Σελίδες

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Διαγραφές "δημοσιογράφων" από την ΕΣΗΕΑ


Τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα σε δημοσιογράφους της πλάκας (βλ. φερέφωνα του αφεντικού) και της ΕΣΗΕΑ. Με στόχο ποιον; Μα βέβαια την κυβέρνηση. Υπό το πρόσχημα ότι δημοσιογράφοι διώκονται για την έκφραση άποψης…

Πως είπατε; Άποψης; Ώπα. Στοπ εδώ και πάμε να δούμε τα αυτονόητα.

Τι πάει να πει ότι ο δημοσιογράφος λέει την άποψή του και μάλιστα σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας; Απ’ όσο με βοηθούν τα ελληνικά μου, όταν ο δημοσιογράφος χρησιμοποιεί το μέσο στο οποίο εργάζεται για να εκφράζει τη γνώμη του πάνω σε κολοσσιαία ζητήματα που αφορούν το σύνολο του λαού, αυτό δεν λέγεται άποψη, λέγεται προπαγάνδα! Άποψη μπορείς να έχεις στις παρέες σου στον καφενέ, άντε και στις μεταξύ σας συζητήσεις πριν βγείτε στον τηλεοπτικό αέρα. Από τη στιγμή που θα ανάψει εκείνο το γαμημένο ON AIR, ξεχνάτε τις προσωπικές απόψεις - που δεν αφορούν και κανέναν τηλεθεατή άλλωστε. Ή μήπως αφορούν; Μήπως απευθύνεστε σε σανοφάγους που περιμένουν "γραμμή", τη δική σας γραμμή για να πάρουν μπρος; Αν ναι, τότε επανερχόμαστε στην προπαγάνδα που λέγαμε!

Οι ποινές που επέβαλλε η ΕΣΗΕΑ σε μέλη της (επειδή είχαν προπαγανδίσει το «Ναι» κατά την περίοδο πριν από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015), είναι:  
- Διαγραφή 18 μηνών στον γενικό διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Σκάι Σταμάτη Μαλέλη
- Διαγραφή 1 έτους στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε (Σκάι)
- Διαγραφή 6 μηνών στον αρχισυντάκτη της εκπομπής «Σκάι στις 6» Νίκο Κονιτόπουλο
- Στους Όλγα Τρέμη (MEGA), Μαρία Σαράφογλου (MEGA), Μανώλη Καψή (MEGA) και Μαρία Χούκλη (ΑΝΤ1) επιβλήθηκε η ποινή της επίπληξης.

Από την ώρα που γνωστοποιήθηκαν οι ποινές ΧΑΔΙΑ στους παραπάνω, ένα τσούρμο δημοσιογράφων της βρώμας, ομού μετά των πολιτικών της σαπίλας, έχουν επιδοθεί (μέσω τουίτερ) σε ένα γαϊτανάκι σαχλαμάρας που όμοιό του θα αργήσουμε να ξαναδούμε. Δείγματα βλακείας: 





 





Η ηλιθιότητα σ’ αυτή τη χώρα γνωρίζει στιγμές δόξας.
Γιατί πρέπει να είσαι ή γκαβός ή κόπανος αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει δίωξη και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την άποψη από την προπαγάνδα.
Φυσικά δεν θα απαντήσω στον καθένα τους όπως του αξίζει. Όποιος έχει μυαλό στο κεφάλι και όχι χυλοπίτες, καταλαβαίνει που πάει το πράγμα.

Είναι να γελάς με τους αστείους που ισχυρίζονται ότι οι διαγραφές έγιναν για πολιτικούς λόγους, ότι η δημοσιογραφία φιμώνεται, ότι η κυβέρνηση έδωσε γραμμή, ότι θα ασκηθούν διώξεις (κορυφαίος αντισυνταγματολόγος Βενιζέλος αυτό) και άλλα φαιδρά. Άντε να τους πείσεις ότι η ΕΣΗΕΑ είναι συνδικαλιστικό όργανο εκλεγμένο από τους ίδιους και όχι φερέφωνο της κυβερνητικής εξουσίας. Εκτός και αν όσοι τα ισχυρίζονται έχουν εμπειρία ότι αυτά γίνονταν στο παρελθόν, οπότε πρέπει να την μάθουμε.

