Σελίδες

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Γελοίες ειδήσεις 49


Είδηση Νο 10 – σα δε ντρέπεστε!
Κατάρ: Αυστηρώς ακατάλληλοι η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι.
"Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι" κρίθηκαν... αυστηρώς ακατάλληλοι στο Κατάρ και το παιδικό παραμύθι «εξορίστηκε» από τη βιβλιοθήκη ενός σχολείου επειδή η εικονογράφησή του θεωρήθηκε …άσεμνη!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων, οι υπεύθυνοι του Ανωτάτου Εκπαιδευτικού Συμβουλίου του Κατάρ διέταξαν την απόσυρση του βιβλίου μετά την καταγγελία του πατέρα ενός από τους μαθητές που φοιτούν στο Διεθνές Σχολείο SEK, ένα ισπανικό ίδρυμα που εδρεύει στην πρωτεύουσα Ντόχα.
Ο πατέρας υποστήριξε ότι το βιβλίο περιείχε «άσεμνες» εικόνες και φράσεις αλλά και «σεξουαλικά υπονοούμενα» και ότι προσέβαλε «τα χρηστά ήθη».

………………………….
 
Κανονικά θα έπρεπε να το πουλάνε στα περίπτερα δίπλα στις τσόντες. Έλεος δηλαδή!!
Και όπως πολύ σωστά είχα διαβάσει κάπου:
- Που είναι η Χιονάτη;
- Μέσα, κάνει νανάκια.
- Κοιμάται;
- Όχι δεν κατάλαβες…


Είδηση Νο 9 - μη με κοιτάς
Κινέζος μήνυσε διάσημη ηθοποιό γιατί …
Ένας άντρας από την Σαγκάη κατέθεσε μήνυση στη διάσημη ηθοποιό Zhao Wei, επειδή τον κοιτούσε "επίμονα" μέσα από την τηλεόρασή του. 
Σύμφωνα με την Legal Daily, η μήνυση κατατέθηκε σε δικαστήριο της Σανγκάη, το οποίο όμως δεν έκανε γνωστό αν τη δέχτηκε. 
Ο τηλεθεατής πάντως κατηγορεί την ηθοποιό ότι του προκάλεσε "πνευματική βλάβη" με το διαπεραστικό και επίμονο βλέμμα της και αξιώνει και αποζημίωση!

………………………….

Με κάρφωνε με τα μάτια της σου λέω κυρ πρόεδρα.
"Μωρή γύρνα από την άλλη" της έλεγα. Τίποτα αυτή.
"Θες να βράσω ρύζι για δύο;" Κουβέντα!
"Τουλάχιστον γίνε λίγο χρήσιμη, είδες πουθενά τα κλειδιά μου;" Μούγκα!
Ε τι να την κάνω στο σπίτι μου άμα δεν μιλάμε; Άσε που δεν μπορώ να κυκλοφορήσω με το σώβρακο; Να την πάρετε…



Είδηση Νο 8 – για μισό… τελειώνω…
Γέννησε σε ίντερνετ καφέ και συνέχισε παιχνίδι της στον υπολογιστή!
Θεατές ενός απίστευτου συμβάντος έγιναν οι πελάτες ενός ίντερνετ καφέ στην Κίνα, οι οποίοι είδαν μια νεαρή κοπέλα να γεννάει το παιδί της στο πάτωμα της καφετέριας και αμέσως μετά να σηκώνεται και να επιστρέφει στο παιχνίδι που έπαιζε από πριν, σαν να μην τρέχει τίποτα!
Μάλιστα, όταν οι ιδιοκτήτες της πρόσφεραν νερό για να πλυθεί η ίδια και να καθαρίσει το μωρό, εκείνη αρνήθηκε και συνέχισε να παίζει σαν υπνωτισμένη!
Οι ανήσυχοι πελάτες τύλιξαν το μωρό με ένα πανί και κάλεσαν ασθενοφόρο για να μεταφέρει την ίδια και το παιδί της στο νοσοκομείο. 

………………………….

Κάτσε ρε μαλακισμένο να τελειώσει η πίστα που σου ‘ρθε να βγεις τώρα!!
Πάω για ρεκόρ λέμε!
Θες δηλαδή να χάσω;
Λοιπόν φιλαράκο, με σένα δεν ξεκινήσαμε καλά.
Αρχιγκαντέμικο!!!



