Σελίδες

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Αποστασίας το κάγκελο !







Η καταπληκτική σύνθεση από τον atsaranto.

Κατά πως φαίνεται ο αποστάτης περισυλλέγει τους αποστάτες.

Αχ βρε Καρατζασούρταφέρτα τι έπαθες! Εσύ που αποστάτησες να πάθεις τα ίδια;


Υ.Γ. Τον Ανατολάκη και τα μάτια σου !


12 σχόλια:

  1. Φτου να μην τους ματιάσω...χάρμα οφθαλμών είναι.
    Αχ και αυτός ο Άδωνης, είναι η συμπάθειά μου το ομολογώ.
    Είμαι κατά της βίας, αλλά αν τον έβλεπα ποτέ από κοντά, μια ξανάστροφη ευχαρίστως θα του έδινα.
    Καλημέρα καλέ μου Πέτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι βία!
      Νομίζω θα τον τράνταζε πιο πολύ η ιδέα κάποιος να γκάριζε πιο δυνατά απ αυτπον.
      Από σήμερα θα κάνω ασκήσεις φωνητικη΄ς και μαθήματα σολφέζ για να φτιάξω τσιρίδα ψηλότερη απ αυτόν..


      Η Νέα Δημοκρατία γυρίζει στις αξίες της!
      Χρόναι την περίμενα αυτή τη στιγμή.
      Θα γυρίσει κι ο Γλίξμπουργκ... πού θα πάει;
      Ψωμί κι ελιά και Κώτσο βασιλιά! Παμε σαν άλλοτε...

      Διαγραφή
    2. @ Μαρία Νι
      Εγώ πάλι με κάτι τέτοιες μουτσούνες είμαι υπέρ της βίας. Ο άνθρωπος σε προκαλεί να τον χτυπήσεις. Παρόλο που σιχαίνομαι τους πολιτικάντηδες που εμφανίζονται στα παράθυρα, τους λυπάμαι πραγματικά που κάθονται και τον ακούν χωρίς να του απαντούν όπως του αξίζει.
      Καλό σου βράδυ.

      Διαγραφή
  2. @ Μαζεστίξ
    Σου παραθέτω αυτούσια την επιστολή παλιού νεοδημοκράτη που διάβασα σήμερα σε ένα site:

    Συνειρμοί απόμαχου νεοδημοκράτη:
    "Το 1978 ο Εθνάρχης μάς έφερε σώγαμπρους τον Κώστα Μητσοτάκη και τον Θανάση Κανελλόπουλο.
    Λίγα χρόνια αργότερα ο Μητσοτάκης ήταν Αρχηγός του Κόμματος και Πρωθυπουργός με Αντιπρόεδρο της Κυβερνήσεως τον Κανελλόπουλο.
    Προ ολίγων ετών ο ομώνυμος του Εθνάρχη ανηψιός του μάς έφερε στο Κόμμα τους ανανήψαντας τέως Προέδρους προσωποπαγών μορφωμάτων, Αντώνη Σαμαρά και Δημήτρη Αβραμόπουλο.
    Σήμερα ο πρώτος είναι Πρόεδρος και ο δεύτερος Αντιπρόεδρος του Κόμματός μας.
    Τώρα ο Σαμαράς μετά Βαΐων και κλάδων μάς φέρνει τον Μάκη Βορίδη και τον Άδωνι Γεωργιάδη.
    Σκέψου τι μάς περιμένει αύριο..."

    Ο τύπος τα λέει ΟΛΑ!


    Υ.Γ.: Εγώ έβγαλα την εξάτμιση από το μηχανάκι και ίσα που τον φτάνω στα ντεσιμπέλ.
    Αν ρίξω από δίπλα και καμιά 20αριά κροτίδες να σκάνε, τι λες, τον πέρασα;
    Χμμμ, πάω στην αυλή να το δοκιμάσω…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πάλι άκουσα τα εξής από νεοδημοκράτη και μάλιστα φανατικό:
    " Ε! είπαμε να βρέξει αλλά όχι και να χιονίσει. Είπαμε να φέρουμε ενισχύσεις αλλά όχι και τη "βαριοπούλα"!Και ενώ δε χώνευα τη Ντόρα με αυτά και μ' άλλα, όχι μόνο τη συμπάθησα αλλά θα την ψηφίσω με κλειστά τα μάτια "
    Από δεξιά μπαίνουν ενισχύσεις από "αριστερά" φεύγουν ψηφοφόροι.

