Σελίδες

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Γελοίες ειδήσεις 28



Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 21-31 Ιανουαρίου 2014. 
Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – για μερακλήδες
Έστειλαν στο διάστημα …κούκλα του σεξ!
Πλαστική κούκλα του σεξ στάλθηκε στο διάστημα για δοκιμαστεί η ανθεκτικότητά της σε ακραίες συνθήκες.
Πρόκειται για την Missy η οποία δεμένη από ένα μπαλόνι γεμάτο με υδρογόνο ξεπέρασε τα 100.000 πόδια από τη γη. Το ταξίδι της κούκλας ξεκίνησε από το Burton Creek State Park, δυτικά της πόλης Tahoe. Σύμφωνα με μετρήσεις, ανέβαινε προς το διάστημα με ταχύτητα 1400 πόδια την ώρα.
Ωστόσο, στα 102.000 πόδια το μπαλόνι δεν άντεξε και έσπασε με αποτέλεσμα η κούκλα να επιστρέψει πίσω στη  γη και να προσγειωθεί κάπου στην έρημο της Νεβάδα.
………………………….

Μπράβο στην εταιρεία που σκέφτεται όλους τους πιθανούς πελάτες. Πες ρε παιδί μου πως του ‘ρχεται του αστροναύτη στα 100.000 πόδια να βγει από την άκατο για να πηδήξει. Τι θα βρει μπροστά του εκείνη την ώρα;
Μόνο που πρέπει να βιαστεί!
2.000 πόδια ακόμα και η φούσκα σκάει.

 
Είδηση Νο 9 – και πέφτουλας και γύφτουλας
ΗΠΑ: Συνελήφθη ο "ανώμαλος με το ελβετικό τυρί"
Ο άρχοντας
με την τυροκαφτερή του
Συνελήφθη από τις Αρχές των ΗΠΑ ένας άνδρας που είχε γίνει γνωστός με την προσωνυμία "Ο ανώμαλος με το ελβετικό τυρί".
Ο 41χρονος Christopher Pagano πλησίαζε άγνωστες γυναίκες και πρότεινε για να τον ικανοποιήσουν ερωτικά να τις πληρώσει με …ελβετικό τυρί! Όπως αναφέρει το Associated Press, ο Pagano συνελήφθη στο σπίτι του. Στη σύλληψή του οδήγησε φωτογραφία σε γκρουπ στο Facebook που τον έδειχνε ημίγυμνο να κρατάει ένα πακέτο ελβετικό τυρί.
………………………….

Είχα κερδίσει 150 κιλά τυρί σε λοταρία. Μέχρι να το φάω όλο θα είχε λήξει. Εισαγόμενο είναι, ξέρεις πόσο πουλιέται; Λεφτά λοιπόν δεν είναι; Απλά άνοιγα λίγο περισσότερο τις τρύπες με τη μπάμια μου.



Είδηση Νο 8 – που το σκέφτηκαν;
Στρατός καλεί Μαζιώτη
Εκτός από την Αντιτρομοκρατική φαίνεται πως και ο Στρατός αναζητεί τον Νίκο Μαζιώτη. Η μαμά πατρίδα τον καλεί για να υπηρετήσει τη θητεία του, αλλιώς θα θεωρηθεί …λιποτάκτης!
Στις 23 Δεκεμβρίου 2013, η Στρατολογική Υπηρεσία Κεντρικής Μακεδονίας του ΓΕΣ, έστειλε επείγον τηλεγράφημα στο Α.Τ. των Εξαρχείων, την περιοχή δηλαδή όπου είχε δηλώσει ως διαμονή ο Μαζιώτης, καλώντας τους αστυνομικούς να του επιδώσουν το φύλλο πορείας, ενώ καλούν τον διαβόητο καταζητούμενο να παρουσιαστεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ) στη Λαμία στις 13 Ιανουαρίου.
 ………………………….

