Σελίδες

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Γελοίες ειδήσεις 50



Είδηση Νο 10 – ερωτευμένος με τον πρόεδρα
Τούρκος μήνυσε τη σύζυγό του επειδή …έβρισε τον Ερντογάν!
Ένας 40χρονος τούρκος οδηγός φορτηγού κατέθεσε μήνυση εναντίον της συζύγου του για εξύβριση του επικεφαλής του τουρκικού κράτους, όπως έγραψε στον ιστότοπό της η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Safak.
Ο 40χρονος φαίνεται πως βγήκε εκτός εαυτού με την σύζυγό του, καθώς κάθε φορά που ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανιζόταν στην τηλεόραση εκείνη …τον καταριόταν!
Ο Αλί Ντ., που παντρεύτηκε την Γκ. Ντ. πριν από τρία χρόνια, είχε ζητήσει επανειλημμένα από τη γυναίκα του να σταματήσει να εξαπολύει μύδρους εναντίον του Τούρκου προέδρου. Η ίδια εκνευρίστηκε από την επιμονή του συζύγου της στον οποίο είπε: «να με ηχογραφήσεις και να καταθέσεις επίσημα μήνυση». Τότε και αυτός κατέγραψε τις «προσβολές» της συζύγου του, για να έχει αποδεικτικά στοιχεία, προτού προσφύγει εναντίον της σε δικαστήριο της Σμύρνης.

………………………….

Την έβαψα! Αν έχει ηχογραφήσει η γυναίκα μου τα καντήλια που έχω κατεβάσει στους δικούς μας πολιτικούς ηλίθιους, δεν γλιτώνω τα ισόβια.
Όσοι με αγαπάτε σας ενημερώνω ότι στη φυλακή θέλω να μου στέλνετε ούζο, κοκορέτσι, σφολιάτες και βιβλία.
Σαπούνι μόνο μη στείλετε γιατί δεν πρόκειται να σκύβω.



Είδηση Νο 9 – Που κοιτάς; Τον πίνακα κοιτάμε!
«Γυμνή γλώσσα», η νέα μέθοδος εκμάθησης αγγλικών


Μια ομάδα δασκάλων εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας είχαν μια μη συμβατική ιδέα που μπορεί να κάνει την εκμάθηση διασκεδαστική, εάν βέβαια οι μαθητές καταφέρουν να συγκεντρωθούν.
Η μέθοδος ονομάζεται στα αγγλικά Naked Language και ίσως να μαντέψατε σωστά.
Τα μαθήματα γίνονται μέσω του διαδικτύου και οι καθηγήτριες διδάσκουν όπως τις γέννησε η μαμά τους. [βίντεο]

………………………….

Θυμάμαι τη δική μου καθηγήτρια που δίδασκε ντυμένη και μετά είχε την απαίτηση να με ενδιαφέρει το μάθημα.
Α ρε Ελλάδα! Εκατό χρόνια πίσω είσαι!!


Είδηση Νο 8 – οδηγώ και το σκέφτομαι
Οδηγούσε με το δονητή της σε λειτουργία και...
Μία πραγματικά απίστευτη ιστορία συνέβη στο Cirencester της Βρετανίας με πρωταγωνίστρια μία νεαρή γυναίκα.
Όπως μεταδίδει η βρετανική Independent, η γυναίκα οδηγούσε έχοντας σε λειτουργία το δονητή της,  με αποτέλεσμα να τρακάρει. Η νεαρή γυναίκα, φέρεται να είχε βαρεθεί που είχε κολλήσει στην κίνηση, όταν ξαφνικά το «παιχνίδι» με το δονητή  είχε ως αποτέλεσμα να πατήσει το γκάζι του αυτοκινήτου και να χτυπήσει το πίσω μέρος ενός βαν.

………………………….

Έχω μια απορία: όταν τράκαρε, ο δονητής έπεσε στο πατάκι ή σφηνώθηκε να 'χουμε κι άλλα;
Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό. Φαντάζεσαι να είχες κρύψει όπλο στον κόλπο σου όπως [αυτή]; Σε κανά φρενάρισμα θα άρχισες να καθαρίζεις κόσμο!



Είδηση Νο 7 – προλάβατε
Λονδίνο: Νοικιάζουν κρεβάτι κάτω από σκάλα σε δωμάτιο με τρεις συγκατοίκους για 500 λίρες!

