Σελίδες

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Γελοίες ειδήσεις 19


Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 12-24 Οκτωβρίου 2013. Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – κάπου θα μου ‘πεσε
Νιόπαντρος στο μήνα του μέλιτος ξέχασε τη σύζυγό του σε βενζινάδικο
Με δύσκολο ξεκίνημα άρχισε ο γάμος ενός ζευγαριού, όταν ένας νιόπαντρος ξέχασε τη σύζυγό του σε ένα βενζινάδικο, στην κεντρική Γερμανία για πέντε ώρες. Η 33χρονη από το Βρανδεμβούργο της Ανατολικής Γερμανίας είχε κατέβει στο βενζινάδικο για να πάει στην τουαλέτα και ο άνδρας της πιστεύοντας ότι αυτή κοιμόταν στο πίσω κάθισμα του minibus έφυγε.  Μετά από 2 ώρες και 200 χιλιόμετρα συνειδητοποίησε πως την είχε …ξεχάσει!
“Η πρώτη μου αντίδραση ήταν: Είναι χαζός; Δεν είχα μαζί μου ούτε χρήματα, ούτε τηλέφωνο για να τον καλέσω” δήλωσε η γυναίκα στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.
Ο άνδρας συνειδητοποίησε πως η γυναίκα του έλειπε όταν ήδη βρισκόταν στην πόλη Μπραουνσβάιχ στην Κάτω Σαξονία, 200 χιλιόμετρα δηλαδή μακριά, και τα παιδιά του ήταν ανήσυχα στο πίσω κάθισμα. Τότε μόνο κάλεσε την αστυνομία.
…………………………

Τα δικά μου μού θύμισες. Κι εγώ είχα ξεχάσει τη δικιά μου στην εκκλησία και επί 1,5 μήνα την έβγαζα με τοστ και τηγανητά αυγά. Την θυμήθηκα όταν πεθύμησα γιουβαρλάκια.

 

Είδηση Νο 9 – το καλύτερο παιδί…!
Ο μεγαλοφοροφυγάς είναι ο Γιάννης Πλούταρχος;;;
Σάλος έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα με την είδηση πως ο Γιάννης Πλούταρχος έπεσε για δεύτερη φορά στα δίχτυα του ΣΔΟΕ, για τη μη έκδοση στοιχείων παροχής υπηρεσιών ύψους 2.793.955 ευρώ.
Οι «ράμπο» του Υπουργείου Οικονομικών από την έρευνα που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν ότι ο δημοφιλής αοιδός, την περίοδο 2005-2011, δεν είχε εκδώσει φορολογικά στοιχεία ύψους 1.985.000 ευρώ!
“Πρόκειται για έλεγχο σε βάθος 10ετίας. Μετά την κατάσχεση του σκάφους του, υπήρχαν ενδείξεις ότι ο εν λόγω τραγουδιστής εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις φοροδιαφυγής. Όπως πρόεκυψε, ο ελεγχόμενος δεν είχε εκδώσει φορολογικά στοιχεία 1.985.000 ευρώ” αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές.
Παράλληλα, τα στελέχη της Δίωξης μέσω του ελέγχου διαπίστωσαν ότι ο Πλούταρχος, πέραν των άλλων, «λησμόνησε» να κόψει αποδείξεις για 14 συναυλίες που πραγματοποίησε την περίοδο 2002 – 2010.
“Είχε λάβει μέρος σε συναυλίες και σε 14 περιπτώσεις δεν έκοψε καμία απόδειξη. Συνολικά, απέφυγε να δηλώσει 808.000 ευρώ” επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.
…………………………

Πριν λίγους μήνες σκεφτόσουν να ψηφίσεις χρυσή αυγή, “φτάνει να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο”!!!
Για να γεμίζεις κάθε βράδυ το μαγαζί με πιθήκια, άκου τι θα κάνεις: θα κρεμάσεις στη πίστα σημαιούλες με μαιάνδρους και σβάστικες, θα τραγουδάς τη Lili Marleen και θα κρατάς το μικρόφωνο ναζιστικά («…δικό σας…») για τα αποβράσματα. Είναι σίγουρο πως  πολύ γρήγορα θα ξεχρεώσεις τα βερεσέδια.
(Τώρα που ξέμειναν από στελέχη σε βλέπω πυρηνάρχη στις παραγκουπόλεις των βορείων προαστίων)



