Σελίδες

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Τοξικά και απόβλητα #15



* Γιώργος Καρατζαφέρης, πρόεδρος "Εθνικής Ενότητας" (στο Star): «Εγώ θα έβρισκα τρόπο και θα έδιωχνα τους λαθρομετανάστες. Η Αγγλία πως μπορεί και τη χώρα τους την έχουν περιφρουρήσει; Έχω δει ταινίες που πάνε κολυμπώντας και τους μαγκώνουν και τους διώχνουνε.»

Μπράβο πρόεδρε! Κι εγώ που έχω δει Εξολοθρευτή, Ράμπο και Σούπερμαν έχω μάθει απόξω τα κόλπα τους και θα τους μαμήσω όλους.
Μόνος μου.
Ειδικά για σένα πρόεδρέ μου που είσαι και του καλλιτεχνικού, θα προτείνω στον Τσίπρα να σε βάλει στο υπουργείο Οικονομικών. Με μια τσόντα στο βίντεο και είσαι έτοιμος για τη νερόκοτα του ΔΝΤ.

 **********

* Κώστας Ζουράρις, βουλευτής ΑΝΕΛ (στη Βουλή): «Εμείς οι Αριστεροί το ρουσφέτι το λέμε ηθικό πλεονέκτημα. Το ρουσφέτι είναι φυσικό σαν την αναπνοή του ανθρώπου. Μόνο αν αλλάξουμε και βάλουμε τσιπάκια μπορεί να καταργηθεί.»

Δεν ξέρουμε αν θα βάλεις τσιπάκι ή ζουρλομανδύα με το αμίμητο “Εμείς οι Αριστεροί…” το μόνο σίγουρο είναι ότι με τέτοιες χοντρομαλακίες μάς έχεις πρήξει τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος. Συ είπας!

 **********

* Κυριάκος Μητσοτάκης (στη Real News):


Λες να μην τολμούν να βγαίνουν από τα σπίτια τους MONO AYTOI επειδή ψήφισαν το μνημόνιο που ψήφισες κι εσύ μαζί με ΟΛΟΥΣ τους βουλευτές του κόμματός σου, πιέζοντας να το φέρουν προς ψήφιση όποιο και να ‘ναι;;;
Όπως τα λες Κούλη μου! Ήρθε η ώρα να σταματήσεις τα χάπια και να αρχίσεις τα ηλεκτροσόκ. 
(και μη με κοιτάς μ’ αυτό το λάγνο βλέμμα γιατί θα λιποθυμήσω)

 **********

* Ιερά Μητρόπολις Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης & Βάρης (σε δελτίο Τύπου):


Για όποιον δεν το πιστεύει και το πέρασε για τρολιά, μπορεί να το βρει [εδώ].

Θα προσευχηθούν οι μεγαλοπαπάδες μας για να μην επισκεφτεί ο Πάπας Φραγκίσκος και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος τους πρόσφυγες και μετανάστες στη Λέσβο. Θα προσευχηθούν!!!
Κατάλαβες τι ακριβώς θα προσευχηθούν να γίνει; 
Ευτυχώς βέβαια οι ...προσευχές τους δεν εισακούστηκαν (από ποιον άραγε;) και έτσι για μια ακόμα φορά έγιναν ρόμπα.

 **********

* Κωνσταντίνος Χρυσόγονος, ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ (στο ΕΘΝΟΣ): «Τον Mεσαίωνα η πιο συνηθισμένη μορφή κοινωνικής αντίδρασης απέναντι σε ξηρασίες, επιδημίες, σεισμούς κ.λπ. ήταν η λιτανεία, δηλαδή μια πολυπληθής πορεία ικεσίας προς τον Υψιστο, προκειμένου να παύσει το κακό. Επρόκειτο για έμμεση ομολογία της αδυναμίας άμεσης αντιμετώπισης του προβλήματος και ομαδική ψυχοθεραπεία, που βοηθούσε στην καταπολέμηση της κατάθλιψης όσων συμμετείχαν. Το μεσαιωνικό αυτό έθιμο αναβίωσε απροσδόκητα μεταλλαγμένο την προηγούμενη εβδομάδα, με την πεζοπορία 220 χιλιομέτρων (!) που διοργάνωσε ο Δήμος Πατρέων προς την Αθήνα κατά της ανεργίας.»