 
Ένα κρεβάτι κάτω από μια σκάλα, σε πολυκατοικία του Λονδίνου, διατίθεται προς ενοικίαση προς μόλις… 500 λίρες το μήνα! Στην τιμή μάλιστα δεν συμπεριλαμβάνονται οι λογαριασμοί.
Η 23χρονη Άλεξ Λόμαξ πήγε να δει ένα δωμάτιο προς ενοικίαση στην περιοχή Clapham, στα νοτιοδυτικά προάστια του Λονδίνου, το οποίο μάλιστα περιγραφόταν ως «επιπλωμένο» σε σχετική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.
Η Λόμαξ ταξίδεψε από τον Νότιγχαμ για να δει το διαμέρισμα και περιέγραψε την εμπειρία της στο BBC: “Ο σπιτονοικοκύρης μου έδειξε τον κουζίνα και το κρεβάτι κάτω από την σκάλα – και ήταν απολύτως σοβαρός! Μου είπε ότι θα πρέπει να το μοιράζομαι με άλλους τρεις”, λέει η Λόμαξ, “οπότε αμέσως ζήτησα συγγνώμη και έφυγα”.
Ο σπιτονοικοκύρης δεν ζήτησε συγγνώμη για την κατάσταση του σπιτιού, ενώ της ξεκαθάρισε ότι πρόκειται “για το τελευταίο δωμάτιο προς ενοικίαση σε ολόκληρη την περιοχή”. Και επειδή ο σπιτονοικοκύρης ήξερε τι πήγαινε να νοικιάσει, στο site london2let.com ζητά νοικάρη "φιλικό, ανοιχτόμυαλο και εξωστρεφή".

………………………….

Έχω κι εγώ να σου νοικιάσω ένα τέτοιο, στο πατάρι πάνω από το WC. Θα βάλουμε ένα σκοινί να ανεβαίνεις, θα κάνεις λίγο άκρη το θερμοσίφωνο, κάτι χαλιά και κάτι κούτες με χριστουγεννιάτικα και θα κοιμάσαι άρχοντας.
Πες μου αν ενδιαφέρεσαι να αρχίσω να το επιπλώνω.
Ένα 500ρικο το μήνα (χωρίς απόδειξη), αρκεί να είσαι φιλικός, ανοιχτόμυαλος, εξωστρεφής, λεφτάς και με πολύ χιούμορ για να αντέξεις αυτό που θα δεις.
(αποφάσισε γρήγορα, μου το ζητάνε κι άλλοι)



Είδηση Νο 6 – κινητό μετά το γάμο
Απαγορεύτηκε η χρήση κινητών σε ανύπαντρες γυναίκες σε χωριό της Ινδίας
Οι αρχές σε ένα χωριό στην πολιτεία Γκουτζαράτ της Ινδίας, αποφάσισαν να απαγορεύσουν την χρήση κινητών τηλεφώνων στις ανύπαντρες γυναίκες καθώς έκριναν αυτού του είδους την τεχνολογία «επιβλαβή για την κοινωνία».
«Οι ιθύνοντες της κοινότητας έκριναν ότι όπως ακριβώς στην περίπτωση του αλκοόλ, η χρήση των κινητών τηλεφώνων από τις ανύπαντρες γυναίκες συνιστά μία όχληση για την κοινωνία» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αρχηγός του χωριού, Ντέβσι Βανκάρ. Σύμφωνα με τον Βανκάρ, τα κινητά τηλέφωνα αποσπούν την προσοχή των νεαρών γυναικών από τις σπουδές τους και τις υποχρεώσεις τους στο νοικοκυριό.
Στην περίπτωση που μία νεαρή γυναίκα «συλληφθεί» να μιλάει ή να έχει στην κατοχή της ένα τηλέφωνο, θα καταβάλλει πρόστιμο 2.100 ρουπιών (27 ευρώ), επισήμανε το συμβούλιο, που επίσης προσφέρει το ποσό των 200 ρουπιών (2,6 ευρώ) σε όσους καταγγείλουν τους παραβάτες.
Οι νεαρές γυναίκες έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν το τηλέφωνο των γονέων τους ή των συγγενών τους, σύμφωνα με τον αρχηγό του χωριού.

………………………….