Μετά τις περικοπές που υπέστη και ο στρατός, οι στρατηγοί σκέφτηκαν να τα κονομήσουν με τα λεφτά της προκήρυξης. Για κακή τους τύχη όμως (άμα δε σε θέλει…!) ο Μαζιώτης άλλαξε σπίτι και δεν έχει ακόμη δηλώσει τη νέα του διεύθυνση.
Βρισκόμαστε όλοι εν αναμονή να την δηλώσει και μετά τα ξαναλέμε.



Είδηση Νο 7 – άλλος ένας αδιάβαστος
Γιακουμάτος: "Δεν ήξερα τι ψήφιζα. Είμαι γιατρός ανάθεμά με, όχι νομικός"
Άγνοια δήλωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA ο Γεράσιμος Γιακουμάτος για το φορολογικό νομοσχέδιο που ψήφισε και με βάση το οποίο οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο η σύζυγος και ο αδερφός του.
"Τύφλα στα μάτια μου. Αυτόν τον νόμο, επειδή είμαι γιατρός ανάθεμα με, δεν είμαι νομικός, δεν τον είχα πάρει χαμπάρι", είπε προκλητικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ αποκάλυψε πως θα οργανώσει εκστρατεία (!!!) εναντίον του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, καθώς, όπως είπε "…προσβάλλει την αξιοπρέπεια των πολιτών".
………………………….

Εννοείται πως όλα τα υπόλοιπα νομοσχέδια που έχω ψηφίσει αφορούσαν την ιατρική και με την ψήφο μου δεν πρόσβαλλα κανέναν.
Αποφάσισα να ξεστραβωθώ και στο εξής θα τα διαβάζω. Αν κάποιο προσβάλλει την τσέπη μου την αξιοπρέπεια των πολιτών θα ηγούμαι της εκστρατείας εναντίον του. Τουλάχιστον να προλαβαίνω να ειδοποιώ και το σόι μου.



Είδηση Νο 6 – στον άλλο κόσμο που θα πας
Προσεχώς νεκροθάφτες με …πτυχίο!
Την ίδρυση Σχολής Τελετών Επαγγελμάτων Κηδείας προτείνει το Σωματείο Ιδιοκτητών Γραφείων Τελετών Ελλάδος και προτίθεται να συζητήσει άμεσα το θέμα με τους αρμόδιους των υπουργείων Παιδείας και Υγείας.
Η Σχολή, που σκοπός είναι να λειτουργήσει σε κάποιο δημόσιο ΙΕΚ, είναι μια πρωτοβουλία του Σωματείου Ιδιοκτητών Γραφείων Τελετών Ελλάδος, το οποίο προτείνει τον κύκλο μαθημάτων που θα διδάσκονται ενώ στους αποφοίτους της θα παρέχει και τη σχετική πιστοποίηση.
Τα μαθήματα που θα διδάσκονται είναι μεταξύ άλλων τα εξής: Ανατομία, δίκαιο ταφής, γενική ψυχολογία, ιστορία κηδείας, συμβουλευτική δύναμη, κοινωνιολογία κηδείας, σκηνοθεσία και πρακτικές κ.α. 
………………………….

ΙΕΚ "Το Ξόδι".
Μάθετε από εξειδικευμένους καθηγητές γερή σταυροβελονιά, λούσιμο-χτένισμα, φωτισμό εκκλησίας, το στήσιμο του κόλλυβου, τη συναυλία μοιρολογιστρών (με νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια).
Στους αριστούχους μας, η πρώτη κηδεία δώρο.



Είδηση Νο 5 – να τι δεν πάει καλά!
Δένδιας: "Η ποιότητα των μεταναστών μας είναι τραγική"
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του στον Σκάι δήλωσε ότι "η ποιότητα των παράνομων μεταναστών που δέχονται οι Έλληνες είναι …τραγική".
"Ο μετανάστης της Σοβιετικής Ένωσης που πάει στη Σουηδία έχει ένα μορφωτικό επίπεδο, εμείς αντιμετωπίζουμε μετανάστες από το Μπαγκλαντές, το Αφγανιστάν, με μια άλλη κουλτούρα από έναν άλλο κόσμο. Αυτή είναι η δική μας ατυχία."
Παρόλα αυτά ο υπουργός Δικαιοσύνης συμπλήρωσε: "δεν υποτιμώ κανέναν, είναι άνθρωποι που έρχονται από έναν άλλο κόσμο σε σχέση με το δικό μας."
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, δήλωσε ότι "έχω αρκετά γεμάτα τα χέρια μου δεν χρειάζεται και κάτι άλλο έχω να ολοκληρώσω τη δουλειά μου".
………………………….

