Σελίδες

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Γελοίες ειδήσεις 47




Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 16 Φεβρουαρίου έως 11 Μαρτίου 2015.
Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – με κρίνο
Αγελάδα γέννησε μοσχαράκι χωρίς να έχει έρθει σε επαφή με ταύρο
Οι κτηνίατροι προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο με μια αγελάδα στη Βρετανία, τη Χάριετ, που αν και δεν είχε έρθει σε επαφή με ταύρο, ανήμερα τα Χριστούγεννα γέννησε ένα μοσχαράκι. 
Η 30χρονη ιδιοκτήτρια της μικρής φάρμας, η Λιζ Ρόμπερτσον βεβαιώνει ότι η αγελάδα της δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να έρθει σε επαφή με ταύρο, αφού σε μεγάλη απόσταση δεν υπάρχει κανένα αρσενικό. 
………………………….

Θα σας πω εγώ τι έγινε. Ψάξατε τα email της;
Είμαι σίγουρος ότι κάποιος μπαγάσας ταύρος τής έστειλε ιό!



Είδηση Νο 9 – ανάσα λέμε!
Το Τόκιο θα επιτρέψει στα παιδιά να κάνουν θόρυβο!
Μετά από χρόνια σιωπής στα προάστια του Τόκιο, τα παιδιά μπορεί σύντομα να είναι ελεύθερα να κάνουν κάποιο θόρυβο!
Σύμφωνα με το διάταγμα ηχορύπανσης που θεσπίστηκε πριν από 15 χρόνια, κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να κάνει θόρυβο άνω των 45 ντεσιμπέλ, τα οποία αντιστοιχούν με το σφύριγμα ενός πουλιού.
Υπήρξε μια πρόταση να αποκλειστούν οι φωνές των παιδιών από τον κανονισμό και κάποιοι ελπίζουν ότι θα μπορεί να επεκταθεί και στους εφήβους...
Σε δημοσκόπηση που έγινε τον περασμένο χρόνο σε 49 πόλεις γύρω από το Τόκιο, μόνο τρεις υποστήριξαν ότι ο θόρυβος από τα παιδιά θα πρέπει να ρυθμίζεται από την υφιστάμενη διάταξη.
………………………….

Αγαπητοί ιάπωνες, για να μη διαταράσσεται η ομαλότητα μπορείτε κάλλιστα να κρατάτε τα πιτσιρίκια δεμένα και φιμωμένα στα σπίτια σας και να βγάζετε στα πάρκα μικρά ρομποτάκια. Έτσι, για να μην είναι άδεια.
Επίσης καλό είναι να απελάσετε σκύλους, καρακάξες και κοκόρια ή να τους μοιράσετε από μια σφυρίχτρα.



Είδηση Νο 8 – φαντάσου να την είχε &*$#@^ κιόλας!
Έχει στείλει 1 εκατ. λίρες στον online …εραστή της που δεν έχει γνωρίσει ποτέ από κοντά
Μια γυναίκα δήλωσε πως έστειλε περίπου 1 εκατομμύριο λίρες (σχεδόν 1,4 εκατομμύριο ευρώ) σε έναν άντρα που γνωρίστηκαν μέσω Διαδικτύου, αλλά ποτέ δεν έχει συναντήσει από κοντά. Η δύο φορές διαζευγμένη Σάρα "συνάντησε" έναν άνδρα, ο οποίος της είπε ότι λέγεται Κρις Όλσεν πριν από 18 μήνες μέσω μιας online dating υπηρεσίας και το ειδύλλιο σύντομα άνθισε.
Της είπε ότι κατάγεται από το Μιλάνο της Ιταλίας, αλλά μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από 18 χρόνια. Το ζευγάρι μιλάει με τις ώρες στο τηλέφωνο κάθε μέρα κι η Σάρα σύντομα συνειδητοποίησε ότι είχε τσιμπηθεί με τον Κρις. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το ζευγάρι δεν έχει μπορέσει ποτέ να βρεθούν από κοντά.
Βέβαια, όλους αυτούς τους μήνες που μιλάνε μέσω Διαδικτύου, ο Κρις έχει κοστίσει στη Σάρα σχεδόν 1,4 εκατομμύριο ευρώ αφού τόσα χρήματα του έχει στείλει για να αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα με χρέη, πιστωτικές κάρτες, λογαριασμούς μέχρι και να τον βγάλει από τη φυλακή. Και να πεις ότι τα είχε και της περίσσευαν, χαλάλι του.
Το θέμα είναι ότι πούλησε ένα διαμέρισμά της, αλλά όπως δήλωσε στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή “πιστεύω κατά 95% ότι είναι ειλικρινής μαζί μου. Ακόμα πιστεύω στην αγάπη”.
………………………….