    Πέτρο, αν τα δοκίμασες όλα και δε σου "βγαίνει", πες μου να σου και το ανηψάκι μου που ισοδυναμεί με 10 "Άδώνιδες". Ένα μόνο έχω να σου πω για το "ταλέντο" του, όταν κλαίει τη νύχτα, εγώ πετάγομαι από το κρεβάτι μου και ας μένω 3 τετράγωνα μακρυά.
    Έλενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θες να γελάσουμε; Το μνημόνιο Νο1 το ψήφισε η Ντόρα και τη διέγραψε. Στο Νο2 διέγραψε όσους δεν το ψήφισαν! Κατάλαβες τίποτα; Ούτε αυτός!

      Αυτός είναι ο Αντωνάκης της καρδιάς μας. Που δεν μας αφήνει να πλήττουμε. Που δίνει μια χαρμόσυνη νότα στη γενικευμένη απαισιοδοξία. Που για να πάρει αποφάσεις ρίχνει τη σβούρα και όπου κάτσει. Που δεν έχει κανένα απολύτως σχέδιο αλλά το υπερασπίζεται με φανατισμό!

      Γράψε στο βίντεο μια εκπομπή του μπουμπούκου και βάλε να την δει το ανιψάκι σου. Είναι βαρύ το σοκ και μπορεί να σας αφήσει για μέρες σε ησυχία. Όταν ξανααρχίσει ξαναβάλτε την. :))

      Αφού δεν τα κατάφερα με το αρχικό μου σχέδιο, δοκίμασα να χτυπήσω τη καμπάνα της διπλανής εκκλησίας και να χτυπάω ταυτόχρονα και μια σειρήνα. Μετά από ολονύκτια πειράματα το μόνο που κατάφερα είναι να βγουν οι γιαγιάδες στους δρόμους νομίζοντας πως χτύπησε για εσπερινό και να τρέχουν οι γείτονες στα καταφύγια νομίζοντας ότι μας βομβαρδίζουν. Το ντεσιμπελόμετρο έσπασε αλλά τον Άδωνη δεν τον έφτασα στη τσιρίδα.

      Τώρα σας γράφω από το κρατητήριο όπου με οδήγησαν με χειροπέδες.
      Περιμένω και την επίσκεψη νευρολόγου.
      Κλείνω γιατί ήρθε…. .… .… ….

      Διαγραφή
  4. Η εμπάθεια και ο φανατισμός σας, σας ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ μετά από λίγο καιρό, όταν τα γεγονότα σας διαψεύδουν.
    Ποντάρετε στην κοντή μνήμη, αλλά υπάρχουν περισσότεροι απο όσους νομίζεις, που έχουν ισχυρή μνήμη.
    Η αλλαζονεία των ψευτοδημοκρατών-ψευδοπροοδευτικών σας οδηγεί από γκάφα σε γκάφα.
    Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ είναι απόδειξη έλειψης επιχειρημάτων.
    Εύκολο και 'εξυπναδίστικο' να κάνεις ΜΟΝΤΑΖ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
    Διαβάστε καλύτερα τις θέσεις του Αντώνη Σαμαρά, από επίσημες πηγές και ΟΧΙ από τους 'δημοσιογράφους΄ της διαπλοκής.
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου απαντήσω για δύο λόγους: πρώτον επειδή δεν χυδαιολογείς και δεύτερον για να μη μείνεις με την εντύπωση πως γράφεις εξυπνάδες.
      Το μοντάζ δεν το έκανα εγώ, αλλά που να διαβάσεις τι γράφω; Κατά τα άλλα ψάχνεις να βρεις εμπάθεια στους άλλους.

      Έχουμε και λέμε:
      Τα γεγονότα μας διαψεύδουν; Για πάρε να’χεις: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-v35NjwlmyY#!

      Μιας και εσύ έχεις «ισχυρή» μνήμη αυτά τα θυμάσαι;
      http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1BaQ9fL1-Nw#!

      Αντέχεις να τα δεις; Όχι γιατί μας λες να ενημερωνόμαστε από επίσημες πηγές; Αυτόν που λέει αυτές τις πίπες τον αναγνωρίζεις; Ή θα ισχυριστείς πως πρόκειται για σωσία του;

      Αυτά έλεγε ο λατρεμένος σου δήθεν αντιμνημονιακός αρχικωλοτούμπας. Και που να δεις τι έχει να πει ακόμη! Άνοιξε τα μάτια. Ξεστραβώσου. Το παιχνίδι είναι στημένο. Σε δουλεύουν ασύστολα, κατάλαβέ το. Είσαι από τους ελάχιστους εναπομείναντες που έχει ακόμη εμπιστοσύνη στο πολιτικό σύστημα. Ξύπνα όσο είναι καιρός!
      ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΛΟ!!!

