Σελίδες

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Τοξικά και απόβλητα #12



* Βασίλης Λεβέντης, Πρόεδρος Ένωσης Κεντρώων (στον Παραπολιτικά fm): «Ο κάθε Ψυχάρης που έχει πάρει μεγάλο ποσό δανείων δεν πρόκειται να πληρώσει γιατί δεν έχει. Μπορεί να είναι και τρελός και να τα ξόδεψε…»

Πες τα ρε πρόεδρα, γιατί μερικοί συριζοκαμέννοι νόμισαν πως ο Ψυχάρης είναι κανάς συνταξιούχος που του τρέχουν τα λεφτά απ’ τα μπατζάκια!
Πάλι ο Ψυχάρης μωρέ; Ο Ψυχάρης;;; Έλεος πια με τους ιδεοληπτικούς που χτυπάνε την αδέσμευτη δημοσιογραφία!!
Πάω να αγοράσω χαρτομάντηλα να μου βρίσκονται…

 **********

* Γιώργος Καμίνης, δήμαρχος Αθηναίων:  


Όταν λες κίνητρα; Τι είδους κίνητρα χρειάζεσαι για να δείξεις αλληλεγγύη, συμπόνια και ανθρωπιά;
Οικονομικά να υποθέσω;
Απαπαπαπα!
Ο #menoumeevropi Καμίνης ποτέ δεν θα μίλαγε για φράγκα.

Την επόμενη ημέρα ξύπνησε πιο χαρούμενος, ήπιε τον φρέντο του και ξελαμπικάρισε. Ή κατάλαβε ότι γράφει μαλακίες. Ή δεν άντεξε άλλο το κράξιμο:


Συγκινήθηκα. Να μη το πω;
(Άσχετο: το δεύτερο τουίτ το έβαλε σε εισαγωγικά. Μάλλον τυχαία!)
 
 **********

* Γιώργος Κατρούγκαλος, υπουργός Εργασίας (σε ομιλία στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας): «Κι εγώ κομμουνιστής είμαι, επιθυμώ ένα άλλο σύστημα.»

Άλλο τόσο κι εγώ είμαι Κενυάτης, βατραχοπέδιλο, αυτόματο πότισμα, βιτάμ, κουβαρίστρα, ψυγειοκαταψύκτης και μπαλαντέζα.
Για άλλο σύστημα παίξε το Ξάνθη-Πλατανιάς Χ2 και θα με θυμηθείς.
(δεν το ‘μαθες από μένα)

 **********

* Θάνος Τζήμερος, πρόεδρος Δημιουργία, ξανά!:
 

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, ο Θάνος έχει πάρει φόρα από 4 Γαλαξίες πιο πέρα για να έρθει με πίεση να του κλ@σει μια μάντρα.

 **********

* Άδωνις Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος ΝΔ (απαντώντας σε τουίτ του Κ. Βαξεβάνη):
  

Αυτά στις 4 Μαρτίου 2016 όπου ο τηλεσαχλαμάρας κόπτεται για τις (ενδεχόμενες) απολύσεις στο νταβατζοΜέγκα.
Το ίδιο άτομο, τις εποχές που έγλειφε για υπουργείο τον Σαμαρά, ανέβαζε αυτά:
 


Αυτό το Όσοι δεν προσαρμόζονται πεθαίνουνδεν πας να το πεις σε κανα πάνελ του Μέγκα; Πολύ θα το χαρούν αυτές τις μέρες!

ΥΓ: Ποτέ δεν θα χαιρόμουν με απολύσεις εργαζομένων γιατί δεν είμαι άρρωστος. Και πραγματικά θλίβομαι αν χάσουν τη δουλειά τους 540 άνθρωποι. Από αυτούς βέβαια εξαιρώ τα παπαγαλάκια που επί 25 χρόνια, με έμφαση τα τελευταία 6, βιάζουν τους εγκεφάλους μας.
 
 **********

* Νικήτας Κακλαμάνης, βουλευτής ΝΔ:
 

Τι τα θες Νικήτα μου! Καμία ανθρωπιά!
Αλλά… για στάσου. Πότε ήσουν δήμαρχος είπαμε;

 
Εσύ είσαι που έδωσες την εντολή να φύγουν οι 15 άστεγοι για να κάνεις "κούλουμα";
Τι πάμε και θυμόμαστε ε;

 **********

* Μιράντα Ξαφά, πρώην στέλεχος του ΔΝΤ (στον ΣΚΑΙ): «Οι συντάξεις θα πρέπει να κοπούν διότι ξοδεύουμε για συντάξεις το 17% του ΑΕΠ… Όποιο κομμάτι από το ΑΕΠ απορροφούν οι συνταξιούχοι το απομυζούν από τους εργαζόμενους… Όσο αυξάνονται οι εισφορές (σημ: των επιχειρηματιών) τόσο απολύονται άνθρωποι, τόσο κλείνουν επιχειρήσεις.» [video]

