Σελίδες

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Τελευταία ζαριά



Η άτεγκτη δημοσιογραφία ενός χαμένου κορμιού.

Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγράψει κανείς τη σαβουροδημοσιογραφία της πατσαβουροφυλλάδας που αποκαλείται ‘Πρώτο Θέμα’. Πρώτο Αίμα θα την έλεγα εγώ που της πάει καλύτερα.
Όχι, δεν χάζεψα και δεν αγόρασα αυτή τη φυλλάδα που δεν κάνει ούτε για να για να την απλώνεις στο πάτωμα πριν βάψεις. Τη βρήκα μπροστά μου προχθές που βρέθηκα στο χωριό. Κάποιος άλλος την είχε αγοράσει παλιότερα και ξέμεινε. Είπα κι εγώ να την ανοίξω με τον πρωινό καφέ. Το τι διάβασα δεν περιγράφεται. 
Ας μοιραστούμε τις μαλακίες του Θέμου και κάποιων άλλων χτυπημένων που αρθρογραφούν σε αυτόν τον φιλοκυβερνητικό βόθρο.

Ημερομηνία: 23 Ιουνίου 2013.
Προσπερνάμε τη μεγάλη φωτογραφία–κουπόνι του Ρέμου όπου πληροφορούμαστε ότι αν παρακολουθήσουμε το πρόγραμμα στο ‘THALASSA’ με Ρέμο, Ασλανίδου και Vegas θα γλιτώσουμε 65 ολόκληρα ευρώ (δηλαδή από 160 ευρώ η φιάλη θα μας έρθει μόνο 95!) και πάμε στις μέσα σελίδες, τις …δημοσιο-γραφικές. Βρισκόμαστε λίγες μόλις μέρες μετά το χουντικής κοπής κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και σχεδόν σε κάθε σελίδα αυτού του οχετού με γράμματα, προβάλλονται οι αχρειότητες μιας χούφτας πληρωμένων καραγκιόζηδων, προεξάρχοντος βέβαια του εκδότη της, του γνωστού και μη εξαιρετέου κομιστή της βιντεοτσόντας στο Μαξίμου.

Κάποιος Γρηγόρης Τζιοβάρας, αγνώστων σε μένα λοιπών στοιχείων, στο άρθρο του “Σαμαράς-Βενιζέλος: Και τώρα μόνοι τους” μας ενημερώνει ότι ήταν «Πολιτικά παράλογη η αποχώρηση Κουβέλη», ενώ στον υπότιτλο μας λέει ότι «Τη μεγάλη απόφαση να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ρίξουν από κοινού την τελευταία τους ζαριά για τη σωτηρία της χώρας έλαβαν ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος…».

Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει στο μυαλό του ο γράφων όταν κάνει λόγο για ‘ζαριά’ και αναφέρεται στην επιβίωση μιας χώρας και του λαού της. Να υποθέσουμε ότι λατρεύει το μπαρμπούτι, ή ξημεροβραδιάζεται στα καζίνο και του ξέφυγε η κουβέντα; Να υποθέσουμε ότι δεν του ξέφυγε αλλά παραλληλίζει το μέλλον μας με την τύχη μιας ζαριάς;

Πιθανολογώ ότι δεν ξέρει τι του γίνεται. Απλά το άρθρο έπρεπε (και πρέπει κάθε φορά) να είναι μιας συγκεκριμένης κατεύθυνσης και να εξυπηρετεί αυτόν που το παραγγέλνει. Δεν μπορείς να στέλνεις ντελίβερι στον πελάτη όποια πίτσα θέλεις ή όποια έχεις έτοιμη, αλλά αυτή που σου παρήγγειλε, αν θες να σε πληρώσει. Διαφορετικά δεν θα πάρεις φράγκο, άσε που θα αλλάξει προμηθευτή. Είναι τώρα να μένεις άνεργος;
Με αυτή την οπτική δεν υπάρχει και τίποτα το μεμπτό. ‘Δούναι και λαβείν’ είναι, ή να το πούμε αλλιώς ‘ότι παραγγέλνεις παίρνεις’! Άξιος ο μισθός του λοιπόν και ίσως αν αύριο ο εν λόγω δημοσιομπούρδας βρεθεί σε άλλο μέσο να μας τα λέει διαφορετικά.

