Σελίδες

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Γελοίες ειδήσεις 2



Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 14 - 27 Ιανουαρίου 2013. Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – χρυσό μετάλλιο στη μαλακία
Οι εργαζόμενοι του “Αθήνα 2004” καλούνται να πληρώσουν φόρο 40%!!!
Μετά από εννέα χρόνια (η προθεσμία λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2013) ζητούν από τους εργαζόμενους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 να πληρώσουν φόρο 40% (και σε μερικές περιπτώσεις 120% με τις προσαυξήσεις) επί του μισθού που ελάμβαναν.
Όταν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών κατάλαβε τι έγινε, είπε στους εργαζόμενους ότι έχουν δίκιο, αλλά είναι άτυχοι: “Ο κόσμος τα έχει βάλει με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πώς εμείς να πούμε ότι έγινε ένα λάθος με τη φορολόγηση των εργαζομένων; Αν μάλιστα μαθευτεί ότι τους φορολογούμε υπερβολικά, μπορεί και να αρέσει στην κοινή γνώμη”.  Αυτά άκουσαν οι εργαζόμενοι που άρχισαν επαφές με την πολιτική ηγεσία. Πρώτα με τον Βενιζέλο και με τον Παντελή Οικονόμου. Μετά με τον Σαχινίδη. Και τώρα με τον Μαυραγάνη. Οι άνθρωποι του υπουργείου παραδέχονται το “λάθος”, αλλά στο τέλος απαντούν και αυτοί ότι “παιδιά, είστε από το 2004 και ο κόσμος δαγκώνει, τι να κάνουμε είναι άδικο, αλλά θα το υποστείτε”.
(Σημειώνεται πως οι εργαζόμενοι έχουν ήδη καταβάλλει φόρο 20% το επόμενο έτος)

Και επειδή έτσι γνωμοδότησε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους - 8 (!!!) χρόνια μετά – όφειλαν οι εργαζόμενοι να έχουν κρατήσει τα χρήματα μήπως και τους έρθει επιπλέον φόρος!!!!! 
Ρε κωλοκράτος, είσαι απίστευτα γελοίο. Και πραγματικά είναι να απορεί κανείς με την υπομονή που κάνει αυτός ο λαός.
ΥΓ: Τον Καποδίστρια τον ψάξατε; Έχω πληροφορίες ό,τι έχει κάτι βερεσέδια.


Είδηση Νο 9 – χιουμοράκι!  
Ο “Foufoutos” κατέρρευσε.
Έκπληκτα έμειναν τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου, όταν διαπίστωσαν ότι στο νέο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, στις οδηγίες προς τους γιατρούς για τη χρήση του συστήματος, υπήρχε στη θέση του ονόματος του γιατρού η λέξη “Foufoutos”. Ο  ΙΣΑ αντέδρασε, θεωρώντας ότι η συγκεκριμένη λέξη έχει αρνητική έννοια και περιεχόμενο και είναι άκρως συκοφαντική και δυσφημιστική για τους γιατρούς και το ιατρικό λειτούργημα. Ζητά δε, την άμεση απομάκρυνση της λέξης, κάνοντας λόγο για ασέβεια προς τους γιατρούς και θράσος αλλά και δόλο αυτών που την καταχώρισαν.

Για να αποφορτιστεί το κλίμα προτείνω τις λέξεις “Giatrudaki”, “Fakelakias”, “Albanis” ή “Skitzis”.


