Σελίδες

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Γελοίες ειδήσεις 16



Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 5 - 13 Σεπτεμβρίου 2013. Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – στον απήγανο
Τέθηκε υπό κράτηση … καταραμένη καρύδα!
Σε μια απίστευτη ενέργεια προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στις Μαλδίβες. Έθεσαν υπό κράτηση μια καρύδα και κάλεσαν εξορκιστή, φοβούμενοι πως επρόκειτο για περίπτωση μαύρης μαγείας.
Το περιστατικό έλαβε χώρα μέσα σε ένα σχολείο, όταν μαθητές ανακάλυψαν μια καρύδα που είχε πάνω της μια επιγραφή στα αραβικά. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι καθηγητές και η αστυνομία, που απέκλεισε την περιοχή γύρω από το σχολείο.
Αρχικά, οι πρώτες υποψίες έκαναν λόγω για υπόθεση μαύρης μαγείας και προσπάθειας παρεμβολής στις προεδρικές εκλογές, αφού το σχολείο θα λειτουργήσει ως εκλογικό κέντρο. Εν συνεχεία, φώναξαν ένα μάγο της λευκής μαγείας για να εξορκίσει τα κακά πνεύματα, αλλά αποδείχτηκε πως δεν υπήρχε τέτοιος φόβος και ο συναγερμός έληξε.
…………………………

Κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας η καρύδα συνελήφθη εκ νέου και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα. Μετά από πολύωρες ανακρίσεις παραδέχτηκε το εγκληματικό της παρελθόν, ενώ φέρεται να αναφώνησε “Allahu Akbar”.
Οι Αρχές ερευνούν τυχόν εμπλοκή της στους Δίδυμους Πύργους.



Είδηση Νο 9 – μια μικρή βοήθεια για όσους δεν μπορούν μόνοι τους
Προσλαμβάνουν με 1200 ευρώ γυναίκες σε τράπεζες σπέρματος για να...
Έναν ιδιαίτερο τρόπο να μειώσουν την ανεργία σκέφτηκαν οι Κινέζοι, εφαρμόζοντας μια νέα μέθοδο στα κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης.
Συγκεκριμένα όσοι επιθυμούν να γίνουν δωρητές σπέρματος θα έχουν μια μικρή …βοήθεια, αφού πλέον οι κλινικές προσλαμβάνουν γυναίκες για να βοηθούν χειρωνακτικά τους άντρες να εκσπερματώσουν.
Οι γυναίκες που αναλαμβάνουν αυτή τη δουλειά αμείβονται 1200 ευρώ μηνιαίως, ενώ το επάγγελμα αυτό θεωρείται αρκετά ριψοκίνδυνο για την υγεία εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων κινήσεων του χεριού.
…………………………

Αναρωτιέμαι τι να έγραφε η αγγελία στον κινέζικο ΟΑΕΔ. Ζητούνται εκσπερματίστριες; μαλακίστρες; ή τσου2νοπιάστρες;
Στην Ελλάδα δεν χρειαζόμαστε βοήθεια. Αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα της κάλπης, πίσω από το παραβάν τα καταφέρνουμε περίφημα.
Πάντως αν υιοθετηθεί και στα μέρη μας η ιδέα, μηδενίζουμε την ανεργία αυθημερόν.



