Σελίδες

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Γελοίες ειδήσεις 30



Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 9-19 Φεβρουαρίου 2014. 
Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – στα @@@ μας
Με απεργία πείνας απειλεί ο Μπρέιβικ, για καλύτερο… (τι φαντάζεσαι;)
Ο Νορβηγός ακροδεξιός δολοφόνος Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, ο οποίος τον Ιούλιο του 2011, είχε σκοτώσει 77 ανθρώπους, απειλεί να αρχίσει απεργία πείνας επειδή δεν του δόθηκε …η κονσόλα παιγνιδιών που ήθελε.
Ο Μπρέιβικ ζητεί κυρίως να αντικατασταθεί το Playstation 2, που έχει τεθεί στη διάθεσή του, από το πιο σύγχρονο Playstation 3 "με πρόσβαση σε παιγνίδια για ενηλίκους που να μπορώ ο ίδιος να επιλέγω", όπως λέει.
"Οι άλλοι κρατούμενοι έχουν πρόσβαση σε παιγνίδια για ενηλίκους ενώ εγώ δεν έχω δικαίωμα να παίζω παρά παιγνίδια για παιδιά που είναι λιγότερο ενδιαφέροντα. Ένα παράδειγμα είναι το "Rayman Revolution", ένα παιγνίδι που έχει επινοηθεί για παιδιά τριών ετών", γράφει σε επιστολή του ο 35χρονος δολοφόνος.
………………………….

Και μετά σου λένε ότι σταμάτησαν στις φυλακές τα φριχτά βασανιστήρια!  Ψέμα! Εδώ και τώρα να μαζέψουμε υπογραφές για τη νέα κονσόλα του παλικαριού.
Που ακούστηκε να βασανίζουν το αγόρι με παιχνίδια για 3χρονα; Ουστ κουφάλες! Άμα ήξερε πως θα έπαιζε με την παλιά κονσόλα δεν θα σκότωνε!!!
Προτείνω να τον αφήσετε σε ένα νησί και ξοπίσω του να τρέχουν οι συγγενείς των θυμάτων.

 

Είδηση Νο 9 – καλλιτεχνίες
Ιταλία: Εργάτης στοκάρισε κατά λάθος έργο τέχνης
Ο τοίχος είχε μία τρύπα και ως ευσυνείδητος εργάτης έπρεπε να διορθώσει την ατέλεια. Πήρε τα απαραίτητα, ετοίμασε τον στόκο του και με την σπάτουλά του τη "γέμισε". Το αποτέλεσμα ήταν καλό αν και θα χρειαζόταν ένα πέρασμα μπογιάς ίδια με του τοίχου για να τελειοποιηθεί, αλλά κάτι τον σταμάτησε…
Ο επιμελής μπογιατζής δε γνώριζε ότι η τρύπα που στοκάρισε ήταν …έργο τέχνης του γνωστού καλλιτέχνη Ερόν, κατά κόσμον Ντάβιντε Σαλβαντέι, ο οποίος το είχε ετοιμάσει και εκθέσει στον τοίχο του μουσείο Μαρ της Ραβένα.
Το έργο απεικόνιζε το αποτύπωμα που είχε αφήσει ένας καθρέπτης στον τοίχο, ο οποίος βρισκόταν πεσμένος και σπασμένος στο δάπεδο. Η τρύπα φυσικά αποτύπωνε το σημάδι από το καρφί που συγκρατούσε τον καθρέπτη. Τα παραπάνω στοιχεία, βέβαια, δε τα γνώριζε ο μπογιατζής που έσπευσε να διορθώσει το πρόβλημα.
Παρόλα αυτά, ο Ερόν δε φάνηκε να ενοχλείται για την παρέμβαση που υπέστη η δημιουργία του. Αντιθέτως με δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο υποστήριξε: "Με το στοκάρισμά του κατά κάποιο τρόπο με βοήθησε να ολοκληρώσω το έργο μου".
………………………….

Ότι τώρα η τρύπα στον τοίχο είναι έργο τέχνης!
Λες τότε οι λακκούβες στους δρόμους να είναι εικαστικό δρώμενο;
Μας βλέπω ισόβια πολιτιστική πρωτεύουσα…



Είδηση Νο 8 – εξάρθρωση (εγκεφάλου)
Κατάσχεσαν στο Heathrow το όπλο του Woody από το Toy Story!