Είδηση Νο 8 – μιλάνε και οι κώλοι! 
Έκτακτη οδηγία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ μετά την έκρηξη στο Mall
Έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την έκρηξη στο εμπορικό κέντρο The Mall στην Αθήνα. Παροτρύνει τους πολίτες των ΗΠΑ να επανεξετάσουν τα σχέδια προσωπικής ασφάλειάς τους, τονίζοντας ότι θα πρέπει να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο επαγρύπνησης. Ακόμα, καλεί τους Αμερικανούς που ταξιδεύουν ή διαμένουν στην Ελλάδα να εγγραφούν στο ειδικό πρόγραμμα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, με το οποίο παρέχεται η δυνατότητα στις αμερικανικές Αρχές, μέσω της πρεσβείας ή του πλησιέστερου προξενείου, να επικοινωνήσουν μαζί τους σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Δεν θυμάμαι όταν κατέρρευσαν οι «Δίδυμοι Πύργοι» (με τους 3000 νεκρούς) στη Νέα Υόρκη και διαλύθηκε το αμερικανικό Πεντάγωνο να εκδόθηκε παρόμοια οδηγία από τις άλλες χώρες. Όπως επίσης δεν έχει εκδοθεί μέχρι αυτή τη στιγμή καμία οδηγία για τα αμερικανάκια στα σχολεία που κινδυνεύουν να πάνε από αδέσποτη!


Είδηση Νο 7 – μαθήματα δημοκρατίας  
Απαγόρευση ανάρτησης της ελληνικής σημαίας στα σπίτια.
Απαγορεύτηκε πρόσφατα σε ελληνίδα να φωτογραφηθεί με την ελληνική σημαία στην Ακρόπολη, λόγω σχετικού νόμου. Πιο συγκεκριμένα με τον νόμο 851/1978 Αρ.2 παρ. 2α βλέπουμε ότι “η Εθνική Σημαία δύναται να επαίρεται: Κατά την διάρκειαν Εθνικού ή Δημοσίου Πένθους υπό ιδιωτών εις οικείας, καταστήματα, γραφεία, επιχειρήσεις και λοιπούς χώρους ασκήσεως επαγγέλματος, κατόπιν αποφάσεως του Υπουργού των Εσωτερικών”.
Στην παράγραφο 1 του ίδιου άρθρου: “η Σημαία παραμένει καθ' εκάστην ογδόης πρωινής μέχρι της δύσεως του ηλίου σε κυβερνητικά κτήρια, δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτήρια και μονάδες στρατού”.
Το άρθρο 3 τέλος αναφέρει για το υποχρεωτικό της ανάρτησης της Ελληνικής Σημαίας “σε δημόσια ή μη κτήρια κατά τας δημόσιας εορτάς και κατά τας επισήμους τελετάς”.
Οι ποινικές κυρώσεις για τους παραβάτες είναι κράτηση μέχρι δύο μηνών, ή προστίμου ή και τα δύο.

Να υποθέσω ότι απαγορεύεται η ανάρτηση και άλλων σημαιών ή μόνο της ελληνικής; Βάλτε μέσα πρώτα τα μαλακισμένα (κυρίως αλβανούς και «αναρχο»μαλάκες) που καίνε ελληνικές σημαίες «ζωντανά» στα δελτία των 8 και μετά συζητάμε πόσο μαλάκας είναι ο νόμος και πόσο μαλάκες αυτοί που θέλουν να τον εφαρμόσουν.
ΥΓ: Περιμένω να δω το νομάρχη να κάνει υποστολή κάθε απόγευμα και έπαρση κάθε πρωί στις 8…!



