Σελίδες

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Μηνιάτικο #15: Ιούνιος 2016


Την 1η Ιουνίου κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία που αναιρεί τη διάταξη για τις βουλευτικές offshore η οποία υπερψηφίστηκε με 190 ‘ΝΑΙ’. Υπέρ της τροπολογίας, ψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, του Ποταμιού, του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής , ενώ "παρών" δήλωσαν επτά βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας κατηγόρησε την κυβέρνηση για «παίγνια απολύτως αντισυνταγματικά και ανεφάρμοστα» και ότι «εμπαίζει τη Βουλή και το λαό και εισάγει κρυφίως διατάξεις αμνήστευσης».
«Στον εμπαιγμό της κοινωνίας σε ώρα κρίσεως δεν μπορούμε να συμμετέχουμε. Εμείς καταγγέλλουμε την κυβέρνηση και την κυβερνητική πλειοψηφία που εισάγει διατάξεις που αμνηστεύουν εμπλεκόμενους. Δεν μπορούμε να συμμετέχουμε», τόνισε και ακολούθως η ΝΔ αποχώρησε από τη συζήτηση.

Μια ημέρα πριν (31 Μαΐου) η Νέα Δημοκρατία είχε ανεβάσει στο τουίτερ τη δήλωση του βουλευτή και Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Γιώργου Κουμουτσάκου:


Λίγες ώρες αργότερα και αφού τελικά αποχώρησαν από τη Βουλή, ο κος Κουμουτσάκος που είχε ζητήσει τη σύγκληση της Ολομέλειας, από το προσωπικό του τουίτερ ανέβασε αυτό:


Και ενώ ο κος Δένδιας από του βήματος του Κοινοβουλίου είπε ότι Η διάταξη είναι τόσο αυστηρή που γίνεται αντισυνταγματική και παντελώς ανεφάρμοστη. Αυτά τα παίγνια δεν μπορεί να τα δεχτεί κανείς σοβαρός άνθρωπος...” ο κος Κουμουτσάκος γράφει αυτά

 
Άβυσσος η ψυχή των νεοφιλελέδων.

Γελοιωδέστερος όλων ο Βενιζέλος:


Γιατί γελοιωδέστερος; Γιατί αυτός ο απίθανος έχει μούτρα και μιλάει όταν το νομικό του τερατούργημα, ο νόμος 4002/2011 έδωσε την ευκαιρία σε στοιχηματζίδικες οφσόρ εταιρείες να βγάλουν εκτός Ελλάδας πολλά δισ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το σάιτ stoiximan.gr που ενώ δηλώνει ελληνική εταιρεία έχει έδρα τη Μάλτα και φυσικά φοροδιαφεύγει ΝΟΜΙΜΑ, ελέω Βενιζέλου! Η Μάλτα μάζευε δισ. από τη χρεοκοπημένη Ελλάδα, που στη συνέχεια τα έστελνε νόμιμα και ηθικά στον Παναμά.
Περισσότερες πληροφορίες [εδώ].


Στις 7 Ιουνίου υπεγράφη το μνημόνιο κατανόησης για το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού ανάμεσα στο ΤΑΙΠΕΔ και τους αναδόχους για την επένδυση, που ήταν μία από τις τελευταίες εκκρεμότητες για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.
Το σχήμα υπό τη Lamda Develοpment πρόσφερε τίμημα που κυμαίνεται μεταξύ 577.000.000 και 712.000.000 ευρώ (ανάλογα με το επιτόκιο προεξόφλησης που χρησιμοποιείται), ενώ με την αναγωγή στη δεκαετία διαμορφώνεται σε 915.000.000 ευρώ, τα οποία θα καταβληθούν σε δόσεις.

Μεταβιβάστηκαν λοιπόν τα 6.203 στρέμματα του πρώην αεροδρομίου έναντι 915 εκατομμυρίων ευρώ. Δηλαδή πήραμε (όχι εμείς - το ΤΑΙΠΕΔ - δηλαδή οι δανειστές) 147€/τ.μ. Ο Λάτσης αγόρασε το "καλύτερο φιλέτο της Ευρώπης" σε τιμή που δεν παίρνεις ούτε γκαρσονιέρα σε ημιυπόγειο στην Κάτω Πετρομαγούλα.

Σύμφωνα με την οικονομοτεχνική μελέτη του ΤΕΕ [εδώ], η αξία του οικοπέδου όταν πουλήθηκε αποτιμούταν στα 2,950 δισ. ευρώ.


Συνεχίζοντας η μελέτη μας ενημερώνει ότι τελικά το ΤΑΙΠΕΔ πούλησε το Ελληνικό στον ευεργέτη μας Λάτση σε τιμή κατά 222% χαμηλότερη της πραγματικής του αξίας.  


Δηλαδή ΤΟ ΧΑΡΙΣΕ!
Άλλοι πάλι λένε ότι έπεσε χοντρή μίζα. Αυτούς δεν τους πιστεύω γιατί αυτά στην Ελλάδα δεν γίνονται.
[Εδώ] βρίσκουμε τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων όλης της χώρας, όπως αυτές ισχύουν σήμερα. Όποιος βρει οπουδήποτε την τιμή των 147€/τ.μ. παρακαλώ να μας ενημερώσει. Ίσως την πετύχει σε καμιά πλαγιά βουνού, ανάμεσα σε πουρνάρια και στάνες.
Πάντως για την περιοχή του Ελληνικού ισχύουν αυτά:


Αξιοσημείωτα ήσαν και τα πανηγύρια της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας "ΑΥΓΗ" που ανάλογα με την ημερομηνία δημοσίευσης και το ποιος βρίσκεται στην κυβέρνηση ΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΑ.
Παράδειγμα συνέπειας:


 

 
Λέω να μη βάλουμε βιντεάκια με τον σωσία του Τσίπρα που αμολάει διάφορα επαναστατικά για “μητροπολιτικό πάρκο ανοιχτό σε όλους τους πολίτες του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος…” γιατί έξω κάνει ζέστη.


Στις 8 Ιουνίου η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη καταθέτει ερώτηση στη Βουλή:
«Η απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης να δώσει άδεια ανάγνωσης του Κορανίου εντός της Αγίας Σοφίας, ενός μνημείου παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς που προστατεύεται από την UNESCO, συνιστά προκλητική ενέργεια που προκαλεί μεγάλη ανησυχία. Το Υπουργείο Εξωτερικών με καθυστέρηση καταδίκασε φραστικά την απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης και την ίδια στιγμή ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης δήλωσε ότι "δεν είναι τραγικό" και "δεν συνιστά έλλειψη σεβασμού η ανάγνωση θρησκευτικού κειμένου στην Αγία Σοφία". Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί σύγχυση και να σταλούν λάθος μηνύματα στη γειτονική χώρα».
Ερωτάται ο πρωθυπουργός:
1. Ποια είναι τελικά η θέση της κυβέρνησης στο ζήτημα της αλλαγής χαρακτήρα της Αγίας Σόφιας;
2. Σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί η κυβέρνηση προκειμένου να διασφαλίσει τον χαρακτήρα της Αγίας Σοφίας ως συμβόλου της Χριστιανοσύνης και ως μνημείου παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς;

Αναγνώστηκε το Κοράνι στην Αγία Σοφία και η Ντόρα Μπακογιάννη - Μητσοτάκη - Κούβελου κλπ κατέθεσε ερώτηση. Μάλλον η τέως υπουργός, παρότι σιτίζεται από τα δικά μας λεφτά για να παριστάνει την βουλευτή και ενίοτε την υπουργό θα αγνοεί ότι ο Ναός της Αγίας Σοφίας επί 480 χρόνια (1453-1934) ήταν ισλαμικό τέμενος και –κατά πάσα πιθανότητα- εκεί μέσα γινόταν ανάγνωση του Κορανίου.
Όπως επίσης θα αγνοεί ότι το 2003 η Αγία Σοφία είχε μετατραπεί σε συναυλιακό χώρο. Ο Ευρ. Στυλιανίδης που κατέθεσε τότε την ερώτηση θα το θυμάται.
Όπως επίσης θα αγνοεί ότι στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται και ο Ναός της Αγίας Ειρήνης όπου το 2005 οι τούρκοι διοργάνωσαν επίδειξη μόδας με ημίγυμνα μοντέλα.
Όπως επίσης θα αγνοεί ότι το 2009 στον ίδιο ναό πραγματοποιήθηκε συναυλία ελληνικής μουσικής στην οποία παρίστατο και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος (όταν η μουσική είναι ελληνική δεν ενοχλούμαστε).
Υστερόγραφο: Παρακαλείται η κυρία τέως να απαντήσει αν γνώριζε τα πιο πάνω και αν τότε ως βουλευτής ή υπουργός κατέθεσε ερωτήσεις στους πρωθυπουργούς Σημίτη και Καραμανλή.
Ευχαριστώ.


Στις 19 Ιουνίου ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης δίνει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και στην εκπομπή Chekpoint. Ερωτώμενος σχετικά με την άσκηση ποινικής δίωξης κατά των εταιρειών  Mercedes - Benz και BMW στην Ελλάδα για λαθρεμπόριο και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, απάντησε: «Αυτή η υπόθεση της Μερσεντές και της BMW που έβγαλε μια εφημερίδα δεν ξέρω αν θα μας βγει σε καλό. Έχουμε ανάγκη τους ξένους να δείξουν επιείκεια στο χρέος, να στείλουν εδώ βιομηχάνους να κάνουν επενδύσεις… αν εκείνη την ώρα κυνηγάμε τις εταιρείες τους…»  [βίντεο στο 6:27]

Η αποκάλυψη είχε γίνει 2 ημέρες πριν από την εφημερίδα "ΑΓΟΡΑ",


η οποία, όπως σημειώνει στο πρωτοσέλιδό της, σε πρώτη φάση αναμένεται στις δύο εταιρείες να επιβληθούν πρόστιμα ύψους 66 εκατ. και 36 εκατ. αντίστοιχα. 
Πάμε ξανά: Σε πρώτη φάση το ελληνικό δημόσιο αναμένεται να εισπράξει από τις δύο γερμανικές μιζοεταιρείες που έκαναν λαθρεμπόριο και ξέπλεναν βρώμικο χρήμα 112.000.000 ευρώ, μόνο για την (μνημονιακή) 3ετία 2011-2013, κάτι με το οποίο δεν συμφωνούν όλοι.

Και στο σημείο αυτό να καλησπερίσουμε το γιουσουφάκι της Μέρκελ και γλείφτη των βιομηχάνων Λεβεντοπρόεδρο που από τη μια καλεί τον ελληνικό λαό να πληρώνει τις …υποχρεώσεις του και από την άλλη θέλει να απαλλάσσεται από αυτές το γερμανικό πουσταριό που ξεζουμίζει το ελληνικό δημόσιο με κάθε τρόπο.
Προεδρολεβέντη, είναι απολύτως βέβαιο ότι αυτές οι "υποχρεώσεις" δημιουργήθηκαν από τις λαμογιές των φιλαράκων σου που μέχρι χτες έβριζες αλλά σήμερα κάθεσαι ήσυχα στη γωνίτσα σου επειδή σε χρηματοδοτούν.
Θα σε καληνυχτίσουμε με ένα "Ουστ κι εσύ μαλάκα!" αφού σου υπενθυμίσουμε το γνωστό “Όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού τόσο περισσότερο φαίνεται ο κώλος της”.


Το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στο Divani Caravel Hotel. Με τη φράση “πρώτη φορά Αριστερά, πρώτη φορά απλή αναλογική” ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εισηγήθηκε στην Κ.Ε. την υιοθέτηση της απλής αναλογικής ως εκλογικού συστήματος της χώρας. Η πρόταση «πνίγηκε» μέσα σε χειροκροτήματα από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Βέβαια ο Τσίπρας και η παρέα του - που ακόμα καμώνονται ότι είναι αριστεροί – αποκηρύσσουν μετά βδελυγμίας το να καταργηθεί το 3% ως όριο εισόδου κόμματος στη Βουλή.
Στο σύστημα της Απλής αναλογικής ο αριθμός εδρών που λαμβάνουν οι συνδυασμοί εξαρτάται μόνο από το εθνικό ποσοστό τους, ανεξαρτήτως του αποτελέσματός τους ανά εκλογική περιφέρεια….
Στην καθαρή μορφή της απλής αναλογικής, οι έδρες κάθε συνδυασμού προκύπτουν από το γινόμενο «Εθνικό ποσοστό X συνολικός αριθμός εδρών» (στρογγυλοποιημένο στον προηγούμενο ακέραιο), μας ενημερώνει η Βικιπαίδεια. Τα υπόλοιπα συστήματα βαφτίστε τα όπως θέλετε αλλά Απλή αναλογική δεν θα γίνουν ποτέ.
Στο ενδεχόμενο ψήφισης έστω και αυτής της άθλιας μορφής “απλής” αναλογικής, όπως ήταν φυσικό εναντιώθηκε η νουδού, τα πασόκια και ο ποταμίσιος υπάλληλος. Ο Λεβεντόγερος είπε ότι θα την ψηφίσει.
Τι μας απέμεινε (με τα ναζίδια δεν ασχολούμαι); Το ΚΚΕ.
Ο σύντροφος Κουτσούμπας μιλώντας στον Ρ/Σ "Παραπολιτικά 90,1 Fm" δήλωσε ότι το ΚΚΕ εμμένει σταθερά στην πάγια θέση του για απλή και άδολη αναλογική, χωρίς μπόνους και πλαφόν.
Καλά κάνετε! Δεν αντιλέγω ότι το πλαφόν είναι άθλιο, το είπα πιο πάνω, έχε όμως κατά νου ότι αν δεν αλλάξει ο εκλογικός νόμος πριμοδοτείς τον (δημοσκοπικά πρώτο) Κούλη με 50 έδρες.
Τελικά, μήπως αυτό είναι που θέλεις;


Στις 28 Ιουνίου παρουσιάστηκε το σχετικό πόρισμα της ΤτΕ ενώπιον της αρμόδιας Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που ελέγχει τα τραπεζικά δάνεια που χορηγήθηκαν στα ΜΜΕ. Σύμφωνα με το πόρισμα, τα ΜΜΕ κατάφερναν να εξασφαλίζουν «πλουσιοπάροχο» δανεισμό χωρίς να διαθέτουν τις απαιτούμενες εγγυήσεις για να λάβουν τόσο μεγάλα ποσά. Οι «ακάλυπτοι κίνδυνοι» ανέρχονται σε:
- 88% για τον Πήγασο,
- 82% για το STAR και
- 70% για τον ΔΟΛ και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας ανέφερε ότι τα συνολικά δάνεια των τραπεζών προς τα ΜΜΕ είναι 900 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μίλησε για συγκεκριμένα ΜΜΕ με ακάλυπτα δάνεια που φτάνουν ακόμη και το 88%. Ο κ. Λάππας κατήγγειλε επίσης ότι οι τράπεζες χορηγούσαν νέα δάνεια στα ΜΜΕ για πληρωμή ληξιπρόθεσμων τόκων παραβιάζοντας τη σχετική απαγόρευση του νόμου.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία απεκάλυψε ότι οι τράπεζες έδιναν δάνεια δίχως εταιρικές εγγυήσεις. Υπογράμμισε ότι το 2015 η Εθνική Τράπεζα διέθεσε το 1/3 της διαφημιστικής δαπάνης της σε πολύ μικρά sites τα οποία «έχουν ανύπαρκτη επισκεψιμότητα και λειτουργούν με πολύ μικρές ομάδες δημοσιογράφων».
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Παπαδόπουλος ανέφερε ότι τον Σεπτέμβριο του 2014 δόθηκε στην εταιρεία Τυλέτυπος (MEGA) ποσό 96.756.000 ευρώ εκ των οποίων τα 81.249.000 ευρώ αφορούσαν αναχρηματοδότηση προηγούμενων οφειλών και παράλληλα δόθηκε και «ζεστό χρήμα 15.500.000 ευρώ».

Αντί δικού μου σχολίου, σας αφήνω να απολαύσετε την ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή 50 βουλευτές του Κούλη.
Καταπιείτε 2 λεξοτανίλ και πάμε:
«Δυστυχώς, σταδιακά ξετυλίγεται το επικίνδυνο κουβάρι που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει γνέσει για τη χώρα μας. Ένα επικίνδυνο παιχνίδι, όχι μόνο ελέγχου του ραδιοτηλεοπτικού χώρου, αλλά και απροκάλυπτης παρέμβασης στο θεμελιώδες δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών να ενημερώνονται ελεύθερα. Η ευθύνη της κυβέρνησης για τον διασυρμό της χώρας είναι αποκλειστική. Δυστυχώς, αυτήν τη φορά ο διασυρμός αγγίζει τον πυρήνα της ίδιας της Δημοκρατίας, της θεμελιώδους διάκρισης των εξουσιών και της απρόσκοπτης λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος της χώρας».



12 σχόλια:

  1. Νάτο και το καινούργιο κατεβατό του μήνα μας....!
    Τεκμηριωμένο και καταιγιστικό. Πλην όμως και καταθλιπτικό για τα όσα αντιμετωπίζουμε και τα όσα συμβαίνουν γύρω μας.
    Θαυμάζω τη δύναμη και την έμπνευσή σου Πέτρο να τα σταχυολογείς και τεκμηριώνεις όλα αυτά.
    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Γιάννη.
      Το ξέρω ότι είναι καταθλιπτική η ανασκόπηση. Οι ευχάριστες ειδήσεις στην Ελλάδα είναι ελάχιστες πλέον.
      Ασχολούμαι με την πολιτική από βίτσιο (άλλη εξήγηση δεν μπορώ να βρω μέσα μου) και γιατί όταν μπλέκω με φιλελέρες θέλω να έχω επιχειρήματα (όχι ότι έχουν αυτοί βέβαια).
      Καλό σου βράδυ και σε ευχαριστώ.

      ΥΓ: Σε λίγο πηγαίνω στην πορεία που γίνεται απόψε στις 8 στην Πάτρα για να μη περάσει το θαλάσσιο μέτωπο της πόλης στο ΤΑΙΠΕΔ. Ελπίζω και εύχομαι να γίνει χαμός.
      Κανονικά θα έπρεπε να σειστεί η πόλη, ας όψεται όμως η κομματική γκαβωμάρα ορισμένων που θεωρούν υποχρέωσή τους να κάνουν ό,τι τους λέει το (όποιο) κόμμα.
      Καλό σου βράδυ.

      Διαγραφή
    2. Να πας Πέτρο μου και καλά κάνεις και πας. Έχω την εντύπωση, κάπου διάβασα ότι τελικά ο Δήμος Πάτρας κατάφερε αν κρατήσει την παραλία δική του μετά από τον αγώνα του και το ΤΑΙΠΕΔ να μην περάσει από εκεί. Θα το ψάξω να δω που το έχω. Να είσαι καλά.

      Διαγραφή
    3. Δεν ήταν πάνω από 2000 άνθρωποι. Και μου έκανε εντύπωση που είδα και ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, ανθρώπους με πολλά χρόνια στις πλάτες τους και αρκετό πάχος, κάτι που αποτελεί σοβαρό ανασταλτικό παράγοντα με τη ζέστη και την υγρασία που υπήρχε. Παρόλα αυτά αυτοί έδωσαν το παρόν, σε μια πορεία κάπου 5 χλμ, σε αντίθεση με τη νεολαία που δεν άφησε τις παραλίες και το φρέντο. Δυστυχώς!
      Διαδηλώσαμε για να μην περάσει η παραλιακή ζώνη στο ΤΑΙΠΕΔ, κάτι που θεωρείτε όχι απλά σίγουρο, θεωρείται τετελεσμένο. Αρκεί να σου πω ότι στο ΤΑΙΠΕΔ έχει ήδη περάσει το Α' Νεκροταφείο της Πάτρας. Μαζί με τους τάφους! Διάβασε εδώ.
      Στο "φιλέτο" λες να έκαναν πίσω;
      Καλό σου βράδυ.

      Διαγραφή
  2. Είναι απ' τις φορές που θα προτιμούσα να μείνω ανημέρωτη.
    Δεν ήξερα για την κατάντια της Αγίας Ειρήνης, όπως και την τελική παραχώρηση του αεροδρομίου στον αρχιτέκτονα της διαπλοκής.
    Τι να πω ρε Πέτρο;
    Ξαναζούμε την ίδια ιστορία σε άλλες αποχρώσεις. Ελπίδα πουθενά ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ είμαι βιτσιόζος που ασχολούμαι, τα έχουμε ξαναπεί, εσείς τι μου χρωστάτε δεν ξέρω! Θα γίνουμε όλοι του γιατρού εδώ μέσα.
      Σε παρακαλώ να μην ξαναπείς αρχιτέκτονα της διαπλοκής τον επενδυτή μας που "αγόρασε" το αεροδρόμιο σε τιμή υλικών κατεδάφισης. Που θα ξαναβρίσκαμε τέτοια ευκαιρία.
      Είμαι όμως αισιόδοξος. Το ψωράλογο Κούλης που το πουσάρουν τα ΔΟΛια ΜΜΕ, οι Αλαφουζαίοι, ο κομιστής, τα νταβατζοκάναλα, ο Σουλτς, η φακλάνα του Βερολίνου, ο σκατόγερος με το καρότσι και οι όπου γης φασίστες/νεοφιλελέρες υποσχέθηκε προσέλκυση επενδυτών με το κατάλληλο φορολογικό καθεστώς.
      Όπως καταλαβαίνεις, όταν το κουλό μιλάει για "κατάλληλο φορολογικό καθεστώς" η μπίζνα του Ελληνικού θα μείνει στην Ιστορία ως η μοναδική που πήραμε έστω και κέρματα.
      Όχι εμείς. Το ΤΑΙΠΕΔ. Δηλαδή οι δανειστές.

      Διαγραφή
  3. Κοίτα όσο στην Ελλάδα έχουμε τέτοιους πολιτικούς, τέτοιους δημοσιογράφους, τέτοιους επιχειρηματίες και τέτοιους ευεργέτες, εγώ δε φοβάμαι γιατί είμαι μόνιμα τρομαγμένη!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέτρο μου,είμαστε πολλοί οι βιτσιόζοι που εξακολουθούμε ναασχολούμαστε με τιν πολιτική επικαιρότητα ακόμα κι αν μας αφήνει ανεπανόρθωτες πληγές!Σε θαυμάζω πάντως που δε χάνεις το χιούμορ σου.(εμείς τα λέμε κ στο twitter)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το χιούμορ είναι όπλο και καλά θα κάνουμε να το έχουμε όλοι γεμάτο για να την παλεύουμε.
      Τουίτερ; Βοήθησέ με λίγο.

      Διαγραφή
  5. Σαφώς,αλλιώς δεν την παλεύουμε!(Βασω-bella ciao)

    ΑπάντησηΔιαγραφή