Μια ερώτηση και παρακαλώ να με βοηθήσετε: Στο οικονομικό πανεπιστήμιο υπάρχει μάθημα «Πως Θα Γίνεις Ένας Μισητός Μαλάκας»; Γιατί η εν λόγω πρέπει να το πέρασε με 11.
Αν όσο αυξάνονται οι εισφορές τόσο κλείνουν οι επιχειρήσεις, έλα και πες μας γιατί οι μισθοί μειώθηκαν στο μισό και οι επιχειρήσεις συνεχίζουν να κλείνουν. Έλα και πες μας γιατί κόπηκαν ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ 13ος και 14ος μισθός και τα λουκέτα πολλαπλασιάστηκαν.
Φυσικά δεν κόπτεσαι για την ανεργία. Οι όπου γης νεοφιλελέρες την ανεργία την έχετε για δονητή. Εσύ κόπτεσαι επειδή αυτό το 17% (δικό σου νούμερο) πάει σε συντάξεις και όχι ολόκληρο στους δανειστές/βιαστές/εκβιαστές. Περαστικά.
Και μάθε κάτι από κάποιον που δεν τελείωσε οικονομικό πανεπιστήμιο (για να καταντήσει σαν τα μούτρα σου): Σπρώχνοντας τους εργαζόμενους στην συνταξιοδότηση μήπως και περισώσουν έστω τα ελάχιστα από αυτά που δικαιούνται και συρρικνώνοντας (οι φίλοι σου δανειστές/βιαστές/εκβιαστές) συνεχώς το ελληνικό ΑΕΠ δεν λέγεται δαπάνη, λέγεται μνημόνιο.

 **********

* Άρης Πορτοσάλτε, δημοσιογράφος (έτσι λέει):
 

Μετάφραση: Τα απολεσθέντα έσοδα του Μπόμπολα που στην προχτεσινή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του Mega πήρε τα @@@ του…
συγγνώμη, επανέρχομαι πιο κόσμια: από τα 15,118 εκατομμύρια ευρώ που περίμενε να πάρει, μάζεψε 171,60 ολόκληρα ευρώ (ποσοστό κάλυψης 0,001%).
Τα υπόλοιπα κλανόμαγκες θα του τα δώσετε στα διόδια. Θα πηγαίνετε σε σταθμούς διοδίων και θα κάνετε μπρος-πίσω μέχρι να σας πούμε εμείς. Εκτός κι αν είστε τόσο μεγάλα καθάρματα και θέλετε να αφήσετε τον Ντερμπεντέρη, την Τρέμει, το Χασαπόσκυλο και λοιπά φιλομνημονιακά σούργελα άνεργους.

Αρούλη, ανοίγεις λίγο την κεφάλα σου να δω κάτι;

 **********

* Βασίλης Λεβέντης, Πρόεδρος Ένωσης Κεντρώων (στον "Ενικό"): «Ο καημένος ο Χριστοφοράκος δικάστηκε και πλήρωσε πρόστιμο στην Γερμανία. Τι άλλο θέλετε να του κάνουμε δηλαδή;»

1. Παίρνεις τις μίζες από τα μαύρα ταμεία της Siemens.
2. Τις μοιράζεις σε έλληνες πολιτικούς που αγοράζουν τα πάντα από Siemens.
3. Ζημιώνεις το ελληνικό δημόσιο κατά 2 δισ. ευρώ.
4. Εκδίδεται εις βάρος σου ένταλμα σύλληψης.
5. Σε φυγαδεύει στη Γερμανία η μαμά αδελφή του σημερινού προέδρου της ΝΔ. 


6. Η Γερμανία αρνείται να σε εκδώσει στην Ελλάδα για να δικαστείς.
7. ‘Δικάζεσαι’ στη Γερμανία μετά από 10 χρόνια.
8. Η δίκη αναβάλλεται ενώ εσύ ούτε καν πηγαίνεις στο δικαστήριο.
9. Εισαγγελέας στην Ελλάδα ζητά την άρση των ενταλμάτων σύλληψης επειδή “η δωρεά χρημάτων σε πολιτικά κόμματα δεν στοιχειοθετεί την ενεργητική και παθητική δωροδοκία”.
Η δωρεά.
Ζντόινκγ!!!


10. Ο Λεβέντης σε ξεπλένει. Λέγεσαι Χριστοφοράκος. Και αυτός κεντρώος. Και εδώ είναι Ελλάδα.