Είδηση Νο 8 – αν έχεις τύχη χέστηνε
Χρησιμοποιεί 100δόλαρα …για χαρτί υγείας!
Σοκ στην αμερικανική κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ο πρώην άσος του NBA Gilbert Arenas, στην οποία δείχνει ότι αντί για χαρτί υγείας χρησιμοποιεί χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων.
Στην περυσινή σεζόν ο τρεις φορές All-Star δεν έπαιξε ούτε σε ένα παιχνίδι στο NBA, ωστόσο παραμένει ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του πρωταθλήματος χάρη στο εξαετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς που θα του αποφέρει συνολικά 111 εκατ. δολάρια.
“Δεν χρειάζομαι τα χρήματα του NBA. Έχω αρκετά”, δήλωσε πρόσφατα ο 31 ετών shooting guard, απαντώντας στην ερώτηση αν θα επιστρέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Και προσπάθησε να γίνει πιο πειστικός ανεβάζοντας την επίμαχη φωτογραφία στο Instagram συνοδευόμενη από το εξής σχόλιο:
“Τα χρήματα δεν αλλάζουν τον άνθρωπο… η έλλειψη χρημάτων τον αλλάζει… ποτέ δεν θα δεις έναν πλούσιο να ληστεύει μία τράπεζα… ενώ εσείς μισείτε τη ζωή μου εγώ σκουπίζω τον κ… μου με αυτά τα χρήματα”.
…………………………

Συμφωνούμε πως οι πλούσιοι δεν ληστεύουν τράπεζες. Προτιμούν να ληστεύουν τους εργαζόμενους, που δεν διαθέτουν κάμερες ασφαλείας, χρηματοκιβώτια και σεκιουριτάδες.
Κι επίσης θα συμφωνήσουμε πως τα χρήματα δεν αλλάζουν τον άνθρωπο, αφού τον παίρνουν μαλάκα και τον αφήνουν όπως τον βρήκαν.
Γιατί λοιπόν να σε μισούμε αφού συμφωνούμε σε όλα;



Είδηση Νο 7 – αιθαλομίχλη εν κρανίω
Με υπουργική απόφαση τι θα καίμε σε τζάκια και σόμπες!
Αφού δεν πείστηκε η Τρόικα να μειώσει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης, στο οικονομικό επιτελείο ανέλαβαν να ορίσουν και τι υλικά πρέπει να καίμε στα τζάκια, τις σόμπες και τους καυστήρες μας, για να μην ‘πνιγούμε’ και φέτος από την αιθαλομίχλη.
Με απόφαση, την οποία υπέγραψε ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, καθορίζονται οι προδιαγραφές για τα καύσιμα στερεής βιομάζας, προκειμένου να ελεγχθεί η ανεξέλεγκτη καύση ακατάλληλων υλικών σε σόμπες και καυστήρες και να περιοριστεί το φαινόμενο της αιθαλομίχλης.
Τα καύσιμα στερεής βιομάζας προέρχονται - άμεσα ή έμμεσα - από γεωργικά ή δασοκομικά υπολείμματα, παραπροϊόντα βιομηχανικής επεξεργασίας προϊόντων γεωργίας, υπολείμματα ξυλείας (με εξαίρεση απόβλητα ξυλείας που μπορεί να περιέχουν αλογονούχες οργανικές ενώσεις ή βαρέα μέταλλα), ινώδη φυτικά υπολείμματα από παραγωγή χαρτοπολτού και υπολείμματα φελλού.
…………………………

Μια κυβέρνηση που δεν γνωρίζει ούτε καν πόσους δημόσιους υπάλληλους έχει – χρειάζονται - θα απολύσει … αν έχει και πόσο πρωτογενές πλεόνασμα … πόσο είναι το έλλειμμα … ποιο το ΑΕΠ της χώρας … ποια η πραγματική ανεργία … πότε θα κάνει ξαστεριά … θα μας συλλάβει αν αυτά που καίμε δεν συμπεριλαμβάνονται στη λίστα Μαυραγάννη!
Εγώ έχω σκοπό να κάψω την απόφαση Μαυραγάννη. Αν δεν με πιάσουν θα κάψω και τον ίδιο.
Και μη μου πείτε πως απαγορεύεται. Η απόφαση το γράφει καθαρά: και υπολείμματα φελλού!!!