Ως τρομοκράτη αντιμετώπισαν οι υπεύθυνοι ασφαλείας του αεροδρομίου του Heathrow μια κούκλα!
Ο Woody από το Toy Story που κρατούσε στα χέρια του ένα μικρό παιδάκι θεωρήθηκε απειλή. Πιο συγκεκριμένα οι υπάλληλοι του Heathrow θεώρησαν ότι το "όπλο" του καουμπόι Woody ήταν απειλή για την ασφάλεια των επιβατών της πτήσης.
Ο μπαμπάς του πιτσιρικά περιέγραψε τις κινήσεις των υπαλλήλων οι οποίοι επιδεικνύοντας απίστευτο ζήλο κατάσχεσαν το όπλο...!
………………………….

Στο φωτογραφικό ντοκουμέντο αφαιρείται το όπλο του κακοποιού υπό το άγρυπνο βλέμμα της αντιτρομοκρατικής (εσύ δεν τους βλέπεις).
Παράλληλα το FBI διεξάγει εξονυχιστικές έρευνες για να εντοπιστεί το κατάστημα που προμήθευσε το όπλο στον φονιά.
Μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει ο Γκούφυ, ο Κέρμιτ ενώ αναζητείται ο Μπάγκς Μπάνυ.



Είδηση Νο 7 – ινστιτούτο αδυνατίσματος “Η Τρόικα”
Με τις ευλογίες της τρόικας έρχεται και ο νέος φόρος …λίπους!
Με το πρόσχημα της προστασίας της υγείας κατά της παχυσαρκίας ένας ακόμη νέος φόρος μελετάται να επιβληθεί στην Ελλάδα. Πρόκειται για τον λεγόμενο fat tax - φόρο λίπους δηλαδή - και θα επιβάλλεται στα τρόφιμα που έχουν υψηλή περιεκτικότητα λίπους!
Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα η πρόταση έχει πέσει στο τραπέζι από την τρόικα και ήδη κάποιοι επιχειρούν να υπολογίσουν πόσα έσοδα θα μπορούσαν να εισρεύσουν στα δημόσια ταμεία εάν επιβληθεί ο "φόρος λίπους".
Πρόκειται για τρόφιμα όπως το βούτυρο, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, οι κρέμες, το γάλα, το τυρί, η πίτσα, το κρέας, οι σοκολάτες, τα σνακ, η κέτσαπ και η μαγιονέζα.
Με πρόχειρους υπολογισμούς το μέτρο αναμένεται να φέρει περί τα 800 εκατομμύρια ευρώ στα δημόσια ταμεία.
………………………….
Τέσσερα χρόνια τώρα πληρώνουμε από το ‘λίπος’. Έτσι ονόμασαν οι κυβερνητικές μας σερβιέτες τις οικονομίες του μεροκαματιάρη. Καιρός λοιπόν τώρα που το ‘λίπος’ τέλειωσε να πληρώσουμε και για το κανονικό.
Που λέτε η τρόικα για μια ακόμη φορά έβγαλε τα @ρχίδια της πάνω στο τραπέζι και εμείς καλούμαστε να τα πάρουμε.
Προσοχή μόνο μην έχουμε τίποτα εκκρίσεις και κληθούμε να πληρώσουμε επιπλέον φόρο, τον γνωστό και ως testicles tax.



Είδηση Νο 6 –πόσο να πληρώθηκε άραγε αυτός ο ‘νόμος’;
Παράνομο το Mall αλλά …νομιμοποιείται!
Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας είχε κρίνει ότι η ανέγερση και κατασκευή του εμπορικού κέντρου "The Mall" στο Μαρούσι είναι παράνομη και αντισυνταγματική. Η Ολομέλεια του ΣτΕ είχε ακυρώσει ρύθμιση του 2003, με υπογραφή του τότε υπουργού Πολιτισμού Ευάγγελου Βενιζέλου, είχε όμως ανοίξει "παράθυρο" για την πολεοδομική τακτοποίηση με την εκ των υστέρων εκπόνηση μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων.
Με απόφαση του ακυρωτικού δικαστηρίου (376/2014), που ελήφθη τον Ιούνιο του 2013 αλλά δημοσιοποιήθηκε μόλις την περασμένη εβδομάδα ρυθμίζεται αυτή η …τακτοποίηση.  
Η Lamda Olympic Village, θυγατρική του ομίλου Λάτση που είναι ιδιοκτήτρια του χρυσοφόρου εμπορικού κέντρου των 70.000 τετραγωνικών, έχει λόγους να αισθάνεται ότι η υπόθεση, που "σέρνεται" για περισσότερα από δέκα χρόνια, θα πέσει στα… μαλακά. Έχει φροντίσει γι’ αυτό η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος με νομοθετικές ρυθμίσεις.
Συγκεκριμένα: Με το νόμο 4178/2013 (ΦΕΚ 174Α’ της 8/8/2013), που φέρει την υπογραφή του αναπληρωτή υπουργού και σημερινού εκλεκτού της Ν.Δ. για τον Δήμο Θεσσαλονίκης Σταύρου Καλαφάτη και αφορά τη νομιμοποίηση αυθαιρέτων, υπάρχει αναφορά που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Mall.
Αναφέρει ότι στις ρυθμίσεις "υπάγονται και κτίσματα που έχουν ανεγερθεί με άδεια που εκδόθηκε από την αρμόδια αρχή και η οποία μεταγενέστερα ανακλήθηκε ή ακυρώθηκε για οποιονδήποτε λόγο".
Μεταφράζοντας τη διάταξη στην περίπτωση του Mall, η νομιμοποίηση μπορεί να γίνει με καταβολή 10.000 ευρώ! Αυτό είναι το παράβολο που θεσπίζει ο ίδιος νόμος για κτίρια με επιφάνεια πάνω από 5.000 τετραγωνικά.
………………………….

