Σελίδες

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Γελοίες ειδήσεις 13



Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 5 Ιουλίου – 13 Αυγούστου 2013. Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – έρωτα ανίκητε στα τσιμέντα
Αυστραλή παντρεύτηκε με …
Μια Αυστραλή φαίνεται πως πήρε τη μεγάλη απόφαση στη ζωή της να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με το έτερον της ήμισυ. Μόνο που δεν πρόκειται για άντρα, αλλά για ...γέφυρα!!!
Η Jodi Rose παντρεύτηκε με το γεφυράκι Le Pont du Diable Bridge στο Céret της Νότιας Γαλλίας! Η κυρία Rose, ή καλύτερα κυρία Le Pont du Diable πια, έχει περάσει τη ζωή της ταξιδεύοντας τον κόσμο και μελετώντας γέφυρες μέχρι να βρει τη ...γέφυρα της ζωής της!
…………………………

Να μου ζήσεις κούκλα μου!
Κι εγώ ήθελα να παντρευτώ με μπάρμπεκιου αλλά δεν με άφησαν. :((




Είδηση Νο 9 – παραπαιδεία
Σε φροντιστήρια του σεξ, τρέχουν οι Βρετανίδες!!!
Ολοένα και περισσότερες Βρετανίδες συρρέουν στα λεγόμενα “φροντιστήρια του σεξ” για να γίνουν εξπέρ στον στοματικό έρωτα.
Την εμπειρία της μοιράζεται με το κοινό μια αρθρογράφος της Telegraph η οποία γράφτηκε σε μια “σχολή” για να μάθει προς τι ο τόσος ντόρος.
Η αρθρογράφος αναφέρει πως “οι γυναίκες θέλουν να μάθουν πως θα γίνουν ολοένα και καλύτερες στο πως θα προσφέρουν ηδονή στο άλλο τους μισό. Το βάρος πέφτει στις γυναίκες, οι οποίες θεωρούνται πως πρέπει στο σεξ όχι να είναι απλά καλές, αλλά να είναι θεές του έρωτα, άκρως σέξι και αισθησιακές”.
“Οι περισσότερες γυναίκες ήταν μεγαλύτερες από όσο περίμενα, και κρατούσαν μανιωδώς σημειώσεις για το πόσο χρειάζεται να ανοίξεις το στόμα σου και άλλα τέτοια ενώ έγλυφαν παγωτά γρανίτες, τα οποία “υποδύονταν” τους μελλοντικούς φαλλoύς που θα βίωναν!”
“Αν θες να μάθεις καλά μια ξένη γλώσσα, κάνεις μαθήματα, οπότε γιατί να μη κάνεις μαθήματα για να γίνεις καλύτερη στο σεξ;”, αυτό σκεφτόντουσαν όσες αποφάσισαν να παραμερίσουν τις ντροπές και να αρχίσουν να γλύφουν μπροστά σε άλλους γλειφιτζούρια και γρανίτες, για να βελτιωθούν στον στοματικό έρωτα”, υπογραμμίζει η ίδια.
…………………………

Ναι, κάντε μαλακίες με γρανίτες και γλειφιτζούρια και αφού συνηθίσουν να ζητάνε από το γκόμενο να το πασαλείβει με μέλι, σαντιγί και βυσσινάδες.
Θα μας το φάνε οι σφίγγες ρεεεεε…!



Είδηση Νο 8 – δωράκι πήρες;
Νοίκιασες αυτοκίνητο, θα έχεις δωρεάν …πεολειχία!
Γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων  στη Βρετανία προσφέρει εκτός από τα οχήματα και μια επιπλέον …υπηρεσία. Εκτός από καλές τιμές, οχήματα ποιότητας κλπ, η εταιρεία υπόσχεται και ...πεολειχία σε όσους την προτιμήσουν!
Η ακατάλληλη και 100% αληθινή αγγελία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Pembrokeshire Herald στις 19 Ιουλίου. Οι υπεύθυνοι της εφημερίδας ήδη ζήτησαν από τις αρχές να κάνουν έρευνα για την αγγελία ενώ ζήτησαν συγνώμη για το ακατάλληλο περιεχόμενο.
…………………………

Σκέφτομαι να νοικιάσω νταλίκα με ρυμουλκούμενο. Έχετε;
(Ακολουθεί και η …‘λύση’)