Είδηση Νο 6 – συννεφάκια στη σχέση
Γιάννη καλημέρα, εδώ Τόμσεν, γιατί δώσατε επίδομα;
Μια έντονη τηλεφωνική επικοινωνία είχαν την Δευτέρα 14 Οκτώβρη  ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν, με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, με αφορμή τη χορήγηση επιδόματος στο πετρέλαιο θέρμανσης.
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» ο εκπρόσωπος του Ταμείου στην Τρόικα ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος με το γεγονός ότι παραχωρήθηκε επίδομα, ενώ κι ο ίδιος δεν είχε ενημερωθεί.
Ο Γιάννης Στουρνάρας, πάντως, από την πλευρά του απάντησε: “Εσείς δεν το είδατε. Έτσι κι αλλιώς υπάρχει πλαφόν, άρα ποιό είναι το πρόβλημα;”
…………………………

-   Έλα ρε μαλάκα, δεν σου είπα και για κατούρημα θα με ρωτάς;
-   Πολ, γλυκέ μου άντρα, μη μου τσιτώνεσαι και πάθει το τσουτσούνι σου. Θα έκανα ποτέ εγώ κάτι για να σε εκθέσω;
-   Και τότε μωρή άπλυτη τι είναι αυτά που μου ‘πανε για σένα;
-   Λυσσάξανε μωρό μου με τον έρωτά μας. Να πεις στη κουλή ασπρουλιάρα αφεντικίνα σου πως το επίδομα θα δοθεί μόλις πουλήσω το ρύζι και τα κεφαλοτύρια που στέλνουνε στη μάνα μου απ’ όλη την Ελλάδα. Μα να μη το είχα σκεφτεί πρωτύτερα! Θα είχαμε γλιτώσει και το κούρεμα των αποθεματικών πασά μου…



Είδηση Νο 5 – φτώχειες
Μόνο η Τρόικα πίνει τζάμπα καφέ στα υπουργεία
Καφέδες μόνο για τα στελέχη της τρόικας θα παραγγέλνουν πλέον στα υπουργεία, καθώς το οικονομικό επιτελείο αποφάσισε να μηδενίσει τα έξοδα στο δημόσιο ακόμη και για τους καφέδες.
Σύμφωνα με το “Έθνος”, χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία του υφυπουργού Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη, ο οποίος μιλώντας σε συνεργάτες του είπε πως το υπουργείο Οικονομικών έχει δώσει εντολή να μηδενιστούν έξοδα ακόμη και για τους καφέδες. Εξαιρούνται, σύμφωνα με τον κ. Μηταράκη, μόνο εκείνοι οι καφέδες που πίνουν τα στελέχη της τρόικας στις επαφές τους με τους Έλληνες υπουργούς.
Μάλιστα, οι συνεργάτες του υφυπουργού Ανάπτυξης τον άκουσαν έκπληκτοι να τους εκμυστηρεύεται το εξής απίθανο περιστατικό. “Προχθές που είχαμε με τον Κωστή Χατζηδάκη συνάντηση με κορυφαία στελέχη του ΟΟΣΑ, βάλαμε ρεφενέ εγώ και ο Κωστής από 30 ευρώ για τους καφέδες και τα βουτήματα!” φέρεται να δήλωσε ο κ. Μηταράκης.
…………………………

Τέρμα οι καφέδες και τα βουτήματα του άπορου υπουργού και των συνεργατών του που τους πληρώναμε ωσάν μαλάκες. Από αύριο ή θα κόψουν τα εσπρεσάκια ή θα τα πληρώνουν απ’ την τσέπη τους, πράγμα αδιανόητο εν μέσω κρίσης!
Οι μόνοι που θα δικαιούνται τα κεράσματα εις υγείαν των μαλάκηδων θα είναι τα φιλαράκια μας οι τροϊκανοί. Έναν καφέ την ημέρα τον φιλαράκο σου τον κερνάς!
Πριν.
Μετά το πήδημα τον κερνάς και τσιγάρο.

ΥΓ1: Μόλις τους βλέπετε να μπαίνουν στο υπουργείο μπορείτε να βγάζετε τα στριγκάκια σας και να τα ανεμίζετε. Γειά σας ρε άντρες!!!

ΥΓ2: Παρακαλώ τον κύριο Στουρνάρα να εγκρίνει για τελευταία φορά κονδύλι ύψους 60,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τους κυρίους υπουργούς.
Καλά μας σώζουν, όχι να μπαίνουνε και ‘μέσα’!



