Σελίδες

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Τοξικά και απόβλητα #14



* Κυριάκος Μητσοτάκης (μήνυμα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου): «Τιμούμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την ανεξαρτησία του Έθνους, για την ελευθερία, για τη δικαιοσύνη, για την οικονομική προκοπή

- Κολοκοτρώνης: για την οικονομική προκοπή αγωνιζόμαστε ωρέ!
- Καραϊσκάκης: και για τις τράπεζες λεβέντες μου!
- Νικηταράς: και για το χρηματιστήριο αδέλφια!!
- Μπότσαρης: η μάμαμ μ’ έστειλε για κάτι ομόλογα!!
- Μιαούλης: άντε να πετάξουμ’ τα σαράβαλα και να πάρουμ’ υποβρύχια

Η αλήθεια -για όποιον θέλει να ξεστραβωθεί και να μην ακούει τις μαλακίες Κούλη- υπάρχει [εδώ]. Ενδεικτικά:
1824: πρώτο δάνειο από Αγγλία = £800.000. Πήραμε £348.000
1825: Δεύτερο δάνειο από Αγγλία = £2.000.000. Πήραμε £572.000
Για τις £920.000 του 1824-1825 φτάσαμε το 1854 να χρωστάμε 8.000.000 λίρες. Ολογράφως: Οκτώ εκατομμύρια!!!!! Για ούτε 1 εκατ. δανείου!
Σημείωση: το μεγαλύτερο μέρος από το ποσό των 920.000 λιρών πήγε στα ναυπηγεία της Αγγλίας και της Αμερικής.
Συμπέρασμα: Κούλη μου, αν η επανάσταση του ’21 έγινε για την οικονομική προκοπή, σίγουρα έγινε για την οικονομική προκοπή των άλλων.

 **********

* Φώφη Γεννηματά, για το προσφυγικό/μεταναστευτικό (σε δηλώσεις μετά την συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας): «Εδώ δεν συγκρούονται δύο θρησκείες - και δεν πρέπει να γίνει κανένα τέτοιο λάθος - αλλά δύο κοσμοθεωρίες. Από τη μια μεριά το μίσος, η βία, το σκοτάδι και από την άλλη μεριά το φως, η ειρήνη, η συνεργασία.»

Γεια σου ρε Φωφώκα! Από τη μια η βία του Ισλάμ, από την άλλη η συνεργασία της εβρόπης, από τη μια το σκοτάδι τους, από την άλλη το φως μας, αυτοί βάζουν το μίσος, εμείς την ειρήνη.
Που τις σκέφτεσαι όλες αυτές τις παπαριές και ξεσηκώνεις τα εθνίκια, μου λες; Αυτό το κωλογλύψιμο που έχετε επιδοθεί όλοι σας για να μαζέψτε ψήφους ακροδεξιών ζωντόβολων μόνο εμετό μπορεί να προκαλεί!

 **********

* Παναγιώτης Λαφαζάνης (στο Πρακτορείο 104,9FM): «Οι διαρροές τηλεφωνικών συνομιλιών δεν μπορούν να βγάλουν κάπου, είναι βρόμικα παιχνίδια.»

Σοβαρότατη πολιτική ανάλυση και τοποθέτηση κυρ Παναγιώτη μου. Τα βρόμικα παιχνίδια δεν τα παίζουν τα αμερικανοευρωκοράκια κατά της πατρίδας μας, αλλά οι παρακολουθήσεις και οι αποκαλύψεις των συνομιλιών τους.
Εξαιρετικό!
Επειδή κάτι παρόμοιο είπε και ο πρόεδρος Κυριάκος, κάτσε να δεις τι του απάντησα:


 
 **********

Γ. Κύρτσος, με αφορμή την αποκάλυψη ότι ο Παπασταύρου βρίσκεται στη λίστα Παναμά με τις off shore (στην ΕΡΤ): «Ας βγει ο Σαμαράς να υπερασπιστεί τον κ. Παπασταύρου.»

Ατύχησες Γιώργο μου. Κάτι παθαίνουν στο κόμμα σου οι πρώην. Άκουσες να έχει βγάλει άχνα όλα αυτά τα χρόνια ο καταλληλότερος Κωστάκης; Ο πολλά βαρύς Βαγγέλας; Γιατί δηλαδή να μιλήσει ο Αντώνης της καρδιάς μας;
Αφού έχουμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι όταν αποχωρούν τούς περιμένετε στην έξοδο και τους κόβετε τη γλώσσα.

 **********

* Δημήτρης Μάρδας, υφυπουργός Εξωτερικών, για τους Σύριους πρόσφυγες (στον ΣΚΑΪ): «Αν υπάρχουν κάποιοι εξ’ αυτών που έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν στη χώρα από 250.000 ευρώ, θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση παραμονής.»