Διαμαρτυρόμαστε εντόνως! Ρε, που τους βρήκαμε αυτούς τους πεινάλες;
Χάθηκε δηλαδή να έρθουν οι μπρούκληδες από το USA, ή οι άλλοι με το καφτάνι και τα πετροδόλλαρα;
Τόσο δύσκολο είναι να μπουν στα σαπιοκάραβα στελέχη επιχειρήσεων, οικονομολόγοι, επιχειρηματίες, βιομήχανοι και τραπεζίτες;
Στο εξής θα δεχόμαστε μόνο ζητιάνους με μεταπτυχιακό.
Για να μην αργούμε με τις διατυπώσεις να κολυμπάτε πάντοτε με το πτυχίο στα δόντια.
(Κύριε υπουργέ, ξέρω με τι έχεις γεμάτα τα χέρια σου αλλά άσε γιατί σε λίγο τρώμε)



Είδηση Νο 4 – φρέσκο εμπόρευμα
Ριάλιτι για τους … "άθλιους" προκαλεί σάλο
Αντιδράσεις προκαλεί η νέα εκπομπή "Benefits Street" του Channel 4 με θέμα την καθημερινότητα ανθρώπων που ζουν μόνο με επιδόματα.
Το θέμα της φτώχειας και τις επιπτώσεις της στον εκάστοτε λαό έχει γίνει πλέον …ριάλιτι και σε αυτό πρωταγωνιστούν άνθρωποι οι οποίοι επιβιώνουν μόνο από τα κοινωνικά επιδόματα. Το κανάλι δηλώνει πως ήθελε με αυτή την εκπομπή να αναδείξει την σκληρή καθημερινότητα των πολιτών αυτών.
………………………….

Να και μια καλή είδηση! Βλέποντας τη φτώχεια των άλλων συνειδητοποιείς πως εσύ ζεις καλά. Φοβερό δεν είναι; Επειδή όταν τους συναντάς στο δρόμο γυρίζεις αλλού το κεφάλι, κοίτα να προσηλωθείς σ’ αυτό που δείχνουμε.
Στον τελικό θα έχουμε αυτοκτονίες live και πλούσια δώρα.



Είδηση Νο 3 – τι θα φάμε σήμερα;
H 22χρονη που έχει έναν αηδιαστικό εθισμό
Η Keyshia από το Queens της Νέας Υόρκης τρελαίνεται όχι μόνο να μυρίζει αλλά και να μασάει …χρησιμοποιημένες πάνες μωρών!!!
"Τις λατρεύω, έχουν καταπληκτική γεύση", όπως δηλώνει. Και συνεχίζει: "Έχω μια στο χέρι μου όταν μαγειρεύω, έχω στα συρτάρια μου, έχω στο κρεβάτι όταν κοιμάμαι και φυσικά πολλές στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου μου".
Η νεαρή κοπέλα έχει επιστρατεύσει όλους τους φίλους της που διαθέτουν οικογένεια με μικρά μωρά και μπορούν να τις παρέχουν τον ...θησαυρό της, όπως χαρακτηριστικά λέει η ίδια. Μάλιστα τονίζει ότι όσο πιο χρησιμοποιημένες είναι, τόσο καλύτερα για εκείνη.
Ο σύζυγός της ανησυχεί, καθώς πλέον είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί...
………………………….