Είδηση Νο 4 – χωρίς δρόμους … κοκό δεν έχει
Γυναίκες στην Κολομβία απαιτούν έργα στους δρόμους απέχοντας από …το σεξ!
Σύγχρονες …Λυσιστράτες θυμίζουν οι γυναίκες της μικρής πόλης Μπαρμπακάο στη νοτιοδυτική Κολομβία. Οι γυναίκες τον τελευταίο καιρό σταυρώνοντας τα πόδια τους αρνούνται πεισματικά να κάνουν σεξ με τους άντρες τους και τους συντρόφους τους, αν δεν φτιαχτούν οι δρόμοι που συνδέουν την πόλη με τον υπόλοιπο κόσμο!
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι γυναίκες κάνουν τη συγκεκριμένη διαμαρτυρία στο Μπαρμπακάο. Το 2011 εφάρμοσαν την ίδια μέθοδο για τον ίδιο λόγο και σύντομα τους υποσχέθηκαν ότι θα γίνουν έργα. Πείστηκαν και επέστρεψαν στα συζυγικά τους καθήκοντα, αλλά σύντομα διαπίστωσαν ότι εξαπατήθηκαν.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτή τη φορά φαίνεται πως υπάρχουν έμπρακτα αποτελέσματα καθώς ήδη έχουν εμφανιστεί οι πρώτες μπουλντόζες στους δρόμους.
…………………………

Γδύσου ρε μάνα μου, δεν ακούς τα κομπρεσέρια από κάτω;
Μέχρι και πριβέ μπετονιέρα σου ‘φερα να σε καμαρώνουν οι φίλες σου που ‘χεις εσύ κι αυτές δεν έχουν.
Άντε και για τα …“ιδιαίτερα” σού αγόρασα τσιμέντο και πλάκες να σου φτιάξω το πεζοδρόμιο…



Είδηση Νο 3 – εξ ιδίων
Πάγκαλος: Γελοίο και απαράδεκτο να γίνεται σχολική παρέλαση
Υπέρ της κατάργησης των εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου τάχθηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, εισηγούμενος τη διατήρηση ως εθνικής εορτής μόνο της 25ης Μαρτίου.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm, ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου: «Κατ’ αρχήν, είναι εντελώς γελοίο και απαράδεκτο να γίνεται σχολική παρέλαση. Το θεωρώ απαράδεκτο. Βεβαίως και πρέπει να γίνονται σχολικές εορτές την 25η Μαρτίου και ίσως στην 28η Οκτωβρίου, γιατί έχουμε δύο εθνικές εορτές. Αλλά πρέπει να περιορίζονται στο χώρο του σχολείου.
Κάντε μια δημοσκόπηση και αν ο λαός συνεχίσει να θέλει να βλέπει την παρέλαση, το θέμα είναι πώς θα την κάνουμε με τα λιγότερα δυνατά έξοδα. Ο Αβραμόπουλος βρήκε χορηγό για τα έξοδα και πολύ καλά έκανε. Είμαι υπέρ της ιδέας… Οργανώστε μια εκστρατεία, λοιπόν, να καταργηθούν οι σχολικές παρελάσεις.
Δεύτερον, θεωρώ απαράδεκτο να έχουμε δύο εθνικές εορτές. Μία εθνική εορτή έχουμε: 25η Μαρτίου. Αυτή είναι η εθνική εορτή. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ιστορικά γεγονότα που πρέπει να τιμούμε. Ας κάνουμε γιορτές στο σχολείο, αλλά δύο παρελάσεις το χρόνο είναι υπερβολικό».
…………………………

Αν κάνετε και μια άλλη δημοσκόπηση θα δείτε πόσο ανεβαίνουν οι πωλήσεις στα αντιεμετικά κάθε φορά που μιλάει αυτός.
Μια ακόμη σημαντική ανακάλυψη είναι ότι από την ώρα που ανοίγει το στόμα του οι πίθηκοι ανά τον κόσμο αυνανίζονται μέχρι να πέσουν απ’ το κλαδί.



Είδηση Νο 2 – άμα είσαι κοινωνικά ευαίσθητος…
Δέσμευση Γεωργιάδη: δεν θα αυξηθούν οι αντικειμενικές αξίες στο Παλαιό Ψυχικό
Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης παρουσία 1000 κατοίκων του Παλαιού Ψυχικού δεσμεύτηκε ότι θα αναλάβει κοινοβουλευτική πρωτοβουλία για να μην αυξηθεί η αντικειμενική αξία στην περιοχή.
Όπως είναι γνωστό οι αντικειμενικές αξίες στο Παλαιό Ψυχικό από τις 4.000 έχουν ανέβει στις 8.000, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των ιδιοκτητών ακινήτων στην περιοχή.
…………………………