Είδηση Νο 7 – θα σου στείλω το πουλί μου
Ινδία: Παπαγάλος συνελήφθη επειδή έβριζε!!!!
Στη σύλληψη και κράτηση ενός παπαγάλου προχώρησε η Αστυνομία στην Ινδία.
Ο παπαγάλος με το όνομα Χαριγιάλ όπως φαίνεται εκπαιδεύθηκε από έναν νεαρό επί δύο χρόνια προκειμένου να μάθει να βρίζει τη μητριά του. Η μητριά κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο παπαγάλος τη βρίζει κάθε φορά που την βλέπει.
Ο παπαγάλος, κατά τη διάρκειά της κράτησής του στην αστυνομία, δεν έβρισε ούτε μια φορά, αντιθέτως τήρησε απόλυτη σιγή ακόμα και όταν ήρθε σε αντιπαράθεση με την καταγγέλλουσα. Τελικά κρίθηκε αθώος αλλά απομακρύνθηκε από την οικία και απελευθερώθηκε σε εθνικό πάρκο.

 ………………………….

Νωρίτερα ο παπαγάλος είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα όπου και αποκάλυψε ότι υπάρχουν αδέλφια του ειδικευμένα στο να βρίζουν αφεντικά, άλλα είναι για πεθερές και άλλα για τους/τις πρώην.
Εντύπωση προκάλεσε η περίπτωση ενός εξ αυτών ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να πουλάει προστασία σε νυχτερινά κέντρα. Στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα σπόρων που είχε αποσπάσει με τη βία...



Είδηση Νο 6 – γερμανικός πολιτισμός  
Βρέθηκαν προϊστορικοί δονητές!
Δονητές από μια άλλη εποχή βρέθηκαν στο σπήλαιο Hohle Fels στη νοτιοδυτική Γερμανία. Οι επιστήμονες, αρχαιολόγοι που τους ανακάλυψαν τους ονόμασαν "ράβδους από την εποχή των παγετώνων" και αυτή τη στιγμή εκτίθενται στο μουσείο ιστορίας Blaubeuren, στην αίθουσα με τα προϊστορικά ευρήματα.
Οι δονητές που βρέθηκαν στη Γερμανία είναι κατασκευασμένοι από λεπτόκοκκο ιλυόλιθου και το μήκος τους φτάνει μέχρι και τα 20 εκατοστά, ενώ η διάμετρός τους αγγίζει τα 8 εκατοστά.

………………………….

Πολύ προχώ οι Γερμανίδες όμως ε; Είχαν ανακαλύψει την τεχνική του Σόιμπλε πολύ πριν απ’ αυτόν!
ΥΓ: Ήθελα να ‘ξερα γιατί στα σχολεία μάς μάθαιναν αρχαία και όχι αυτά τα σημαντικά.



Είδηση Νο 5 – μαμάάάάά!!! τι ν’ τούτο;;;
Δεν του άρεσε η νύφη και... πήγε να πνιγεί
Ένας νεαρός Κινέζος απ' την επαρχία Hubei αποφάσισε να αυτοκτονήσει όταν συνάντησε για πρώτη φορά στη ζωή του την μέλλουσα νύφη. Ο απογοητευμένος νέος άφησε απότομα τη γαμήλια τελετή και εξαφανίστηκε.
Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο 33χρονος Kang Hu θεώρησε ότι η νύφη δεν πληρούσε τις υψηλές προδιαγραφές του κι έσπευσε να ανακοινώσει στην 30χρονη Na Sung, πως ήταν «πάρα πολύ άσχημη» και θα έκανε «κακό στο image του». Κι όλα αυτά μπροστά στο κατάπληκτο πλήθος των καλεσμένων. Αμέσως μετά, έφυγε απ' την τελετή και προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του σε μια προσπάθεια να πνιγεί, στο κοντινό ποτάμι.
Ύστερα από ώρες ερευνών κάποιος τον εντόπισε κατά μήκος της όχθης του ποταμού. Όταν έφτασε η αστυνομία, πήδηξαν μέσα και τον έσυραν στην ξηρά με τη βοήθεια των πυροσβεστών.

………………………….

Δηλαδή περίμενες να σου την έχουμε γνωρίσει πρώτα;
Μάλλον για χαζούς ψάχνεις!
Κι εμείς τι καταλάβαμε που παντρευτήκαμε όμορφες; Συνέχεια με την αγωνία είμαστε.
Μήπως αγόρι μου να το ξανασκεφτείς; Τουλάχιστον δεν θα κινδυνεύεις να φας κέρατο.



