Σελίδες

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Γελοίες ειδήσεις 17



Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 14 - 30 Σεπτεμβρίου 2013. Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – εσείς νουμεράκι;  
Απέρριψαν νηπιαγωγούς επειδή δεν ανέφεραν τις διαστάσεις του στήθους τους!
Δώδεκα γυναίκες οι οποίες είχαν καταθέσει αίτηση για να εργαστούν ως δασκάλες νηπιαγωγείου στο Βόρειο Βιετνάμ απορρίφθηκαν γιατί στο πιστοποιητικό υγείας τους δεν αναφέρονταν οι διαστάσεις του στήθους τους, δήλωσε αξιωματούχος.
Η παράλειψη αυτή σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει δεκτή η αίτηση, δήλωσε ο Μπούι Βαν Χουάν, αντιπρόεδρος της περιοχής Ταν Σον, στην επαρχία Που Το.
…………………………

Μα, αναρωτιέμαι, είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Να προσλαμβάνουμε νηπιαγωγούς χωρίς να γνωρίζουμε για τι βυζί μιλάμε; Χωρίς να ξέρουμε τα παιδιά μας με τι μέγεθος θα κάνουνε παρέα;
Αν προσέχατε λίγο καλύτερα τις οδηγίες θα βλέπατε πως στην αίτηση το γράφουμε καθαρά: δίπλα στη φωτογραφία του πτυχίου σας κολλήστε και μια των στηθών σας!
(Υποσημείωση: επειδή την έχουμε πατήσει στο παρελθόν από φωτοσοπιές και πρόσθετα, θα περνάτε από οντισιόν χωρίς εσώρουχα. Δεν ψωνίζουμε γουρούνι στο σακί, πόσο μάλλον βυζί στο σουτιέν!)



Είδηση Νο 9 – κτερίσματα
Σαν άλλος Φαραώ θέλει να θάψει την Bentley του
Εμπνευσμένος από ένα ντοκιμαντέρ που είδε με θέμα την ζωή των Φαραώ, ο Βραζιλιάνος βιομήχανος ιταλικής καταγωγής Chiquinho Scarpa αποφάσισε να θάψει έναν από τους «θησαυρούς» του στον κήπο της έπαυλης του στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Ο «θησαυρός» που θέλησε να θάψει είναι μια Bentley Continental Flying Spur που του κόστισε ένα εκατομμύριο δολάρια.
Ο Chiquinho Scarpa ανέβασε φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Facebook που έδειχνε τον “σύγχρονο Φαραώ” να κρατάει ένα φτυάρι μπροστά από μία μεγάλη τρύπα και να έχει για φόντο την Bentley. Η ανάρτηση είχε για σχόλιο: «Για όσους αμφισβητούσαν ότι θα το κάνω, ξεκίνησα να σκάβω ήδη τον λάκκο της Bentley μου. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα την έχω θάψει».
…………………………

Έχεις σκεφτεί να θάψεις και μερικά βαρέλια βενζίνη; Γιατί αν στον άλλο κόσμο δεν βρεις πρατήριο, πως θα τσουλήσει το κάρο; Φαντάζεσαι να περπατάς μες τη ζέστη και να θυμάσαι το σκάψιμο που ‘ριξες;
Α, μέχρι να πεθάνεις αγόρασε κανα παπάκι. Μη δε βρίσκεις ταξί στο λέω.



Είδηση Νο 8 – χωρίς σημάδι όμως!
Επιτρέπεται ο δημόσιος αυνανισμός, αρκεί να μην έχει συγκεκριμένο... στόχο!
Μια πρωτοφανή απόφαση έβγαλε δικαστήριο της Σουηδίας με την οποία ουσιαστικά αφήνει ελεύθερο το πεδίο σε επίδοξους αυνανιστές να επιδίδονται στο... χόμπι τους όπου και όταν θέλουν!
Αφορμή για την περίεργη αυτή απόφαση του Σουηδού δικαστή στάθηκε η περίπτωση ενός 65χρονου που συνελήφθη επειδή αυνανιζόταν σε παραλία. Ο δικαστής αφού άκουσε με προσοχή την άποψη του 65χρονου, έκρινε ότι ο εν λόγω κύριος δεν έκανε κάτι μεμπτό, γιατί ο αυνανισμός δεν απευθυνόταν σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο!
Έτσι ο 65χρονος που είχε αρχικά κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση αθωώθηκε πανηγυρικά και η υπόθεσή του άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, καθώς ουσιαστικά επιτρέπει τον αυνανισμό σε δημόσιο χώρο αρκεί να μην στοχεύεις συγκεκριμένα κάποιον ή κάποια. Η απόφαση φυσικά έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων στη Σουηδία.
…………………………