Γατάκι Λάτση! Νόμιζες πως θα τη γλιτώσεις, ε;;;
Δώσε τώρα τη σύνταξη ενός μικροσυνταξιούχου για να μάθεις πως είναι να ζεις σε κράτος δικαίου.
Και τόλμησε άλλη φορά να ανεγείρεις 70.000 τ.μ.!
Ακόμη 10 χιλιάρικα πρόστιμο θα φας!!!



Είδηση Νο 5 – έτσι γίνεται το κομπόδεμα
Γερμανία: Οι υπουργοί κοιμούνται στα γραφεία τους για να γλυτώσουν χρήματα
Θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως φαινόμενο εργασιομανίας, αλλά αντί αυτού μάλλον η ... τσιγκουνιά έχει πλήξει το υπουργικό συμβούλιο της Άνγκελα Μέρκελ. Πολλά μέλη του έχουν μετατρέψει τα γραφεία τους σε ξενοδοχείο, προκειμένου να εξοικονομήσουν τα χρήματα που θα ξόδευαν νοικιάζοντας ένα διαμέρισμα στο Βερολίνο. Και αυτό παρότι ο μισθός τους φτάνει τα 14.000 ευρώ.
Όπως αποκάλυψε το περιοδικό Spiegel, δεν πρόκειται για κάτι πρόσκαιρο, αφού κάποια υπουργικά γραφεία έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να εξυπηρετούν και ως ... διαμερίσματα!
"Με τον πλούσιο υπουργικό μισθό τους είναι σε θέση να νοικιάσουν ένα διαμέρισμα στην πρωτεύουσα" δήλωσε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής επιτροπής προϋπολογισμού και μέλος του κόμματος της άκρας αριστεράς, Γκεσίνε Λοτζ.
Ο καθηγητής νομικής Ulrich Battis ερωτηθείς για το αν οι υπουργοί, σύμφωνα με το νόμο, επιτρέπεται να διαμένουν στα γραφεία τους απάντησε: "Αν ένας υπουργός κοιμάται σε έναν καναπέ-κρεβάτι μία στο τόσο, τότε δεν υπάρχουν αντιρρήσεις. Αν όμως ο υπουργός διαμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο υπουργικό του γραφείο, τότε αυτό είναι εξαιρετικά προβληματικό".
………………………….

Χρησιμοποιώ το WC του γραφείου: από χαρτί και καζανάκι γλιτώνω (στο περίπου έτσι!) γύρω στα 14,28733€/χρόνο.
Επίσης φορτίζω το κινητό στο γραφείο: κέρδος 1,36954€/χρόνο.
Από το λαμπάκι της τηλεόρασης που μένει ανοιχτό το βράδυ: κέρδος άλλα 0,0281€/δεκαετία.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου σε έναν αιώνα, 64 χρόνια, 2 μήνες και κάτι μέρες θα έχω βγάλει ένα μισθό ακόμα.



Είδηση Νο 4 – παρθένο προϊόν
Οι συλλέκτριες του τσαγιού της Κεράλα πρέπει να είναι…
Η συλλογή του τσαγιού από τα υψίπεδα της Κεράλα στην Ινδία γίνεται αποκλειστικά από γυναίκες.
Η συλλογή γίνεται με τα χέρια, καθώς αν χρησιμοποιηθούν μηχανές μαζεύονται και άχρηστα τμήματα του φυτού ενώ ταυτόχρονα καταστρέφονται τα φύλλα του τσαγιού, με αποτέλεσμα η ποικιλία που μαζεύεται έτσι, να είναι κακής ποιότητας και συνεπώς φθηνή. Για να παράξουν το καλύτερο τσάι οι συλλέκτριες κόβουν μόνο τα δύο υψηλότερα φύλλα του φυτού και τα άνθη του.
Το χέρι που θα τα μαζέψει δεν πρέπει να είναι απλά γυναικείο. Πρέπει να είναι χέρι ..παρθένας η οποία ενώ το συλλέγει ευγενικά ψιθυρίζει λόγια μάντρα…
………………………….