Με ποιο τρόπο αποσπάται η προσοχή μόνο των ανύπαντρων γυναικών, μόνο σ’ εκείνο το χωριό το ξέρουν. Λέει δηλαδή (από μέσα του) το κινητό: “ρε συ, αυτή δεν έχει άντρα, κάτσε να την αποσπάσω”;
Ένα άλλο βασανιστικό ερώτημα (δεν έκλεισα μάτι λέμε) είναι το πως οι τοπικοί ρουφιάνοι θα αναγνωρίζουν αν το κινητό είναι της ανύπαντρης ή κάποιου συγγενή;
Θα είναι τύπου: “α, αυτό είδα που το κράταγε χτες μια θειά σου, πέρνα”;



Είδηση Νο 5 – τίποτα δεν πάει χαμένο
Beauty blogger: σπέρμα, το μυστικό για λαμπερή επιδερμίδα
Η Αγγλίδα Tracy Kiss από το Γουέντοβερ είναι μια beauty blogger με δικό της κανάλι, στο οποίο παραθέτει tips και tricks για μια όμορφη επιδερμίδα. Σε πρόσφατο video [εδώ] ισχυρίζεται πως το μυστικό για απαλή λαμπερή επιδερμίδα κρύβεται στο σπέρμα.
Ειδικότερα, η Tracy λέει πως ένας φίλος της, της δίνει το σπέρμα σε πλαστικά δοχεία, το οποίο αργότερα η ίδια τοποθετεί στο πρόσωπό της και το αφήνει να δράσει.
"Νομίζω ότι οι άνθρωποι ασχολούνται με τη σκέψη ότι βάζουν σπέρμα στο πρόσωπό τους, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα πολύ φυσικό και υγιές πράγμα", λέει μεταξύ άλλων.
Μάλιστα περιγράφει την αίσθηση, λέγοντας πως το σπέρμα "παγώνει και καταπραΰνει" την επιδερμίδα. “Θα ήθελα να το θέσω σε σύγκριση με όταν έχετε την τσίχλα στο στόμα σας και εισπνέετε, είναι μια κρύα, ψυχρή αναζωογονητική αίσθηση”, προσθέτει.

………………………….

Βρήκα τρόπο να τα κονομήσω:




Είδηση Νο 4 – όταν μικρός πέσεις στο καζάνι με τις μαλακίες
Αυτοαποκαλείται 'νεο-ανδριστής' και είναι υπέρ της νομιμοποίησης των βιασμών
Αμερικανός συγγραφέας ηγείται ενός "κινήματος" που αποκαλεί "νεο-ανδρισμό" με βάση τον οποίο διακηρύττει πως οι γυναίκες είναι κατώτερες πνευματικά, υποστηρίζει πως θα πρέπει να επιτραπεί ο βιασμός και κατηγορεί άνδρες που έχουν σεξουαλική επαφή με παχύσαρκες, μια και κατά τη γνώμη του «αυτή είναι η αιτία για την διαιώνιση του γονιδίου της παχυσαρκίας».
Ο Roosh Valizadeh στη σελίδα του [http://www.returnofkings.com/], σημειώνει πως οι άνδρες και οι γυναίκες είναι γενετικά διαφορετικοί, τόσο πνευματικά, όσο και σωματικά. 
Χιλιάδες άνδρες τον ακολουθούν, τον διαβάζουν και τον υποστηρίζουν, με αποτέλεσμα να διοργανώνει διαλέξεις, αλλά και την πρώτη παγκόσμια συγκέντρωση ανδρών σε 43 χώρες από όλο τον κόσμο στις 6 Φεβρουαρίου. 

………………………….

Το μόνο που θα ευχόμασταν στον νέο-ανδριστή είναι η αποτέτοια του να είναι τόσο μεγάλη για να μπορεί να την χώσει στον κώλο του.
Για όσες και όσους ενδιαφέρονται, πάρτε και μια φωτογραφία του να την τυπώσετε σε κωλόχαρτο.

Roosh Valizadeh



Είδηση Νο 3 – οικόπεδα με δόσεις
Μήνυσε το eBay επειδή της απαγόρευσε να πουλάει εκτάσεις στον... Ήλιο!


