Σελίδες

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Γελοίες ειδήσεις 29



Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 1-8 Φεβρουαρίου 2014. 
Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – μικρογεύματα
Προσπάθησε να δηλητηριάσει το σύζυγό της με…
Μια γυναίκα στην Αριζόνα των ΗΠΑ, συνελήφθη από νοσοκόμες όταν πήγε στον ασθενή σύζυγό της ενέσεις γεμάτες με …περιττώματα.
Ο 66χρονος σύζυγος της νοσηλεύεται σε νοσοκομείο αφού χρειάστηκε να χειρουργηθεί στην καρδιά και η γυναίκα είχε κουραστεί να τον φροντίζει. Μια νοσοκόμα όμως παρατήρησε ένα καφέ υγρό μέσα στη σακούλα που περιείχε το γεύμα του ηλικιωμένου άντρα.
Η νοσηλεύτρια βγήκε από το δωμάτιο προκειμένου να καλέσει βοήθεια και επιστρέφοντας είδε την 65χρονη γυναίκα να αδειάζει το "γεύμα" στα σκουπίδια.
………………………….

Αδελφήηηηη!!!!
Τι σκατά βάζετε σ’ αυτές τις ενέσεις;


Είδηση Νο 9 – και λίγοι είναι
Ρεκόρ στους υπαλλήλους της Βουλής
Πρώτη σε αριθμό υπαλλήλων είναι η Βουλή των Ελλήνων, σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει το "Έθνος", οι υπάλληλοι στη Βουλή των Ελλήνων φτάνουν τους 1.993 και είναι υπεράριθμοι σε σχέση με τους Ευρωπαίους συναδέλφους τους, αλλά και προνομιούχοι σε σχέση με άλλους εργαζόμενους στο δημόσιο. Επιπλέον, όπως αναφέρει και το δημοσίευμα, οι περισσότεροι έχουν διοριστεί με αναξιοκρατικές διαδικασίες, αφού αποτελούν προσωπικές επιλογές βουλευτών και κομματικών στελεχών.
Έως το 1993, οι υπάλληλοι της Βουλής δεν ξεπερνούσαν τους 700. Από τότε όμως, ξέσπασε ένα τσουνάμι προσλήψεων, με συνέπεια το 2009, επί προεδρίας Φίλιππου Πετσάλνικου, ο αριθμός των υπαλλήλων να φτάσει τους 1.361.
Στο δημοσίευμα επισημαίνεται πως έπρεπε να φτάσει στο 30% η ανεργία στη χώρα για να μειωθούν οι θέσεις στη Βουλή κατά 130.
Απάντηση στο δημοσίευμα έδωσε ο γενικός γραμματέας της Βουλής, Θανάσης Παπαϊωάννου. "Είναι δεδομένο ότι υπάρχει μια σταθερή και ανησυχητική μείωση των υπαλλήλων της Βουλής…" είπε ο γενικός γραμματέας!
………………………….

  
ΧΩΡΑ
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ / ΒΟΥΛΕΥΤΗ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
631
2.700
4,28
ΕΛΛΑΔΑ
300
1.993
6,64
ΙΤΑΛΙΑ
630
1.458
2,31
ΓΑΛΛΙΑ
577
1.300
2,25
ΟΛΛΑΝΔΙΑ
150
1.000
6,67
ΒΕΛΓΙΟ
150
600
4,00
ΙΡΛΑΝΔΙΑ
166
450
2,71
ΑΥΣΤΡΙΑ
183
380
2,08
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
200
420
2,10
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
230
360
1,57
ΚΥΠΡΟΣ
56
140
2,50
ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ
60
83
1,38
ΜΑΛΤΑ
69
43
0,62

Ένας που φτιάχνει τον καφέ
ένας που πηγαίνει τον καφέ
ένας που μαζεύει τα φλιτζάνια
ένας που κουβαλάει το νερό
ένας που σηκώνει το τηλέφωνο
ένας που ανοίγει την πόρτα (οι βουλευτές δεν πιάνουν πόμολα)
το σύνολον 6.
Το υπόλοιπο 0,64 τι κάνει;;;
(από τον Πετσάλνικο και δώθε τι να χρειάζονται άραγε οι 632 επιπλέον;)