Άει στο διάολο! Γι’ αυτό τις προάλλες δεν πινόταν!
Με ποιόν είχες πάει μωρή!!!
Λόγια μάντρα είπαμε, όχι να πας μ'άντρα;;;



Είδηση Νο 3 – εφαρμογή της π…ας
Εφαρμογή του Twitter για τις χώρες με τα μεγαλύτερα ...
Μια διαφορετική δυνατότητα από τις συνηθισμένες δίνει το Twitter στους χρήστες του.  Η σελίδα κοινωνικής δικτύωσης με νέα εφαρμογή της δίνει τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί  να ανακαλύψει τους άνδρες σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη με τα μεγαλύτερα ...προσόντα.
Η εφαρμογή αυτή που κάνει ''θραύση'' στο εξωτερικό περιλαμβάνει έναν χάρτη ο οποίος έχει χαρτογραφήσει τις χώρες που ζουν οι άνδρες με το μεγαλύτερο μέγεθος πέους σε στύση ανά χώρα.
Σύμφωνα με το Twitter οι Έλληνες έρχονται ένατοι στην παγκόσμια κατάταξη στον χάρτη με το μεγαλύτερο μεγέθους πέους, ενώ οι μεγάλοι …χαμένοι είναι όσοι ζουν στην Κίνα και στην Ινδία (10,9 και 10,1 εκ. αντίστοιχα).
Αυτός είναι ο χάρτης που αποτυπώνει το μέσο μέγεθος πέους σε στύση ανά χώρα:
22. Ινδία 10,1 εκ.
21. Κίνα 10,9 εκ.
20. Ρουμανία 12,7 εκ.
19. Ιρλανδία 12,7 εκ.
18. ΗΠΑ 12,9 εκ.
17. Ρωσία 13,2 εκ.
16. Αυστραλία 13,2 εκ.
15. Γαλλία 13,4 εκ.
14. Ισπανία 13,9 εκ.
13. Καναδάς 13,9 εκ.
12. Βρετανία 13,9 εκ.
11. Νέα Ζηλανδία 13,9 εκ.
10. Γερμανία 14,4 εκ.
9. Ελλάδα 14,7 εκ.

………………………….

1) Να δω πότε θα σταματήσει αυτός ο ρατσισμός. Όλο εφαρμογές για γυναίκες και gay φτιάχνετε. Γι’ αυτό δεν έχω τουίτερ!
2) Γιατί οι Κινέζες και οι Ινδές που ξαπλώνουν με μικροτσούτσουνους γεννάνε σαν κουνέλες;
3) Δεν σου γράφω τους πρώτους της λίστας, αν θες ψάξε μόνη σου μιας και τα 14,7 εκ. σου φαίνονται λίγα.
(κοίτα ρε που ψάχνει!!!)



Είδηση Νο 2 – το κάψαμε το καύκαλο!
Έφτιαξαν “facebook” για πεθαμένους…
Μία νέα υπηρεσία έκανε την εμφάνισή της, στο πλαίσιο του προγράμματος επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης του MIT, η οποία υπόσχεται να χαρίσει "αιώνια ζωή" και εικονική επικοινωνία με τον υπόλοιπο κόσμο μετά θάνατον!!!
Η Eterni.me έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε οι πεθαμένοι να μπορούν να …"επικοινωνούν"  με τους ζωντανούς! Ο τρόπος λειτουργίας είναι σχετικά απλός μιας και οι χρήστες αφού επιτρέψουν στην υπηρεσία να έχει πρόσβαση στις διαδικτυακές δραστηριότητές τους, όπως για παράδειγμα τους λογαριασμούς τους στα κοινωνικά δίκτυα, φωτογραφίες, email κλπ, απ’ όπου και αντλεί πληροφορίες και στη συνέχεια δημιουργεί ένα ψηφιακό πορτρέτο του χρήστη σε περίπτωση που αυτός πεθάνει, για να μπορούν οι φίλοι του να συνεχίσουν να επικοινωνούν μαζί του.
Για να μπορέσει η υπηρεσία να αναπαραστήσει τον πεθαμένο χρήστη περνάει τα δεδομένα που έχει μαζέψει από αυτόν, μέσα από πολύπλοκους αλγόριθμους ψηφιακής νοημοσύνης κι έτσι μπορεί και δημιουργεί ένα εικονικό προφίλ που μιμείται την προσωπικότητα του χρήστη και μπορεί να αλληλεπιδράσει και να προσφέρει πληροφορίες και συμβουλές σε φίλους και οικείους του.
Αν και αρκετά μακάβρια ιδέα όπως φαίνεται έχει πολύ θετική ανταπόκριση από το κοινό αφού ήδη έχουν γραφτεί πάνω από 1.300 χρήστες μέσα σε ένα 24ωρο.
………………………….