Εμπρός λοιπόν να αρχίσουμε τις έρευνες ποιος ανάμεσα στα σώβρακα και στις πάνες της μπέμπας κρύβει 250 χιλιάρικα, μήπως και του παράσχουμε ευνοϊκότερη μεταχείριση!
Αναγραμματισμένο το επώνυμο σου είναι ‘σαρδάμ’ και μου φαίνεται ότι από την κορφή ως τα νύχια είσαι ακριβώς αυτό!

Απορία: Αυτό με τα 250.000 το έγραφε και η ‘Καθημερινή’ πριν από 3 χρόνια. Τι διάολο; Ακόμη ν’ ανέβουν οι τιμές;


Για να μην είμαστε όμως άδικοι, η μαλακία του Μάρδα στηρίχτηκε στο ν.4251/2014 (ΦΕΚ 80Α/1-4-2014) της αλήστου μνήμης κυβέρνησης των σαμαροβενιζέλων.

 
 **********

* Μάκης Μπαλαούρας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας για το όνομα της FYROM (στον Παραπολιτικά fm): «Δεν θα είχα καμιά αντίρρηση για το "Βόρεια Μακεδονία" ή το "Σλαβομακεδονία". Ούτε το "Μακεδονία" θα απέρριπτα προσωπικά.»

Τις ώρες που η διαπλοκή και ο πολιτικός της βραχίονας (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) βρίσκονται στο καναβάτσο, ευτυχώς που υπάρχουν τύποι σαν εσένα και τον Μάρδα που πετούν την μπάλα στην εξέδρα.

 
 **********

* Βασίλης Λεβέντης, για τον υπουργό Κουρουμπλή (στη Βουλή): «Ευτυχώς που δεν βλέπει ο άνθρωπος και δεν βλέπει τα αίσχη που γίνονται.»

Οι αναφορές του πανηλίθιου Λαζόπουλου για τον σακάτη στο μυαλό Σόιμπλε, έγιναν αφορμή να τον ξεσκίσουν τα κανάλια, χαρακτηρίζοντάς τον άθλιο ρατσιστή. Οι μαλακίες του λεβεντόγερου που τον έχουν σε όλα τα νταβατζοκάναλα ως μαϊντανό, πέρασαν στο ντούκου.
Απλά λέω.

 **********

* Άδωνις Γεωργιάδης, για τις διαρροές των wikileaks:


Ο εθνικός μας γελωτοποιός βγήκε από την πρώτη στιγμή (έτσι γατόνι που είναι) να μας πει ότι είναι μούφα οι αποκαλύψεις, κατασκευασμένες. Και αυτό κατά τη γνώμη του αποδεικνύεται από τον …λανθασμένο τρόπο που γράφτηκε το όνομα του Τόμσεν. Η απάντηση υπάρχει στο site του ΔΝΤ.


Κατά τα λοιπά αυτός ο τύπος επί μήνες "διαπραγματευόταν" με τον Τόμσεν, χωρίς να γνωρίζει ούτε ότι είναι Δανός και όχι Άγγλος!

 **********

* Άδωνις Γεωργιάδης (στον Alpha 989): «Έχουμε πέσει να φάμε τον Παπασταύρου, βρήκαμε τον καινούριο στόχο. Βοήθησε την Ελλάδα o Παπασταύρου, προσέφερε πολύ σημαντικές υπηρεσίες στον ελληνικό λαό. Είναι ένα πρόσωπο που, αν ο ελληνικός λαός δεν ήταν διαχρονικά αχάριστος, θα του είχε και δρόμο με το όνομά του

Εξαιρετικό! Στα προσεχώς θα έχουμε οδούς Άκη Τσοχατζόπουλου, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Σταύρου Ψυχάρη, Θέμου Αναστασιάδη κλπ
Άσχετο: την ημέρα που είπες αυτή τη μαλακία (5/4/2016), παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός της Ισλανδίας. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο εσύ ζητάς να φτιάξουμε δρόμους!
Δεν ξέρω πότε θα σε κλείσουνε σε ίδρυμα. Ελπίζω μόνο να μην αργήσει γιατί δεν γελάμε πια!