Είδηση Νο 8 – μια ζωή την έχουμε
Έπαθε εγκεφαλικό και μοιράζει τα λεφτά του!
Δεν μπορεί να σταματήσει να μοιράζει χρήματά, ένα 49χρονο στέλεχος μεγάλης εταιρείας στη Βραζιλία, καθώς ένα εγκεφαλικό που υπέστη και από το οποίο αναρρώνει τον μετέτρεψε σε φιλάνθρωπο. Συγκεκριμένα, ο 49χρονος έπαθε εγκεφαλικό που "πυροδοτήθηκε" από υψηλή πίεση, με αποτέλεσμα να προκληθεί αιμάτωμα σε σημείο του εγκεφάλου που σχετίζεται με την λήψη αποφάσεων και ανώτερες νοητικές διαδικασίες.
Από το εγκεφαλικό και μετά, ο κύριος Α (όπως αναφέρεται στον τοπικό Τύπο), δίνει χρήματα σε όποιον του ζητήσει (ακόμη και σε αγνώστους) με αποτέλεσμα η οικογένεια να οδεύει προς τη χρεοκοπία, σύμφωνα με την σύζυγό του. Ψυχίατροι από το πανεπιστήμιο του Ρίο ντε Τζανέιρο, θεωρούν πως το επεισόδιο επηρέασε την συμπεριφορά του, κάτι που συμβαίνει σε περιπτώσεις εγκεφαλικού, αλλά όχι σε τέτοιον βαθμό.
Από την πλευρά του ο κ. Α καθώς λέει συνειδητά μοιράζει τα χρήματά του: "είδα από κοντά τον θάνατο και τώρα θέλω να χαρώ τη ζωή που είναι πολύ μικρή".
…………………………

Δηλαδή όποιος μοιράζει τα χρήματά του πρέπει να είναι άρρωστος, ενώ αυτοί που τα στουμπώνουν σε θυρίδες είναι καλά;
Για φαντάσου λέει να πάθαινε παρόμοιο εγκεφαλικό και η γερμανίδα φακλάνα και να ανακάλυπτε πως δεν θα τα πάρει στον τάφο!
Αυτή θα μάθαινε να μην είναι τόσο μεγάλη καριόλα κι εμείς πως έχει εγκέφαλο.

ΥΓ: Όποιος δυσανασχετεί που λέω καριόλα τη φακλάνα και φακλάνα την καριόλα, ας πάει στην είδηση Νο1.



Είδηση Νο 7 – για πες το!
Δεν χωράει το επίθετό της στην ταυτότητα
Με τις αρχές της Χαβάης τα έχει βάλει μια γυναίκα από την πολιτεία αυτή, επειδή, όπως λέει, περικόπτουν αυθαίρετα το επώνυμό της δείχνοντας ασέβεια στην κληρονομιά του συζύγου της.
Ο λόγος είναι πως το όνομα δεν χωρά στις ταυτότητες της πολιτείας. Και πώς να χωρέσει αφού αποτελείται από 36 χαρακτήρες: η γυναίκα λέγεται Janice Lokelani Keihanaikukauakahihuliheekahaunaele και τα τελευταία χρόνια είχε δύο κρατικά έγγραφα, μια ταυτότητα κι ένα δίπλωμα οδήγησης.
Στο δίπλωμα το όνομά της είχε τυπωθεί σε σύντμηση ενώ το μικρό και το μεσαίο όνομά της είχαν παραλειφθεί εντελώς.
«Μα πόση ασέβεια για τους πολίτες της Χαβάης», σχολίασε η γυναίκα. Εξήγησε πως το «κομμένο» όνομά της, της προκαλούσε προβλήματα όταν ταξίδευε και πως για το θέμα της είχε γίνει έλεγχος και από την αστυνομία. Τόνισε δε πως το όνομα έχει για εκείνη ξεχωριστή σημασία γιατί τη συνδέει με τον σύζυγό της ο οποίος δεν ζει πια.
«Για μερικούς ανθρώπους στον κόσμο το όνομα είναι τα πάντα. Αν πω το όνομά μου σε έναν γηραιό Χαβανέζο, μπορεί να καταλάβει τα πάντα για την οικογένεια του συζύγου μου πολλές γενιές πίσω. Μόνο από το όνομα», σημείωσε και πρόσθεσε: «Όταν το όνομα κόβεται ή αλλάζει, διαστρεβλώνεται το νόημα και ό,τι αντιπροσωπεύει».
…………………………

Ένα όνομα, μια (ολόκληρη) ιστορία. Μαθαίνει ο άλλος πότε παντρεύτηκες, πότε βγαίνεις στη σύνταξη, αν οδηγάς μηχανάκι, αν τρως κουκιά κ.α.
Πάντως η κυρία Κειχαναικουκαουακαχιχουλιχεεκαχαουναέλε θα μπορούσε να διευκολύνει τις αρχές επιλέγοντας μεταξύ του επιστημονικού
A8 N2 K5 I4 H5 U4 L2 E5,
ή του λαϊκότερου
Τσαφ-τσουφ τσαφ-τσουφ τσαφ-τσουφ τουου τουου κατεβείτε φτάσαμε.