Η Μαρία Άνχελες Ντουράν από την Ισπανία κατόρθωσε να σύρει στα δικαστήρια το eBay επειδή δεν της επέτρεψε να πουλήσει εκτάσεις στον Ήλιο.
Το Νοέμβριο του 2010 δημιούργησε λογαριασμό στη δημοφιλή πλατφόρμα και πουλούσε εκτάσεις στον Ήλιο με τιμή πώλησης €1/τ.μ. Το ενδιαφέρον είναι ότι σχεδόν σε χρόνο μηδέν άρχισε να λαμβάνει δελεαστικές προσφορές που άγγιζαν μέχρι και τα €1200, αλλά το eBay της έκλεισε το λογαριασμό λέγοντας ότι δεν μπορεί να εμπορεύεται κάτι που δεν υπάρχει.
Η Μαρία Άνχελες Ντουράν έκανε μήνυση στο eBay, με Ειρηνοδικείο στη Μαδρίτη να της βρίσκει δίκιο στο να πουλάει εκτάσεις στον Ήλιο και να τη δικαιώνει που ζητάει αποζημίωση από το eBay €10.000.
Η Άνχελες Ντουράν έχει γράψει ένα δικό της ερωτικό και kinky μυθιστόρημα, έχει οραματιστεί τη δικιά της θρησκεία, ενώ κάποια χρόνια πριν έχει προσπαθήσει να αποκτήσει τα πνευματικά δικαιώματα της κραυγής του Ταρζάν.

………………………….

Ρε, είστε τέρμα καραγκιόζηδες;;; Αντί να αφήσετε να ανθίσει η υγιής επιχειρηματικότητα, χτυπάτε τον μικρομεσαίο προς όφελος των τραστ!
Ουστ!!!
Να χρωστάτε χάρη που δεν με φτάνουν για τον ΕΝΦΙΑ, αλλιώς όχι μόνο τον Ήλιο αλλά και τον Κρόνο θα είχα αγοράσει να πηγαινοέρχομαι…



Είδηση Νο 2 – στα μούτρα σας!
Η Β. Κορέα «βομβάρδισε» τη Ν. Κορέα με χρησιμοποιημένα χαρτιά υγείας!  

Η Βόρεια Κορέα κλιμάκωσε τον πόλεμο προπαγάνδας, εκτοξεύοντας μπαλόνια που στόχο είχαν τη Νότια Κορέα. Ποιο το περιεχόμενο των μπαλονιών; Χρησιμοποιημένο χαρτί υγείας με ανθρώπινα περιττώματα, χαρτομάντιλα και αποτσίγαρα!
Οι αρχές της Νότιας Κορέας, έδειξαν εξαιρετική ανησυχία για το περιεχόμενο των μπαλονιών, που πέταξαν πάνω από την βαριά οχυρωμένη αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη, με το φόβο, αρχικά, ότι επρόκειτο για βιοχημική επίθεση, γράφει το JoongAng Daily. Τα μπαλόνια, ήταν εξοπλισμένα με ένα χρονόμετρο και ένα μικρό εκρηκτικό μηχανισμό ώστε να σκάσουν στο έδαφος του εχθρού.

………………………….

Η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας απάντησε με ρίψη άλλων μπαλονιών που περιείχαν μεταχειρισμένες σερβιέτες, μύξες και ροχάλες.
Παρακαλείται ο Κιμ να στείλει πίσω την μασέλα που έχασε μια γιαγιά στην προσπάθεια να φτύσει. 


 



Είδηση Νο 1 – ρε με ποιον μοιάζει;
Δύο Αμερικανίδες λένε ότι έκαναν το καλύτερο σεξ της ζωής τους με εξωγήινους και γέννησαν υβρίδια. «Είδα UFO και μετά... πονούσαν οι ωοθήκες μου.»
 

Μια ντουζίνα παιδιά ισχυρίζονται ότι είναι ο (μέχρι τώρα) καρπός των σεξουαλικών σχέσεων που έχουν δύο Αμερικανίδες με εξωγήινους, χαρακτηρίζοντάς τους μάλιστα ως τους καλύτερους εραστές που είχαν ποτέ!
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Bridget Nielson και της Aluna Verse οι εξωγήινοι συνδυάζουν το καλύτερο DNA του είδους τους με το καλύτερο του ανθρώπου “δημιουργώντας παιδιά… θαύματα με χαρακτηριστικά και των δύο”! 
Οι δύο μαμάδες δεν διστάζουν μάλιστα να ζωγραφίσουν τα υβριδικά παιδιά τους. Έχουν ανθρώπινα και ερπετοειδή χαρακτηριστικά με μεγάλα μαύρα μάτια.
“Το σεξ μαζί τους ήταν ό,τι καλύτερο είχα ποτέ”, εκμυστηρεύεται η 27χρονη Bridget, υποστηρίζοντας ότι χιλιάδες γυναίκες έχουν κάνει παιδιά με εξωγήινους, αλλά απλά δεν το… γνωρίζουν! Επιλέγουν νεαρές γυναίκες από την ίδια οικογένεια ή με τα ίδια γονίδια. Μπορεί να γίνει και στη Γη. Μια φορά είδα ένα σκάφος στον ουρανό και λίγο μετά πονούσαν οι ωοθήκες μου”.