Γιατί γελάς, ε; Μέσα στον τιτάνιο αγώνα που δίνει ο υπουργός για την υγεία του λαουτζίκου, βρήκε χρόνο να σταθεί αρωγός και στα προβλήματα των εξουθενωμένων απόρων του Παλαιού Ψυχικού.
Εμπρός να τους βοηθήσουμε όλοι. Να διοργανώσουμε τηλεμαραθώνιο, συσσίτια, εμβολιασμούς, να συλλέξουμε ρούχα και φάρμακα, να τους συνδράμουμε στις δύσκολες ώρες που περνούν.
Μόνο μη ξεσηκωθούν και οι Κολωνακιώτες και αναγκαστούμε να πάρουμε δάνειο.



Είδηση Νο 1 – μετακομίζουμε…;
Σύμβουλος Ερντογάν: Οι Έλληνες προτιμούν την Τουρκία από την ΕΕ
“Την ένωση με την Τουρκία και την έξοδο από την Ε.Ε. επιθυμούν οι περισσότεροι Έλληνες” δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξή του ο επικεφαλής σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν, Γιτζίτ Μπουλούτ.
“Εάν γινόταν δημοψήφισμα στην Ελλάδα σήμερα, το 51% των Ελλήνων θα ψήφιζε υπέρ της εξόδου από την Ε.Ε. και της ένωσης με την Τουρκία” ανέφερε ο Μπουλούτ στο Haberturk.
Τον περασμένο Αύγουστο ο Μπουλούτ είχε «ερεθίσει» όταν ανέφερε ότι υπάρχουν 2,5 ικανοί αρχηγοί παγκοσμίως. Ο πρώτος, είναι ο Ταγίπ Ερντογάν, ακολουθεί ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο...μισός είναι ο Μπαράκ Ομπάμα.
Ο συγκεκριμένος σύμβουλος του Ερντογάν είναι επίσης γνωστός για τη θεωρία του σύμφωνα με την οποία σκοτεινές δυνάμεις σχεδιάζουν να δολοφονήσουν τον Ερντογάν με …τηλεκίνηση.
…………………………

Μα και βέβαια. Ως λαοί ταιριάζουμε απόλυτα, όνειρό μας δε πάντοτε αποτελούσαν οι μαντήλες και οι στρατόκαβλοι επιβήτορες των δημοκρατικών ελευθεριών. Άσε που η υπερήφανη ιστορία σας αποτελεί πόλο έλξης των λαών, ιδιαίτερα του ελληνικού που δεν διαθέτει δική του.
Μη σας τρομάζει όμως η Ε.Ε., το οθωμανικό διδάσκει. Εσείς το κατέχετε, επομένως δεν θα καθυστερείτε στα διαγωνίσματα! 
Α, και που ‘σαι, εγώ αυτά περί δολοφονίας του Ερντογάν με τηλεκίνηση τα πιστεύω. Εμείς, λόγω οικονομικής κρίσης, προσπαθούμε να εξοντώσουμε τον Σαμαρά με τηλεφώνημα, τηλεκοντρόλ και τηλεμάρκετινγκ.

Κοίτα να δεις που και οι γείτονες διαθέτουν …φαήλους!


33 σχόλια:

  1. χαχαχαχα καλά δεν υπάρχεις!

    αυτοί, εκτός από τραγικοί είναι και απίστευτα φαιδροί.
    έρχεται και ο τρόπος που σχολιάζεις τις γελοιότητές τους και γελάει ο κάθε πικραμένος!
    να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σου υπόσχομαι να ξανάρθω αύριο Ζήκο! Καλό ξημέρωμα, φιλιά χχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "- Έλα ρε μαλάκα, δεν σου είπα και για κατούρημα θα με ρωτάς;
      - Πολ, γλυκέ μου άντρα, μη μου τσιτώνεσαι και πάθει το τσουτσούνι σου. Θα έκανα ποτέ εγώ κάτι για να σε εκθέσω;
      - Και τότε μωρή άπλυτη τι είναι αυτά που μου ‘πανε για σένα;
      - Λυσσάξανε μωρό μου με τον έρωτά μας. Να πεις στη κουλή ασπρουλιάρα αφεντικίνα σου πως το επίδομα θα δοθεί μόλις πουλήσω το ρύζι και τα κεφαλοτύρια που στέλνουνε στη μάνα μου απ’ όλη την Ελλάδα. Μα να μη το είχα σκεφτεί πρωτύτερα! Θα είχαμε γλιτώσει και το κούρεμα των αποθεματικών πασά μου…"......Πασά μου εσύ!!! Μόνο εσύ θα με σώσεις (αν τα καταφέρεις!...) από την κατάθλιψη! Σε φιλώ γλυκά! χχχχ