      Και επειδή χλωμό το βλέπω να καταλάβεις τι βλέπεις και τι διαβάζεις, κράτα το link και ξαναδές τα λίγους μήνες μετά. Τότε που ο Σαχλαμαράς θα σου λέει πως είχε όλη την καλή διάθεση να αλλάξει τα πράγματα, αλλά το κακό που άφησε πίσω του ο ΓΑΠ είναι πολύ μεγάλο.
      Τι λες; Μάντεψα σωστά;;;

      Υ.Γ. Μη γεμίζεις τις αναρτήσεις με τα ίδια και τα ίδια σχόλια. Copypaste στα blogs τα κάνεις; Λίγη φαντασία βρε παιδί μου…

      Διαγραφή
    2. Επειδή έχω 'κάπως' καλή μνήμη, σε θυμάμαι πως πανηγύριζες το 2009 για την 'θριαμβευτική' νίκη του ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ. (Προφανώς δθαφορετικό από το πΑΣΟΚ του ΑΓΠ ή του ΠΑΣΟΚ του Σημήτη)
      Τότε ήσουν και σύ σε αυτούς που πίστευαν στο 'πολιτικό σύστημα'. Αν απογοητεύτηκες από την επιλογή σου, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ!
      Τότε ήσουν ανάμεσα σε αυτούς που έβλεπαν 'προ θυρών' την διάλυση της ΝΔ. Θυμάσαι;
      Μήπως έλεγες "ότι σε λίγο ΝΔ θα σημαίνει μόνο νοτιοδυτικά". Θυμάσαι;
      Τώρα τι λές;
      ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ !!!
      'Οταν σου λέω γιά την αλλαζονεία, στην οποία έχετε ροπή όλοι "οι δήθεν", το αποδεικνύουν οι έυκολοι και αναιτιολόγητοι χαρακτηρισμοί σας. Το ΑΛΑΘΗΤΟ μόνο ο Πάπας και εσείς.
      Νομίζεις, άραγε σοβαρά, ότι θα βλάψεις με πολιτικά επιχειρήματα, όταν αποκαλείς τον Σαμαρά, Σαχλαμαρά; Την ανόητη εμπάθεια και τον φανατισμό σου δείχνεις. Το σκοτάδι στο οποίο επέλεξες να ζείς.
      Άσε, λοιπόν, κατά μέρος τις συμβουλές.

      Διαγραφή
    3. Ώστε με παρακολουθείς από το 2009. Κρατάς σε αρχείο αυτά που γράφω (υποθέτω και πολλούς άλλους); Γιατί; Μου κάνεις φάκελο; Έχεις πλάκα και ώρα για σκότωμα. Θα πληρώνεσαι καλά! Ούτε καν μας γράφεις ποιος είσαι για να σου απαντήσω κατάλληλα. Ανωνυμία και κουκούλα, η τακτική των κουτσαβάκηδων.
      Αφού λοιπόν θες, θα τα ακούσεις.
      Η νίκη δεν ήταν «θριαμβευτική» αλλά σκέτο θριαμβευτική. Οι 10,4 μονάδες διαφορά δεν ήταν ηχηρή φάπα; Περίμενες μεγαλύτερη ε;

      Όταν μιλάς για πανηγυρισμούς με συγκρίνεις με τον εαυτό σου που σε κάθε νίκη της Δεξιάς τρέχεις στους δρόμους με σημαιάκια; Ποτέ δεν το΄κανα, κακέ μου φίλε.
      Αυτό που «πανηγύριζα» - και δεν μετάνιωσα ποτέ και καθόλου - ήταν η ανατροπή του φαύλου καρναβαλικού θίασου της λαμογιάς, της διασπάθισης δημοσίου χρήματος, του μαγειρέματος των στατιστικών, του βολέματος ημετέρων, του κλεισίματος της Βουλής γιατί στη περίπτωση παραπομπής Παυλίδη δεν βγαίναν τα κουκιά, του σούρτα-φέρτα με μοναχούς του real estate, του νόμιμου=ηθικού, των Ινδών του Μαγγίνα και εκατοντάδες άλλα που ξέρεις και ξέρω.