Είδηση Νο 8 – κερδήθηκε μια μάχη
Σκύλο-αιχμάλωτο κρατούν οι Ταλιμπάν!
Αιχμάλωτος πολέμου είναι ένας σκύλος στο Αφγανιστάν! Οι Ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι έχουν "συλλάβει" (!) και κρατούν όμηρο έναν σκύλο της διεθνούς δύναμης στο Αφγανιστάν (Isaf), τον οποίο έπιασαν τον Δεκέμβριο έπειτα από συγκρούσεις που είχαν σημειωθεί στην ανατολική επαρχία Λάγμαν. 
Η Isaf χρησιμοποιεί εκατοντάδες σκύλους στο Αφγανιστάν για να εντοπίζει αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς ή και ναρκωτικά.
Έδωσαν μάλιστα στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο ισχυρίζονται ότι ο σκύλος που έχουν πιάσει ανήκει στον αμερικανικό στρατό. Στο βίντεο, που έχει γυριστεί σε μια αυλή, φαίνεται ένας καφετί σκύλος, τον οποίο κρατούν από λουρί, να είναι περιτριγυρισμένος από πέντε άνδρες οπλισμένους με τουφέκια και χειροβομβίδες.
Το ζώο, που παρουσιάζεται ως τρόπαιο και φέρεται να ονομάζεται "συνταγματάρχης", έχει κατεβασμένα τα αφτιά και μοιάζει τρομαγμένο την ώρα οι άνδρες κάνουν φασαρία γύρω του και φωνάζουν πολλές φορές «Άλαχ Άκμπαρ» (Ο θεός είναι μεγάλος).
Όπως ανακοίνωσαν οι Ταλιμπάν "η τύχη του συνταγματάρχη θα αποφασιστεί αργότερα".
………………………….

Στο βίντεο καμαρώνουμε 5 μαλακισμένα με πολυβόλα να τα βάζουν μ’ ένα σκυλάκι.
Προσέξτε γιατί και τις μύγες που σας γυροφέρνουν για κατάσκοπους τις κόβω!



Είδηση Νο 7 – με ακρίβεια
Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ανατολικά της Πάτρας
Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 00:49 μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης 4 Φεβρουαρίου στη βόρεια Πελοπόννησο. 
Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 25χλμ. δυτικά της Πάτρας και 10χλμ. βορειοανατολικά του Αιγίου. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στο 1χλμ. σύμφωνα με το EMSC.
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο προσδιορίστηκε στον δυτικό Κορινθιακό κόλπο, στο ύψος της Αιγιάλειας.
Αρχικά το Ευρωπαϊκό - Μεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο είχε δώσει τον σεισμό στα 4,2 Ρίχτερ ενώ στη συνέχεια με νεότερη μέτρηση το έδωσε 4,4 Ρίχτερ.
………………………….


Οι Ιάπωνες έδωσαν 6,1
οι Αμερικάνοι 4,8
η θειά μου η Νίτσα είναι σίγουρη για 9,3
ενώ ο Προκόπης (δεν τον ξέρεις) κόβει το λαιμό του πως ήταν στα 2 Ρίχτερ.
Οι προβλέψεις συνεχίζονται στο Πάμε Στοίχημα Live.



Είδηση Νο 6 – Οι Πυρήνες του Δοντιού
Στο μικροσκόπιο για τρομοκρατία οι... οδοντόκρεμες
Προειδοποίηση στις αρχές ορισμένων αεροδρομίων όπως επίσης και σε αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν πτήσεις προς τη Ρωσία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, εξέδωσαν οι Ηνωμένες Πολιτείες για τον έλεγχο των σωληναρίων οδοντόκρεμας, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως συστατικά για την τοποθέτηση βόμβας μέσα στα αεροπλάνα.
Οι ρωσικές αρχές ασφαλείας βρίσκονται σε επιφυλακή για να αποτρέψουν πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι ξεκίνησαν την Παρασκευή 7/2 στο Σότσι.
Οι επιθέσεις που έγιναν από βομβιστές αυτοκτονίας τον περασμένο Δεκέμβρη στο Βόλκογκραντ (700 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Σότσι) και προκάλεσαν το θάνατο 34 ανθρώπων, έχουν αναζωπυρώσει τους φόβους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
………………………….