      Διαγραφή
    2. Εσύ είσαι ή γράφει ο σκύλος;
      Που εξαφανίστηκες και σε ψάχνουμε;
      Καλά, άστο, δεν θα πω τίποτα, όταν αποφασίσεις θα μιλήσεις εσύ!
      Τσάγια…

      Διαγραφή
    3. Μα, μίλησα αγαπητέ μου, από χθες βράδυ έκανα δηλώσεις, δεν τις διάβασες;; (στην προηγούμενη ανάρτηση μου, στην χθεσινή εννοώ)

      Διαγραφή
    4. Τη διάβασα τη δήλωση αλλά εγώ μανδάμ ήθελα ξεχωριστή αφιέρωση.
      Όχι του μπούγιου!
      Όχι τώρα που έπιασες το κατοστάρικο να έχεις μάτια και γι' άλλους!!!
      Θα μιλήσεις με το δικηγόρο μου...

      Διαγραφή
    5. Ρε λύσσα με τον δικηγόρο! Μπατζανάκης σου είναι και έχεις έκπτωση....πασά μου;;; (το έσωσα;;) χχχ

      Διαγραφή
    6. Επειδή σε λυπήθηκα την προηγούμενη φορά, βλέπω πήρες θάρρος.
      Τζάμπα κόπος καλή μου!
      Το περιπολικό που έρχεται να σε μαζέψει το έστειλα εγώ.
      Κοίτα τώρα χτενίσου και άνοιξε την πόρτα…

      Διαγραφή
    7. Μούτρα για......παραπομπή!!!

      http://www.youtube.com/watch?v=_UIfWsRA1aA

      Διαγραφή
    8. Παρακράτος;;;
      Προβοκάτορας;;;
      Σε μουά;
      Καθρέφτη έχεις ή να σου στείλω;

      Διαγραφή
  3. Να είσαι καλά, φίλε μου! Γέλασα πολύ με τις πωλήσεις αντιεμετικών κατά τις δηλώσεις Πάγκαλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα γελούσα περισσότερο αν είχα αντιπροσωπεία να τα πουλάει.
      Καλημέρα και καλό τριήμερο.

      Διαγραφή
  4. Εγώ λέω να πάρουμε τα 100δόλλαρα που σκουπίζει τον κ*λο του αυτός ο λεχρίτης του ΝΒΑ και να τα δανείσουμε στους κατοίκους του Παλαιού Ψυχικού που κρυώνουνε αυτόν τον καιρό και αναγκάζονται να καίνει Φιλιππινέζες στα τζάκια τους γιατί δεν έχουν να πληρώσουν ταχαράτσια του Στουρνάρα.
    Εμπρός λαέ του Παλαιού Ψυχικού,μη σκύβεις το κεφάλι!
    Σκότωσε το Σαμαρά με τηλεκατευθυνόμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να κάνουμε συνδυασμό των ειδήσεων;
      Ενδιαφέρον!
      Έχουμε λοιπόν και λέμε:
      Ο Ράιχενμπαχ - σύζυγος του Στουρνάρα - τον ξέχασε σε τουαλέτα βενζινάδικου, μέσα στην οποία αναζητούσε (στο καλαθάκι) τις αποδείξεις από τις συναυλίες του Πλούταρχου.
      Αντ’ αυτών βρήκε τα κωλοδόλλαρα του Γιλβέρτου και παρότι χεσμένα τα έβαλε στον κω… στην τσέπη του.
      Στη συνέχεια τα έπλυνε και προσπάθησε να τα στεγνώσει στο τζάκι, αλλά συνελήφθη από τον Μαυραγάνη για εκπομπές επικίνδυνων σωματιδίων (βλ. κωλοβακτηρίδια).
      Ο εραστής Τόμσεν εκνευρίστηκε γιατί χωρίς Στουρνάρα στην κυκλοφορία δεν είχε κάποιον άλλον πρόσφορο για να κάνουν τα deals. Παρήγγειλε πικρό καφέ στο Ανάπτυξης και εκεί έμαθε πως τα έργα ξεκίνησαν με γοργούς ρυθμούς, διότι είχε πιαστεί το χέρι των κατοίκων από το πολύ ….
      Και αν καταφέραμε να δώσουμε λύση στο σεξουαλικό πρόβλημα των Ελλήνων, δυστυχώς υπάρχουν ακόμη εκείνοι που επιμένουν …χειρονακτικά. (οι πίθηκοι ντε!)
      Αλλά υπάρχει ένα μικρό αθηναϊκό χωριό που αντιστέκεται στη φορολογική λαίλαπα της κυβέρνησης που επιμένει να φορολογεί μόνο τους πλούσιους.
      Για το λόγο αυτό οι άστεγοι του Π. Ψυχικού έκαναν αίτηση μεταδημότευσης και οσονούπω μεταφέρονται σε προάστιο της Άγκυρας με τηλεκίνηση.