Παίρνοντας τη σκυτάλη από την προηγούμενη παπάρα, με χαρά διαπιστώνουμε ότι μέσω του υπολογιστή μας δεν μπορούμε μόνο να βρούμε που θα πάμε να γ@μηθούμε, αλλά και τι θα κάνουμε όταν πια την έχουμε γ@μήσει!

- Έλα ρε μαλάκα, που χάθηκες;
- Πέθανα ρε, δε τα’μαθες;
- Όχι! Πότε ρε συ;;;
- Πάνε 3 μέρες. Δεν πρόλαβα να το ποστάρω γιατί έτρεχα με την κηδεία. Θα τα πούμε στο μέιλ. Μη ξεχάσεις να κάνεις like




Είδηση Νο 1 – για πολύ ξύλο! 
Μεγαλώνουν το παιδί τους σαν αγόρι και κορίτσι ταυτόχρονα

Μία νέα τεχνική για την ανατροφή του παιδιού τους που είναι γνωστή ως "gender-neutral parenting" ή αλλιώς ανατροφή των παιδιών ως ουδέτερα, επέλεξαν δύο γονείς.
H Λίζα και ο Μαξ δεν επιβάλουν κάποιο στερεότυπο στον γιό τους, έτσι ώστε να αποφασίσει αυτός τι θέλει να επιλέξει… Αγόρι ή κορίτσι;  
Το πρωί ο μικρός Μαξ φοράει καρό πουκάμισο και παίζει με τρακτέρ και το μεσημέρι με ένα μπλε φόρεμα παίζει με κούκλες.
Οι γονείς του πήραν την απόφαση να τον μεγαλώσουν με αυτόν τον τρόπο, όταν διάβασαν πως στις περισσότερες περιπτώσεις βιασμού ευθυνόταν το οικογενειακό περιβάλλον.
………………………….


Να μια ωραία ιδέα! Προκειμένου να μην πέσει θύμα βιασμού (όπως όλοι μας άλλωστε) δεν μπορούν να αποφασίσουν τι φύλο θα γίνει ο γιός τους. Ίσως να κρατήσει και τα δύο φύλα, ίσως και τίποτα.

Μπορεί γονιός να γίνεσαι, μαλάκας όμως γεννιέσαι.



37 σχόλια:

  1. Λες τότε οι λακκούβες στους δρόμους να είναι εικαστικό δρώμενο;
    Μας βλέπω ισόβια πολιτιστική πρωτεύουσα…
    Με ποιόν είχες πάει μωρή!!!
    Λόγια μάντρα είπαμε, όχι να πας μ'άντρα;;;
    (κοίτα ρε που ψάχνει!!!)
    - Έλα ρε μαλάκα, που χάθηκες;
    - Πέθανα ρε, δε τα’μαθες;
    - Όχι! Πότε ρε συ;;;
    - Πάνε 3 μέρες. Δεν πρόλαβα να το ποστάρω γιατί έτρεχα με την κηδεία. Θα τα πούμε στο μέιλ. Μη ξεχάσεις να κάνεις like… (Θεός είσαι αγάπη!! αχαχαχα:))
    -------------------------------------------------------------------
    Ως εδώ γέλασα μέχρι σκασμού! Και μετά ήρθε το Mall με τα λαμόγια του και ξέρασα μέχρι σκασμού επίσης! Θέλω να τσουβαλιαστούν τα λαμόγια λέμε!!! (φιλί χχ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα;
      Παλιά, προς το τέλος, είχαμε θέμα. Γι’ αυτό σου είχα πει να ξεκινάς από τον πάτο προς τα πάνω. Μη σου μένει η ξινίλα στο στόμα με τους μαλάκες που μαζέψαμε!
      Έτσι που τους ανακατεύω τώρα άντε να με βρεις!!! :)))

      (Ο Λάτσης πρέπει να κάνει έφεση και να πληρώσει τα μισά. Πολλά δεν είναι;)