Με το ΚΚΕ Χρυσό-γονε δεν τα πάω ούτε κι εγώ καλά. Αλλά το να κοροϊδεύεις από τη γραφειάρα σου στις Βρυξέλλες εκατοντάδες ανθρώπους που περπατούσαν επί μια εβδομάδα για να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα, το θεωρώ τουλάχιστον ξεφτίλα. Ξέρουμε ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για την ανεργία στην Ελλάδα (και μάλλον τσάμπα σε πληρώνουμε), αλλά τουλάχιστον μη κοροϊδεύεις όσους αγωνίζονται με όποιο τρόπο πιστεύουν.

 **********

* Μίλκος Βαρβιτσιώτης (σαμπουάν) + δώρο Άδωνις Γεωργιάδης (μαλακτικό):


(Δεν ξέρω τι καπνίζετε και δε δίνετε, πάντως κάτι καλό είναι.)
Μόλις παρακολουθήσαμε τους δύο τιτάνες της πολιτικής να κάνουν τις ίδιες σκέψεις. Προχτές έβριζαν την ΕΣΗΕΑ ως αντιδημοκρατική επειδή …"φιμώνει" δημοσιογράφους, σήμερα βρίζουν την ΠΟΕΣΥ επειδή προκήρυξε απεργία. Μιλάμε για ΤΗ δημοκρατία.
Δάχτυλος Τσίπρα και η απεργιακή κινητοποίηση, τελειωμένα πράματα!!!
Βρε Μίλκο μου, βρε άδωνι, μήπως σας πήραν χαμπάρι ότι όποτε διοργανώνετε συνέδριο τα κάνετε σκατά και είπαν να μη στείλουν κάμερες και δει ο κόσμος το ξεκατίνιασμα;

 **********

* Γιώργος Κουμουτσάκος, εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ:


Ο κυρ Γιώργης έχει πλαντάξει από το κλάμα για τις απολύσεις 450 ανθρώπων και δεν είχε χρόνο να μπει στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ [εδώ] για να διαβάσει αυτό:


Στο μεταξύ, η Ηλεκτρονική Αθηνών έχει εκδώσει αυτό:


Από τα 79,5 εκατομμύρια του προστίμου για τα πλαστά και εικονικά τιμολόγια (=δίωξη σε βαθμό κακουργήματος), τής χαρίστηκαν τα 78 και το πρόστιμο πήγε στο 1,5 εκατομμύριο. Από αυτό το 1,5 εκατομμύριο πλήρωσε μόλις 330 χιλιάρικα. Και σήμερα έκλεισε. Τα υπόλοιπα που της χαρίσατε εσείς οι κιμπάρηδες Γιώργο μου, ξέρεις ποιος θα τα πληρώσει; Μα φυσικά ο μαλάκας ελληνικός λαός.
Και επειδή δεν είσαι ο μόνος κουκουρούκου που αμολάει κοτσάνες στο βρόντο - και άλλα δεξιοφιλελέ τρολάκια το ίδιο κάνουν, παριστάνοντας ότι πενθούν για την ανεργία 450 συνανθρώπων μας – σας έχω απαντήσει στο τουίτερ.

 
 **********

* Άννα Παναγιωταρέα, δημοσιογράφος, καθηγήτρια δημοσιογραφίας, επιστημονικός συνεργάτης σκελετολογίας με ειδίκευση στις δημόσιες σχέσεις-κονέ με νεκρούς Αμφίπολης:


Η κυρία καθηγήτρια παπαρολογίας δημοσιογραφίας έχει ψάξει ιδιαίτερα το θέμα και γνωρίζει ότι ο πρόσφυγας μετακινείται αποκλειστικά στις χώρες που του στέλνουν πρόσκληση. Ακάλεστος δεν πάει.
Για κακή τύχη της κυρίας καθηγήτριας παπαρολογίας δημοσιογραφίας, από την ώρα που υπάρχει το ίντερνετ ένα μεγάλο κομμάτι του λαού σταμάτησε να αρκείται στην κατανάλωση σανού που του προσέφερε επί δεκαετίες η κατευθυνόμενη δημοσιογραφία και απέκτησε τα εργαλεία να αναζητεί και να ανακαλύπτει την αλήθεια.
Έτσι λοιπόν, ενώ η κα καθηγήτρια μάζευε αβέρτα fav και retweet από …αίλλυνες, ο χρήστης @StefanoPPK τής αποκάλυψε την αλήθεια. Από εκείνη τη στιγμή η @anna_journalist (μουαχαχαχα!!!) σταμάτησε να απαντάει.
[Εδώ] λοιπόν διαβάζουμε ότι περισσότεροι από 600.000 πρόσφυγες (στοιχεία Φεβρουάριος 2016), από ένα σύνολο 4,6 εκατομμυρίων Σύρων προσφύγων, έχει καταφύγει στην Ιορδανία, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες.


Γειά σου ρε Άννα τζούρναλιστ!

 **********

* Τάκης Θεοδωρόπουλος, συγγραφέας & αρθρογράφος, με αφορμή την επίσκεψη του Πάπα στη Λέσβο (στην Καθημερινή): «Επιτέλους, η συμπαράσταση προς τους πρόσφυγες αποκτά τη σοβαρότητα που της αρμόζει, αν σκεφθείτε ότι μέχρι στιγμής την κοινότητα του δυτικού κόσμου εκπροσώπησε το μελό Ρεντγκρέιβ και Αντζελίνα Τζολί, κοντά και ο πιθηκόμορφος Κινέζος performer.»

Ο πιθηκόμορφος Κινέζος, για τον μεγάλο μας συγγραφέα, είναι ο Ai Wei Wei.
Εδώ βλέπουμε τον - κατά τον Θεοδωρόπουλο - πιθηκομούρη performer να κρατάει ένα νάιλον στην Ειδομένη για να παίξει πιάνο μια πανέμορφη προσφυγοπούλα. 


Από την άλλη βέβαια, ο μη πιθηκόμορφος κος Θεοδωρόπουλος είναι αυτός:


Όσοι σκεφτήκατε ότι πρόκειται για διασταύρωση αυστραλοπίθηκου με σφουγγαρίστρα είστε αναιδείς!

 **********

* Θάνος Τζήμερος:


Που πας; Λίγες ώρες μετά, έβαλε και τη συνέχεια:


Επειδή δεν του αρκούσε να τον λέμε σκέτα μαλάκα, τσοντάρισε και το 2ο για να τον λέμε τρισμέγιστο μαλάκα!
Ο αριστερός δεν μπορεί να διαβάσει για να μπει σε πανεπιστήμιο. Δούλος, χαμάλης, στην καλύτερη εργάτης, και πολύ του είναι. Ε Τζήμερε; Και το λες εσύ που έχεις τελειώσει Λύκειο και δεν άντεξες –κατά δήλωσή σου- να σπουδάσεις τίποτα άλλο.
Στο μόνο που θα συμφωνήσω φασιστάκο είναι ότι ο ηλίθιος είναι σε όλα ηλίθιος. Και που ’σαι Τζήμερε, δεν το καταλαβαίνει κιόλας!



*** The end ***

12 σχόλια:

  1. 1) Πέτρο, είναι πολλοί πάντως εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι πρόσφυγες (που εκείνοι φυσικά δεν τους θεωρούν πρόσφυγες, αλλά λαθρομετανάστες), ήρθαν αποκλειστικά στην Ελλάδα, επειδή δέχθηκαν επίσημη πρόσκληση.. Ενώ οι υπόλοιπες χώρες πάσχουν από σαβουάρ βιβρ!
    2) Για τον τυχάρπαστο στο τέλος, θα ήθελα να πω ότι αποκλείεται να είναι σκέτο φασιστάκος. Σχιζοφρενής φασιστάκος, θα του ταίριαζε καλύτερα.
    3) Ένσταση κύριε πρόεδρε: Ε όχι και "μαλακτικό" το άδωνι! Πάρτο πίσω τώρα! Και να μου το επιστρέψεις με κάτι που να εμπεριέχει μόνο την αρχή τής λέξης :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ναι. Φυσικά και οι πρόσφυγες δέχτηκαν επίσημη πρόκληση από τον Τσίπρα. Δεν υπάρχει ακροδεξιό μαλακισμένο που να μη το λέει.
      Για τους άλλους δυο άστο, γιατί αρκετές αναγούλες είχα καθώς αναγκαζόμουν να διαβάσω τι είπαν.