Πάμε να δούμε ποιος ακριβώς φιμώνεται.
Ο Άρης Πορτοσάλτε στο παρελθόν έχει διαγραφεί από την ΕΣΗΕΑ για 1 έτος επειδή ήταν απεργοσπάστης. Λέτε να πήγε σπίτι του; Λέτε να φιμώθηκε;
Ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει διαγραφεί το 2001, το 2003, το 2007, ενώ το 2012 διαγράφηκε οριστικά. Απ’ όσο με βοηθάει η μνήμη μου δεν φιμώθηκε ποτέ. Σήμερα παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων στο «Ε», παλιότερα ήταν στο Mega και για να μη το κουράζουμε έχει περάσει από όλη την ιδιωτική τηλεόραση. Ποιος τον φίμωσε; Άσε που τα χρόνια εκείνα στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ δεν ήσαν Συριζαίοι, ε κε Δένδια μου;
Οριστικά έχει διαγραφεί από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ και η μεγάλη δημοσιογράφος Τατιάνα Στεφανίδου. Δεν βλέπουμε να πείνασε επειδή …την φίμωσαν!
Παλιότερα είχαν διαγραφεί (προσωρινά) οι Βασίλης Λυριτζής, Δημήτρης Οικονόμου, Νίκος Υποφάντης και Σία Κοσιώνη. (φαίνεται πως κάτι δεν πάει καλά μεταξύ ΣΚΑΙ και ΕΣΗΕΑ)
Ο Μπογδάνος (που αποτελεί όνειδος για τη δημοσιογραφία) δεν είναι καν μέλος της ΕΣΗΕΑ, δεν του επιβλήθηκε καμία ποινή και συνεχίζει να κάνει τη «δουλειά» του ανενόχλητος, δηλαδή να λέει μαλακίες. Φαντάσου λοιπόν ότι διαγράφηκε ο αρχισυντάκτης της εκπομπής του και όχι ο ίδιος ο Μπογδάνος!

Δείγμα δημοσιογραφίας και πολιτικής με κύρος!

(δεν είναι photoshop)

Δίωξη (για όσους καταλαβαίνουν ελληνικά) θα ήταν αν κυβερνητικό στέλεχος είχε κάνει μήνυση για όσα ψέμματα λέγονται και γράφονται. Δυστυχώς - κατά την ταπεινή μου γνώμη - κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει. Γιατί αν βάλουμε να ακούσουμε ξανά μερικά δελτία ειδήσεων, ή δούμε αναρτήσεις στο twitter 









ή διαβάσουμε μερικά πρωτοσέλιδα πατσαβουροδημοσιογραφίας, θα καταλάβουμε ότι όχι μόνο υπάρχει λόγος, επιβάλλεται να σταματήσουν οι απειλές κατά των κυβερνώντων. Αν η πατσαβουροδημοσιογραφία έχει να προσάψει κάτι στη σημερινή κυβέρνηση, αυτό είναι το μνημόνιο που θα πεθάνει και άλλο κόσμο. Το μνημόνιο όμως εξυμνείται, ακριβώς επειδή εξυπηρετεί τα συμφέροντα των διαπλεκόμενων καναλαρχών και εκδοτών.

Έχουν γίνει πολλές προσπάθειες προσέγγισης των διαπλεκόμενων ΜΜΕ στα κέντρα εξουσίας και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι δεν είναι λίγες οι φορές που και η σημερινή κυβέρνηση ενέδωσε. Διότι έχει περάσει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να μην έχει καταφέρει ακόμη να βάλει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο.
Τους χάιδευε και την χάιδευαν. Τουλάχιστον μέχρι να δουν (αμφότεροι) που θα πάει το πράγμα.
Ας μην αναφέρουμε δημοσιεύματα διαπλεκόμενων εφημερίδων που εκθείαζαν Τσίπρα-Καμμένο, ούτε τις χιλιάδες φορές που οι κυβερνητικοί βουλευτές βγήκαν (βγαίνουν και θα βγουν) στα νταβατζοκάναλα, ούτε τις κρατικές διαφημίσεις που εξακολουθούν να μοιράζονται σε εφημερίδες μηδενικής αναγνωσιμότητας.