      Διαγραφή
  2. No 9: Κι εγώ κάποτε ζωγράφισα μια παντόφλα φυτεμένη σε γλάστρα! Να φωνάξω τσαγκάρη ή κηπουρό για να αναδείξει το έργο τέχνης μου;
    Νο 7: Αριστέαααα! Σου βρήκα δουλειά! Τρέμε Τόμσεν!
    Νο 4: Πιες τώρα το τσουκνιδόζουμό σου, που μου θες τσάι απ' την Κεράλα, κι όταν τελειώσεις έχω να σου πω κάτι λόγια της μάντρας...
    Νο 3: Κοίτα ρε που μας βάζει να ψάχνουμε (δεν είσαι εντάξει)!!!!
    Νο 2: Να παρακαλάμε να μην ανακαλύψει αυτή την εφαρμογή ο ακατανόμαστος!
    Το Νο 5 σηκώνει άλλου είδους κουβέντα...
    (δεν είσαι όμως εντάξει!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ είσαι που ζωγράφιζες παντόφλες σε γλάστρα;
      Εγώ τις φύτευα! Καλλιτεχνική φλέβα και οι δύο!!

      Ότι δεν είμαι εντάξει το ξέρω. Αν θες το κάνω και χειρότερο.
      Γράψε μου το μέιλ του άντρα σου/φίλου σου να του στείλω τον υπόλοιπο πίνακα.

      "Σοφίααααααααα!!!!!! Έλα εδώ αμέσως! Ποιος είναι αυτός ο ξεβράκωτος από το Κογκό;;;"


      (κλωτσιές που θέλω, ε;)

      Διαγραφή
    2. Σοφία!!! Για την Τρόικα δουλεύω εγώ!!!
      Καλημέρααααα!

      Διαγραφή
  3. Δεν υπάρχεις, λοιπόν μετά την ανάρτησή σου πάω να πάρω ένα πλειστεισον 3 στον ακατανόμαστο αν του το βάλω δεν μπορώ να σου πω που, να δώσω συγχαρητήρια στον εργάτη γιατί έκανε το σωστό και εγώ το ίδιο θα έκανα, να γινω εθελόντρια για τον φόρο στο λίπος (ε ρε και να το μάθει η Αριστέα θα πάει και θα το ψηφίσει και αυτή, καήκαμε),να επιβραβεύσω τον εαυτό μου που δεν έχω πάει ποτέ στο mall(βρε ουστ), να ψάξω για τον άνω των 14,7(εννοείται πως θα ψάξω!!) και να δώσω και δύο σκαμπίλια σαν άλλη Βλαχοπούλου στους δύο ηλίθιους γονείς!!
    Την απόλαυσα πολύ την σημερινή ανάρτηση τρέχουμε τώρα!
    Γκουντμπαι και γκουντναιτ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα να δεις που θα το ψάξουν όλες!!!
      Κοίτα να δεις για τι υπάρχει το τουίτερ! (και το’χα παρεξηγήσει)
      Γκουτνάιτ και καλή έρευνα.

      ΥΓ: Πρόσεξε να τα μάθεις καλά. Θα βάλω διαγώνισμα.

      Διαγραφή
    2. Βρε τους Κονγκολέζους και δεν τους το ΄χα!!(σιγά που δεν θα έψαχνα)
      Γκουντμορνινκγ!!

      Διαγραφή
    3. χοχοχοχοχο!!!!!!
      Ελενάκι μου ♥♥♥

      Διαγραφή
    4. @Ελενα Λ.
      Λες κάτι Κονγκολέζους μετανάστες να τους έφερε ο Στουρνάρας;
      Έτσι, για να το συνηθίζουμε δηλαδή…


      @Αριστέα
      Παρακαλώ να λείπουν τα γέλια διότι αρχίσαμε ήδη να αισθανόμαστε άσχημα!

      Διαγραφή
    5. Να δεις που είναι σχεδιο του Στουρνάρα για να πάρει με το μέρος του τον γυναικείο πληθυσμό!
      Χαχα!

      Διαγραφή
  4. Θα σε διαβάσω αύριο στη δουλειά την ώρα που θα τρώνε τα σουβλάκια τους ...δεν θα μου δώσουν προσοχή! :))))
    Τρέχω... ήταν να μην μου γίνει συνήθειο! Αφήνω φιλιά αγκαλιές κλπ και τα λέμε κι αύριο πάλι ... Με προσοχή το Τσίνισμα ναι;
    Μακριά από λίπη! Εγώ ; Βρώμη θα φάω! Ολέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσικνοπέμπτη με βρώμη;
      Των παραδόσεων η Αριστέα λέμε.
      Πάντως, σε καταλαβαίνω. Αύριο κι εγώ θα φάω κάτι που θα βρωμάει.

