Σελίδες

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Τοξικά και απόβλητα #5




* Ματθαίος Παπακυρίτσης, υποψήφιος Επικρατείας  του κόμματος "Δημιουργία Ξανά" (Τζήμερος) στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου: «Για μία σκωληκοειδίτιδα δεν χρειάζεται να πάει κάποιος στο νοσοκομείο.»

Κάτσε ρε μαλάκα ελληναρά σπίτι σου και χειρουργήσου! Ψαλίδια δεν έχεις; Πριόνι; Ραπτομηχανή; Έστω κλωστές για πλέξιμο;;;

**********
 
* Σωκράτης Φάμελλος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ (στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1): «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι το πολυνομοσχέδιο δεν περιλαμβάνει μέτρα υπερφορολόγησης ή σκληρά…»

…για βιομηχάνους, τραπεζίτες, εφοπλιστές, καναλάρχες, βουλευτές. Ας είναι καλά ο μαλάκας που πληρώνει.

**********

* Γιώργος Βαρεμένος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (στο STAR): «Δεν υπάρχουν άνεργοι αλλά μη οικονομικά ενεργοί.»

Ζητούνται εθελοντές να ψάξουμε για τον κο Βαρεμένο, πόσοι, πόσο, και
με τί τον έχουνε βαρέσει.

**********

* Άνθιμος, Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης (σε ανακοίνωση για τον πολλαπλό βιασμό 7χρονου στο Παπάφειο Ορφανοτροφείο): «Η αυτονόητη δε ευαισθησία του θέματος, φρονούμε ότι δεν δικαιολογεί εκτεταμένη δημοσιότητα σχετικά με αυτό.»

"Θέλω δηλαδή να πω ότι ο τριπλός βιασμός του ανήλικου από ανήλικο καλώς μπήκε στο αρχείο. Κακώς ο Εισαγγελέας Εφετών τον ανέσυρε και άσκησε ποινικές διώξεις κατά της διοίκησης του ιδρύματος και εμού προσωπικά."

Συμφωνώ με τον σεβάσμιο γέροντα.
Διότι ως γνωστόν, ο μακαριώτατος Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του ιδρύματος όταν αυτά γίνονταν ήταν κλεισμένος στο κελί του και διάβαζε, (όπως τότε με τη χούντα) και δεν πήρε πρέφα.
Όπως συμφωνώ με την εκτεταμένη δημοσιότητα που δόθηκε στη Θεία Λειτουργία όπου προεκλογικά ο μακαριώτατος μας έλεγε από άμβωνος τι θα ψηφίσουμε. Οι υπόλοιπες δημοσιότητες μοναδικό στόχο έχουν να χτυπηθεί ο κλήρος, η εκκλησία, το θρησκευτικό συναίσθημα του λαού και κατ’ αυτό τον τρόπο να επιβάλλουν τον εξισλαμισμό. Αμέ!

**********

* Δημήτρης Παπαδημούλης, ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ (στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ): «Είμαστε ανοικτοί ανά πάσα στιγμή στη διεύρυνση της κοινοβουλευτικής και κυβερνητικής πλειοψηφίας. Από το βράδυ των εκλογών, οι δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού επέλεξαν τον ρόλο μιας αντιπολίτευσης, που κινείται μέχρι στιγμής σε άγονους τόνους και ρυθμούς. Είναι κάτι που αν αυτοί αποφασίσουν να το επανεξετάσουν εδώ είμαστε να το κουβεντιάσουμε.» 

Αντί δικού μου σχολίου, σας έχω αυγουστιάτικο - προεκλογικό Τσίπρα (στον Alpha):
Ερώτηση:  «Αν δούμε ότι άλλο κόμμα είναι κοντά σας, με 151 θα εφαρμόσετε αυτά που θέλετε;»
Απάντηση: «Θα επιδιώξουμε συμμαχίες. Η συνεργασία μας με τους ΑΝΕΛ, ήταν έντιμη. Αν ο λαός με αποδοκιμάσει, ας μας κυβερνάνε αυτοί που μας κυβερνούσαν επί 40 χρόνια. Εγώ αυτούς δεν θα τους βάλω από το παράθυρο. Ούτε πρόκειται να γίνω πρωθυπουργός συνεργασίας με τον Μεϊμαράκη και τον Βενιζέλο. Το κόμμα Θεοδωράκη δεν είναι το καινούριο. Τα τρία αυτά τα κόμματα εκφράζουν το παλιό.» 
Ερώτηση«Αν δεν είστε αυτοδύναμος δεν θα συνεργαστείτε;»
Απάντηση: «Δεν θα είμαι πρωθυπουργός.»