Παρακάτω κάνει λόγο για «καταστροφικά εκλογικά σενάρια» και «σοβαρή ενδοκυβερνητική κρίση που κορυφώθηκε με τις αμφιταλαντεύσεις του κ. Κουβέλη».
Όταν ο δημοσιογράφος προβαίνει σε κρίσεις, προφανώς με τα δικά του (και πάντοτε) ιδιοτελή κριτήρια και λοιδωρεί  την έκφραση της λαϊκής θέλησης η οποία ενδέχεται να αλλάξει το πολιτικό-κυβερνητικό σκηνικό, γεγονός που μεταφράζεται και σε ανακατατάξεις στο εκδοτικο/δημοσιογραφικό γίγνεσθαι, τότε σίγουρα η πουτάνα δεν θέλει καν να κρυφτεί και το φωνάζει: εδώ είμαστε, πηδιόμαστε, περάστε!

Για όποιον πιστεύει ότι ο αρθογράφος δεν εξυπηρετεί συμφέροντα και πως απλά γράφει τη γνώμη του, του έχω και συνέχεια. Για έναν ‘ανεξήγητο’ λόγο θα διαπιστώσει μια …περίεργη ταύτιση. Μέχρι και η ίδια ορολογία χρησιμοποιείται. Κάτι σαν έκθεση με κοινό θέμα.

Σε επόμενη σελίδα ένας άλλος δημοσιοσάχλας ονόματι Σπύρος Γκουτζάνης και με τον ίδιο υπέρτιτλο «Τελευταία ζαριά» δίπλα στις φάτσες του Σαμαροβενιζέλου, μας ενημερώνει ότι (κρατηθείτε, θα απογειωθούμε): «Ανασχηματισμός: Ζητούνται ‘κομάντος’ για υπουργεία».
Τους ξέρετε τους κομάντος ε; Για όσους δεν τους γνωρίζουν, πρόκειται για ένα ειδικά εκπαιδευμένο Σώμα του στρατού που κινείται και επιχειρεί εκεί όπου δεν τα καταφέρνουν οι άλλοι, οι απλοί στρατιώτες. Εκπαιδεύονται στον ανορθόδοξο πόλεμο, λειτουργούν χωρίς κανόνες παρά μόνο με το ένστικτο, αυτοσχεδιάζουν, χρησιμοποιούν κάθε θεμιτό ή αθέμιτο, δεν έχει σημασία, μέσο, αρκεί να καταφέρουν να εξοντώσουν τον εχθρό.

Τα κομάντος της νέας ξεφτιλοκυβέρνησης είναι ο κυριάκουλας και ο μπουμπουκοάδωνης. Εχθρός σε αυτή τη φάση είναι ο υπάλληλος, το δημόσιο, το κράτος. (Μέχρι πρόσφατα ήταν ο ιδιωτικός τομέας στον οποίο θα επιστρέψουν οσονούπω δριμύτεροι και με νέες λαιμητόμους.) 
Κατά τα λεγόμενα των κομάντος, για να διατηρήσεις τη θέση σου στο δημόσιο πρέπει στο εξής να διαθέτεις τουλάχιστον έναν πανεπιστημιακό τίτλο και μεταπτυχιακό και διδακτορικό. Με λίγα λόγια για να παίρνεις 500-600 ευρώ το μήνα, πρέπει να διαθέτεις περισσότερα προσόντα και από βουλευτή! Γιατί μη μου πείτε ότι υπάρχουν και πολλοί μέσα στη Βουλή που διαθέτουν τα παραπάνω. Αρκεί μια ματιά σε μερικούς για να διαπιστώσεις ότι η αμορφωσιά τους ξεχειλίζει από τα μπατζάκια!

Αφήνουμε τους κομάντος γιατί μου τέλειωσαν οι δραμαμίνες και πάμε στο αφεντικό. Τον κομιστή Θέμο. Αυτά που υποστηρίζει και διαβάζουμε δεν έχουν καμία σχέση με την πολύ πρόσφατη (τέλος Απριλίου) αθώωσή του στο δικαστήριο για την τσόντα που κόμισε στον τότε πρωθυπουργό με πρωταγωνιστή τον υπουργό του και τη γκόμενα. Μια ‘πανηγυρική’ αθώωση για όλους, παρά την αντίθετη πρόταση του εισαγγελέα!!! Ίσως αν κάποιος με λιγότερα στομαχικά προβλήματα από μένα ανατρέξει σε παλαιότερα φύλλα, να διαπιστώσει το πως αλλάζουν οι καιροί και τι σημαίνει ‘τη βρίσκω να γλύφω εκεί που έφτυνα’.