      Διαγραφή
    2. χεχεχε! Και πέρυσι τα ίδια έκανα! :)))

      Διαγραφή
  5. Aμα θα φορολογηθει το λιπος να δω ποσα θα πληρωσει ο Βενιζελος!!!
    Γελασα πολυ, οπως παντα! Στο θεμα του παιδιου τσιτωσα, αλλα την ηξερα την ιστορια. Καλο βραδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το λίπος πάλι εμείς θα το πληρώσουμε.
      Θα πει ότι μαζί τα φάγαμε και αυτός έφαγε τη σαλάτα.
      Καληνύχτα μας (γενικώς)

      Διαγραφή
  6. "...οι κυβερνητικές μας σερβιέτες..."
    Α ρε Πέτρο! Έβγαλες το μάγκνουμ και καθάρισες πάλι!
    Η πρώτη και η τελευταία είναι για πολλά χαστούκια.
    Για το mall, έχω ήδη σιχτιρίσει πολλάκις και δε μου έχει μείνει ούτε σάλιο διαθέσιμο.
    Στέκομαι στην τελευταία σου πρόταση:
    "Μπορεί γονιός να γίνεσαι, μαλάκας όμως γεννιέσαι"
    Απόφθεγμα!!!
    Τα σέβη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, λόγω τακτ (το διαθέτουμε σε ποσότητες) δεν ανέφερα τη συνώνυμη λέξη της σερβιέτας. Άλλωστε, αυτοί ξέρουν τι αξίζουν.
      Καλό σου βράδυ Μαράκι.

      Διαγραφή
  7. Γειά σου Πέτρο. Αυτή τη φορά, ξεπέρασες τον εαυτό σου!
    (είπαμε να πεις μάντρα, όχι να πας μ'άντρα. Χα χα χααα!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ξεπέρασα; Πως; Αφού μαζί μου έτρεχα;

      Διαγραφή
    2. Αυτά είναι τα παράδοξα της ανώτερης φυσικής. Για να μην σου πω της.... μεταφυσικής!
      Γκουντ νάιτ. Κιιπ ράνινγκ!

      Διαγραφή
  8. Καλά, αυτό το παιδάκι στο Νο1, αθ το πηγαίνει ο πατέρας του για μπάλα ή η μάνα του για πλέξιμο;

    Με το Νο6 γιατί παραξενεύεσαι;
    Αν του το γκρέμιζαν, θα μπερδευόμασταν και θα νομίζαμε πως είμαστε σε άλλη χώρα.
    Άσε, πού να μπερδευόμαστε τώρα στα γεράματα;
    Πάλι καλά που υπάρχει και το Mall και άδειασε το κέντρο της Αθήνας από ψώνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πλέκει μπάλες.

      Καθόλου δεν παραξενεύομαι με το Mall. Ίσα ίσα που αρχίσαμε να μαζεύουμε λεφτά από τους παραβάτες. Μερικά δισεκατομμύρια τετραγωνικά να χτίσει ακόμα ο Λάτσης, μας βλέπω δεκαχίλιαρο δεκαχίλιαρο να ξεχρεωνόμαστε.

      Διαγραφή
  9. Νο 5: Θανάση, σφίξε κι άλλο το ζωνάρι!!! Είδες και κάθε Γερμανός πολιτικός τη Μέρκελ του χρειάζεται...
    Νο 10: Δώστε μια πιπίλα σε σχήμα Playstation του παιδιού, μπας και σκάσει!!!
    Νο 1: Βρε, μήπως κι έκανα λάθος στην ανατροφή του παιδιού μου;;;
    Νο 4: Η ατάκα της ημέρας: "Λόγια μάντρα είπαμε, όχι να πας μ'άντρα;;;"
    Τάδε έφη Ακυβέρνητος!!!!!!
    Γελάω ακόμα!!!!!
    Να το γυρίσεις στον καφέ εγώ θα έλεγα, δεν έχει ανάγκη τις παρθένες...
    Γλαύκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η καρμιριά ξεκινάει από τα ψηλά. Όχι πως αυτοί δεν κλέβουν, απλά το κάνουν με τρόπο. Άλλωστε εδώ και χρόνια η Γερμανία έχει ανακηρυχτεί η παγκόσμια πρωτεύουσα της μίζας.

      Στο μαλάκα να δώσουν κάτι άλλο να πιπιλάει. Πάω στοίχημα πως του αρέσει.

