Σελίδες

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Οι κυριότερες ειδήσεις Νο21



Δέκα σημαντικές και ασήμαντες ειδήσεις της εβδομάδας που πέρασε σε αντίστροφη μέτρηση: 

Στη θέση Νο10:
Το ΣΔΟΕ "τσίμπησε" την Τζούλια.
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας του ΣΔΟΕ σε βάρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου για την υπόθεση των ερωτικών DVD. Η πρωταγωνίστρια των επίμαχων ερωτικών ταινιών φέρεται να απέκρυψε την αμοιβή της με αποτέλεσμα να κινηθεί διαδικασία εις βάρος της από τον αρμόδιο εισαγγελέα.
Ο εισαγγελέας, ο οποίος διενήργησε πολύμηνη έρευνα, άσκησε εναντίον της Αλεξανδράτου ποινική δίωξη για ψευδή βεβαίωση σε βαθμό κακουργήματος, που αφορά ισχυρισμούς της κατηγορουμένης, που δεν αποδείχθηκαν αληθείς. Για το επίμαχο DVD, που είχε γυριστεί από την εταιρεία «Σειρήνα», η Τζούλια Αλεξανδράτου, όταν είχε κληθεί από το ΣΔΟΕ, είχε καταθέσει ότι δεν ήταν εμπορικό προϊόν, αλλά επρόκειτο για προσωπικές της στιγμές που διέρρευσαν από πρώην σύντροφό της. Είχε πει, επίσης, πως δεν υπήρχε κανένα συμφωνητικό και ότι δεν είχε εισπράξει αμοιβή. Ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της εταιρείας «Σειρήνα», ωστόσο, όταν κλήθηκε στο ΣΔΟΕ προσκόμισε ιδιωτικό συμφωνητικό με την Τζούλια Αλεξανδράτου, βάσει του οποίου η προβλεπόμενη αμοιβή της ήταν 150.000 ευρώ. Την υπόθεση θα αναλάβει ανακριτής.

Μη δείτε κοπέλα να κάθεται πάνω σε μπουκάλι, αμέσως να τη βαφτίσετε τσόντα.
Προσωπικές στιγμές ήταν ρε κάφροι. Και η σαμπάνια είχε αγοραστεί νόμιμα, έχει και την απόδειξη.


Στη θέση Νο9:
Γερμανοί τουρίστες: «Δεν σας πληρώνουμε γιατί μας χρωστάτε»!
"Δεν σας πληρώνουμε γιατί εσείς μας χρωστάτε!" είπαν οι Γερμανοί τουρίστες... Και μετά, τις έφαγαν!
Σκηνές ''Φαρ Ουέστ'' εκτυλίχθηκαν μέσα σε νυχτερινό μαγαζί της Χερσονήσου, όταν Γερμανοί τουρίστες αρνήθηκαν να πληρώσουν τον λογαριασμό.
Σύμφωνα με το FlashNews, η παρέα των Γερμανών αφού κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και διασκέδασε στο γνωστό μαγαζί της Χερσονήσου, δε δέχτηκε να πληρώσει, λέγοντας πως οι Έλληνες είναι εκείνοι που τους οφείλουν χρήματα! Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και ακολούθησε... σύρραξη.
Με τους Γερμανούς να φεύγουν από το χώρο δαρμένοι.

Δεν πρόκειται για “αγανακτισμένους” γερμανούς αλλά για τζαμπατζήδες.
Πάντως, θα ’θελα να ήμουν κι εγώ εκεί…


