Σελίδες

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Μηνιάτικο #4: Ιούνιος 2015



Την πρωταπριλιά (!) του 2015 ξεκίνησε η συγκεκριμένη ενότητα. Όπως έγραψα τότε: "Από σήμερα εγκαινιάζεται μια νέα στήλη. Στις αρχές κάθε μήνα, εδώ θα καταγράφονται διάφορες επιτυχίες και "επιτυχίες" της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης του μήνα που πέρασε. Αυτά που με προβλημάτισαν, με έκαναν να επικροτήσω, να διαολιστώ ή να γελάσω. Ξεκινάμε με τον Μάρτιο που αποχαιρετήσαμε χτες."

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, το πέταγμα δηλαδή των μνημονιακών κωλόχαρτων στα μούτρα των δανειστών και την απόφαση της κυβέρνησης για τη διενέργεια δημοψηφίσματος, όλα τα παρακάτω ακούγονται και είναι ήσσονος σημασίας.
Δεν πειράζει, θα συνεχίσω την καταγραφή και δημοσίευση των πεπραγμένων κυβέρνησης-αντιπολίτευσης του μήνα που πέρασε.

Σημ: Τις ώρες που γράφονται αυτές τις γραμμές, κανένας μας δεν γνωρίζει ούτε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, ούτε καν αν θα πραγματοποιηθεί. Τα μπλεπρασινοποταμίσια παπαγαλάκια διαρρέουν ότι όλα βρίσκονται στο τραπέζι και πως οι δανειστές ενδέχεται να προσκαλέσουν τον έλληνα πρωθυπουργό κομίζοντας νέες αναθεωρημένες προτάσεις.
Θα δείξει…


Στις 2 Ιουνίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλος, σε ομιλία του στην Κοινοβουλευτική του ομάδα ανέφερε ότι υπάρχει κρίση νομιμοποίησης στην χώρα, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θέτει θέμα εκλογών, ούτε αμφισβήτησης της Βουλής. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε έστω και αργά ότι η πρόταση για κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών είναι θεσμική και διορατική, καθώς θα καθιερωθεί η απλή αναλογική, για να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

Η κοινοβουλευτική ομάδα του Μπένυ (…όπου να ’ναι ελπίζω φυλακή) γέμισε το χωλάκι μιας γκαρσονιέρας και εκεί είπαν τον πόνο τους.
Κατά τον Μπένυ, όταν δεν είναι αυτός στην κυβέρνηση (δηλαδή ποτέ από εδώ και πέρα) υπάρχει κρίση νομιμοποίησης. Νόμιμο θεωρείται όταν οι Έλληνες αυνανίζονται και τον βγάζουν αντιπρόεδρο της (οποιασδήποτε) κυβέρνησης.
Κατά τον Μπένυ, που εκτός των άλλων προσόντων του διαθέτει και διορατικότητα (μετά τις απανωτές εκλογικές κατραπακιές αποκτήθηκε και αυτή), θα πρέπει να καθιερωθεί η απλή αναλογική και να σταματήσει το άγος του μπόνους των 50 εδρών, αφού τώρα δεν τον βολεύει.
Πολυχρονεμένε μου πασά, δεν βάζεις όλη μαζί την κοινοβουλευτική σου ομάδα σε ένα ταξί και να πάτε για μπύρες; Με το ποτό λες καλύτερα τον πόνο σου και δεν σε παρεξηγεί κανένας.


Στις 2 Ιουνίου δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β΄, Αρ. Φύλλου 1.016, 3.6.2015) η επιστροφή στις θέσεις τους 1.817 εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι θέσεις που είχαν καταργηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση επανασυστάθηκαν με απόφαση που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Τάσος Κουράκης.

Ο Κυριάκος Δεινόσαυρου Μητσοτάκης έχει σπαράξει στο κλάμα. Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα περάσει απ’ όλα τα σχολεία να ρίχνει μαύρο δάκρυ και κλαίγοντας θα αυτοφωτογραφίζεται με σελφοκόνταρο.


Στις 4 Ιουνίου κύκλοι του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, απαντώντας στην …αμερικανική δυσαρέσκεια (!!!) -σχετικά με το σχέδιο να περάσει το ρώσικο φυσικό αέριο από την Ελλάδα μέσω του αγωγού Greek Stream- έκαναν λόγο για ανεπίτρεπτη επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας, υπογραμμίζοντας ότι “η ελληνική κυβέρνηση αποφασίζει με βάση το εθνικό συμφέρον και το συμφέρον του ελληνικού λαού”.

Όχι, έχουν δίκιο, εγώ με τους αμερικάνους είμαι.
Τι δουλειά έχει η Ρωσία; Από το πουθενά νέος γκόμενος στο κρεβάτι; Όμως το πρόβλημα είναι η απόσταση που μας χωρίζει. Είμαστε λίγο μακριά για να μας στείλουν οι ΗΠΑ το δικό τους αέριο. Τι θα λέγατε με ζέπελιν;
(Σημ: όποιος μαντέψει γιατί η κυβέρνηση και η χώρα υπόκειται σε οικονομικό στραγγαλισμό, κερδίζει μαλλί της γριάς Λαγκάρντ.)


Στις 4 Ιουνίου το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης αξιοποιώντας το άρθρο 49 του ν. 4325/2015 αποφάσισε τη σύναψη συμβάσεων εργασίας, απευθείας με το υφιστάμενο προσωπικό καθαριότητας που απασχολεί στην έδρα του.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται διπλό όφελος, καθώς και το κόστος της καθαριότητας μειώνεται, αλλά και οι εργαζόμενες στην καθαριότητα του υπουργείου εξασφαλίζουν καλύτερους όρους εργασίας και αμοιβής.

Με την απευθείας απασχόληση του προσωπικού καθαριότητας για τους επόμενους 7 μήνες, το κόστος μειώνεται κατά 17.085,37 €.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη εντάσσεται στον πυρήνα της συνολικής πολιτικής της Κυβέρνησης και του υπουργείου Εργασίας ειδικότερα, για την απεμπλοκή από διαμεσολαβητές, εργολάβους και υπεργολάβους, όπου αυτό είναι δυνατόν, δίκαιο και εύλογο.

Δεν πιστεύω λέξη!
Σαμαρά, το νου σου!! Κάποιοι αλήτες προσπαθούν να μας πείσουν ότι το νταβατζιλίκι του ιδιώτη που συνάπτει συμβάσεις με το κράτος κοστίζει περισσότερο χωρίς να προσφέρει τίποτα καλύτερο.
Ώρα είναι να μας πουν ότι ο νεοφιλελευθερισμός αφαιρεί λεφτά από τα δημόσια ταμεία!
Ρε που πάνε και τα σκέφτονται αυτοί οι βρωμιάρηδες!


Στις 9 Ιουνίου ο  υπουργός   Παιδείας  Αριστείδης Μπαλτάς, ανακοίνωσε, εγγράφως (το έγγραφο εδώ), την επανασύσταση 1174 οργανικών και προσωποπαγών θέσεων μόνιμου και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου προσωπικού των 8 Πανεπιστημίων που οι υπάλληλοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Άντε πάλι! Έτσι που το πάτε θα επιστρέψουν στις θέσεις τους όλοι οι απολυμένοι και η διακυβέρνηση Σαμαρά θα έχει κάνει τρύπες στο νερό.
Λες ο ιστορικός του μέλλοντος να την ονομάσει καραδεξιά παρένθεση;


Στις 11 Ιουνίου, δύο χρόνια αγώνα μετά το μαύρο στην ΕΡΤ, οι εργαζόμενοι της δημόσιας τηλεόρασης επιστρέφουν στον αέρα της χώρας. Η νέα ΕΡΤ είναι πια γεγονός και η ΝΕΡΙΤ, πλέον παρελθόν.

Ανακοινώσεις εξέδωσαν:

α) Το Ποτάμι: Με τη … δύσκολη "δημοσιογραφική" ερώτηση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου "που βρίσκει το σθένος για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της" ξεκίνησε η νέα ΕΡΤ. Η δημόσια τηλεόραση μοιάζει πολύ με την παλιά. Υπουργοί της Κυβέρνησης παρελαύνουν, ενημέρωση βασισμένη στα non paper του Μαξίμου και "επαναστατικός" οίστρος για τη νίκη του κινήματος (της νυν και αεί ΠΟΣΠΕΡΤ) συνθέτουν μια γνωστή από τα παλιά εικόνα σε όλους μας. Μόνο οι Μπόλεκ και Λόλεκ λείπουν…”

β) η ΝΔ: “Σήμερα, θαυμάσαμε την ανεξάρτητη, ακηδεμόνευτη και ακομμάτιστη "νέα" ΕΡΤ. Αφού έδωσε το σύνθημα για την έναρξη του προγράμματος η κυρία Κωνσταντοπούλου, παρέλασε από το πρωί το μισό υπουργικό συμβούλιο, μαζί με τους Γενικούς Γραμματείς, συνεχίστηκε το πρόγραμμα με σύνδεση με τον επίσης ακομμάτιστο ραδιοφωνικό σταθμό ''Στο Κόκκινο'' για την ενίσχυση του πλουραλισμού και της πολυφωνίας”, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση και προστίθεται: “Θα κοστίσει, βέβαια, αρκετά παραπάνω στον ελληνικό λαό, αλλά θα απολαύσει την κομματική προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλο της το μεγαλείο. Αν ήταν άλλοι θα ντρέπονταν, αλλά αυτοί δεν έχουν καμία ντροπή”.

Αφού αμφότεροι οι καρπαζοεισπράκτορες της Βουλής διέγνωσαν πως η νέα ΕΡΤ είναι μια από τα ίδια από τα πρώτα λεπτά που βγήκε στον αέρα  (σε αντίθεση με τη ΝΕΡΙΤ που αποδείχτηκε …ακηδεμόνευτη!!!) εμείς πάμε πάσο. Το λόγο έχει η επιστήμη, να ανοίξει κρανία και να αρχίσει έρευνες.

Προς Βοθροπόταμο (δεν ξέρω αν πέτυχα το σκατί στο χρώμα της ανακοίνωσης): Μπόλεκ και Λόλεκ βλέπουμε καθημερινά στα δικά σας έδρανα να τραβάνε σέλφις. Το μεγαλύτερο συγκεντρωμένο μαλακαριό ever!

Προς νουδού: Αυτό που θα κοστίσει παραπάνω στον ελληνικό λαό μένει να το δούμε. Αν το Μπομπολέικο δεν λέει ψέματα, για ΝΕΡΙΤ πληρώναμε 3€/μήνα ενώ η ΕΡΤ μας στοίχιζε 4,24€. Αν οι δεξιοί καριόληδες που έκοψαν μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, δώρα και μας πήδηξαν στη φορολογία για να μη φουντάρουν οι ξένες (κυρίως) τράπεζες, ενδιαφέρονται για το 1,24€/μήνα (δηλαδή για 15€ το χρόνο) που θα χάσεις, τότε εσύ που τους ψήφισες καταλαβαίνεις πόσο τρόμπας είσαι! Φουσκώνεις τα λάστιχα τριαξονικού με τη μία.



Στις 14 Ιουνίου προσήλθαν στις εσωκομματικές κάλπες μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ για να εκλέξουν τον 5ο τους Πρόεδρο. Όπως είχε αποφασίσει η Χαριλάου Τρικούπη, η συμμετοχή στις διαδικασίες του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ από τις οποίες θα εκλεγόταν ο διάδοχος του Ευάγγελου Βενιζέλου στην ηγεσία του κινήματος ανερχόταν στα 3 ευρώ. Ψήφισαν 52.388 άτομα και νέα πρόεδρος αναδείχτηκε η Φώφη Γεννηματά με 29.868 ψήφους (51,69%).



Στη φωτογραφία διακρίνουμε έναν Λοβέρδο –σαν να πήγε να πουλήσει κάστανα και δεν πούλησε κανένα- δίπλα του ένα παιδί χαρά γεμάτο, τη νέα πρόεδρο –κρίμα το επίθετο- Φώφη, ενώ της σφίγγει το χέρι ο απελθών με το χαμόγελο του κροταλία…

Κομπιουτεράκι: 52.388 χ 3 = 157 χιλιάρικα.
Επειδή μέχρι να το διαλύσετε το μαγαζί αποκλείεται να ξαναμαζέψετε τόσα, μήπως να τα δώσετε στους εργαζόμενους στο κόμμα σας που τους χρωστάτε τουλάχιστον 2 μηνιάτικα;
Εγώ πάντως λυπήθηκα. Είναι κρίμα που δεν πέρασε τα προκριματικά αυτό το παλικάρι, ώστε να γνωρίσει αυτό το (κάποτε) ιστορικό κόμμα τον πολιτικό του βαθύ Χειμώνα.



Στις 15 Ιουνίου, o  πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ Παναγιώτης Ρουμελιώτης στην κατάθεσή του στην Επιτροπή Αλήθειας της Βουλής για το Δημόσιο χρέος αποκάλυψε ότι έλληνες δημοσιογράφοι παρακολουθούσαν σεμινάρια του ΔΝΤ και "εκπαιδεύονταν" για να προβάλλουν αποτελεσματικά (!) τις απόψεις του Ταμείου σχετικά με την ελληνική κρίση χρέους, τα μέτρα για την αντιμετώπιση της και τα Μνημόνια. Ο κ. Ρουμελιώτης αποκάλυψε ότι ανάλογα σεμινάρια διενεργεί και η Κομισιόν, ενώ μετά από σχετικές ερωτήσεις για τις διαδικασίες ή και τα κριτήρια με τα οποία γινόταν η επιλογή των δημοσιογράφων για να παρακολουθήσουν τα σχετικά σεμινάρια, ανέφερε ότι δημοσιογράφοι τους οποίους συναντούσε στην Ουάσιγκτον του είχαν αποκαλύψει ότι είχαν κληθεί για να παρακολουθήσουν αυτά τα σεμινάρια.

Ο κ. Ρουμελιώτης ακόμη αναφέρθηκε και σε ομάδα καθηγητών οικονομολόγων οι οποίοι με λυσσαλέο τρόπο και σαθρά επιχειρήματα προσπαθούσαν να πείσουν ότι το χρέος ήταν βιώσιμο.

Δύο ημέρες μετά (17/6) η εφημερίδα Ακρόπολη στο πρωτοσέλιδό της δημοσίευσε αυτό:

  
Από εκείνη την ημέρα έχουν γεμίσει τα δικηγορικά γραφεία Αθηνών και περιχώρων με τους θιγμένους δημοσιογράφους που καταθέτουν μηνύσεις. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως κατέθεσαν στο Πρωτοδικείο αίτηση έναρξης λειτουργίας του νέου τους Σωματείου με την επωνυμία  "Ρ.Ο.ΜΠ.Ε.Σ." (Ριζοσπαστική Ομάδα Μπουκωμένων Ελεεινών Σιχαμάτων).
Σύμφωνα όμως με αξιόπιστες πηγές το θέμα κόλλησε επειδή προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη οι ρόμπες δωματίου που αισθάνονται πως άδικα ο κόσμος θα τις ταυτίσει με την αλητήρια δημοσιογραφία και θα ξεμένουν στα ράφια. 
Για το σκοπό αυτό αντιπρότειναν το νέο αυτό Σωματείο να ονομαστεί "3Π" (Πιο Πούστης Πεθαίνεις).


Στις 19 Ιουνίου το ΙΚΑ εκδίδει εγκύκλιο για την καταβολή του ΕΚΑΣ. Η πρώτη δόση θα καταβληθεί στους 100.000 δικαιούχους για το έτος 2015, με τη σύνταξη του μηνός Ιουλίου 2015. H χορήγηση των αναδρομικών ποσών για το διάστημα από την 1/1/2015 μέχρι την 30/6/2015 θα επιμεριστεί σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις.
Σύμφωνα με τους προϋπολογισμούς των ταμείων, το 2015 η δαπάνη για το ΕΚΑΣ θα αυξηθεί κατά 20% και θα φθάσει τα 900 εκ ευρώ από 721 εκ ευρώ που ήταν το 2014. Η αύξηση των δικαιούχων του 2015 οφείλεται στην κατάργηση της 13ης και 14ης επικουρικής σύνταξης το 2013 καθώς οι δικαιούχοι επιλέγονται με βάση τα εισοδήματα αυτού του έτους. “Έχασαν 800 ευρώ από τα δώρα και τώρα θα πάρουν επιπλέον 2800 με το ΕΚΑΣ” σχολιάζει παράγοντας της ασφάλισης.
 

α) Τα γίδια που μας κυβέρνησαν πήδηξαν στα μνημονιακά χρόνια, πετώντας στα πόδια της τρόικας τις ζωές και το μέλλον των ελλήνων, υπέγραψαν να καταργηθούν η 13η και 14η επικουρική σύνταξη …"για να γλιτώσουν χρήματα". Το αποτέλεσμα ήταν οι συνταξιούχοι να "κατέβουν" φορολογική κλίμακα και φυσικά να δικαιούνται το ΕΚΑΣ. "Γλίτωσαν" οι δωσίλογοι ευρωλιγούρηδες 800 ευρώ το κεφάλι και υποχρεούνται να δώσουν στον καθένα 3,5 φορές περισσότερα. Εσύ που το σκέφτηκες αν δεν λέγεσαι αποτυχημένος-σκιντζής οικονομολόγος, είσαι σκέτος μαλάκας.

β) Η "απόσταση" που χωρίζει την ελληνική κυβέρνηση από τις ευρωπαίες εταίρες είναι μέτρα ύψους 2 δισ. ευρώ. Τα μισά σχεδόν θα πληρώσει φέτος το ελληνικό κράτος στους χαμηλοσυνταξιούχους που πεινάνε και λέει στο δουνουτού και στους τραπεζίτες που ποτέ δεν πείνασαν να πάνε γαμηθούν.
Καλό δρόμο.



Στις 25 Ιουνίου ο διοικητής της ΤτΕ, Γιάννης Στουρνάρας στέλνει επιστολή στην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με την οποία την ενημερώνει ότι δεν μπορεί να προσέλθει (λόγω κρίσιμων τηλεδιασκέψεων με την ΕΚΤ) στη συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής σχετικά με την Έκθεσης Νομισματικής Πολιτικής της Τράπεζας της Ελλάδος, την Παρασκευή (26/6).

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες μέρες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε προτείνει την κλήση του Γιάννη Στουρνάρα στην Επιτροπή, ζητώντας πως σε περίπτωση που αρνηθεί να παρουσιαστεί, να ενεργοποιηθούν οι διατάξεις τόσο του κανονισμού της Βουλής όσο και της ποινικής δικονομίας που προβλέπουν ακόμη και τη βίαιη προσαγωγή του.

Ο Γ. Στουρνάρας επισημαίνει ότι θα βρίσκεται στη διάθεση της Επιτροπής από τις 6 Ιουλίου.


Περιμένεις δηλαδή να περάσει η 30η Ιουνίου, να μην έχει πληρωθεί η δόση προς το ΔΝΤ, να έχουν τελειώσει και τα πούστρογκρουπ χωρίς κανένα αποτέλεσμα, να έχει διαλυθεί η επιτροπή της Βουλής, να έχει πέσει η κυβέρνηση (κρυφός σας πόθος) και να σε έχουν διορίσει πρωθυπουργό (η μεγάλη χαρά της Ε.Ε) με δεξιοπασοκοβοθροπόταμους να σε στηρίζουν … για να την σκαπουλάρεις.
Πάρε ένα κιβώτιο ζάναξ να σου βρίσκονται. Θα τα χρειαστείς.

8 σχόλια:

  1. Τα ζάναξ εμείς πρέπει να τα πάρουμε Πέτρο!
    Σε λίγο θα μας τα χορηγούν τζάμπα τα κανάλια!
    Μας προδίδει για άλλη μία φορά ο "Ελληνας"
    Η μνήμη του κρατάει όσο του επιτρέπουν τα δελτία ειδήσεων!
    Σκέφτεται (λέμε τώρα) ότι του πουν και κάνει ότι του πουν!
    Λυπάμαι!

    Υ.Γ. Χρόνια πολλά για την γιορτή σου εχθές.
    Να είσαι γερός, δυνατός και να προσπαθείς πάντα για το καλύτερο όσο αντίξοες και αν είναι οι συνθήκες!
    Το έχουμε ανάγκη!
    Είμαι χαμένη τις τελευταίες μέρες λόγω κάποιων προβλημάτων.
    Εσύ ξέρεις καλύτερα αν μπλέξεις με την δημόσια υγεία στην Ελλάδα, δυσκολεύεσαι λίγο!
    Πολλά φιλιά και πολύχρονος και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύχομαι να ξεπεράσεις όσο γίνεται γρηγορότερα το πρόβλημα.
      Ευχαριστώ για τις ευχές.

      Για τα υπόλοιπα δεν θα πω τίποτα γιατί ό,τι και να πω είναι πολύ πρόωρο.
      Να είσαι πάντα καλά.

      Διαγραφή
  2. Αυτό που ο Έλληνας βάλθηκε να αποδείξει πως έχει μνήμη χρυσόψαρου, με δαιμονίζει!...
    Χρόνια πολλά, για τη γιορτή σου χθες, Πέτρο!
    Καλημέρα, καλό μήνα
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάλθηκε να αποδείξει πως δεν έχει καθόλου εγκέφαλο. Η ανυπαρξία μνήμης είναι φυσικό επακόλουθο.

      Ευχαριστώ για τις ευχές σου. Καλό μήνα.

      Διαγραφή
  3. Καλό Μήνα και Χρόνια Πολλά! Δεν θα μιλήσω για το πόσο κουτορνίθια είναι ο κόσμος που βλέπει ως τη μύτη του, γιατί δεν θα κρατηθώ θα βρίσω πολύ άσχημα...
    Φιλιά^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρίσε ελεύθερα. Εδώ μέσα αυτό κάνω και εκτονώνομαι.
      Καλό μήνα επίσης.
      Σε ευχαριστώ για τις ευχές.

      Διαγραφή
  4. 1) "Κατά τον Μπένυ, όταν δεν είναι αυτός στην κυβέρνηση (δηλαδή ποτέ από εδώ και πέρα)...Πέτρο, σου έχω πει να κρατάς μικρό καλάθι, γιατί ο τροχός στην Ελλάδα γυρίζει, κι εκεί που σήμερα γαμ@@σε τον φτωχό ο Μπένι, αύριο γυρίζει ο τροχός και τον ξαναγαμ@ει ο Μπένι το φτωχό... Δεν έχει αποχωρήσει από το βουλευτικό αξίωμα, μόνο από αρχηγός (γιατί άραγε;) αλλά αν το έχεις παρατηρήσει, δέκα μέρες έχουν περάσει μόνο, κι η Φώφη εξακολουθεί να βρίσκεται υπό τη (βαριά...) σκιά του Μπένι.. Καλά, δε σου λέω άλλα, γιατί θα με πεις φαντασιόπληκτη.

    2) Το βραβείο της ημέρας το παίρνεις για το.."μαλλί της γριάς Λαγκάρντ"!
    Αχαχαχα!

    3) Πέτρο, ο Στουρνάρας, γιατί στις 25 Ιουνίου (που ΔΕΝ είχε προκηρυχθεί ακόμα το δημοψήφισμα..) είπε ότι μπορεί να πάει στην επιτροπή μετά τις...6 Ιουλίου (που -ίσως και να- έχει διεξαχθεί το δημοψήφισμα;) ........... Στο μεταξύ, η Ζωή μιλούσε για "βίαιη προσαγωγή" σε περίπτωση που ο Στουρνάρας δεν παρουσιαζόταν ΠΡΙΝ από τις 6 Ιουλίου.. Βρε μπας και πήγε και δεν το μάθαμε; Ή...


    Υ.Γ "βίαιη προσαρμογή", μάλλον εννοείς "βίαιη προσαγωγή". Η "βίαιη προσαρμογή" αφορά μόνο το λαό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1) Θυμάσαι πιστεύω τι σου είχα πει σε περίπτωση που επιστρέψει αυτό το εγκληματικό δίδυμο.

      2) Δεν χρειάζεται να την κουρέψεις. Λέει συνέχεια τρίχες οπότε μαζεύεις από κάτω.

      3) Περίμενε να παραιτηθεί η κυβέρνηση, αφού ήξερε (εδώ και 5 μήνες) ότι το πρόγραμμα τελειώνει τη νύχτα της 30ης Ιουνίου και δεν υπάρχει περίπτωση οι δανειστές να βοηθήσουν οικονομικά ή πολιτικά τον Τσίπρα. Όταν λέμε ότι το παιχνίδι είναι στημένο και χαμένο, εσύ πως το καταλαβαίνεις; Ρωτώ εσένα γιατί πολλά χάπατα νομίζουν ότι το παιχνίδι χάθηκε επειδή έκανε λάθη ο Τσίπρας. (Όποιος έχει σκατά για εγκέφαλο έτσι σκέφτεται)

      ΥΓ: Ευχαριστώ για την επισήμανση. Διορθώθηκε. Το πρώτο κομμάτι είναι copy/paste από ειδησεογραφικά sites και ομολογώ ότι παρότι το διάβασα δεν το πρόσεξα.

      Διαγραφή