Είναι η πρώτη φορά στην καταγεγραμμένη ιστορία της ανθρωπότητας, όπου ο αυνανισμός δεν απευθύνεται σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο! Διότι εξ όσων γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, πάντοτε ο αυνανισμός έχει και παραλήπτη.
Συγκλονιστικό δεν είναι;
Εφόσον ο αυνανισμός δεν στόχευε (έπεσα κάτω!) κάποιον συγκεκριμένα, ουδέν μεμπτόν. Το πρόβλημα θα ήταν να έβγαζε κανα μάτι και να τρέχαμε στα επείγοντα.
Συμπέρασμα: άλλοι αυνανίζονται με το χέρι και άλλοι με αποφάσεις.



Είδηση Νο 7 – αυτά δεν χάνονται!
Γερμανός πουλάει το 13σελίδο βιβλίο του 153 εκατ. ευρώ
Ο Τόμας Αλεξάντερ Χάρτμαν είναι Γερμανός συγγραφέας, παντελώς άγνωστος στο ευρύ κοινό, μιας και μόλις ολοκλήρωσε το 13 σελίδων μεγάλο του πόνημα με φιλοσοφικά ποιήματα που του πήρε 30 ολόκληρα χρόνια.
Αυτοπροσδιορίζεται ως ο “μεγαλύτερος φιλόσοφος όλων των εποχών” και το βιβλίο έχει τον τίτλο «The Task», «Die Aufgabe» στα γερμανικά, δηλαδή «Το Έργο». Μάλιστα ο Χάρτμαν, παρά το γεγονός ότι βρήκε εκδοτικό οίκο και το έργο του σελιδοποιήθηκε, αποφάσισε να βγάλει ένα και μόνο αντίτυπο και άρχισε να αμφιταλαντεύεται για την τιμή που θα το πουλήσει.
Έπειτα από πολλή σκέψη ο Χάρτμαν όρισε ως τιμή τα 153 εκατομμύρια ευρώ.
Μπορεί να παρουσίασε το 13σελιδο βιβλίο του σε έκθεση στο Λος Άντζελες και να πήρε μέτριες κριτικές, αλλά ο “μεγαλύτερος φιλόσοφος όλων των εποχών” δεν ρίχνει με τίποτα την τιμή. Μάλιστα υποστηρίζει ότι ακόμη και τα 153 εκατομμύρια ευρώ είναι λίγα για αυτό το έργο.
…………………………

Σηκωθείτε από καναπέδες, ντιβάνια, πολυθρόνες, αιώρες, σκαμπό, πάτωμα και τάφους και τρέξτε να προλάβετε!
Έχω ξεκινήσει να μαζεύω τα λεφτά και παρακαλώ να με συνδράμετε.
Πέταξα ήδη ένα δοκίμιο του Πλάτωνα (πρωτότυπο) που είχα στη βιβλιοθήκη για να έχω χώρο για το 13 σελίδων (wow!!!) βιβλίο του γερμανού φιλόσοφου, που έκανα πλέον στόχο ζωής να αποκτήσω.
Σας παρακαλώ, δεν μπορούμε να αφήσουμε τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη.
(εμένα γιατί αυτή η είδηση μου φέρνει στο μυαλό την προηγούμενη;)