Η μιντιακή σαβούρα πατάει τέρμα το γκάζι, γιατί τα πράγματα φαίνεται να μην εξελίσσονται όπως ακριβώς τα περίμενε. Βλέπει ότι η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου παραπαίει (υπό το βάρος των αβάσταχτων φορομπηχτικών μέτρων) και σε συνδυασμό αφενός της κατακόρυφης πτώσης τηλεθέασης των δελτίων ειδήσεων και των talk show και αφετέρου  τον πάτο στις πωλήσεις των εφημερίδων της διαπλοκής, πάει να το παίξει φιλολαϊκή και φιλεύσπλαχνη.
Γελάνε και τα πλακάκια στο μπάνιο μου!

Το διακύβευμα είναι οι τηλεοπτικές άδειες και γι’ αυτές τις ρημάδες το σκατό της διαπλοκής έχει φτάσει στην κάλτσα. Τέσσερεις οι άδειες, και γίνεται σκοτωμός ποιος θα τις πρωτοπάρει. Αυτούς που βλέπεις σήμερα να εμφανίζονται αγκαλιασμένοι, περίμενε να δεις τι κλωτσοπατινάδα θα πέσει για να πάρουν άδειες. Κάτσε να δεις για πότε θα πάνε στην άκρη εκείνα τα ηλίθια σποτάκια που έφτιαξαν από κοινού για τα 25 χρόνια ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ!!! ιδιωτικής τηλεόρασης, όταν οι παίκτες που θα μοιράζονται την πίτα θα είναι πλέον λίγοι.

Εγώ λοιπόν αστείοι διαπλεκόμενοι δημοσιογράφοι (αλλά και διαπλεκόμενοι πολιτικοί), που δεν έχω καμία σχέση με τη δημοσιογραφία και ουδέποτε υπήρξα έμμισθος και τσιράκι κανενός κερατά, κάθισα και διάβασα το καταστατικό του συνδικαλιστικού σας οργάνου. της ΕΣΗΕΑ. Εσείς το έχετε διαβάσει να δείτε αν παραβιάσατε κάποιο άρθρο του;



Ανάμεσα στους πολλούς γελοίους που ανέβασαν βλακώδη στο τουίτερ, αυτός που αδιαμφισβήτητα το τερμάτισε είναι ο ΠάσχΩΝ Μανδραβέλης, ο οποίος είχε την ηλίθια ιδέα να ανεβάσει αυτό:



Για την ιστορία (που εκτός από τον ΠάσχΩ φαίνεται να αγνοούν και τα ζωντόβολα που τους άρεσε): οι τρεις απαγχονισμένες γυναίκες στη φωτογραφία είναι η 60χρονη Λουκία Τοπάλη, η 38χρονη κόρη της Σοφία και η 40χρονη οικονόμος τους Φιλίτσα Καλαβρού, ΕΑΜίτισες οι οποίες κρεμάστηκαν τον Ιούνη του ’44 από τους γκεσταπίτες και τα εγχώρια καθάρματα του ΕΑΣΑΔ (Εθνικός Αγροτικός Σύνδεσμος Αντικομμουνιστικής Δράσης). Πληροφορίες [εδώ]

Όπως βλέπεις ΠάσχΩΝ μου, εσύ μπορείς να γράφεις όποια μαλακία σου κατέβει, δυστυχώς μπορείς μέχρι και να αμαυρώνεις τη μνήμη τριών ηρωίδων, διότι κανένας δεν σε φιμώνει όπως λέει ο Κούλης (μούτρα για πρωθυπουργό που βρήκατε!!), κανένας ΣΥΡΙΖΑ δεν μας έκανε Βόρεια Κορέα που λέει ο καράφλας, ούτε γίναμε ολοκληρωτικό καθεστώς που σκούζει το άδωνι.

Άντε γιατί σας σιχάθηκα!