Στη θέση Νο8:
Υπάλληλοι του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους έπαιρναν τις συντάξεις πεθαμένων.
Ακόμα μία υπόθεση διαφθοράς έρχεται στο φως της δημοσιότητας καθώς δύο υπάλληλοι του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους εισέπρατταν συντάξεις και αναδρομικά υπαλλήλων του δημοσίου, των οποίων η συνταξιοδότηση είχε διακοπεί γιατί είχαν πεθάνει.
Πρόκειται για μια υπάλληλο η οποία είχε και η ίδια συνταξιοδοτηθεί στα τέλη του 2011, αλλά συνέχιζε να πηγαίνει μέχρι τον Απρίλιο στην υπηρεσία, αφού ζήτησε και προσφέρθηκε αμισθί (!!!) να διεκπεραιώσει η ίδια τις εκκρεμότητες που παρέμεναν στο γραφείο της.
Η γυναίκα σε συνεργασία με το δεύτερο εμπλεκόμενο άτομο, έμπαινε στο ηλεκτρονικό σύστημα συντάξεων έδινε εντολή να δοθούν σαν αναδρομικά διάφορα ποσά, που ορισμένες φορές προκύπτουν νόμιμα μετά από εκκαθάριση. Σε πολλές περιπτώσεις, οι δικαιούχοι είχαν ήδη πεθάνει και ο θάνατός είχε δηλωθεί στο Μητρώο Συντάξεων. Τα ποσά των αναδρομικών δεν έμπαιναν στους λογαριασμούς των συγγενών του μακαρίτη, αλλά σε άλλους λογαριασμούς, δικούς της ή συνεργών της.
Υπολογίζεται πως η κομπίνα αυτή είχε στηθεί από το 2010, ενώ το ποσό της υπεξαίρεσης ξεπερνά ίσως και το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Γενικό Ξεσκιστήριο του Πεθαμένου Κράτους.
Και μετά σου λένε ότι η εφορία θα κατάσχει μισθούς και συντάξεις για οφειλές πάνω από 1000 ευρώ, σπίτια και αυτοκίνητα για οφειλές πάνω από 3000 ευρώ, ενώ προβλέπονται οινικές διώξεις και φυλακίσεις για χρέη άνω των 5000 ευρώ.
Ψάξτε να βρείτε όλα αυτά τα καθάρματα που ξεσκίζουν ακόμη τα δημόσια ταμεία και θα μαζέψετε πολλά πεντοχίλιαρα.


Στη θέση Νο7:
Αδιάθετα λόγω γραφειοκρατίας κονδύλια ύψους 3,8 δισ. ευρώ.
Αδιάθετα παραμένουν ευρωπαϊκά κονδύλια ύψους 3,8 δισ. ευρώ τα οποία η Ελλάδα αδυνατεί για λόγους γραφειοκρατίας να απορροφήσει. Πρόκειται για πόρους που δεν έχουν ακόμη χορηγηθεί για εγκεκριμένα σχέδια, όπως η καταπολέμηση της ανεργίας των νέων.
Ενδεικτικά από τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του υπουργείου Ανάπτυξης προκύπτει ότι συνολικοί πόροι ύψους 1,26  δισ. ευρώ δεν έχουν ακόμη διατεθεί σε όλα τα προγράμματα του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου.
Υπάρχει επίσης αδιάθετο ποσό 2,5 δισ. ευρώ στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης από μη ενεργά σχέδια, για τα οποία υπάρχει μεν προϋπολογισμός, αλλά λείπουν μέτρα εφαρμογής. Μάλιστα, στην περίπτωση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, μέχρι το τέλος του 2015,  το σύνολο των διαθέσιμων πιστώσεων που διοχετεύονται ή πρόκειται να διοχετευθούν σε ΜΜΕ ανέρχεται σε περίπου 4,35 δισ. ευρώ.

Λεφτά υπάρχουν, αλλά ποιος ασχολείται; Που να τρέχεις τώρα βρε αδελφέ, κάνει και ζέστη!
Η λύση των οικονομικών μας προβλημάτων βρίσκεται στη φορολόγηση. Και πιο συγκεκριμένα στην επόμενη είδηση…



Στη θέση Νο6:
Τι φόρο θα πληρώσει ένας άστεγος για το 2012;
Ακόμη κι οι άστεγοι με μηδενικά εισοδήματα θα πληρώσουν φόρο, εφόσον υποβάλλουν φορολογική δήλωση!!!
Ας υποθέσουμε ότι ένας άστεγος θέλει να υποβάλλει φορολογική δήλωση το 2012, δηλώνοντας ως εισόδημα 0 ευρώ. Το τεκμήριο διαβίωσης ανέρχεται στα 3.000 ευρώ. Αν δεν προσκομίσει αποδείξεις 750 ευρώ θα πρέπει να πληρώσει ποινή για την έλλειψη των αποδείξεων, ίση με το 10%, δηλαδή 75 ευρώ. Ως προκαταβολή φόβου, θα πρέπει να καταβάλλει το 55% των 75 ευρώ, δηλαδή 41,25 ευρώ. Αν προσθέσουμε τα δύο ποσά, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο άστεγος θα πληρώσει συνολικά 116,25 ευρώ.

