Σελίδες

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Γελοίες ειδήσεις 14


Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 14 – 25 Αυγούστου 2013. Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – στον επόμενο τόνο…
Βρετανία: Πλήρωσαν 29.000 ευρώ για να μάθουν ...την ώρα!
Το βρετανικό υπουργείο Αμύνης πλήρωσε τηλεφωνικό λογαριασμό 29.000 ευρώ για κλήσεις που έγιναν προς τον αριθμό ‘123’ που ανακοινώνει την ώρα, μολονότι είχε απαγορευτεί στους υπαλλήλους να καλούν την υπηρεσία αυτή.
Το υπουργείο είχε απαγορεύσει από τον Μάρτιο του 2012 τις κλήσεις στο ‘123’, αλλά δεν εισακούστηκε. Έτσι κλήθηκε να πληρώσει 22.000 ευρώ για το 2012 και άλλες 7.000 για φέτος. Η κάθε κλήση προς τον αριθμό που ανακοινώνει την “ώρα Βρετανίας” στοιχίζει 0,35 ευρώ.
Τα τελευταία 2,5 χρόνια οι υπάλληλοι έκαναν 130.000 κλήσεις στον αριθμό αυτό, που σημαίνει ότι έκαναν 135 κλήσεις την ημέρα, ή περίπου 3 κάθε δέκα λεπτά της ώρας - κάθε εργάσιμη ημέρα.
…………………………

Όλα άλλαξαν όταν κάποιος υπάλληλος πρότεινε μια απίστευτη ιδέα: να αγοράσουν ρολόι τοίχου!!! Στην αρχή όλοι σάστισαν, κάποιοι έκλαιγαν από τη χαρά τους, ενώ δύο από αυτούς λιποθύμησαν!
Μετά από προσπάθειες μηνών συγκεντρώθηκε ποσό £5 και σήμερα ένα στρογγυλό ρολόι με ευανάγνωστες ενδείξεις και πανέμορφους δείκτες κοσμεί τον τοίχο του υπουργείου.
Οι δύο ακόμη να συνέλθουν.




Είδηση Νο 9 – είναι επειδή έλειπα
Μέρκελ: “Αν ήμουν στο παιχνίδι, δεν θα ερχόταν ισοπαλία η Σάλκε με τον ΠΑΟΚ”
Η Άνγκελα Μέρκελ, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας στην Ανατολική Γερμανία όπου βρισκόταν, σχολίασε το 1-1 της Σάλκε με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας: «Κανονικά, θα έπρεπε να ήμουν κι εγώ στο παιχνίδι – τότε δεν θα τελείωνε 1-1».

Γιατί να το πει αυτό η Γερμανίδα Καγκελάριος;
α) Θα φορολογούσε το γκολ του ΠΑΟΚ και δεν θα μέτραγε για 1;
β) Οι παίκτες της Σάλκε θα έπαιζαν καλύτερα για να ευχαριστήσουν την αυτοκράτειρα;
γ) Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν θα ήσαν συγκεντρωμένοι γιατί αν την εντόπιζαν στις κερκίδες θα της έδειχναν τα αρ#ίδια τους;

Μείνετε συντονισμένοι. Αναμένονται συγκλονιστικές εξελίξεις καθώς όλες οι γερμανικές ομάδες ζητάνε να τους ακολουθεί η Μέρκελ!



Είδηση Νο 8 – ξέρεις τι κοιτάς;
Απάτη σε ζωολογικό πάρκο: Το λιοντάρι ήταν... σκύλος