Είδηση Νο 4 – της πίτσας του τον χαβά
Παντρεύτηκε μία πίτσα επειδή δεν πρόκειται ποτέ να τον προδώσει
Μέχρι που μπορεί να φτάσει κανείς από την αγάπη του για μία πίτσα; Μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας είναι η απάντηση, αφού Ρώσος από την πόλη Τομσκ της Ρωσίας παντρεύτηκε μία πίτσα!
Ο λόγος; Επειδή "η πίτσα δεν μπορεί να σε απορρίψει ή να σε προδώσει και για να είμαι ειλικρινής, μου αρέσει στην πραγματικότητα", όπως δήλωσε ο πανευτυχής νεόνυμφος λίγη ώρα μετά το μυστήριο.

………………………….

Ότι δεν θα σε προδώσει με άλλον είναι σίγουρο. Λες να βρεθεί και άλλος μαλάκας σαν και του λόγου σου;
Όταν όμως άρχισε να βρωμάει στο κρεβάτι δίπλα σου τι έκανες;
α) Την κατάψυξες;
β) Την έφαγες;
γ) Την πέταξες;
δ) Παντρεύτηκες άλλη;
Μωρέ γαμπρός να σου πετύχει!



Είδηση Νο 3 – δεν φταίω εγώ, η τέτοια μου παίρνει πρωτοβουλίες.
Αθωώθηκε ο Σαουδάραβας εκατομμυριούχος που …έπεσε κατά λάθος και βρέθηκε  μέσα σε…
Τόσο από την κατηγορία του βιασμού, όσο και από αυτήν της σεξουαλικής επίθεσης εναντίον μιας 18χρονης, απαλλάχθηκε ένας 46χρονος Σαουδάραβας εκατομμυριούχος, ο οποίος ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Και αυτό γιατί ο Ehsan Abdulaziz ισχυρίστηκε ότι δεν τη βίασε, αλλά «γλίστρησε» και έπεσε μέσα της …κατά λάθος!! Και μπορεί να μοιάζει απίστευτο στον υγιή ανθρώπινο νου, ωστόσο η γραμμή υπεράσπισης του δικηγόρου του «πέρασε» στο δικαστήριο, αν και οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι τα χρήματά του ήταν αυτά που έπεισαν τους δικαστές…
Η «δίκη» μάλιστα του Abdulaziz, φέρεται να κράτησε μόλις μισή ώρα. Χρόνος ο οποίος ήταν αρκετός προκειμένου να πείσει τους εκπροσώπους του Νόμου για την αθωότητά του.
………………………….

Προσοχή, προσοχή: Βρέθηκε τσουτσού με GPS και σκόπευτρο που εντοπίζει τον στόχο και σημαδεύει μόνη της. Παρακαλείστε να αποφεύγετε τον κάτοχό της γιατί πέφτει συχνά. Κατά λάθος πάντα.



Είδηση Νο 2 – αυτοφροντίδα
GuyFi: Θάλαμος αυνανισμού στη Νέα Υόρκη
H εταιρία Hot Octopuss ειδικεύεται στην κατασκευή sex toys και το νέο της εγχείρημα με τον τίτλο «GuyFi» έχει συγκεντρώσει πολλή δημοσιότητα.
Ο θάλαμος αυνανισμού που λανσάρει η εταιρεία, περιλαμβάνει καρέκλα, laptop και κουρτίνα που προσφέρει εχεμύθεια προκειμένου οι άνδρες να «εκτονωθούν από το στρες κατά τη διάρκεια μιας πιεστικής μέρας στη δουλειά» όπως υποστηρίζει η εταιρεία.
 «Είναι πολύ σημαντικό για τους άντρες να φροντίζουν τον εαυτό τους ώστε να παραμένουν υγιείς. Όλοι έχουμε ακούσει ξανά και ξανά πόσο ευεργετικό είναι ένα διάλειμμα από τη δουλειά» δηλώνει ο συνιδρυτής της εταιρείας Άνταμι Λιούις.

………………………….

Ακολουθεί τοποθέτηση προϊόντος:
Έχεις στρες;
Πέρασες μια κουραστική μέρα στη δουλειά;
Θες να περάσεις ένα ευχάριστο διάλειμμα μαζί σου;
Σου έχουμε τη λύση: τραβάς την κουρτίνα, μπαίνεις μέσα, τραβάς και ότι άλλο σου βρίσκεται και εξέρχεσαι ανανεωμένος.
Αν σε δει η κοπέλα σου, ο φίλος ή ο συνάδελφος να βγαίνεις, πες του ότι μπήκες για κατούρημα.