Είδηση Νο 6 – άντε να φεύγει η σαβούρα!
Δημόσια βιβλιοθήκη της Βιρτζίνια πέταξε στα σκουπίδια 250.000 βιβλία
Η καταστροφή 250.000 βιβλίων ήταν το τίμημα για τη δημόσια βιβλιοθήκη της Βιρτζίνια προκειμένου να μπει στην ψηφιακή εποχή και να περικόψει το κόστος.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post, η βιβλιοθήκη έκανε ξεσκαρτάρισμα των βιβλίων της προκειμένου να αναβαθμιστεί και ό,τι περίσσευε …το πέταξε!
Όταν είχε γίνει παρόμοια διαδικασία στο παρελθόν, τα βιβλία που είχαν μπει στην άκρη δόθηκαν σε μία ομάδα “Φίλων της Βιβλιοθήκης”, η οποία στη συνέχεια είτε τα δώριζε, είτε τα πουλούσε και τα έσοδα από τις πωλήσεις πήγαιναν σε βιβλιοθήκες που αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα.
Αυτή τη φορά, η ομάδα επί επτά μήνες και χωρίς να δοθεί καμία εξήγηση δεν έλαβε κανένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη. Όταν η επόπτης, Λίντα Σμιθ, άκουσε για τα βιβλία που είχαν εξαφανιστεί, ταξίδεψε σε ένα τοπικό παράρτημα της βιβλιοθήκης, προκειμένου να δει τι έχει συμβεί. Εκεί βρήκε έναν κάδο γεμάτο από τόμους βιβλίων που είχαν πεταχτεί.
 …………………………

Αχ αυτό το μόνιτορ! Τι γλυκό να το σφίγγεις στα χέρια σου, να το ξεφυλλίζεις, να μυρίζεις το μελάνι, να το αισθάνεσαι στα ακροδάχτυλα!
Τι βιβλιοθήκες και σαχλαμάρες; Υπολογιστές, σκληρούς δίσκους και CD θέλουμε για να πάμε μπροστά.
Προτείνω μάλιστα να σκανάρουμε αρχαία βιβλία και κείμενα που διασώζονται και να τα πετάξουμε για να μη μας πιάνουν χώρο.



Είδηση Νο 5 – αλλάζει ο Μανωλιός
Χωρίς “Ήλιο” και όνομα θα κατέβει το ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές
Το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να κατέβει στις Ευρωεκλογές χωρίς τα σύμβολά του και το όνομα του, αλλά με τον τίτλο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα «PES». Πρόκειται για μία πρόταση, η οποία ακούστηκε έντονα στο συμπόσιο για τα 39 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.
Στο ψηφοδέλτιο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος αναμένεται να συμμετέχουν κόμματα, άτομα και πολιτικές κινήσεις. Όπως ανέφερε κορυφαίο στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη, όσοι έδωσαν το παρόν στο συμπόσιο του Κινήματος, Μπίστης, Παγουλάτος και άλλοι, άτομα και κινήσεις - θα μπορούν να συμμετάσχουν στην κοινή πορεία.
…………………………

Στη μεγάλη αυτή προσπάθεια με το νέο όνομα “PES” (Poulimeni Eleini Saltadori) και χωρίς τον ήλιο που έδυσε, χωρούν όσοι πέρασαν από τα 39 του μακαρίτη. Δηλαδή μέλη οποιουδήποτε κόμματος, πρώην στελέχη-άστεγοι κομμάτων, άστεγοι σκέτοι, ένας σαλεπιτζής, ο Κούλης ο ψηλός που έριξε μια ματιά και ένας μετανάστης που είδε κόσμο και μπήκε να ζητήσει μεροκάματο.
Νέο ξεκίνημα, νέες κονόμες.



