Σελίδες

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Μηνιάτικο #18: Σεπτέμβριος 2016


Στις 2 Σεπτεμβρίου, ξημερώματα, ο γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος, ανακοίνωσε τους κατόχους των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας έπειτα από μία μαραθώνια δημοπρασία που κράτησε περισσότερες από 70 ώρες. Το συνολικό ποσό που έδωσαν οι τέσσερις υπερθεματιστές ανέρχεται στα 246 εκατομμύρια ευρώ. 
Λίγες ημέρες αργότερα, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε στον ΣΚΑΙ ότι ακόμη και στην περίπτωση που το ΣτΕ επικυρώσει τον νόμο Παππά, αυτός ως πρωθυπουργός δεν θα σεβαστεί την απόφαση (!!!!!!!) και θα ακυρώσει τον νόμο (βίντεο).

Μετά από 27 χρόνια ανομίας, διαπλοκής, υπόγειου χρήματος και απώλειας εσόδων για το δημόσιο, επιτέλους σε αυτή τη χώρα οι τηλεοπτικοί σταθμοί αποκτούν ΝΟΜΙΜΗ άδεια λειτουργίας. Αυτό δεν αρέσει στη ΝΔ, για πολλούς και διάφορους λόγους, που μόνο οι ηλίθιοι που την ψηφίζουν δεν καταλαβαίνουν.
Το δημόσιο θα μαζέψει 246 εκατομμύρια ευρώ, μέσα από μια δημοπρασία που διήρκησε περίπου 4 μέρες, όταν επί 3 δεκαετίες είχε συνολικά μαζέψει μηδέν ευρώ. Μιλάμε για εποχές όπου κυκλοφορούσε στην αγορά πολύ περισσότερο χρήμα, η διαφημιστική πίτα ήταν πολύ μεγαλύτερη, συνεπώς τα κέρδη θα μπορούσαν να είναι πολύ περισσότερα. Ο Κούλης (και ο πατέρας του και ο Α. Παπανδρέου και ο Σημίτης και ο Καραμανλής τζούνιορ και ο Γιωργάκης και ο Σαμαροβενιζέλος) αντί να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τις μαλακίες των προηγούμενων, αποφάσισε να προσθέσει ακόμα μία, τη δικιά του. Θα ακυρώσει το νόμο Παππά, θα επιστρέψει τα λεφτά στους καναλάρχες * (θα τα πάρει από εμάς μετά, μη χολοσκάς), προκειμένου να επαναφέρει το σάπιο σύστημα μέσα στο οποίο μεγάλωσε, ανδρώθηκε πολιτικά, σπρώχτηκε να γίνει πρόεδρος της νουδού και αύριο (όπως τον έχουν αφήσει να φαντάζεται) πρωθυπουργός.
Η πλάκα είναι πως το τίμημα από τη χορήγηση τηλεοπτικών αδειών προβλέπεται ήδη από το πρώτο μνημόνιο. Δεν μπήκε ούτε δεκάρα στα Ταμεία αφού ο Γιωργάκης και ο συνεχιστής του μνημονίου Σαμαροβενιζέλος αποφάσισαν να κόψουν λεφτά από αλλού, παρά να εισπράξουν από τα διαπλεκόμενα φιλαράκια τους.

* Ο Νίκος Δένδιας δήλωσε (κι αυτός) στο ΣΚΑΙ: «Σας λέω ευθέως ότι η ΝΔ δεν μπορεί να αναγνωρίσει αυτόν τον διαγωνισμό. Και σας λέω ευθέως ότι η ΝΔ θα προκηρύξει και άλλες άδειες. Και σας λέω ευθέως ότι επειδή δεν είμαστε μπαταξήδες, χρήματα τα οποία δόθηκαν βεβαίως θα πρέπει να δοθούν πίσω (βίντεο στο 1:35).


Στις 9 Σεπτεμβρίου ο ευρωβουλευτής της ΛΑ.Ε Νίκος Χουντής ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook την απάντηση που έλαβε από τον Επίτροπο Οικονομικών της Ε.Ε. Πιέρ Μοσκοβισί, σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα στο Γιούρογκρουπ του Μαΐου 2016 έχασε οριστικά περίπου 6 δισ. ευρώ. Ο Νίκος Χουντής, σε ερώτηση που είχε καταθέσει προς την Κομισιόν, ζητούσε διευκρινίσεις «για την οφειλόμενη από τους δανειστές, επιστροφή των κερδών των ελληνικών ομολόγων, γνωστών ως SMPs και ANFAs, τα οποία οι δανειστές, στα Eurogroup του Νοεμβρίου του 2012, είχαν δεσμευθεί ρητά ότι θα τα επέστρεφαν στην Ελλάδα. Με βάση αυτή τη συμφωνία, είχαν ήδη επιστρέψει 2 δισ. ευρώ το 2013 και αναμενόταν η επιστροφή πολλών ακόμα δισ. για τα επόμενα έτη». Όπως δήλωσε ο κ. Χουντής «Όταν όμως στις 27.6.2015 προκηρύχθηκε το δημοψήφισμα, το Eurogroup, με έκτακτη απόφασή του, ανέστειλε όλες τις χρηματοδοτικές δεσμεύσεις των δανειστών προς την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των κερδών από SMP και ANFA.»

Ακόμα περιμένει απάντηση ο Ν. Χουντής κι εμείς μαζί του. Μόλις ο Τσίπρας και η παρέα του απαντήσουν σχετικά, θα σας ενημερώσουμε με έκτακτα δελτία. Ξαπλώστε αναπαυτικά και πάρτε ποπ κορν.


Στις 15 Σεπτεμβρίου, άνδρες της οικονομικής αστυνομίας με εντολή της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Ράικου, πραγματοποίησαν έφοδο στα γραφεία της συζύγου του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος. Η έρευνα σχετίζεται με τα μαύρα ταμεία του ΚΕΕΛΠΝΟ για τις διαφημιστικές του καμπάνιες και τη χρηματοδότηση που είχε πάρει από αυτά η εταιρεία της  Σταυρούλας Νικολοπούλου που είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Στουρνάρα. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν πλήθος εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που αφορούν την περίοδο κατά την οποία η σύζυγος Στουρνάρα έπαιρνε τις χρηματοδοτήσεις από το ΚΕΕΛΠΝΟ, για τις οποίες έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις. Σημειώνεται ότι την ίδια περίοδο ο Γιάννης Στουρνάρας ήταν υπουργός Οικονομικών.
Τo 2012 ο ΕΟΦ, λίγο μετά την τοποθέτηση του Γιάννη Στουρνάρα στη θέση του Τσάρου της ελληνικής οικονομίας, ξεκίνησε μια διαφημιστική εκστρατεία κατά της πολυφαρμακίας, σε μία περίοδο μάλιστα που δεν χορηγούνταν φάρμακα ούτε στους καρκινοπαθείς, που κόστισε στο υπουργείο Υγείας το ποσό των 435.666 ευρώ. Τον διαγωνισμό τότε κέρδισαν 2 εταιρείες.
Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΒΙ ΕΝΤ Ο ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε ήταν ο κ. Θωμάς Βαρβιτσιώτης, αδελφός του τότε Υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ενώ μεταξύ των μελών του Δ.Σ. φιγούραρε και ο σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, γνωστός και από την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, κ. Σταύρος Παπασταύρου.
Γενική διευθύντρια της δεύτερης εταιρείας Mindwork Business Solutions ήταν η κ. Σταυρούλα Νικολοπούλου, σύζυγος του τότε υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα, ενώ σύμφωνα το καταστατικό της εταιρείας βασικές εταίροι ήταν οι Μυρτώ Στουρνάρα και Νεφέλη Στουρνάρα, κόρες του νυν διοικητή της ΤτΕ.

Και έρχεται ο κωλοΣΥΡΙΖΑΣ και οι στρατευμένοι του εισαγγελείς - που έχουν το θράσος να ενοχλούν το ιερό τοτέμ Γ. Στουρνάρα και το σόι του - να κάνουν έρευνες για να αποδείξουν τι;;; Ότι ο κόσμος της Δεξιάς δεν είναι όμορφος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος;;;
Ρε άντε σα πέρα!!!
Και φυσικά δεν χρειάζεται να αναρωτηθούμε ποιο κόμμα και ποιος πολιτικός αρχηγός αντέδρασαν και βγήκαν να στηρίξουν τον στούρνο και το σόι του…


Από κοντά και ο αντιπρόεδρος


Τη μία υπερασπιστές του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, εδώ και μήνες υπερασπιστές των νταβατζήδων των ΜΜΕ, σήμερα του Στούρνου.
Ναι ρε, μην αφήσετε ούτε ένα λαμόγιο μονάχο του ενώπιον της Δικαιοσύνης!

 

Στις 19 Σεπτεμβρίου δημοσιεύεται στη Διαύγεια [εδώ] η απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη για την ένταξη στο ΕΣΠΑ Στερεάς Ελλάδας του «Κέντρου Σύγχρονης Δημοκρατικής Ιστορίας» στο χωριό Βελωτά του Δήμου Καρπενησίου, προϋπολογισμού 647.746,75 ευρώ. Ουσιαστικά πρόκειται για το σπίτι του Παύλου Μπακογιάννη, πατέρα του Περιφερειάρχη.  


Ιδιωτική συμμετοχή = 0, μας λέει ο πιο πάνω πίνακας
Δημόσια δαπάνη = 647.765,75€
Στο "μυαλό" του φιλελέ ηλίθιου το κράτος υπάρχει μόνο για να το αρμέγει.

Θα δαπανηθούν 650 χιλιάρικα για να γίνει "Κέντρο Σύγχρονης Δημοκρατικής Ιστορίας" το σπίτι του μακαρίτη Μπακογιάννη σε ένα χωριό 98 κατοίκων!!

Πηγή


Με λίγα λόγια ο περιφερειάρχης βρήκε τρόπο να ανακαινίσει το εξοχικό που θα πηγαίνει με τη Σία τζάμπα!


Οι θιασώτες της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, οι πολέμιοι του κρατισμού, οι οπαδοί της αριστείας, στην καθομιλουμένη οι δεξιούρες του κερατά, με την επί τεσσαρακονταετία δοκιμασμένη μέθοδο "Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει" αποφάσισαν να ξεκοκαλίσουν και άλλο ΕΣΠΑ για να φτιάξουν ΚΑΙ ΠΑΛΙ το Μητσοτακέικο. Αυτή την γάγγραινα, το σόι που σιτίζεται από το κράτος για πάνω από 70 χρόνια (και ποιος ξέρει για πόσο ακόμα).

Και επειδή όταν η μύγα κάνει κώλο απειλεί να χέσει τον κόσμο όλο…



Στις 21 Σεπτεμβρίου με τις ψήφους ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ποταμιού, ΑΝ. ΕΛΛ. και Ένωσης Κεντρώων πέρασε από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για την κύρωση της σύμβασης της “αξιοποίησης του Ελληνικού”. Κατά του νομοσχεδίου ψήφισαν η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ.

Αφήνω εδώ αυτό να βρίσκεται.


Γιατί; Γιατί είμαι λαϊκιστής.


Στις 22 Σεπτεμβρίου κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο με τα υπόλοιπα προαπαιτούμενα για την καταβολή της δόσης. Στο προσχέδιο του πολυνομοσχεδίου, το οποίο κατατέθηκε στην γραμματεία της κυβέρνησης, αποσαφηνίζεται πλήρως ο κατάλογος με τις ΔΕΚΟ που περνούν στο υπερταμείο. Ανάμεσα σε αυτές είναι ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, Αττικό Μετρό και η ΕΛΒΟ.

Τελικά το νομοσχέδιο ψηφίστηκε στις 27 Σεπτεμβρίου, συγκεντρώνοντας 152 ψήφους της κυβερνητικής πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ενώ καταψήφισε σύσσωμη η αντιπολίτευση.
Η μεγαλύτερη γελοιότητα είναι αυτή που ξεστόμισε από το βήμα της Βουλής ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος έκανε λόγο για εκστρατεία ψεύδους, λέγοντας ότι από πουθενά δεν προκύπτει η υποχρέωση ιδιωτικοποιήσεων: «Δεν είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε ιδιωτικοποιήσεις. Δεν χρειάζεται να είναι σαν το ΤΑΙΠΕΔ και δεν είναι σαν το ΤΑΙΠΕΔ».
Και συμπλήρωσε με νέες γελοιότητες: «Σε αυτό το Ταμείο δεν υπάρχει επιτροπεία, δεν υπάρχει υποθήκευση όλης της περιουσίας, μοναδικός μέτοχος είναι το ελληνικό Δημόσιο, οι μετοχές δεν μεταβιβάζονται, οι μετοχές δεν μπορεί να κατασχεθούν».

Πάμε να δούμε τι ΔΕΝ μεταβιβάζεται και τι ΔΕΝ κατάσχεται.


Εξαιρετικής σημασίας εκείνο το «αυτοδικαίως» και ακόμη μεγαλύτερης εκείνο το «χωρίς αντάλλαγμα».
Για εσάς τους απροσάρμοστους που καίτε μαζούτ, ο Ευκλείδης είπε ότι αυτό που μεταβιβάζεται… δεν μεταβιβάζεται.

Και κάπου εδώ να θυμηθούμε τον Ζοζέ Σαραμάγκου:



Στις 29 Σεπτεμβρίου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης από το βήμα της Βουλής κατήγγειλε κομπίνα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με τις διαγνωστικές αρθροσκοπήσεις. Οι καταγγελίες αφορούν τον πρώην αναπλ. υπουργό Υγείας της Ν.Δ Μάριο Σαλμά ο οποίος, σύμφωνα με τον κ. Πολάκη, κατόρθωσε μέσω «δικών του ανθρώπων» να τιμολογήσει τη διαγνωστική αρθροσκόπηση με υπέρογκες τιμές, μια εξέταση η οποία δε χρειάζεται. Αποτέλεσμα ήταν να υπερχρεώνονται τα Ταμεία και να ζημιωθεί το ελληνικό δημόσιο.
Σύμφωνα με τον κ. Πολάκη η διάγνωση για τις αρθρώσεις καλύπτεται καλύτερα με τις μαγνητικές τομογραφίες. Η διαγνωστική αρθροσκόπηση έχει νόημα όταν γίνεται όχι μόνο για διάγνωση, αλλά και ταυτόχρονη παρέμβαση στο ορθοπεδικό περιστατικό. Ο κ. Πολάκης υποστήριξε ότι ενώ η εξέταση αυτή δεν ήταν αναγκαία ο Μάριος Σαλμάς πήρε από κοινού με τον αδελφό του την αντιπροσωπεία του σχετικού μηχανήματος και ακολούθως έβαλε την τότε υποδιοικήτρια του νοσοκομείο Αττικόν κ. Γιαννακάκου να τιμολογήσει την πράξη.
Η τιμολόγηση, σύμφωνα με τον κ. Πολάκη, έγινε από τον πρόεδρο του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ) και πρώην βουλευτή της Ν.Δ Π. Σκανδαλάκη και έφτασε τα 1.500 ευρώ ανά πράξη, κάτι που υπέγραψε στην συνέχεια ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος επί υπουργίας Μάκη Βορίδη.
“Τιμολογούμε λοιπόν μια διαγνωστική πράξη που δεν έχει αξία και στη συνέχεια πάει και παίρνει και άδεια ιατρείου όπως τα κανόνισε με τους ιατρικούς συλλόγους για να κάνει την εξέταση, γιατί πήρε και άδεια ιατρείου. Και καταθέτει παραστατικά στον ΕΟΠΥΥ και πληρώνεται για 550 ασθενείς. Κάντε τον λογαριασμό να δείτε την "κομπίνα”.
“Στην Αμερική η μέγιστη τιμή για την ίδια εξέταση είναι 450 δολάρια”, ανέφερε ο κ. Πολάκης, συμπληρώνοντας ότι “εμείς την ξανατιμολογήσαμε, παρά το ότι ένας παρακρατικός μηχανισμός καθυστέρησε την διαδικασία”.

Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια. Ο Σαλμάς αντέκρουσε τις κατηγορίες, δήλωσε ότι θα καταθέσει μήνυση, η οποία, μέχρι να εκδικαστεί πολλοί δεν θα ζούμε, ή, στην καλύτερη, θα το έχουμε ξεχάσει.

ΥΓ: Έχω σκυλομετανιώσει που δεν ασχολήθηκα από μικρός με την καλλιέργεια σανού.
Με τόση κατανάλωση στον κωλότοπο θα είχα γίνει πλούσιος, εξέχων παράγοντας, πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας, μη σου πω θα έπαιρνα και κανάλι.


14 σχόλια:

  1. Ανατριχιαστικό το απόσπασμα του Σαραμάγκου! Δυστυχώς επιβεβαιώνεται η ρήση του "Στο τέλος σώζουμε μόνο τις Τράπεζες".
    Επίσης δεν ήξερα αυτή τη λεπτομέρεια που αναφέρεις για το ότι απ' το πρώτο μνημόνιο έπρεπε να είχε γίνει η διαδικασία με τα κανάλια και να μπουν τα χρήματα στα δημόσια ταμεία. Κι όπως βλέπω, έγινε κανονικό πάρτι μεταξύ τους. Μαζί τα φάγανε που θα έλεγε κι ο χοντρός.
    Μα κι ο Στουρνάρας; Ο άτεγκτος υπουργός των οικονομικών, που έδινε μαθήματα επιβίωσης στους συνταξιούχους, φέρνοντας σαν παράδειγμα τη μάνα του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λερώνω και τα χέρια και το μυαλό και την ψυχή που ασχολούμαι με τη σαπίλα τους. Αλλά δεν μπορώ ρε Μαρία. Παρόλη την αηδία που νιώθω διαβάζοντας και μαθαίνοντας τις βρωμιές τους, δεν γουστάρω να τους αφήσω να αλωνίζουν έτσι. Θα τους τα χώνω και ας μη με διαβάζει ούτε η μάνα μου!
      Που δεν με διαβάζει! :))

      Προτίμησαν που λες και οι ΓΑΠικοί και οι Σαμαροβενιζελικοί να στύψουν εμάς, παρά να εισπράξουν από τα φιλαράκια τους.
      Δες εδώ.
      Κατά τα άλλα μας έχουν απαυτώσει τον εγκέφαλο ότι έχουμε ακόμα μνημόνιο επειδή δεν εφαρμόσαμε σωστά τα προηγούμενα. Βρε ουστ!

      Διαγραφή
  2. Ένα ένα τα καρφιά στο σώμα μας Πέτρο. Και η αλητεία των προηγούμενων γαλάζο-πρασινο-πορτοκαλο-μαυρων πουλερικών να χτυπάει ταβάνι λες και σε αυτό τον τόπο η πολιτική είναι παρθενογένεση.
    Δυστυχώς φίλε η θλίψη, η απογοήτευση και το γκρέμισμα των ονείρων είναι τέτοιο που πλέον στη θέση τους μπετάρεται το μίσος....!
    Και ένα τέτοιο μίσος κρύβει μεταλλάξεις και τρόμο φίλε.
    Καλό μήνα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πράγματι επικίνδυνο από κάθε άποψη το να παγιώνεται, μπετάρεται όπως λες, το μίσος. Αυτός ο λαός περπατάει και σιγομουρμουρίζει και κανένας δεν μπορεί να διανοηθεί τι θα συμβεί όταν θα ξεχειλίσει το ποτήρι.
      Κάτι που εύχομαι μα και φοβάμαι ταυτόχρονα.
      Καλό μήνα Γιάννη.

      Διαγραφή
  3. Φοβάμαι....μόνο αυτό πως οι πληγές
    της ανθρωπότητας θα βαθύνουν κι άλλο!!!

    Καλημέρα Πέτρο και καλό μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέρεις από ΕΣΠΑ?
    Γιατί όπως καταλαβαίνεις κάποιοι ξέρουν πολύ καλά, όχι μόνο από ΕΣΠΑ, αλλά και πώς να τα τρώνε με κάθε τρόπο!
    Τι να πρωτοσχολιάσω σε όσα λες..δε θα σχολιάσω τίποτα..θα πω μόνο πόσο φοβάμαι κι εγώ...!
    Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σόι από όπου και να το πιάσεις θα λερωθείς. Άμα καθίσω να γράψω 10 αράδες θα γίνουν 500 και ακόμα δεν θα έχει γραφτεί ούτε το 1% της βρώμας τους.
      Δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα στη ζωή τους, ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ, με δικά τους λεφτά. Μια ζωή αρμέγουν. Επιχειρηματίες, φίλους, το κράτος.
      Σκατομαθημένοι, στο απυρόβλητο και με ένα τσούρμο ηλιθίων κλακαδόρων πίσω τους που ξερογλείφονται για κανα κοκκαλάκι. Σκέτη αηδία.

      Καλό μήνα να έχεις Μαρία.

      Διαγραφή
  5. Για το τρίτο σου θέμα
    Εμείς θα πληρώσουμε πάλι τις φιλοδοξίες του κάθε απόγονου, του κάθε "φιλόμουσου", των διαφόρων εξυπνάκηδων που βρήκαν τρόπο να σιτίζουν τους παρατρεχάμενούς τους (ίσως να σιτίζονται και οι ίδιοι). "Ιδρύματα" πεθαμένων πολιτικών, "κέντρα μελετών", "παρατηρητήρια" και άλλα κρατικοδίαιτα τίποτα.

    Να προσθέσω, με την άδεια σου, πρόσφατη σχετική ανάρτηση των βαψομαλλιάδων. Μία πλαγιομετωπική επίθεση, όχι βουρ και στο ψαχνό:
    http://vapsomalliades.blogspot.com/2016/10/poios-fofatai-to-karpenisiotiko-kentro-dimokratias-Pavlos-Bakoyiannis.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς θα πληρώσουμε πάλι και χωρίς να βγάλουμε κιχ. Αυτοί αποφασίζουν και στέλνουν σε εμάς το λογαριασμό. Δεκαετίες τώρα.
      Τους «βαψομαλλιάδες» δεν τους γνώριζα, πρώτη φορά μπήκα σε αυτό το μπλογκ. Στα περισσότερα που γράφει το άρθρο δεν με βρίσκει σύμφωνο. Εκτός και αν χρησιμοποιεί κάποιο είδους χιούμορ που δεν αντιλαμβάνομαι.
      Εγώ πάντως (που δεν με διαβάζει κανένας) είμαι του «βουρ και στο ψαχνό». Τις γελοιότητες τις στηλιτεύω και αν δεν αρέσουν στους συριζαίους και στους κούληδες ας μου κάνουν μήνυση. Θα μπω μέσα και θα με ταΐζουν.

      Διαγραφή
  6. Πέτρο, επειδή το 'χω πρόσφατο (από μια συζήτηση..), μην ξεχνάμε ότι ο Μάριος Σαλμάς βο(υ)λευτής τής ΝΔ ξημεροβραδιάζεται στα κανάλια (της διαπλοκής κι όχι μόνο) και κάνει προπαγάνδα υπέρ τού κόμματός του φυσικά και κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Ε βέβαια, αφού είναι (ΚΑΙ αυτός!) έξω και δεν είναι στης φυλακής τα σίδερα, καλά κάνει και μας ταϊζει λίγο σανό παραπάνω και εκείνος..

    "Οπως προκύπτει από έγγραφα που παρουσιάζει σήμερα (5/10/16) η «Εφ.Συν.», βάσει νόμου, φαίνεται ότι δεν επιτρέπεται σε διαγνωστικό κέντρο να πραγματοποιεί την ιατρική πράξη της διαγνωστικής αρθροσκόπησης. Πρόκειται για σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης καθώς όλοι οι ασθενείς του Μάριου Σαλμά κατευθύνονταν στο συγκεκριμένο ιδιωτικό κέντρο, το οποίο στη συνέχεια αποζημιωνόταν για τις υπερκοστολογημένες εξετάσεις από τον ΕΟΠΥΥ".

    http://www.efsyn.gr/arthro/ypothesi-salma-tora-miloyn-ta-eggrafa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΙΣΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλύπτει πλήρως τον Σαλμά. Όταν λέμε ΙΣΑ εννοούμε φυσικά τον Πατούλη, το νεοδημοκρατικό αυτό κομματόσκυλο που είναι Δήμαρχος Αμαρουσίου, θαμώνας των σκυλάδικων, τρέντι μουτσούνα της Μυκόνου, βασιλιάς τους κιτς, αντιπροσωπευτικό δείγμα της Ελλάδας που μας βούλιαξε.
      Για να μη βγει η νουδού να παρέχει κάλυψη στο βουλευτή της έβαλε τον ΙΣΑ, δηλαδή τον Πατούλη (και μόνο αυτόν) να το κάνει. Το ίδιο ακριβώς έγινε με την πολύ πρόσφατη ανακοίνωση της ΤτΕ που παρείχε στήριξη στον Στουρνάρα για τα κερατιάτικα που πλήρωσε το ΚΕΕΛΠΝΟ στη σύζυγό του.
      Γιάννης κέρασε-Γιάννης ήπιε, κυριολεκτικά) δηλαδή. Παρείχε η Τράπεζα κάλυψη στο ...αφεντικό της.

      Διαγραφή
  7. Εξακολουθώ να έχω επιφυλάξεις στο θέμα των καναλιών.
    Ναι θα μαζευτούν χρήματα που δεν είχαν μπει ποτέ στα ταμεία, αλλά θα ήθελα άλλο τρόπο; Μεγαλύτερη πίτα; Να μείνουν πάντως άνεργοι. Γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο θέμα των καναλιών έχει αναπτυχθεί μπόλικη παραφιλολογία με μοναδική στόχευση να μπερδευτεί ο κόσμος και να χαθεί η μπάλα. Η συζήτηση είναι τεράστια. Τα περισσότερα θα τα πούμε από κοντά, εδώ θα σου πω μόνο μερικές σκέψεις.
      Ο καθένας έχει και μια άποψη για τον τρόπο που έπρεπε να εισπραχθούν τα χρήματα (ενώ άλλοι λένε πως κακώς εισπράχτηκαν). Με οποιονδήποτε τρόπο και να γινόταν η είσπραξη, πάντα (μα πάντα) θα υπήρχε αντίλογος. Σκέψου το λίγο. Αυτό που σήμερα έχει σημασία είναι ότι επιτέλους εισπράχτηκαν χρήματα και οι νταβατζήδες πλήρωσαν. Το κακό είναι που δεν θα ζητηθούν χρήματα από όσους έως τώρα λειτουργούν παράνομα.
      Η διαφημιστική πίτα είναι συγκεκριμένη και ολοένα μειούμενη. Αν τα κανάλια ήσαν περισσότερα οι άδειες θα είχαν μικρότερη αξία. Το όφελος για τα δημόσια ταμεία ποιο θα ήταν τελικά; Αν δημοπρατούσαν 10 άδειες, οι νταβατζήδες θα είχαν συνεννοηθεί απέξω και δεν θα έδινε ΚΑΝΕΝΑΣ περισσότερα από την τιμή εκκίνησης που είχε οριστεί (όπως ίσως γνωρίζεις) στα 3 εκατομμύρια. 3Χ10=30 εκατ.€.
      Από τη στιγμή που θα μπουν στα δημόσια ταμεία περισσότερα από 250 εκατ. καταλαβαίνεις το αποτέλεσμα αυτής της κουβέντας.
      Αν θα μείνουν άνεργοι, με συγχωρείς, χ#στηκα. Δεν λυπάμαι κανέναν τους, το έχω γράψει σε δεκάδες αναρτήσεις και σχόλια ως τώρα. Το μιντιακό σύστημα που προμοτάριζε το πολιτικό, πουλώντας φούμαρα στο λαό, με συγχωρείς, δεν θα το λυπηθώ.
      Αν θες τη γνώμη μου η συζήτηση δεν θα έπρεπε να γίνεται ούτε με βάση την ανεργία (για την οποία κανείς τους δεν έκλαψε όταν επρόκειτο για άνεργους συμπολίτες τους) ούτε με βάση το χρήμα. Θα έπρεπε να γίνεται με βάση την ποιότητα του προγράμματος και κύρια την αντικειμενική ενημέρωση. Εφόσον αυτά δεν πρόκειται να τα απολαύσουμε ποτέ, τι να πουλάνε 4 σκουπίδια και ψέματα, τι 10, τι 20! Ουδεμία διαφορά.

      Διαγραφή