      (τελικά σ’ αυτή τη χώρα έχουμε ένα διαρκές τριώδιο…)

      Διαγραφή
    2. Σου έχω ξαναπεί, να κάνεις τα σχόλια σου αναρτήσεις;; Αλλά δεν με ακούς ρε μάνα μου! Άντε! Καλό Τριώδιο! (τριήμερο/μη χ@σω!) Από του χρόνου δεν θα "χρειάζεται" να το "γιορτάζουμε" ως αργία πια. Θα είμαστε άνεργοι. "Μακροπρόθεσμα θα έχουμε όλοι μας πεθάνει", όπως είχε πει -όταν μπήκαμε στο ΔΝΤ- κι ένας διεθνής οικονομικός δολοφόνος!........

      Διαγραφή
    3. Μα καλά ρε Πέτρο... μπροστά ήσουνα;

      Διαγραφή
    4. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΛΕΜΕ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ! ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΜΕ ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ;;; ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ "ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ"!!

      Διαγραφή
    5. Δεν μιλάω σε κανέναν σας.
      Είμαστε τσακωμένοι.

      Αυτή τη στιγμή τσακώνομαι και μ' εμένα.
      Μόλις με νικήσω θα ασχοληθώ μαζί σας.

      (παρακαλάτε να νικήσω εγώ κι όχι ο άλλος)

      Διαγραφή
  5. Αν δεν το έχεις αντιληφθεί, ο ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει κοινωνική εξέγερση στο Παλαιό Ψυχικό. Απλά οι παμπόνηροι Συριζαίοι άλλαξαν ρούχα!...
    Θα ζητηθεί η άρση της βουλευτικής ασυλίας του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος εμφανίστηκε συμπράττων στο Ψυχικό με τον υποχθόνιο ΣΥΡΙΖΑ; Ή μήπως η περίπτωσίς του παραπέμπει στη γνωστή κατηγορία των "χρησίμων ηλιθίων";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δω τον Γεωργιάδη να πετάει μολότωφ στα ΜΑΤ, ή να αλυσοδένεται στη Χαλυβουργική και να κλείσω τα μάτια μου!

      (Η περίπτωση του ανήκει στην κατηγορία των άχρηστων ηλιθίων)

      Διαγραφή
  6. Καλέ πώς μου έφυγε εμένα τούτη η ανάρτηση;
    Πάω σούπερ μάρκετ κι επιστρέφω ;-)
    Κρατήστε μου θέση !
    Φιλιά! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δεν είναι η μόνη…
      :((
      .
      .
      .
      .
      .
      Ακόμα να φανείς;
      .
      .
      .
      .
      .
      Τα ψώνια βάζεις στα ντουλάπια;
      .
      .
      .
      .
      .
      Is anybody there?

      Διαγραφή
    2. Τελικά......μάλλον νίκησε ο άλλος!!
      Χοχοχο!! :))

      Διαγραφή
    3. αχαχαχαχχαα!
      Καλέ εδώ είμαι ! Διαβάζω και γελάω !
      Εν τω μεταξύ, διαβάζω και χτενίζω και τα μαλλιά μου για να εξοικονομήσω χρόνο (πώς θα εξοικονομήσω λεφτά δεν ξέρω ακόμα).
      Να'σαι καλά Πέτρο μου! Κι αυτή τη φορά! :))))
      Φιλιά!