ΥΓ: Μαθαίνω ότι έχουμε παραγγείλει και ένα για την Βουλή. Θα το ψάξω γιατί με ένα δεν θα τους προλαβαίνουμε…




Είδηση Νο 1 – θα μας κάψει ο Θεός!
Οι τζιχαντιστές κήρυξαν τον πόλεμο στα… περιστέρια
Οι κληρικοί του Ισλαμικού Κράτους απαγόρευσαν την εκτροφή περιστεριών, ισχυριζόμενοι ότι οι γυναίκες που ανεβαίνουν στις στέγες για να τα ταΐσουν, αποσπούν την προσοχή των αντρών και σκανδαλίζουν, γράφει η Telegraph.
“Όλοι οι εκτροφείς περιστεριών στις στέγες των σπιτιών πρέπει να το σταματήσουν αυτό εντός μιας εβδομάδας από την ημερομηνία έκδοσης της παρούσας δήλωσης”, αναφέρεται σε ένα από τα φυλλάδια, που έχουν τη μαύρη σημαία και το λογότυπο της ISIS. Οι παραβάτες θα τιμωρούνται είτε με πρόστιμο, με μαστίγωμα ή με φυλάκιση.
Σύμφωνα και με άλλα διεθνή μέσα, ένας επιπλέον λόγος απαγόρευσης των συγκεκριμένων πτηνών, είναι ότι “η θέαση των γεννητικών οργάνων των πουλιών που πετούν πάνω από τα κεφάλια, είναι προσβλητικό για το Ισλάμ”, αναφέρει η Russian Today και το Business Insider.

………………………….  
 
Μα είναι δυνατόν να μας το κάνουν αυτό τα κωλοπερίστερα;;;
Να πετούν από πάνω μας και να μας δείχνουν τα @@@ τους;;;
Είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για σχέδιο των αμερικάνων!
Χάθηκε δηλαδή να φοράνε μια κελεμπία, ή ένα περιστεροσώβρακο, έστω ένα μαγιό, κάτι;;;
Για να μη πούμε για τους κώλους τους που κι αυτούς έξω τους έχουν και μας έχουν χιλιοχέσει τα αμάξια!
Βρε ουστ ανώμαλα!!!


16 σχόλια:

  1. Επιτέλους να γελάσει το χείλάκι μας λίγο με τις γελοιότητες (της Κίνας ως επί το πλείστον!)

    Έχω απορίες:
    Αυτές οι τσουτσούδες με GPS κυκλοφορούν μόνο στα Λονδίνα;
    Τα περιστεροσώβρακα να είναι άραγε ακριβά;
    Οι θάλαμοι ανακούφισης είναι μόνο για άνδρες; Θα τους μηνύσω για ρατσισμό!

    Παω να συνεχίσω το ντεκουπάρισμα! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για Κίνα σου 'χω κι άλλα (στα προσεχώς).
      - Οι φραγκάτοι γεννιούνται με ενσωματωμένο το gps στη μπάμια τους. Από αυτούς να φυλάγεστε, από μπατίρηδες δεν κινδυνεύετε.
      - Πρέπει να είναι ακριβά γιατί δεν έχω δει κανένα να φοράει, ούτε τώρα στις εκπτώσεις.
      - Να τους μηνύσεις!!! Δηλαδή μόνο οι άντρες έχουν ανάγκη από ριλάξ;;; Ο φαλλοκρατισμός στο τέρμα λέμε!!!

      Διαγραφή
  2. Εντάξει, το έχουμε τερματίσει παγκοσμίως!!!!
    Αυτά τα περιστεροσώβρακα τρομερή επιχειρηματική ιδέα! Για σκέψου το!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το είχαμε τερματίσει θα είχε σταματήσει όλη αυτή η χαζομάρα. Εγώ βλέπω πως οι πανίβλακες πολλαπλασιάζονται με γεωμετική πρόοδο.
      Είχα φτιάξει ένα τέτοιο σώβρακο (μη νομίζεις πως δεν το σκέφτηκα) αλλά κανένα περιστέρι δεν καθόταν να του το δοκιμάσω. Με έχεζαν κι έφευγαν γαμώτο...

      Διαγραφή
  3. Με τόσο γέλιο καλά θα πάει η Κυριακή!!!!