………………………….

Δεν φτάνει που έρχεστε ακάλεστοι, μας …μπιπ… τις γυναίκες κιόλας! Άντε μετά να βρούμε γκόμενα όταν μας κοιτάνε από ψηλά.
Πέρα από την πλάκα, παρακαλείστε οι γυναίκες όποτε πονάνε οι ωοθήκες σας να ενημερώνετε τον πύργο ελέγχου ούτως ώστε να σηκώνονται τα F16.
Επίσης παρακαλείστε όλες και όλοι όποτε ξανασυναντήσετε σαύρα να της μιλήσετε ευγενικά. Κουβέντα στην κουβέντα μπορεί να βγείτε και συγγενείς.


14 σχόλια:

  1. "παρακαλείστε οι γυναίκες όποτε πονάνε οι ωοθήκες σας να
    ενημερώνετε τον πύργο ελέγχου ούτως ώστε να σηκώνονται τα F16"
    Αχαχαχαχα! Επίσης Πέτρο, θυμήθηκα τον αλησμόνητο Βέγγο, που
    στην ταινία "πάρε κόσμε" (αν θυμάμαι σωστά), έμενε σε ένα
    πατάρι, ο δόλιος, κι είχε μέχρι και κατοικίδια σε συρτάρια! :)
    Πολύ ευχάριστες οι γελοίες ειδήσεις! Καλή Κυριακή μανίτσα .

    Υ.Γ Tip: θα σου πρότεινα να βάλεις "βελάκι"
    για το ανεβοκατέβασμα τής σελίδας.. Χρήσιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον θυμάμαι που του έπεφταν οι χελώνες!

      ΥΓ: Για βελάκι δεν ξέρω, σκέφτομαι να βάλω ένα κουμπί που θα γράφει "ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ" να το πατάτε και να φεύγετε από δω μέσα.

      Διαγραφή
  2. Δηλαδή δε θα μπορέσω να επενδύσω εκείνα τα δυο ευρώ που έχω καταχωνιασμένα στο στρώμα αγοράζοντας τη δική μου έκταση στον ήλιο?
    Πάει η ελπίδα για μια θέση στον ήλιο!!
    Τι να πω...να!!! Γι΄αυτό έρχονται οι εξωγήινοι και γονιμοποιούν τις τρελές, για να εκλείψουν κάποτε τέτοια φαινόμενα!!

    Πέρα από την πλάκα εκείνον τον "νεο-πιθηκιστή", αλλά και όσους πιθήκους τον ακολουθούν πρέπει να τους κλείσουν στη φυλακή άμεσα και να βάλουν γορίλες να τους βιάζουν τρεις ημερησίως! Μπα λίγο είναι...μέχρι να ψοφήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πιθηκιστής σαφώς και είναι ο γελοιότερος όλων, όπως βέβαια και τα πιθίκια που τον ...ακολουθούν. Πολύ κρίμα σε όποιες μπλέξουν μαζί τους.

      ΥΓ: Κράτα τα λεφτά σου. Αυτή η χαζοβιόλα μπορεί αργότερα να πουλήσει εκτάσεις σε πλανήτη που δεν θα κάνει τόση ζέστη και έτσι να στείλουμε μερικές εκεί για γονιμοποίηση. Να μη χαλάνε τα ούφο καύσιμα μέχρι εδώ.