Μετά από εξονυχιστικούς ελέγχους αποδείχτηκε πως οι πρόσφατες επιθέσεις στο Βόλκογκραντ δεν έγιναν με οδοντόπαστες.
Οπότε…;;;;;;;;
Οπότε, φως φανάρι, κάτι ετοιμάζουν!
Φήμες λένε πως οι οδοντόπαστες έχουν ήδη τοποθετηθεί σε εκτοξευτήρες με πυροκροτητή. Τις καλείς από κινητό και σκάνε. Τρέχα μετά στα καθαριστήρια!
(σύμφωνα με νέα οδηγία, ύποπτες είναι και οι μπατονέτες)



Είδηση Νο 5 – τι το θες το κουταλάκι
Για να δηλητηριάσει τον άνδρα της έβαλε δηλητήριο στο …
Ένας 43χρονος άνδρας από τη Βραζιλία μήνυσε τη γυναίκα του, με την κατηγορία ότι έβαλε δηλητήριο …στο αιδοίο της, προκειμένου να τον σκοτώσει.
Η γυναίκα από το Sao Jose do Rio Preto, κατηγορείται ότι έβαλε δηλητήριο στον κόλπο της και μετά παρέσυρε το σύζυγό της στο κρεβάτι, ζητώντας του να κάνουν στοματικό σεξ.
Ο άντρας υποψιάστηκε κάτι όταν αισθάνθηκε στα ρουθούνια του μια περίεργη μυρωδιά φαρμάκου.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο 43χρονος, μετέφερε άμεσα τη γυναίκα του στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου οι γιατροί έκπληκτοι εντόπισαν ισχυρό δηλητήριο στα αιδοίο και τον κόλπο της.
………………………….

Τι γίνεται ρε στον κόσμο; Η άλλη πιο πάνω έβαλε σκατά στην ένεση, τούτη δω ρίχνει κουταλιές ποντικοφάρμακο στο πράμα της… Καταργήθηκαν τα διαζύγια;
Μου φαίνεται πως για αντίποινα πρέπει να κυκλοφοράμε με φάκα στο σώβρακο.



Είδηση Νο 4 – εκεί όπου η μαλακία αναβλύζει
Σ. Αραβία: Άφησαν φοιτήτρια να πεθάνει για να μην τη δουν οι τραυματιοφορείς!
Μια φοιτήτρια στη Σαουδική Αραβία έχασε τη ζωή της λόγω καρδιακής προσβολής αφού στελέχη του πανεπιστημίου της αρνήθηκαν να επιτρέψουν σε άνδρες τραυματιοφορείς, που έφτασαν στο σημείο με ασθενοφόρο, να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.
Ο λόγος;
Σύμφωνα με τους υπαλλήλους οι άνδρες τραυματιοφορείς δεν μπορούσαν να μπουν στο χώρο διότι η φοιτήτρια δεν ήταν "καλυμμένη" και γιατί δεν επιτρέπεται σε άνδρες να εισέρχονται σε κτίρια του ιδρύματος που προορίζονται για τις γυναίκες.
Το 2002, δημοσιεύματα είχαν αναφέρει πως 15 μαθήτριες είχαν πεθάνει σε μια πυρκαγιά στη Μέκκα επειδή η θρησκευτική αστυνομία δεν τους επέτρεψε να εγκαταλείψουν το κτίριο διότι δεν ήταν σωστά ντυμένες.
………………………….

Επειδή σέρνονται εγκεφαλικά, ανακοπές και εμφράγματα φοράτε έναν ολόσωμο (αδιαφανή) κουβά, ή έστω ένα σακί από αλεύρι πριν βγείτε στο δρόμο. Είναι δυνατόν να σας σώσουμε αν δεν είστε καλυμμένες; Κάλλιο να σας παραχώσουμε παρά να σας δούνε οι τραυματιοφορείς τον αστράγαλο.



Είδηση Νο 3 – ο βασιλιάς της μπογιάς
Δεν του επέτρεψαν να βγάλει διαβατήριο
Την έκδοση διαβατηρίου απαγόρευσαν οι Αρχές στον άντρα με τα περισσότερα τατουάζ στη Βρετανία. Ο άντρας δεν στερήθηκε το διαβατήριό του λόγω των πολλών τατουάζ (το 90% του σώματος του είναι καλυμμένο από σχέδια), αλλά εξαιτίας του ονόματός του!
Αν και το κανονικό του όνομα ήταν Mathew Whelan, ο ίδιος πριν 4 χρόνια το άλλαξε σε …King of Ink Land King Body Art The Extreme Ink-Ite, δηλώνοντας έτσι σαφώς την αγάπη του προς τη δερματοστιξία.
Πριν λίγο καιρό τού προσφέρθηκε μια δουλειά στο εξωτερικό, δουλειά που φυσικά έχει να κάνει με τα τατουάζ. Όταν όμως έκανε αίτηση ανανέωσης του διαβατηρίου, έλαβε ειδοποίηση πως το αίτημά του απορρίφθηκε, εξαιτίας του νέου του ονόματος.
Ο 34χρονος έχει αλλάξει το όνομά του δύο φορές, το 2007 και το 2009, με το τελευταίο να εμφανίζεται στην άδεια οδήγησης.
"Αυτό αποτελεί παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μου. Θέλουν να βάλουν το όνομα γέννησης στο διαβατήριό μου. Αλλά αυτό δεν είναι πια το όνομά μου", λέει ο άντρας.
………………………….