Στη τελευταία λοιπόν σελίδα της πατσαβούρας του Πρώτου Ξεπουλημένου Θέματος, όπου μοστράρουν τα κεφάλια των εκδοτών του (αν κατέβαινε λίγο πιο κάτω ο φωτογράφος θα απαθανάτιζε και τη σανίδα με το νούμερο, σαν κατάδικοι είναι) διαβάζουμε το …πόνημα του Θέμου.

(Σημ: οι παπάρες του εκδιδόμενου του εκδότη είναι αυστηρώς ακατάλληλες σε μη λοβοτομημένους)

Δεν είναι άντρας όποιος δεν μπορεί να κολυμπά στα σκ… shit!.
Κοπανατζήδες, λουφαδόροι, κότες και προδότες δεν έχουν θέση στην τελευταία μας ζαριά. Χίλιες φορές μαύρο κατράμι σε κάθε ΕΡΤ παρά να σταματήσει να εκπέμπει η Ελλάδα.
Στα Navy SEALs, το πιο σκληρό τμήμα των Αμερικανών βατραχανθρώπων, υπάρχει η απόλυτη δοκιμασία. Τους βάζουν να κολυμπήσουν σ’ έναν λάκκο με λύματα. Το μότο της ομάδας λέει ότι «δεν είναι αρκετά άντρας όποιος δεν μπορεί να κολυμπά μες στα σκ…» SHIT!
Η Ελλάδα είναι βυθισμένη στα shit και καλούμαστε να κολυμπήσουμε μέσα σ’ αυτά μπας και βγούμε στη στεριά βρόμικοι αλλά ζωντανοί. Κι εσύ μου μιλάς για το αν θα πάρουν πίσω 200, 2.000 ή 2.500 στην ΕΡΤ; Άντε πνίξου εκεί μέσα!
….
Ο Ευ. Βενιζέλος, παρότι πυροδότησε κι αυτός την κρίση, αντιλήφθηκε έγκαιρα τι παίζεται και επέδειξε απίθανα υπεύθυνη εθνική στάση, λειτουργώντας ως εγγυητής της σταθερότητας. Από προχθές έχει ήδη ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΙΚΟ διαμέτρημα. (σημ: τα κεφαλαία τα έχει βάλει ο ίδιος)

(ΣΛΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡΠΠΠΠΠΠΠΠ !!!!)

Ο Φ. Κουβέλης, τώρα μάλιστα… οδηγεί την Ελλάδα σε περιπέτειες, τη ΔΗΜ.ΑΡ σε αφανισμό και αδικεί κάθε Έλληνα χάρη των κομματόπαιδων της ΕΡΤ. Η κυβέρνηση δεν χρειάζεται τη στήριξή του, γιατί η αλλαγή της στάσης του ήταν επιεικώς ύποπτη. Έκανε δυστυχώς συνειδητά, και έπειτα από κάποιες άγνωστες προς το παρόν διεργασίες, μια κίνηση που θα μπορούσε σήμερα να την έχει ρίξει, να έχει στείλει τη χώρα σε εκλογές και κατά πάσα πιθανότητα εκτός Ε.Ε. Δεν είναι τυχαίο ότι Σόιμπλε, Όλι Ρεν και ΔΝΤ έσπευσαν να προειδοποιήσουν ότι τελειώνουμε.
….
Τον ‘προβλημάτισε’ η απώλεια θέσεων 500 ατόμων από τα 2.500, διορισμένα στην πλειοψηφία τους από τα κόμματα, και όχι το ότι τόσοι και τόσοι άλλοι χάνουν κάθε βδομάδα τη δουλειά τους στην Ελλάδα της κρίσης. .…
Ε, λοιπόν, χίλιες φορές μαύρο πίσσα κατράμι σε κάθε κρατικό μαγαζί διαφθοράς. Τώρα είναι η τελευταία μας ζαριά! Πάμε μπροστά έστω και μες στα σκ… SHIT HAPPENS. Ζήσε μ’ αυτό!
ΥΓ: Έτσι κι αλλιώς, στις ιστορικά κρίσιμες στιγμές της Ελλάδας, ό,τι σήμερα ονομάζεται Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ συναποτελεί τον ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. Όλοι οι άλλοι, ανεμωμαζώματα, ανεμοσκορπίσματα στην καλύτερη των περιπτώσεων. Όταν δεν μαχαιρώνουν πισώπλατα την πατρίδα δηλαδή.