      Τι άλλο έχασα δηλαδή;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    4. @ξανθιά
      Εδώ άλλος.στοπ
      Εκείνον τον λάιτ ξενέ Πετράκη που γνώριζες να τον ξεχάσεις.στοπ
      Από σήμερα αναλαμβάνω εγώ και θα σου βάλω τα δύο παπούτσια σε ένα πόδι.στοπ

      Και για να μάθεις μια και καλή πως δεν θα τα πάμε καλά, σε προειδοποιώ να αλλάξεις πάραυτα το όνομα του μπλογκ σου γιατί θα σε ξεμπροστιάσω. Αυτός τότε τι να πει;


      @Αριστέα
      Με το άλλο χέρι βάφε το νύχι, με το ένα πόδι άπλωνε τη μπουγάδα και με το άλλο τσιγάριζε κρεμμύδι.
      Αμ δεν θα σου πω τι έχασες. Πήγαινε πίσω μόνη σου. Να σε δω…
      τελευταίο στοπ. (διασταύρωση με λεωφόρο)

      Διαγραφή
  7. Κάτι πήγα να γράψω για τα κομπρεσέρια (!!!) και τα γιουβαρλάκια (!!!!) σου, αλλά έχασα τον ειρμό της σκέψης (αν τον είχα ποτέ).
    Ο διάλογος με την Πέτρα, να υποθέσω ότι πρέπει να γίνει κατανοητός στους ανυποψίαστους -πλην τιμίως προσπαθούντες- αναγνώστες σου;

    (Εντάξει... το σχόλιο σου στην Αριστέα, όλα τα λεφτά! Ακόμα γελάω ;-))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη μας δίνεις σημασία. Έχουμε το ακαταλόγιστο. Αυτή δηλαδή, εγώ είμαι χειρότερα.
      Σε συμβουλεύω να μη διαβάζεις τι γράφει και τι της απαντάω. Χαμένος κόπος!
      Μη πάθεις κι εσύ τίποτα και δεν έχουμε πια κανέναν για τεχνητές αναπνοές…

      Διαγραφή
  8. Καλέ ήρθα!!!!!!!!!!!
    Αμέσως η Πέτρα! Ούτε Big Brother να ήταν! Παντού υπάρχει τελικά μια πέτρα! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα και οι petres έχουν αυτιά!!! Αχαχαχα!!! (μ' αρέσει που γελάμε οι αναίσθητες και πτωχές στην τσέπην!! :))

      Διαγραφή
    2. @Αριστέα
      Βρε καλώς την!
      Κι εγώ απορώ μαζί της.
      Πριν από λίγο βρήκα ένα μικρόφωνο μέσα στο καζανάκι!
      Έχω ξαμολήσει την οικογένεια και το σκύλο να βρούμε τις κάμερες.
      Keep in touch…


      Στην άλλη κρατάω μούτρα!

      Διαγραφή
  9. Τόσες γελοίες ειδήσεις κι εγώ δεν πήρα χαμπάρι...
    Λοιπόν ελπίζω ο τυπάκος που τάχα σκουπίζεται με τα λεφτά να στουμπώσει και να μην ξανασκουπιστεί ποτέ στη ζωή του!
    Στα αλήθεια εμείς πληρώνουμε και τους καφέδες στα υπουργεία?....που να πίνουν καφέ και να τους πιάνει κόψιμο και να μην έχουν να σκουπιστούν! (συγνώμη για τα γαλλικά μου, αλλά μου έδωσε έμπνευση ο παίκτης!
    Ο Άδωνις με τρελαίνει ακόμα κι όταν λέει καλημέρα, οπότε φαντάσου πόσο με εξόργισε τώρα!!
    Ο Τούρκος ποιος ξέρει τι ληγμένα πήρε και λέει αρλούμπες...ο Πάγκαλος παίρνει μόνιμα ληγμένα!
    Πάνω που θύμωνα με τις ειδήσεις γελούσα με τα σχόλιά σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανείς μας δεν είχε ακούσει τίποτα περί καφέδων. Ούτε συχνάζουμε στα υπουργεία τους, ούτε και κανένας παπαγάλος θεώρησε σκόπιμο να μας το πει. Λεπτομέρειες!
      Και τι καφέδες Μαρία, ε; Με 60 ευρώ την ημέρα εμείς ταΐζουμε την οικογένεια και ‘περισσεύουν’ και για τις επόμενες ημέρες!!!
      Αλλά να μη μας ξενίζουν οι καφέδες που όσο να ’ναι στοιχίζουν. Μόλις προχθές πέρασαν διάταξη να μη πληρώνουν οι βουλευτές διόδια. Ούτε ένα πεντάευρω δεν έχουν τα τσογλάνια να πάνε στα σπίτια τους.
      Η μοναδική λύση είναι με τις εκλογές να μη τους …“εξαναγκάζουμε” στο μέλλον να περνάνε διόδια.
      Καλή σου μέρα.

      Διαγραφή