- Τις χρησιμοποιώ για σφουγγάρι στο μπάνιο, για μαξιλάρι, για βουτήματα στο τσάι μου, για ντεμακιγιάζ, για κραγιόν, παντού.
- Αγάπη μου, έχεις γράμμα. Βλέπω στο γραμματοκιβώτιο μαζεύτηκαν μύγες…



Είδηση Νο 2 – σοπράνο της …κλασσικής
Έχασε τη δουλειά της λόγω …εντερικών αερίων!
Μια γυναίκα 33 ετών μετά τον τοκετό υποβλήθηκε σε επέμβαση και σύμφωνα με την ίδια η πρόχειρη συρραφή από τη νοσοκόμα της προκάλεσε υπερβολικά εντερικά αέρια, πρηξίματα και διαρροή …κοπράνων. Η τομή στην οποία υπεβλήθη, όχι μόνο δεν ήταν απαραίτητη, όπως λέει η ίδια, αλλά προκάλεσε επιπλοκές που της κόστισαν τη δουλειά της. Η Αmy βγαίνοντας από την κλινική έμεινε χωρίς δουλειά λόγω υπερβολικών …αερίων!
Η γυναίκα μαζί με σύζυγό της υπέβαλαν μήνυση, διεκδικώντας 2,5 εκατ. δολάρια.
Όπως αναφέρει η μήνυση, η Αmy υπέφερε για καιρό από υπερβολικά εντερικά αέρια, πρηξίματα και διαρροή κοπράνων ενώ όλα αυτά την ανάγκασαν να παραμείνει μακριά από την Nashville Opera Company, στην οποία  εργαζόταν ως σοπράνο.  
………………………….

Δηλαδή δεν μπορεί να τραγουδάει από πίσω;
Μπρουμ (παύση) μπρουμμπρούμ (παύση) μπρουμμπρούμ - μπρουμμπρούμ – μπρουμμπρούμ … (παύση, πριτς)




Είδηση Νο 1 – με το βάρος πάει
Ποιο σημείο πάνω του μαρτυρά αν θα σας είναι πιστός;
Η επιστήμη απεφάνθη ότι υπάρχει ένα σημείο στο ανδρικό σώμα που μπορεί να προδώσει το αν θα σας μείνει πιστός για μια ζωή ή μαζί του θα έχετε μπλεξίματα. Σύμφωνα με Νορβηγούς ερευνητές το σημείο του ανδρικού σώματος που προδίδει αν ο συγκεκριμένος άνδρας έχει σκοπό να σας μείνει πιστός ή όχι, είναι …οι όρχεις.
Όπως τονίζουν οι ερευνητές το μεγάλο μέγεθος των όρχεων προδίδουν την ακόρεστη επιθυμία τους για σεξουαλικές επαφές. Έτσι, όσο πιο μεγάλοι είναι οι όρχεις ενός άνδρα τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να μην είναι πιστός.
Επίσης οι άνδρες με μικρότερους όρχεις έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν καλύτεροι μπαμπάδες: να ασχοληθούν με το άλλαγμα της πάνας, το τάισμα και το μπάνιο του μωρού.
………………………….

Πριν λοιπόν αποφασίσετε αν κάνει για οικογένεια πρέπει να …ζυγίσετε όλες τις παραμέτρους!
Για όσες νομίζατε ότι το μικρό τους βάρος είναι ανασταλτικός παράγοντας, ήρθε η επιστήμη να σας διαψεύσει.
Να ξέρετε ότι αυτός που τα έχει βαριά βαριά, θα γίνει @@@ πατέρας!


(Ερώτηση: Υπάρχουν κάποιοι που χρηματοδοτούν αυτές τις @@@ έρευνες;)


14 σχόλια:

  1. χαχαχαχα!
    ενταξει την ιδια απορια για τις ερευνες αυτου του ειδους ειχα και εχω κι εγω.
    τι να πει κανεις...