Μας προτρέπει να αψηφήσουμε το περιεχόμενο του λάκκου, να προσπεράσουμε τις 2.500 απολύσεις (ή όσες άλλες έρθουν, υπογεγραμμένες είναι άλλωστε) για να γίνει τι; Να σωθούμε; Από τι; Από τα σκατά; Δηλαδή για να γλιτώσεις από αυτά πρέπει να κολυμπήσεις μέσα τους; Την περίπτωση να αποφύγεις το σκατοκολύμπι, ρίχνοντας στο βόθρο όσους σε έριξαν και όσους προσπαθούν να σου κρατάνε το κεφάλι μέσα, υποθέτω δεν τη σκέφτηκες. Την περίπτωση να σηκώσεις κεφάλι αρνούμενος να αποδεχτείς τη μοίρα που σου έταξαν επίσης. Είναι πολλά τα λεφτά που βγάζεις από τη φυλλάδα και αν σταματήσουν οι δόσεις να ‘ρχονται θα αποκτήσεις κι εσύ πρόβλημα.

Όποιος δεν κολυμπήσει στα σκατά που κερνάει η Μέρκελ και ο Σόιμπλε και σερβίρουν τα δυο πρόθυμα γκαρσόνια του, κατά Θέμο είναι κοπανατζής, λουφαδόρος, προδότης και κότα. Άντρας είναι όποιος κολυμπήσει, ενδεχομένως και όποιος τα φάει. Να με συμπαθάς ρε Θέμο, δεν θα κάτσω στο τραπέζι σας. Ωραία και σωτήρια η πρόταση αλλά δεν θα πάρω.

Το …διαμέτρημα (μια σακούλα φέρτε μου) του μπουχέσα που γλύφεις ασύστολα για να εξασφαλίζεις εύνοια και κυβερνητικές/κομματικές διαφημίσεις το έχει νιώσει στο πετσί του ο Έλληνας. Ο ξεφτίλας νόμος περί ανευθυνότητας υπουργών δική του χυδαιότητα δεν είναι; Το εκτακτομόνιμο χαράτσι δική του εφεύρεση δεν είναι; Η πτώση Παπανδρέου (όσα χρόνια ζω δεν έχω ξαναζήσει παραίτηση πρωθυπουργού) δικό του κατόρθωμα δεν είναι; Τι εννοείς λοιπόν μ’ εκείνο το «ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ»; Μάλλον έχεις γράψει δικό σου λεξικό και οι λέξεις αποκτούν το νόημα που θέλεις να τους δίνεις!

Μας λες ότι η στάση του Κουβέλη είναι «επιεικώς ύποπτη» (σε αντιδιαστολή με αυτή του Βενιζέλου που είναι επιεικώς σοβαρή!), ενώ κορυφώνεις μ’ εκείνο το αμίμητο «θα μπορούσε να πάει τη χώρα σε εκλογές». Εσύ δεν έγραψες στην αμέσως προηγούμενη πρόταση πως «Η κυβέρνηση δεν χρειάζεται τη στήριξή του»; Το ξέρω πως από το πολύ γλείψιμο και το πολύ χρήμα έχεις εντελώς χαζέψει, αλλά πριν τυπώσεις τις μαλακίες σου βάζε ρε παλικάρι μου κάποιον να τις διαβάζει πρώτα! Εκτός από αυτούς που παίρνουν την πατσαβούρα σου για τα cd και τα κουπόνια του Ρέμου κι ύστερα την πετάνε, μπορεί να ξεπέσει και στα χέρια κανενός που θα κάνει το λάθος να τη διαβάσει, όπως εγώ κακή ώρα.