Ύστερα από πιέσεις ο πρώην κ. Mathew δέχτηκε να ξαναβαφτιστεί. Σήμερα κυκλοφορεί με το νέο του όνομα:
"I stained everywhere because I had a lot of color in my attic and should not be wasted".



Είδηση Νο 2 - θα αποκτήσω κι εγώ
Και ο Θεός έχει Twitter
Το πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν τα social media δε ξέρουμε. Μάλλον το βαρέλι δεν έχει πάτο όπως λέει και η γνωστή ρύση. Πρόσφατα  εντοπίσθηκε ο επίσημος λογαριασμός του Θεού στο Τwitter.
O εν λόγω λογαριασμός κάνει θραύση και φαίνεται πως αντιπροσωπεύει τον ύψιστο στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Μέχρι στιγμής o …Θεός έχει 1,19 εκατομμύρια ακολούθους και μοιράζεται συχνά μαζί τους τις ευχές και τις ανησυχίες του. Μάλιστα, ο ίδιος είναι επιλεκτικός στα άτομα που ακολουθεί, καθώς ο μόνος λογαριασμός που ακολουθεί είναι αυτός του γνωστού νεαρού τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ.
………………………….

Από κει να καταλάβεις ότι πρόκειται για μούφα.
Είναι δυνατόν ολόκληρος Θεός να "ακολουθεί" μοναχά το μαλακισμένο και όχι μια Lady Gaga ας πούμε, έναν Ρέμο, ή το άλλο το ξεβράκωτο ζαβό που πηγαινοέρχεται με μια σιδερένια μπάλα στον κώλο και γλείφει σφυριά και αλυσίδες; 




Είδηση Νο 1 - άλλη δουλειά δεν έχετε;
Σότσι: Απαγορεύεται να ψαρεύετε στις τουαλέτες!
Έπειτα από φωτογραφία που ανήρτησε στα προσωπικά του προφίλ στο Facebook και το Twitter ο Καναδός αθλητής του σνόουμπορντ, Σεμπαστιάν Τουτάν, επιβεβαιώνεται ότι οι Ρώσοι έχουν …θέματα με το μπάνιο.
Η λήψη του Καναδού αποκαλύπτει πινακίδα με σκίτσα, ώστε να είναι κατανοητά σε όλους ανεξαρτήτως γλώσσας, τα οποία απεικονίζουν τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται όταν κανείς βρίσκεται στην τουαλέτα.
Έτσι, ο επισκέπτης που πρόκειται να απαντήσει στο κάλεσμα της φύσης, δεν πρέπει: να ουρεί όρθιος, να σκύβει με το κεφάλι στη λεκάνη (και να κάνει εμετό), να σκαρφαλώνει πάνω στη στεφάνη της λεκάνης, να προχωρά σε ενδοφλέβια ένεση καθιστός δίπλα στη λεκάνη, αλλά και να ψαρεύει!
………………………….

Στις τουαλέτες απαγορεύονται επίσης: οι θεατρικές παραστάσεις, το παρκάρισμα, η καλλιέργεια ντομάτας, το ύπτιο, οι γάμοι, το κυνήγι αγριόπαπιας, η χειμερία νάρκη, τα χειρουργεία, το σκάψιμο, η αλλαγή ζάντας και οι γέννες. Να πάτε αλλού!




35 σχόλια:

  1. Ζωγραφίζω! Μην μου στενοχωριέσαι! Όταν τελειώσω θα ξαναέρθω!
    Την ιστορία του καφενείου την έχω αντιγράψει και την έχω στο πρόχειρο που τη δουλεύω! Καθόλου δεν το ξέχασα. Απλά δεν είμαι η θεά Κάλι! Δυο χεράκια έχω μανούλα μου! Κι είμαι και νοικοκυρά συν τοις άλλοις!
    Σε φιλώ προσωρινά , ναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι σαν τα μικρά παιδιά. Μη μου τάξεις!
      Προσωρινά γεια.
      Σε κανά δίλεπτο θα απαντήσω πιο κάτω.