 **********

* Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος ΝΔ:
 


*** The end ***

  

10 σχόλια:

  1. και Λεβέντης και μ@@@@!!
    Όχι πως οι άλλοι πάνε πίσω βέβαια!
    Και ναι, εμείς δε χαιρόμαστε όταν χάνει κάποιος τη δουλειά του, άσχετα αν χαίρονταν αυτός όταν τη χάναμε εμείς!
    Καλό τριήμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ο έλληνας ζούσε πάνω από τις δυνάμεις του" έσκουζαν τα φιλομνημονιακά σούργελα. Και δώστου αβέρτα δάνεια για να ζουν αυτοί και τα νταβατζοκάναλα.
      Δυστυχώς οι χειρότεροι εξ αυτών δεν θα σταθούν στις ουρές του ΟΑΕΔ, θα την πληρώσουν μόνο τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι. Τα καθάρματα/φερέφωνα/ντουντούκες του μνημονίου έχουν κάνει τις καβάντζες τους.

      Διαγραφή
  2. Δώσε αποκάλυψη Πέτρο......!!!! δώσε....!!! ζωντανή εφημερίδα το θέμα σου αυτό....! για να καταλάβει ο κόσμος με ποιούς έχουμε να κάνουμε.
    Καλό βράδυ φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Γιάννη.
      Είμαστε εδώ σαν το ενοχλητικό σπυρί στην πλάτη τους που δεν φτάνουν για να το σπάσουν και θα τους ενοχλεί για πάντα.

      Διαγραφή
  3. Ενημέρωση εφ όλης της ύλης. Και πολύ καλά κάνεις και μας υπενθυμίζεις σχετικά πρόσφατες, αλλά ξεχασμένες ειδήσεις και δηλώσεις των απανταχού "λεβέντηδων". Δώσε κι άλλο, όπως λέει κι ο Γιάννης. Κλείνει και το μέγκα, κι από πού θα "ενημερωνόμαστε" τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα που κλείνει (;) το μέγκα λέω να κοιτάω επίμονα τον τοίχο. Καλύτερη ενημέρωση θα έχω.

      Διαγραφή
  4. Πέτρο η σημερινή σου ανάρτηση θα μπορούσε να είχε τον τίτλο: «Πως Θα Γίνεις Ένας Μισητός Μαλάκας», αφού τα περισσότερα άτομα με τις δηλώσεις και τις πράξεις τους, ανήκουν στο ίδιο κλαμπ. Στο μεταξύ, εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Λεβέντης-κρίμας-το-επίθετο, χτενίζεται (ο,τι του έχει απομείνει τεσπα). Η μόνη του έννοια είναι να βάλει κι αυτός το δαχτυλάκι στο μέλι. Στις 10 κουβέντες του, οι 11 είναι οικουμενική. Κι αν δεν μπει εκείνος στο σχήμα, τότε κάποιος άλλος (πίσω από αυτόν) τον έχει βάλει μπροστάρη στην προπαγάνδα. Αυτές τις μέρες έμαθα κάτι που του ταιριάζει γάντι: "όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει" λέει ένας(;) παρανοϊκός φασίστας και επειδή ο Λεβέντης μπορεί την επόμενη φορά να επιστρέψει στην ανυπαρξία του, κάπως πρέπει να..προσαρμοστεί κι αυτός.. Η μέθοδος είναι μια. Δοκιμασμένη και πάντα επιτυχής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Λεβέντης αποτελεί την απόγνωση στα μάτια του ψηφοφόρου.
      Αυτός ο εντελώς αστείος και παντελώς άσχετος τύπος, από τους καρκίνους που ευχόταν στον Παπανδρέου και Μητσοτάκη σήμερα θέλει να συγκυβερνήσει μαζί τους.
      Η βλακεία στα καλύτερά της!

      Διαγραφή
  5. Πολλά και σημαντικά τοξικά νέα που μας γνωστοποιείς Πέτρο μου, με τόσο απλό τρόπο. Δυστυχώς έχουμε να κάνουμε με κερωμένους εγκεφάλους...
    Τώρα που θα κλείσει(;) το mega, από που θα ενημε(λε)ρωνόμαστε; Δεν βλέπω ΤV, γενικώς, είμαι... παιδί των social media, αλλά όσο να 'ναι θα μας λείψουν οι μ#λ@κ#ες τους κι από κει...!
    Να είσαι καλά και Καλή Σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως σχολίασα και αλλού, αν κλείσει (;) το μέγκα μπορείς κάλλιστα να κοιτάς επίμονα τον τοίχο. Είναι βέβαιο ότι θα έχεις καλύτερη ενημέρωση και περισσότερο αντικειμενική.
      Καλή Σαρακοστή με υγεία.

      Διαγραφή