    Καλά να είσαι Πέτρο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οκ η μ@λ@κια -κυριολεκτικα και μεταφορικα- παει συννεφο...απο αρχαιοτατων οπως φαινετσι χρονων!!!!
    Ελεος! Χαχαχαχα!
    Να σαι καλα Πετρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζούμε σε έναν άπαιχτο κόσμο.
      Αν και μετά την ανακάλυψη των προϊστορικών δονητών και τον θάλαμο της Ν.Υ., αυτό το "άπαιχτος" ...παίζεται.
      Κυριολεκτικά!

      Διαγραφή
  5. Μα τώρα σοβαρά γίνονται όλα αυτά;
    Απ' το Κατάρ μέχρι τα περιστέρια των Τζιχαντιστών, η απόλυτη τρέλα!!!
    Αυτό με τους θαλάμους ανακούφισης δε, διαστροφικό! Με το σχόλιο σου γέλασα μέχρι δακρύων. Δεν είν' κακή ιδέα. Ουρά θα κάνουν απ' όξω.
    Όσο για τους γερμαναράδες, τα ευρήματα επαληθεύουν τον "πολιτισμό" τους.
    Μπράβο ρε Πέτρο πάντως. Το απόλαυσα το σημερινό σου. Κι έλεγα να ψήσω πίτσα απόψε. Βρε λες να είναι καμιά στεφανωμένη και να βρω το μπελά μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς να απαιτήσεις το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, ούτε που να το διανοηθείς Μαρία μου να ξαναψήσεις πίτσα.
      Γιατί αν αύριο μεθαύριο σου χτυπήσουν την πόρτα τα παιδιά της... ποια είναι η θέση σου;

      Διαγραφή
  6. Εκει στην Κίνα το χουν χαμένο δεν εξηγείται αλλιως αχχαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχαχαχα! Έχω γελάσει με την ψυχή μου με όλα και κυρίως με αυτό: "Πολύ προχώ οι Γερμανίδες όμως ε; Είχαν ανακαλύψει την τεχνική του Σόιμπλε πολύ πριν απ’ αυτόν!" Αχαχα! Για μένα το Νο 1 θα έπρεπε να είναι το 9 επειδή κόντεψα να λιποθυμήσω από τα γέλια με το σχόλιο σου!!

    Υ.Γ Μαμάάάάά!!! τι ν’ τούτο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγαινε πάνω και ξανακοίτα αυτή την Κινέζα!
      Γαμώτο κι εμένα με κοιτάει. Όπου και να πάω αυτή εκεί...! Καρφωμένη λέμε.
      Ξέρεις που μπορώ να υποβάλλω μήνυση;

      Διαγραφή
  8. Οι τζιχαντιστές, ντρέπονται να πουν πως τους σκανδαλίζουν ακόμα και τα περιστέρια, γιατί η ανωμαλία τους είναι δεδομένη...όπως δεδομένη είναι και η ανωμαλία των Γερμανών!
    Κι έρχεται ο τύπος που παντρεύτηκε την πίτσα και μοιάζει τελείως νορμάλ μπροστά τους!
    Για το Σαουδάραβα εκατομμυριούχο τι να πω...ίσως χρειάζεται περισσότερη αυτοφροντίδα...
    Θα σταθώ όμως σε αυτή που γέννησε σε ίντερνετ καφέ και συνέχισε και να παίζει!
    Ντιπ άχρηστη είμαι!!! Δυο γέννες και τις δυο με πόσους νοματαίους δίπλα μου και παρόλα αυτά κάθε φορά τρεις μέρες έκανα να σηκωθώ χωρίς να ζαλίζομαι..όχι πίστα δε συνέχιζα, ούτε τη σκέψη μου...άχρηστη σου λέω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πίτσα μπόυ μια χαρά παιδί είναι. Αν προσέχει λίγο τη θερμοκρασία της γυναίκας του την ώρα του σεξ, μια χαρά ωραία ζωή θα περάσει.

      Πάντως, μη νομίζεις, και η δική μου γυναίκα δεν πάει πίσω.
      Την ώρα της γέννας ήθελα να παίξουμε μπιλιάρδο και αυτή μου άρχισε κάτι παλαβομάρες ότι πονάει, σπάσαν τα νερά και άλλα κουλά.
      Νομίζεις δεν κατάλαβα ότι φοβόταν να τα βάλει μαζί μου;

      Διαγραφή