Σελίδες

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Τοξικά και απόβλητα #9



* Γιάννης Πλακιωτάκης, μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ (σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο, για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο): «Είμαστε εναντίον οποιασδήποτε μείωσης στις συντάξεις και εναντίον οποιασδήποτε αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών». 

Οι 11 μειώσεις που ψήφισε το κόμμα μου κι εγώ προσωπικά είναι αρκετές. Χόρτασα, μπούχτισα, μπαΐλντισα, πως το λένε;
Περάστε από τα κεντρικά γραφεία μας να προμηθευτείτε σανό.
Νέες παραλαβές.

**********


* Γρηγόρης Ψαριανός, βουλευτής Ποτάμι  (στο facebook  με το ψευδώνυμο Λουκάς Σιδηρόπουλος): 


Εσύ ποταμόβλακα ανέκαθεν υπήρξες κουράδι, άρα παρέμεινες στο στοιχείο σου. Το πρόβλημα το έχουμε εμείς που δεν βρίσκουμε το καζανάκι…

**********

* Γιώργος Κύρτσος, ευρωβουλευτής ΝΔ (στο ρ/σ "Στο Κόκκινο"): «Πρέπει να περιορίσουμε τις προσφυγικές ροές και αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, τότε είναι βέβαιο ότι θα βρεθούμε εκτός Σένγκεν. Πνίγονται ούτως ή άλλως, έχουν πνιγεί 700 μέχρι σήμερα.»

Ε αφού κάμποσοι πνίγονται ούτως ή άλλως (με τη βοήθεια του τουρκικού κράτους και των δουλεμπόρων του δηλαδή), πρέπει να βοηθήσουμε κι εμείς αυτή την προσπάθεια και να πνίξουμε τους υπόλοιπους. Ο Γιώργος ήδη κάνει μακροβούτια στο Αιγαίο με μαχαίρι για να τρυπάει τα φουσκωτά.
Απονέμουμε το 1ο Βραβείο «Τι λέει ο μαλάκας;!» στον κο Γιώργο Κύρτσο. Σημ: Όποιοι θίγεστε από το «Μαλάκας» μπορείτε να διαβάσετε και άλλες εμετικές μαλακίες του από πάνω [εδώ].
(Ενημερώνω ότι θα ξεράσετε. Μη μου πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα!)

**********

* Αντώνης Σαμαράς, (μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ): «Η παράταξή μας πάλεψε, δικαιώθηκε, κράτησε. Και από αύριο πρέπει να πάρει στα χέρια της όλη την Ελλάδα.»

Εξαιρετικά αφιερωμένο (μετά παλινδρομήσεως της παλάμης) στον Αντωνάκη της καρδιάς μας: Τάκα τάκα τα!


**********

* Θανάσης Θεοχαρόπουλος, πρόεδρος ΔΗΜΑΡ (στον Real FM):  «Η χώρα δεν μπορεί να κυβερνηθεί αποτελεσματικά από οριακές πλειοψηφίες.»

Πράγματι! Πώς να κυβερνηθεί με τους 153 των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όταν η κυβέρνηση Σαμαρά είχε κοτζάμ 155;

**********

* Βασίλης Χιώτης, δεξιό παπαγαλάκι του “Βήματος” (στο twitter):



Για τον εν λόγω καραμπουζουκλή μάλλον είναι άγνωστη λεπτομέρεια ότι το πρόστιμο των 1,7 εκατ. ευρώ επεβλήθη στο καναδικό κωλοχανείο - που από το 2007 δεν έχει πληρώσει ούτε φράγκο για φόρο, κατόπιν εισήγησης του Σώματος Επιθεώρησης Περιβάλλοντος για 21 παραβιάσεις της νομοθεσίας την περίοδο 2012-2014, επί του λατρεμένου του Σαμαρά δηλαδή. Αν το υπουργείο αγνοούσε την εισήγηση, ο δεξιός κ…γλείφτης θα έβγαινε στα κάγκελα να καταγγείλει ότι ο υπουργός τ’ άρπαξε!
Κοίτα, σαχλαμάρα Χιώτη να διασταυρώνεις πρώτα τις πληροφορίες σου και όχι να τις διαστρεβλώνεις όπως έκανες [εδώ] και τώρα πας παρακαλώντας για να μην είναι μεγάλη η φάπα.