Χρησιμοποιείς την ίδια χυδαία φτηνιάρικη και ανίερη προπαγάνδα του κάθε κυβερνητικού παπαγάλου (και κάθε ηλίθιου που νομίζει πως τον βολεύει) και μας λες πως ο Κουβέλης προβληματίζεται με τις απολύσεις της ΕΡΤ και όχι όλων αυτών που χάνουν κάθε βδομάδα τη δουλειά τους.
Μα ποιος είσαι ρε φίλε; Στο μυαλό όλων βρίσκεσαι;

Και το γλείψιμο βρίσκει στόχο στο υστερόγραφο. Όχι που δεν θα το ‘λεγες δηλαδή. Αν αυτά τα δύο κόμματα - που μέχρι να αποφασίσουν το από κοινού πήδημα που θα μας ρίξουν αλληλοκατηγορούνταν για το ποιος από τους δύο είναι περισσότερο διεφθαρμένος - αποτελούν τον… ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ (θα μου φέρετε επιτέλους εκείνη τη σακούλα;;;) τότε όχι μόνο έχεις ξαναγράψει το ελληνικό λεξικό αλλά πρέπει να βρίσκεσαι στο μεσοδιάστημα όπου σου έχει αφαιρεθεί ο εγκέφαλος και δεν έχει τοποθετηθεί άλλος.

Πλάκα κάνω! Ούτε εγκέφαλος σου λείπει, ούτε χάζεψες. Έχουν καταλάβει όλοι τι είσαι και που το πας. Άλλωστε εκκρεμεί η άλλη δίκη, εκείνη η υπόθεση με τα 5 μύρια που σε συνέλαβαν να τα πηγαίνεις βόλτες στας Ευρώπας να τα αερίσεις. Πρέπει λοιπόν να συνεχίσεις ασύστολα το γλείψιμο για να τη σκαπουλάρεις και πάλι.

Συνέχισε λοιπόν το χαβά σου μιας και μέχρι στιγμής σου βγαίνει. Μόνο που επειδή κανένας από εμάς τους ‘απλούς’ πολίτες δεν βρίσκεται στο δικό σου στρατόπεδο, δεν υπηρετεί τα ίδια με σένα συμφέροντα, δεν έχει τις δικές σου εξαρτήσεις, ούτε φοβάται μη χάσει εκατομμύρια, σε αφήνουμε να κολυμπήσεις στα σκατά του σιναφιού σου. Εμείς χάσαμε πλέον και τις αλυσίδες μας.

Καλά μακροβούτια και καλή σας όρεξη! Τρέχα τώρα να γίνεις …άντρας!


12 σχόλια:

  1. Η κυβέρνηση είναι πολύ έξυπνη.
    Κρατάει τους κάθε λογής "Θέμους" από παντού και τους σέρνει απ' τη μύτη (για να μην πω από αλλού)
    Ο κάθε Θέμος ξέρει ότι αν δεν εκτελέσει τη διατεταγμένη υπηρεσία, την επόμενη μέρα έχει βρεθεί στη φυλακή να κάνει παρέα στον Άκη.
    Κι έτσι εξαπολύει τον οχετό του.

    Και μάλιστα οδηγήθηκε και στην παλιά αλλά δοκιμασμένη προδοτολογία:
    "Όταν δεν μαχαιρώνουν πισώπλατα την πατρίδα δηλαδή."

    Ο πόλεμος θα γενικευτεί από Σεπτέμβρη.
    Θα βγουν τελειωτικά όλες οι μάσκες.
    Θα παίξουν όλα για όλα.
    Θα επσιτρατεύσουν κάθε πιθανό ή απίθανο μέσο για να διασωθούν.
    ο Θέμος έχει ήδη ένα μέσο έτοιμο. Με μαύρα μπλουζάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ’χουμε ξαναπεί. Οι διαπλεκόμενοι, οι προδότες, οι φασίστες, οι ρουφιάνοι, τα καθίκια έχουν πια πετάξει από πάνω τους και το τελευταίο φύλλο συκής που έκρυβε τη βρωμιά τους.

      Μέσα στη γενικευμένη χυδαιότητα των τελευταίων χρόνων και στα απανωτά χαστούκια που δέχεται η κοινωνία δεν είναι πάντα εύκολο να προλαβαίνει κανείς να παρακολουθεί τους πάντες και τα πάντα. Πολλά έχουν γραφεί και ειπωθεί από κάθε στρατευμένο λεχρίτη που βρήκε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο της βρωμιάς του. Ο εν λόγω δυσλεκτικός χλιμίτζουρας, αυτό το γκόλουμ της αλήτικης δημοσιογραφίας, έχει κατά καιρούς υποστηρίξει ή φτύσει τους πάντες. Δεν θα μου κάνει εντύπωση η οποιαδήποτε επόμενη κίνησή του.