Πρέπει λοιπόν ο άστεγος και με μηδενικό εισόδημα, άρα και άνεργος, άρα και πάμφτωχος, να φανερώσει αγορές ύψους 750 ευρώ (από το εισόδημα που ΔΕΝ έχει). Το που θα βρει 750 ευρώ να ξοδέψει αφού δεν έχει εισόδημα, είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια που αναπαράγεται μόνο από τους λαϊκιστές που δεν σέβονται τον ιδρώτα της Μέρκελ και του Ράιχενμπαχ.


Στη θέση Νο5:
Βαριά «καμπάνα» στον Άκη για το κινητό.
Με την ανώτατη πειθαρχική ποινή που προβλέπει ο Σωφρονιστικός Κώδικας για όσους κρατούμενους «συλλαμβάνονται» να κάνουν χρήση κινητού τηλεφώνου εντός φυλακής, τιμωρήθηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος.
Η ποινή που επέβαλε το Πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού που συνεδρίασε την περασμένη Παρασκευή στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ είναι «100 βαθμοί», γεγονός που έχει ήδη καταγραφεί στο ατομικό του δελτίο πειθαρχικού ελέγχου.

Αν το’ξερε ο Άκης πως υπάρχει …point system, θα πρόσεχε τους …τροχονόμους!


Στη θέση Νο4:
Δόθηκε λύση για τα φάρμακα των καρκινοπαθών.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών Γιατρών, Δημήτρης Βαρνάβας, δήλωσε ότι ο υπουργός Υγείας τον διαβεβαίωσε πως πέτυχε συμφωνία με τις εταιρείες παραγωγής και εισαγωγής φαρμάκων για καρκινοπαθείς και από την Τρίτη (5 Ιουνίου)  η τροφοδοσία των νοσοκομείων με τα συγκεκριμένα φάρμακα θα γίνεται κανονικά.

Πάλι καλά, γιατί άκουσα το Λοβέρδο να λέει πως αν είχαμε (κανονική!) κυβέρνηση και όχι υπηρεσιακή το θέμα θα είχε λυθεί! Δηλαδή κε Βαρνάβα και κε Κίττα θέλετε να μας πείτε πως δεν θα πεθαίνει ο κόσμος, παρόλο που ο Λοβέρδος δεν παριστάνει ακόμα τον υπουργό; Πραγματικά είναι απίστευτο!


Στη θέση Νο3:
Α. Σαμαράς: «Δεν υπέγραψα συνέχιση του Μνημονίου, αλλά την αλλαγή του»!
«Δεν υπέγραψα συνέχιση του Μνημονίου, υπέγραψα την αλλαγή του» επανέλαβε ο πρόεδρος της ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι αν δεν το είχε κάνει τότε, η χώρα θα ήταν ήδη στη διαδικασία της δραχμής.
Μιλώντας στο «enikos.gr», ο κ. Σαμαράς συμπλήρωσε σχετικά: «Η Ευρώπη δέχθηκε τις τροποποιήσεις που πρότεινα. Εγώ ήμουν ο αρχιτέκτονας του αντιμνημονίου. Θα μπορούσα να επιμείνω και να έπαιρνα 60%, αλλά εκείνη την στιγμή έβαλα την πατρίδα πάνω από το συμφέρον μας».

Δηλαδή ρε Αντωνάκη αυτό που ζούμε σήμερα είναι οι τροποποιήσεις που τους πρότεινες και τις δέχθηκαν; Και όταν κάνουν λόγο για «απαρέγκλιτη τήρηση των συμφωνηθέντων» εννοούν το δικό σου …αντιμνημονιακό πρόγραμμα;
Σε ευχαριστούμε που για τη σωτηρία της πατρίδας δεν ...επέμεινες (!) και πέταξες στα σκουπίδια το 60%, για να αρκεστείς στο 19%.
Άσχετο: Όταν λες «επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου» τι ακριβώς εννοείς; Να διαπραγματευτείς τους δικούς σου όρους;
Θα ξεράσω!