 **********

* Σοφία Βούλτεψη, βουλευτής ΝΔ (σε δήλωσή της για τις διαγραφές της ΕΣΗΕΑ):   «Μαύρη μέρα για τη Δημοκρατία η 6η Απριλίου 2016, ημέρα που το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ προχώρησε στη διαγραφή δημοσιογράφων μόνο και μόνο επειδή είπαν τη γνώμη τους – και κυρίως επειδή η γνώμη τους ήταν διαφορετική από την κυβερνητική «κυρίαρχη άποψη». Μαύρος Απρίλιος και αυτός. Όπως ο Απρίλιος του 1941, όταν, ακριβώς την 6η Απριλίου, οι Γερμανοί εισέβαλαν στη χώρα και επέβαλαν άγρια Κατοχή και σκληρή Λογοκρισία, κατά τις επιταγές του Γκαίμπελς.»

Και πάνω που έλεγα ότι μεγαλύτερη παπάρα από του Αδ-όνειδος δεν θα πετύχαινα για να κλείσει το κείμενο, έπεσα πάνω σου.
Πάντως κάνετε πολύ καλό που βγαίνετε συνέχεια και αμολάτε κοτσάνες. Θυμίζετε στον κόσμο τους χιλιάδες λόγους που σας έστειλε στον αγύριστο.


*** The end ***

16 σχόλια:

  1. Σωστή η σύγκριση που κάνεις με τον Λαζόπουλο και τον Λεβέντη. Έχεις δίκιο, η ευθιξία τους αναλώνεται όπου τους συμφέρει. Όταν τον άκουσα εκείνο το βράδυ στη βουλή να λέει αυτή τη φράση, πάγωσα!... Πρόσεξα πως και οι δικοί του βουλευτές, με το ζόρι τον χειροκρότησαν στο τέλος.
    Στις υπόλοιπες τοξικές μ@@@ίες, τα λόγια του Λεβέντη φαντάζουν επιστημονικά συγγράμματα. Η Βούλτεψη χαλαρά παίζει γκεστ φέτος στο Δελφινάριο. Και συγνώμη κιόλας αν υποτιμώ το Δελφινάριο, που μια χαρά συνέπεια έχει στο είδος που υπηρετεί.
    Ευτυχώς που ο Άδωνης έχει πάρει το λόουερ, γιατί μας έφαγε η αμορφωσιά σ' αυτή τη χώρα!
    Αλήθεια Πέτρο, εσύ γράφεσαι έτσι: Peter, ή έτσι: Petros???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι παπαγάλοι είναι αυτοί που "ανεβάζουν" ή δεν προβάλλουν καθόλου κάποιο θέμα. Αυτοί είναι που μέσω της ενορχηστρομένης πλύσης εγκεφάλου περνούν στο πόπολο ό,τι τους βολεύει να ακουστεί. Ο λεβεντοβλάκας δεν ακούστηκε πουθενά για το ρατσιστικό και ηλίθιο σχόλιο από βήματος της Βουλής.
      Φαντάσου Μαρία πόση απόγνωση έχει η διαπλοκή σε αυτή τη χώρα, που μετά τον ποταμίσιο (που ξεφούσκωσε αμέσως) βρήκαν ποιον; Τον Λεβέντη! Τον Λεβέντη που δεν του εδιναν καμία σημασία τον έκαναν ομοτράπεζο και συνομιλητή τους!
      Οσονούπω τη θέση του θα πάρει ο Καρατζασουρταφέρτας! Άλλος αξιόπιστος παράγων της πολιτικής μας ζωής.

      Το όνομά μου γράφεται Πέτρος σε όλες τις γλώσσες του κόσμου και δεν με ενδιαφέρει καθόλου με ποια γράμματα. Να, για παράδειγμα, στα κινέζικα γράφεται 彼得.

      Διαγραφή
  2. Άλλο ένα καλάθι γεμάτο δηλώσεις μπουμπούκια.....!
    Πραγματικά είναι στιγμές που αναρωτιέσαι ως που μπορεί να φτάσει το ρηχό τους επίπεδο.
    Καλό βράδυ Πέτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζω στην οδό Παπασταύρου...πρωθυπουργός είναι ο Άδωνης και....


    Σε παγκόσμια πρώτη η αρχή μιας ιστορίας τρόμου που γυρνάει μέρες στο μυαλό μου...μένει να γραφτεί!
    Μας δίνουν ιδέες όμως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεκίνα να γράφεις την ιστορία τρόμου και σε ακολουθώ.
      Βέβαια την "σκέψη" Αδ-όνειδος δεν θα την φτάσει κανείς μας.

      Διαγραφή
  4. Στον αγύριστο και στα τσακίδια μαζί.
    Όντως τον Λεβεντομαλ... όχι μόνο δεν τον γιουχάρουν, τον δοξάζουν κι από πάνω! Ότι θα περίμενε υπομονετικά -επί 30 ολόκληρα χρόνια- για να εκλεγεί επιτέλους στη Βουλή και να γίνει "ο ρυθμιστής", δείχνει πόσο επικίνδυνα ανόητος (ανόητα επικίνδυνος) είναι.. Δεν θα με εκπλήξει αν κάποια μέρα τον χρίσουν πρωθυπουργό... Γιατί όχι;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τον χρίσουν πρωθυπουργό;
      Λες;
      Μπα.
      Το καρναβάλι τελείωσε. Του χρόνου πάλι.