**********

* Νίκος Τόσκας, αναπλ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε απάντηση για τη χρήση χημικών από τα ΜΑΤ εναντίον των συνταξιούχων (στη Βουλή): «Τη συγκεκριμένη στιγμή μπορεί να ήταν συνδυασμός ατυχών συγκυριών ή αν θέλετε και ατυχών χειρισμών, αλλά δεν μπορεί αυτή η κυβέρνηση και αυτό το υπουργείο να κατηγορείται αυτή τη στιγμή για υπερβολές σε ότι αφορά τα θέματα της καταστολής και τα θέματα της υπερβολικής χρήσης αστυνομικής βίας. Νομίζω ότι όλος ο κόσμος έχει καταλάβει τον ήπιο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τα διάφορα θέματα… Το δακρυγόνο δεν είναι αρεστό, αλλά είναι το ηπιότερο μέσο για την αποτροπή διαφόρων καταστάσεων…»

Αφού εμείς βαράμε πιο λίγο, γιατί είστε άδικοι; Με τόσο ματσούκι που έχουν φάει τα γερόντια όλα αυτά τα χρόνια, σκλήρυναν και αντέχουν, γιατί το κάνετε θέμα μου λέτε;
Όσο για τη ρίψη δακρυγόνων, ναι, είχαμε δεσμευτεί ότι θα σταματήσει. Όμως τα παράπονά σας στη ΝΔ που αγόρασε πολλά και όπου να ’ναι λήγουν. Εμείς σεβόμαστε τα χρήματα του ελληνικού λαού και δεν θα τα αφήσουμε να πάνε χαμένα.

**********

* Νάσος Αθανασίου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, (στην ΕΡΤ1):  «Πρέπει όμως από τον πρωθυπουργό Σημίτη και τον Τάσο Γιαννίτση να ζητήσουμε συγγνώμη διότι από τότε είχαν καταλάβει ότι το ασφαλιστικό καταρρέει, ότι τα Ταμεία καταρρέουν και έπρεπε να κάνουμε κάτι.»

Επίσης δεν κατάλαβα το γιατί πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από τους ασφαλισμένους που τα αποθεματικά των Ταμείων τους
1. επί κινέζου παίχτηκαν στο Χρηματιστήριο,
2. επί Κωστάκη έγιναν γαμημ… δομημένα ομόλογα και
3. αυτά τα ομόλογα ξεπατώθ… ξεσκίστ… γαμήθ… κουρεύτηκαν από τον αντισυνταγματολόγο Μπένυ.
Ας είχαν μυαλό οι ασφαλισμένοι να μη ψήφιζαν κλέφτες, ξεφτίλες, απατεώνες, δωσίλογους, τομάρια.
Και αφού όλοι οι παραπάνω κατέκλεψαν τον κουμπαρά των ασφαλισμένων, σήμερα έρχεται η αριστερά του κώλου να τους ξεπλύνει. Πολύ μου αρέσει που ο Τσίπρας διαθέτει πολλούς "μπροστινούς" να πασάρουν κουτόχορτο. Ακολουθεί ο επόμενος "μπροστινός"…

**********

* Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ (σε άρθρο στην ΑΥΓΗ): «Αναλυτικότερα τα ωρολόγια προγράμματα του σχολείου διευρύνονται στις 40 διδακτικές ώρες (5 μέρες Χ 8 ώρες για τους μαθητές) και οι εκπαιδευτικοί που τα υλοποιούν, χωρίς καμία αύξηση του ωραρίου τους, θα έχουν πλεονάζουσες αποδοχές από τη συνδρομή του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων μέσα από μια διαδικασία δίκαιης - αναλογικής επιβάρυνσης με βάση τη φορολογική τους δήλωση. Για παράδειγμα, κάθε τμήμα των 25 μαθητών Χ 60 ευρώ τον μήνα κατά μέσο όρο (από 0 ευρώ για την άνεργη - άπορη οικογένεια μέχρι 120 ευρώ για την εύπορη οικογένεια) αποδίδει 15.000 ευρώ τον χρόνο. Επιβάρυνση για κάθε μαθητή /οικογένεια η μέση καταβολή των 60 ευρώ Χ 10 μήνες = 600 ευρώ τον χρόνο… Σκοπός: Με αυτή τη διαδικασία ουσιαστικά το δημόσιο σχολείο απορροφά και υπερβαίνει τις ανάγκες για εξωσχολική φροντιστηριακή υποστήριξη του μαθητή με εξοικονόμηση πόρων για τη μέση ελληνική οικογένεια, η οποία πλέον δεν αιμορραγεί οικονομικά πληρώνοντας φροντιστήρια σε γλώσσες, σε ιδιαίτερα κ.λπ.

Δεν κατάλαβα γιατί έγινε ο κακός χαμός! Ο φιλόλογος Τριανταφυλλίδης είναι σαφής. Πρότεινε μια μικρή συνδρομή και όχι δίδακτρα (όπως διαβάζουμε εδώ), ούτως ώστε οι συνάδελφοί του των δημόσιων σχολείων να βγάζουν το κατιτίς τους, αλλά και οι γονείς να μην αιμορραγούν οικονομικά πληρώνοντας την ιδιωτική ενισχυτική διδασκαλία.
Το πρόβλημα (κατά τον αριστερό Τριανταφυλλίδη) λύνεται όχι αναβαθμίζοντας την παρεχόμενη δημόσια Παιδεία, ώστε να μην έχει λόγο ύπαρξης η ιδιωτική (παρα)Παιδεία, αλλά όταν το σύστημα αλλάξει και τα φράγκα τα εισπράττουν οι εκπαιδευτικοί του δημοσίου!
Wow!!
Μουσιού Τριανταφυλλίδη, σε περιμένει ο Τζήμερος για γλωσσόφιλο.

Υ1Γ: Η μετέπειτα επιθετική(!!!) ανακοίνωση Τριανταφυλλίδη ότι ποτέ δεν μίλησε για δίδακτρα και ότι διαστρεβλώθηκαν οι απόψεις του, μας κάνει να αναρωτιόμαστε
α) αν καταλαβαίνουμε ελληνικά
β) γιατί παίζουν με τις λέξεις και τη νοημοσύνη μας
γ) σε ποια γλώσσα συνεννοούταν με τους μαθητές του ο συγκεκριμένος φιλόλογος!

ΥΓ2: Το μεταπτυχιακό του αφορά την διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας στο εξωτερικό. Πάντως στο εσωτερικό δείχνει να μη τα καταφέρνει…

**********

* Σταύρος Παπασταύρου, δικηγόρος, σύμβουλος και κολλητός Σαμαρά (σε ανακοίνωση μετά την παρουσία του ενώπιον του εισαγγελέα): «…δεν είναι δικά μου τα χρήματα του σχετικού εταιρικού τραπεζικού λογαριασμού, ούτε βεβαίως η εταιρεία. Αυτό εξάλλου προκύπτει και από την ίδια την Τράπεζα στην οποία ρητώς αναφέρομαι ως πληρεξούσιος.»

Σύμφωνα με τον Παπασταύρου ο λογαριασμός των 5,4 εκατ. ευρώ δεν είναι δικός του αλλά του πελάτη του, Σάμπι Μιωνί και κακώς καλείται να καταβάλλει πρόστιμο 3,3 εκατομμυρίων ευρώ. Καταγγέλλει δε ότι έχει πέσει θύμα πολιτική δίωξης. (μπουαχαχαχα!!!)
Από την ώρα που το είπε, έγκριτοι νομομαθείς μαζί με μπόμπιρες του νηπιαγωγείου έχουν πέσει πάνω από τα βιβλία και προσπαθούν να ανακαλύψουν το γιατί ένας δικηγόρος που διαχειρίζεται ένα τόσο μεγάλο ποσό (που δεν είναι δικό του) βάζει συνδικαιούχους του γέροντες γονείς του. Πρώτοι οι μπόμπιρες απεφάνθησαν ότι λέει χοντρομαλακίες.

ΥΓ: Για όσους δεν καταλάβατε, τώρα δικαιώνεται ο σαξεστόρης που είχε πει από το βήμα της Βουλής: «Επειδή εγώ είμαι της ευθείας αντρικής σχολής και όχι της τεθλασμένης, σας λέω ότι μακάρι η Ελλάδα να είχε δέκα Παπασταύρους»
Ήτοι: 3,3 εκατομ. Χ 10 = 33 εκατομμύρια ευρά.
Λίγοι είναι Αντώνη μου. Μακάρι να είχαμε 100 χιλιάδες από δαύτους.
3,3 εκατομ. Χ 100.000 = 330 δισ! Μαλάκα μου ξεχρεώναμε…

Και τώρα μπορείτε
να πα να γ@μηθείτε

τραλαλα τραλαλα

11 σχόλια:

  1. Πέτρο νομίζω πως δυσκολεύεσαι πολύ να επιλέξεις τα άκρως τοξικά για την ανάρτησή σου, γιατί έχουμε πλέον στουμπώσει απ' τα πολυάριθμα απόβλητα. Τι να πρωτοσχολιάσεις; Μέχρι να συνέλθουμε απ' το ένα έχουν σκάσει άλλα πέντε από πίσω. Θεωρώ μακράν την τοξικότερη μ@@@α αυτή του Κύρτσου. Όχι μόνο από ανθρωπιστικής πλευράς, που ξέρω πως δεν τη διαθέτει. Αλλά και επί της ουσίας, δεν υπάρχει ίχνος σκεπτικού και υλοποιήσιμης πρότασης στη δήλωσή του, μόνο μια ακατάσχετη πρεπολογία. Κι απορώ με την εμμονή του Αρβανίτη να τον φιλοξενεί συχνά-πυκνά στις εκπομπές του. Αν ήταν μια σοβαρή παρουσία με τεκμηριωμένο αντιπολιτευτικό λόγο, θα το δεχόμουν. Μόνο κακό κάνουν αυτές οι φωνές στις ραδιοφωνικές ζώνες, κυρίως σε σταθμούς σαν το Κόκκινο.
    Καλή δύναμη Πέτρο! Ν' αντέχουμε αυτά που έρχονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα από τα "επιτεύγματα" των μνημονίων είναι που η κάθε πολιτική πατσαβούρα δημοσιοποιεί ανερυθρίαστα τη βρωμιά που τόσα χρόνια έκρυβε μέσα της. Πολλοί οι σκατόψυχοι αλλά από τη στιγμή που βρήκαν και ακροατήριο σταμάτησαν να κρύβονται.
      Ο Αρβανίτης (που συμπαθώ) κάνει τη δουλειά του. Ξεμπροστιάζει αυτό το μαλακαριό για να μαθαίνει και ο λαός περί τίνος πρόκειται και να μην υπάρχουν αυταπάτες. Το λάθος του είναι ότι όσοι ακούν "Στο Κόκκινο" δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίζουν αυτά τα πολιτικά απόβλητα. Οπότε προκαλούνται στομαχικές διαταραχές!

      ΥΓ: Δεν δυσκολεύομαι να βρω τοξικά & απόβλητα. Κυκλοφορεί πολλή μαλακία εκεί έξω. Και να σου πω την αλήθεια, τον πρώτο καιρό διαολιζόμουν, τώρα πια γελάω με όλους αυτούς τους καρνάβαλους.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα σου Πέτρο μου. Συνεχίζεις τις εύστοχες επιλογές σου όσον αφορά τις τοξικές δηλώσεις αλλά το κυριότερο απόψεις που κυοφορούνται στην κοινωνία από την άρχουσα πολιτική μας "τάξη".
    Δυστυχώς το πολιτικό θράσος στον τόπο μας περισσεύει. Δυστυχώς ο Λαός μας είναι επιρρεπής στην χειραγώγηση και βουλιάζει στην αυταπάτη. Ειδικότερα αν του χαϊδεύεις τα αυτιά.
    Πάμε φίλε και έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας ιδιαίτερα στο δρόμο τις μέρες που έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το χειρότερο Γιάννη είναι πως αυτές γελοιότητες βρίσκουν οπαδούς. Μια βόλτα στο διαδίκτυο να κάνεις και θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι από πότε τα βότσαλα έμαθαν να πληκτρολογούν. Περίσσευμα βλακείας, φαίνεται άλλωστε και στην κάλπη.

      Διαγραφή
  3. Όσοι λένε ότι είναι της "αντρικής σχολής" συνήθως "το μελώνουν το μελομακάρονο" (!) για να μιλήσω με..όρους χριστουγεννιάτικους! Το κακό είναι ότι μας κυβερνούν όλοι εκείνοι που, ενώ είναι εμφανώς ανίκανοι, στο τέλος καταφέρνουν να ασελγούν στις ζωές μας.. Κι από που να ζητήσουμε αποζημίωση για ψυχοσωματική βλάβη, ρε παιδιά;.. Δυσκολεύτηκα πολύ να δώσω το "βραβείο χούφτας", επειδή ισοβαθμούν πολλοί στην πρώτη θέση. Μήπως να το μοιραζόντουσαν; Κάτσε, τώρα ήρθε ο Νέος Εμετός και όλα θα λάμψουν αλλιώς :)) (σακούλα λέμε..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πράγματα διαρκώς χειροτερεύουν σε σημείο να αναρωτιέμαι αν μερικούς τους έφεραν από άλλον πλανήτη ή αν είμαι εγώ από άλλον.
      Δες ας πούμε τις αντιπροεδρίες της νουδού. Μιλάμε για το ντούο χλαπάτσα! Η δεξιά πάντα πήγαινε προς τα κάτω, τώρα πάει κουτρουβαλώντας!
      Σπάω πλάκα με τους φρενοβλαβείς που πριν από 6 μήνες κρατάγανε τα πλακάτ του ΝΑΙ και τώρα που κατάλαβαν (τώρα το κατάλαβαν αυτοί) ότι το μνημόνιο θα αγγίξει και τους δικους τους κώλους, μαζεύτηκαν και έκαναν το συλλαλητήριο της γραβάτας.
      Βλέπεις τις γούνες, τα φουλάρια, τις γραβάτες και τα ρόλεξ στους δρόμους, βλέπεις τον Πατούλη, τον Λυκουρέζο και άλλους χτυπημένους της μοίρας σε πορεία και καταλαβαίνεις ότι η διαμαρτυρία στην Ελλάδα έχει "ανέβει επίπεδο".
      Από την "πλέμπα" που διαδήλωνε όλα αυτά τα χρόνια, επί ΣΥΡΙΖΑ περάσαμε στον εμετό!

      Διαγραφή
  4. Οι "παραμορφωμένοι" σαν τον Τριανταφυλλίδη, αγνοούν το γεγονός πως οι εύποροι στέλνουν τα παιδιά τους στα ιδιωτικά?
    Κατά τα άλλα χαίρομαι που οι παραμορφωμένοι (κάτι μορφώματα που το παίζουν αριστεροί) τούτης της κυβέρνησης, βρήκαν ευκαιρία να τακτοποιήσουν από παιδιά μέχρι μπατζανάκη στο δημόσιο!
    Εύγε!! Γι' αυτό τους ψηφίσαμε κι εμείς!!! Για να βολευτούν και αυτοί στις πλάτες μας!!
    Αν η δεξιά είναι εμετική μία φορά, δεξιά είναι δεν μας ξαφνιάζει, ετούτοι είναι δέκα φορές πιο εμετικοί...από αριστερούς (και καλά αριστερούς δηλαδή) να βλέπουμε τέτοια και τίποτα απολύτως από όσα έλεγαν πριν, είναι γροθιά και προσωπικά αισθάνομαι ηλίθια που πίστεψα όχι τα πολύ παχιά λόγια, αλλά το ότι δε θα τολμούσαν πια να κάνουν τα ίδια με τους προηγούμενους!!
    Τι ήθελα να γράψω?...από αλλού ξεκίνησα, αλλού πήγα, τα νεύρα μου χορεύουν πεντοζάλη πια με δαύτους..
    Θέλουν κρέμασμα και σε αυτό είμαι κάθετη!
    Πρώτα κάτι "αριστερά" σκουπίδια και μετά τα δεξιά!
    Κάνουν απλά καριέρα στην πλάτη μας όλοι τους! Και στους γιατρούς να τα φάνε οι αλήτες!
    Φεύγω γιατί με έπιασε παραλήρημα...καλή μας νύχτα και τον κακό τους τον καιρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έχω ξαναπεί. Το μεγαλύτερο πολιτικό έγκλημα του Τσίπρα είναι που έβαλε στο στόμα όλων το "Όλοι είναι ίδιοι".
      Κοιτάει τώρα ένας συριζαίος ένα δεξιό/πασόκο και του λέει "Εσείς είστε μνημονιακοί..." και σκάνε και οι 2 στα γέλια!
      Εδώ ισχύει το γνωστό: όταν τα πράγματα γίνουν πολύ δύσκολα βάζεις την Αριστερά να κυβερνήσει. Θα τα περάσει όλα χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.

      Διαγραφή
  5. Είχα να περάσω καιρό από το σπιτάκι σου Πέτρο, γιατί τρέχω τον τελευταίο καιρό με διάφορα... Όμως απόψε που διάβασα, όλα όσα έχασα, πραγματικά με εντυπωσίασες με τις θέσεις κι αντιπαραθέσεις των διαφόρων άςχετων. Υπάρχουν πολλοί απο δαύτους, φλύαροι, κι ανευθυνο-υπεύθυνοι πωλητικοί, που άλλα έλεγαν πριν, άλλα λένε σήμερα κι άλλα θα πουν αύριο! Κάποιοι δε απο αυτούς ούτε το σάλιο μας δεν αξίζουν. Πήγαν και ψήφισαν για πρόεδρο της ΝΔ 400.000 περίπου. παπουδογιαγιάδες και ξεπέρασαν λέει 4,5 μονάδες τον Συριζα. Λες και το πρόβλημα μας είναι ποιός θα είναι ο νέος μνημονιακός πρωθυπουργός. Ακόμα δεν έχουν καταλάβει πως τη χώρα όχι μόνο τη βούλιαξαν, αλλά την παρέδωσαν το 2012, οι Σαμαροβενιζέλος με όλα όσα υπέγραψαν. Έρχονται ολοένα κλιμάκια των γερμανών για να ελέγχουν τις τράπεζες, εφορίες, δάνεια, ακίνητα δημοσίου κλπ. Αφού μας αρπάξουν και τον φυσικό μας πλούτο, θα μας πετάξουν κι από την κ@λ@Ευρώπη τους. Έτσι κι αλλιώς πριν το 2025 θα διαλυθεί όπως ακούγεται, γι' αυτό σκίζονται να μας στραγγαλίσουν μια ώρα αρχύτερα και να μας αρπάξουν τα πάντα.
    Είναι δυνατόν να συζητάμε για το ασφαλιστικό και να μη κάνουμε καμμία αναφορά για ανάπτυξη ούτε για το χάλι της ανεργίας? έχουμε 1,5 εκατομ. ανέργους κι ούτε που ιδρώνει το αυτί τους. Φεύγουν και οι τελευταίες μεγάλες εταιρείες έξω, από την αφόρητη κι αβάσταχτη φορολόγηση, που σημαίνει κι άλλοι άνεργοι στον καιάδα του χάους. Τόσες ψυχές χάνονται στο Αιγαίο και γι' αυτούς (δλδ. τους γερμανούς) είναι μόνο αριθμοί. Πως να συνυπάρξουμε με μια τέτοιου είδους Ευρώπη?
    Απέχουμε πολύ δυστυχώς Πέτρο και κάποιοι θα διακαιωθούν εν καιρό!
    Συγνώμη για την πολυλογία μου, αλλά μέσα σε όλα έθεσα κι άλλες σκέψεις μου. Να είσαι καλά και να έχεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ουπς, ".... θα δικαιωθούν εν καιρώ..." ήθελα να γράψω, αλλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από παππουδογιαγιάδες μη περιμένεις κάτι άλλο. Δεν αλλάζει περπατησιά το γέρικο γαϊδούρι! Από τις 400 χιλιάδες που ψήφισαν (στον πρώτο γύρο, στον δεύτερο ψήφισαν σαφώς λιγότεροι) προκύπτει ότι ο μέσος όρος ηλικίας ήταν τα 61,4 χρόνια. Άντε να δούμε ποιος θα ζει στις επόμενες εθνικές ή εσωκομματικές εκλογές για να τους ψηφίσει!

      Για κάποιους οσφυοκάμπτες θεωρείται απειλή το ότι θέλουν να μας πετάξουν έξω από την κωλο-Σένγκεν. Μια σειρά από χώρες έχουν αναστείλει μονομερώς τη συνθήκη (Γερμανία, Αυστρία, Δανία Σουηδία…) και δεν άνοιξε ρουθούνι.
      Έχουμε φάει πολύ ψέμα Κατερίνα. Χορτάσαμε σανό!

      Όσο για το 1,5 εκατ. ανέργους θα σου θυμίσω τι είχε γράψει στο πουλί του (=τουίτερ, με αυτό παίζει όλη τη μέρα) στις 28/12/2014 ο σημερινός αντιπρόεδρος (αχαχαχαχαχαχαχα!!!!!) της νουδού: «Στην Ελλάδα έπρεπε να μείνουν 4.000.000 άνεργοι και έμειναν 1.500.000.»
      Να λέμε κι ευχαριστώ λοιπόν!

      Αυτό που πουλάει η Γερμανία δεν λέγεται Ευρώπη και δεν το θέλω. Σε αυτή την «Ευρώπη» ψήφισα ΟΧΙ.

      Διαγραφή