18 σχόλια:

  1. Με γέλιο ξεκίνησα την ανάγνωση (ρε συ αυτή η Παναγιωταρέα ζει ακόμα;), αλλά μου κόπηκε μαχαίρι.
    Αυτή η φωτογραφία με τις απαγχονισμένες ηρωίδες, ήταν ένα δυνατό χαστούκι. Άμα κάνεις τουίτ και ελεεινό χιούμορ με τη ματωμένη ιστορία μας, τότε διαγράφεσαι δια παντός απ' την κατηγορία "Άνθρωπος".
    Δυνατή και ψαγμένη η ανάρτησή σου Πέτρο.
    Άστους να κωλοχτυπιούνται, οι μάσκες έπεσαν και έληξαν οι ένδοξες μέρες της βασιλείας τους. Ας τους διαγράψουν εντελώς, μπας και γλυτώσει "η ηλεκτρολογία" που έλεγε κι ο Ζήκος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μανδραβέλης το συνεχίζει, παρά το κράξιμο που έχει φάει.
      Άσχετος;
      Απατεώνας;
      Κακός;
      Ηλίθιος;
      Όλα μαζί;
      Πολύ τη βρίσκω Μαρία που μυξοκλαίνε για απόφαση του ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ συνδικαλιστικού (και πειθαρχικού) τους οργάνου. Δηλαδή τι θα γίνεται τώρα; Όποτε οι αποφάσεις της ΕΣΗΕΑ δεν συμπίπτουν με τα γούστα μιας χούφτας προβεβλημένων γελοίων, θα την καταγγέλλουν ως ελεγχόμενη; Τότε τι στο διάολο την θέλουν; Ας την καταργήσουν και ας συνεχίσουν σα να μη συμβαίνει τίποτα.
      Απορώ όμως με τη μαλακία που τους δέρνει, που όταν στο παρελθόν (επί Σαμαρά και όχι μόνο) η ΕΣΗΕΑ διέγραφε πάλι τους ίδιους, δεν βγήκαν να σκούξουν για δάκτυλο της εξουσίας.
      Χαμένα τα ‘χουν και φαίνεται. Κι εμείς φυσικά γελάμε.

      Διαγραφή
  2. ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ....!
    Πέτρο θα συμφωνήσω μαζί σου σε όλα σου τα σημεία.
    Ο Ρόλος των συγκεκριμένων εργαλείων της προπαγάνδας είναι γνωστός. Τα άτομα είναι για φτύσιμο σε όλα τα επίπεδα.
    Το θράσος περισσεύει δυστυχώς.
    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα άτομα αυτά διεκδικούν το φτύσιμο κι εμείς τους το δίνουμε με όλη μας τη χαρά. Το μεγάλο γέλιο είναι που το παίζουν θιγμένοι και βάζουν κάτι @@@ να καταθέτουν ερωτήσεις στην Κομισιόν!!!
      Τι ενδιαφέρει μωρέ ηλίθιοι την Κομισιόν η απόφαση ενός συνδικαλιστικού οργάνου μιας χώρας; Χαμένο το ‘χετε;;; Γιατί δεν το «καταγγέλλετε» στην ένωση ευρωπαίων δημοσιογράφων να πάρετε την απάντηση που σας αξίζει;;;
      Γιάννη, ταυτόχρονα με τους «δημοσιογράφους» ξεβρακώνονται και κάτι πολιτικάντηδες που δίνουν τα ρέστα τους για να μη ξεκολλήσει η διαπλοκή τα πλοκάμια της ποτέ από το λαιμό της χώρας.

      Διαγραφή
  3. Πραγματικά έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά Πέτρο!
    Φαίνεται το ψάξιμο και η μελέτη!
    Και τα επιχειρήματά σου ένα κι ένα!
    Κι αυτό στο τέλος ...απλά τσακίζει!
    Να'σαι καλά!
    Καλό ξημέρωμα :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την πολλή δουλειά την κάνουν Αριστέα άλλα sites και blogs που μπαίνω και διαβάζω. Στη συνέχεια κάνω διασταύρωση των πληροφοριών και όταν διαπιστωθεί η αλήθεια τότε αναρτώ για να τα μαθαίνει και η μικρή μας παρέα.
      Πραγματικά μερικά sites κάνουν αληθινή δημοσιογραφία, όπως θα έπρεπε να υπάρχει στη χώρα, και όχι το κουτόχορτο που ταΐζουν τα ΜΜΕ το πόπολο.