Είδηση Νο 6 – σεμνότης  
Οι βουλευτές θα αποβάλλονται από την Ολομέλεια.
Σαφή και αυστηρή προειδοποίηση απευθύνει προς τους γραμματείς των κοινοβουλευτικών ομάδων ο πρόεδρος της επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής και αντιπρόεδρος του Σώματος Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
Σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη ο κ. Μαρκογιαννάκης ζήτησε ρητά να προσέχουν οι βουλευτές την συμπεριφορά τους αλλά και τις ενδυματολογικές τους επιλογές κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων της Ολομέλειας. Συγκεκριμένα, επισήμανε στους γραμματείς των κοινοβουλευτικών ομάδων και ζήτησε να ενημερωθούν όλα τα μέλη του κοινοβουλίου ότι δεν είναι αποδεκτές εκφράσεις όπως «συμμορία», «κυβέρνηση Τσολάκογλου» και «νενέκοι». Εάν κάτι τέτοιο παρ' όλα αυτά ειπωθεί θα δίνεται εντολή να διαγράφονται από τα πρακτικά και θα ακολουθούν συστάσεις.
Επιπλέον, τόνισε ότι οι βουλευτές - άνδρες και γυναίκες - θα πρέπει να ντύνονται ευπρεπώς. Εάν κάτι τέτοιο δεν τηρηθεί δεν απέκλεισε το γεγονός να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα που δίνει στο προεδρείο της Βουλής να αποβάλλει από την αίθουσα όποιον δεν συμμορφώνεται.

Θα τηρηθεί το πρωτόκολλο που έχουν και τα μοναστήρια: στην είσοδο της Βουλής θα υπάρχουν για τους άντρες βουλευτές μαύρα παντελονάκια με λάστιχο που φοριούνται πάνω από τα σκισμένα τζιν, ενώ για τις γυναίκες μαύρες φούστες μέχρι τον αστράγαλο και μαύρα ταγεράκια ώστε να μη φαίνονται οι ώμοι τους και ερεθίζεται ο Μαρκογιαννάκης (μ’ αυτά ερεθίζεται;).
Αναμένεται οσονούπω η παραγγελία ειδικών μικροφωνικών εγκαταστάσεων με προηγμένο λογισμικό που αντικαθιστά τις επίμαχες λέξεις ως ακολούθως:
- η «συμμορία» θα αντικαθίσταται με το «σωτήρες»,
- η «κυβέρνηση Τσολάκογλου» θα αντικαθίσταται με το «λατρεμένο μας υπουργικό συμβούλιο»,
- οι «νενέκοι» θα αντικαθίσταται με το «αγωνιστές».
Όσες λέξεις το σύστημα δεν τις αναγνωρίζει θα τις αποδίδει με «μπιπ».


Είδηση Νο 5 – lächerlich
ΦΕΚ από το Βερολίνο!!!
ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 1
“Καθορισμός βαθμίδων επαγγελματικών προσόντων για την επαγγελματική δραστηριότητα της εκτέλεσης συντήρησης, επισκευής και επιτήρησης της λειτουργίας ψυκτικών εγκαταστάσεων και προϋποθέσεις για την άσκηση της δραστηριότητας αυτής από φυσικά πρόσωπα”.
Το παραπάνω Προεδρικό Διάταγμα (ΦΕΚ 3Α/8-1-2013), όπως φαίνεται στη φωτογραφία, το υπέγραψε ο Κάρολος Παπούλιας (και τρεις συναρμόδιοι υπουργοί) στο …Βερολίνο! Ο Πρόεδρος της ας πούμε Δημοκρατίας βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στη γερμανική πρωτεύουσα και επειδή το θέμα των ψυκτικών εγκαταστάσεων ήταν φλέγον (!) και δεν έπαιρνε άλλη αναβολή (!!!) το υπέγραψε εκεί.
Πρόκειται για την ελληνική απάντηση στο …έθιμο “Στο Μετρό χωρίς παντελόνι ("No pants in the subway day"). Εσείς βγάζετε τα παντελόνια, εμείς και τα σώβρακα!


Είδηση Νο 4 – μεταξύ φίλων
Ολλανδία: «Griekenland in de uitverkoop
Σάλο έχει προκαλέσει στην Ολλανδία η αντίδραση Ελλήνων σε διαφημιστικό πανό θεατρικής παράστασης που αναφερόταν στην Ελληνική κρίση. Ομάδα περίπου επτά Ελλήνων της Ουτρέχτης έσκισαν πανό θεάτρου στο οποίο και πάνω από την Ελληνική σημαία αναγραφόταν η λέξη SALE, ενώ από κάτω έγραφε στα Ολλανδικά: «Griekenland in de uitverkoop!» (Η Ελλάδα πωλείται!).