**********

* Νίκος Φίλης, υπουργός Παιδείας (στο κυριακάτικο "ΒΗΜΑ" 11/10/15): «Γιατί λοιπόν όταν ένας εκπαιδευτικός προσφέρει δυο ώρες εθελοντικής εργασίας για τη διδακτική στήριξη των μαθητών να μην προσμετρείται αυτό ως κριτήριο στην αξιολόγηση του;»  

Γιατί πανίβλακα όταν «προσφέρεις» με αντάλλαγμα δεν λέγεται εθελοντισμός! Στο υπουργείο που ανέλαβες, έψαξες τα συρτάρια μήπως πετύχεις κανα λεξικό;
Να σε βοηθήσω εγώ, μην αφήσεις τα πατσατζίδικα και χαλάς λεφτά στα βιβλιοπωλεία: Αυτού του είδους ο …εθελοντισμός λέγεται “δουλεύετε τσάμπα σκλάβοι για να πιάσετε κανα μόριο…”
Υπουργού!
Σε απλά ελληνικά θα πάρετε τα @@@ του.

**********

* Ο Γρηγόρης Ψαριανός (ή κουνιαμπέλας) έγραψε στο πουλάκι του (twitter):  


Αθώος και ο Ψαριανός.
Neeext…!!!

ΥΓ: Γράφε ότι θες στο πουλί σου. Το ίδιο κάνουμε κι εμείς για σένα.

**********

* Ο Θάνος Τζήμερος στηρίζει Άδωνι Γεωργιάδη (στο Facebook ): «Δεν είναι από τζάκι, αλλά ξέρει να μπαίνει στη φωτιά.»


Όπως και όλα τα κούτσουρα.

**********

* Δημήτρης Σεβαστάκης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ για το ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση (στο MEGA): «Το πολιτικό κόστος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι, σε σχέση με το κοινό του, από τη δυσαρέσκεια των γονέων των παιδιών των ιδιωτικών σχολείων. Επομένως δεν έχει και κανένα λόγο να το πάρει πίσω.» 

Μετά τον πενταροδεκάρα Φίλη, τον λόγο πήρε έτερος φιλομνημονιακός στόκος ο οποίος θεωρεί πως ένα μέτρο μπορεί να επιβάλλεται, αρκεί να μην θίγονται οι ψηφοφόροι του δικού του κόμματος. 
Εξαιρετικό!
Μερικοί ΠρωτοΔεύτεροι Φορά "Αριστεροί", μέσα σε εφτά μήνες ξεπεράσατε ακόμη και νεοφιλελέρες με 40 χρόνια ένσημα. Για παράδειγμα ο αποκάτω που το τερμάτισε…

**********

* Γιώργος Τσίπρας, γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών και εξάδελφος του πρωθυπουργού (σε ανάρτησή του στο facebook): «Παρά τη βουβαμάρα των εκλογών, ο κόσμος που μας ψήφισε δεν αισθάνεται ηττημένος. Αλλιώς δεν θα μας ψήφιζε. Και έτσι τρόπον τινά νομιμοποιεί το μνημόνιο πολιτικά, το καθαίρει από το στοιχείο της ήττας, της ανακολουθίας. Όσοι θέλουν να συνεχίσουν να αισθάνονται έτσι είναι πια πρόβλημά τους. Σε τελευταία ανάλυση, είναι ο κόσμος, η μάζα, που ορίζει πολιτικά τα πράγματα. Τι είναι ηθικό και τι όχι, τι επιτρεπτό και τι ανεπίτρεπτο.
Ο κόσμος που δεν πρέπει να απογοητεύσουμε είναι αυτός ο κόσμος, ο πολύς. Όχι οι «ηττημένοι».




Εσύ που ψήφισες ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και στις 20 Σεπτέμβρη Τσίπρα, δεν ξέρω αν το κατάλαβες, ο ξάδελφος σε αποκαλεί μαλάκα.
Και για όσους αναρωτιέστε, δυστυχώς τα Ζάναξ δεν προβλέπεται να φτηνύνουν στο 3ο μνημόνιο. Ας ελπίσουμε στο 4ο.