      Διαγραφή
  4. Στο μεταξύ, με επίπληξη τη σκαπούλαρε η "Δεν φταίω εγώ αν όλες οι κοινωνικές ομάδες τάσσονται υπέρ του 'Ναι'!" - Μαρία Σαράφογλου. (Ακόμη να το καταπιώ αυτό!)

    Ο εμετικός Μανδραβέλης, πίστευα ότι εδώ και χρόνια είχε πιάσει πάτο. Απύθμενη η αλητεία του, τελικά...

    Καλό βράδυ, Πέτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το pet του μέγκα κολλάει ένσημα. Στο σινάφι τους είναι κάτι παραπάνω από φυσιολογικό το να πετάς αρλούμπες στο εκπαιδευμένο από το πολύ σανό πόπολο για να τις αποστηθίζει και να τις επαναλαμβάνει. Και έτσι και πιαστείς να λες ψέματα και τιμωρηθείς, το παίζεις και θιγμένος. Σκύβει πάνω σου ολόκληρη η συντεχνία, μαζί με τους μαυρογιαλούρους απ’ όλα τα κόμματα κι εσύ αισθάνεσαι κάτι σαν Τσε της ενημέρωσης.
      Μπλιαχ!

      Διαγραφή
  5. Μα για να διαγραφεί ένας δημοσιογράφος από το συνδικαλιστικό του όργανο (ΕΣΗΕΑ), θα πρέπει πρώτα να υπάρξει δημοσιογράφος! Άρα από τι ακριβώς τους διέγραψαν (σιγά τα αίματα), δεν κατάλαβα! Άσε που, όπως σημειώνεις κι εσύ, όλα αυτά τα τσιράκια εξακολουθούν να δουλεύουν (την κοινωνία) και να πληρώνονται. Η Στεφανίδου, Πέτρο μου, καθημερινά έχει πολιτικό ρεπορτάζ (λέμε τώρα..), για την ακρίβεια, καθημερινά έχει έναν δημοσιογράφο-πολιτικό συντάκτη, τον Βαγγέλη Γιακουμή, δίπλα της, κι εκείνοι οι δυο κυρίως (όπως και όλο το πάνελ τής συμφοράς), βρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και εγκωμιάζουν τον Άδωνη (θες τίποτα άλλο;) και τον Κυριάκο! Το δύσκολο Πέτρο μου, είναι να βρεθεί αληθινός Δημοσιογράφος στο Ελλαδιστάν, τα τσιράκια είναι πανεύκολο να υπάρχουν ολούθε, δυστυχώς! Πόσα χρόνια θα τους πάρει ακόμα, για να καταλάβουν ότι στο τέλος οι επιθυμίες των μεγαλο-αφεντικών/μεγαλοκαρχαριών, τους γυρίζουν μπούμερανγκ; Πόσα χρόνια ακόμα; Αυτό το 62% τον περασμένο Ιούλιο, ακόμα να τους αποδείξει ότι τους έχουμε γραμμένους; Τομάρια τού κερατά! Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλες δημοσιοκάφροι! (κι άμα μας φύγει το στρες ποτέ, έλα και πες μου! χαχα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέτρα μου, μεταξύ μας τα έχουμε πει πολλές φορές. Όποιος θέλει να παρακολουθεί τους συγκεκριμένους και θεωρεί ότι αυτό που κάνουν ονομάζεται δημοσιογραφία, είναι εθελοντής μαλάκας. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία πια. Να σου λένε ότι ΟΧΙ=GREXIT, να σου μιλούν για Ζάμπια, Ζιμπάμπουε, να δείχνουν υπουργούς και να γράφουν αποκάτω «Ο συνωμότης» και άλλες τέτοιες παπάρες, είναι επειδή ακριβώς σε εκλαμβάνουν ως αμοιβάδα χωρίς καμία δυνατότητα σκέψης.
      Τις ίδιες, αν όχι χειρότερες αθλιότητες, έκαναν και κάνουν και οι φυλλάδες. Είδες κανέναν «δημοσιογράφο» να τιμωρηθεί; Ή έστω να παραπεμφθεί; Γράφει ο καθένας της γνώμη του (εν πολλοίς του αφεντικού του) και ο αναγνώστης που θέλει θα την διαβάσει. Άλλο να γράφεις όποια μαλακία σου κατέβει και όποιος σε αγοράσει σε αγόρασε και άλλο να μπαίνεις κάθε βράδυ στο σπίτι όλων των Ελλήνων και να τους γ@μ@ς το μυαλό με ψέμματα, κατατρομοκράτηση, συρραφές, άσχετες φωτογραφίες κλπ.