      Φαντάσου να τους ρωτάνε:
      -Τι παιδί κάνατε;
      -Έλα ντε;

      Καφέ πίνω εδώ και χρόνια και δεν έχω καθίσει ακόμα να το ψάξω ποιοι τον μαζεύουν! :(
      Γαμώτη…

      Διαγραφή
  10. χεχεχε ! Υπέροχος όπως πάντα και στη συλλογή και στην ...επεξεργασία!
    Όσο για την 3 δεν χρειάζεται να ψάξω. Κάπου στην Αφρική θα είναι !!!
    Καλημέρααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, κάτι Έλληνες είναι που πήγαν διακοπές εκεί!
      Α μα πια!!!
      (κοίτα να δεις μαράζι που το έβαλαν όλες!)

      Διαγραφή
  11. Πολλές φορές έχει παίξει θέμα με το μήκος του τσουτσουνιού μας. Εθνολογικά, φυλετικά, τοπογραφικά, υψομετρικά, κλιματολογικά, αν βρέχεται από θάλασσα...
    Κι ύστερα σου λένε πως το μήκος δεν μετράει!

    mbiker

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. H τελευταία περίπτωση εκείνων των γονιών σόρρι αλλά ειναι για να τους πάρεις με τις πέτρες, Πέτρο.
    Η πρώτη είδηση με τον ψυχάκια Μπρέηβικ με έκανε να γελάσω πολύ αν και δε μπορώ να ξεχάσω με τίποτα, το τι έκανε αυτο το τέρας. Ακου πλεηστέσιον ! Ημαρτον.
    Το ΦΒ το αφήνω ασχολίαστο αφου ετσι κι αλλιώς η εφαρμογή αυτη χάνει συνεχώς μέλη που βλέπουν οτι ειμαι μια @@@κία και μισή.
    Οσο για την τρύπα στον τοίχο, έχω μερικές, είμαι καλλιτέχνης λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει πέσει πολλή σαχλαμάρα ρε φίλε. Άκου να μεγαλώνουν το παιδί τους ως ουδέτερο επειδή φοβούνται τον βιασμό! Δικαιολογίες του κώλου! Ήθελα να’ξερα, δεν υπάρχει τρόπος για να τους πάρουν την κηδεμονία; Εκτός από ψυχανώμαλοι και άχρηστοι είναι και επικίνδυνοι!
      Ο μακελάρης Μπρέιβικ κατά τη γνώμη μου κακώς ακόμη ζει. Έπρεπε να είχε φάει μια σφαίρα στο κεφάλι και όχι να τον ανέχεται η ανθρωπότητα και να ακούει τις μαλακίες του.
      ΦΒ δεν είχα ποτέ, είμαι εναντίον. Θεωρώ πως είναι χάσιμο χρόνου. Τα μπλογκς αποτελούν πολύ καλύτερο μέσο ανταλλαγής απόψεων.
      Το σπίτι μου το προσέχω και δεν έχει τρύπες. Έχω συναντήσει όμως πολλές σε εγκεφάλους. Καλλιτεχνικό είναι αυτό;

      Διαγραφή
  13. Καλά, τόσες μέρες θέλω να ρωτήσω πού πήγε το πουλί, βρε Πέτρο, από τη φωτογραφία του διαχειριστή του μπλογκ;;;
    Τι δηλώνει, καλέ, ο φερετζές, μπούργκα ήθελα να πω;;;
    Όλα τα σιδερώνει, όλα τα ζαβά ισιώνει;;;
    Χαχαχαχα!!!
    Γλαύκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκεί ήμουν σε μικρή ηλικία.
      Μεθαύριο θα ανεβάσω μια ακόμη πιο πρόσφατη.
      Θα τρομάξεις να με αναγνωρίσεις.

      Διαγραφή
  14. Είναι δυνατόν Πέτρο να μας δίνεις στο πιάτο τους μικροτσούτσουνους και να μας βάζεις να βρούμε μόνες μας τους μεγαλοτσούτσουνους;
    Που να ψάξω να τους βρω καλέ νυχτιάτικα,άσε που με την γκίνια που με δέρνει κάτι μου λέει ότι θα τους βρω στην……χάλαση!
    Μήπως καλύτερα να μείνω στο σίγουρο 14,7 του Έλληνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να επιμείνεις στα ντόπια προϊόντα.
      Έχεις λεφτά για ταξίδια τώρα;

      Διαγραφή
  15. Σε αναδημοσίευσαν στο ramnousia. Και την προηγούμενη ανάρτηση. Το πήρες χαμπάρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Σοφία. Έχει γίνει κι άλλες φορές. Να'ναι καλά τα παιδιά.
      Σε ευχαριστώ. Καλό σου βράδυ.

      Διαγραφή