Είδηση Νο 6 – σιγά τ’ αυγά
Γυναίκες που οδηγούν προκαλούν ζημιά στις ωοθήκες τους!!!
Ο συντηρητικός Σαουδάραβας κληρικός Σεΐχης Σαλέχ αλ-Λοχαϊντάν προειδοποιεί τις γυναίκες να μην οδηγούν καθώς, όπως ισχυρίζεται, η οδήγηση προκαλεί ζημιά στις ...ωοθήκες!
Οι γυναίκες στη Σαουδική Αραβία απαγορεύεται να οδηγούν και αν μια κυρία βρεθεί πίσω από το τιμόνι, τότε κινδυνεύει να συλληφθεί ή να πληρώσει μεγάλα πρόστιμα.
Πριν από λίγο καιρό, μια μεγάλη εκστρατεία, που ξεκίνησε μέσω Twitter, καλεί τις γυναίκες στη Σαουδική Αραβία να αψηφήσουν την απαγόρευση και να βρεθούν πίσω από τα τιμόνια στις 26 Οκτωβρίου. Έτσι, ο Σεΐχης Σαλέχ αλ-Λοχαϊντάν προσπαθεί να τις αποτρέψει υποστηρίζοντας πως η οδήγηση μπορεί να κάνει πολύ κακό στην υγεία τους.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ενημερωτική ιστοσελίδα sabq.org είπε ότι καταστρέφει τις ωοθήκες και δημιουργεί προβλήματα στη λεκάνη τους γι’ αυτό και - όπως εξήγησε - «γεννούν παιδιά με διάφορες κλινικές διαταραχές»!
…………………………

Όχι, εγώ του δίνω χίλια δίκια: α) γιατί οι ωοθήκες είναι αυτό που λέει η λέξη. θήκες αυγών. Όταν με τα τραντάγματα παραμορφωθούν δεν στέκονται καλά τα αυγά και τσουγκρίζουν με τα δίπλα και β) φαντάζεσαι σε καμιά γούβα να κατέβει παρακάτω η μπούργκα; Μαύρο σκοτάδι πίσσα και όποιον πάρει ο χάρος!
Κανονικά η οδήγηση πρέπει να απαγορευτεί και στα άλλα δύο φύλλα.
Στους άντρες η οδήγηση προκαλεί καράφλα γιατί στα σαμαράκια βαράει η κεφάλα τους στον ουρανό του αυτοκινήτου.
Στους γκέι προκαλεί ερεθισμό ο λεβιές των ταχυτήτων.
(εξακολουθώ ακόμη να θυμάμαι τον 65χρονο Σουηδό) 



Είδηση Νο 5 – υπερβολές
Διευθυντής σούπερ-μάρκετ έδενε σε στύλο και κακοποιούσε υπαλλήλους
Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του περιοδικού Der Spiegel ότι διευθυντής της γερμανικής αλυσίδας σούπερ-μάρκετ Aldi, έδενε σε στύλο νεαρούς μαθητευόμενους εργαζόμενους, χρησιμοποιώντας πλαστικό περιτυλίγματος και διέταζε το προσωπικό να γράφει στα πρόσωπά τους με μαρκαδόρους στην διάρκεια καψονιών.
Το ίδιο στέλεχος της εταιρίας απειλούσε επίσης ότι θα κλείδωνε τους εκπαιδευόμενους σε ένα δωμάτιο-καταψύκτη για 20 λεπτά αν δεν υπάκουαν στις εντολές του.
Η Aldi, μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες εκπτωτικών σούπερ-μάρκετ στη Γερμανία που πωλούν κυρίως τρόφιμα σε χαμηλές τιμές, παραδέχθηκε ερωτηθείσα από το Γερμανικό Πρακτορείο ότι οι καταγγελίες περί κακομεταχείρισης των ειδικευόμενων εργαζομένων της, που έφερε στην δημοσιότητα το ειδησεογραφικό περιοδικό Der Spiegel, αληθεύουν.
…………………………

Και πως κάνετε έτσι; Τι έγινε δηλαδή; Απλά ο άνθρωπος αποφάσισε να ξεπαστρέψει τους μαθητευόμενους χρησιμοποιώντας τις μεθόδους του Dexter που είναι λάτρης του!
Αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου είναι πως η Γερμανία είναι οργανωμένη χώρα και οι πολίτες της δουλεύουν για το καλό της, με όποιο τίμημα.
Α! και επειδή συντηρούν εμάς.
Να λοιπόν γιατί η Aldi έφυγε απ’ την Ελλάδα. Φαίνεται πως οι ντόπιοι δεν άντεχαν το πλαστικό. Γνώμη μου, έπρεπε να δοκιμάσετε και τη φάλαγγα!