      Διαγραφή
  2. Μένω έκθαμβος Πέτρο.....!!!!! μένω έκθαμβος πραγματικά με τόσα "λουλούδια" που κοσμούν με την σκατοψυχιά τους, την αμάθειά τους αλλά και την πολιτική τους βρώμα την κοινωνία.
    Χάρη στην συγκεντρωμένη δουλειά και σταχυολόγησή σου μαθαίνουμε τέτοιες απόψεις μνημεία απανθρωπιάς.
    Καλό απόγευμα φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε αυτή την ενότητα Γιάννη θα διαβάζεις πολλά μνημεία πολιτικής καφρίλας. Δυστυχώς είναι ανεξάντλητοι οι τύποι.
      Καλό σου βράδυ.

      Διαγραφή
  3. Τι μαλλί κι αυτός ο Θεοδωρόπουλος, όντως φέρνει σε βιλέντα.
    Είσαι άπαιχτος στα σχόλια σου Πέτρο!
    Κι εγώ έκθαμβη μένω με τα εκθαμβωτικά μαλάκια που ζουν ανάμεσά μας.
    Παράκληση: όταν βάζεις τζήμερο, ρίχνε μια προειδοποίηση να έχω σακούλα πρόχειρη. Δεν την παλεύω με δαύτον λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ, συγγνώμη. Αυτό με τον Τζήμερο δεν θα επαναληφθεί. Όχι ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι, απλά αυτός το έχει τερματίσει. Και ενώ στην αρχή γελάγαμε με το χαζό του χωριού, τώρα μόνο να μας διαολίσει μπορεί.

      Διαγραφή
  4. Οι φασίστες είναι η επιτομή της βλακείας και η βλακεία μπορεί να σε κάνει και φασίστα.
    Αναρωτιέμαι όμως πώς ακόμα κάποιοι τους παίρνουν στα σοβαρά.
    Γελοία, αμόρφωτα, ανθρωποειδή...
    Παρεπιπτόντως (δεν θυμάμαι αν στο έχω πει ξανά) τα κείμενά σου έχουν πολύ στρωτή γλώσσα, είναι καλογραμμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο φασίστας απαραιτήτως είναι και άσχετος από ιστορία και θρασύδειλος και βλάκας και το κυριότερο, ξεχειλίζει από μίσος για οτιδήποτε δεν καταλαβαίνει (για τα περισσότερα δηλαδή).
      Πιστεύω ότι ο φασισμός είναι ασθένεια χωρίς ίαση και είναι από τα γενοφάσκια. Όπως και η βλακεία.

      Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

      Διαγραφή
  5. Η τζούρναλιστ, διδάσκει δημοσιογραφία και δεν είναι ικανή να κάνει μια έρευνα? Αλλά θα μου πεις τι χρειάζεται η έρευνα στη δημοσιογραφία?
    Αρκεί να ξέρεις να σερβίρεις μη ειδήσεις ως ειδήσεις, παλιά νέα ως φρέσκα που σπαρταράνε, να τα πασπαλίζεις με μπόλικη προπαγάνδα και να τα ψήνεις στους καμένους εγκέφαλους που θα τα φάνε!

    Πέθανα στο γέλιο με τη σφουγγαρίστρα, αλλά όχι με όσα είπε...μετά από τους μεγάλους δημοσιογράφους σειρά παίρνουν οι συγγραφείς πατσαβούρες, με τη μεγάλη πατσαβούρα Τζήμερο να κλείνει την αυλαία που άνοιξε η πατσαβούρα Καρατζαφέρης...