Είδηση Νο 7 – η υγεία πρώτα
Οδοντόκρεμα για...
Αυτήν την οδοντόκρεμα δεν την βάζεις πάνω στην οδοντόβουρτσα, τη βάζεις άλλου.
Ένα ζευγάρι με αρκετή φαντασία η Jasmine Ejan και ο Steven Guistolise σκέφτηκαν να δημιουργήσουν μια οδοντόκρεμα ειδική για …στοματικό σεξ: “Βασικά το βράδυ πας και βουρτσίζεις τα δόντια σου, αλλά μετά όταν κάνεις στοματικό και χρησιμοποιείς λιπαντικά τα οποία περιέχουν ασπαρτάμη ή γλυκαντικές ουσίες, μετά αναγκάζεσαι να ξαναβουρτσίσεις τα δόντια σου”, λέει η Jasmine. Αντίθετα με την Blowpaste δεν χρειάζεται να ξαναπάς στο μπάνιο γιατί περιέχει φυσικά συστατικά που κάνουν καλό στα δόντια...
…………………………

Πρώτα απ’ όλα η ασπαρτάμη και οι γλυκαντικές ουσίες παχαίνουν. Άρα δεν χρειάζεσαι μόνο βούρτσισμα. Και μια καλή δίαιτα τη θες.
Δεύτερον, ασπαρτάμη και γλυκαντικές ουσίες μαζί περιέχουν τα αναψυκτικά και οι τσίχλες. Δεν μας περιγράφεις το σύντροφό σου να καταλάβουμε με ποιον ξαπλώνεις; Άντε γιατί σκεφτόμαστε διάφορα.
Τρίτον, αν περιέχονται και σε προφυλακτικά, άλλαξε και προτίμησε με γεύση δυόσμο, για δροσερή αναπνοή. Εναλλακτικά και με γεύση σκορδαλιάς που είναι σπερματοκτόνος (τι λέω ο κερατάς;).
Θα πρότεινα επίσης στο σύντροφό σου να πάρει οδοντόκρεμα και να πασαλείψει τη μπάμια του. Θα λειτουργεί ως οδοντόβουρτσα!



Είδηση Νο 6 – η δημοκρατία στα καλύτερά της
Εμπνευστείτε από τη Ναζιστική Γερμανία
Ο υπουργός Οικονομικών της Ιαπωνίας και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Τάρο Ασο κάλεσε τους ιάπωνες βουλευτές να αντλήσουν έμπνευση από τη Ναζιστική Γερμανία στη διαδικασία ψήφισης του νέου Συντάγματος.
«Το Σύνταγμα της Γερμανίας της Βαϊμάρης αντικαταστάθηκε διακριτικά από το Σύνταγμα της Ναζιστικής Γερμανίας: γιατί να μην εμπνευσθούμε κι εμείς από αυτήν την τακτική;» αναρωτήθηκε ο Άσο κατά τη διάρκεια στρογγυλής τράπεζας που διοργάνωσε ένα συντηρητικό κέντρο μελετών.
Ο Τάρο Άσο είναι γνωστός στην πολιτική σκηνή για τα συχνά ολισθήματά του. Στις αρχές του έτους είχε κάνει παράκληση στους ηλικιωμένους να πεθάνουν «όσο το συντομότερο δυνατόν» προκειμένου το κράτος να εξοικονομήσει χρήματα από τις δαπάνες υγείας.
…………………………

Ο 72χρονος πιτσιρικάς πολιτικός που καλεί τους ηλικιωμένους (τους άνω των 150) να πεθάνουν για το καλό της χώρας, ζήτησε να ψηφιστεί νέο Σύνταγμα εμπνευσμένο από τους Ναζί.
Επειδή το πιθανότερο είναι ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο μαλάκυνσης, ψάξτε να βρείτε που ζούσε στις 6 Αυγούστου του ’45. Κάτι μου λέει ότι είναι αυτός που έφαγε την ατομική βόμβα στο κεφάλι.