Είδηση Νο 4 – κουβαρνταλίκια
Η Νέα Δημοκρατία μοιράζει τετράδια σε μαθητές σε 16 νομούς
Η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος αναφέρει χαρακτηριστικά:
“Στην προσπάθειά μας για ευαισθητοποίηση των μαθητών γύρω από τα ζητήματα της Μέσης Εκπαίδευσης, διοργανώνουμε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013, πανελλαδική δράση κοινωνικής προσφοράς τετραδίων σε σχολεία δεκαέξι Νομών της Ελλάδας.
Σκοπός της δράσης είναι να παρακινήσουμε τους μαθητές να ασχοληθούν με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Μέση Εκπαίδευση, μέσα από την καθημερινή δραστηριότητα στο χώρο του σχολείου τους. Παράλληλα, δηλώνουμε την πρόθεσή μας να σταθούμε δίπλα στον μαθητή, καταθέτοντας προτάσεις και διεκδικώντας την εφαρμογή τους για την αντιμετώπιση των προκλήσεων αυτών.
Στο πλαίσιο της κίνησης θα καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες των μαθητών σε γραφική ύλη σε ακριτικό σχολείο του Έβρου. Την παράδοση του υλικού θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης.”
…………………………

Τετράδια, μολύβια και ξύστρες, φέρουν όλα το λογότυπο του κόμματος (για να συνηθίζετε από μικρά στη μαλάκυνση).  
Στο εσωτερικό της τσάντας θα ανακαλύψετε καθρεφτάκια, χάντρες, κορδέλες, τσατσάρες, απαραίτητα αξεσουάρ κάθε εξημερωμένου ιθαγενή που θέλει να ξεχωρίζει.
Αν ανοίξετε το φερμουάρ μπροστά, θα βρείτε σταυρωμένα μας ψηφοδέλτια για τους γονείς σας, απόδειξη του ότι όποιος δεν μας πέταξε αυτή τη γυφτιά μας στα μούτρα είναι αθεράπευτα ηλίθιος.



Είδηση Νο 3 – πιο μαλάκας πεθαίνεις
Βουδαπέστη: Πρόστιμα για έλλειψη στέγης και ψάξιμο κάδων
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει διάταγμα δημοτικού διαμερίσματος στη Βουδαπέστη που ποινικοποιεί τη διαβίωση σε ανοικτούς χώρους, την αναζήτηση φαγητού από τα σκουπίδια και τη συλλογή αντικειμένων που έχουν αφεθεί στο δρόμο.
Οι παραβάτες αντιμετωπίζουν πρόστιμα ύψους έως και 150.000 Ουγγρικά φιορίνια (500€) ακόμη και ποινές φυλάκισης για επανειλημμένες παραβιάσεις. "Με άλλα λόγια, οι άστεγοι δεν έχουν πουθενά να πάνε και στοχεύονται πλέον ως εγκληματίες επειδή είναι φτωχοί", σημειώνεται σε άρθρο στην ιστοσελίδα της οργάνωσης Human Rights Watch.
Αυτό το διάταγμα, ήταν το τελευταίο χτύπημα στους άστεγους, στην εκστρατεία που ξεκίνησε το 2010 και που κορυφώθηκε με τον εθνικό νόμο του 2012, ο οποίος στην ουσία ποινικοποιεί το να είναι κανείς άστεγος. Τον Νοέμβριο του 2012, το συνταγματικό δικαστήριο ακύρωσε το νόμο με το αιτιολογικό ότι παραβίασε το συνταγματικό δικαίωμα στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Αλλά αντί να σεβαστεί την απόφαση, η κυβέρνηση χρησιμοποίησε την αριθμητική ισχύ της για να τροποποιήσει το Σύνταγμα και να συμπεριλάβει διάταξη που επιτρέπει την ποινικοποίηση της έλλειψης στέγης.
Ως ένα ακόμη πλήγμα, ο Δήμαρχος της πόλης της Βουδαπέστης στα τέλη Αυγούστου ανακοίνωσε ότι η πόλη ετοιμάζει μια πρόταση για την απαγόρευση των αστέγων από δημόσιους χώρους σε όλη την πόλη. Αυτό σημαίνει ότι οι περιοχές σε οποιαδήποτε από τις 22 περιφέρειες της Βουδαπέστης, θα είναι κυριολεκτικά εκτός ορίων για τους άστεγους.  
…………………………