      Σήμερα ‘βρίζει’ τα χρυσαυγά. Αν αύριο αυτή η συμμορία ανέβει δημοσκοπικά και τον χορτάσει με διαφημίσεις είναι σίγουρο ότι η φυλλάδα του για πολλές Κυριακές θα έχει δώρο το «Ο αγών μου».

      Ο Μπένυ μας λέει (σήμερα, για αύριο πολύ αμφιβάλλω) ότι δεν πρέπει να θιγεί η 1η κατοικία. Μαζί και κάποιοι του κώλου βουλευτές που ζητάνε να πάρει παράταση η άρση απαγόρευσης πλειστηριασμών για κάτι μήνες. Για μετά …έχει ο Θεός!

      Ρε φίλε, όποιος δεν τους έχει ακόμη καταλάβει είναι πάρα πολύ μαλάκας. Και κούτα από ψυγείο να του δώσουν να κοιμάται κάτω από γέφυρα, αυτός θα τους ξαναψηφίζει. Και κάθομαι και σκοτίζομαι εγώ που δεν πήρα ποτέ στη ζωή μου από τράπεζα ούτε δεκάρα.
      Ρε δε πάνε στο διάολο τα ούφο!!!
      Όχι μαύρα μπλουζάκια, μαύρη κουκούλα θέλουν να τους κλωτσάει το σκαμνί στη κρεμάλα...

      Διαγραφή
  2. Κάτι ξέρει ο Θέμος από σκατά. Σ' αυτά κολυμπάει τόσα χρόνια με το αζημίωτο...απλά εμετικός (και μόλις έφαγα, βρε Πέτρο, προειδοπεία μας τους ανθρώπους!).
    Έτσι είναι, για ένα κομμάτι ψωμί δε φτάνει μόνο η δουλειά και πολύ περισσότερο για εκατομμύρια κομμάτια...

    http://www.youtube.com/watch?v=uyOGmeZWWmQ

    Ο Τσίπρας για ποιον ακριβώς λόγο τον συνάντησε, είπαμε;

    Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορώ να ξέρω τι συζήτησε ο Τσίπρας με το γκόλουμ. Του ζήτησε να τον στηρίξει; Να μη τον χτυπάει; Να σταματήσει να γράφει μαλακίες; Πάντως μέχρι σήμερα ο Τσίπρας τρώει πολύ κυνήγι από τον …άντρα Θέμο.

      Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο και αν αλλάξει γραμμή.

      Πάντως ένα είναι βέβαιο, όταν αρχίσει και γράφει καλά λόγια για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να διαλυθεί. Αριστερά και διαπλοκή στο δικό μου μυαλό δεν νοείται.

      Διαγραφή
  3. Άτυχος που έπεσες πάνω στη βοθρο-ή φασιστό- φυλλάδα του "τσοντοκομιστή" και υπέστης τη βάσανο... Αλλά να καθήσεις να γράψεις και ολόκληρο κείμενο οι αντοχές σου, αγαπητέ Πέτρο!... Αυτοί του "Πρώτου Θ(ψ)έματος είναι οι απόλυτη προσωποποίηση αυτών που ένας μεγαλοδημοσιογράφος Αμερικανός παλιότερα τους ονόμασε "διανοούμενες πόρνες"!... Μαθαίνω ότι εκεί γράφει τώρα και ο πρώην αριστερός- κομμουνιστής και νυν "μέγα βλήμα", Δημήτρης Δανίκας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διορθώνω δυο "διαφυγόντα" λάθη:
    1. "μεγάλες (οι αντοχές σου)...
    2. Και βέβαια "η απόλυτη" κι όχι "οι απόλυτη"!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα της ΕΡΤ, όπως έχω ξαναγράψει για μένα είναι πάνω απ’ όλα θέμα δημοκρατίας και δεν είναι απλά μια υπόθεση 2.000-2.500 ανθρώπων, όπως θέλει να το πλασάρει ο κάθε αλήτης. Προσωπικά δεν έχω τίποτα να χάσω, την πτώχευση τη ζω στο πετσί μου, όπως εκατομμύρια συμπολίτες μου. Αυτός ο γελοίος που δεν έμαθε ποτέ του να στερείται, αγωνιά για τα εκατομμύρια που έχει και θα βγάλει ακόμη (όσο υπάρχουν ηλίθιοι που αγοράζουν τη φυλλάδα του).