      Διαγραφή
  5. Τι ειναι αυτοι βρε παιδια;;; Ενας κ ενας ολοι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πονάνε τα ματάκια μου κάθε φορά αλλά κάνω καλή συλλογή από μπουμπούκια, μη μου πεις!

      Διαγραφή
  6. Δεύτερη ανάγνωση, πάλι άπραγη θα φύγω, με μια καληνύχτα -και δυο υστερόγραφα- μόνο.

    ΥΓ. 1 Να δεις που η Φώφη νομίζει πως όλα αυτά συμβαίνουν επειδή η Ευρώπη πέρασε... Διαφωτισμό! (Η Ευρώπη. Η ενιαία κίνηση κατασκευαστών φραχτών.)

    ΥΓ. 2 Ένα ρολό κ*λόχαρτο, στη Βούλτεψη. Κερασμένο. "Το κ*λόχαρτο, στην "κυρία", από 'μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακολουθούσα βιντεάκια στο youtube (ειδήσεις δεν βλέπω, χρόνια τώρα) και είδα τους μπάτσους των Σκοπίων να πετάνε χημικά. Κατ' εντολήν βέβαια της Μέρκελ και των άλλων εβροπέων. Γιατί αν η μαμά Μέρκελ και το λοιπό σκυλολόι ήθελε ανοιχτά σύνορα, τι είναι μπροστά τους οι Σκοπιανοί που θα έλεγαν όχι;
      Έβλεπα λοιπόν την εβρόπη του 21ου αιώνα να ρίχνει χημικά και να πυροβολεί -αυτή τη φορά με πλαστικές σφαίρες- πρόσφυγες και μετανάστες που έχουν την ανάγκη της.

      Υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε πάνω σε αυτό;

      Στην Ειδομένη γράφονται οι πιο ντροπιαστικές σελίδες της Ευρώπης, από τον Β'ΠΠ. Μόνο που τότε υπήρχαν αγωνιστές, ήρωες και θύματα.
      Σήμερα τι υπάρχει; Θύματα και τίποτα άλλο.

      Διαγραφή
  7. Και στον αγύριστο να παραμείνουν, εύχομαι Πέτρο μου! Αρκετά πια με τις βδέλλες και τους γυμνοσάλιαγκες!!! Πάνω που νόμιζα πως δε γίνεται να αηδιάσω άλλο, αυτοί εκεί, το βάλανε αμέτι μουχαμέτι, να με διαψεύσουν...
    Καλή σου εβδομάδα, φίλε μου
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στους καιρούς που ζούμε δεν θα σταματήσει αυτή η αηδία.
      Μαρίνα μου, έχω κουραστεί να ανακαλύπτω ολοένα και πιο καινούριους πάτους.
      Καλή εβδομάδα σου εύχομαι.

      Διαγραφή
  8. "Πάντως κάνετε πολύ καλό που βγαίνετε συνέχεια και αμολάτε κοτσάνες. Θυμίζετε στον κόσμο τους χιλιάδες λόγους που σας έστειλε στον αγύριστο."
    Κρατώ αυτό από όλο τον οχετό και χαρά στο κουράγιο σου και την υπομονή σου να συλλέγεις την όποια βρωμιά τους και το απέραντο σκουπιδαριό τους!
    Κοίτα, μωρέ, μην καταλήξεις ρακοσυλλέκτης για πάρτη τους... Δεν λέει;-)
    Καλό σου βράδυ, Πέτρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει μέρα, ώρα, λεπτό που να μη πουν μια αξιομνημόνευτη κοτσάνα. Κάτι τους τρώει και θέλουν να εκφραστούν. Και όποτε το ανοίγουν το ρημάδι λένε και γράφουν μόνο μαλ...
      Γκουγκλάρισε τουίτερ Γεωργιάδη, ή Μητσοτάκη, ή Δένδια, ή Κουμουτσάκου ή... ή...ή... και θα διαπιστώσεις με τα μάτια σου ότι το έχουν τερματίσει. Κάθε ανάρτηση και μια νέα μαλ...
      Και δεν είναι οι μόνοι. Όποτε ανοίξει το στόμα του ο Πάγκακος ή ο Βενιζέλος χοντρομαλακία θα πουν.
      Για να τελειώνουμε: όλα τα ζωντόβολα που γνωρίζεις, όλα το ίδιο κάνουν.

      Διαγραφή