Είδηση Νο 5 – έρχομαι στο χώρο σου
Προσλαμβάνουν τροφούς για ενήλικες με 2.600 δολάρια το μήνα
Σε νέο είδος πολυτελείας για τους πλούσιους της Κίνας αναδεικνύεται το μητρικό γάλα, με εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες ...τροφού και σε ενήλικες!
Η εταιρεία Xinxinyu στην πόλη Σενζέν προσφέρει υπηρεσίες τροφών σε νεογέννητα, ασθενείς και ενήλικες που μπορούν να πληρώσουν για να επωφεληθούν από τα θρεπτικά συστατικά του μητρικού γάλακτος, γράφει το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο κινεζική εφημερίδα.
«Οι ενήλικοι πελάτες μπορούν να το πιουν είτε θηλάζοντας την τροφό είτε μέσω θήλαστρου, αν ντρέπονται», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας.
Οι τροφοί για ενήλικες πληρώνονται 2.600 δολάρια το μήνα - τέσσερις φορές τον μέσο κινεζικό μισθό - και όσες είναι υγιείς και με καλή εμφάνιση μπορούν να βγάλουν ακόμα περισσότερα.
…………………………

Περιφερόμενο βυζί λοιπόν για κάθε γούστο. Ότι και καλά τώρα ο Κινέζος φραγκάτος μικροτσούτσουνος έχει ανάγκη τα θρεπτικά συστατικά του μητρικού γάλακτος και μάλιστα κατευθείαν από την πηγή!
Άστο ρε, δεν μεγαλώνει άλλο το τέτοιο σου.
Κι αν ντε και καλά θέλεις βυζί, σου ’χω από κάτω…



Είδηση Νο 4 – κάτσε μανάρα μου να σε διορίσω;
Ο Κεδίκογλου διόρισε τη γκόμενά του
Σοβαρό ηθικό ζήτημα εγείρει η απόφαση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου να διορίσει στο πολιτικό του γραφείο τη σύντροφό του, οι φωτογραφίες των οποίων σε τρυφερές στιγμές δημοσιεύτηκαν σε κυριακάτικη εφημερίδα.
Όπως αποκαλύπτει το www.koutipandoras.gr η συνοδός του υπουργού, Αδαμαντία Κόλλια διορίστηκε πρόσφατα στο πολιτικό γραφείο του κ. Κεδίκογλου, ως μετακλητή υπάλληλος. Η απόφαση μάλιστα δημοσιεύτηκε και στο Διαύγεια με ημερομηνία 13/05/2013, ωστόσο η απόφαση διορισμού έχει τεθεί σε εφαρμογή από το Μάρτιο του 2013.
Οι φωτογραφίες του κυβερνητικού εκπροσώπου σε τρυφερές στιγμές με την αγαπημένη του έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Ο κ. Κεδίκογλου πιο ξέγνοιαστος από ποτέ δείχνει να απολαμβάνει τη συντροφιά της αγαπημένης του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Και μπορεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να έχει δικαίωμα να κάνει στην προσωπική του ζωή οτιδήποτε επιθυμεί, αρκεί βέβαια να μη γίνεται με τα χρήματα του ελληνικού λαού. Να σημειωθεί ότι αυτό είναι το δεύτερο ρουσφέτι του κ. Κεδίκογλου μετά το διορισμό γυναίκας δημοσιογράφου από το Αλιβέρι σε θέση ειδικού συμβούλου στην ΕΡΤ με μισθό 3.000 ευρώ. Η συγκεκριμένη κυρία είχε πολιτευτεί με τη ΝΔ στις τελευταίες εκλογές, μολονότι ήταν ακόμα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ήρθε 8η και καταϊδρωμένη.
…………………………

Γι’ αυτό απολύθηκαν βρε κουτά και οι 2.500 της ΕΡΤ. Δεν του κάθισαν!!! Κοίτα κορμί και κόψε γκόμενο!
Αν μέχρι χθες έγλυφες για διορισμό το κάθε πολιτικό @@@, σήμερα πρέπει να του κάνεις περισσότερα. Η Ελλάδα αλλάζει, πάρτε το χαμπάρι.

ΥΓ: Να υποθέσω κε Σίμο μας πως το βυζί κρέμασε από το τράβηγμα, επειδή μετά το κράξιμο η κυρούλα παραιτήθηκε;



Είδηση Νο 3 – μυστικιστικός μαλακισμός
Τούρκος νομικός: Αντιαισθητικό θέαμα οι έγκυες να κυκλοφορούν στους δρόμους
«Δεν συνάδει με τους καλούς τρόπους μας η επίδειξη της εγκυμοσύνης. Δεν μπορούν οι έγκυες να κυκλοφορούν στους δρόμους με την κοιλιά. Καταρχάς δεν είναι αισθητικό. Η έγκυος μπορεί να πηγαίνει βόλτα με το αυτοκίνητο, συνοδεία του συζύγου της». Αυτά είπε στην τουρκική τηλεόραση ο ειδικός για θέματα ισλαμικού μυστικισμού και δικηγόρος Ομέρ Τουγρούλ Ινάντσερ, προκαλώντας σάλο στην Τουρκία.
Ο Ινάντσερ έκανε τα σχόλια αυτά στην κρατική τηλεόραση, ενώ σε επόμενη ανακοίνωση του επιχείρησε να απαντήσει στις αντιδράσεις λέγοντας ότι «ακόμη και στους χώρους εργασίας δίνουν νόμιμη άδεια τοκετού στις εγκύους. Αυτό όμως το κάνουν για να καθίσουν σπίτι τους και όχι για να κυκλοφορούν στους δρόμους».
…………………………

Μπράβο! Επιτέλους βρέθηκε και ένα φωτισμένο μυαλό να μιλήσει έξω από τα δόντια και να βάλει την …αισθητική στη θέση της!
Στη χώρα όπου όποιος διαδηλώνει τον κάνουν υποχρεωτικό μπάνιο, στη χώρα όπου οι μισοί δημοσιογράφοι είναι στη φυλακή, στη χώρα όπου εξακολουθεί να κλυδωνίζεται από συνεχείς απόπειρες πραξικοπημάτων από στρατόκαυλους, στη χώρα όπου το 7% είναι αναλφάβητοι εκ των οποίων το 20% είναι άντρες και το 80% γυναίκες, το πρόβλημα που διέγνωσε ο παραπάνω μαλάκας είναι η κοιλιά της εγκύου.
Ότι πιο όμορφο, συγκλονιστικό και υπέροχο υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη από τότε που δημιουργήθηκε!
Φαίνεται πως αυτό που προκαλεί την αισθητική του νομικομαλάκα είναι ότι η κοιλιά μιας εγκυμονούσας γυναίκας «προδίδει» τι έχει κάνει. Σε αντίθεση με αυτόν που πριν βγει από το σπίτι του παίζει με το αποτέτοιο του αλλά δεν φαίνεται…!


Είδηση Νο 2 – προσλαμβάνεστε
Ανακάλεσαν τη διαθεσιμότητα νεκρής καθηγήτριας
Αίσθηση προκάλεσε η απόφαση του υπουργείου Παιδείας να ανακαλέσει τη διαθεσιμότητα της καθηγήτριας Κλεοπάτρας Καψαχάτη. Η καθηγήτρια που έπασχε από προβλήματα με την καρδιά της και είχε πλούσια συνδικαλιστική δράση, άφησε την τελευταία της πνοή λίγες μέρες αφού ανακοινώθηκε η απόλυσή της.
Πριν ενάμιση περίπου χρόνο είχε υποβληθεί σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς (τριπλό bypass).
…………………………

Τα συγχαρητήριά μου στο χοντρομαλάκα που το σκέφτηκε.
Πήγαινε τώρα στο νεκροταφείο να της το πεις.
Κι αν βρεις ανοιχτό τάφο πέσε μέσα μήπως και γλιτώσει κανας άλλος…




Είδηση Νο 1 – @&^$%#*%
Το νερό δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα
Σε μια ειλικρινή συνέντευξη για το ντοκιμαντέρ «Ταΐζουμε τον κόσμο», ο Πρόεδρος της Nestle Peter Brabeck κάνει τον εκπληκτικό ισχυρισμό ότι το νερό δεν είναι ένα ανθρώπινο δικαίωμα. Επιτίθεται στην ιδέα ότι η φύση και τα προϊόντα της είναι αγαθά και λέει πως το γεγονός ότι οι άνθρωποι είναι πλέον σε θέση να αντισταθούν στην κυριαρχία της φύσης είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Επιτίθεται στη βιολογική γεωργία και λέει πως η γενετική τροποποίηση είναι καλύτερη.
Η Nestle είναι ο μεγαλύτερος εμφιαλωτής νερού στον κόσμο. Ο Brabeck σημειώνει σωστά ότι το νερό είναι το πιο σημαντικό αγαθό πρώτης ύλης στον κόσμο. Ωστόσο, συνεχίζοντας λέει ότι η ιδιωτικοποίηση είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλιστεί η δίκαιη κατανομή του. Ισχυρίζεται ότι η ιδέα ότι το νερό είναι ένα ανθρώπινο δικαίωμα προέρχεται από «εξτρεμιστικές» ΜΚΟ. Το νερό είναι ένα τρόφιμο όπως και κάθε άλλο, και πρέπει να έχει μια αξία στην αγορά. Πιστεύει ότι η μέγιστη κοινωνική ευθύνη του κάθε προέδρου εταιρειών είναι να βγάζει όσο το δυνατόν περισσότερο κέρδος, έτσι ώστε οι άνθρωποι να έχουν θέσεις εργασίας. Και ακριβώς για να τονίσω πόσο υπέροχος άνθρωπος είναι, λέει επίσης πως θα πρέπει όλοι να εργάζονται περισσότερο και σκληρότερα.
Η Nestle έχει ήδη μια πολύ κακή φήμη μεταξύ των ακτιβιστών. Υπήρξε κάλεσμα για μποϊκοτάζ από το 1977. Αυτό οφείλεται στην άσκηση πίεσης της Nestle για να σταματήσουν οι γυναίκες το θηλασμό – που είναι ελεύθερος και υγιής – και αντ’ αυτού να χρησιμοποιούν τα παρασκευάσματα για βρέφη (που πωλούνται από τη Nestle). Η Nestle είχε πιέσει τις κυβερνήσεις ώστε οι υπηρεσίες υγείας τους να τα προωθήσουν. Στις φτωχές χώρες, αυτό είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο των βρεφών, δεδομένου ότι οι γυναίκες αναμείγνυαν τα παρασκευάσματα με μολυσμένο νερό αντί του θηλασμού.
…………………………

Από σήμερα μια παρέα φίλων δημιουργήσαμε μια ΜΚΟ με την ονομασία “Ο κώλος του Brabeck δεν του ανήκει”. Δεν τον θεωρούμε προσωπικό του δικαίωμα, πρεσβεύουμε την ομαδική του χρήση, ενώ είμαστε σίγουροι πως πρέπει να έχει μια αξία στην αγορά.
Όποιος κατορθώσει και αποφέρει το μεγαλύτερο κέρδος από τις βίζιτες του Brabeck θα τον κάνουμε πρόεδρο.
Για το σκοπό αυτό βολιδοσκοπούμε μια παρέα νταβραντισμένων φυλακόβιων, την υψικάμινο της χαλυβουργικής και τον μετροπόντικα.


17 σχόλια:

  1. Τελικά, ο μόνος τρόπος για να γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα σε γυναίκες και άντρες, είναι οι γάμοι με τις γέφυρες......!!!
    Όσο για το 2, την κατάρα μου να έχει ο χοντρομαλάκας, μόνο που είναι σίγουρο ότι είναι πολύ περισσότεροι οι χοντρομαλάκες..... (άρα και πολύ περισσότερες οι κατάρες......)
    Συμπάθα με, μα η ιστορία με την άτυχη καθηγήτρια, άξιζε μια ανάρτηση ολόκληρη, με την ανάλογη βαρύτητα που της πρέπει βεβαίως, εξαιτίας των εξωφρενικών γεγονότων που οδήγησαν στον χαμό της γυναίκας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα άντεχα να την κάνω ξεχωριστή ανάρτηση. Θα σας έβγαιναν τα μάτια να διαβάζετε γαμωσταυρίδια και δεν μου χρωστάτε τίποτα.
      Προβληματίστηκα πολύ, πίστεψέ με.
      Κατά καιρούς έχω διαβάσει πάρα πολλούς θανάτους που επήλθαν με γελοίο τρόπο αλλά φυσικά ο θάνατος είναι θάνατος και όσο γελοίος κι αν είναι δεν γίνεται να βγάζει γέλιο.
      Ο γελοίος που σκέφτηκε να ανακαλέσει τη διαθεσιμότητα δεν γίνεται να μην γνώριζε το θάνατο της εκπαιδευτικού. Πάταγο είχε κάνει!
      Εύχομαι να ψοφήσει από τις τύψεις του και αυτός που την έβγαλε σε διαθεσιμότητα και αυτός που την ανακάλεσε μετά θάνατον!
      Αν και από δίποδα γαϊδούρια το βλέπω δύσκολο…

      Διαγραφή
  2. Από την αρχή ως το τέλος
    φρίκαρα....
    Αν αυτό είναι το ανθρώπινο είδος....
    το ξαναλέω δεν θα ήθελα να συγκαταλέγομαι κι εγώ σ' αυτό.
    Τα ζώα έχουν περισσότερη λογική, περισσότερη ανθρωπιά, περισσότερο συναίσθημα... όλα στο περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η σημερινή ανάρτηση, παρόλο που έρχεται σε συνέχεια, όντως υπήρξε δυσκολότερη από τις άλλες φορές. Όλες οι ειδήσεις ήταν «κάπως». Η χαρμολύπη που έβγαινε από τις προηγούμενες, μπορώ να πω ότι μου έλειπε αυτή τη φορά.
      Προσεχώς καλύτερα…

      Διαγραφή
  3. Είδηση 10 : Μάλλον
    το βρήκε σαν έναν τρόπο να "περνάει απέναντι", πιο οικονομικό από την είδηση 9.
    Είδηση 9 : Τσάμπα τα δίδακτρα . Οι έξυπνες Εγγλέζες, εδώ και χρόνια έχουν βρει τι να κάνουν για να... λειτουργεί ο ερωτικός σύντροφος : αλλάζουν εθνικότητα συντρόφου.
    Είδηση 8 : Εκεί μάλλον κάνουν την πρακτική τους οι μαθήτριες της είδησης 9.
    Είδηση 7 : επιχειρηματική εκμετάλλευση των 9 και 8.
    Είδηση 6 : Ο υπουργός είχε μια δύσκολη παιδική ηλικία, ούτε η μάνα του δεν τον βύζαξε, γι αυτό και του προτείνουμε να μετακομίσει στην γείτονα Κίνα, στην πόλη Σενζέν της
    Είδησης 5.
    Είδηση 4: Ο καημένος, μόλις διαπίστωσε ότι η υπερβολική χρήση προκαλεί εμφανή φθορά.. .
    Είδηση 3: Αυτός πάλι, πρέπει να πάσχει από μη χρήση. Τον παραπέμπουμε στις ειδήσεις 8 και 5.
    Οι ειδήσεις 2 και 1, είναι υπερβολικά θλιβερές /τρομακτικές, για να επιδέχονται χιουμοριστικό σχολιασμό.....
    Τα φιλιά μου
    Η Παναγία (και της Πάρου) μαζί μας
    Άννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. - Στο 9 σε βρίσκω κακιά σαν εμένα. Στην πρώτη ανάγνωση ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα.
      - Σε 9, 8 και 7, μπορούμε να διαγνώσουμε ότι Βρετανοί και Αμερικάνοι έχουν ένα κοινό θεματάκι!
      - Τα πολιτικά ούφο παρουσιάζουν κοινά σε όλα τα μήκη και πλάτη.
      - Πολύ φοβάμαι πως όπως ήταν αναπόφευκτο να συμβεί το 2, το ίδιο αναπόφευκτο φαντάζει και το 1!

      Ωχ αμάν Παναγία μου

      Διαγραφή
  4. Από που ν' αρχίσω και που να τελειώσω! Όλος ο κόσμος ένα απέραντο φρενοκομείο! Κόντρα στη φύση, κόντρα στον άνθρωπο, κόντρα στον έρωτα...Πότε τελείωσε ο μεσαίωνας είπαμε;
    Πότε φεύγει η επόμενη αποστολή για τον Άρη να φύγω τρέχοντας (πετώντας μάλλον) να παντρευτώ έναν κρατήρα να ησυχάσω, Παναγιά μου βόηθα!

    Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντί να φύγουν οι κανονικοί άνθρωποι δεν γίνεται να μαζέψουμε όλα τα ούφο που είναι γύρω μας να ξαποστείλουμε στον Άρη;
      Καλό θα τους κάνουμε, στην πατρίδα τους θα επιστρέψουν!
      (κουμπάρο θες;)

      Διαγραφή
    2. Είναι μικρός ο Άρης για να τους χωρέσει όλους! Άσε που θα τον καταστρέψουν κι αυτόν! Στο Δια ή καλύτερα στον αγύριστο!
      (αυτό είναι πρόταση, κουμπαρούλη;)

      Σοφία

      Διαγραφή
    3. Σοφία, εγώ παρανυφάκι, δεν το συζητώ καν!!!

      Διαγραφή
    4. @Σοφία
      Μωρέ και σε άλλο γαλαξία, δεν με χαλάει καθόλου.
      (Βρες εσύ κρατήρα και σας αλλάζω εγώ τα στέφανα. Καλό παιδί να ‘ναι)

      @παρανυφάκι
      Επειδή σε έχω ικανή να χαλάσεις το γάμο, άντε, δική σου η θέση.
      Κοίτα να είσαι φρόνιμη, ε;

      Διαγραφή
  5. Επιτέλους ! Με άφησαν να το ολοκληρώσω!
    Τι να πρωτοσχολιάσω η γυναίκα;
    Με κάλυψαν δεόντως οι δικοί σου σχολιασμοί βεβαίως βεβαίως φίλε Πέτρο!
    Για τη Nestle να σημειώσω ότι είναι μια από τις εταιρείες που χρησιμοποιούν εμβρυικά νεφρικά κύτταρα στις τροφές της!

    Τα ανθρώπινα νεφρικά εμβρυικά κύτταρα λαμβάνονται
    επιλεκτικά από μωρά που έχουν υποστεί έκτρωση ώστε να δημιουργήσουν "απομονωμένους υποδοχείς γεύσεως"....
    Οι εταιρείες που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γεύσεις των συνθετικών, άγευστων και παρά-φύσει προϊόντων τους συνεργάζονται με την εταιρεία βιοτεχνολογίας: Senomyx που χρησιμοποιεί την παραπάνω ανήθικη μέθοδο ως "ενισχυτικό γεύσης"

    Κι εδώ όλο το link!
    http://forcleveronly.blogspot.gr/2013/08/blog-post_4721.html#sthash.UK2lMVft.gbpl

    Καλό βράδυ φίλε Πέτρο!

    ΥΓ: Κάτι ξέρω που δεν τρώω ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ' έστειλες! Δεν είχα ιδέα για τούτο το "κατόρθωμα" της Νεστλέ.
      Μπαίνω αύριο στο λινκ γιατί τώρα είναι αργά κι έχω έναν %@^&$#% πονόδοντο που με έχει πεθάνει όλο το απόγευμα.

      Από αύριο, εννοείται, δεν ξαναμπαίνει στο σπίτι μου κανένα προϊόν της κωλονεστλέ και οποιοασδήποτε άλλης εταιρείας έχει αγοραστεί από αυτήν!

      Καλό βράδυ ..."εκνευρισμένη" κοπελιά!

      Διαγραφή
    2. Καλό ξημέρωμα!
      Πάω κι εγώ!
      Και να θυμηθούμε όταν το διαβάσεις να προχωρήσουμε στην ύλη: Τα πλαστικά μπουκάλια στη ζωή μας! Ποιο πλαστικό είναι ασφαλές; Ποιο νερό πίνεις;
      Ξέρεις φίλε Πέτρο;

      Φιλιά!

      Διαγραφή
    3. Τι το ‘θελα και το διάβασα; Εσύ παιδί μου είσαι η φωνή της συνείδησης. Όσο και να προσπαθούμε να σε φιμώσουμε βάζεις τις φωνές και μας ξεκουφαίνεις.
      Από σήμερα έκοψα το νεσκαφέ που κατανάλωνα σε ποσότητες. Τι κάνουμε τώρα μου λες;

      Διαγραφή
  6. Προχωράς με baby steps! Ποτέ δεν κόβεις κάτι μαχαίρι! Ούτε αλλάζεις τρόπο ζωής με τη μία! Αλλιώς θα αποτύχεις! Μην κοιτάς εμένα ! Είμαι τρελή η υποφαινόμενη! Αν δεν κόψω μαχαίρι δεν κόβω ποτέ(βλέπε κρασάκι!)
    Α! Άντε στην υγειά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουβαλάμε την ίδια τρέλα!
      Δεν είμαι των ημίμετρων. Με το μαχαίρι αλλιώς θα αποτύχει. Το ίδιο έκανα και με το τσιγάρο. Όσες φορές προσπάθησα να το ελαττώσω κορόϊδευα τον εαυτό μου.

      Στην υγειά σου...

      Διαγραφή