Ο δήμαρχος Βουδαπέστης βρήκε τρόπο για να τα κονομήσει ακόμη και από τους πάμφτωχους. Στο παγκόσμιο συνέδριο δημάρχων να του απονείμετε το χρυσό παγκάκι για να καθίσει τον κώλο του (ή να τον βάλει στον).
Σύμφωνα με ανακοίνωση ενός ακόμα κράτους της πλάκας (για να μην αισθανόμαστε μόνοι) οι άστεγοι πρέπει να:
-      εγκαταλείψουν τα χαρτόκουτα και να επιστρέψουν στα σπίτια τους
-      σταματήσουν να τρώνε απ’ τους κάδους γιατί τα απορριμματοφόρα φεύγουν άδεια
-      πάψουν να περισυλλέγουν αντικείμενα γιατί εμείς τα θέλουμε στους δρόμους
-      ντυθούν ευπρεπώς γιατί χαλάνε την αισθητική του δημάρχου
Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης θα δεσμεύονται τραπεζικοί λογαριασμοί, ενώ θα κατάσχονται τιμαλφή, ακίνητα, σκάφη κλπ.



Είδηση Νο 2 – γεύσεις δημοκρατίας
«Ψηφοφορία» στη Βουλή με τρεις βουλευτές που δεν μιλούσαν!
Πρόκειται για «ψηφοφορία» η οποία διενεργήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημοσίας Τάξης και Δικαιοσύνης για τον νέο κώδικα των δικηγόρων. Σε αυτήν ο προεδρεύων Κυριάκος Βριβιδάκης καλείται να ξεκινήσει την «ψηφοφορία» στην οποία ωστόσο συμμετέχουν τρία μόλις άτομα. Η κυρία Κωνσταντοπούλου, η Θεοδώρα Τζάκρη από το ΠΑΣΟΚ και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης από την Νέα Δημοκρατία. 
Ο κ. Βριβιδάκης ξεκινά να διαβάζει τα άρθρα και χωρίς καμία καθυστέρηση λέει σε κάθε άρθρο που διαβάζει: «εγκρίνεται κατά πλειοψηφία». Όπως παρατηρούμε στο βίντεο κανείς από τους βουλευτές δεν αντιδρά για το εάν εγκρίνει ή όχι τα άρθρα, κάτι που εξοργίζει την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εξοργισμένη φωνάζει πως δεν μπορεί να υπάρχει ψηφοφορία από τρία άτομα, τη στιγμή μάλιστα που δεν ψηφίζουν. Κατηγόρησε μάλιστα τον προεδρεύοντα πως μειώνει το κύρος του κοινοβουλίου μετατρέποντας την ψηφοφορία σε εικονική. 
Φτάνοντας στο άρθρο 31 η κυρία Κωνσταντοπούλου ρωτά 'ποιος συμφωνεί' προκειμένου να εγκριθεί, λέγοντας πως η ίδια δεν το ψηφίζει, ενώ δεν το ψήφισε και κανείς από τους παρευρισκομένους. Μάλιστα ρωτά τους άλλους δύο βουλευτές να μιλήσουν για το εάν εγκρίνουν το άρθρο, λέγοντάς τους: «δεν έχετε το πιστόλι στον κρόταφο». Από ένα σημείο και ύστερα η κυρία Κωνσταντοπούλου φώναζε «όχι» σε κάθε άρθρο που διάβαζε ο κ. Βιρβιδάκης, ο οποίος ωστόσο την αγνοούσε προχωρώντας την ανάγνωση. 
Η ανάγνωση τελείωσε και ο προεδρεύων είπε: «η συνεδρίαση έληξε καλό σας απόγευμα» με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να φωνάζει και τους άλλους δύο βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να φεύγουν δίπλα δίπλα.
…………………………



Δεν χρειάζεται σχολιασμός, το βίντεο τα λέει όλα. Πρόκειται για ότι πιο γελοίο κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες, αν δεν υπήρχε δυστυχώς το επόμενο.




