Σελίδες

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Μια εξαιρετική Εβρόπη



Το blog βρίσκει εξαιρετική την ιδέα του Βέλγου υπουργού Εσωτερικών Theo Francken να ξαναρίχνουμε τους πρόσφυγες στη θάλασσα. Ο κος Thelo Fucking είπε στον έλληνα υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κο Μουζάλα: "Παρανομήστε! Φοβόμαστε! Δεν μας νοιάζει αν θα τους πνίξετε!".
Εντός των ημερών αναμένεται να καταπλεύσει στο Αιγαίο η Frontex, η οποία αυτή τη στιγμή πάνω στα σκάφη της κάνει ηλεκτροκόλληση κάτι καμάκια φάλαινας, το δε πλήρωμα εξασκείται στο μαχαίρωμα βάρκας, την τοξοβολία και το ψαροτούφεκο.
Να σημειωθεί ότι για τον ίδιο σκοπό η Siemens κατασκευάζει φρεγάτες με καταπέλτες, για γρήγορη επαναπροώθηση.

Όπως ήταν φυσικό και πάντα γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις, ο βέλγος καράφλας διέψευσε τον έλληνα υπουργό, λέγοντας ότι με αυτές τις κατηγορίες εναντίον του η Ελλάδα απομονώνεται περισσότερο.
Γουάου!
Επειδή μετά από αυτό λερώθηκα, θέλω να ρωτήσω τον κο Μουζάλα αν πήρε το μαθηματάκι του. Θέλω δε να τον παρακαλέσω στο εξής να μην επαναλαμβάνει δημόσια τις μαλακίες που ακούγονται πίσω από κλειστές πόρτες, γιατί η βέλγικη τσουτσού θα μας κάνει ντα. Διότι είναι πανεύκολο οι εβροπέη να κουνάνε το δάχτυλο στον μπατίρη έλληνα κάθε φορά και σε κάθε ευκαιρία, αλλά όταν αυτά που έχουν πει ακούγονται στο ευρύ κοινό, τότε μαζεύονται και αρχίζουν τα κοκοκο.
Κάτι τέτοια κε Μουζάλα μου έκανε και ο Βαρουφάκης και τώρα είναι άνεργος!

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ποτέ η Ε.Ε δεν ζήτησε από την Ελλάδα τη δημιουργία hot spots. Hot dogs ζήτησε να μοιράζονται στους κατατρεγμένους και καταβρεγμένους πρόσφυγες, αμέσως μόλις πατάνε ελληνικά βότσαλα. Πληροφορούμαστε ότι στη Μυτιλήνη ξεκίνησαν ήδη να κατασκευάζονται οι πρώτες καντίνες.

Ο Βέλγος υπουργός 
Μούτρα ε!
πρότεινε τη δημιουργία κέντρου κράτησης 400.000 προσφύγων και μεταναστών στην Αθήνα. Δεν έχει σημασία το ότι κέντρο παράνομης κράτησης 400 χιλιάδων ανθρώπων δεν υπήρχε ούτε στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ευκαιρία να γίνει τώρα. Επίσης δεν έχει σημασία (και παρακαλώ να μη γίνονται συγχύσεις) ότι πριν λίγες μέρες επανεκδόθηκε και επανακυκλοφόρησε το εξαίρετο λογοτέχνημα "Ο Αγών μου" του συγγραφέως Χίτλερ στην δημοκρατική και πολιτισμένη Γερμανία, που ανήκει στην δημοκρατική και πολιτισμένη Εβρόπη. Με το καλό να το εισάγουμε και στην Ελλάδα, να το διαβάσουμε, να μη μείνουμε πίσω.

Από την πρώτη στιγμή έκριναν καταπληκτική την ιδέα δημιουργίας του κέντρου κράτησης οι πατριώτες της χ.α. Επειδή φοβούνται ότι τώρα οι ΜΑΤατζήδες που παίρνουν «αριστερές» εντολές μπορεί να τους ρίξουν καμιά ξώφαλτση, αποφάσισαν να μη κατεβαίνουν μαζί τους για μπουνίδι. Κάλλιστα θα μπορούν να εξασκούνται στο κέντρο κράτησης σε κινούμενους σάκους του μποξ!

Να σημειωθεί ότι για να γλιτώσουμε χρήματα η φίλη μαμά Γερμανία αποφάσισε να μας δανείσει για την είσοδο του κέντρου κράτησης την πασίγνωστη καγκελόπορτα του Άουσβιτς που φέρει την επιγραφή "Arbeit mach frei" (Η εργασία απελευθερώνει). Θα μπουκάρουν τα πατριωτικά αυγά και θα πιάσουν …δουλειά!

Το blog βρίσκει θαυμάσιο αυτό που έκανε προχτές το κοινοβούλιο της Δανίας να ψηφίσει νόμο με τον οποίο κατάσχονται αντικείμενα και χρηματικά ποσά από πρόσφυγες και μετανάστες αξίας άνω των 1340 ευρώ. Μόλις το πληροφορήθηκε ο κος Κούλης φέρεται να αναφώνησε «Τι μαλάκας είμαι να μη το σκεφτώ εγώ!» ενώ αμέσως μετά κοπάνησε το κεφάλι του στον καθρέφτη.
Με το ‘μαλάκας’ συμφώνησε και ο καθρέφτης.

Εκτός από τα κολακευτικά σχόλια (καλώς το γύφτο, κοιτάτε έναν ζήτουλα, άντε ρε λιγούρη κ.α.) που αντιμετωπίζει ο κος Μουζάλας κάθε φορά που συναντά τα καθίκ… τους ομολόγους του, δυστυχώς αντιμετωπίζει και τις απειλές τους. Και είναι πράγματι αξιοπερίεργο διότι σε άλλες περιπτώσεις τα καθίκ… οι εβροπέη δεν μας έχουν συνηθίσει σε απαξιωτικά σχόλια εναντίον μας. Οι απειλές εξόδου από τη συνθήκη Σένγκεν δίνουν και παίρνουν. Το ακροδεξιό απολειφάδι, αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόφκις έστειλε τελεσίγραφο πως “η Ελλάδα παραμέλησε σοβαρά τις υποχρεώσεις της και υπάρχουν σοβαρές παραλείψεις στους ελέγχους των εξωτερικών συνόρων…”. Συνέχισε λέγοντας πως η Ελλάδα έχει διορία 3 μηνών για να λύσει το πρόβλημα,  διαφορετικά θα τεθεί εκτός Σένγκεν.
Λίγο μετά τη διαρροή του τελεσίγραφου, η Κομισιόν διέψευσε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο (τα κοκοκο που λέγαμε πιο πάνω). Πάντως μιλάμε για μια αστεία συνθήκη, που υπεγράφη μεν, ισχύει όμως από όσους και για όσο θέλουν. Ήδη η Αυστρία έχει αναστείλει μονομερώς τη συνθήκη, ενώ η Γερμανία …μπαινοβγαίνει!


Στο μεταξύ η Τουρκία δεν ακούγεται πουθενά, κανείς δεν αναρωτιέται από πού φτάνουν όλοι αυτοί οι πρόσφυγες στην Ελλάδα και πλέον έχουμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι βγαίνουν μέσα από τη γη. Στο σημείο αυτό θέλω να καταθέσω τη μαρτυρία φίλου ο οποίος μου είπε ότι μια μέρα που περπατούσε στην πλατεία Βικτωρίας είδε να φυτρώνουν ένα αντρόγυνο πρόσφυγες με τα 2 τους παιδιά, χωρίς να τους έχει φυτέψει κανείς!!!

Ουπς!
Είπα ότι η Τουρκία δεν ακούγεται πουθενά; Συγγνώμη, λάθος. Μόλις θυμήθηκα ότι η κα Μέρκελ σκέφτεται να αυξήσει κατά 40% τα φράγκα που στέλνει στους τούρκους για να ελέγξουν τις προσφυγικές ροές. Σε απλή μετάφραση: να κατασκευάζουν περισσότερα φουσκωτά (σαν του Τζάμπο) και περισσότερες πορτοκαλί σαμπρέλες που θα πουλάνε για σωσίβια.


Αυτοί που αποφασίζουν τα παραπάνω, Εβροπέη είναι.
Αυτοί που χρηματοδοτούν δικτάτορες, Εβροπέη είναι.
Αυτοί που βομβαρδίζουν αμάχους, Εβροπέη είναι.
Αυτοί που κλέβουν τις βέρες από τους πρόσφυγες, Εβροπέη είναι.
Αυτοί που υποχρεώνουν τους πρόσφυγες να φορούν βραχιολάκια, Εβροπέη είναι.
Αυτοί που έχουν ρίξει την πατρίδα σου στα σχοινιά του ρινγκ και την χτυπούν αλύπητα, Εβροπέη είναι.
Αυτή είναι η Εβρόπη τους, σε αυτή θες κι εσύ να ανήκεις!  
Αυτό που εσύ φαντασιώνεσαι ως Ευρώπη … απλά να το ξεχάσεις.
Αν νομίζεις ότι κάπου υπάρχει και μια άλλη Ευρώπη, του πολιτισμού, του διαφωτισμού, του αλτρουϊσμού, της αλληλεγγύης, των δικαιωμάτων, της δημοκρατίας, κάνε στροφή και φύγε.  
Λάθος πόρτα χτύπησες.

14 σχόλια:

  1. Α Ψ Ο Γ Ο Σ........!!!!!!!! Το αναρτώ στην προσωπική μου σελίδα στο face book. Έτσι στα μούτρα των απανταχού λιγούρηδων ΕΒΡΟΠΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στην Ελλάδα Γιάννη θα συναντήσεις τους περισσότερους εβροπέους λιγούρηδες!

      Διαγραφή
  2. Αχ βρε Πέτρο τι καλά τα είπες
    Ευρωκτήνη είναι κι όχι Εβροπέη

    Σε φιλώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η καρικατούρα "ένωσης" που ζέχνει απανθρωπίλα, ρατσιστίλα, φασιστίλα, δεν μπορεί πια να αποκαλείται Ευρώπη.
      Εβρόπη και πολύ τους πάει.
      Στην καλύτερη να την λέμε Ευρ-όπη (ευρεία οπή).

      Διαγραφή
  3. Ειμαστε ακριβως στις ιδιες σκεψεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εβροκτήνη θα πρόσθετα!
    Την καλησπέρα μου Πέτρο και καλά κουράγια να έχουμε στο σύγχρονο Ολοκαύτωμα που ζούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Εβρώπη φημιζεται για την αβρότητα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πέτρο αυτές τις ημέρες διαβάζω τα "ματωμένα χώματα". Τα γεγονότα είναι αληθινά, από τότε που οι Τούρκοι κήρυξαν τον πόλεμο στους Έλληνες τής Τουρκίας, από το 1915 και μετά. Η Γερμανία από τότε ήταν "κολλητή" με την Τουρκία, τόσο, που νόμιζα ότι διάβαζα σελίδες από την σύγχρονη ιστορία τής γαμωευρώπης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη τα λες αυτά φωναχτά και τα μάθει η Ρεπούση. Αυτή ξέρει πάντα περισσότερα.
      Όσο για την αγαπημένη μου Τουρκία που δεν είναι εβρόπη και δεν έχει Σένγκεν, μπορείς να διαβάσεις αυτό. Απαραίτητη η εμετοσακούλα.

      Διαγραφή
  7. Μα είσαι υπέροχος! Με τόση ανάλυση με τόσο καυστικό χιούμορ και με αλήθειες που ζεματάνε σαν λάβα και που όλα δείχνουν πως η ιστορία επαναλαμβάνεται, αλλά μυαλό δεν βάζουμε. Πιστέψαμε πως θα αλλάξει κάτι, αλλά όσο ηγείται ο "μισερός" Σόιμπλε θα είμαστε υπό την κατοχή μιας παγερής κι αδιάφορης ΓερμανοΕυρώπης.
    Τα σέβη μου στον γραπτό σου λόγο και στις αλήθειες σου, Πέτρο!
    Να έχεις ένα όμορφο βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πως να βάλουμε μυαλό; Σήμερα στην απεργία κατέβηκαν στους δρόμους μερικές χιλιάδες "αθώοι" που ψήφισαν το ένα ή το άλλο κόμμα του μνημονίου. Πρώτος ο υπουργός εργασίας (ανεργίας δηλαδή) που μας ζήτησε να κατεβούμε σε απεργία εναντίον των μέτρων που φέρνει ο ίδιος!
      Αν αυτό δεν λέγεται σχιζοφρένεια τότε άνετα μπορείς να το πεις και μαλ...
      Μη το πεις!
      Εδώ μέσα δεν λέμε κακές λέξεις.

      Διαγραφή