      Το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου ασφαλώς και είναι διαφορετικό από των προκατόχων του. Στο μόνο που μοιάζουν είναι η ατιμωρησία της δεξιάς λαίλαπας. Αυτή τη μαλακία τη κληρονόμησε από τους προηγούμενους και δεν είχε το ηθικό ανάστημα να διαφοροποιηθεί. Αν σήμερα βρισκόταν στη φυλακή όλη αυτή η κουρελαρία των πολιτικών της τρύπιας δεκάρας που υποστηρίζεις, ίσως να μην είχες το θράσος να μιλάς ακόμα.
      Λες ότι ήμουν σε αυτούς που έβλεπαν 'προ θυρών' την διάλυση της ΝΔ. Πότε το έγραψα αυτό; Δεν είμαι αιθεροβάμων. Ποτέ δεν πίστεψα πως οι ηλίθιοι θα εξαλειφθούν. Πάντα θα υπάρχει η αγράμματη φτωχολογιά που πιστεύει πως ο νεοφιλελευθερισμός θα της λύσει τα προβλήματα. Η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια σ’ αυτούς. Ποιος είμαι εγώ να ισχυριστώ το αντίθετο;

      Με ρωτάς τι γνώμη έχω για τη σημερινή νΝΔ. Την ίδια και ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ. Μιας και με «παρακολουθείς» όπως λες, θα θυμάσαι ότι είναι πάμπολλες οι φορές που έχω γράψει ότι ο κουρασμένος τέως πρωθυπουργός σας είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει το κόμμα σας. Όχι καλύτερο για την Ελλάδα (είναι ό,τι χειρότερο) αλλά για τη δεξιά παρέα. Είναι ο μόνος που σας ένωσε και ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ! Αυτός ο ηλίθιος που είναι σήμερα στην αρχηγία δεν κάνει ούτε για κοινοτάρχης σε χωριό με 20 κατοίκους. Ο εγκέφαλός του είναι μια πίτα απ’ όλα. Μάζεψε δυο απολειφάδια της ακροδεξιάς που τον έβριζαν νυχθημερόν και διέγραψε αυτούς που τον στήριζαν 2,5 χρόνια τώρα. Αυτό εσύ το αποκαλείς υπεύθυνη στάση πολιτικού ηγέτη; Γιατί εγώ το αποκαλώ αγνωμοσύνη στα όρια της σχιζοφρένειας.

      Τα περί «αλαζονείας», «δήθεν» και «αναιτιολόγητοι χαρακτηρισμοί» στα επιστρέφω. Αν άντεξες να δεις τα βιντεάκια που σε παρέπεμψα (το αποκλείω), θα βλέπαμε ποιος γράφει αναιτιολόγητα και ποιος έχει αλαζονεία. Ο ΓΑΠ είπε ψέματα για να ανέβει στην εξουσία. Όχι ότι αν δεν τα έλεγε θα παρέμενε ο κουρασμένος της Ραφήνας, αλλά το αναφέρω επειδή σας βολεύει να το αναμασάτε. Ο Σαχλαμάρας λέει ψέματα από τη μια μέρα στην άλλη. Άλλα το πρωί, άλλα το βράδυ. Όσκαρ κωλοτούμπας, αλλά φαίνεται πως σου αρέσουν και δεν σου προκαλούν εντύπωση.
      Ένα τελευταίο, που το ανέφερα σε προηγούμενο σχόλιο. Ξέρεις να μας απαντήσεις γιατί διέγραψε τη Μητσοτάκαινα που ψήφισε το πρώτο μνημόνιο και προχθές διέγραψε 22 που δεν το ψήφισαν;;;
      Αν έχεις κάτι σοβαρό να μας το πεις. Οι εξυπνάδες αλλού.
      Αφού δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω μη κάνεις σχόλια και με προκαλείς να σου απαντάω. Βαριέμαι να τα λέω στο βρόντο.

      Διαγραφή
  5. Γουστάρω να σε κάνω να παραμιλάς.
    Αυτό κι αν λέγεται ΕΚΔΙΚΗΣΗ εναντίον των "δήθεν".
    Θα επανέλθω !!!!!!!
    (Ειδικά όταν αρχίσει να γίνεται αντιληπτό το νόημα τής' τως'διαγραφής των 21).
    ΕΣΥ ΑΠΟΚΛΕΙΤΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΛΗΦΘΕΙΣ ΛΟΓΩ 'ΠΡΟΤΕΡΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ').

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ηλιθιότητα είναι αήττητη και εσύ παλικάρι είσαι η "ζωντανή" απόδειξη.
    Κάνε το κόπο να σχολιάσεις και όταν διώξετε τον Σαχλαμάρα με κλωτσιές.
    Αλλά δεν σε φοβάμαι. Το οπλοστάσιο με τα άσφαιρα το έχεις έτοιμο. Όλο και κάποια πίπα θα βρεις να μας πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή