Σελίδες

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Μνήμη ...Έλληνα !


Το κοίταζα το έγγραφο, το ξανακοίταζα, έπαιρνα το κομπιουτεράκι να κάνω τις πράξεις, κοίταγα αν είχε μπαταρίες, πάλι λάθος μου ’βγαινε. Ούτε και που χρειάζεται δηλαδή το κομπιουτεράκι. Λευκά και άκυρα μαζί είναι πάνω από 3.000. Μαζί με τα 48.000 του Βαγγέλα πάμε χοντρικά στα 51.000 ψηφοδέλτια.
Άρα;
Άρα, ή το έγγραφο που κάνει από το πρωί το γύρο του διαδικτύου είναι μούφα, ή στο ΠΑΣΟΚ εγκαινιάζεται από σήμερα μια νέα αριθμητική. Η αριθμητική που βολεύει, ελπίζοντας να μη μας πάρουν χαμπάρι! 

Υπάρχει και τρίτο ενδεχόμενο: Για να βγει το ποσοστό του 96,78%, έπρεπε να πάρει τις 48.142 ψήφους ο Βενιζέλος. Συνεπώς, πρώτα βρέθηκε το ποσοστό και μετά “μαγειρεύτηκαν” τα υπόλοιπα.
Πραγματικά καταπληκτική αριθμητική! Και αυτό που την κάνει ακόμη καταπληκτικότερη είναι το γεγονός ότι προέρχεται από την Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης του ΠΑΣΟΚ. Τώρα, τι ακριβώς πιστοποιεί ο Ανωμερίτης με τούτη την αρλούμπα, μόνο ο ίδιος μπορεί να απαντήσει.
Κι εκεί που αναρωτιόμουν ποιοι είναι αυτοί που θα πάνε να ψηφίσουν και να επιλέξουν (μεταξύ κανενός άλλου!) έναν από τους πρωτεργάτες – πρωτομάστορες της εθνικής μας συμφοράς, βρέθηκαν, λέει, περί τους 240.000 που πήγαν με κρύα, με ζεστή, με παγωμένη, με χλιαρή καρδιά και το’καναν.
Αυτό περί “μνήμης χρυσόψαρου” πρέπει να αλλάξει. “Μνήμη Έλληνα” είναι το πιο σωστό, μιας και διαθέτει απείρως μικρότερη.
Υπάρχουν καταγγελίες πως δεν υπήρχαν καθόλου φάκελοι για τα ψηφοδέλτια.
Υπάρχουν καταγγελίες πως σε πολλές περιπτώσεις δεν δίνονταν λευκά ψηφοδέλτια γιατί είχαν ...τελειώσει.
Υπάρχουν καταγγελίες πως δεν έδιναν αποδείξεις για τα 2 ευρώ που πλήρωνε ο καθένας (κάπου μισό εκατομμύριο ευρώ δηλαδή).
Υπάρχουν καταγγελίες πως ο καθένας ψήφιζε όσες φορές ήθελε, αρκεί να γνώριζε τον αριθμό της ταυτότητας μέλους.

Μικρή σημασία έχουν όλα αυτά. Το “σπουδαίο” είναι άλλο.
Ο Βενιζέλος είναι ένας από αυτούς που εγκλημάτησαν κατά της πατρίδας μας. Στείλατε λοιπόν το μήνυμα σε όλους αυτούς τους εγκληματίες πως τους αμνηστεύετε. Αν δεν το καταλάβατε, οι εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ αποτέλεσαν την αφετηρία από μια σειρά άλλες παρόμοιες που θα ακολουθήσουν. 
Το ίδιο μήνυμα πήρε και ο Σαμαράς που συνυπέγραψε την καταδίκη μας. Και αύριο κάποιοι, πολλοί περισσότεροι από εσάς, θα τον στείλουν για να κυβερνήσει. Μην απορήσετε καθόλου μ’ αυτή τους την απόφαση, το ίδιο ακριβώς κάνατε κι εσείς χθες. 
Το ίδιο ακριβώς μήνυμα παίρνει και ο Κ. Καραμανλής, ο κουρασμένος. Και με το περίσσιο θράσος που τον διακρίνει, επιστρέφοντας αύριο στο πολιτικό προσκήνιο θα σας πει πως αυτός δεν υπέγραψε κανένα μνημόνιο.
Ψηφίστε τους λοιπόν, συγχωρέστε τους, αμνήστευτε τους και φάτε τους στη μάπα…!
Η φωτογραφία από το epikairo.gr

4 σχόλια:

  1. Δεν ειναι να ασχολείται κανείς σοβαρά με κάτι τέτοια, που αποδεικνύουν κάτι που και ο πιο χαζός εχει αντιληφθεί απο καιρό. οτι δηλαδή είναι γελοίοι.
    Οσοι εχουμε μείνει μ*λ*κες με τις γελοιότητες.

    tzonakos
    (θα συνδεθώ μετά, τωρα βιάζομαι, καλημέρα )
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα και να προσέχεις φουριόζε φίλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελα, συνδέθηκα, όντως εγω άφησα το σχόλιο.
    Οσο μπορώ προσέχω, το θέμα ειναι που δεν ξερω μερικές φορές, τι να προσέχω :)
    Αλλα απο τα πράγματα εκείνα που πρέπει να προσέχουμε, είναι τι εννοούν οι πολιτικοί μας οταν μιλούν, οταν νομοθετούν, οταν μας "σώζουν". Πάντα εννοούν άλλο αυτο αυτό που θέλουμε να καταλαβαίνουμε.
    Και συνήθως εννούν οτιδήποτε ευνοεί τους ίδιους και το συνάφι, κι οχι εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηρέμησε βρε Τζόνυ. Έρχονται εκλογές και όλα θα ...αλλάξουν.
    ^-^

    ΑπάντησηΔιαγραφή