Πας ένα στοίχημα ότι είσαι 100% άσπιτη και ότι 101% πιάστηκες μαλάκας;
Με 1,5 μύριο σού γράφω κι εγώ όσες π$π€ς θες!



Είδηση Νο 7 – κάντε στην άκρη θα πέσω
Παραμένει ανύπαντρη, αν και έχει πιάσει 46 ανθοδέσμες
Έχει παραβρεθεί σε περίπου εκατό γάμους και σε 46 από αυτούς έχει καταφέρει να πιάσει την ανθοδέσμη από τα χέρια της νύφης, ωστόσο, ακόμα παραμένει ανύπαντρη.
Ο λόγος για την Τζέιμι Τζάκσον, που έχει βάλει όλες τις ανθοδέσμες σε βιτρίνα. Για πρώτη φορά τα κατάφερε το 1996 και από τότε όποτε δέχεται πρόσκληση για γάμο, έχει ως στόχο να πιάσει την ανθοδέσμη στο τέλος.
Η 37χρονη λέει πως έχει σημασία που θα σταθείς και πως θα ελιχθείς, ενώ σημειώνει κάποιες φορές χτύπησε άθελα της και μικρά παιδιά. Συγγενείς και φίλοι την πειράζουν κάθε φορά που πρόκειται να πάει σε γάμο, ενώ η ίδια σκοπεύει να γραφτεί στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.
………………………….

Έχεις σκεφτεί να παίξεις τερματοφύλακας; Όλο και κάποιος θα σε δει από την εξέδρα και θα σε ζητήσει σε γάμο.



Είδηση Νο 6 – φέρε στο τηλέφωνο τον άλλο που τον είχα σούζα!
Μεγαλοεπιχειρηματίας απείλησε τον Καμμένο γιατί έστειλε τον κανακάρη του στα σύνορα
Οργή έχει προκαλέσει σε ορισμένους μεγαλοσχήμονες η απόφαση του Πάνου Καμμένου να μεταθέσει μαζικά εκατοντάδες στρατιώτες από τα …"σύνορα" της λεωφόρου Μεσογείων στα σύνορα του Έβρου.
Χαρακτηριστικό του εκνευρισμού που έχει προκαλέσει ο νέος υπουργός Άμυνας είναι περιστατικό που σημειώθηκε με μεγαλοεπιχειρηματία της χώρας του οποίου ο γιος υπηρετούσε μέχρι πρότινος στο υπουργείο.
Ο γνωστός επιχειρηματίας όταν ενημερώθηκε από τον γιο του για την έκτακτη μετάθεση προς τον Έβρο, του έδωσε εντολή να αρνηθεί την μετάβαση του μέχρις ότου ο ίδιος λύσει το "πρόβλημα" με το νέο υπουργό.
Μετά από δεκάδες προσπάθειες κι ενώ ο Πάνος Καμμένος ήταν συνεχώς μη διαθέσιμος στα τηλέφωνα του επιχειρηματία, ο υπουργός συνομίλησε μαζί του για να τον ενημερώσει πως δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει ιδιαίτερη μεταχείριση για τον κανακάρη του και θα πρέπει να το πάρει απόφαση.
Ο επιχειρηματίας είχε το θράσος να πει στον Πάνο Καμμένο πως ο γιος του θα πάρει αναβολή στράτευσης για να μείνει στο σπίτι του και θα επιστρέψει να κάνει τη θητεία του σύντομα, όταν το υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα έχει νέο υπουργό. Ο Πάνος Καμμένος γέλασε και του έκλεισε στη συνέχεια το τηλέφωνο.
………………………….

Τελικά βρέθηκε η λύση. Το βλαστάρι του επιχειρηματία κοιμάται στο στρατόπεδο μια φορά το μήνα στη θέση VIP το οποίο διαθέτει λάπτοπ με ίντερνετ, τζακούζι, μασέρ και δυο πουτάνες. Στις εξόδους του μετακινείται με το αυτοκίνητο του στρατηγού - με μπάτσους μπροστά να ανοίγουν το δρόμο - ενώ για την επιστροφή του στο σπίτι επιστρατεύεται ελικόπτερο.
Μια φορά που του ζητήθηκε να είναι θαλαμοφύλακας παραλίγο να τον χάσουμε από τα γέλια.



Είδηση Νο 5 – εκλογές δεν θέλατε;;;
Μουρούτης: Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για την διαιτησία του Ολυμπιακού!
Πολλά είναι τα παράπονα του Ολυμπιακού από την διαιτησία στον αγώνα με την Ντνίπρο, με ένα πέναλτι και ένα ακυρωθέν γκολ να είναι οι φάσεις που εξόργισαν τους "ερυθρόλευκους".
Όλα αυτά, πάντως, έχουν εξήγηση. Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.
Ο λόγος για τον Γιώργο Μουρούτη, ο οποίος μέσα από το twitter, κατηγόρησε …τον ΣΥΡΙΖΑ και την στάση της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση που είχε στην Ουκρανία ο Ολυμπιακός! 

………………………….

Ε λοιπόν αρκετά! Θα πω κι εγώ τα παράπονά μου εδώ μέσα:






Είδηση Νο 4 – God Saves The Ufos
Τι θα συμβεί αν πεθάνει η Βασίλισσα Ελισάβετ


Η Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ της Αγγλίας είναι 88 χρονών και στις 9 Σεπτεμβρίου θα πάρει το ρεκόρ μακροημέρευσης στον Βρετανικό θρόνο από την μεγάλη προ-γιαγιά της Βασίλισσα Βικτωρία. Τι θα συμβεί όμως όταν πεθάνει;
Κατ' αρχάς για 12 μέρες η Μεγάλη Βρετανία θα βυθιστεί στο πένθος: οι τράπεζες και το χρηματιστήριο θα κλείσουν, κανείς δεν θα πηγαίνει στην δουλειά και όλοι θα μιλούν και θα ασχολούνται μόνο με αυτό το τραγικό γεγονός.
Σύμφωνα με το Business Insider, ειδικά την ημέρα της κηδείας θα χαθούν δισεκατομμύρια από την βρετανική οικονομία. Ειδικότερα, η απώλεια στο ΑΕΠ που θα ακολουθήσει το θάνατο της βασίλισσας, θα είναι μεταξύ 1,2 και 6 δισεκατομμυρίων στερλινών, χώρια το κόστος των εκδηλώσεων και της κηδείας.
Αν πεθάνει σε εργάσιμη μέρα, το χρηματιστήριο του Λονδίνου, καθώς και χιλιάδες άλλες εταιρείες θα κλείσουν σε ένδειξη πένθους, γεγονός που θα έχει σοβαρές οικονομικές απώλειες.
Παράλληλα, το BBC θα ακυρώσει όλα τα κωμικά σόου, όπως είχε κάνει και το 1952 με το θάνατο του Γεωργίου του VI, ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος ίσως αλλάξει το όνομά του, όπως αλλαγή θα χρειαστούν και οι στίχοι του εθνικού ύμνου της Μ. Βρετανίας: Το "God Save The Queen" θα πρέπει να αλλάξει σε "God Save The King" όπως γράφτηκε για τον βασιλιά Γεώργιο το 1948.
Επίσης θα αλλάξουν τα κράνη των αστυνομικών, τα διαβατήρια και τα γραμματόσημα στα οποία παρουσιάζεται η Βασίλισσα.
Σε περίπτωση που η βασίλισσα πεθάνει στο παλάτι, ή σε νοσοκομείο, ιδιωτικά, το Μπάκινγκχαμ έχει ήδη έτοιμο ένα σχέδιο (το επονομαζόμενο Bridge) για το πώς και πότε θα ανακοινώσουν το θάνατο της. Αν όμως ο θάνατος της βασίλισσας είναι ξαφνικός ή και δημόσιος, όπως της Νταϊάνα, τότε η είδηση θα βγει εκτός ελέγχου.
Όσο για τη βασίλισσα, η σωρός της θα παραμείνει σε λαϊκό προσκύνημα στο Westminster Hall για τρεις μέρες, ενώ η κηδεία της θα γίνει 12 μέρες μετά τον θάνατό της και αναμένεται να την παρακολουθήσουν πάνω από 2,5 δισ. κόσμου σε όλο τον πλανήτη, ενώ περίπου 1.000.000 κόσμος θα ακολουθήσουν την νεκρώσιμη πομπή.
………………………….

Σύμφωνα με τον υπέριτλο στη φωτογραφία, η Αγγλία αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο η βασίλισσά της να μην πεθάνει ποτέ!
Εξετάζοντας το όλο θέμα από κοινωνικο-οικονομικο-πολιτική σκοπιά, σε περίπτωση η Ελισάβετ ζήσει για πάντα αναμένεται να συμβούν τα εξής:
- Η Αγγλία θα σώσει την οικονομία της
- Οι Βρετανικές αποικίες δεν θα βάλουν τα κλάματα
- Η γη θα συνεχίσει να γυρίζει
- Οι ρόδες να είναι στρογγυλές
- Θα βρέχει από πάνω προς τα κάτω
- Οι υπόλοιποι θα συνεχίσουμε να πεθαίνουμε. Κανονικά
- Η Θάτσερ θα διαμαρτύρεται: “εγώ γιατί;”



Είδηση Νο 3 – κόφτα ρεεεε!
Είμαστε σίγουροι πως δεν είναι ο Τζιμάκος;
Ο Gurmeet Ram Rahim Singh, ένας Ινδός ποπ σταρ και τηλεοπτικός ιεροκήρυκας με προσωπική περιουσία που λέγεται ότι αγγίζει τα 50 εκατομμύρια δολάρια, βρίσκεται στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης καθώς φέρεται ότι χειραγώγησε περίπου 400 άνδρες να αφαιρέσουν τους όρχεις τους.
Σύμφωνα με το India Today, ο Hans Raj Chauhan - ένας από τους πρώην οπαδούς του, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε ευνουχισμό πριν από επτά χρόνια - είναι ένας από τους λίγους που έσπασαν τη σιωπή τους.
"Έλεγε στα θύματα ότι μόνο εκείνοι που θα ευνουχιστούν θα είναι σε θέση να συναντήσουν τον Θεό", δήλωσε ο δικηγόρος του θύματος.
Ο Gurmeet Ram Rahim Singh έχει πάνω από 87.000 ακόλουθους στο twitter και ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως: πνευματικός, Άγιος, φιλάνθρωπος, τραγουδιστής, αθλητής, σκηνοθέτης, καλλιτεχνικός διευθυντής, μουσικός διευθυντής, σεναριογράφος, στιχουργός κ.α.
Επιπλέον, είναι ιδιοκτήτης εργοστασίων, καταστημάτων, εστιατορίων, ξενοδοχείων, ορφανοτροφείων...
………………………….

Διότι τι να τα κάνεις τα μπαλάκια όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου και παρουσιαστείς μπροστά Του; Ρακέτες θα παίξετε;
Επίσης παρακαλούνται να τα κόψουν όσοι από τους 87.000 είναι αρσενικοί και να μας τα στείλουν φωτογραφία σε βαζάκι. Αλλιώς θα φάνε από ένα ξεγυρισμένο unfollow και θα τους πω εγώ που να βάλουν τα @@@ τους!

(Τον από πάνω τρομπ σταρ τον συναγωνίζεται ο από κάτω κόπανος)



Είδηση Νο 2 – ο Γαλιλαίος είχε πιεί
Ξεχάστε όσα ξέρατε. Η Γη δεν γυρίζει γιατί…
Ένας Σαουδάραβας ιμάμης προσπαθεί να αποδείξει μπροστά σε μαθητές γιατί η γη κατά τη γνώμη του δεν περιστρέφεται.
Για να τους πείσει, χρησιμοποιεί ένα ποτήρι νερό, το οποίο αντιπροσωπεύει τη Γη. “Αν η Γη γύριζε η Κίνα θα πήγαινε στο αεροπλάνο και όχι το αντίθετο” όπως λέει με λίγα λόγια.

 ………………………….

Για σένα που δεν αντέχεις να δεις το βίντεο με τις μαλακίες, δεν την γλιτώνεις, θα στις γράψω εδώ:
α) αν η γη γύριζε από την πλευρά που ταξιδεύει το αεροπλάνο… αντί να ταξιδεύαμε προς την Κίνα θα απογειωνόμαστε και απλά θα περιμέναμε να έρθει η Κίνα σ' εμάς!
β) αν γύριζε από την αντίθετη πλευρά, τότε ποτέ δεν θα φτάναμε στην Κίνα αφού όσο και να ταξιδεύαμε αεροπορικώς ταυτόχρονα θα απομακρυνόταν κι αυτή! Διότι ως γνωστόν η γη κινείται με υπερηχητική ταχύτητα.

Παρακαλούνται
α) η Κίνα: αν θέλει να μας δει τουρίστες να σταματήσει να τρέχει,
β) οι αγαπητοί αναγνώστες: να πιαστούν από κολώνες της ΔΕΗ, πινακίδες και στύλους γιατί πηγαίνουμε πολύ γρήγορα και μερικοί θα φύγετε για το διάστημα.


Είδηση Νο 1 – πάλι εμείς θα σας σώσουμε!
"Αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις, απλώς φόρτιζα το κινητό".
Το Pornhub, μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες πορνογραφικού βίντεο, αναπτύσσει έναν φορτιστή που μετατρέπει το αγαπημένο χόμπι των ανδρών, την ενδοπαλάμια πεϊκή παλινδρόμηση, σε ανανεώσιμη πηγή ενέργειας.
Το περικάρπιο WankBand "παράγει ηλεκτρική ενέργεια όταν κινείται πάνω-κάτω" εξηγεί o δικτυακός τόπος του Pornhub. Η ενέργεια παράγεται από έναν μηχανισμό τεχνολογίας kinetic και αποθηκεύεται στην ενσωματωμένη μπαταρία, η οποία μπορεί στη συνέχεια να φορτίσει οποιαδήποτε συσκευή USB.
Ο δηλωμένος στόχος του Pornhub είναι να μειώσει το ενεργειακό αποτύπωμα των χρηστών του μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας. "Θα δείξουμε στους άνδρες ότι μπορούν να σώσουν τον πλανήτη κάνοντας αυτό που ξέρουν  καλύτερα" λέει το προωθητικό βίντεο της εταιρείας.
Η συσκευή απευθύνεται κυρίως σε άνδρες, είναι όμως "100% unisex", αφού αξιοποιεί κινήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις, ανεξαρτήτου φύλου.
Ήδη, τα πρώτα σχόλια είναι ενθουσιώδη: “Θα αγόραζα ένα στον πρώην μου, αφού συνδυάζει τις 2 μεγαλύτερες αγάπες του: τη μαλακία και την τεχνολογία”  γράφει μια χρήστης. 

 ………………………….

Αυτό που αξιοποιεί κινήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις είναι τσεκαρισμένο; Για να φορέσω ένα στον λαιμό όταν βλέπω τένις.
Πλάκα πλάκα, αφού αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα οι άντρες είναι η ενδοπαλάμια πεϊκή παλινδρόμηση (γουάου!) προβλέπω ότι ο πλανήτης θα σωθεί κυριολεκτικά από μια μαλακία!

ΥΓ: Για εσάς που σκεφτήκαμε το ίδιο, σας ενημερώνω ότι έχω ήδη παραγγείλει ένα για τον γνωστό βοϊδομάτη/τηλεμαλάκα.
Με τόση παλινδρόμηση χούφτας θα μας σώσει μόνος του …!


10 σχόλια:

  1. Μα τώρα σοβαρά υπάρχει τέτοιο δημοσίευμα για τον επικείμενο θάνατο της βασίλισσας;;; Τόσο κόλλημα έχουν με τη βασιλική οικογένεια πια;
    Εντάξει, έλιωσα με τα σχόλια σου! Κυρίως με τα τουίτ σου για τον παλιο-σύριζα!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάσου Μαρία ότι οι Άγγλοι θεωρούνται και είναι (;;;) από τις μεγαλύτερες υπερδυνάμεις που εξουσιάζουν τον πλανήτη.
      Δεν ξέρω, ίσως από λάθος μου υπερεκτιμώ τη μικρή μου πατρίδα (το ανθρώπινο δυναμικό και την ορθή του σκέψη), αλλά σίγουρα τέτοια μπάζα σαν τους Άγγλους, που, ανεξαιρέτως ηλικίας/τάξης/οικονομικής επιφάνειας, είναι όλοι κολλημένοι με τους βασιλιάδες, δεν είμαστε!

      Διαγραφή
  2. Σκεφτόμουν πόσο κορόιδο ήταν αυτή στην είδηση 8, όταν διάβασα την είδηση 3 που είχε περισσότερα κορόιδα...
    Όσο για τη γη, αφού είπαν την αλήθεια οι ιμάμηδες τι το ψάχνουμε άλλο?....εγώ τον πίστεψα τον τύπο...όπως πίστεψα πως η αγελάδα γέννησε μοσχαράκι χωρίς ταύρο,...βέβαια χωρίς ελέφαντα θα γεννούσε ελεφαντάκι, αλλά όλα μια ιδέα είναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν βρεθεί κάποιος και πει να μη ξαναπιούμε ποτέ νερό, σίγουρα θα βρει εκατοντάδες οπαδούς.
      Τι ψάχνεις;
      Βόδια υπάρχουν.
      Εδώ υπάρχουν αόρατα βόδια που τριγυρνούν τις νύχτες και μας γκαστρώνουν τις αγελάδες.
      Γαμώτη!

      Διαγραφή
  3. Η Βασίλισσα ειναι σαν το δικο μας τον επιτιμο τι ηθελα και τον ανεφερα;;; Θα μου σβηστεις καν μπλογκ και θα χουμε άλλα)
    Αυτο με τις ανθοδεσμες το χω και γω επίσης ανύπαντρη αλλά 26 χρονων :| Με σηκωναν με το ζόρι και ημουν πάντα στην ακρη δεν φταίω!!\
    Αν περισσεύει στην ξανθια κυρια και μυριο λιρες ας μου τις στείλει πάραυτα, στην τελικη ουτε εμενα ξερει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μου κάνεις τη χάρη Αριάδνη! Την κυρία την είδα πρώτος και εκτός του ότι είναι κουβαρντάς άνθρωπος μού αρέσει και σαν γυναίκα. Ήδη της έγραψα ότι θέλω να κάνω μεταμόσχευση κεφαλιού και περιμένω να δω πόσα θα μου στείλει.

      Αν πρόκειται να ξανα-αναφέρεις το απολίθωμα να με ειδοποιήσεις να φορέσω στο λαιμό σκόρδα. Ό,τι πάθω εσένα θα κατηγορήσουν!!!

      Διαγραφή
  4. Eντάξει δεν ξέρω από που να το πιάσω και που να το αφήσω!
    Αμα έχει κέφια παιδί μου!
    Να πω για τα τουιτ για τον Σύριζα, πέθανα ειδικά με τους κεφτέδες δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω!
    Μετά έρχονται τα σχόλια για την βασίλισσα της Αγγλίας.
    Καλά έχουν σοβαρό θέμα οι Άγγλοι με την βασίλισσα, δεν πρέπει να πηγαίνουν και πάρα πολύ καλά!
    Και βέβαι εκεί που με αποτελείωσες είναι με τα σχόλια για τον νέο Γαλιλαίο.
    Εντάξει δεν μπορώ να συνέλθω "εμείς θα πετάμε και η Κίνα θα έρχεται σε εμάς"
    "οι αγαπητοί αναγνώστες: να πιαστούν από κολώνες της ΔΕΗ, πινακίδες και στύλους γιατί πηγαίνουμε πολύ γρήγορα και μερικοί θα φύγετε για το διάστημα."
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ανυπέρβλητο άτομο βρε παιδί μου καλά τα λέω εγώ!
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

    Σε καλό μας να βγει τόσο γέλιο όχι τίποτα άλλο γιατί αν δεν μας βγει τρέμε Τσίπρα!!!
    Χαχαχαχαχαχα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά βρε Έλενα.
      Αισθάνομαι πραγματικά πολύ καλά όταν διαπιστώνω ότι κλέβω λίγο από το γέλιο σας.
      Καλό Σ/Κ.

      Διαγραφή
  5. A! τι ωραία ανάρτηση! Καντάρια μας κέρασες γέλιο, Πέτρο!
    Η είδηση με την βασίλισσα, είναι απίστευτη, τέτοια λατρεία με τη βασιλεία οι Άγγλοι!
    Τα tweet σου, επίσης, η χαζούλα που της έφαγε το 1.000.000 λίρες το...αμερικανάκι...
    με τις ανθοδέσμες, με τη γύρα της γης...Με όλα γέλασα και πέρασα ευχάριστα!
    Να είσαι καλά Πέτρο μας και να έχεις ένα ήρεμο απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα.
      Δεν κατάφερα να περάσω ιδιαίτερα ευχάριστα μετά από αυτή την ανάρτηση, γιατί την επόμενη ημέρα ασχολήθηκα με τον σκατόψυχο.
      Δεν πειράζει. προσεχώς καλύτερα.
      Φιλιά πολλά Κατερινάκι και καλό Σ/Κ να έχεις.

      Διαγραφή