      Διαγραφή
  3. Γιατί δεν έχεις φατσούλα που πέφτει κάτω και λιώνει στο γέλιο όπως έχει το yahoo μου λες;
    Δεν προλαβαίνω να γράφω χαρά μου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει. Με το Πωλητήριο σπέρματος έπεσα κάτω απ' τα γέλια.
    Ρε Πέτρο... μπας και ισχύει αυτό με τις ουφογκαστριές;
    Κι έχουμε τόσα ΟΥΦΟ ανάμεσά μας; Μήπως είναι απόγονοι του Βασιλιά του Ωοθηκών; Γιατί τώρα που το σκέφτομαι, έχουν κάτι περίεργα χαρακτηριστικά που φέρνουν σε ερπετά...
    Ο μεσιέ "return of kings" έχει λίγο όρτσα το μάτι ή ιδέα μου είναι;
    Ερώτηση: Ανδριστής είναι σα να λέμε το αντίθετο του "γυναικάς"; Και το συνώνυμο του "ρατσιστής"; Και τι δουλειά είχε ο δονητής στο αυτοκίνητο; Το κινητό θεωρείται επιβλαβές στην Ινδία; Κι όχι οι κατά συρροή βιασμοί που γίνονται επανειλημμένα σε νεαρά κορίτσια;
    Τι άλλο θα διαβάσουμε Παναγία μου;
    Και τι άλλο θα διαβάσουμε Παναγία μου;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι εξωγήινοι εννοείται ότι […μπιπ…] κάποιες, αλλιώς πως εξηγείται που πολλαπλασιάζονται τα ούφο;
      Ο ανδριστής-βιαστής-οπαδός του Αυνάν δεν έχει μόνο το μάτι όρτσα. Μέσα στο ακατοίκητο και κλούβιο του να δεις τι γίνεται.
      Η αγγελία είναι σοβαρά γραμμένη (και με καλή γραμματοσειρά). Αν έχεις κάποια φίλη παρακαλώ να την ενημερώσεις. Ευκαιρία είναι.

      Διαγραφή
  5. Αχαχαχαχαχα!
    Ποιο να πρωτοδιαλεξει κανεις!
    Καλα ο τυπος ερωτα με τον Ερντογαν; Αυτος ειναι σαν πιθηκος! Ενω ο δικος μας ο Αλεξης! Ετοιμασου για μηνυση απο τη γυναικα του για οσα σουρνεις στο παλουκαρι και να ξερεις θα παω για μαρτυρας!
    Αμ ο αλλος ο νεομαλακας.. νεοαντρας θελω να πω! Αυτο ειναι τοσο γελοιο που καταντα πραγματικα επικινδυνο!
    Για το σπερμα μπηκα σε σκεψεις... στο κατω κατω ολες αυτες οι κρεμες που μπλαστρωνουμε τη μουρη μας ειναι μεσα στο χημικο.. ενω αυτο... φυσικο προιον... μωρε λες;
    Σε αφηνω και παω ευθυς στο ebay για μια θεση στον ηλιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο του Τσίπρα σούρνω; Έχω αφήσει και κανέναν αστόλιστο. Υπάρχει κανένας που να μην έχει κάνει κακό στην κοινωνία; Μόνο η μπουμπούκαινα να μου κάνει μήνυση, πάει, με χάνετε!
      Το νεομαλάκα πρέπει να τον περικυκλώσουν καμιά δεκαριά γυναίκες και να τον δέρνουν μέχρι να μαλακώσει.
      Δεν ξέρω αν ισχύουν τα όσα λέει αυτή η μπλόγκερ, σε κάθε περίπτωση πάντως το …φυσικό είναι καλύτερο, χωρίς συντηρητικά, όσο για τη συσκευασία δεν λέω κουβέντα γιατί μας κόβει η λογοκρισία…
      :))

      Διαγραφή
  6. Δίνουμε κι εμείς ένα σκασμό λεφτά για εξοπλισμούς. Η Β. Κορέα μας δείχνει το δρόμο! Με τόσους σκατάδες που έχουμε, αν αρχίσουμε να βομβαρδίζουμε με αυτούς τους γείτονες, θα παραδοθούν από μόνοι τους!
    Όσο για το πωλητήριό σου, θέλω πιστοποίηση από κάποια επαγγελματία του είδους καθώς επίσης CE, ISO, άδεια ΕΟΦ...(πως φαίνεται ο γραφειοκράτης ο άνθρωπος!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστοποίηση δεν δίδω.
      Μια δοκιμή πείθει και την κάθε κακοπροαίρετον δια την εξαιρετικήν ποιότητα.
      επιστροφαί δεν θα γίνονται δεκταί)

      ΥΓ: οι εξοπλισμοί δεν θα σταματήσουν ποτέ γιατί οι σκατάδες παίρνουν μίζες και ανεβαίνουν level (σκατού).

      Διαγραφή
  7. Πέτρο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, απίθανος σήμερα.....! το μωσαϊκό σου ενδείκνυται για άμεση θεραπεία κάθε στενάχωρης διάθεσης....
    Καλή βδομάδα φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διακωμωδούμε την ανά την υφήλιο χαζομάρα και παρηγοριόμαστε. Τι άλλο να κάνουμε;
      Καλή εβδομάδα Γιάννη.

      Διαγραφή