Είδηση Νο 4 – μωρέ λες;
Κυρ. Μητσοτάκης: 302.151 προσελήφθησαν στο Δημόσιο την περίοδο 2004-2009
Συνολικά 302.151 προσλήψεις ορισμένου και αορίστου χρόνου πραγματοποιήθηκαν την περίοδο 2004-2009 στο Δημόσιο, σύμφωνα με στοιχεία που διαβίβασε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στη Βουλή.
Όπως προκύπτει από τα έγγραφα, το 2008 ήταν η χρονιά με τις περισσότερες προσλήψεις προσωπικού με συμβάσεις ορισμένου χρόνου στο στενό και στο ευρύτερο Δημόσιο, ενώ σε 36.176 ανέρχεται ο αριθμός των συμβασιούχων που κάλυψαν θέσεις στο Δημόσιο την περίοδο 2005-2008, βάσει του Προεδρικού Διατάγματος του πρώην υπουργού Εσωτερικών, Προκόπη Παυλόπουλου.
Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισημαίνει ότι σύμφωνα με στοιχεία του Ιουλίου 2013 το τακτικό προσωπικό ανέρχεται σε 612.414, το μη τακτικό σε 67.568.
…………………………

Καλέ δεν το πιστεύω! Οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι διορίστηκαν στην 5ετία του ακαταλληλότερου; Τώρα αμέσως πρέπει να βγει ο εξωτικός παπαγάλος Αντώναρος και ο γιος του ταχυδρόμου να διαψεύσουν κατηγορηματικά τα αστήριχτα του Κυριάκου (πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος)!
Άντε γιατί πολύ κράτησε το αστείο με τον ηρωικό μας πρωθυπουργό και αρχίζω να τσαντίζομαι.
Μαθαίνω ότι ο Π.Π. (το παπί) τώρα τελευταία επισκέπτεται γυμναστήριο. Σε ερώτηση δημοσιογράφου απάντησε πως θέλει να φτιάξει τους τρικέφαλους, ώστε να μπορεί να κρατάει στιβαρά την ομπρέλα.
Σε σχετική ερώτηση διευκρίνισε πως αναφερόταν στο φτύσιμο.



Είδηση Νο 3 – μα κάτι απορίες!
“Γιατί αστυνομικοί και πολίτες που πετούν πέτρες φαίνεται να συνεργάζονται;”
Με αφορμή τα επεισόδια στο Κερατσίνι ο δημοσιογράφος του BBC Paul Mason, έκανε μία ανάρτηση στο twitter και ρωτάει την ελληνική κυβέρνηση “η ελληνική κυβέρνηση θα μπορούσε να εξηγήσει στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί αστυνομικοί και πολίτες που πετούν πέτρες φαίνεται να συνεργάζονται σε αυτό το video;”.
Ο Βρετανός δημοσιογράφος, ο οποίος είναι οικονομικός συντάκτης στην εκπομπή Newsnight του BBC «ανέβασε» μαζί με το tweet του και ένα video από το info-war από τα επεισόδια στο Κερατσίνι, λίγες ώρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από τον 45χρονο Γιώργο Ρουπακιά, μέλος της Χρυσής Αυγής.
Στο video φαίνονται άτομα με πολιτικά να πετούν πέτρες και να βρίζουν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, ενώ ομάδα ανδρών της αστυνομίας που βρίσκεται στο ίδιο σημείο κάνει σαν να μην υπάρχουν.
…………………………