Στη θέση Νο2:
Ένας 25χρονος σκότωσε ληστή στην Παιανία.
Νεκρός από τα πυρά ενός 25χρονου έπεσε το πρωί της Πέμπτης στην Παιανία ένας 43χρονος Αλβανός, ο οποίος μαζί με τουλάχιστον έναν συνεργό του προσπάθησε να ληστέψει το σπίτι του νεαρού.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι διαρρήκτες, που νωρίτερα είχαν επιχειρήσει να εισβάλλουν κι σε άλλο σπίτι της περιοχής, μπούκαραν στο σπίτι του 25χρονου και απείλησαν τη μητέρα του, προκειμένου να απενεργοποιήσει το συναγερμό που χτυπούσε.
Οι γιοι της ιδιοκτήτριας ξύπνησαν και άρχισαν να καταδιώκουν τους διαρρήκτες, που τράπηκαν προς στιγμήν σε φυγή, ενώ στη συνέχεια οι κάτοικοι της περιοχής άρχισαν να ψάχνουν τους ληστές επί περίπου 1,5 ώρα. Στο σημείο έσπευσε και η αστυνομία, η οποία όμως δεν κατάφερε να τους εντοπίσει.
Ενώ τα πνεύματα φαίνεται πως είχαν ηρεμήσει, οι ληστές δεν δίστασαν και επιχείρησαν να μπουν και σε τρίτο σπίτι, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να πυροβολήσει με καραμπίνα στον αέρα για εκφοβισμό.
Τότε οι διαρρήκτες κατευθύνθηκαν και πάλι προς το δεύτερο σπίτι που επιχείρησαν να ληστέψουν, προσπαθώντας να διαφύγουν, με αποτέλεσμα να γίνουν αντιληπτοί από τον 25χρονο, ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 43χρονο Αλβανό.

Μπορεί κάποιος να σκοτώνει στην προσπάθεια να υπερασπιστεί τη ζωή του και την περιουσία του; Το θέμα είναι τεράστιο και ξεφεύγει από τα ελληνικά σύνορα.
Θεωρώντας ως δεδομένο ότι οι κακοποιοί είναι έτοιμοι για όλα και δεν έχουν καμία διάθεση ούτε να αναγνωρισθούν από τα θύματά τους, ούτε και να συλληφθούν, δεν θα διστάσουν και να σκοτώσουν, είτε πολίτες, είτε αστυνομικούς για να ξεφύγουν. Και το έχουν κάνει ακόμη και για συντάξεις λίγων ευρώ.
Ίσως και μόνο η απειλή πως ο πολίτης είναι κι αυτός έτοιμος, τον αποτρέψει να το επιχειρήσει.
(Το ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση ο κακοποιός ήταν αλλοδαπός, ούτε ενισχύει τη γνώμη μου, ούτε την αλλάζει)


Στη θέση Νο1:
Ο Κασιδιάρης χτύπησε την Λιάνα Κανέλλη στον «αέρα»!!!

Σκηνές αλλοφροσύνης εκτυλίχθηκαν σε ζωντανή μετάδοση από το τηλεοπτικό στούντιο του Ant1, κατά τη διάρκεια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη.
Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης σηκώθηκε από την θέση του και χτύπησε την υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.
Πριν χειροδικήσει ο Κασιδιάρης είχε πετάξει ένα ποτήρι νερό στην υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου!
Μάταια προσπάθησε να σταματήσει τον Ηλία Κασιδιάρη ο οικοδεσπότης της εκπομπής, Γιώργος Παπαδάκης.

Η συνέχεια γνωστή. Η Ρένα Δούρου υπέβαλλε μήνυση, η Κανέλλη αρνήθηκε να υποβάλλει, η ακροδεξιά κουράδα που πετάει νερά και χτυπάει γυναίκες εξαφανίστηκε από το στούντιο για να αποφύγει το αυτόφωρο, ο χιτλερίσκος αρχηγός του είπε πως τον χτύπησε πρώτη η Κανέλλη και θα υποβάλλει μήνυση.
Να βοηθήσω το χοντρομαλάκα αρχηγό της συμμορίας των νεοναζί και τα υπόλοιπα σκατά που σέρνει πίσω του ότι η Κανέλλη τον …«χτύπησε» με χαρτιά. Αν ο παπάρας τσουτσουνόμαγκας δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του να πηγαίνει στα μπιλιάρδα να πουλάει μαγκιές για να τον κάνουν μπαούλο.
Με την Κανέλλη με χωρίζει όχι απλά χάσμα αλλά άβυσσος. Εκφράζει ότι πιο απολιθωμένο και παρωχημένο σ’ αυτή τη χώρα. Αλλά οι διαφωνίες μου δεν θα με οδηγούσαν ποτέ να σηκώσω το χέρι εναντίον της. Δεν το θεωρώ μαγκιά, το θεωρώ ξεφτίλα που μπορεί να εκπορεύεται μόνο από κρυφαδελφές!
Το χειρότερο από όλα ήταν η (μη) αντίδραση των παρισταμένων «αντρών», πλην Παπαδάκη. Εκείνος ο Παυλόπουλος είχε χέσει το βρακί του, γι' αυτό κι είχε κολλήσει στη καρέκλα.
Αφού αυτοί οι πιθηκάνθρωποι γρονθοκοπούν γυναίκες στον τηλεοπτικό αέρα, μπορούμε να καταλάβουμε τι μπορούν να κάνουν τα βράδια σε ερημικές περιοχές που κυκλοφορούν με κράνη και ματσούκια.
Για πρώτη και ίσως τελευταία φορά στα χρονικά, θα συμφωνήσω απόλυτα με την Κανέλλη στην απάντηση που έδωσε σε δημοσιογράφους: «Θύματα είναι αυτοί που τους ψηφίσανε»!
Εγώ θα προσέθετα ότι είναι για ψυχιατρείο.

4 σχόλια:

  1. Ειδησάρες είχε αυτή η εβδομάδα!

    10: Ευτυχώς που δε φορολογούν το βάθος που φτάνει η σαμπάνια, γιατί η Τζούλια θα φορλογούνταν για πισίνα.

    9:Ν' αγιάσει το χέρι τους.
    Άμα γουστάρουν μαγκιές... στη χώρα τους!

    8:Αν πιάνανε όσους έχουν κατακλέψει τα ταμεία και δήμευαν το αντίστοιχο ποσό της περιουσίας τους, δε θα υπήρχε έλλειμμα.

    7:Φαντάζομαι τον Βενιζέλο με φάτσα Βέγγου πάνω στο μηχανάκι και να ρωτάει επίμονα "Ξέρεις από ΕΣΠΑ;" και να πέφτει σ' ενα σακί κάρβουνα.

    6:καλή λύση θα ήταν και η ευθανασία με εικαζόμενη συναίνεση (άλλη... Λοβερδιά κι αυτή!) την ώρα που κοιμάται ο άστεγος στο χαρτόκουτο.

    5:Ο Άκης την πάτησε σα μαθητούδι.
    Δυο κοπέλες ομοίως αποβλήθηκαν από τις Πανελλαδικές λόγω κινητού.

    4:Την άλλη φορά που είχε δημιουργηθει ζήτημα ο Λοβέρδος για να το "λύσει" προσωρινά χρειαστηκε κάτι μήνες.
    Η υπηρεσιακή χρειάστηκε μόλις κάτι μέρες.
    Μα καλά πώς βρέθηκαν τα λεφτά για το συμβιβασμό με τις φαρμακευτικές εταιρείες αφού δεν πήραμε το 1 δισ. της δόσης του Μνημονίου που μας χρωστάνε;

    3:Είναι σα να έλεγε ο Σισέ ότι υπέγραψε το συμβόλαιο στον Παναθηναικό εννοώντας (στον Πατέρα) ότι θέλει να πάει στον Ολυμπιακό.