      Διαγραφή
  6. Ποινές χαδι. Αυτο εχω να πω μονο....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οριστικές να ήταν οι διαγραφές δεν πρόκειται να τους φίμωνε κανένας. Θα συνεχίσουν απτόητοι να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά: διασπορά ψευδών ειδήσεων, χειραγώγηση κοινής γνώμης, τρομοκρατία, πανικό.
      Τα υπόλοιπα είναι διαπιστευτήρια στη διαπλοκή.
      Πιάνουν «πόρτα για το χειμώνα»!

      Διαγραφή
  7. Τις τελευταίες μέρες δεν πίστευα στα αυτιά μου και στα μάτια μου με όσα διάβαζα για το θέμα...
    Η παραποίηση της είδησης, η προπαγάνδα και τα διαπλεκόμενα μετονομάστηκαν σε απαγόρευση της ελευθερίας της έκφρασης!
    Και όλοι αυτοί το παίζουν δημοσιογράφοι!
    Το τερμάτισαν τα ζώα, αλλά αυτός που έβαλε τη συγκεκριμένη φωτογραφία, εκτός από ανιστόρητος είναι και τελείως κάφρος!
    Αυτό που μου τη δίνει περισσότερο στην περίπτωση όλων αυτών των ερπετών είναι πως παλεύουν μήνες τώρα να δημιουργήσουν εθνικό διχασμό..μιλάνε για αυτόν, καμώνονται πως διώκονται για τις "ιδέες" τους, ενώ εγκληματούν συστηματικά και γενικά καλλιεργούν ένα κλίμα που πολύ τους βολεύει..
    Και κάποιοι τσιμπάνε σαν ψάρια! Αλλά θα μου πεις αυτούς τους κάποιους τους έχουν τυφλωμένους τα συμφέροντα καιρό τώρα...
    Άντε βγάλε άκρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Μαρία.
      Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας προσωπικά τα έχουν κάνει σκατά. Απέχουν εκατομμύρια χιλιόμετρα από όσα έλεγαν και (υποτίθεται) πίστευαν.
      Όμως αυτό που συμβαίνει στον κωλότοπο δεν το χωράει ο νους. Προσπαθεί η λέρα της διαπλοκής να εμφανίσει μαύρο έστω και το ελάχιστο λευκό αυτής της κυβέρνησης και να αγιοποιήσει τη σαπίλα των προηγούμενων καθαρμάτων.
      Εδώ αποκαλύπτεται το υπόγειο χρήμα, οι οφσόρ, το αλισβερίσι και δεν «παίζει» πουθενά. Τις μαλακίες του Β. Χιώτη, μπάτλερ του Ψυχάρη, για το δήθεν 12% που ζητούσε ο Κατρούγκαλος από εργαζόμενους, τις έπαιζαν νυχθημερόν. Κάτι που αποδείχθηκε εντελώς ψευδές! Χωρίς καμία τσίπα συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο κατασυκοφάντησης των πολιτικών αντιπάλων και συγκάλυψης της βρωμιάς του σιναφιού τους.
      Μούγκα για τον Μαυρίκο της «Ακρόπολης» που βρέθηκε στα pay roll της ΝΔ.
      Μούγκα για τον Παπασταύρου που βρέθηκε στη λίστα Λαγκάρντ. Μας είπαν ότι διώχθηκε για πολιτικούς λόγους. Και φυσικά βρίσκεται έξω από τη φυλακή λόγω του μαλακισμένου νόμου του ΓΑΠ. Πλήρωσε και δεν φυλακίστηκε, ενώ θα έπρεπε ΚΑΙ να πληρώνουν ΚΑΙ να τους χώνουν μέσα.
      Μούγκα για τον Παπασταύρου που βρέθηκε με 3 οφσόρ στη λίστα Παναμά. Μέχρι οδό ζήτησε το ζωντόβολο να του κάνουμε για τις …υπηρεσίες του στη χώρα.
      Σήμερα η εφημερίδα «Παραπολιτικά» δημοσιεύει ότι η νύφη του Σαμαρά και συγγενείς της βρίσκονται επίσης στη λίστα Λαγκάρντ!!!!! Και μετά ψάχνουμε να βρούμε γιατί επί 4 χρόνια δεν έκαναν τίποτα γι’ αυτή την κωλολίστα. Ε;;;
      Και οι «δημοσιογραφικές» ορτινάτσες τους ασχολούνται με Καρανίκες και κυρά Τασίες. Και κάνουν και παράπονα επειδή έχουν πλήρως απαξιωθεί, όχι μόνο από το λαό αλλά ακόμα και από το σινάφι τους.
      Τα γίδια!