Θέλει και ρώτημα; Αυτοί που φαίνονται στο βίντεο δίπλα σους ΜΑΤατζήδες να πετάνε πέτρες, να δείχνουν κ…δάχτυλα και τα αχαμνά τους δεν είναι απλοί πολίτες. Πρόκειται για άνδρες (που λέει ο λόγος) των ΜΑΤ που λόγω των περικοπών δεν είχαν ούτε στολές να βάλουν, ούτε ένα δακρυγόνο να κρατήσουν.
Πολύ φοβάμαι πως με τη φόρα που έχουν πάρει οι τροϊκανοί, σύντομα τα κλομπ θα αντικατασταθούν από εκείνα τα αποκριάτικα σφυριά που κορνάρουν, τα πιστόλια από φυσοκάλαμα, οι σφαίρες από χαρτάκια-μπαλίτσες, οι ασπίδες από τηγάνια, τα κράνη από τάπερ, τα δακρυγόνα από φρεσκοκαθαρισμένα κρεμμύδια και το μόνο που θα μείνει να τους θυμίζει είναι η ταυτόσημη μαλακία μπάτσων-φασιστοτραμπούκων!



Είδηση Νο 2 – epiteloys ligi morfosi
Υποχρεωτικό μάθημα από φέτος τα «greeklish» στο αμερικάνικο κολλέγιο Deree
Το Αμερικάνικο Κολλέγιο Deree χαράσσει το δικό του δρόμο στην Παιδεία. Αποφάσισε να καθιερώσει την υποχρεωτική παρακολούθηση του (πρωτοεμφανιζόμενου στο εκπαιδευτικό σκηνικό) μαθήματος των greeklish. Το course «Greeklish 101» έκανε την εμφάνισή του στον κατάλογο υποχρεωτικών μαθημάτων για το πρώτο έτος φοίτησης στο μεγαλύτερο ξενόγλωσσο κολλέγιο των Αθηνών, εκπλήσσοντας το μαθητικό κοινό του οποίου οι αντιδράσεις ποικίλουν.
“Αρκετοί από τους σπουδαστές μας είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με αυτό το κράμα ελληνικών και αγγλικών πριν καν φοιτήσουν στο Κολλέγιο μας. Οφείλουμε (!) όμως ως ίδρυμα να παρέχουμε τη δυνατότητα σε όλους τους σπουδαστές μας να μπορούν να εντυπωσιάσουν (!) με την άψογη χρήση των greeklish, τόσο στην κοινωνική όσο και στην επαγγελματική ζωή τους” δήλωσε ο ιδρυτής του προγράμματος και καθηγητής γλωσσολογίας του Deree, Jeffrey Χιώτης.
Ο νεαρός Κωστής από τη Λάρισα, σπουδαστής του τρίτου έτους πλέον, δηλώνει ανακουφισμένος. “Κάθε φορά που πήγαινα στο εστιατόριο του πανεπιστημίου και έλεγα στην ταμία "Θα μου παίξεις ένα τσίκις και μια πατάτες;", οι συμφοιτήτριες μου γελάγανε και ντρεπόμουν πολύ. Ακολούθησα τις συμβουλές του Έντυ και άρχισα να συστήνομαι ως Econ, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να πείσω κανέναν γιατί στη Λάρισα δεν ξέρουμε πως να μιλάμε με αυτόν τον τρόπο, είμαστε λαϊκά παιδιά.  Ελπίζω με το μάθημα των greeklish να τα καταφέρω και να γίνω κι εγώ σαν τα δημοφιλή παιδιά τα οποία τώρα με λένε κοροϊδευτικά βλάχο”.
…………………………