      Διαγραφή
  2. Αχαχαχαχαχα!! Τουλάχιστον σήμερα (λέμε σήμερα, γιατί σήμερα σε...ανακαλύψαμε!) είναι και πολύ αστείο το τοπ 10! Αυτή η Miley Cyrus είναι πολύ γελοία και μου αρέσει που αρέσει πολύ ως τραγουδίστρια (διότι ως γυναίκα, ποιος να την αμφισβητήσει!). Όσο για το...."τι το θες το κουταλάκι"...μόλις βρήκα επιτέλους από που προέρχεται η λέξη: "φαρμακομ...μπιιιιπ"! Είπαμε, να δεις τα μέηλ σου φέτος! Άντε, φιλιά! χχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιον αρέσει ως γυναίκα; Έχει κλείσει τα 9 του; Άσε μας ρε παιδάκι μου που είναι έτσι οι γυναίκες!
      Το φαρμακομ...μπιιιιπ έγραψε. Να σε βάλουμε να σχολιάζεις εσύ (δεν αστειεύομαι καθόλου).
      Τα μέιλ ήδη έχουν απαντηθεί κούκλα μου. Καιρός να ανοίξεις και συ τα δικά σου.

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΩ, ΑΛΛΑ Δ-Ε-Ν ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑ-ΝΕ-ΝΑ ΜΕΗΛ!! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙΣ;;; (Για πλάκα είπα ότι είναι ωραία ως γυναίκα η πως-τη-λένε, hallooo!)

      ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ! ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΗΛ ΣΗΜΕΡΑ! ΤΙ ΛΕΣ;;; ΑΧΑΧΑ!

      Διαγραφή
    3. Εννοείς να τον γεμίσουμε σχόλια να χαρεί το δόλιο;
      Νομίζω περισσότερο θα χαρεί αν του πω ότι είμαι έτοιμη για αύριο κι έχω χρόνιο να προχωρήσω την ιστορία του. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να θυσιάσω ή τη γυμναστική μου ή το βάψιμο των μαλλιών μου!
      Μήπως στην αυριανή μας δημοσίευση να τον προμοτάρουμε; Πηγαίνετε στου Ακυβέρνητου να γελάσετε;

      Πωπω κουράστηκα σήμερα ! Ζωγράφισα έναν πίνακα και ολοκλήρωσα έναν ακόμα που δούλευα μέρες!
      Μάκια!

      Διαγραφή
    4. Ναι ρε παιδιά, βοηθάτε λίγο, έχω πέσει στα πατώματα και προσεύχομαι στον Πανάγαθο. Κοινοποιήστε το σε όλους τους φίλους σας να μου κάνουν μια επίσκεψη, λίγα λόγια συμπαράστασης, έστω μια μούτζα!

      Αριστέα, για να σε ευχαριστήσω σου στέλνω αυτό με αγάπη.
      Μη ξεχνιόμαστε, ε!

      Διαγραφή
    5. Πέτρο μου ...τι καλός που είσαι βρε!!!!
      Θέλω να πνίξω τον πόνο μου! Τρεις μέρες γλίτωσα από δαύτον ! Από αύριο πάλι τα ίδια στη δουλειά!!!!

      Διαγραφή
    6. Καλά μιλάς σοβαρά; Κάθε μέρα τον ίδιο ακούνε; Με τη μάνα του δουλεύεις;
      Δεν το έχουν σκεφτεί πως ίσως σε κάποιους δεν αρέσει;
      Εκτός κι αν πρόκειται για νέου τύπου βασανιστήρια.

      Διαγραφή
  3. αχαχχαα! Αν εξαιρέσουμε την είδηση με την κοπέλα που πέθανε γιατί οι άνθρωποι είναι εντελώς γκάου ναι! Οι πιο διασκεδαστικές γελοίες ειδήσεις!
    Να'σαι καλά Πέτρο!!!!
    Και μην ψαρεύεις στην τουαλέτα, ναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπαμε, οι γελοίες είναι είτε για γέλια είτε για κλωτσιές, Όποτε γράφω κάτι για τη συγκεκριμένη χώρα, κατά ένα παράξενο λόγο αφορά κακοποίηση γυναικών. Τυχαίο;

      Όχι ψάρεμα στην τουαλέτα; Γιατί; Επειδή το λένε οι Ρώσοι; Το λένε για τις δικές τους τουαλέτες, για τη δική μου δεν είπαν κάτι.
      Άντε τώρα εγώ να βρω αλλού ψαρότοπο.