Και τώρα μπορείτε
να πα να γ@μηθείτε

τραλαλα τραλαλα

10 σχόλια:

  1. Όλα τα κούτσουρα μαζεμένα εδώ.
    Αντί να πάμε να ... τραλαλά, μήπως ν' ανάψουμε μια φωτιά να τα ρίξουμε όλα μέσα;
    Ο Τζήμερος για προσάναμα, τέτοιο κουκουνάρι που είναι...
    Α ρε Πέτρο... όπως το λέει η λεζάντα πιο πάνω: "Δεν υπάρχουν σχόλια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σε πιάνει απελπισία! Όλα αυτά τα ζώα ασχολούνται με τα κοινά, με το μέλλον της χώρας. Είναι να απορούμε γιατί πάμε κατά διαόλου;

      Διαγραφή
  2. Έτσι!
    Και στα υπουργεία μας, δεν υπάρχουν μ____ες, απλά μη εγκεφαλικά ενεργοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενεργοί είναι. Στην παλινδρόμηση της ....
      Δεν περιγράφω άλλο.

      Διαγραφή
  3. Έτσι μου έρχεται να πάρω φόρα και να αρχίσω να χτυπάω τα κεφάλια τους στον τοίχο!
    Τι νόμισες, πως θα χτύπαγα το δικό μου?
    Εντάξει χτύπημα θέλει και το δικό μου, αλλά φροντίζει η κυβέρνηση να με χτυπάει σαν χταπόδι...
    Άσε που με φτύνω κάθε φορά που περνάω από καθρέπτη!

    Πάντως ο Άδωνης θα είναι ιδανικός πρόεδρος της ΝΔ...βρε λες να είναι αυτός ο σοβαρότερος όλων?...μη γελάς...απ' τα χτυπήματα δεν ξέρω τι λέω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθε χωριό κι έναν τρελό και στο δικό μας χίλιοι.
      Αυτός είναι η κορυφή του παγόβουνου. Ανέβηκε στον ουρανό των ηλιθίων για να ξεχωρίζει. Σίγουρα δεν είναι ο μόνος αλλά πρόκειται για τον πιο ηλίθιο σε σημείο να απορείς γιατί ο θεός μάς κάνει τόση πλάκα.

      Διαγραφή
  4. Μέσα στο γενικό "τραλαλα"... να προσθέσω και τη δήλωση του "πνευματικού ανθρώπου" Χρ. Θηβαίου : "Μια πενταμελής οικογένεια μπορεί να φάει πέντε παξιμάδια, τρεις ελιές και μια ντομάτα. Δεν είναι ανάγκη να τρώει αρνί κάθε μέρα. Μην τρελαθούμε."
    Διότι, οι λαοί δεν έχουν μόνο τις κυβερνήσεις που τους αξίζουν αλλά και τον (αντίστοιχο) πνευματικό κόσμο...

    Την καλησπέρα μου, Πέτρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δήλωση του θλιβερού Θηβαίου είναι τόσο εμετική που δεν μπορώ να ασχοληθώ καθόλου με δαύτον. Δεν την συμπεριέλαβα γιατί εδώ δημοσιεύονται ηλίθιες ατάκες πωλητικών και όσων ασκούν πολιτική (π.χ. Άνθιμος).
      Καλό βράδυ.

      Διαγραφή
  5. Η βλακεία δεν παλεύεται Πέτρο μου κι έχουμε πολλούς βλάκες δυστυχώς.
    Κάνουν μεγάλη ζημιά, αλλά εμείς μεγαλύτερη που απερίσκεπτα τους επιλέγουμε για το κοινό καλό ... Από το πολύ τραλα λα, τραλα λα, έχουμε χαζέψει μου φαίνεται.
    Να είσαι καλά και να έχεις μια όμορφη εβδομάδα και καλό μήνα επίσης!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συλλογή βλακείας.
      Είναι ανεξάντλητοι οι άτιμοι. Όλοι τους για το άσυλο.
      Όσο για τους ψηφοφόρους τους έχω πει πολλές φορές ότι είναι ίδιοι και χειρότεροι. Κυκλοφορούν ανάμεσά μας και με δικαίωμα ψήφου. Φαίνεται κάποιο κακό κάναμε στην προηγούμενη ζωή μας και το πληρώνουμε σε αυτή.
      Να είσαι καλά.

      Διαγραφή