Είδηση Νο 1 – πακέτο για την κάσα σας
“Κούρεψαν” τις 500.000€ που συγκεντρώθηκαν για κοριτσάκι που πάσχει από καρκίνο!
Εδώ και τρία χρόνια, κατόπιν πρωτοβουλίας του τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ, Διονύση Χιώτη, άρχισε εκστρατεία βοήθειας της εννιάχρονης τότε Μαρίας Μόκα και τώρα η Τρόικα «κούρεψε» περίπου €400.000 από το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε.
Η προσπάθεια που καταβλήθηκε για να συγκεντρωθεί το ποσό των 500.000 ευρώ ήταν τεράστια. Τώρα όμως, είναι σαν να μην έγινε ποτέ…
Όπως τονίζει ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, "η Τρόικα δεν πείσθηκε ότι τα χρήματα αυτά συγκεντρώθηκαν από εισφορές του κόσμου για τη βοήθεια της 12χρονης πλέον καρκινοπαθούς, με αποτέλεσμα να “κουρευτεί” το μεγαλύτερο μέρος του ποσού."
"Θέλω να σας ενημερώσω ότι, ενώ τα νέα για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχαρίστα, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πείσουμε την τρόικα ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την βοήθεια της, ήταν για αυτό τον σκοπό. Ενώ συγκεντρώσαμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα που ζητηθήκαν, συν αποκόμματα από τον τύπο ότι όντως τα χρήματα ήταν του απλού κόσμου και για αυτό τον σκοπό, δυστυχώς τα χρήματα χάθηκαν." 
…………………………

Αν αληθεύει … ΓΑΜΙΕΣΤΕ!!!



Update: Μετά το σάλο που προκλήθηκε, το ΥΠ.ΟΙΚ της Κύπρου ανέλαβε να ερευνήσει το ζήτημα για να διαφανεί κατά πόσο μπορεί να γίνει …κάποια εξαίρεση !!!
Αναμένεται συνέχεια αυτής της χυδαιότητας…

25 σχόλια:

  1. καλα αν αληθειει το νουμερο ενα τι να πω; δε θελω να εκφραστω οπως μου ερχεται αυτη τη στιγμη. ευχομαι μονο να ειναι ψεμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θεωρώ απίθανο να κάνει παιχνίδια με παρόμοια ζητήματα ένας επώνυμος. Αν είχε γραφεί ανώνυμα δεν θα είχα ασχοληθεί.
      Χθες βράδυ διάβασα και την έρευνα που προτίθεται να κάνει το υπουργείο και το πράγμα αποκτά άλλες διαστάσεις.
      Δεν ξέρω, κυκλοφορεί πολύ αρλούμπα στο διαδίκτυο. Εύχομαι ειλικρινά να πρόκειται για ψέμα και να είμαι κι εγώ άλλος ένας ακόμη που την πάτησε.

      Διαγραφή
  2. Εγω παλι τα πηρα αγρια με την παρωδια δημοκρατιας που ζουμε,οπως αυτη αοτυπωνεται στο νουμερο δυο.Αυτο πρεπει να το δουν ολοι οι Ελληνες που κομπαζουν πως εδω γεννηθηκε η Δημοκρατια και δε βλεπουν πως εδω βιαζεται καθημερινα μεχρι να πεθανει. ΒΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί που κομπάζουν έχουν συμφέροντα από τέτοιας ποιότητας δημοκρατία.
      Οι υπόλοιποι παρακολουθούμε αποσβολωμένοι με τους εαυτούς μας που κατάντησε να αντέχει τα πάντα.