      Διαγραφή
  4. 1) Μα δεν το ήξερες; Μετά την πτώση του υπαρκτού, από την πολλή ανάπτυξη, οι Ρώσοι χέζουν... τσιπούρες.
    Ως εκ τούτου, συμπεραίνουμε ότι άδικα κατηγορείται η γυναίκα στην 1. Δεν ήθελε να δηλητηριάσει τον άντρα της. Ρώσικη ψαρόσουπα του πήγαινε. 2) Γι αυτό μας σιχάθηκε και ο Θεός.
    3) Τι το ήθελε όλο αυτό το μακρινάρι για όνομα; Αρκούσε το Avatar.
    4) και 8) Μην σου τύχει να έχεις γεννηθεί γυναίκα ή ζώο ( μερικοί
    αναρωτιουνται αν διαφέρει).
    5) Το φαρμακομ....... τα είπε όλα!
    6) Φλουοράιντ. Για χαμόγελο που κάνει.... Μπαμ!
    7) Ποιος, σ'αυτήν την χώρα, συμφωνεί με τον άλλο, για να συμφωνήσουν μεταξύ τους και οι σεισμολόγοι;
    9) Βουλή των Ελλήνων :
    ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΓΊΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ

    Φιλιά Ακυβέρνητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, το φαρμακομ.... της φιλενάδας μας είναι κορυφαίο!
      Μετά από αυτά που έμαθα απόψε δεν ξανατρώω τσιπούρα. Κι αν είναι ρώσικη;
      (γι' αυτό που έγινε στη Σ.Αραβία δεν θα πω τίποτα άλλο. Ανακατεύομαι)
      Άντε και καλό μας βράδυ.

      Διαγραφή
    2. Για το... ποιμενικό άσμα, δεν είπες τίποτα (;)

      Διαγραφή
    3. Τι να πω; Κορυφαίο!!!
      Τώρα πως με καταφέρατε εμένα που άκουγα μόνο Παβαρότι να ακούω και τέτοια άσματα...!!! :)))
      Γειά σου Αννούλα.

      Διαγραφή
    4. γκουχου γκουχου! Κι εγώ μόνο Παβαρότι άκουγα!
      Καλησπέρα σας!!!!!!

      Διαγραφή
    5. Και; Νεκρούς δεν τους ακούμε πια; Σκιαζόμαστε;

      Διαγραφή
    6. Ώστε πέθανε, ε;
      Γιατί δεν μου το είπατε;

      Διαγραφή
  5. Α ρε Πέτρο... Έχω πέσει τ' ανάσκελα απ' τα γέλια! Το τελευταίο σου σχόλιο με τις τουαλέτες με αποτέλειωσε!!!
    Καλά που είδα στης Πέτρας ότι έχεις πρόβλημα με τον μπλόγκερ σου και ήρθα. Χαμπάρι δεν θα είχα πάρει...
    Να'σαι καλά και εύχομαι να λήξει σύντομα το θέμα. Είναι κρίμα να μην διαβαστεί αυτή -ειδικά- η ανάρτηση...
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άκου τώρα να γελάσεις.
      Εδώ και κανα 3μηνο περίπου αγοράζω το Κυριακάτικο "ΕΘΝΟΣ" λόγω των βιβλίων του Καζαντζάκη που δίνει δώρο. Μαζί έχει και το TV Έθνος, ένα ένθετο για το πρόγραμμα της τηλεόρασης. Εκεί έχει και τα ...ζώδια!
      Επειδή έχω μεγάαααλη περιέργεια να μάθω τι λέει το ζώδιό μου κάθισα σήμερα και το διάβασα. Ξέρεις τι γράφει; Ότι θα έχω προβλήματα με το ίντερνετ!!!
      Είναι να μη τα πιστεύεις βρε Μαρία;;; χαχαχα!!!

      Σήμερα λέω να κάνω μια προσπάθεια για νέα ανάρτηση. Εύχομαι να μη πάει και αυτή για βρούβες.
      (αλήθεια, τι είναι οι βρούβες;;;)

      Διαγραφή
    2. Χορταρικό απ' όσο ξέρω. Πικρό μεν, αλλά με λενομάκι γευστικότατο!
      Συνοψίζω τώρα: βλέπεις "the voice" τάχα μου από ενδιαφέρον, διαβάζεις ζώδια τάχα μου από περιέργεια... τι άλλο μας περιμένει; Πόσα χτυπήματα ν' αντέξω ακόμα από σένα;
      Άντε περιμένω τη νέα σου ανάρτηση. Θα περνάω δίχως πρόσκληση, γιατί ο μπλόγκερ σε πήρε χαμπάρι και σου κρατάει μούτρα.
      Γεια σου ρε Ακυβέρνητε!