    2:Με τρομάζει η αυτοδικία, αλλά τι να κάνουν οι άνθρωποι;
    Να κάτσουν για... ιδεολογικούς λόγους να τους καθαρίζουν καθημερινά οι συμμορίες μην τους κατηγορήσω εγώ για αυτοδικία;
    Πρέει να λυθεί το πρ΄βολημα άμεσα, γιατί σε λίγο με βλέπω κι εμένα να ζώνομαι με τα κουμπούρια και τα καριοφίλια.

    1:Εδώ που τα λέμε και ποιος δεν έχει σιχτιρίσει κάποια φορά στη ζωή του βλέποντας Κανέλλη;
    Αλλά όλοι όσοι έχουμε σώας τας φρένας και την ελάχιστη δημοκρατική συνείδηση σίγουρα δε θα την αρχίζαμε στα μπουνίδια.
    Οι τύποι (της Χ.Α.) είναι ψυχοπαθείς δολοφόνοι.
    Και χειρότεροι απ αυτούς είναι αυτοί που τους υποστηρίζουν ακόμα και τώρα.


    ΥΓ.: Ο Μαχαίρης εξηγήθηκε για το απρεπές σχόλιο.
    Πλάκα έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ στο σχόλιο, ειδικά στο 7 και στο 6 !!!

      Για το 2 θα σου πω ότι διαολίστηκα με την ηλίθια ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που κάνει λόγο για …δολοφονία ! Δεν ξέρω τι κατάλαβε ο κόπανος που την έγραψε αλλά πρέπει να τον πάτε σε γιατρό. Εναλλακτικά μπορεί να κολλήσει μια ανακοίνωση έξω από το σπίτι του σε όλες τις γλώσσες “δέχομαι κλέφτες χωρίς αντίσταση, τα μετρητά είναι πάνω στο τραπέζι της κουζίνας, κερνάω και παγωτό χωνάκι”.
      Ας μαζέψει κάποιος όλους αυτούς τους τυχάρπαστους που «μέθυσαν» από …εξουσία πριν είναι αργά για το κόμμα τους και πρωτίστως για την Ελλάδα.

      Για Χ.Α: Με τρομάζει η ιδέα ότι αυτή η συμμορία τραμπούκων-δολοφόνων που αύξησε εντυπωσιακά τα ποσοστά της, άρχισε να αποκτά λαϊκό έρεισμα και εμφανίζεται σαν το “αποκούμπι” του κάθε ηλίθιου ψευτοαγανακτισμένου.
      Το δράμα είναι ότι η ψήφος διαμαρτυρίας άρχισε να αποκτά ιδεολογικό υπόβαθρο. Το “να αγιάσει το χέρι του” ακούγεται όλο και συχνότερα, όλο και πιο έντονα.
      Σιχαίνομαι και που το σκέφτομαι αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το ότι “δεν υπάρχουν 440.000 φασίστες στην Ελλάδα”.
      Μήπως υπάρχουν και δεν το ξέραμε;

      Διαγραφή
    2. (για το 2) "και το κλειδί κάτω απ' τη γλάστρα"!

      (για χ.α.) μάλλον υπήρχαν, ήταν εγκλωβισμένοι κυρίως στη νδ και τώρα απελευθερώθηκαν πολιτικά.
      παλιά ντρεπόντουσαν να μιλούν ανοιχτά γι αυτά.
      τώρα δε βάζουν γλώωσα μεσα τους...

      Διαγραφή
    3. Και όχι μόνο στη νουδού.
      Ένα αντρόγυνο ξέρω μόνο που ψήφισε τους φασίστες και μέχρι χθες ήταν ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ πασοκτζήδες. Και ξέρεις γιατί; λόγω των περικοπών στους μισθούς! Γιατί ...πίστεψαν το "λεφτά υπάρχουν".
      Γι' αυτό λέω ότι τελικά το μεγαλύτερο πρόβλημα ίσως δεν το έχουν οι πολιτικοί με τις πολιτικές τους. Ίσως το έχει ο λαός με τα μυαλά του...!
      Αν ανάλογα το χρήμα που παίρνεις ψηφίζεις από άκρα αριστερά έως άκρα δεξιά τότε κάτι δεν πάει καλά.
      Δυστυχώς στην Ελλάδα ο κόσμος δεν ψηφίζει ούτε από συμφέρον, ούτε από ιδεολογία. Μάλλον από μαλακία ...

      Διαγραφή