      Διαγραφή
  3. Δε θα με κάνεις εσύ να ξεράσω με το καλησπέρα σας! Δεν ξέρω τι έχει γίνει τόσο καιρό κι είχε ησυχάσει το ξανθοκέφαλο μου! Καλώς σε ξαναβρίσκω και σίγουρα........γ@μιούντ@ι, ότι κι αν έχει γίνει! Σε περιμένω επίσκεψη! Σε φιλώ γλυκά, μου έλειψες! χχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα που έληξε ο συναγερμός πάω να βάλω μέσα τα σκυλιά που αμόλησα και έρχομαι για καφέ. Έχεις ή να φέρω;

      Διαγραφή
    2. Φέρεεεεεε! Ότι φέρνει κανείς, καλό είναι! Ένας άλλος λέει φέρνει πρωτογενές πλεόνασμα! Με γάλα ή χωρίς δεν είπε μόνο κι έχω μπερδευτεί...!

      Διαγραφή
    3. Αυτού που φέρνει πρωτογενές πλεόνασμα (βλακείας) λέω να του φέρω μια στα μούτρα μπας και στρώσει.
      Αν βάλεις γάλα στον καφέ θα τον πιείς εσύ!

      (Λέγε τώρα που δεν μας βλέπουν ... που πήγες μωρέ;)

      Διαγραφή
    4. Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα...
      (Λιώνω για την απάντηση..!)

      Διαγραφή
    5. Να πεις της γάτας να κυκλοφορεί με αλεξίσφαιρο.
      Αν δεν μου πεις θα αποκαλύψω σε όλους την ηλικία σου, τι ψηφίζεις και με ποιον τραβιόσουν στη Β’ Λυκείου.
      Τα ξέρω όλα!

      Διαγραφή
    6. Δε φτάνει που δεν με αποκατάστησες, θα μας μαρτυρήσεις κι από πάνω! Αλλά, τέτοιος ήσουν πάντα....! (Πάω για ύπνο, καθώς ρετάρω! Αύριο θα διαβάσω τα....μούσια που θα τους πουλήσεις, για να τους ρίξεις στάχτη στα μάτια!)

      Διαγραφή
    7. 92, ΕΡΕ, Ψινάκης.
      (Εγώ τότε ήμουν ήδη συνταξιούχος και δεν έκανα τέτοια)

      Διαγραφή
  4. Το βλκόμετρο χτύπησε και πάλι κόκκινο!... Αστείρευτες κι ατελεύτητες οι γελοιότητες ιδιαταίρως στ χώρα (μας) που φύεται και θάλλει η φαιδρά πορτοκαλέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ξαναγράφω γιατί στη βιασύνη μου το πληκτρολόγιο "τα παίζει" και βγάζει λάθη: Το βλακόμετρο χτύπησε και πάλι κόκκινο!!!... Αστείρευτες κι ατελεύτητες οι γελοιότητες, ιδιαιτέρως στη χώρα (μας) όπου φύεται και θάλλει η "φαιδρά παρτοκαλέα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως να είναι παρηγοριά που διαπιστώνουμε ότι στη φαιδρότητα έχουμε ανταγωνιστές

      Διαγραφή
  6. Σήμερα δεν ξέρω γιατί αλλά δεν γέλασα με τίποτα...
    Αηδίασα υπερβολικά... αν γίναμε τόσο ηλίθιοι σαν άνθρωποι
    τόσο ηλίθιες είναι και οι ειδήσεις που βγαίνουν απ' το ανθρώπινο είδος.
    Την άλλη φορά ψάξε τις ειδήσεις των ζώων.
    Σίγουρα τα καημένα θα έχουν καλύτερες ειδήσεις από εμάς τα ζώα που λεγόμαστε άνθρωποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα, δεν γίναμε ξαφνικά ηλίθιοι.
      Απλά μερικές φορές τα καταφέρνουμε καλύτερα.