      Διαγραφή
    3. κανελλάκη μου κλαίωωωωωωωωω από τα γέλια! Έτσι! Ξεμπρόστιασε τον!!!!!!!!!
      Τα φιλιά μου σκορπάω σαν λουλούδια σε μπουζουκστίδικο!!!!

      Διαγραφή
    4. Λοιπόν το πήρα απόφαση. Θα αρχίσω τις διαγραφές με συνοπτικές διαδικασίες. Συσκέφτηκα με τον εαυτό μου και συμφωνεί!
      Δεν μπορείτε εσείς κυρίες μου να με ακυρώνετε. Φίδια κολοβά που μαζευτήκατε εδώ μέσα και με γεμίζετε τύψεις!
      Ε ναι λοιπόν! Ακούω Πάολα, βλέπω ντάνσιν, Μενεγάκη και Πάνια και το απωθημένο μου είναι η λέιντι γκαγκά!
      Τα είπα και ησύχασα.
      Ααααααχ, ήδη αισθάνομαι καλύτερα…
      (έτσι και με πάρει χαμπάρι η άλλη, δεν με ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας)

      Διαγραφή
    5. χοχοχοχο! Τι να πω εγώ που πρώτη μου βγάλατε το όνομα;
      Σήμερα είναι συγχυσμένη για να σε πάρει χαμπάρι! Λίγο το'χεις αυτό με τα διόδια κάθε τρεις και λίγο;

      Διαγραφή
    6. Επιτέλους!! Αν και μόλις άνοιξε το τριώδιο, έπεσαν οι μάσκες!
      Νόμιζες πως θα μας παραπλανούσες τόσο καιρό ε;
      Που θα μας πεις εμάς φίδια κολοβά, ποιος εσύ, που...
      όσο δέρμα κι αν πετάξεις, φίδι είσαι δε θ’ αλλάξεις...
      Όσα δάκρυα κι αν χάσεις, το φαρμάκι σου θα στάξεις!
      http://www.youtube.com/watch?v=Y-Iyq4TGDAw

      Διαγραφή
    7. Ρε Αριστέα, από πόσα χιλιόμετρα μακριά τον αφουγκράζεσαι τον Παντελίδη ότι πλησιάζει;;; Ούτε σεισμογράφος να ήσουν!! Αχαχαχα!!

      Διαγραφή
    8. @Αριστέα
      Και επειδή βρέθηκε και άλλος σκυλάς (εγώ είμαι αυτός;) νομίζεις πως θα τη γλιτώσεις;;;
      Ποια διόδια; Αυτή ήδη μας πήγε στα τριώδια…


      @Ξανθιά1
      Και τότε που συναντηθήκαμε φόραγα μουτσούνα.
      Ο Παντελίδης είμαι βρε!


      @Ξανθιά2
      Τώρα πότε τα’πατε, πότε τα συμφωνήσατε…
      Άκου Ρένα.
      Άμα με παίρνει ο Χατζηαντωνίου στο τηλέφωνο φρόντισε α μου τον δίνεις.
      Μη προλάβουμε κανένα άλλο μασκαραλίκι…

      Διαγραφή
  6. http://www.youtube.com/watch?v=yS-7Ww-iikw

    Ειδικά αφιερωμένο στο αγόρι της πίστας!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μετά κατηγορούμαι εγώ για γαβ γαβ!
      Που τον βρήκες τον συνονόματο ρε συ;
      Πρέπει να αλλάξω όνομα στο μπλογκ και να ξαναμπώ στην κολυμπήθρα!
      :))))
      (πιο φάλτσος πεθαίνεις!)

      Διαγραφή
  7. To blogger σε μποϊκοτάρει!
    Μόλις τώρα φάνηκε πως έγραψες.
    Νόμιζα πως το 'ριξες στις διακοπούλες.

    Επειδή όμως είναι η αγαπημένη μου στήλη, δεν μπορώ να μη σχολιάσω.
    Στο 9 απλά δεν κατάλαβες σε τί είναι απαραίτητοι οι 6,5 υπάλληλοι ανα βουλευτή.
    Ας πούμε ο Χρυσοχοϊδης τους χρειάζεται για να προλάβουν να διαβάσουν το μνημόνιο.
    Ο Βενιζέλος τους χρειάζεται για να του λένε "είσαι φοβερός, είσαι ο καλύτερος!"