    Πάντως για την ηλεκτρονική έκλαψαν -με κροκοδείλια δάκρυα φυσικά- πολλοί, γιατί πρώτη φορά πτωχεύει εταιρία βλέπεις..
    και τι εταιρία! με τα όλα της...με πλαστά τιμολόγια με ρεμούλες, με, με, με...
    Κάποιοι δε, φόρεσαν πλερέζα τώρα, γιατί πήραν είδηση πως είχε πτωχεύσει και ο Κατσέλης...δημοσιογράφοι της συμφοράς...ανακάλυψαν την είδηση, τρία σχεδόν χρόνια μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα Μαρία, έχουν μάθει να απευθύνονται στους ηλίθιους οπαδούς τους. Σε ζόμπι που θα τους χειροκροτήσουν οτιδήποτε κι αν πουν, χωρίς να το ψάξει κανείς τους. Μια φωτογραφία να ανεβάσουν με δυό παραπλανητικά σχόλια από κάτω και αρχίζει ο χορός των χαζοχαρούμενων. Μόλις ο πρώτος (γιατί μετά έγινε παντού χαμός) της αποκάλυψε το χονδροειδέστατο ψέμα της, λούφαξε και άφησε τα ζόμπι να απαντούν σαχλαμάρες για να μην εκτεθεί κι άλλο αυτή.
      Έτσι κάνουν πάντα. Πάνε από τη μια σαχλαμάρα στην άλλη και ότι μείνει στον καθένα, όσο σανό μπορέσει να καταναλώσει. Άσε που αφού το είπε η κα καθηγήτρια, δεν μπορεί, ψαγμένο το ‘χει!
      Αυτό με τον Κατσέλη, άλλη επική χαζομάρα τους. Είναι αυτό που έγραψα πιο πάνω. Στον πανικό τους ανακατεύουν ότι να’ναι και ότι τους βγει. Όποιος το χάψει.
      Η αλήθεια είναι πάντα μια. Το ψέμα μαγειρεύεται. Έλα όμως που δεν το τρώμε όλοι.

      Διαγραφή
  6. Καλησπέρα Πετρή μου !
    Πολλές οι καλησπέρες και τα ευχαριστώ μου και τα χαμόγελα που σου χρωστώ... τα έφερα ολα μαζί μου και στα αφήνω εδώ δίπλα στην ανάρτηση ναι;
    Έλα γιατί μου κόπηκαν τα χέρια :)
    Πες μου τώρα κάτι, επί του θέματος ...έχεις κι εσυ μια γευση σήψης στο στόμα τελειώνοντας την ανάρτηση ή είμαι μόνο εγώ... έχει χαζέψει ντιπ αυτός ο κόσμος ή εγώ δεν πάω καλά ;
    Εχουμε καταλάβει όλοι ότι οι πρόσφυγες δεν είναι μετάλλαξη ιού, αλλά άνθρωποι σε απόγνωση ....
    Αμάν, τι 'ναι τούτο το κακό ; Αααα και δηλαδή εγώ που γέννησα τρία παιδιά με καισαρική και δεν ήξερα τι ψηφίζει ο γιατρός μου έβαλα τα παιδιά μου σε κίνδυνο ;

    Ε, άει χάσου μυρμηγκάκι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιος στο φβ του έγραψε ότι πέρσι που τράκαρε και νοσηλεύτηκε στο Βόλο, ο γιατρός που τον φρόντισε ήταν του ΑΝΤΑΡΣΥΑ (ή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θυμάμαι) και είναι ένας από αυτούς που εκλέχτηκε προχτές. Από αυτούς δηλαδή που σήμερα βρίζει.
      Σύμφωνα με τη βλακεία αυτού του φασίστα, όταν ο ασθενής πηγαίνει στο γιατρό πρέπει ο ένας να δίνει στον άλλον δελτίο κοινωνικών φρονημάτων και αν ταυτίζονται τότε να γίνονται οι εξετάσεις και οι νοσηλείες. Τι καλά!
      Αυτός ο γελοίος κάνει τα πάντα, λέει τις μεγαλύτερες μαλακίες, μήπως βρεθεί κάποιος να του κάνει μήνυση για να γίνει …«ήρωας». Να μας πει ότι διώκεται. Κανένας δεν ασχολείται και έχει σκυλιάσει. Και πατάει συνέχεια το γκάζι να ξεπεράσει τον εαυτό του.

      Διαγραφή