      Διαγραφή
  7. Χαλαρά το πήγα, ώσπου έφτασα στο #1...
    Αν είναι αλήθεια (ικανούς τους έχω), τότε σε βρίσκω πολύ ευγενικό!
    Θυμάσαι τον μικρό Παναγιώτη απ' τη Μυτιλήνη; Τα λεφτά του εράνου που είχε συγκεντρώσει η οικογένεια, τα δέσμευσε η τράπεζα. Κι ο μικρός πέθανε...
    Σόρυ μωρέ, θα γίνω αγενής αν συνεχίσω να γράφω...
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θυμάμαι πολύ καλά Μαρία και είχα θυμώσει απίστευτα. Όπως θυμάμαι και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από δωρεές για τους πυρόπληκτους της Ηλείας και τα έφαγε η μαρμάγκα.
      Ας το βρε Μαρία, δεν υπάρχει γιατρειά, είμαστε η χώρα που πάντα θα επιβιώνουν τα αρπακτικά και τα καθάρματα. Αν η κρίση αυτά τα άλλαζε, δεν θα ήθελα να φύγει ποτέ. Όμως φοβάμαι πως τα διογκώνει.
      Καλό σου βράδυ.

      Διαγραφή
  8. Εντάξει, μετά το Νο1 τι να πει κανείς;
    Σαπίλα...

    Α ρε Πέτρο, εκεί που γελούσαμε μέχρι το Νο2, πήγες και μας έκανες στο τέλος την καρδιά περιβόλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως οι ειδήσεις που δημοσιεύω, πάντα προς το τέλος γίνονται χειρότερες. Δεν μπορούν να βγάλουν γέλιο και ας είναι απίστευτα γελοίες. Η ζωή όμως δυστυχώς έχει απ’ όλα.
      Καλό βράδυ.

      Διαγραφή
  9. Είχα τόσα να ψάλλω για το δύο αλλά τα έχασα όλα στο ένα!
    Και λίγα είπες κι ευγενικό σε βρήκα!

    Α! Και το σχόλιο που έκανες στην είδηση 1 ισχύει και για τη 2 χωρίς το "αν αληθεύει"!
    Καλό ξημέρωμα να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ώρες ώρες αυτές οι ειδήσεις είναι σα να τρέχεις με 250 και να πέσεις σε μάντρα.

      Διαγραφή
  10. Είχα μια συζήτηση πριν μερικές μέρες μ' έναν γιατρό που επισκέφθηκα, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ μου είπε: "Ξέρεις πόσοι άνθρωποι αυτοκτόνησαν και το 1893 που χρεοκοπήσαμε; Αλλά τι να κάνουμε; χρειάζονται θυσίες για να γυρίσουμε στις αγορές και να 'ρθει η ανάπτυξη"! Εγώ του είπα ευθέως ότι δε συμφωνώ, αλλά ξέρεις τι κατάλαβα; Για τους θιασώτες της νεοφιλελεύθερης θεωρίας που είναι βολεμένοι, οι αυτοκτονίες, οι άστεγοι, τα υποσιτισμένα παιδιά, το κούρεμα των καταθέσεων κι όλα αυτά που τραβάμε (εμείς φυσικά, όχι αυτοί!) είναι απλώς "παράπλευρες απώλειες"! Μην περιμένεις λοιπόν ανθρωπιά απ' αυτούς!
    Ελπίζω μόνο κάποια στιγμή ο κόσμος να καταλάβει ότι αυτό που ζούμε είναι πόλεμος και να βρει τα δικά του όπλα.

    Καλό απόγευμα

    Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι η κρίση πολλούς τους βολεύει είναι αναμφισβήτητο. Το ότι έχουμε γεμίσει κανίβαλους επίσης. Όταν τύποι σαν το γιατρό βγουν στους δρόμους οι υπόλοιποι θα έχουμε ήδη πεθάνει. Συνεπώς ζει αλλού και κινείται σε παράλληλη με εμάς πορεία.
      Το “αστείο” είναι που οι δωσίλογες κυβερνήσεις δεν ψηφίζονται μόνο από τύπους σαν και δαύτον, αλλά και από άλλους που είναι σε πολύ χειρότερη μοίρα από εμάς.
      Καλό απόγευμα.

      Διαγραφή