      Οι δόσεις που έρχονται κατά καιρούς είναι για να ψευτοσυντηρείται ο ασθενής Ελλάδα και να μη χάσει το κεφάλαιο που αυτή τη περίοδο αυγαταίνει τα λεφτά του. Γι’ αυτό χτυπάει την Αριστερά με νύχια και δόντια. Είναι σίγουρος ότι αν αλλάξουν οι πολιτικοί συσχετισμοί το πάρτι θα τελειώσει και κάθε κερατάς θα πάρει αυτό που του αξίζει.

      Ο Δανίκας όντως εκεί γράφει. Ούτε εγώ το ήξερα. Σε πληροφορώ ότι διάβασα το άρθρο του και διαπίστωσα ότι τηρουμένων των αναλογιών ήταν ό,τι καλύτερο μέσα στον υπόλοιπο οχετό τους.
      Δεν μου άρεσε, μη τρελαθούμε κιόλας, απλά αν το συγκρίνεις με τις άλλες γελοιότητες βρίσκεις μια μικρή διαφορά.

      Διαγραφή
  5. Τελικα η κριση ειχε κι ενα καλο,εριξε τις μασκες απ ολους!Το θεμα ομως ,οπως λες,ειναι ποτε θα το καταλαβουν οι υποτακτικοι..οσο για την Μεγελοιοτητα του, τον Θεμο,"ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!"Καλο σου βραδυ! ΒΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλεύει για το παντεσπάνι του το παιδί, μη τον αδικείται.
      Εγώ πάντως στέκομαι στην αθώωση, παρά την αντίθετη άποψη του εισαγγελέα. Αθωώνοντας τους πάντες είναι σα να μην έγινε τίποτα. Αλήθεια, τίποτα δεν έγινε ή μια καταδίκη θα έφερνε χειρότερα αποτελέσματα;
      Αν τους είχα πάει εγώ την τσόντα ακόμη θα με βάραγαν…!

      Διαγραφή
  6. Ο Θέμος πάντα έπαιζε πάρα πολύ βρώμικα παιχνίδια. Από την εποχή που είχε βάλει στόχο τον Αντρέα Παπανδρέου και έβαζε στα περιοδικά του κάθε μέρα φωτογραφίες της Δήμητρας, που -κάποιες ήταν αληθινές και κάποιες προϊόν μοντάζ. Σημασία έχει ότι ο τύπος είναι υπόκοσμος κανονικός. Και μετά βγαίνει στην τηλεόραση με μια εκπομπή, άκρως επιπέδου-δαπέδου, προφανώς για να δικαιολογήσει τα εκατομμύρια που έβγαλε έξω;; Μόνο αυτός ξέρει και το σινάφι του μαζί. Το οποίο είναι επίσης, υπόκοσμος.
    Πως το' πες το πολύ πετυχημένο;; "πρέπει να βρίσκεσαι στο μεσοδιάστημα όπου σου έχει αφαιρεθεί ο εγκέφαλος και δεν έχει τοποθετηθεί άλλος"... Ακριβώς αυτό συμβαίνει τα τελευταία χρόνια σε σχεδόν 10 εκατομμύρια ελληνικά κεφάλια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα άλλο με ανησυχεί: εσύ δεν είπες πως διάγεις περίοδο σαχλαμάρας;;; Πως φεύγεις κύριος, από τη σαχλαμαρίτσα και πας βουρ στον υπόνομο;;; Να το κοιτάξεις αυτό σε παρακαλώ!.. Σε φιλώ γλυκά!

      Διαγραφή
    2. Εκπομπή το λες αυτό που κάνει; Με ξέκωλα, αστειάκια δημοτικού και καλεσμένους όλο το βλαχαδερογκλάμουρο. Εγώ το αποκαλώ σκουπίδια που μολύνουν και τη χωματερή!
      Δεν τους έκανε όμως η ΕΡΤ. Θεωρούσαν εκτός κλίματος πανέμορφες παραγωγές για να κολυμπάμε σήμερα στα λύματα που κοπιάρισαν απ’ έξω.

      Άφησα για λίγο τη σαχλαμάρα για να ασχοληθώ με τη γελοιότητα. Δεν είναι και μεγάλη η απόσταση.

      Διαγραφή