    καλο μηνα! παντα με χαμογελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει. Κάποιες δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι αληθινές. Αυτό με τις χρησιμοποιημένες πάνες για παράδειγμα. Βέβαια, για τις δηλώσεις των νούμερων (στην κυριολεξία) 5 & 7, δεν χρειάζεται έρευνα για να μάθουμε το "μέγεθος" τους. Extra small και πολύ σου βάζω. Δεν ξέρω αν αλλάζανε πάνες στα παιδιά τους, αλλά μ' αυτά που δηλώνουν φαίνεται το πράμα (τους).
    Πέτρο τα σχόλιά σου είναι πολύ καυστικά και εύστοχα! Στο #5 έγραψες!...
    Να'σαι καλά και καλό μήνα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλες αληθινές είναι. Άλλωστε οποιαδήποτε είδηση μπορείς να την γκουγκλάρεις. Αυτή που αναφέρεσαι (με τις πάνες) αποτέλεσε θέμα της αμερικάνικης εκπομπής "My strange addiction" (ο παράξενος εθισμός μου). Εκεί εμφανίζονται διάφορα σούργελα που παρουσιάζουν τη βλακεία που τους δέρνει. Γράψτο στο youtube και θα δεις απίστευτα βιντεάκια.

      Καλό μήνα.

      Διαγραφή
    2. Πάντα μία από τις ειδήσεις την έχω πάντα πετύχει! Αυτή τη φορά έτυχαν δύο :)))
      Το βεβαιώνω κι εγώ!
      Εξάλλου είχαμε και μια άλλη κάποτε που τρώει το αφρολέξ από τα μαξιλάρια!

      Διαγραφή
    3. Υπάρχουν και πολύ χειρότερα. Δεν τα ανεβάζω όλα, τα πιο αηδιαστικά τα προσπερνώ. Οι πάνες όμως μόνο γέλιο μου έβγαζαν.

      Διαγραφή
  3. Α καλά ! Αυτή τη φορά ήταν γελοίες γελοίες κι εσύ ήσουν πραγματικά αριστουργηματικός! Δυο από τις ειδήσεις τις είχα διαβάσει κι εγώ ! Αλλά τα σχόλια σου ξεπερνούν και τις ειδήσεις! :)))
    Να'σαι καλά Πέτρο μου!
    Καλό Σαββατόβραδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή Κυριακή από την Πάτρα που την έχει ξηλώσει ο μανιασμένος αέρας.

      Διαγραφή
  4. χαχαχαχαχσ!ωραιος τροπος να ξεκιναω την κυριακη μου!βεβαια δεν ξερω αν αηδιασα με τις πανες περισσοτερο η με τη δηλωση για τους μεταναστες...καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η γεύση της πάνας αφορά τους ηλίθιους, η δήλωση για τους μετανάστες τους άθλιους.
      Καλημέρα και καλό μήνα.

      Διαγραφή
  5. Εγω τώρα τι να πω ότι μου αρέσουν πιο πολύ τα σχόλια σου απο τις ειδήσεις!
    Οι ειδήσεις εντάξει κάτι κάνουν αλλά απο μόνες τους δεν μπορούν να σταθούν με τίποτα χωρίς τα δικά σου!
    Πολλά φιλιά γκουντ ναιτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό σου βράδυ Έλενα και καλή εβδομάδα.
      Ευχαριστώ για το σχόλιο.
      Γκουτ νάιτ μαι ντίαρ (για να σκάει η αποκάτω)

      Διαγραφή
  6. Ευτυχώς που σχολίασες κάποιους που τους είχα κι εγώ στη μπούκα έτοιμους για στόλισμα! Σήμερα το νούμερο 1 είναι και πολύ...αρ@ιδ@το! Χαχα! Όσο για εκείνο το τομάρι που πουλάει μούρη -τον νταή ντε!- βγήκε στην τηλεόραση κι απειλούσε κάτι άλλα τομάρια σαν τα μούτρα του, πως, αν δεν μαζευτούν, θα έχουν να κάνουν μαζί του. Τι περιμένεις από "νονούς" της νύχτας! Καλό μήνα ωρέ Ακυβέρνητε άνθρωπε! χχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάμε για πολύ νταή!!!
      Μη φάει πολύ φασολάδα μόνο και λερωθεί πες του.
      Καλό μήνα μαι φερ λέιντι.

      Διαγραφή