Από δω και πέρα παλικάρι μου θα σε λένε όλοι επίτιμο διδάκτορα του MIT. Θα είσαι πλέον σε θέση να τους θαμπώσεις με τον τρόπο γραφής σου (στην ομιλία τα έχεις ήδη καταφέρει) και από βλάχο θα σε λένε vlaho!
Στα πλαίσια της πρωτο(οπισθο)πορίας του Αμερικάνικου (τυχαίο;) Κολλεγίου πρόκειται μελλοντικά να καθιερωθούν και άλλα μαθήματα. Ενδεικτικά:
- γρύλισμα, κρώξιμο, γκάρισμα
- ταχύτατη ανάβαση σε φοινικόδεντρο
- σκάψιμο σε σκληρό χώμα με τα πισινά
- hands free ξεφλούδισμα μπανάνας
- τίναγμα της γλώσσας για διερχόμενες μύγες

ke mi xirotera gmt re pst moy


  
Είδηση Νο 1 – ο μαλάκας του αιώνα
David Attenborough: Μην στέλνετε φαγητό στην Αφρική για να …μειωθεί ο πληθυσμός!
Ο κορυφαίος παγκοσμιοποιητής βραβευμένος με τον τίτλο του sir και πάνω απ' όλα ...
"μεγάλος οικολόγος" David Attenborough (φωτο), ο οποίος περιέγραψε πέρυσι τους ανθρώπους ως "πανούκλα στη Γη", τώρα κάνει έκκληση στον ΟΗΕ να σταματήσει την αποστολή επισιτιστικής βοήθειας στα πεινασμένα έθνη, προκειμένου να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός.
Μιλώντας στην Daily Telegraph, ο Attenborough επεσήμανε ότι “η μάστιγα της ανθρωπότητας πρέπει να μειωθεί σε όλο τον κόσμο”. Κατήγγειλε πως “στην Αφρική υπάρχουν πολλοί άνθρωποι και λίγη γη”, ενώ χαρακτήρισε …"παλαβή" την απόφαση του ΟΗΕ να στέλνει στην Αφρική σάκους με αλεύρι.
Σύμφωνα με τον Attenborough, “Το πρόβλημα έρχεται ενάντια σε πολλές "τεράστιες ευαισθησίες" που εξακολουθούν να εμποδίζουν τον στόχο της μαζικής μείωσης του πληθυσμού”.
…………………………


Η ανθρωπότητα ανέκαθεν μαστιζόταν από πειραγμένα μυαλά που έχουν μικρότερη χρησιμότητα και από μεταχειρισμένη σερβιέτα.
Επειδή μίστερ Αδενμπορώ (να ακούω μαλακίες) όταν σε θάψουν θα μολυνθεί ο πλανήτης, πρέπει από τώρα να ειδοποιήσεις το ούφο που θα σε γυρίσει στην πατρίδα σου.

ΥΓ: Στη φωτογραφία διακρίνουμε δυο χαμαιλέοντες. Αμέσως μετά ο δεξιά έκανε εμετό…




22 σχόλια:

  1. Γελούσα από την αρχή κι ερχόμουν να σε ευχαριστήσω θερμά που ανέβασες τη διάθεση μου αλλά στα δύο τελευταία μου κόπηκε ο βήχας! Τι να πω για τα greeklish;
    Ειλικρινά νιώθω αηδία και για τις δύο τελευταίες ειδήσεις.. Φοβάμαι μην μου γίνει συνήθεια αυτό το φίλινγκ! Πολλά γελοία συμβαίνουν τελευταία....

    Σε φιλώ
    Και σε ευχαριστώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου Αριστέα, παρακολουθώντας τα γελοία γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας, μαζί με τα αστεία που φέρνουν γέλια, συναντάς και τα απίστευτα – σιχαμερά.
      Μπορεί να μη βγάζουν καθόλου γέλιο, δεν παύει όμως να είναι (τα πλέον) γελοία!
      Ξέρω πως έχω μια τάση να κατατάσσω αυτού του είδους τις αθλιότητες στις πρώτες θέσεις. Τι να κάνουμε; Τις θεωρώ τις γελοιότερες όλων!
      Οπότε στο εξής να είσαι έτοιμη ό,τι στο τέλος θα σου φεύγει το χαμόγελο…!

      Διαγραφή
  2. Ε ρε Αφρικανός που του χρειάζεται!...
    Του οικωλόγερου, με το συμπάθιο κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Sir μπορει ναναι,ανθρωπος αποκλειεται!Καλο μηνα! ΒΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο και μόνο η λέξη παγκοσμιοποίηση αρκεί να μου δημιουργήσει στομαχικές διαταραχές.
      Φαντάσου τι μου προκαλεί ο …κορυφαίος από δαύτους!