Μια ιδιαίτερη περίπτωση απάτης ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Ζωολογικό πάρκο στην Κίνα ξεγελούσε τους επισκέπτες του παρουσιάζοντας έναν σκύλο για... αφρικανικό λιοντάρι.
Η απάτη αποκαλύφθηκε όταν ο θιβετιανός σκύλος, ο οποίος εμφανιζόταν ως σπάνιο είδος αφρικανικού λιονταριού άρχισε να …γαβγίζει!
Σύμφωνα με την εφημερίδα Beijing Youth Daily η υπόθεση ήρθε στο φως όταν μια μητέρα επισκέφτηκε το πάρκο της πόλης Louhe με το γιο της. Πλησιάζοντας το κλουβί του «λιονταριού», μάνα και γιος έμειναν έκπληκτοι από το... γάβγισμα του σκύλου.
Τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο σκύλος αντικατέστησε το αυθεντικό λιοντάρι, όταν το τελευταίο μεταφέρθηκε σε κέντρο αναπαραγωγής.
Όμως αυτό δεν ήταν το μοναδικό λάθος που εντόπισαν οι επισκέπτες του πάρκου: μια λευκή αλεπού βρισκόταν στο καταφύγιο μιας λεοπάρδαλης, ενώ ένας ακόμη σκύλος είχε πάρει τη θέση ενός... λύκου.
…………………………

Όταν λέμε ότι όλα τα κινέζικα είναι ‘μαϊμού’ πως το καταλαβαίνεις;
Τις προάλλες οι επισκέπτες κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν πίσω από καμηλοπάρδαλη βρήκαν ετικέτα “For Jumbo - Hellas”.



Είδηση Νο 7 – λειτουργεί ως τιρμπουσόν
Εξορκιστής διώχνει τους δαίμονες με το…
Ένας αυτοαποκαλούμενος κυνηγός φαντασμάτων συνελήφθη στο Guangzhou  της Κίνας αφού χρέωσε μια νεαρή γυναίκα 20,000 yuan ($3,279) για να εξορκίσει τα φαντάσματα μέσα …στον κόλπο της με το …πέος του!
Το θύμα κατηγορεί τον “επαγγελματία εξορκιστή” Huang Jianjun, ότι όταν τον επισκέφθηκε προκειμένου να την βοηθήσει στα επαγγελματικά της, ο άνδρας τής είπε να γδυθεί και να ξαπλώσει για την εξετάσει.
Στη συνέχεια ο Jianjun της είπε ότι ο κόλπος της ήταν γεμάτος …δαίμονες και ότι ο μόνος τρόπος να τα απομακρύνει ήταν με το πέος του! Ο Jianjun επιχείρησε να την βιάσει, αλλά η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει και ειδοποίησε τις αρχές. Ωστόσο ο Jianjun υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να έχει στύση λόγω προβλημάτων υγείας.
Η απίστευτη - από κάθε άποψη - υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό.
…………………………

Φαντάσου τώρα μέσα σε γυναικείο κόλπο τη μπάμια ενός κινέζου και μάλιστα χωρίς στύση. Μάλλον τα φαντάσματα τρομάζουν και φεύγουν τρέχοντας!



Είδηση Νο 6 – στις πόσες διαγράφεσαι;
Έφεση Κεδίκογλου κατά της διαγραφής του από την ΕΣΗΕΑ
Έφεση κατά της απόφασης της ΕΣΗΕΑ να προχωρήσει στη διαγραφή του από τις λίστες των δημοσιογράφων, λόγω της στάσης που κράτησε στο θέμα της ΕΡΤ και όσων υποστήριξε σε κατά καιρούς δηλώσεις του, κατέθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας, Σίμος Κεδίκογλου.
Στο πολυσέλιδο κείμενο που κατέθεσε στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο, ο Σίμος Κεδίκογλου χαρακτηρίζει την απόφαση διαγραφής του άκυρη, ανυπόστατη και αόριστη, αναρωτιέται αν ελέγχθηκε με την ιδιότητα του δημοσιογράφου και μέλους της ΕΣΗΕΑ ή του πολιτικού και κυβερνητικού εκπροσώπου, και τονίζει ότι  θεωρεί πως διεγράφη επειδή διαφώνησε με την άποψη της συνδικαλιστικής ηγεσίας της ΕΣΗΕΑ.
…………………………

Η υπερασπιστική γραμμή του (α)Σίμου θα στηριχτεί στο γεγονός ότι πριν κλείσει την ΕΡΤ είχε αποστείλει υπόμνημα στην ΕΣΗΕΑ ζητώντας να διαγράφεται από τις λίστες της μόνο όποιος απολύει περισσότερους από 4.742 εργαζόμενους.
Η αίτησή του απορρίφθηκε, απέλυσε μονάχα 2.653 (αστείο νούμερο) και για το λόγο αυτό πιστεύει ότι στοχοποιήθηκε.
Αν εμμείνει η ΕΣΗΕΑ στην απόφασή της ο κ. (α)Σίμος Ξεφτίλογλου σκέφτεται σοβαρά να επαναλειτουργήσει το “Μπράβο Ρούλα”, ούτως ώστε στο πλευρό της κας Κορομηλά να κάνει μια νέα αρχή.



Είδηση Νο 5 – κεράσματα
Λε Πα: “Στους φίλους μας θα κόψουμε απόδειξη;”
Λουκέτο για 48 ώρες έβαλε το ΣΔΟΕ σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του αεροδρομίου, όπου τραγουδούσε ο Λευτέρης Πανταζής. 
Κατά τη διάρκεια ελέγχου, οι άντρες του Σώματος διαπίστωσαν ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις και αμέσως δόθηκε η εντολή να σφραγιστεί το νυχτερινό κέντρο. Όπως ανέφερε μάλιστα σε ρεπορτάζ του το Mega, σε 17 τραπέζια, στα οποία ο λογαριασμός ξεπερνούσε τα 1.000 ευρώ, δεν υπήρχε ούτε μία απόδειξη.
Ο γνωστός τραγουδιστής από την πλευρά του, εμφανίστηκε οργισμένος για την απόφαση του ΣΔΟΕ γιατί, όπως υποστηρίζει, οι αποδείξεις που δεν κόπηκαν, ήταν ...κεράσματα.
“Έχουμε και πέντε φίλους που τους κερνάμε. Εσείς, αν ερχόσασταν η μάνα σας δεν θα την κερνούσατε; Θα κόβατε απόδειξη; αναρωτήθηκε ο Λευτέρης Πανταζής.
…………………………

Στα μπροστινά τραπέζια κάθονταν οι παππούδες του Λε Πα με 6 νοσοκόμους, τραυματιοφορέα και καρδιολόγο.
Στο 12άρι από πίσω πρώην γκόμενες που ότι έπιναν ήταν κερασμένα από τον καλλιτέχνη για να σβήσουν τον πόνο τους.
Αριστερά κάτι γείτονες. Επίσης κερασμένα για να τον αφήνουν να παρκάρει.
Στο βάθος φιλαράκια από το στρατό, το προνήπιο και αυτός που του φύτεψε μαλλιά. Λεφτά από αυτούς δεν παίρνεις!

Λευτέρη μου, αν κάθε Παρασκευοσάββατο κερνάτε εκεί μέσα από ένα 20χίλιαρο, πολύ σύντομα σάς βλέπω στα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής!



Είδηση Νο 4 – ευκαιρίες
Η χειρότερη αγγελία εργασίας στον κόσμο!
Η εύρεση εργασίας έχει γίνει εφιάλτης για εκατομμύρια ανθρώπους, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Οι απελπισμένες προσπάθειες των ανέργων να βρουν δουλειά έχει γεμίσει με θράσος πολλούς εργοδότες που βρίσκουν ευκαιρία να εκμεταλλευθούν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς μία πραγματικά θλιβερή (ή εξοργιστική) αγγελία που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στις βρετανικές εφημερίδες για μία θέση μαθητείας στην εκδοτική επιχείρηση Dalkey Archive Press.
Ο εργοδότης «υπόσχεται» εργασία χωρίς ωράριο, χωρίς ρεπό χωρίς άδειες και χωρίς …αμοιβή!
Η δημοσίευση της αγγελίας έχει προκαλέσει πλήθος οργισμένων αντιδράσεων, όχι μόνο από εργαζόμενους, αλλά και από άλλους εργοδότες και υψηλόβαθμα στελέχη εκδοτικών επιχειρήσεων.
Το πιο θλιβερό της υπόθεσης είναι ότι έχουν ήδη υπάρξει αρκετοί νέοι που έχουν απαντήσει στην αγγελία.
…………………………

Οι εργαζόμενοι υποχρεούνται να φέρουν μαζί τους το μαστίγιο, τις αλυσίδες και τα προφυλακτικά. Για τους “δύσκολους” το λιπαντικό το βάζουμε εμείς, με μια μικρή επιβάρυνση.



Είδηση Νο 3 – σημειώθηκε πρόοδος
Και «τρίτο φύλο» στα πιστοποιητικά γέννησης στη Γερμανία
Η Γερμανία πρόκειται να γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θα δώσει στους γονείς μια τρίτη επιλογή όσον αφορά τον τρόπο που θα αναγράφεται το φύλο στα πιστοποιητικά γέννησης των παιδιών: Πλέον εκτός από τις συνήθεις επιλογές άρρεν και θήλυ, θα υπάρχει και η επιλογή «ακαθόριστο».
Από το Νοέμβριο θα υπάρχει σε όλη τη Γερμανία η δυνατότητα να αφεθεί το πεδίο του φύλου κενό, στα πλαίσια της προσπάθειας να παρέχεται στα παιδιά που γεννιούνται με χαρακτηριστικά και των δύο φύλων η δυνατότητα να επιλέξουν αργότερα τα ίδια αν θέλουν να θεωρούνται άνδρες ή γυναίκες. Ο νέος νόμος ορίζει επίσης ότι τα άτομα μπορούν να επιλέξουν να παραμείνουν «ακαθόριστου» φύλου για όλη τους τη ζωή.
…………………………

Φαίνεται πως η μέχρι σήμερα νομοθεσία της προοδευτικής αυτής χώρας δεν επέτρεπε στους πολίτες της την αλλαγή φύλλου και ταυτότητας. Έπρεπε λοιπόν να θεσμοθετηθεί η ουδετερότητα και η μετέπειτα επιλογή. Σύμφωνα με το νέο αυτό νόμο, θα έχει το δικαίωμα ο κάθε γερμανός όταν ερωτάται για το φύλλο του να δηλώνει …‘τίποτα’!
Ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω το γερμανικό πολιτισμό;
Μια απορία έχω μόνο: αν τύχει και κάποιος ακαθόριστου φύλλου γερμανός τύχει να είναι ταυτόχρονα ένας από τους 100.000 επίσημα καταγεγραμμένους κτηνοβάτες, οφείλει να διασταυρώνεται με αρσενικό ή θηλυκό γουρούνι/σκύλο/άλογο/πιγκουίνο/αρουραίο, ή μήπως πρέπει να είναι ακαθορίστου φύλλου και το ζώο;



Είδηση Νο 2 – όχι, πες μου, αυτό το ‘ξερες;
Άδωνις Γεωργιάδης: «Αν γίνει έστω και μία απόλυση θα παραιτηθώ»
«Αν γίνει έστω και μία απόλυση στον χώρο της Υγείας θα παραιτηθώ» δήλωσε στον Βήμα 99,5 ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο υπουργός είπε ότι εντός του 2013 θα λειτουργήσουν στην Αττική 6-7 αστικού τύπου κέντρα υγείας για τα απλά περιστατικά, τονίζοντας ότι «το νοσοκομείο είναι χώρος που πρέπει να αποφεύγουμε γιατί είναι εστία μικροβίων» και ότι «θα πρέπει να πηγαίνει κανείς όταν δεν υπάρχει άλλη επιλογή».
…………………………

Να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον εθνικό μας καραγκιόζη για την πολύ σημαντική αυτή πληροφορία.
Όλοι εσείς που πηγαίνατε μέχρι σήμερα στα νοσοκομεία για περίπατο, καφέ, windsurfing, καλλιτεχνικό πατινάζ, αναρρίχηση, κουτσομπολιό, να βγάλετε γκόμενα, να χαζέψετε βιτρίνες, ή για να γελάσετε με καθετήρες, ουροσυλλέκτες και ράμματα να το κόψετε! Σας ενημερώνουμε ότι τα νοσοκομεία εκτός από χώροι αναψυχής πιθανότατα να έχουν και μικρόβια.

(Σημείωση: Θα παραιτηθώ από το Υγείας και θα πάω σε άλλο. Δεν με ενδιαφέρει τι κατάλαβες εσύ)

Υστερόγραφο προς Μπουμπούκο: Μήπως μπορείς να βάλεις κάποιον από τους  μαλάκες που σέρνεις πίσω σου να μας εξηγήσει τι εννοούσες εδώ;




Είδηση Νο 1 – μιλάνε και οι κώλοι
Τζήμερος για Σταυρίδη: Ιδανικός τύπος για να τον μισούν οι Έλληνες κομπλεξικοί
Ως τον ιδανικό χαρακτήρα για να τον μισούν οι «Έλληνες κομπλεξικοί» περιγράφει τον αποπεμφθέντα Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιο Σταυρίδη, ο Θάνος Τζήμερος σε άρθρο του:
Γράφει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Δημιουργία Ξανά: «Ο Σταυρίδης δέχθηκε τη θέση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ. Γιατί το έκανε; Γιατί πιστεύει, εδώ και χρόνια, στην αξία των μεταρρυθμίσεων. Δεν τις ανακάλυψε χτες, ούτε του τις έμαθε η Τρόικα. Δεν το έκανε για την "καρέκλα". Από καρέκλες ο Σταυρίδης, να φαν κι οι κότες. Πρόεδρος ή Διευθύνων Σύμβουλος σε ένα σωρό εταιρείες: στη Lavipharm, στην "Αιγαίον", στα Τσιμέντα Ηρακλής στα Ελληνικά Πετρέλαια, στα Διυλιστήρια Ασπροπύργου, στην ΕΥΔΑΠ.
Αν προσθέσεις τις σπουδές στο Πολυτεχνείο της Ζυρίχης, τα μεταπτυχιακά και τις 5 ξένες γλώσσες που μιλάει, ο Σταυρίδης είναι ο ιδανικός χαρακτήρας για να τον μισούν οι Έλληνες κομπλεξικοί. Οι "αριστεροί", γιατί τους χαλάει την πιάτσα. Μα να ψηφίσουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι την εταιρεία του (τους) ως το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για να ζει κανείς; Πού είναι ο ανάλγητος επιχειρηματίας που τους μαθαίναν στην καθοδήγηση; Αλλά και τα παιδιά του δεξιού κομματικού ή του ακαδημαϊκού σωλήνα έχουν κάθε λόγο να μην τον "πάνε": δεν έχουν κάνει ούτε το ένα εκατοστό απ' όσα έχει κάνει στη ζωή του. Στουρνάρες και Μηταράκηδες ο Σταυρίδης τους τρώει για ορεκτικό και του φαίνονται και άνοστοι».
…………………………

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος λοιπόν ο Σταυρίδης σε ένα κάρο εταιρείες που είτε βάρεσαν κανόνι είτε ξεπουλιούνται στον πρώτο πούστη που εμφανίζεται!
Πάντως η κουράδα που παριστάνει το δικηγόρο του Σταυρίδη, απ’ όσο θυμάμαι δεν επέστρεψε στους Έλληνες κομπλεξικούς τα 750 χιλιάρικα (!!!) που πήρε όταν συγκέντρωσε στις εκλογές εκείνο το ιλιγγιώδες ποσοστό του …1,59% !!!
Είναι επειδή οι κομπλεξικοί εκτός από κόμπλεξ παράγουν και χρήμα.

Και για να τελειώνουμε.
Κανένας δεν είπε ότι ο Σταυρίδης δεν έχει πτυχία, δεν μιλάει ξένες γλώσσες, δεν λάτρευε πάντα τις ιδιωτικοποιήσεις, δεν ηδονίζεται με το πλιάτσικο, ή δεν έχει λεφτά  (άλλο αν είναι καρμοίρης).
Αυτό που όλοι είπαν (ακόμη και ξένα ΜΜΕ, ξεστραβώσου!) είναι ότι όταν πηδιέσαι πρέπει να κλείνεις τα παράθυρα και να ανοίγεις το πικάπ.
Μη βγάζεις φωτογραφίες και τις πετάς απ’ τη ταράτσα!


11 σχόλια:

  1. Το πικάπ;;;;; Μου έφτιαξες το κέφι ρε άτιμε Ακυβέρνητε τύπε! Στο 10 και στο 5 κέντησες με τα σχόλια!!! Στο 2 τα πήρα στην κράνα -ως είδηση- αν και θα πεθάνω με την απορία: γιατί όλα τα ρεπορτάζ σε όλα τα έντυπα και σε ότι αφορά το υπουργείο Υγείας του εθνικού καραγκιόζη, ξεκινούν με τη λέξη "κινητικότητα" και καταλήγουν με τη λέξη "διαθεσιμότητα";;;;;;;;; Ποιος δουλεύει ποιον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άτιμος εγώ;
      Θα παρακαλέσω να φέρεστε ποιο κόσμια διότι μας παρακολουθούν και μικρά παιδιά.
      Σε αυτή τη χώρα ανέκαθεν δουλευόμασταν μεταξύ μας. Για το σκοπό αυτό σήμερα πληρώνουμε και υπουργούς.
      Αυτά να βλέπεις εσύ που τους ψήφισες!

      Διαγραφή
  2. Αν η Μέρκελ επιθυμεί διακαώς τη νίκη της Σαλκε, ας έρθει την Τρίτη στην Τούμπα! Οι ΠΑΟΚτσηδες θα το εκτιμήσουν δεόντως!

    Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχαχαχαχαχαχαχα! Έλιωσα όχι με τις ειδήσεις (που έτσι κι αλλιώς είναι για γέλια και για κλάματα) αλλά με τα σχόλια σου!
    Στο 10, στο 5 και στα νοσοκομεία κυριολεκτικά μου έκλεψες την καρδιά!
    Φέρτη πίσω γιατί δεν έχω ρεζέρβα!
    Φιλιά πολλά ! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α! Κι εγώ είδες : κόσμια! Δε σε λέω άτιμο σαν την ξανθιά λημμαρισμένη Παναγιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν επιστρέφουμε τίποτα. Άλλη φορά να προσέχετε.
      Με την άλλη την τριτοκοσμικιά δεν θέλω παρτίδες. Αν και πολύ φοβάμαι πως όταν περάσει από δω θα έχουμε μανούρες.
      Πάω τώρα να προσευχηθώ στη συνονόματη!

      Διαγραφή
  5. Λάτρεψα τον εξορκιστή!
    Ρε τι κάνει ο Κινέζος για να πηδήξει!

    Κι ο Κεδικογλου βεβαια στην ίδια κατηγορία συγκαταλέγεται, αν αναλογιστούμε πως μόλις έγινε υπουργός βρήκε πιτσιρίκα γκόμενα.

    Ο Μπουμπούκος ψάχνει ακόμα να μάθει "τί εστί βερύκοκο"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασα κάπου πως η γκόμενα του Κεδίκογλου χρειάστηκε μόνο ένα μόριο για να διοριστεί. Τι εννοούν δεν κατάλαβα!
      Περί βερίκοκων Αδώνιδος ακολουθεί νέα ανάρτηση.

      Διαγραφή
  6. Γεια σου, Πέτρο!... Ωραίες οι γελοίες ειδήσεις που μας παραθέτεις, αλλά η "ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ" της Σαμαροβενιζελικής κυβέρνησης στο σύνολό της (και όχι μόνο ο Άδωνης, ο Κεδίκογλου ή ο Σταυρίδης) είναι αχτύπητη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και είναι για γέλια ο θίασος μόνο κλάματα καταφέρνουν να φέρνουν.

      Διαγραφή