!
Μισό εκατομμύριο ευρώ για την παιδική κατασκήνωση των υπαλλήλων του υπουργείου του ενέκρινε ο Φίλιππος Σαχινίδης!
Το κονδύλι αυτό εντάσσεται στα συνολικά 3 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε ο ίδιος τα τελευταία δύο χρόνια στην Ομοσπονδία Συλλόγων του υπουργείου του για πολιτιστικές εκδηλώσεις και εκδρομές!!!!!
Στις 7/3/2012 ο Φ. Σαχινίδης εγκρίνει το ποσό των 500.000 ευρώ «για την παιδική κατασκήνωση» (βρίσκεται στα όρια του Εθνικού Δρυμού Σουνίου) των υπαλλήλων του Υπ. Οικονομικών.
Δέκα μήνες νωρίτερα ως υφυπουργός Οικονομικών υπογράφει την εκταμίευση από τον κρατικό προϋπολογισμό του ποσού των 495.000 ευρώ επιχορηγώντας τους συλλόγους των υφισταμένων του «για κοινωνικούς σκοπούς (παιδική κατασκήνωση)».
Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου σε σχετική ερώτηση στη Βουλή το περασμένο καλοκαίρι αποκάλυψε ότι τον Ιανουάριο του 2010 η ίδια ομοσπονδία επιχορηγήθηκε από το κράτος με 2.028.000 ευρώ! Όσο για το αντίστοιχο ποσό που είχε λάβει το συνδικαλιστικό όργανο στο υπουργείο Οικονομικών για το έτος 2009 ήταν της τάξης των 2.438.731 ευρώ.
Δηλαδή μέσα σε διάστημα 3 ετών το συνολικό ύψος της κρατικής επιχορήγησης προς την ομοσπονδία των εργαζομένων φτάνει τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ.

Αντί δικού μου σχολίου βρε ξεφτίλα, και με την ελπίδα κάποιο απ’ τα τσιράκια σου να διαβάζει το blog και να μου κάνεις μήνυση, θα παραθέσω την επόμενη είδηση για να καταλάβουν όλοι το μέγεθος της ξεδιαντροπιάς σας!

Μετά το κούρεμα των ασφαλιστικών ταμείων των μελών της ΕΛ.ΑΣ, σειρά είχε ο ερανικός λογαριασμός στον οποίο οι αστυνομικοί και οι ειδικοί φρουροί συγκέντρωναν χρήματα για τους συναδέλφους τους που τα έχουν ανάγκη.
Στο «κούρεμα» εντάχθηκε και ο λογαριασμός για τις παιδικές κατασκηνώσεις που χρηματοδοτούνται από τις εισφορές τους και όπως αναφέρουν οι συνδικαλιστικές Ενώσεις της ΕΛ.ΑΣ, θα καταφύγουν στη Δικαιοσύνη.
Από αρχές του 2000, οι αστυνομικοί και οι ειδικοί φρουροί είχαν αποφασίσει να δίνουν 6 ευρώ κάθε μήνα από το μισθό τους, προκειμένου το ποσό που θα μαζευτεί θα μπορεί να βοηθήσει συναδέλφους τους που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική θέση - κυρίως για λόγους υγείας.
Ένστολοι που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, όπως καρκίνο, εγκεφαλικά, χρόνιες αναπηρίες, έχουν κατά καιρούς βοηθηθεί από την «κάβα» των χρημάτων που αντί εράνου λειτουργεί σε μόνιμη βάση.
Τα χρήματα αυτά είμαστε υποχρεωμένοι από το νόμο να διατηρούμε στην Τράπεζα της Ελλάδος και πουθενά αλλού”, εξηγεί ο Γ. Γραμματέας του ΣΕΦΕΑΑ, Γιάννης Φαναριώτης.
Στις 26 Μαρτίου, η Τράπεζα της Ελλάδος με έγγραφό της μάς ενημέρωσε ότι τα χρήματα τόσο για τον ερανικό λογαριασμό, όσο και για τις εξοχές της ΕΛ.ΑΣ, έγιναν ομόλογα και κουρεύτηκαν!
Πιο συγκεκριμένα, από τα 23.444.793,79 ευρώ που υπήρχε ως αποθεματικό την 9/3/2012, το ποσό στον Ειδικό Λογαριασμό Αρωγής Αστυνομικού και Πολιτικού Προσωπικού είναι 7.169.569,10, ενώ στον άλλο λογαριασμό των Παιδικών Εξοχών από 805.893,79 έχουν μείνει 246.447,52”.

2 σχόλια:

  1. Είμαι της άποψης ότι το ζήτημα του φακέλου των γερμανικών αποζημιώσεων είναι απο τα κορυφαία αυτής της χρονιάς! Είναι ενα ζήτημα διχρονικό, με εθνικές προεκτάσεις και όποια του εξέλιξη θα την βρίσκουμε μπροστά μας στο μέλλον... Ντρέπομαι και συνάμα εξοργίζομαι για το θέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δίκιο έχεις, οι γερμανικές αποζημιώσεις είναι από τα κορυφαία ζητήματα. Κι αν αναλογιστεί κανείς το διεκδικούμενο ποσό αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Πιστεύω πάντως ότι θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμη, ίσως και χρόνια. Ανάλογα με το πόσο συχνά θα παίζει στα κανάλια ή θα θαφτεί.
      Ο λόγος που κατέταξα στη πρώτη θέση τις αλητείες Σαχινίδη είναι για να καταλάβουμε ότι οι ρουσφετολάγνοι πολιτικάντηδες είναι τραγικά αμετανόητοι.
      Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως τη στιγμή που ο υπάλληλος της γερμανίδας φακλάνας Σαχινίδης μίλησε για «εξαφάνιση» του φακέλου, έσπευσε η Γερμανία να τον ενισχύσει λέγοντας πως δεν υπάρχει θέμα αποζημιώσεων!
      Μονομερώς!!!
      Δηλαδή εγώ σου χρωστάω και αποφασίζω μόνος μου ότι έπαψα να σου χρωστάω.
      Ήθελα να’ξερα τι μίζες έχουν πάρει αυτοί οι αλήτες από τη Μέρκελ για να κάνουν τη πάπια…

      Διαγραφή