Και που είναι το πρόβλημα αγαπητοί μου; Μεταξύ φίλων αυτά επιτρέπονται. Γι’ αυτό κι εγώ δημοσιεύω τη νέα σημαία της Ολλανδίας:


Είδηση Νο 3 – όλα καλά
Μειώθηκε η κατανάλωση, αυξήθηκαν τα έσοδα.
Ο υπουργός αναπληρωτής Οικονομίας, Χρ. Σταϊκούρας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Ντ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι η ραγδαία μείωση της κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης οφείλεται, εν μέρει, στην αποθεματοποίηση στην οποία είχαν προβεί οι καταναλωτές πριν από την αύξηση του φόρου, καθώς και στην καταπολέμηση του λαθρεμπορίου.
Ο Χρ. Σταϊκούρας, παραδέχτηκε ότι η κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης έπεσε κατά 70% μετά την αύξηση του φόρου, αλλά τόνισε ότι τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 65% έναντι του αντίστοιχου τελευταίου τρίμηνου του 2011.
Να σημειωθεί ότι η αύξηση του φόρου από τα 60 στα 330 ευρώ είναι της τάξης του 550%.

Ο στούρνος Νο2 μιλάει για καταπολέμηση του λαθρεμπορίου (τι λέει ο $#@&^$@;;;) ενώ παράλληλα μαζεύει περισσότερα να στείλει στη Μέρκελ παγώνοντας τους Έλληνες. Η επιτομή της ξεδιαντροπιάς στο πρόσωπο ενός ανθυποκαραγκιόζη που διόρισε τη σύζυγό του στη Βουλή και καμαρώνει με την πουστιά που τον δέρνει.


Είδηση Νο 2 – σαλτιμπάγκος
Ξέσπασε «πόλεμος» Παπανδρέου-Λοβέρδου για την ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ.
Μιλώντας στην εκπομπή της ΝΕΤ «Η άλλη όψη» ο Ανδρέας Λοβέρδος υποστήριξε πως ο Γ. Παπανδρέου, ο Γ. Παπακωνσταντίνου και η πρώην υπουργός Οικονομίας Λούκα Κατσέλη ήταν οι υπαίτιοι που μπήκε η χώρα στο ΔΝΤ. Άλλοι υπουργοί της κυβέρνησης Παπανδρέου, όπως ο Γιάννης Ραγκούσης, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο ίδιος διαφώνησαν με τη συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Το πλέον μνημονιακό και στυγνό κάθαρμα που από τα δύο υπουργεία που πέρασε (Απασχόλησης και Υγείας) ξέσκισε για πάντα εργαζόμενους και ασφαλισμένους. Ήταν οι εποχές που διαφωνούσε με τη συμμετοχή του ΔΝΤ, αλλά ούτε μια στιγμή δεν του πέρασε από το καύκαλο να παραιτηθεί!
Είναι ο ίδιος άνθρωπος πριν από 1 χρόνο (26 Ιανουαρίου 2012) είχε πει σε συνέντευξη: «Όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον Γιώργο Παπανδρέου θα γίνει μακελειό». Τότε έγλυφε ακόμη τον Παπανδρέου (παρότι αυτός είχε αφήσει την πρωθυπουργία), επειδή λιμπιζόταν την άλωση του κόμματος.
Μια απλή αναζήτηση στη Google με κλειδί: «ο Λοβέρδος στηρίζει…», θα βγάλει:
«Ο Λοβέρδος στηρίζει Παπανδρέου»
«Ο Λοβέρδος στηρίζει Ραγκούση»
«Ο Λοβέρδος στηρίζει Βενιζέλο»
«Ο Λοβέρδος στηρίζει Παπαδήμο»
«Ο Λοβέρδος στηρίζει Σαμαρά»
Και το σπουδαιότερο:
«Ο Λοβέρδος στηρίζει Βαλβέρδε»
Ουστ κοπρίτη!!!