      Διαγραφή
  4. Αυτά περί δημόσιου αυνανισμού χωρίς συγκεκριμένο……στόχο μόνο σε κάτι ξενέρωτες χώρες σαν την Σουηδία θα μπορούσε να είχε συμβεί.
    Αχ γλυκιά μου πατρίδα πόσο σε αγαπώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό μήνα Πέτρο! Τι να πεις.. και τι να μην πεις! Κάποιες είναι για γέλια, αλλά η ν1 ανεκδιήγητη.. Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομίζω ότι πρέπει να ανεβάσεις και σήμερα μια είδηση: αυτή η κυβέρνηση μακάρι να ήταν απλά ΓΕΛΟΙΑ, αλλά είναι δυστυχώς επικίνδυνη και για γέλια και για κλάματα.......

    Λυπάμαι ειλικρινά τόσο πολύ που δικαιώθηκαν οι φόβοι μου και οι ενδοιασμοί μου... Μακάρι να ίσχυαν όσο ήθελες κι εσύ να ισχύσουν, αλλά δυστυχώς, αυτή η μερα δεν ξημέρωσε ακόμα σ' αυτόν τον τόπο κι από ότι φαίνεται, θα αργήσει πάαααρα πολύ... Σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά που έγιναν σήμερα (και δεν αφορούν τις γελοίες ειδήσεις) είναι πάρα πολύ νωρίς για να τα σχολιάσει οποιοσδήποτε.
      Μην είσαι καθόλου σίγουρη ποιος δικαιώθηκε. Αυτό που εσένα προβλημάτιζε ήταν οι προθέσεις και το timing. Εγώ ήθελα να χαρώ με τις συλλήψεις και το ‘δέσιμο’ των υποθέσεων που διέρρεε από τη Δικαιοσύνη (;) πως υπήρχε. Θα δούμε.
      Πιστεύω η αλήθεια βρίσκεται ανάμεσα στη δική σου και τη δική μου άποψη.
      Θα τα πούμε άλλη φορά. Πιο νηφάλια και με όσα στοιχεία μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε.

      Διαγραφή
    2. Όσο ζεις ελπίζεις;.... Όσο ζω (στην Ελλάδα) δεν ελπίζω τίποτα.........

      Διαγραφή
    3. Όταν σταματήσεις να ελπίζεις έχεις πεθάνει!

      Διαγραφή
    4. Μέλι στάζει ο στόμας σου σήμερα! :)

      Διαγραφή
    5. Έφαγα ένα μελίσσι (μαζί με τις μέλισσες).

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    7. Κατάλαβες τι έπαθα, ε; Πάτησα κατά λάθος αποστολή, πριν το γράψω:

      Τώρα εξηγούνται όλα!!! :))
      Πάω να δουλέψω! Πρόσεχε τι θα ρωτήσεις! (ύστερα από τόσες μέλισσες!)

      Διαγραφή
    8. Νυχτοφύλακας;;;
      (εκείνη η στυφάδα στο στόμα...!)

      Διαγραφή
  7. Αγαπητέ, Πέτρο, νομίζω πως στις γελοίες ειδήσεις θα 'πρεπε να συμπεριλάβεις και τη δήλωσση Σαμαρά περί "άκρων": "Τώρα θα ασχοληθούμε και με το άλλο "άκρο", μ' αυτούς που είναι κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ"!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας κοιτάξει ο αρχι-γελοίος να λύσει τα προβλήματα του με τα άκρα εντός του δικού του ακροδεξιού μορφώματος και αν βγάλει ποτέ άκρη ας κοιτάξει και τους άλλους.
      Δεν βαρέθηκαν ακόμη να σκεπάζουν τις μαλακίες Φαήλων, Λαζαρίδηδων και λοιπών κρυφοχουντικών παπαγάλων;
      Αλλά, ποιος τους δίνει Αντωνάκη το δικαίωμα να αμολάνε παρόμοιες παπάρες; Έλα ντε;

      Διαγραφή