    Για το 7 απορώ... ο Βαρώτσος δεν το είχε προβλέψει;
    Ο Παπαζάχος έστω;
    Ακόμη και ο Τζούνιορ!

    Για το 6 έχω να καταγγείλω πως ταξίδευα με αεροπλάνο και στον έλεγχο οι υπεύθυνοι εντόπισαν τις οδοντόκρεμες του μπροστινού μου, έκαναν κίνηση να τις κατάσχουν, αλλά τελικά του τις άφησαν και περιορίστηκαν σε συστάσεις.
    Αίσχος! Αφήνουν τους τρομοκράτες της τερηδόνας να απειλούν την ασφάλειά μας!
    (σοβαρά έγινε αυτό)

    Για το 5 έχω να σχολιάσω πως η γυναίκα έκανε λάθος.
    Έπρεπε να ξέρει πως έτσι κι αλλιώς το... γουνάκι της είναι δηλητηριώδες.

    Για το 2 πρέπει να σε πληροφορήσω πως κάποτε μου έφερε κάποιος έναν αριθμό τηλεφώνου και μου είπε πως αυτό είναι το τηλέφωνο του Θεού.
    Πράγματι το πήρα και άκουγα κάτι εντολές!
    Αλήθεια λέω!
    (φαντάζομαι είχε αφήσει τηλεφωνητή ο... Θεός)
    Επομένως εκσυγχρον΄στηκε και εκανε twitter.
    Πού είναι το περίεργο;

    Για το 1, οι Ρώσοι μάλλον θα χουν υπ όψιν τους το διάλογο του ψαρά με τη γυναίακ του.
    -Έπιασες τίποτα;
    -Σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας καρκίνος (λέει το ζώδιο μας) πάει ανάποδα σαν το καβούρι! Δεν του αρέσει το ορθό και το ίσιο! Στραβά κι ανάποδα! αχαχαχαχχαα!!!!!!!!!!
      Κι ύστερα σου λένε μην πιστεύεις στα ζώδια!

      Διαγραφή
    2. @ ακατανόμαστε

      Δεν χάθηκα εγώ, αυτός ο καταραμένος ο μπλόγκερ πάει να με χάσει με το ζόρι. Που να χαθεί να χάνεται.
      Θέλει και αυτός να σβήσει η μοναδική ελεύθερη φωνή στο ίντερνετ που πάει κόντρα στις δικές σας κατεστημένες λογικές!
      Εξωνημένα παπαγαλάκια του συστήματος!!!

      Τώρα που τα’πα και ξεθύμανα και συμφωνώ απόλυτα μαζί μου θα κάνω δηλώσεις. Προσδεθείτε και σβήστε τα τσιγάρα!

      - Διακοπές δεν πάω παρά μόνο σε φίλους για να τρώω τζάμπα.
      (δεν με κάλεσες μέχρι τώρα και το καταγγέλλω)

      - Φαντάζομαι ότι αντιστοιχούν 6,4 γλύφτες και για τη Ζαρούλια ας πούμε;
      Έναν κουβά και γρήγορα!

      - Για τους σεισμολόγους τα είπαμε. Μπορεί να κάνει σεισμό, μπορεί και να μην κάνει. Αν κάνει θα δούμε πόσα ρίχτερ μαντεύουμε πως ήταν.

      - Για το οδοντόνημα ξέρεις κάτι; Κοίτα μάθε γιατί με ενδιαφέρει.

      - Το καλύτερο για το αποτέτοιο της κυρίας το είπε η Πέτρα: φαρμακομ…!

      - Το περίεργο με το Θεό είναι ότι εγώ προσωπικά δεν έχω λάβει ούτε ένα sms, ούτε έχει γραφτεί ακόμη στο μπλογκ μου. Ανησυχώ!

      - Κάτσε να δεις που αυτό που θα μείνει στην ιστορία για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς στο Σότσι θα είναι οι καμπινέδες τους!


      @ η συνήθεια που έγινε λατρεία

      Εγώ πιστεύω στα ζώδια! Εσείς με κράζετε!
      (πλάκα κάνω για όλα)


      Διαγραφή
    3. Αριστέα, εμείς οι καρκίνοι πάμε κανονικά.
      Όλοι οι άλλοι πάνε ανάποδα.

      Πέτρο, δε σε κάλεσα ακόμη γιατί ο τζάμπας πέθανε.

      Διαγραφή
    4. Εσείς πάτε κανονικά;;;
      Γκαρσόν! Μια καβουρόσουπα...

      Διαγραφή