      Διαγραφή
    2. Παλεύουν όλοι τους με νύχια και με δόντια να μη γίνει τίποτα για τις λίστες...ελπίζω να μην τους περάσει!

      Διαγραφή
    3. Κι εγώ το ίδιο ελπίζω. Η σημερινή κυβέρνηση θα πέσει με πάταγο λόγω της υποταγμένης πωλητικής που ακολουθεί, στο ίδιο "πάρτα όλα τσάμπα" που ξεκίνησαν οι προηγούμενοι.
      Το μόνο που εύχομαι είναι να σταματήσει τα πίτσι-πίτσι με τα μουμουέ των νταβατζήδων και να κλείσει τους μπαταξήδες που τόσα χρόνια επιβίωσαν με θαλασσοδάνεια που ΕΜΕΙΣ πληρώνουμε.
      Αφού λοιπόν πρόκειται (υποτίθεται) για θιασώτες της μη χρηματοδοτούμενης τηλεόρασης, τότε ας πληρώσουν.
      Γιατί αν πρόκειται να είναι χρηματοδοτούμενοι από εμάς - σε όσο τουλάχιστον με αφορά - απαιτώ τα λεφτά μου να μη πηγαίνουν στην προπαγάνδα τους.

      Διαγραφή
  8. Βρε είτε τους διαγράψουν είτε όχι, τους έχουν γραμμένους όλους εκεί που δεν πιάνει μελάνι!
    Πρόκειται για ρομπότ που εκτελούν ψυχρά εντολές, ορμώμενοι από τις προσωπικές φιλοδοξίες, ματαιοδοξίες, φιλοτομαρισμό και ψυχική και πνευματική φτήνια, μα πολλή φτήνια... Πιο κάτω δεν πάει! Ή μήπως πάει;;;
    Μια εξαιρετική όπως πάντα προσπάθειά σου εδώ (χαρά στο κουράγιο σου) και φεύγω σε κατάσταση όπως το ζωάκι στην φωτογραφία του διαχειριστή του μπλογκ σου... (πώς να μην γίνει έτσι ο διαχειριστής του και όχι μόνο εκείνος...)!

    υ.γ.
    Αργά πήρα είδηση τούτη την ανάρτηση, αλλά την είδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί έχουν καταργήσει και την ελληνική γλώσσα. Επειδή είναι παπαγαλάκια που κελαηδάνε ό,τι τους πουν τα αφεντικά τους (καναλάρχες/κόμματα) νομίζουν ότι κι εμείς οι υπόλοιποι ξεχάσαμε τι σημαίνουν οι λέξεις.
      Διαβάζω (επειδή σιχαίνομαι να δω) ότι ο πορδοσαλταρισμένος, από την ώρα που έφαγε την ..."ποινή" αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος των βλακειών που αραδιάζει στο να βρίζει την ΕΣΗΕΑ, την κυβέρνηση, τον Τσίπρα.
      Μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι όταν ένας τέρμα ηλίθιος σε βρίζει, αυτομάτως ανεβαίνεις στα μάτια του κόσμου.

      Διαγραφή