ΥΓ: Στο μόνο που παραδέχομαι τον Λοβέρδο είναι το timing. Διάλεξε να μας τα πει όταν άνοιγε το τριώδιο.





Είδηση Νο 1 – φάτε έναν $#*%&^@!!!
Γ. Στουρνάρας: "Ας μας αγοράσουν οι Τούρκοι"
Αυτό το απίστευτο δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο CNN.
Ο κ. Στουρνάρας ερωτώμενος αν η Ελλάδα θα είχε πρόβλημα να πουλήσει τομείς της χώρας στην Τουρκία απάντησε ότι κατά την άποψή του δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Εσύ προσκυνημένε της παγκοσμιοποίησης μπορεί να μην έχεις πρόβλημα να βγάλεις στο σφυρί και τη μάνα σου. Δική σου είναι, χεστήκαμε! Η Ελλάδα δεν σου ανήκει και δεν πωλείται! Είσαι μακριά νυχτωμένος αν νομίζεις ότι 2.500 χρόνια Ιστορίας θα σβήσουν στα 1-2 χρόνια που θα σε υποστούμε.



5 σχόλια:

  1. Ο Λοβέρδος είναι πολυμήχανος.
    Μπορεί ταυτόχρονα να στηρίζει Βενιζέλο, Σαμαρά, Παπανδρέου, Λαγκάρντ, Μήτρογλου, Μαρινάκη, Ρέμο, Κηλαηδόνη, Μέρντοχ και Τοροσίδη.
    Θέλει ταλέντο, αν μη τι άλλο...

    Μαϊντανός α' βαθμού.

    Ο Σταϊκούρας μας πείραξε;
    Εδώ ο ίδιος ο υπεύθυνος για πάταξη της διαφθοράς στο δημόσιο, ο Ρακιτζής, έχει διορίσει την αδερφή του στη ΔΕΗ και τη μετέθεσε στο γραφείο του...



    Όσο για το Στουρνάρα, δε θα σχολιάσω τον ίδιο όσο τον... "εθνικισταρά υπερπατριώτη" Άδωνι που δήλωσε "εγώ πούλησα τη μαρίνα της Μυτιλήνης στους Τούρκους"
    Δεν είναι μόνο πουλημένα τομάρια. Είναι και μαλάκες και τα λένε κιόλας.
    (Σαν το Βενιζέλο με τα αμυντικά σχέδια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη, μπερδεύτηκα.
      Ο... "κυνηγός των βολεμένων", Κωστής Χατζηδάκης, βόλεψε την αδερφή του στη ΔΕΗ και τη μετέθεσε στο γραφείο του.
      Και για τον αδιάφθορο Ρακιντζή διάβαζα ένα σκάνδαλο προχθές, αλλά ρε γαμώτο δε θυμάμαι τί είχε κάνει.

      Διαγραφή
    2. Λοβέρδος ή κοκακόλας λοιπόν!
      Για τον Ρακιντζή δεν έχω διαβάσει κάτι μεμπτό έως τώρα.
      Ψάξε μην είναι τρολιά (που λέγαμε).

      Διαγραφή
  2. Η γελοιότητα (κατά το "η βλακεία") είναι ανίκητη!
    Ιδιαίτερα σε ό, τι αφορά τη λειτιυργία του ελληνιού κράτους και γενικότερα της πολιτικής ζωής... Όχι μλνο 10 αλλά 110 γελοίες ειδήσεις μπορείς να βρεις καθημερινά στη χώρα μας...
    Είμαστε "άπαιχτοι"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά σταχυολογώ τις πλέον γελοίες. Θα τις θυμόμαστε κάποτε και θα γελάμε.
      Ή μήπως όχι;

      Διαγραφή